Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , xristinakarr είπε:

Κορίτσι μου εγώ την επόμενη μέρα μετά από prp ωοθηκών ανέβασα δέκατα, με είχε προετοιμάσει βέβαια ο γιατρός, αν και γενικά δε νιώθω πολλά πολλά, με το prp τα είχα δει κωλυώμενα αλλά κράτησε μια μέρα. Στο λέω απλά να το έχεις υπόψη σου, τουλάχιστον μην έχεις βαρύ πρόγραμμα για αύριο. Μακάρι βέβαια να μην καταλάβεις τίποτα!

Καλή επιτυχία με το εμβρυάκι!!

Σοβαρά; Κι εγώ δεν κατάλαβα τίποτα ούτε πυρετό ούτε αίμα ούτε πόνους είχα ,αλλά μου είχε πει ότι έβαλε αντιβίωση η αναισθησιολογος δεν ξέρω αν έπαιξε ρόλο αυτό ...

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Gogo1994 said:

Μη ζητάς κανένα συγγνώμη χθες κιόλας το ίδιο επαθα.Μα πράγματικα όμως όλα μαζί μας έρχονται στο μυαλό

Just now, MumMaria said:

Πάντας έτσι γίνεται δυστυχώς,πάνε αλυσιδωτά οι σκέψεις μας...μην ξαναζήσεις συγγνώμη ρε χαζό..όλες έχουμε φρικαρει ανά διαστήματα..ξάπλωσε στον καναπέ,πάρε μια βαθιά ανάσα,κλείσε τα μάτια σου κ σκέψου τον άντρα σου αγκαλιά με το μωρό σας,να βάζει το χεράκι του στο πρόσωπο σου,να τρέχει στην παιδική χαρά,να είστε θάλασσα όλοι μαζι,να κοιμαστε αγκαλιά οι τρεις σας στο κρεβάτι κ να κάνετε πολλές πολλές αγκαλίτσες..κάνε ευχάριστες σκεψεις κ πιστεύω θα ηρεμήσεις..

Ναι κοριτσακια μου!!!! Του χρονου μωρακι στην αγκαλιτσα!!!! Ολα μια χαρα θα ειναι και θα πανε σε ολες μας! Σας ευχαριστω ΓΙΑ ΟΛΑ!

• Μου αρέσει 3

oz5Vp2.png

Just now, Sousamaki είπε:

@αργυρουλα 

διανυω την 12η βδομάδα αλλά ξεκίνησα τα φάρμακα για την εγκυμοσύνη πολύ νωρίς,από την 6 η εβδομάδα γιατί είχα καφε υγρά..

λοιπον παιρνω χάπι για τον θυρεοειδή (είχα θέμα κ πριν μείνω έγκυος), 3 φορές τη μέρα utrogestan, 3 φορές τη μέρα μαγνήσιο, φυλλικό  και βιταμίνη d

Κι εγώ είχα υγρα καφέ στην 6-7 εβδομάδα. Σου βρήκαν αποκόλληση? (σορρυ τώρα τα έχετε πει μάλλον αλλά δεν τα έχω δει) 

yi9jp3.png

Just now, Gogo1994 said:

Πραγματικά νομίζω όχι αλλά θα μειώσουμε τα utrogestan λογικά 

Just now, Sousamaki said:

@αργυρουλα 

διανυω την 12η βδομάδα αλλά ξεκίνησα τα φάρμακα για την εγκυμοσύνη πολύ νωρίς,από την 6 η εβδομάδα γιατί είχα καφε υγρά..

λοιπον παιρνω χάπι για τον θυρεοειδή (είχα θέμα κ πριν μείνω έγκυος), 3 φορές τη μέρα utrogestan, 3 φορές τη μέρα μαγνήσιο, φυλλικό  και βιταμίνη d

Just now, Argyroula said:

Αχχ... Μακάρι! Ο γιατρός μου είναι αυστηρός αρκετά!! Κι εγώ διάβασα ότι είναι φυσιολογικό και του λέω να βγω να πάω καμία βόλτα και μου λέει όχι μέχρι να σταματήσουν. Όταν κάθομαι νομίζω ότι είναι χειρότερα! Βέβαια για να μην είμαι υπερβολική, μου είπε ότι είναι φυσιολογικά όλα αυτά και δεν είναι τίποτα αλλά μου δεν με αφήνει να περπατάω. 

Εννοείται ότι όταν το βάλεις στο μυαλό σου γίνεται τεράστιο. Σε καταλαβαίνω! Εγώ όταν ξαπλώνω νομίζω ότι νιώθω σαν χτυποκαρδι εκεί κάτω και λέω αυτά τώρα είναι συσπάσεις?? Σε ποια βδομάδα είσαι? Αχ αυτά τα φάρμακα (πιο μικρή έλεγα ότι δεν πρόκειται να πάρω τίποτα όταν θα έρθει η ώρα και ότι όλα θα τα φτιάξω με την διατροφή μου....τώρα ο, τι μου πει το κάνω) 

Κοριτσια μου, εμενα να σας πω μου δινει κουραγιο οτι υπαρχουν τα φαρμακα να μας βοηθησουν! Κι εγω ειμαι απο αυτους που δε θελω ουτε ντεπον να παρω αν δε χρειαζεται αλλα σκεφτομαι οτι τα πιο πολλα που μας δινουν ειναι βιταμινες και τις χρειαζομαστε! Εγω παιρνω θυροειδη, μαγνησιο και ασβεστιο (δεν τρωω γαλακτοκομικα και γι΄αυτο με ξεκινησε νωρις), και 2 πολυβιταμινες ειδικες για εγκυμοσυνη που εχουν μεσα ενα καρο βιταμινες, μαζι και σιδηρο, και βιταμινη D και φολικο οξυ! Μεχρι 10 βδομαδα επαιρνα κολπικα λογω εξωσωματικης προγεστερονη 3 φορες τη μερα, απο 2 χαπακια τη φορα!

Η γιαγια μου τοσα χαπια δεν παιρνει χαχαχα!!!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 3

oz5Vp2.png

Just now, Υβόννη είπε:

Κοριτσια μου, εμενα να σας πω μου δινει κουραγιο οτι υπαρχουν τα φαρμακα να μας βοηθησουν! Κι εγω ειμαι απο αυτους που δε θελω ουτε ντεπον να παρω αν δε χρειαζεται αλλα σκεφτομαι οτι τα πιο πολλα που μας δινουν ειναι βιταμινες και τις χρειαζομαστε! Εγω παιρνω θυροειδη, μαγνησιο και ασβεστιο (δεν τρωω γαλακτοκομικα και γι΄αυτο με ξεκινησε νωρις), και 2 πολυβιταμινες ειδικες για εγκυμοσυνη που εχουν μεσα ενα καρο βιταμινες, μαζι και σιδηρο, και βιταμινη D και φολικο οξυ! Μεχρι 10 βδομαδα επαιρνα κολπικα λογω εξωσωματικης προγεστερονη 3 φορες τη μερα, απο 2 χαπακια τη φορα!

Η γιαγια μου τοσα χαπια δεν παιρνει χαχαχα!!!

Ρε κορίτσια εσείς με το μαγνήσιο σας έχουν πει ότι δύο ώρες πριν κ μετά δε πρέπει να τρώτε γαλακτοκομικά; Εγώ συνέχεια είμαι με το ρολόι στο χέρι γιατί κ με το σίδηρο πρέπει να είμαι 2 ώρες μυστική κ να φάω μέτα από μισή ώρα.ο χαμοςςς

yRr5p2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 30 λεπτά , MumMaria είπε:

Δέσποινα εσύ μήπως να πάρεις κάνα τηλ να μάθεις την νιπτ;;;πέρασε σίγουρα βδομάδα,όχι;

Μ είπαν στις 10 μέρες θ ξέρω κ θ μ πάρουν τηλ αυτοί.. ήταν συν 2 μέρες μέχρι να φθάσει Αθήνα από τ προηγούμενη Τρίτη...λογικά μέχρι Παρασκευή υπολογίζω να ξερωωω

Just now, Υβόννη είπε:

Κοριτσια μου,

οηρα τα αποτελεσματα. Θυροειδης ειναι 2.4 απο 3.1 την προηγουμενη φορα, οποτρ συνεχιζω το χαπι μου ως εχει. Ειπε η γιατρος ειναι μια χαρα η τιμη. Αιματοκριτης και σιδηρο ειναι οκ μου ειπε και μεθαυριο να παρω για το ζαχαρο και βιταμινη D, γιατι δεν ειναι ακομη ετοιμα απο το εργαστηριο. Εγω παρολ'αυτα αγχωθηκα! Δεν ξερω γιατι!

Μια χαρά όλα κοπέλα μ είναι γιατι;;;Να βγουν κ τ αλλά δύο και είσαι εντάξει.. Κ εγώ τόσο είχα θύροειδη μια φορά π έκανα τ εξεταση

• Μου αρέσει 1

k1S4p3.png

Just now, Argyroula είπε:

Κι εγώ είχα υγρα καφέ στην 6-7 εβδομάδα. Σου βρήκαν αποκόλληση? (σορρυ τώρα τα έχετε πει μάλλον αλλά δεν τα έχω δει) 

Ναι ναι έχω αποκολληση!απο νωρίς!

οποτε ξεκίνησα αγωγή..και τις τελευταίες 8 μέρες είμαι τελείως ξαπλωμένη κ περιμένω να έρθει η ωρα για την αυχενικη για να τη δούμε κ πιο εκτενώς την αποκολληση 

Μπορεί κάποια κοπέλα να με ενημερώσει για το κόστος της νιπτ;

σκεφτομουν ,πρώτα ο θεός όλα να πάνε καλά, αλλά να την κάνω ανεξαρτητα από τα αποτελέσματα της αυχενικης

• Μου αρέσει 1

οποτε ξεκίνησα αγωγή..και τις τελευταίες 8 μέρες είμαι τελείως ξαπλωμένη κ περιμένω να έρθει η ωρα για την αυχενικη για να τη δούμε κ πιο εκτενώς την αποκολληση 

Υπομονή!! Είναι δύσκολο το κρεβάτι! Αλλά εφόσον έκατσες κάτω από την αρχή είναι πολύ πιθανό να έχει θρέψει που λένε! Κάνε λίγη υπομονή ακόμα! :) Εννοείται ότι κάνουμε ο, τι μας λένε οι γιατροί για το καλό των μωρών αλλα οι θυσίες ειναι πάντα δύσκολες για όλους! Εγω γκρινιάζω όλη την ώρα στον άντρα μου!! :P

(εγώ είχα καφε 10 μέρες συνεχόμενα λίγο όμως, έκατσα κρεβάτι ενώ μου έχε πει απλά ξεκουραση είδε κάτι μικρό ο γιατρος την πρώτη φορα αλλά μετά  στον υπέρηχο στο μητέρα κιόλας - όχι στο γραφείο του- δεν φάνηκε τίποτα). 

• Μου αρέσει 1

yi9jp3.png

σκεφτομουν ,πρώτα ο θεός όλα να πάνε καλά, αλλά να την κάνω ανεξαρτητα από τα αποτελέσματα της αυχενικης

Γνώμη μ είναι αν βγουν οι μετρήσεις κ οι αιματολογικές σ καλές  ν μην τ κανεις τζάμπα.. Είναι γύρω στα 500 ευρώ συν τ ανχος μέχρι ν πάρεις τ αποτελέσματα.. 

Just now, Argyroula είπε:

Υπομονή!! Είναι δύσκολο το κρεβάτι! Αλλά εφόσον έκατσες κάτω από την αρχή είναι πολύ πιθανό να έχει θρέψει που λένε! Κάνε λίγη υπομονή ακόμα! :) Εννοείται ότι κάνουμε ο, τι μας λένε οι γιατροί για το καλό των μωρών αλλα οι θυσίες ειναι πάντα δύσκολες για όλους! Εγω γκρινιάζω όλη την ώρα στον άντρα μου!! :P

(εγώ είχα καφε 10 μέρες συνεχόμενα λίγο όμως, έκατσα κρεβάτι ενώ μου έχε πει απλά ξεκουραση είδε κάτι μικρό ο γιατρος την πρώτη φορα αλλά μετά  στον υπέρηχο στο μητέρα κιόλας - όχι στο γραφείο του- δεν φάνηκε τίποτα). 

Κ εγώ είχα καφε σ εκείνες τ βδομάδες αλλά χωρίς αποκόλληση.. πήρα ουτροτζεσταν γ 2 εβδομάδες μονο

k1S4p3.png

Just now, Gogo1994 said:

Ρε κορίτσια εσείς με το μαγνήσιο σας έχουν πει ότι δύο ώρες πριν κ μετά δε πρέπει να τρώτε γαλακτοκομικά; Εγώ συνέχεια είμαι με το ρολόι στο χέρι γιατί κ με το σίδηρο πρέπει να είμαι 2 ώρες μυστική κ να φάω μέτα από μισή ώρα.ο χαμοςςς

εμενα οχι αλλα αυτο που μου δινει ειναι ενα χαπι που εχει μαγνησιο μαζι με ασβεστιο οποτε ισως εχουν κανει αλλη μιξη...Κοιτα, το καθε φαρμακο διαφερει οποτε αν στο ειπε ναι ρολοι στο χερι για να δρασει καλυτερα λογικα.

• Μου αρέσει 1

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Gogo1994 είπε:

Εμένα μου είπε όχι φυλικο και σίδηρο μαζί με μαγνήσιο και ασβέστιο και όλα νηστικη! Μετά όμως που τον πήρα και του είπα ότι τα κάνω εμετό μου είπε όλα μετά φαγητού όπως μπορείς. Οπότε θεωρώ ότι είναι θέμα απορρόφησης. Αν μπορείς να φτάσεις το μέγιστο βαθμό είναι ιδανικό! 

yi9jp3.png

Just now, Despoina Mar said:

Μ είπαν στις 10 μέρες θ ξέρω κ θ μ πάρουν τηλ αυτοί.. ήταν συν 2 μέρες μέχρι να φθάσει Αθήνα από τ προηγούμενη Τρίτη...λογικά μέχρι Παρασκευή υπολογίζω να ξερωωω

Μια χαρά όλα κοπέλα μ είναι γιατι;;;Να βγουν κ τ αλλά δύο και είσαι εντάξει.. Κ εγώ τόσο είχα θύροειδη μια φορά π έκανα τ εξεταση

Καλα αποτελεσματα Δεσποινακι! Ειμαι σιγουρη θα πανηγυρισουμε συντομα!!!! Ναι ολα καλα τωρα κοριτσακι μου, εγω φρικαρα σημερα ετσι απο μονη μου

• Μου αρέσει 2

oz5Vp2.png

Just now, Gogo1994 είπε:

Ναι όντως ισχύει αυτό με το μαγνήσιο.εγω παίρνω φυλλικό,μαγνήσιο κ ουτρο ένα το βράδυ.πιστευω σιγά σιγά θα κόψω ουτρο κ φυλλικό κ θα ξεκινήσω σίδηρο κ ασβέστιο.

Just now, Despoina Mar είπε:

Άντε μακάρι να βγούνε Παρασκευή να ηρεμήσεις κ από αυτο;-)

Κι εγώ κοπέλα μου προληπτικά την έκανα την nipt κ δεν το μετάνιωσα.γιατι με ξέρω κ θα στριφογυριζε στο μυαλό μου.οποτε τώρα ηρέμησα.

Αναλόγως ποια νιπτ θα κάνεις.αυτη που έκανα εγώ κόστισε 480 αλλά νομίζω της @demifilol κόστισε λιγότερο κ είχε την ίδια ακρίβεια στο αποτελεσμα.

• Μου αρέσει 2

Just now, ΕΥΑ! said:

Γεια σας κοριτσια!! Εχει πεσει πολυ δουλεια κ δεν ειχα χρονο να σας γραψω! Πιστευω να ειστε ολες καλα! @Υβόννη ωραια η γιογκα; 

Ευακι μου τελεια!! Πρεπει βεβαια να ξερει το ατομο να την κανει, γιατι ειναι ειδικη για εγκυους και φυσικα να εχεις οκ απο το γιατρο. Παντως ενω φαινεται ηρεμη και χαλαρη, σημερα νιωθω πιασιμο και επομενως γυμναστικα!!! Δεν εκανα τιποτα τρελο, μου εκανε ασκησεις να δυναμωσω χερια και κυριως μυς στην πλατη και τα πλευρα για αργοτερα.

Καλη δυναμη με τη δουλεια! Ελπιζω να μην κουραζεσαι πολυ

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...