Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Neverstop είπε:

Διάβασα στα επόμενα μνμ σου πως είσαι σε καταστολή για αυτό έγραψα οκ είσαι. Εγώ έκανα βραχύ στο ίδιο κέντρο. Καλή επιτυχία!!!

Σε ευχαριστώ πολύ! Και είχες επιτυχία ; Αν επιτρέπεται με ποιο γιατρό ήσουν ;

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, MumMaria είπε:

Κοριτσάκια μου,γύρισα από τον γιατρό!!έχω δύο καλά νέα κ ένα κακό! Η μικρή είναι σούπερ,κουνιόταν πέρα δώθε κ σταύρωνε τα χεράκια της,βγαίνει πάλι μια μέρα μεγαλύτερη αλλά δεν αλλάζω την ΠΗΤ μου πάλι.δευτερο καλό νέο είναι ότι η αποκόλληση άφαντη.ολα καλά κι εκεί.ο πλακούντας όμως εκεί αμετακίνητος!!!θα με ξαναδεί πάνω κάτω σε 3 εβδομάδες κ μέχρι τότε ξάπλα.δεν θα πω ψέματα πως στεναχωρέθηκα λίγο όχι για την ξάπλα τόσο,όσο στο τι σημαίνει να έχεις επιπωματικο πλακούντα κ τι κινδύνους έχει αυτό κ για την εγκυμοσύνη κ για την γέννα.τεσπα.θα προσπαθήσω να σκέφτομαι θετικά.μακαρι σε 3 εβδομάδες λίγο να ανέβει!

Τέλεια Μαράκι τ χαρά ν βλέπεις τ μπεμπάκι σ..τώρα όσο για τον πλακούντα αγχώθηκα κ εγώ γτ εμένα δεν μ είπε ξάπλα κ κινούμαι κανονικά τόσο καιρό και δουλειές κ όλα..κάπου διάβασα ότι μπορεί ν πάρει κ 2 μήνες μέχρι να ανέβει, μπορεί κ παραπάνω.. θετικές σκέψεις κ όλα καλά θ πάνε μην στεναχωριεσαι:x

k1S4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, MumMaria είπε:

Κοριτσάκια μου,γύρισα από τον γιατρό!!έχω δύο καλά νέα κ ένα κακό! Η μικρή είναι σούπερ,κουνιόταν πέρα δώθε κ σταύρωνε τα χεράκια της,βγαίνει πάλι μια μέρα μεγαλύτερη αλλά δεν αλλάζω την ΠΗΤ μου πάλι.δευτερο καλό νέο είναι ότι η αποκόλληση άφαντη.ολα καλά κι εκεί.ο πλακούντας όμως εκεί αμετακίνητος!!!θα με ξαναδεί πάνω κάτω σε 3 εβδομάδες κ μέχρι τότε ξάπλα.δεν θα πω ψέματα πως στεναχωρέθηκα λίγο όχι για την ξάπλα τόσο,όσο στο τι σημαίνει να έχεις επιπωματικο πλακούντα κ τι κινδύνους έχει αυτό κ για την εγκυμοσύνη κ για την γέννα.τεσπα.θα προσπαθήσω να σκέφτομαι θετικά.μακαρι σε 3 εβδομάδες λίγο να ανέβει!

Καλησπέρα σε όλες κορίτσια! Μαρία μου θα ακολουθήσεις τις συμβουλές του γιατρού σου με ξεκούραση και μια χαρά θα είναι το κοριτσάκι σου! Έφυγε και η αποκόλληση οπότε να μη σε ανησυχούν τα υπόλοιπα θα ακούς τον γιατρό και όλα θα πάνε καλά! 

@demifilol χάρηκα και με τα δικά σου νέα, μόνο ευχάριστα να λέμε! Εγώ έχω κανονίσει τη Δευτέρα έξτρα υπέρηχο με έναν άλλο γιατρό που επέτρεψε στον σύζυγο να παρευρεθεί ώστε να το δει κ εκείνος μια φορά..για να δούμε.. 

Με το καλό και στα αποτελέσματα των υπόλοιπων κοριτσιών! 

• Μου αρέσει 2

Just now, rosy87 είπε:

Καλησπέρα σε όλες κορίτσια! Μαρία μου θα ακολουθήσεις τις συμβουλές του γιατρού σου με ξεκούραση και μια χαρά θα είναι το κοριτσάκι σου! Έφυγε και η αποκόλληση οπότε να μη σε ανησυχούν τα υπόλοιπα θα ακούς τον γιατρό και όλα θα πάνε καλά! 

@demifilol χάρηκα και με τα δικά σου νέα, μόνο ευχάριστα να λέμε! Εγώ έχω κανονίσει τη Δευτέρα έξτρα υπέρηχο με έναν άλλο γιατρό που επέτρεψε στον σύζυγο να παρευρεθεί ώστε να το δει κ εκείνος μια φορά..για να δούμε.. 

Αχ πολύ όμορφα που θα το δείτε μαζί το μικρουλι σας !!θα περιμένουμε  να μας πεις εμπειρία και αντίδραση του συζύγου !!

• Μου αρέσει 1

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Just now, Gogo1994 είπε:

Μαράκι μου κρατάμε τα θετικά εννοείται.Ολα μια χαρά και τι υπέροχα  την αποκόλληση που εξαφανίστηκε.Ο γιατρός τι σου είπε για τον πλακούντα; Θα ανέβει σε λίγο καιρό αν ξεκουραστείς;

Δεν έχει να κάνει με την ξεκούραση.ειναι τελείως θέμα οργανικό,αν θελήσει θα ανέβει..η ξεκούραση είναι για να μην έχουμε καμία αιμορραγία λόγω του χαμηλού πλακούντα.θα φανεί πως θα πάει σε άλλες τρεις εβδομάδες...η δουλειά πλέον γιοκ!πρέπει να πάρω τηλ να ενημερωσω τωρα

Just now, Despoina Mar είπε:

Τέλεια Μαράκι τ χαρά ν βλέπεις τ μπεμπάκι σ..τώρα όσο για τον πλακούντα αγχώθηκα κ εγώ γτ εμένα δεν μ είπε ξάπλα κ κινούμαι κανονικά τόσο καιρό και δουλειές κ όλα..κάπου διάβασα ότι μπορεί ν πάρει κ 2 μήνες μέχρι να ανέβει, μπορεί κ παραπάνω.. θετικές σκέψεις κ όλα καλά θ πάνε μην στεναχωριεσαι:x

Κοπέλα μου άκου τον γιατρό σου.κι εγώ όταν του είπα ότι ο εμβρυολογος μου είπε ότι μπορώ να πάω κανονικά δουλειά ,ο γυναικολόγος μου είπε στην γυναίκα μου,στην κόρη μου θα έλεγα ξάπλα.ε όταν στο λέει αυτό τι να διαπραγματευτείς;μπορεί εσένα να είναι χαμηλά αλλά να μην είναι τόσο κοντά στον τράχηλο.εμενα τον ακουμπάει σκέψου.μην αγχώνεσαι τώρα άδικα.

Just now, rosy87 είπε:

Αχ τι καλά!!μπράβο κοπέλα μου!!!μια χαρά,θα το δει κ ο μπαμπάκας το μωράκι!!!θα τρελαθεί!:x

• Μου αρέσει 2

Just now, MumMaria είπε:

Δεν έχει να κάνει με την ξεκούραση.ειναι τελείως θέμα οργανικό,αν θελήσει θα ανέβει..η ξεκούραση είναι για να μην έχουμε καμία αιμορραγία λόγω του χαμηλού πλακούντα.θα φανεί πως θα πάει σε άλλες τρεις εβδομάδες...η δουλειά πλέον γιοκ!πρέπει να πάρω τηλ να ενημερωσω τωρα

Κοπέλα μου άκου τον γιατρό σου.κι εγώ όταν του είπα ότι ο εμβρυολογος μου είπε ότι μπορώ να πάω κανονικά δουλειά ,ο γυναικολόγος μου είπε στην γυναίκα μου,στην κόρη μου θα έλεγα ξάπλα.ε όταν στο λέει αυτό τι να διαπραγματευτείς;μπορεί εσένα να είναι χαμηλά αλλά να μην είναι τόσο κοντά στον τράχηλο.εμενα τον ακουμπάει σκέψου.μην αγχώνεσαι τώρα άδικα.

Ναι σίγουρα αυτοί ξέρουν καλύτερα.. Κ εμένα ακουμπάει η μια πλευρά μ είχε πει..τ ν πω θ φανεί..πάντως είναι όντως οργανικό χαρακτηριστικά μ ανέφερε όταν τ ρώτησα γτ έγινε μ είπε ότι δεν έκανα εγώ κάτι απλά έτυχε κ κόλλησε έτσι.. πάντως μπορεί ν πάρει λίγο παραπάνω αλλά πιστεύω θ ανέβει τι στο καλό 90 τις εκατό ανεβαίνει..θετικές σκεψεις

• Μου αρέσει 3

k1S4p3.png

Διαφημίσεις

Just now, MumMaria είπε:

Αχ τι καλά!!μπράβο κοπέλα μου!!!μια χαρά,θα το δει κ ο μπαμπάκας το μωράκι!!!θα τρελαθεί!:x

Μαρια μου καταλαβαίνω ότι σαστισες λίγο με τα νέα αλλά το πέρασα πρόσφατα με τη δουλειά όλη αυτή τη πικρία ξέσπασε και θα είσαι καλύτερα μετά

• Μου αρέσει 1

yRr5p2.png

Ναι σίγουρα αυτοί ξέρουν καλύτερα.. Κ εμένα ακουμπάει η μια πλευρά μ είχε πει..τ ν πω θ φανεί..πάντως είναι όντως οργανικό χαρακτηριστικά μ ανέφερε όταν τ ρώτησα γτ έγινε μ είπε ότι δεν έκανα εγώ κάτι απλά έτυχε κ κόλλησε έτσι.. πάντως μπορεί ν πάρει λίγο παραπάνω αλλά πιστεύω θ ανέβει τι στο καλό 90 τις εκατό ανεβαίνει..θετικές σκεψεις

Μακάρι κοπέλα μου..κι εσύ να προσέχεις τώρα πολύ με την μετακόμιση,όλα να τα κάνεις αλλά αργά κ προσεκτικά ..κ αν σκύβεις,να θυμάσαι να λυγίζεις τα γόνατα πρώτα..κ βάρος αν μπορείς καθόλου.. τουλάχιστον μέχρι να ανέβει κ σε σένα ο πλακούντας να είσαι προσεκτική.τα πάντα για το μωράκι μας.

Just now, Gogo1994 είπε:

Μαρια μου καταλαβαίνω ότι σαστισες λίγο με τα νέα αλλά το πέρασα πρόσφατα με τη δουλειά όλη αυτή τη πικρία ξέσπασε και θα είσαι καλύτερα μετά

Ναι στεναχωρέθηκα λίγο με την δουλειά είναι η αλήθεια,σκέφτομαι κ το οικονομικό αλλά οκ.ο άντρας μου με εμψυχώνει πολύ.ολα καλά θα μας πανε:razz:

• Ευχαριστώ 1

Just now, MumMaria said:

Μαρακι μου τί θαυμασια νεα αυτα με την αποκολληση!!!!!!!!!!!! Ειλικρινα αυτο ειναι πολυ μεγαλο επιτευγμα! Καλα η μικρη φοβερη τσαουσα! Εχεις δικιο που απογοητευεσαι γιατι θα ηθελες να φυγει και αυτος ο βραχνας με τον πλακουντα. Βεβαια κοριτσακι μου μην σκεδτεσαι τους κινδυνους τωρα! Ειναι οπως λεγαμε και με το διαβητη και με διαφορα  αλλα, που ναι ειναι επικινδυνο αν δεν προσεχεις, αλλα αν το ξερεις οτι το εχεις και ο γιατρος ειναι διπλα σου και το παρακολουθεις βημα βημα πανε ολα καλα! Επισης ας δωσουμε μια ευκαιρια στον πλακουντα να δουμε τί θα κανει!!! Σε τρεις βδομαδες πολλα γινονται!!! Αντε να ερθει η μανουλα σου να σας φροντισει σε 11 μερουλες!!!

Just now, rosy87 said:

Τελεια που θα πατε παρεα με τον αντρουλη σου να δειτε το μωρο! Αχ θα συγκινηθει πολυ πιστευω!!! Να μας πεις οπωσδηποτε τα νεα!

• Μου αρέσει 2

oz5Vp2.png

Just now, Υβόννη είπε:

Μαρακι μου τί θαυμασια νεα αυτα με την αποκολληση!!!!!!!!!!!! Ειλικρινα αυτο ειναι πολυ μεγαλο επιτευγμα! Καλα η μικρη φοβερη τσαουσα! Εχεις δικιο που απογοητευεσαι γιατι θα ηθελες να φυγει και αυτος ο βραχνας με τον πλακουντα. Βεβαια κοριτσακι μου μην σκεδτεσαι τους κινδυνους τωρα! Ειναι οπως λεγαμε και με το διαβητη και με διαφορα  αλλα, που ναι ειναι επικινδυνο αν δεν προσεχεις, αλλα αν το ξερεις οτι το εχεις και ο γιατρος ειναι διπλα σου και το παρακολουθεις βημα βημα πανε ολα καλα! Επισης ας δωσουμε μια ευκαιρια στον πλακουντα να δουμε τί θα κανει!!! Σε τρεις βδομαδες πολλα γινονται!!! Αντε να ερθει η μανουλα σου να σας φροντισει σε 11 μερουλες!!!

Ναι η αλήθεια είναι περίμενα να μου πει ότι μίκρυνε αλλά έθρεψε γρήγορα κ εξαφανίστηκε τελείως.με αυτό χάρηκα η αλήθεια είναι,γιατί αυτό το αίμα ποτάμι που είχα με έκανε να χ#στω πάνω μου τότε..

Ναι άντε να ρθει η μαμά μουυυυυυ!;-)

Just now, Despoina Mar said:

Δεσποινακι μου μην ανησυχεις, αν ο γιατρος δεν ανησυχει δεν εχεις λογο κι εσυ! Γενικα κατω απο την ταμπελα ενος θεματος, ειναι τοσες πολλες και εξατομικευμενες περιπτωσεις που στον καθενα μας οι συμβουλες και η αντιμετωπιση ειναι αλλιως! Θα ανεβει κοριτσια μου θα το δειτε!!!!!!!

Just now, MumMaria said:

Ναι η αλήθεια είναι περίμενα να μου πει ότι μίκρυνε αλλά έθρεψε γρήγορα κ εξαφανίστηκε τελείως.με αυτό χάρηκα η αλήθεια είναι,γιατί αυτό το αίμα ποτάμι που είχα με έκανε να χ#στω πάνω μου τότε..

Ναι άντε να ρθει η μαμά μουυυυυυ!;-)

Θα ερθει και μετα ουτε θα σκεφτεσαι τον πλακουντα!!!!! Μπαλκονι, ξαπλωστρα και μανουλα! Και με το οικονομικο σε καταλαβαινω πολυ αλλα εφοσον εχεις τετοιο συζυγο συμμαχο ολα θα πανε τελεια!!!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Υβόννη είπε:

Δεσποινακι μου μην ανησυχεις, αν ο γιατρος δεν ανησυχει δεν εχεις λογο κι εσυ! Γενικα κατω απο την ταμπελα ενος θεματος, ειναι τοσες πολλες και εξατομικευμενες περιπτωσεις που στον καθενα μας οι συμβουλες και η αντιμετωπιση ειναι αλλιως! Θα ανεβει κοριτσια μου θα το δειτε!!!!!!!

Θα ερθει και μετα ουτε θα σκεφτεσαι τον πλακουντα!!!!! Μπαλκονι, ξαπλωστρα και μανουλα! Και με το οικονομικο σε καταλαβαινω πολυ αλλα εφοσον εχεις τετοιο συζυγο συμμαχο ολα θα πανε τελεια!!!

Θα συμφωνήσω όταν έχεις τον άντρα σ σύμμαχό μη φοβάσαι τπτ..κ εμένα μέχρι τον Ιανουάριο ήταν πωλητής κ έπαιρνε τεράστιο μισθό, δούλευα κ εγώ μέχρι π έληξε η σύμβαση μ..κ μετά επειδή έφτασε σε σημείο ν πάθει κρίση άγχους ενώ οδηγούσε τα παράτησε κ ασχολείται με το κρεοπωλείο των γονιών του..όποτε κ τα οικονομικά μας έπεσαν, αλλά προέχει η υγεία κορίτσια μ όλα τα άλλα φτιαχνονται

• Μου αρέσει 4

k1S4p3.png

Just now, Despoina Mar said:

Θα συμφωνήσω όταν έχεις τον άντρα σ σύμμαχό μη φοβάσαι τπτ..κ εμένα μέχρι τον Ιανουάριο ήταν πωλητής κ έπαιρνε τεράστιο μισθό, δούλευα κ εγώ μέχρι π έληξε η σύμβαση μ..κ μετά επειδή έφτασε σε σημείο ν πάθει κρίση άγχους ενώ οδηγούσε τα παράτησε κ ασχολείται με το κρεοπωλείο των γονιών του..όποτε κ τα οικονομικά μας έπεσαν, αλλά προέχει η υγεία κορίτσια μ όλα τα άλλα φτιαχνονται

Ετσι ειναι κοριτσι μου, οπως τα λες!!! Πεσμενα οικονομικα μεν αλλα ψυχικη υγεια τωρα! Αξια ανεκτιμητη! Και κρεας φρεσκο πραγμα και ας μη το εκτιμαμε τωρα με την αναγουλα! Ευτυχισμενοι να ειστε και ολα γινονται!

Κι εμεις εχουμε περασει πολυ δυσκολα τα πρωτα χρονια εξω...Λεφτα ελαχιστα, την υποτροφια μου βασικα απο το πανεπιστημιο ειχαμε για να ζησουμε! Θυμαμαι τρωγαμε καποιες μερες σουπες κνορ για να βγει ο μηνας! Αλλα με τον αντρα συμμαχο μας ολα φτιαχνουν στο τελος! Θελει θετικη σκεψη η ζωη αλλιως αν μας παρει απο κατω χαθηκαμε!

• Μου αρέσει 5

oz5Vp2.png

Just now, MumMaria είπε:

Μαρια μου τα περισσοτερα ειναι θετικα!!δωσε λιγο χρονο κ σιγα σιγα θα γινει κ το αλλο.να εισαι ηρεμη κ αισιοδοξη!:)

oru1p3.png

Εννοείται αυτό κοπέλα μου,πρώτα η υγεία μας κ η σωματική κ η ψυχολογική.ολοι νομίζω περνάνε τις δυσκολίες τους σε αυτό το κομμάτι ή τουλάχιστον οι περισσότεροι.καλα να είστε μεταξύ σας κ τα λιγότερα χρήματα αναπληρώνονται με την ηρεμία του μυαλού κ την ζεστασιά του συντρόφου μας.

Just now, ΕΥΑ! είπε:

Μαρια μου τα περισσοτερα ειναι θετικα!!δωσε λιγο χρονο κ σιγα σιγα θα γινει κ το αλλο.να εισαι ηρεμη κ αισιοδοξη!:)

Σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου.ηρεμη είμαι κ βλακεία μου που γκρινιαξα μωρέ..το μωράκι είναι καλά κ η αποκόλληση με το πολύ το αίμα εξαφανίστηκε οπότε αυτά κρατάω κ προχωραμε;-)

• Μου αρέσει 3

Καλησπερα κορίτσια!!!

Εχει δυο μέρες τώρα το έριξα στις βόλτες.. Μαμά, πεθερά, βολτίτσα στην παραλία και δεν με έχει δει καθόλου τι σπίτι μου...

@demifilol χάρηκα πολύ με τα νέα σου!! Ποσό ωραία που είδες την μικρή σου. Το υπερηχογράφημα τώρα που μεγάλωσαν λίγο τα μωράκια μας είναι σκέτη απόλαυση..
@MumMaria τι καλά που εξαφανίστηκε η αποκόλληση.. Υπομονή και την επόμενη φορά τα νέα για τον πλακούντα θα είναι εξίσου καλά. Να χαρείς τη μανούλα σου που θα σας επισκεφτεί γιατί σαν τη μαμά δεν έχει..

• Μου αρέσει 4

BwLip2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...