Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Neverstop είπε:

Διάβασα στα επόμενα μνμ σου πως είσαι σε καταστολή για αυτό έγραψα οκ είσαι. Εγώ έκανα βραχύ στο ίδιο κέντρο. Καλή επιτυχία!!!

Σε ευχαριστώ πολύ! Και είχες επιτυχία ; Αν επιτρέπεται με ποιο γιατρό ήσουν ;

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, MumMaria said:

Καλημέρα κορίτσια μου!!!

Εννοείται σαν την μαμά δεν έχει ρε παιδιά...όσο χρόνων κ να φτάσεις η μανούλα είναι μια!

Αχ ναι περιμένω να δω το κοριτσάκι μου(περίεργο ακόμα να το λέω αυτό,δεν το έχω συνηθίσει)

Ρε συ πάρτο λίγο πιο χαλαρά...μοίρασε λίγο διαφορετικά την δουλειά κ εφ όσον δεν έχεις κάποιο θέμα,να κάνεις διαλείμματα να σηκώνεσαι να ξεπιανεσαι κ λίγο...με τον ύπνο τουλάχιστον είσαι καλύτερα;σήμερα θα μάθεις για το ζάχαρο;

Αφού είναι λίγη η αναγουλα δεν πειράζει...μέχρι τον γάμο σου θα εξαφανιστει κ θα τον χαρεις όπως πρέπει..στο ξαναειπα θα περιμένουμε ανταποκριση!!!( Χαλαρα με το πακετάρισμα στην μετακόμιση έτσι;;;)

Ανυπομονώ Γωγουλα!!!5 η ώρα έχω ραντεβού!!!κ έλεγα άντε να βγω κ λίγο από το σπίτι να χαρώ λίγο τον ήλιο,κ εδώ θεσνικη έχει συννεφιά σήμερα!!

Εεεετσι βολτουλες!!!το καλύτερο μου!!καλά να περάσεις!

Ξερεις κατι, ο καθηγητης εδω ειναι το προβλημα. Δινει εντολες να γινει το ενα το αλλο και ενω δεν ειναι μια νορμαλ χρονια (λογω ιου) θελει να γινουν πραγματα που δεν ειναι εφικτα! Το λεω, δεν καταλαβαινει και μου δινει προφανως εμενα να τα κανω...Χτες ειδα 7 email δικα του με το που ξυπνησα, γι'αυτο φρικαρα... Μετα τα πηρε κλασσικα ολα η μπαλα! Ηθελε λεει ετσι και γιουβετσι φωτισμο στο βιντεο! Μα τί σημασια εχει; Τα μαθηματικα ηταν πεντακαθαρα και δεν ειμαι οπερατερ να κανω επαγγελματικο βιντεο...Τελοσπαντων!

Σημερα ομως ειμαι αληθεια πολυ καλυτερα και ζηταω ενα μεγαλο συγγνωμη και παλι αν σας χαλασα το κεφι με τις βλακειες μου...

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια μου !!!μου άλλαξαν το ραντεβού κ πήγα σήμερα το πρωί στην γιατρό !Ο τράχηλος μου Δ μίκρυνε καθόλου ,,παμε πολύ καλα!!!θα ξαναπάω σε μια εβδομάδα !

ειμαι πολύ χαρούμενη ,,,σας ευχομαι μέσα από την ψυχή μου να ακούτε όλες σας τέτοια όμορφα νέα !!!

η γιατρός ξύπνησε την μικρή μου και δεν μπορούσαμε να την πιάσουμε σε ένα σημείο !κουνουσε χέρια πόδια !!!αχ αυτά τα κορίτσια !!!χαχχαχα

υγ καλη επιτυχία σε όλες που περιμένετε !!

• Μου αρέσει 8

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Just now, MumMaria said:

Καλημέρα κορίτσια μου!!!

Εννοείται σαν την μαμά δεν έχει ρε παιδιά...όσο χρόνων κ να φτάσεις η μανούλα είναι μια!

Αχ ναι περιμένω να δω το κοριτσάκι μου(περίεργο ακόμα να το λέω αυτό,δεν το έχω συνηθίσει)

Ρε συ πάρτο λίγο πιο χαλαρά...μοίρασε λίγο διαφορετικά την δουλειά κ εφ όσον δεν έχεις κάποιο θέμα,να κάνεις διαλείμματα να σηκώνεσαι να ξεπιανεσαι κ λίγο...με τον ύπνο τουλάχιστον είσαι καλύτερα;σήμερα θα μάθεις για το ζάχαρο;

Αφού είναι λίγη η αναγουλα δεν πειράζει...μέχρι τον γάμο σου θα εξαφανιστει κ θα τον χαρεις όπως πρέπει..στο ξαναειπα θα περιμένουμε ανταποκριση!!!( Χαλαρα με το πακετάρισμα στην μετακόμιση έτσι;;;)

Ανυπομονώ Γωγουλα!!!5 η ώρα έχω ραντεβού!!!κ έλεγα άντε να βγω κ λίγο από το σπίτι να χαρώ λίγο τον ήλιο,κ εδώ θεσνικη έχει συννεφιά σήμερα!!

Μπορει μεχρι τις 5 να εχει βγει ο ηλιος!!!!! Με το καλο κοριτσακι μου και να ειναι ολα τελεια!!!!

Just now, demifilol said:

Καλημέρα κορίτσια μου !!!μου άλλαξαν το ραντεβού κ πήγα σήμερα το πρωί στην γιατρό !Ο τράχηλος μου Δ μίκρυνε καθόλου ,,παμε πολύ καλα!!!θα ξαναπάω σε μια εβδομάδα !

ειμαι πολύ χαρούμενη ,,,σας ευχομαι μέσα από την ψυχή μου να ακούτε όλες σας τέτοια όμορφα νέα !!!

η γιατρός ξύπνησε την μικρή μου και δεν μπορούσαμε να την πιάσουμε σε ένα σημείο !κουνουσε χέρια πόδια !!!αχ αυτά τα κορίτσια !!!χαχχαχα

ΑΑαααααααααααααααααααααααααααα τί τελεια νεα!!!!!!!!! Μπραβο κοριτσακι μου!!!! Πολυ μεγαλο milestone για σενα το σημερινο! Παμε δυναμικα τωρα, αντε να περνανε οι βδομαδες και καθε βδομαδα που περνα ειναι μια μικρη νικη!

Πώς θα το γιορτασετε σημερα; Την αλλη φορα θυμαμαι βρωμικο με κατι πανσετες! Σημερα τί εχει το μενου; Χεχεχεχεχε

Ζωηρη η μικρη ε; Αχ αχ αχ κοριτσια παιδι μου, ολο ναζι και κουνηματα!

• Μου αρέσει 1

oz5Vp2.png

Just now, Υβόννη είπε:

Ξερεις κατι, ο καθηγητης εδω ειναι το προβλημα. Δινει εντολες να γινει το ενα το αλλο και ενω δεν ειναι μια νορμαλ χρονια (λογω ιου) θελει να γινουν πραγματα που δεν ειναι εφικτα! Το λεω, δεν καταλαβαινει και μου δινει προφανως εμενα να τα κανω...Χτες ειδα 7 email δικα του με το που ξυπνησα, γι'αυτο φρικαρα... Μετα τα πηρε κλασσικα ολα η μπαλα! Ηθελε λεει ετσι και γιουβετσι φωτισμο στο βιντεο! Μα τί σημασια εχει; Τα μαθηματικα ηταν πεντακαθαρα και δεν ειμαι οπερατερ να κανω επαγγελματικο βιντεο...Τελοσπαντων!

Σημερα ομως ειμαι αληθεια πολυ καλυτερα και ζηταω ενα μεγαλο συγγνωμη και παλι αν σας χαλασα το κεφι με τις βλακειες μου...

Καλέ τι λες;;τι μας χαλάς;

Έχεις κ συ τα ζόρια σου..λογικό είναι ,δεν μπορούμε να είμαστε ζεν κ μες στην τρελή χαρά όλες τις στιγμές,άνθρωποι είμαστε, αλίμονο..ελπίζω να τελειώσει αυτό με το ιντερνετικό γιατί απ' ότι έχω καταλάβει πιο πολύ σας ζοριζει εσάς που δουλεύετε από το σπίτι απ'ότι να πηγαίνατε κανονικά στις δουλειές σας!!υπομονή κοπέλα μου!!

Just now, demifilol είπε:

Αχ τι τέλεια νέα είναι αυτά !!!!!μπραβοοοοοο!χάρηκα πάρα πολύ!!έτσι ίδιος να μείνει μέχρι τέλους κοπέλα μου!!!η μικρή τσαουσα ε;;;καλή σου υπομονή κ τρέξιμο όταν γεννηθεί με το καλό!!χιχιχχιχ

• Μου αρέσει 1

Μπράβο μπράβο τελείωσε και αυτό προχωράμε τώρα με χαμόγελο

Κορίτσια στη βόλτα μου πήρα και το πρώτο δώρο στο μωρό μου.πηρα ένα χάρτινο κουτί με αερόστατα να βάλω μέσα όλες τις φωτογραφίες μέχρι τώρα χιχι και το τεστ μου κ όλα αυτα

• Μου αρέσει 6

yRr5p2.png

Διαφημίσεις

@MumMaria @Υβόννη σας ευχαριστωω!!περιμενουμε τα δικά σας καλα νέα-αποτελέσματα !!

@Despoina Mar Καλη δύναμη με τη μετακόμιση και θελουμε όντως λεπτομέρειες για τον γάμο !!

@Gogo1994 Ευχαριστω Γωγω !
αυτη τη βόλτα θα τη θυμάσαι !!Και πολύ χαριτωμένο το δώρο!!

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

πρίν από 27 λεπτά , Υβόννη είπε:

Ευτυχως με πακεταρισμα και γαμο εχεις το μυαλουδακι σου απασχολημενο!!! Η ωρα η καλη κοριτσακι μου! Καλα μετα το γαμο θα πεσουν σελιδες συζητησεων εδω χαχαχα! Ελπιζω να μην κουραζεσαι πολυ!

Όχι προσέχω αλλά να πρέπει ν γίνουν κάποια πραγματααα!!Ευχαριστώ πολύ Ναι άσε θ γράφουμε 3 μέρες χαχα

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

k1S4p3.png

Just now, Gogo1994 said:

Κορίτσια στη βόλτα μου πήρα και το πρώτο δώρο στο μωρό μου.πηρα ένα χάρτινο κουτί με αερόστατα να βάλω μέσα όλες τις φωτογραφίες μέχρι τώρα χιχι και το τεστ μου κ όλα αυτα

τελειο το δωρο!!!!!!!!

• Μου αρέσει 1

oz5Vp2.png

Just now, MumMaria είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!!!

Ναιιι χαλαρά εννοειταιιι..άντε τέλεια περιμένουμε νεαααααα

@MumMaria @Υβόννη σας ευχαριστωω!!περιμενουμε τα δικά σας καλα νέα-αποτελέσματα !!

@Despoina Mar Καλη δύναμη με τη μετακόμιση και θελουμε όντως λεπτομέρειες για τον γάμο !!

@Gogo1994 Ευχαριστω Γωγω !
αυτη τη βόλτα θα τη θυμάσαι !!Και πολύ χαριτωμένο το δώρο!!

Ευχαριστώ  κοπέλα μ ..Τ όμορφα νέα και τα δικά σ σμρ μακάρι έτσι να πηγαίνουν όλα από εδώ κ πέρα!!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

k1S4p3.png

Just now, Gogo1994 είπε:

Τι τέλειο δώρο!! κ πρακτικό!!χιχιχι!καλά έκανες!!

Εγώ μόλις τάισα τον μικρό τραχανά με κοτοπουλακι κ ανθότυρο.το τσάκισε σε 5 λεπτά.κ περιμένω τις μοσχαρίσιες μου μπριζόλες που μαγειρεύει ο αντρουλης μου:x.θα φαω,θα κάνω ένα ντουσακι κ θα ετοιμαστώ να συναντήσω το κορίτσι μου!!:x

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

Just now, MumMaria είπε:

Εγώ μόλις τάισα τον μικρό τραχανά με κοτοπουλακι κ ανθότυρο.το τσάκισε σε 5 λεπτά.κ περιμένω τις μοσχαρίσιος μου μπριζόλες που μαγειρεύει ο αντρουλης μου:x.θα φαω,θα κάνω ένα ντουσακι κ θα ετοιμαστώ να συναντήσω το κορίτσι μου!!:x

Ναιιι γίνε μια κούκλα για τη κούκλα σου.

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

yRr5p2.png

Just now, MumMaria said:

Εγώ μόλις τάισα τον μικρό τραχανά με κοτοπουλακι κ ανθότυρο.το τσάκισε σε 5 λεπτά.κ περιμένω τις μοσχαρίσιες μου μπριζόλες που μαγειρεύει ο αντρουλης μου:x.θα φαω,θα κάνω ένα ντουσακι κ θα ετοιμαστώ να συναντήσω το κορίτσι μου!!:x

Τελειο το φαγητο του μικρου! Πώς να μη το τσακισει τοσο νοστιμο;;;; Μαρακι μου με το καλο και περιμενουμε νεα!!!!! Ευχομαι ενας τελειος πλακουντας και ενα ζωηρο κοριτσακι που θα χοροπηδαει πανω κατω!!!!!

• Ευχαριστώ 1

oz5Vp2.png

Κοριτσάκια μου,γύρισα από τον γιατρό!!έχω δύο καλά νέα κ ένα κακό! Η μικρή είναι σούπερ,κουνιόταν πέρα δώθε κ σταύρωνε τα χεράκια της,βγαίνει πάλι μια μέρα μεγαλύτερη αλλά δεν αλλάζω την ΠΗΤ μου πάλι.δευτερο καλό νέο είναι ότι η αποκόλληση άφαντη.ολα καλά κι εκεί.ο πλακούντας όμως εκεί αμετακίνητος!!!θα με ξαναδεί πάνω κάτω σε 3 εβδομάδες κ μέχρι τότε ξάπλα.δεν θα πω ψέματα πως στεναχωρέθηκα λίγο όχι για την ξάπλα τόσο,όσο στο τι σημαίνει να έχεις επιπωματικο πλακούντα κ τι κινδύνους έχει αυτό κ για την εγκυμοσύνη κ για την γέννα.τεσπα.θα προσπαθήσω να σκέφτομαι θετικά.μακαρι σε 3 εβδομάδες λίγο να ανέβει!

• Μου αρέσει 7

Just now, MumMaria είπε:

Κοριτσάκια μου,γύρισα από τον γιατρό!!έχω δύο καλά νέα κ ένα κακό! Η μικρή είναι σούπερ,κουνιόταν πέρα δώθε κ σταύρωνε τα χεράκια της,βγαίνει πάλι μια μέρα μεγαλύτερη αλλά δεν αλλάζω την ΠΗΤ μου πάλι.δευτερο καλό νέο είναι ότι η αποκόλληση άφαντη.ολα καλά κι εκεί.ο πλακούντας όμως εκεί αμετακίνητος!!!θα με ξαναδεί πάνω κάτω σε 3 εβδομάδες κ μέχρι τότε ξάπλα.δεν θα πω ψέματα πως στεναχωρέθηκα λίγο όχι για την ξάπλα τόσο,όσο στο τι σημαίνει να έχεις επιπωματικο πλακούντα κ τι κινδύνους έχει αυτό κ για την εγκυμοσύνη κ για την γέννα.τεσπα.θα προσπαθήσω να σκέφτομαι θετικά.μακαρι σε 3 εβδομάδες λίγο να ανέβει!

Μαράκι μου κρατάμε τα θετικά εννοείται.Ολα μια χαρά και τι υπέροχα  την αποκόλληση που εξαφανίστηκε.Ο γιατρός τι σου είπε για τον πλακούντα; Θα ανέβει σε λίγο καιρό αν ξεκουραστείς;

yRr5p2.png

Just now, MumMaria είπε:

Μαράκι μου πιστεύω ακόμα Ισως είναι νωρίς να ανεβεί ο πλακούντας και είμαι σίγουρη μέχρι τον μεγάλο υπέρηχο θα έχει ανεβεί σχεδόν πλήρως !υπομονη για την ξάπλα ,ένα μηναν ακόμα !το παν είναι ότι η Μπέμπα είναι καλα,υπερκινητικη,και δεν έχεις αποκόλληση !!σιγα σιγά ολα βλέπεις ότι περνάνε !!θα έρθει κ η στιγμή να ανεβεί κ ο πλακούντας !Ξερω ότι θα περιμένεις διαφορετική εξέλιξη αλλα με λιγη υπομονη ολα θα γίνουν όπως τα θελεις !!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...