Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , xristinakarr είπε:

Κορίτσι μου εγώ την επόμενη μέρα μετά από prp ωοθηκών ανέβασα δέκατα, με είχε προετοιμάσει βέβαια ο γιατρός, αν και γενικά δε νιώθω πολλά πολλά, με το prp τα είχα δει κωλυώμενα αλλά κράτησε μια μέρα. Στο λέω απλά να το έχεις υπόψη σου, τουλάχιστον μην έχεις βαρύ πρόγραμμα για αύριο. Μακάρι βέβαια να μην καταλάβεις τίποτα!

Καλή επιτυχία με το εμβρυάκι!!

Σοβαρά; Κι εγώ δεν κατάλαβα τίποτα ούτε πυρετό ούτε αίμα ούτε πόνους είχα ,αλλά μου είχε πει ότι έβαλε αντιβίωση η αναισθησιολογος δεν ξέρω αν έπαιξε ρόλο αυτό ...

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, demifilol said:

Πήρες τηλ για τα αποτελέσματα ;μήπως έπεσε κ σε εσένα ο αιματοκρίτης ;;καλύτερα είμαι κάπως ,έφαγα ,κ λίγο συνήλθα !

χαχαχχα δεν πειράζει ,,,θα κάνουμε έρανο κ θα βρούμε κανένα μηχάνημα !!!

Μπορεί κορίτσι μ Γτ σήμερα αλλάζω εβδομάδα κ εγώ !κ σε σένα υπομονη ,,αχ !!

Πηρα τηλεφωνο και θα με παρει ειπαν η γιατρος μεχρι τις 12! Εχω αγχος με το θυροειδη...Να τρως συχνα γευματα σημερα αν μπορεις! Για τον αιματοκριτη σου ειπε κατι ή να τρως κρεας;

Ααααα ναι εχεις δικιο @Despoina Mar! Κι εγω χτες που αλλαξα βδομαδα ημουν με την αναγουλα!

Υπομονη μελλουσες μανουλες μου! Θα φαμε κανονικα καποτε!

• Μου αρέσει 1

oz5Vp2.png

Just now, demifilol είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου !Τις τελευταίες μέρες έχω πάλι εμετούς (1-2),και σήμερα  ξυπνησα με έντονη ζαλάδα !!(αιματοκ 36)Αχ αυτά τα εμβρυακια αχ αυτά τα κορίτσια !!!

Τουλάχιστον δεν χρειάζομαι το μηχάνημα που ζητούσατε κ πληρώνατε όσο όσο χθες ,(εάν το βρείτε ,το θέλω κ εγώ χαχαχα)!ξέρω ότι το μικρό είναι εκεί Κ με βασανίζει !!!

Καλημέρα!κι εγώ έτσι είμαι ..σήμερα ξύπνησα κ ένιωθα άρρωστη από τις αναγουλες..κορίτσια....:P

Just now, Gogo1994 είπε:

Καλημερααα εγώ αρκούμαι στις ζαλάδες αλλά και πάλι το μηχανιματακι έχει άλλη χάρη 

Ανυπομωνωωω για τις 27 για το ραντεβού μου

Εγώ έχω αύριο ραντεβού...περίμενε πως κ πως...

• Μου αρέσει 2

Just now, Sousamaki said:

Καλημέρα!!

εχει καμία άλλη κοπέλα ως τώρα τσιμπηματάκια στην κοιλιά..είχαν σταματήσει για μια βδομάδα κ τώρα επέστρεψαν κ κάπως ανησύχησα 

Εγω!!! Την βδομαδα που μας περασε κυριως και καπως σαν ελαφρα πονακια περιοδου. Η γιατρος ειπε ολα φυσιολογικα να συνεχισω το μαγνησιο και κανενα θεμα δεν υπαρχει, απλα μεγαλωνει η μητρα! Ειπε σε ολη την εγκυμοσυνη θα εχω τετοια! Θα σου ελεγα να ρωτησεις κι εσυ το γιατρο ετσι για να μην ανησυχεις, αλλα νομιζω ειναι φυσιολογικοτατο!

• Ευχαριστώ 1

oz5Vp2.png

Just now, Despoina Mar είπε:

Καλημέρα κοπέλα μ αχ υπομονή κ εγώ έχω πάλι λίγο αναγούλα  αυτές τις ημέρες.. μήπως είναι κ όταν αλλάζουμε βδομαδα;;;

Δέσποινα εσύ μήπως να πάρεις κάνα τηλ να μάθεις την νιπτ;;;πέρασε σίγουρα βδομάδα,όχι;

Διαφημίσεις

Just now, MumMaria said:

Καλημέρα!κι εγώ έτσι είμαι ..σήμερα ξύπνησα κ ένιωθα άρρωστη από τις αναγουλες..κορίτσια....:P

Με το καλο αυριο!!!!! Να εχουμε τελεια νεα και με την αποκολληση και να δεις και μια ζωηρη μπεμπα να κολυμπαει!!

• Ευχαριστώ 1

oz5Vp2.png

Just now, Sousamaki είπε:

Καλημέρα!!

εχει καμία άλλη κοπέλα ως τώρα τσιμπηματάκια στην κοιλιά..είχαν σταματήσει για μια βδομάδα κ τώρα επέστρεψαν κ κάπως ανησύχησα 

Καλημέρα,μπορεί να είναι επειδή μεγαλώνει η μήτρα κοπέλα μου ή κάτι από το έντερο, πού να τα ξεχωρίσεις τώρα εκεί;;;πονάς πολύ;αν όχι,δεν είναι ανησυχητικό..

Just now, Υβόννη είπε:

Με το καλο αυριο!!!!! Να εχουμε τελεια νεα και με την αποκολληση και να δεις και μια ζωηρη μπεμπα να κολυμπαει!!

Αχ μακάρι,ας είναι καλα το μωράκι πρώτα από όλα κ όλα τα άλλα θα γίνουν!!!:wink:

Καλημέρα!!

Πολύ πιθανόν να είναι το έντερο κ εγώ έχω κάτι τσιμπηματάκια κυριως δίπλα στον αφαλό !

Just now, Υβόννη είπε:

Πηρα τηλεφωνο και θα με παρει ειπαν η γιατρος μεχρι τις 12! Εχω αγχος με το θυροειδη...Να τρως συχνα γευματα σημερα αν μπορεις! Για τον αιματοκριτη σου ειπε κατι ή να τρως κρεας;

Ααααα ναι εχεις δικιο @Despoina Mar! Κι εγω χτες που αλλαξα βδομαδα ημουν με την αναγουλα!

Υπομονη μελλουσες μανουλες μου! Θα φαμε κανονικα καποτε!

Ολα θα είναι καλα σε λίγο θα σε πάρουν κ θα ηρεμήσεις !υπομονη !θα πάω αύριο στην γιατρό ν μου δώσει οδηγίες 

Just now, MumMaria είπε:

Υπομονη κοπέλα μου κ σε σένα !!!αυριο θα έχουμε τέλεια νέα !!!

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Just now, MumMaria είπε:

Αχ τι καλά Μαράκι έφτασε η μέρα θα δεις τη μπεμπουλα σου.Μια χαρά ζωηρουλα θα είναι και θα κάνει τρελιτσες

• Μου αρέσει 1

yRr5p2.png

@MumMaria όχι όχι δεν είναι έντονος πόνος..μικρά τσιμπηματάκια..ούτε καν πόνος περιόδου.

απλα μετά την αποκολληση με το που νιώθω κάτι μαρμαρωνω μη τυχόν κ προκαλέσω τίποτα κακό..

• Λυπημένη/-ος 1

Διαφημίσεις

Κοριτσια μου,

οηρα τα αποτελεσματα. Θυροειδης ειναι 2.4 απο 3.1 την προηγουμενη φορα, οποτρ συνεχιζω το χαπι μου ως εχει. Ειπε η γιατρος ειναι μια χαρα η τιμη. Αιματοκριτης και σιδηρο ειναι οκ μου ειπε και μεθαυριο να παρω για το ζαχαρο και βιταμινη D, γιατι δεν ειναι ακομη ετοιμα απο το εργαστηριο. Εγω παρολ'αυτα αγχωθηκα! Δεν ξερω γιατι!

• Μου αρέσει 5

oz5Vp2.png

@MumMaria όχι όχι δεν είναι έντονος πόνος..μικρά τσιμπηματάκια..ούτε καν πόνος περιόδου.

απλα μετά την αποκολληση με το που νιώθω κάτι μαρμαρωνω μη τυχόν κ προκαλέσω τίποτα κακό..

Σε καταλαβαίνω κοπέλα μου,κι εγώ ακριβώς το ίδιο κάνω.εντερακι θα είναι λογικά.εμενα ο γιατρός μου είπε σπάνια πονάς στην αποκόλληση.εγω δεν είχα καθόλου πόνο.μην το σκέφτεσαι καν.

Just now, Υβόννη είπε:

Κοριτσια μου,

οηρα τα αποτελεσματα. Θυροειδης ειναι 2.4 απο 3.1 την προηγουμενη φορα, οποτρ συνεχιζω το χαπι μου ως εχει. Ειπε η γιατρος ειναι μια χαρα η τιμη. Αιματοκριτης και σιδηρο ειναι οκ μου ειπε και μεθαυριο να παρω για το ζαχαρο και βιταμινη D, γιατι δεν ειναι ακομη ετοιμα απο το εργαστηριο. Εγω παρολ'αυτα αγχωθηκα! Δεν ξερω γιατι!

Καλε τέλεια η τιμή σου!!!μην έχεις άγχος για τις εξετάσεις,τις κάνουμε για να προλάβουμε καταστάσεις,κ να μην βγει κάτι καλό,κάνουμε την ανάλογη αγωγή κ πάει καλά το θέμα.ολα λύνονται πλέον ευτυχώς..αγχώθηκες για το ζάχαρο;

Just now, MumMaria said:

Σε καταλαβαίνω κοπέλα μου,κι εγώ ακριβώς το ίδιο κάνω.εντερακι θα είναι λογικά.εμενα ο γιατρός μου είπε σπάνια πονάς στην αποκόλληση.εγω δεν είχα καθόλου πόνο.μην το σκέφτεσαι καν.

Καλε τέλεια η τιμή σου!!!μην έχεις άγχος για τις εξετάσεις,τις κάνουμε για να προλάβουμε καταστάσεις,κ να μην βγει κάτι καλό,κάνουμε την ανάλογη αγωγή κ πάει καλά το θέμα.ολα λύνονται πλέον ευτυχώς..αγχώθηκες για το ζάχαρο;

ναι με το ζαχαρο! Επειδη δε βγηκε ακομη και δεν το εχω κοιταξει καθολου μονη μου απο προχτες! Χαζομαρες, παντα αγχωνομαι οταν μιλαω με γιατρους και περιμενω εξετασεις για καποιο λογο...

oz5Vp2.png

Just now, Υβόννη είπε:

ναι με το ζαχαρο! Επειδη δε βγηκε ακομη και δεν το εχω κοιταξει καθολου μονη μου απο προχτες! Χαζομαρες, παντα αγχωνομαι οταν μιλαω με γιατρους και περιμενω εξετασεις για καποιο λογο...

Ρε συ μια χαρά θα είναι το ζάχαρο κ λόγο πιο ανεβασμένο να είναι θα προσέχεις.πολλοι το έχουν αυτό με την αναμονή των εξετάσεων.λιγο υπομονή κ θα μάθεις.:-P

Just now, MumMaria said:

Ρε συ μια χαρά θα είναι το ζάχαρο κ λόγο πιο ανεβασμένο να είναι θα προσέχεις.πολλοι το έχουν αυτό με την αναμονή των εξετάσεων.λιγο υπομονή κ θα μάθεις.:-P

Nαι Μαρακι μου! Εχω αγχος και με τη δουλεια σημερα και μαλλον τα πηρε ολα η μπαλα! Θα ηρεμησω ομως, τζαμπα η γιογκα χτες να παει; Παρενθεση: μου αρεσει που σας ειπα οτι χαλαρα μωρε καναμε. Οντως ηταν χαλαρα, αλλα τωρα πονανε χερια, γλουτοι, προσαγωγοι! Τρελα γυμνασμενη ημουν αυτο τον καιρο χαχαχα!

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...