Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , xristinakarr είπε:

Κορίτσι μου εγώ την επόμενη μέρα μετά από prp ωοθηκών ανέβασα δέκατα, με είχε προετοιμάσει βέβαια ο γιατρός, αν και γενικά δε νιώθω πολλά πολλά, με το prp τα είχα δει κωλυώμενα αλλά κράτησε μια μέρα. Στο λέω απλά να το έχεις υπόψη σου, τουλάχιστον μην έχεις βαρύ πρόγραμμα για αύριο. Μακάρι βέβαια να μην καταλάβεις τίποτα!

Καλή επιτυχία με το εμβρυάκι!!

Σοβαρά; Κι εγώ δεν κατάλαβα τίποτα ούτε πυρετό ούτε αίμα ούτε πόνους είχα ,αλλά μου είχε πει ότι έβαλε αντιβίωση η αναισθησιολογος δεν ξέρω αν έπαιξε ρόλο αυτό ...

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, Υβόννη είπε:

Κοριτσια μου,

οηρα τα αποτελεσματα. Θυροειδης ειναι 2.4 απο 3.1 την προηγουμενη φορα, οποτρ συνεχιζω το χαπι μου ως εχει. Ειπε η γιατρος ειναι μια χαρα η τιμη. Αιματοκριτης και σιδηρο ειναι οκ μου ειπε και μεθαυριο να παρω για το ζαχαρο και βιταμινη D, γιατι δεν ειναι ακομη ετοιμα απο το εργαστηριο. Εγω παρολ'αυτα αγχωθηκα! Δεν ξερω γιατι!

Σε παρακαλώ πολύ ,,,ολα είναι τέλεια !!!λιγη ακόμη υπομονη και θα έχεις κ τέλειο ζάχαρο !ειχες αγχωθεί για το θυρεοειδή κ όμως κατέβηκε !το ίδιο θα γίνει κ με το ζάχαρο !!

• Μου αρέσει 1

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, demifilol said:

Σε παρακαλώ πολύ ,,,ολα είναι τέλεια !!!λιγη ακόμη υπομονη και θα έχεις κ τέλειο ζάχαρο !ειχες αγχωθεί για το θυρεοειδή κ όμως κατέβηκε !το ίδιο θα γίνει κ με το ζάχαρο !!

Ναι κοριτσακι μου! Ξυπνησα καπως σημερα αλλα θα ηρεμησω! Και κλασσικα οταν αγχωνομαι με κατι, βαραει κοκκινο το αγχος γενικοτερα!

• Μου αρέσει 1

oz5Vp2.png

Just now, Υβόννη είπε:

Ναι κοριτσακι μου! Ξυπνησα καπως σημερα αλλα θα ηρεμησω! Και κλασσικα οταν αγχωνομαι με κατι, βαραει κοκκινο το αγχος γενικοτερα!

Κανε γιόγκα κ σήμερα !!!η μουσικουλα να χαλαρώσεις !

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Just now, Sousamaki είπε:

Καλημέρα!!

εχει καμία άλλη κοπέλα ως τώρα τσιμπηματάκια στην κοιλιά..είχαν σταματήσει για μια βδομάδα κ τώρα επέστρεψαν κ κάπως ανησύχησα 

Καλημέρα!! Εγω έχω εδώ και 10 μέρες και μου ξεκίνησε boscopan και μαγνήσιο και ξεκουρασουλα (έτσι το λέει ο γιατρός μου-δεν με αφήνει να περπατάω άμα του πω ότι νιώθω κάτι) Αλλά όπως έλεγα και χθες δεν χω καταλάβει τι είναι έντερο η μήτρα νιώθω ότι πιέζονται πολύ άσχημα όλα εκεί μέσα αυτές τις μέρες και έχω και πονακια και τσιμπήματα και σούβλιες. Εσύ πως το νιώθεις ακριβώς και που?? 

yi9jp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Υβόννη είπε:

Κάνε γιόγκα σήμερα!όσο μπορείς από το πιάσιμο που έχεις!!χαχαχα!καλέ εγώ βγήκα παραεξω τις προάλλες για το κομμωτήριο κ μου βγήκε η γλώσσα!!αγυμνασια στο φουλ μιλάμε!!χαχααχα

Τέλειο θα είναι το ζάχαρο σου λέω..:-P

@αργυρουλα πότε το νιώθω πιο χαμηλά στο ύψος των ωοθηκών ,πότε λίγο πιο ψηλά..

καλα τώρα οτιδήποτε κ να νιώσω το σκέφτομαι ωωωωρες..

κ εγώ παίρνω μαγνήσιο πολύ καιρό τώρα..ααα από φάρμακα δεν έχω παράπονο..όλα τα παίρνω !

Just now, Υβόννη είπε:

Εγω!!! Την βδομαδα που μας περασε κυριως και καπως σαν ελαφρα πονακια περιοδου. Η γιατρος ειπε ολα φυσιολογικα να συνεχισω το μαγνησιο και κανενα θεμα δεν υπαρχει, απλα μεγαλωνει η μητρα! Ειπε σε ολη την εγκυμοσυνη θα εχω τετοια! Θα σου ελεγα να ρωτησεις κι εσυ το γιατρο ετσι για να μην ανησυχεις, αλλα νομιζω ειναι φυσιολογικοτατο!

Αχχ... Μακάρι! Ο γιατρός μου είναι αυστηρός αρκετά!! Κι εγώ διάβασα ότι είναι φυσιολογικό και του λέω να βγω να πάω καμία βόλτα και μου λέει όχι μέχρι να σταματήσουν. Όταν κάθομαι νομίζω ότι είναι χειρότερα! Βέβαια για να μην είμαι υπερβολική, μου είπε ότι είναι φυσιολογικά όλα αυτά και δεν είναι τίποτα αλλά μου δεν με αφήνει να περπατάω. 

@αργυρουλα πότε το νιώθω πιο χαμηλά στο ύψος των ωοθηκών ,πότε λίγο πιο ψηλά..

καλα τώρα οτιδήποτε κ να νιώσω το σκέφτομαι ωωωωρες..

κ εγώ παίρνω μαγνήσιο πολύ καιρό τώρα..ααα από φάρμακα δεν έχω παράπονο..όλα τα παίρνω !

Εννοείται ότι όταν το βάλεις στο μυαλό σου γίνεται τεράστιο. Σε καταλαβαίνω! Εγώ όταν ξαπλώνω νομίζω ότι νιώθω σαν χτυποκαρδι εκεί κάτω και λέω αυτά τώρα είναι συσπάσεις?? Σε ποια βδομάδα είσαι? Αχ αυτά τα φάρμακα (πιο μικρή έλεγα ότι δεν πρόκειται να πάρω τίποτα όταν θα έρθει η ώρα και ότι όλα θα τα φτιάξω με την διατροφή μου....τώρα ο, τι μου πει το κάνω) 

yi9jp3.png

Just now, Υβόννη είπε:

Κοριτσια μου,

οηρα τα αποτελεσματα. Θυροειδης ειναι 2.4 απο 3.1 την προηγουμενη φορα, οποτρ συνεχιζω το χαπι μου ως εχει. Ειπε η γιατρος ειναι μια χαρα η τιμη. Αιματοκριτης και σιδηρο ειναι οκ μου ειπε και μεθαυριο να παρω για το ζαχαρο και βιταμινη D, γιατι δεν ειναι ακομη ετοιμα απο το εργαστηριο. Εγω παρολ'αυτα αγχωθηκα! Δεν ξερω γιατι!

εεεε κάτι άκουσα για άγχος.Προσεξε πως θα σε ξεαγχωσω τώρα εγώ που είμαι τέρας ψυχραιμίας.Χθες σε μια κρισουλα πάλι αγωνίας το βράδυ είδα απλά φωτογραφίες από το μικρακι μου και τις χάιδεψα κ τις φίλησα.Επιασεεε

Μια χαρά ο θυρεοειδής σου άρα πιάνει το χαπακι το ζάχαρο θα ρυθμιστεί ακόμα κ αν έχουμε κ εγώ δεν έχω ιδέα φαντάσου περιμένω να πάω ραντεβού πρώτα και μετά να κάνω εξέταση.Και τρώω γλυκακια

yRr5p2.png

@αργυρουλα 

διανυω την 12η βδομάδα αλλά ξεκίνησα τα φάρμακα για την εγκυμοσύνη πολύ νωρίς,από την 6 η εβδομάδα γιατί είχα καφε υγρά..

λοιπον παιρνω χάπι για τον θυρεοειδή (είχα θέμα κ πριν μείνω έγκυος), 3 φορές τη μέρα utrogestan, 3 φορές τη μέρα μαγνήσιο, φυλλικό  και βιταμίνη d

Διαφημίσεις

@αργυρουλα 

διανυω την 12η βδομάδα αλλά ξεκίνησα τα φάρμακα για την εγκυμοσύνη πολύ νωρίς,από την 6 η εβδομάδα γιατί είχα καφε υγρά..

λοιπον παιρνω χάπι για τον θυρεοειδή (είχα θέμα κ πριν μείνω έγκυος), 3 φορές τη μέρα utrogestan, 3 φορές τη μέρα μαγνήσιο, φυλλικό  και βιταμίνη d

Και εγώ κορίτσι μου από όλα παίρνω άσε. Πως τα συντονίζω δε ξέρω.χαχα 4 ουτροτζεσταν 2 φορές μαγνήσιο και εγώ για θυρεοειδή  και σιδήρο κ έκοψα το φυλλικό γιατί έχει κ το σίδηρο και D3

• Χαχα 1

yRr5p2.png

Ευχαριστω παρα πολυ κοριτσακια μου ολες σας για τις απαντησεις! Αληθεια δεν εχει γινει τιποτα, ολα ειναι μια χαρα αλλα σημερα με επιασε ενα απιστευτο αγχος με τη δουλεια, με το μωρο, με τις εξετασεις ζαχαρου, με τον ιο που εδω τα κρουσματα ανεβηκαν παλι, με τους δικους μου που ειναι μακρια και δεν ξερω ποτε θα τους δω! Ηρεμησα τωρα καπως! Χιλια συγγνωμη αν σας φορτωσα με τις χαζομαρες μου!!! Ειναι το κλασσικο που εκει που αγχωνεσαι με κατι, αποφασιζεις για εναν ηλιθιο λογο να τα σκεφτεις ολα μαζι! Χαχαχαχα!

• Μου αρέσει 2

oz5Vp2.png

Just now, Υβόννη είπε:

Ευχαριστω παρα πολυ κοριτσακια μου ολες σας για τις απαντησεις! Αληθεια δεν εχει γινει τιποτα, ολα ειναι μια χαρα αλλα σημερα με επιασε ενα απιστευτο αγχος με τη δουλεια, με το μωρο, με τις εξετασεις ζαχαρου, με τον ιο που εδω τα κρουσματα ανεβηκαν παλι, με τους δικους μου που ειναι μακρια και δεν ξερω ποτε θα τους δω! Ηρεμησα τωρα καπως! Χιλια συγγνωμη αν σας φορτωσα με τις χαζομαρες μου!!! Ειναι το κλασσικο που εκει που αγχωνεσαι με κατι, αποφασιζεις για εναν ηλιθιο λογο να τα σκεφτεις ολα μαζι! Χαχαχαχα!

Μη ζητάς κανένα συγγνώμη χθες κιόλας το ίδιο επαθα.Μα πράγματικα όμως όλα μαζί μας έρχονται στο μυαλό

• Μου αρέσει 1

yRr5p2.png

Just now, Υβόννη είπε:

Πάντας έτσι γίνεται δυστυχώς,πάνε αλυσιδωτά οι σκέψεις μας...μην ξαναζήσεις συγγνώμη ρε χαζό..όλες έχουμε φρικαρει ανά διαστήματα..ξάπλωσε στον καναπέ,πάρε μια βαθιά ανάσα,κλείσε τα μάτια σου κ σκέψου τον άντρα σου αγκαλιά με το μωρό σας,να βάζει το χεράκι του στο πρόσωπο σου,να τρέχει στην παιδική χαρά,να είστε θάλασσα όλοι μαζι,να κοιμαστε αγκαλιά οι τρεις σας στο κρεβάτι κ να κάνετε πολλές πολλές αγκαλίτσες..κάνε ευχάριστες σκεψεις κ πιστεύω θα ηρεμήσεις..

• Μου αρέσει 2

Just now, Gogo1994 είπε:

Και εγώ κορίτσι μου από όλα παίρνω άσε. Πως τα συντονίζω δε ξέρω.χαχα 4 ουτροτζεσταν 2 φορές μαγνήσιο και εγώ για θυρεοειδή  και σιδήρο κ έκοψα το φυλλικό γιατί έχει κ το σίδηρο και D3

Υπάρχει κ κάτι άλλο να πάρουμε στο μέλλον;;;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...