Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Neverstop είπε:

Διάβασα στα επόμενα μνμ σου πως είσαι σε καταστολή για αυτό έγραψα οκ είσαι. Εγώ έκανα βραχύ στο ίδιο κέντρο. Καλή επιτυχία!!!

Σε ευχαριστώ πολύ! Και είχες επιτυχία ; Αν επιτρέπεται με ποιο γιατρό ήσουν ;

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

6 ώρες πρίν, Υβόννη είπε:

Κοριτσια μου,

οηρα τα αποτελεσματα. Θυροειδης ειναι 2.4 απο 3.1 την προηγουμενη φορα, οποτρ συνεχιζω το χαπι μου ως εχει. Ειπε η γιατρος ειναι μια χαρα η τιμη. Αιματοκριτης και σιδηρο ειναι οκ μου ειπε και μεθαυριο να παρω για το ζαχαρο και βιταμινη D, γιατι δεν ειναι ακομη ετοιμα απο το εργαστηριο. Εγω παρολ'αυτα αγχωθηκα! Δεν ξερω γιατι!

Βρε κοριτσάκι μου γιατί αγχωθηκες; Μια χαρά είναι το 2.4, στο δεύτερο τρίμηνο το όριο είναι 3 όχι 2.5! Συνέχισε το χαπάκι σου και όλα μια χαρά! 

πρίν από 18 λεπτά , MumMaria είπε:

Τελεια!!!!πρώτο μπανάκι!!!πολύ ζηλεύω...να τα περάσεις υπέροχα!!!εγώ τα ίδια....εδώ σπίτι με τα αγόρια μου:x

Κορίτσια μου 25 του μηνός θα έρθει η μανούλα μου!!! επιτέλους!η γιαγιά καλυτερεύει κ θα έρθει για 3 μερουλες!!χάρηκα πάρα πολύ!!!κ που θα την δω κ που θα κάνουμε κ κάποιες δουλειτσες που μείνανε μισοτελειωμένες!!μακάρι μέχρι τότε να μου δώσει το οκ κ ο γιατρός για καμιά βολτουλα..

Αντε βρε Μαράκι τέλεια, θα έρθει επιτέλους να τη δεις να ηρεμήσεις!! :)

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

@MumMariaθέλω αυτό με το πινακακι που μου είπες αν και δεν ξέρω τι ειναι... Νόμιζα ότι σου είχα απαντήσει αλλά προφανώς όχι... :)

Να ξέρετε σήμερα που είμαι χάλια στο κρεβάτι κάθισα και διάβασα πάρα πολλές αναρτήσεις σας και σας μαθαίνω σιγά σιγά! 

• Μου αρέσει 4

yi9jp3.png

Just now, Argyroula είπε:

@MumMariaθέλω αυτό με το πινακακι που μου είπες αν και δεν ξέρω τι ειναι... Νόμιζα ότι σου είχα απαντήσει αλλά προφανώς όχι... :)

Να ξέρετε σήμερα που είμαι χάλια στο κρεβάτι κάθισα και διάβασα πάρα πολλές αναρτήσεις σας και σας μαθαίνω σιγά σιγά! 

Αχ κοπέλα μου,ναι το ξέχασα μωρέ.ξαναπες μου πητ κ φύλο κ αύριο πρωί θα σε βάλω..;-)

Just now, MumMaria είπε:

Αχ κοπέλα μου,ναι το ξέχασα μωρέ.ξαναπες μου πητ κ φύλο κ αύριο πρωί θα σε βάλω..;-)

13/11 αλλά φύλο δεν μας έκανε την χάρη! Νομίζω μας είχε γυρίσει κωλο! Συγγνώμη κιόλας! :P Ααχ που το βρίσκω να δω τα δικά σας?? 

yi9jp3.png

Διαφημίσεις

On 3/5/2020 at 1:14 ΠΜ, MumMaria είπε:

Λοιποοοον το πινακακι μας!!!!:x(με αρκετές ελλείψεις βέβαια που θα τις συμπληρώσουμε στην πορεία) οποία κοπέλα ξέχασα,να με σχωρατε,ένα μυαλό εχουμε:-P

@Ninamc     κοριτσάκι      ΠΗΤ 31/10

@Eirini1988  αγοράκι      ΠΗΤ 31/10

@Υβόννη     κοριτσάκι     ΠΗΤ 03/11

@VDPap      αγοράκι         ΠΗΤ 03/11

@Ρούλα Γ.            ..?..        ΠΗΤ 03/11

@demifilol    κοριτσάκι      ΠΗΤ 04/11

@MumMaria  κοριτσάκι     ΠΗΤ 04/11

@Despoina Mar κοριτσάκι  ΠΗΤ 05/11

@Gogo1994      αγοράκι     ΠΗΤ 05/11   

@Evitheodorou  κοριτσάκι  ΠΗΤ 05/11

@KarMar84       κοριτσάκι   ΠΗΤ 11/11

@ΕΥΑ!         ..?..                     ΠΗΤ 14/11

@magda15   ..?..                  ΠΗΤ 17/11

@Papakι   ..?..                      ΠΗΤ 20/11

@Φραουλίνο   ..?..                ΠΗΤ 23/11

@Lady_m      αγοράκι          ΠΗΤ 22/11

@InaRina        ..?..             ΠΗΤ 28/11

@Sofaki_88   ..?..   ..?..

@mairaki   ..?..     ..?..

@fairy-mary     ..?...          ..?..

@MinakiG         ..?....          ΠΗΤ 23/11

@Stefi M   ..?..        ..?...

@Nancy Zaf      ..?...    ..?..

@Sousamaki   ..?..     ..?..

@Anna2020       ..?..          ΠΗΤ 11/12   

@rosy87         ..?..              ΠΗΤ 14/11

@Myrainbow     ..?..           ΠΗΤ 14/11

@Argyroula     ..?..              ΠΗΤ 13/11

• Μου αρέσει 1

Καλημερα αγαπημενες μου!! Ελπίζω να ειστε ολες καλα σημερα, χωρις εμετους, ζαλαδες και αγχος! Εγω χτες δουλευα μεχρι τις 11μισι το βραδυ-ασχολιαστο γι'αυτο χαθηκα!

@MumMariaμε το καλο σημερα στο γιατρο! Περιμενουμε υπεροχα νεα!!! Επισης, πολυ χαρηκα με τη μανουλα σου και να τη χαιρεσαι για χτες! Ευχομαι σιδερενια η γιαγια και με το καλο να ερθει να σας δει και να περασετε τελεια!!!!! Σαν τη μανουλα δεν εχει βρε παιδια, τί να λεμε;

@demifilolκαι @Φραουλίνοεσεις κοριτσακια μου αυριο εχετε γιατρο αν θυμαμαι καλα! Περιμενουμε και απο εσας τελεια νεα!!!!

@Despoina Marκι εσυ κοριτσακι μου μια τελεια νιπτ να πανηγυρισουμε!!!!

• Μου αρέσει 4

oz5Vp2.png

Just now, Υβόννη είπε:

Καλημερα αγαπημενες μου!! Ελπίζω να ειστε ολες καλα σημερα, χωρις εμετους, ζαλαδες και αγχος! Εγω χτες δουλευα μεχρι τις 11μισι το βραδυ-ασχολιαστο γι'αυτο χαθηκα!

@MumMariaμε το καλο σημερα στο γιατρο! Περιμενουμε υπεροχα νεα!!! Επισης, πολυ χαρηκα με τη μανουλα σου και να τη χαιρεσαι για χτες! Ευχομαι σιδερενια η γιαγια και με το καλο να ερθει να σας δει και να περασετε τελεια!!!!! Σαν τη μανουλα δεν εχει βρε παιδια, τί να λεμε;

@demifilolκαι @Φραουλίνοεσεις κοριτσακια μου αυριο εχετε γιατρο αν θυμαμαι καλα! Περιμενουμε και απο εσας τελεια νεα!!!!

Καλημέρα κορίτσια!!! Κ εγω χανομαι λίγο γτ έχω ξεκινήσει πακεταρισμα  γτ μετακόμιση κ έχω τις προετοιμασίες γτ γάμο ότι μ έμεινε.. ναιιι Μαράκι μ περιμένουμε νέα...και καλή επιτυχία κ στα υπόλοιπα κορίτσια..κ εγώ είμαι σε αναμμένα κάρβουνα έχω τ νου μ όλο στο τηλ θα σας πω όταν ξέρω.. Από συμπτώματα λίγη αναγούλα ακόμα εγώ χαχα

• Μου αρέσει 2

k1S4p3.png

Just now, Despoina Mar said:

Καλημέρα κορίτσια!!! Κ εγω χανομαι λίγο γτ έχω ξεκινήσει πακεταρισμα  γτ μετακόμιση κ έχω τις προετοιμασίες γτ γάμο ότι μ έμεινε.. ναιιι Μαράκι μ περιμένουμε νέα...και καλή επιτυχία κ στα υπόλοιπα κορίτσια..κ εγώ είμαι σε αναμμένα κάρβουνα έχω τ νου μ όλο στο τηλ θα σας πω όταν ξέρω.. Από συμπτώματα λίγη αναγούλα ακόμα εγώ χαχα

Ευτυχως με πακεταρισμα και γαμο εχεις το μυαλουδακι σου απασχολημενο!!! Η ωρα η καλη κοριτσακι μου! Καλα μετα το γαμο θα πεσουν σελιδες συζητησεων εδω χαχαχα! Ελπιζω να μην κουραζεσαι πολυ!

• Μου αρέσει 1

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Υβόννη είπε:

Καλημέρα κοριτσι μου πως είσαι εσύ σήμερα; Όλα καλά από διάθεση; 

@MumMaria Μαράκι σημερααα θα δεις τη μπέμπα σου έχετε ραντεβούδακι τι καλααα; Δε θυμάμαι την ώρα.Να μας πεις νέα εε...και τι κινήσεις έκανε αυτή τη φορά 

• Μου αρέσει 1

yRr5p2.png

Just now, Gogo1994 said:

@MumMaria Μαράκι σημερααα θα δεις τη μπέμπα σου έχετε ραντεβούδακι τι καλααα; Δε θυμάμαι την ώρα.Να μας πεις νέα εε...και τι κινήσεις έκανε αυτή τη φορά 

Καλημερα Γωγουλα μου! Ναι ολα καλα εδω ευτυχως! Εσυ τί κανεις σημερα; Βγηκες τελικα για ψωνια; Βρήκες τιποτα;

oz5Vp2.png

Just now, Υβόννη είπε:

Καλημερα Γωγουλα μου! Ναι ολα καλα εδω ευτυχως! Εσυ τί κανεις σημερα; Βγηκες τελικα για ψωνια; Βρήκες τιποτα;

Χαίρομαι πολύ πολύ που είσαι καλά.

Μου ήρθε μια παραγγελία ευτυχώς και όλα ήταν ωραία και μου έκαναν βασικό και αυτό πια χαχχα 

Εγώ θα κάνω καμμία βολτιτσα σε λίγο να πάρω λίγη βιταμίνη D από τον ήλιο όχι ότι δε παίρνω ήδη αρκετή με τοσα χάπια χαχα 

• Μου αρέσει 2

yRr5p2.png

Just now, Gogo1994 said:

Χαίρομαι πολύ πολύ που είσαι καλά.

Μου ήρθε μια παραγγελία ευτυχώς και όλα ήταν ωραία και μου έκαναν βασικό και αυτό πια χαχχα 

Εγώ θα κάνω καμμία βολτιτσα σε λίγο να πάρω λίγη βιταμίνη D από τον ήλιο όχι ότι δε παίρνω ήδη αρκετή με τοσα χάπια χαχα 

Ναι φρικη ηταν χτες και περασε! Με ζοριζει η δουλεια νομιζω πολυ ετσι οπως εχει γινει πλεον...

Τελεια!!!! Αρα βρηκες το νουμερο σου στο online! εγω στην αρχη επαιρνα 2-3 νουμερα μαζι, τα δοκιμαζα και υστερα τα επεστρεφα οσα δεν μου εκαναν! Αν εχει φυσικα δωρεαν αποστολη και επιστροφη χρηματων το μαγαζι. Εδω στη Γερμανια ειναι ετσι, οποτε κυριολεκτικα δεν κοστιζε κατι να παρω παραπανω νουμερα χεχε!

Αχ ναι να πας, αλλο πραγμα ο ηλιος και ο καθαρος αερας!!!

• Μου αρέσει 1

oz5Vp2.png

Just now, Υβόννη είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!!!

Εννοείται σαν την μαμά δεν έχει ρε παιδιά...όσο χρόνων κ να φτάσεις η μανούλα είναι μια!

Αχ ναι περιμένω να δω το κοριτσάκι μου(περίεργο ακόμα να το λέω αυτό,δεν το έχω συνηθίσει)

Ρε συ πάρτο λίγο πιο χαλαρά...μοίρασε λίγο διαφορετικά την δουλειά κ εφ όσον δεν έχεις κάποιο θέμα,να κάνεις διαλείμματα να σηκώνεσαι να ξεπιανεσαι κ λίγο...με τον ύπνο τουλάχιστον είσαι καλύτερα;σήμερα θα μάθεις για το ζάχαρο;

Just now, Despoina Mar είπε:

Αφού είναι λίγη η αναγουλα δεν πειράζει...μέχρι τον γάμο σου θα εξαφανιστει κ θα τον χαρεις όπως πρέπει..στο ξαναειπα θα περιμένουμε ανταποκριση!!!( Χαλαρα με το πακετάρισμα στην μετακόμιση έτσι;;;)

Just now, Gogo1994 είπε:

Ανυπομονώ Γωγουλα!!!5 η ώρα έχω ραντεβού!!!κ έλεγα άντε να βγω κ λίγο από το σπίτι να χαρώ λίγο τον ήλιο,κ εδώ θεσνικη έχει συννεφιά σήμερα!!

Εεεετσι βολτουλες!!!το καλύτερο μου!!καλά να περάσεις!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...