Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Neverstop είπε:

Διάβασα στα επόμενα μνμ σου πως είσαι σε καταστολή για αυτό έγραψα οκ είσαι. Εγώ έκανα βραχύ στο ίδιο κέντρο. Καλή επιτυχία!!!

Σε ευχαριστώ πολύ! Και είχες επιτυχία ; Αν επιτρέπεται με ποιο γιατρό ήσουν ;

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, Υβόννη είπε:

Ευακι μου τελεια!! Πρεπει βεβαια να ξερει το ατομο να την κανει, γιατι ειναι ειδικη για εγκυους και φυσικα να εχεις οκ απο το γιατρο. Παντως ενω φαινεται ηρεμη και χαλαρη, σημερα νιωθω πιασιμο και επομενως γυμναστικα!!! Δεν εκανα τιποτα τρελο, μου εκανε ασκησεις να δυναμωσω χερια και κυριως μυς στην πλατη και τα πλευρα για αργοτερα.

Καλη δυναμη με τη δουλεια! Ελπιζω να μην κουραζεσαι πολυ

Σουπερ τοτε!! Πολυ χρησιμες οι ασκησεις για χερια κ πλατη! 
Απο το σπιτι δουλευω ακομη αλλα κ παλι πανω στο laptop κ τα τηλεφωνα,εχουν λυσσαξει :razz:

oru1p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, ΕΥΑ! είπε:

Γεια σας κοριτσια!! Εχει πεσει πολυ δουλεια κ δεν ειχα χρονο να σας γραψω! Πιστευω να ειστε ολες καλα! @Υβόννη ωραια η γιογκα; 

Τι κάνεις ευακι;;;προσεκτικά στη δουλειά έτσι;;;-)

Just now, ΕΥΑ! είπε:

Σουπερ τοτε!! Πολυ χρησιμες οι ασκησεις για χερια κ πλατη! 
Απο το σπιτι δουλευω ακομη αλλα κ παλι πανω στο laptop κ τα τηλεφωνα,εχουν λυσσαξει :razz:

Αααα τώρα το είδα..καλύτερα από σπίτι..πάλι να μην πολυκουραζεσαι όμως..χιχι!!

• Μου αρέσει 1

Just now, MumMaria είπε:

Τι κάνεις ευακι;;;προσεκτικά στη δουλειά έτσι;;;-)

Αααα τώρα το είδα..καλύτερα από σπίτι..πάλι να μην πολυκουραζεσαι όμως..χιχι!!

Χαχα Μαρακι!! Ολα καλα; Προσεχω προσεχω! Αντε να παει παρασκευη κ λεμε να παμε στο εξοχικο εντος αττικης να αραξουμε λιγο,να δουμε κ λιγο θαλασσα. Αν κ θα ειμαι υστερικη με τις αποστασεις :ph34r:θα δω αν θα πλησιασω στην παραλια 

• Χαχα 2

oru1p3.png

Just now, ΕΥΑ! είπε:

Χαχα Μαρακι!! Ολα καλα; Προσεχω προσεχω! Αντε να παει παρασκευη κ λεμε να παμε στο εξοχικο εντος αττικης να αραξουμε λιγο,να δουμε κ λιγο θαλασσα. Αν κ θα ειμαι υστερικη με τις αποστασεις :ph34r:θα δω αν θα πλησιασω στην παραλια 

Γεια σ κορίτσιιι.. αχ τι τέλεια να πάτε να πάτε.. Κ δείχνει κ 31 βαθμούς.. Κ ονειρεύομαι κ τ θαλασσα κ εγώ χαχα

• Μου αρέσει 2

k1S4p3.png

Εγώ σκέφτομαι τη νιπτ γιατί ελεγχεσαι για περισσότερα σύνδρομα σε σχέση με την αυχενικη κ την Papp-a.

Με την αυχενικη κ την Papp-a τσεκάρουν 3 σύνδρομα.

ειναι αρκετά τα χρήματα αλλά με τρώει...

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, Sousamaki said:

Εγώ σκέφτομαι τη νιπτ γιατί ελεγχεσαι για περισσότερα σύνδρομα σε σχέση με την αυχενικη κ την Papp-a.

Τοτε κοριτσι μου να κανεις οτι σου λεει η ψυχουλα σου για να ηρεμησεις! Εγω αν με ετρωγε θα το εκανα χωρις σκεψη να νιωθω εγω καλα. Θα το δεις, εχεις ακομα καιρο φυσικα!

Just now, ΕΥΑ! said:

χαχαχα, γελασα πολυ με το φατσακι νιντζα-κορονοιος protection!!! Θα σου κανει πολυ καλο ο καθαρος αερας και η θαλασσιτσα! Και αναλογα τη διαθεση και την ψυχολογια βλεπεις αν θα πλησιασεις!!!

• Χαχα 1

oz5Vp2.png

Τελεια!!!!πρώτο μπανάκι!!!πολύ ζηλεύω...να τα περάσεις υπέροχα!!!εγώ τα ίδια....εδώ σπίτι με τα αγόρια μου:x

Just now, ΕΥΑ! είπε:

Κορίτσια μου 25 του μηνός θα έρθει η μανούλα μου!!! επιτέλους!η γιαγιά καλυτερεύει κ θα έρθει για 3 μερουλες!!χάρηκα πάρα πολύ!!!κ που θα την δω κ που θα κάνουμε κ κάποιες δουλειτσες που μείνανε μισοτελειωμένες!!μακάρι μέχρι τότε να μου δώσει το οκ κ ο γιατρός για καμιά βολτουλα..

• Μου αρέσει 6

πρίν από 33 λεπτά , Sousamaki είπε:

Τα 480 που σ είπε η Μαρία κ τα 390 που πλήρωσα εγώ είναι μόνο για τα βασικά τρία  σύνδρομα !για κάθε έξτρα σύνδρομο  πληρώνεις παραπάνω (είχε πακετα με 500,600)και το φουλ έξτρα πακέτο φτανει μέχρι και 850 Ε !
ειναι βέβαια δίκη σου απόφαση !

Just now, MumMaria είπε:

Τελεια!!!!πρώτο μπανάκι!!!πολύ ζηλεύω...να τα περάσεις υπέροχα!!!εγώ τα ίδια....εδώ σπίτι με τα αγόρια μου:x

Κορίτσια μου 25 του μηνός θα έρθει η μανούλα μου!!! επιτέλους!η γιαγιά καλυτερεύει κ θα έρθει για 3 μερουλες!!χάρηκα πάρα πολύ!!!κ που θα την δω κ που θα κάνουμε κ κάποιες δουλειτσες που μείνανε μισοτελειωμένες!!μακάρι μέχρι τότε να μου δώσει το οκ κ ο γιατρός για καμιά βολτουλα..

Καλως να την δεχτείς !!!ειδες που τελικά θα έρθει ;;;σαν τη μανούλα δεν έχει !!!!

• Μου αρέσει 2

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Just now, demifilol είπε:

Τα 480 που σ είπε η Μαρία κ τα 390 που πλήρωσα εγώ είναι μόνο για τα βασικά τρία  σύνδρομα !για κάθε έξτρα σύνδρομο  πληρώνεις παραπάνω (είχε πακετα με 500,600)και το φουλ έξτρα πακέτο φτανει μέχρι και 850 Ε !
ειναι βέβαια δίκη σου απόφαση !

Καλως να την δεχτείς !!!ειδες που τελικά θα έρθει ;;;σαν τη μανούλα δεν έχει !!!!

Αχ ναι πολύ χάρηκα όταν μου το είπε.ελπιζω να μην αλλάξει κάτι.θα με βοηθήσει κ στις δουλειές του σπιτιού.γιατι οκ τα κάνει ο άντρας μου αλλά γενική σαν της μανουλας δεν έχει!!χααχαχα!αλλά μόνο που θα την έχω δίπλα μου,χαίρομαι!!να δει κ τον μικρό!!

Just now, MumMaria είπε:

Αχ ναι πολύ χάρηκα όταν μου το είπε.ελπιζω να μην αλλάξει κάτι.θα με βοηθήσει κ στις δουλειές του σπιτιού.γιατι οκ τα κάνει ο άντρας μου αλλά γενική σαν της μανουλας δεν έχει!!χααχαχα!αλλά μόνο που θα την έχω δίπλα μου,χαίρομαι!!να δει κ τον μικρό!!

Νιώθεις διαφορετικά με τη μανούλα !!!!σαν ασφάλεια ,σαν ζεστασιά στην καρδιά !θα σας έχει στα πούπουλα !!!θ γυαλίσει κ το σπίτι !!!θα ηρεμήσεις κ εσυ  ,,,μόνο που θα την δεις !!!μακαρι να την είχα κάθε μέρα την μανούλα μου !

• Μου αρέσει 1

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Διαφημίσεις

Νιώθεις διαφορετικά με τη μανούλα !!!!σαν ασφάλεια ,σαν ζεστασιά στην καρδιά !θα σας έχει στα πούπουλα !!!θ γυαλίσει κ το σπίτι !!!θα ηρεμήσεις κ εσυ  ,,,μόνο που θα την δεις !!!μακαρι να την είχα κάθε μέρα την μανούλα μου !

Αχ κι εγώ κορίτσι μου,αυτό περιμένω,προσπαθώ να την πείσω να έρχεται όλο κ πιο συχνά κ μήπως κάποια στιγμή μετακομίσει εδώ...

Just now, MumMaria είπε:

Αχ κι εγώ κορίτσι μου,αυτό περιμένω,προσπαθώ να την πείσω να έρχεται όλο κ πιο συχνά κ μήπως κάποια στιγμή μετακομίσει εδώ...

Είναι λίγο δύσκολο να αλλάξουν μέρη ,,Ισως το κάνει όμως για τα παιδιά της κ μόνο !!να είναι καλα η γυναίκα κ ν έρχεται Οποτε μπορεί !!

• Μου αρέσει 1

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Just now, MumMaria είπε:

Πόσο χάρηκα Μαρία μου σαν τη στήριξη της μανουλας δεν έχει.μοραβο θα έχεις κ φοβερή παρεούλα κ θα τα πείτε κιόλας και θα σε βοηθησει

• Μου αρέσει 1

yRr5p2.png

Είναι λίγο δύσκολο να αλλάξουν μέρη ,,Ισως το κάνει όμως για τα παιδιά της κ μόνο !!να είναι καλα η γυναίκα κ ν έρχεται Οποτε μπορεί !!

Μωρέ αυτή θέλει πολύ αλλά έχει την γιαγιά μου που αυτή όντως δεν το κουνάει..σήμερα έχει κ γενέθλια η μανούλα μου ..κ έκανε αυτή δώρο σε μένα το νέο για τον ερχομό της!!

Just now, Gogo1994 είπε:

Πόσο χάρηκα Μαρία μου σαν τη στήριξη της μανουλας δεν έχει.μοραβο θα έχεις κ φοβερή παρεούλα κ θα τα πείτε κιόλας και θα σε βοηθησει

Αχ ναι,θα μετράω αντίστροφα!!!είμαι λίγο μαμακιας όπως έχεις καταλάβει..τα τελευταία χρόνια με έχει πιάσει τόσο πολύ.. ειδικά όταν έγινα κ εγώ μανούλα!:x

• Μου αρέσει 6

Just now, MumMaria είπε:

Μωρέ αυτή θέλει πολύ αλλά έχει την γιαγιά μου που αυτή όντως δεν το κουνάει..σήμερα έχει κ γενέθλια η μανούλα μου ..κ έκανε αυτή δώρο σε μένα το νέο για τον ερχομό της!!

Αχ ναι,θα μετράω αντίστροφα!!!είμαι λίγο μαμακιας όπως έχεις καταλάβει..τα τελευταία χρόνια με έχει πιάσει τόσο πολύ.. ειδικά όταν έγινα κ εγώ μανούλα!:x

Να την χαιρεσαι την μανουλα σου κ με το καλο να την δεχτεις!!

• Ευχαριστώ 1

oru1p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...