Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , Sofiiii είπε:

Οκ ναι απλά δεν κατάλαβα πως το είπες ,ναι συμφωνώ κι εγώ ο λόγος που το έκανα αν και αρκετά μεγαλύτερη από εσένα είναι αυτός μπας και δώσει λίγο boost σε ότι έχει απομείνει έρμο τελευταίο .... τελευταία διάβασα και για την μεταμόσχευση κυτταροπλασματος από δοτρια αλλά δεν ξέρω αν έχει ξεκινήσει αυτή η μέθοδος πουθενά ...

Στη δική μου περίπτωση δεν έχει να κάνει τόσο η ηλικία διότι δεν υπάρχει απόθεμα, σα να ήμουν 45+

Πολύ καινοτόμο ακούγεται αυτό! Δεν έχω ενημερωθεί σχετικά. Εσύ είσαι έτοιμη για την ωοληψια της Τέταρτης;

πρίν από 3 λεπτά , kate82 είπε:

@MK2012 to prp μπουσταρέι τα υπάρχοντα ωάρια σε καλύτερη ποιότητα και σε μικρά ποσοστά αυξάνει και τον αριθμό, για αυτό λένε ότι δεν πιάνει σ όλες τις γυναίκες... τι έγινε με το ωάριακι σου σ ενημέρωσαν???

Σήμερα δεν έκανες prp πως ήταν?

Τον αριθμό απόκρισης σε περίπτωση διέγερσης εννοείς, σωστά ; Γιατί νέα ωοθηλακια δε δημιουργούνται. 

Ναι έκανα prp σήμερα. Δε κατάλαβα τίποτα, ανώδυνη διαδικασία. Μου είπε ο γιατρός πως μπορεί να έχω πονάκια αλλά δεν έχω νιώσει τίποτα. Έχω ελάχιστο αίμα σα να είχα κάνει ωοληψια.

Για το εμβρυακι δε ξέρω νέα ακόμα! 

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, VDPap είπε:

Καλώς ήρθες στη παρέα μας κορίτσι μου! Με το καλό το μωράκι σου!!

Κορίτσια μου αγαπημένα, από που να πρωτοξεκινησω!!!

Παίρνω χθες τα αποτελέσματα των εξετάσεων αίματος ούρων ζάχαρο θυρεοειδής κλπ που έκανα τη προηγούμενη εβδομάδα!! Σκανάρω στα γρήγορα το χαρτί όλα οκ και καλά!!Μέσα σε όλα αυτά ο γιατρός μου γράφει κάθε φορά και εξετάσεις για τοξόπλασμα και συναφή! Πέφτει το μάτι μου σε μια bold ένδειξη κυτταρομεγαλοϊός!! Εντελώς ψύχραιμα μπαίνω στο δίκτυο!! Παίρνω πρώτο τηλέφωνο τον άντρα μου όπου μου εξηγεί ότι η ένδειξη αυτή δείχνει πως έχω αντισώματα έναντι του ιού και να μην ανησυχώ δεν είναι κάτι παραπάνω!! Εγώ να φωνάζω τι είναι αυτό που έχω κ δν μου το λένε...Μιλάω με τον πατέρα μου και την αδερφή μου, μου εξηγούν τα ίδια..τίποτα εγώ!! Είχε θολώσει το μυαλό μου και δεν μπορούσα να κατανοήσω τίποτα!! 3ο τηλέφωνο ο γιατρός μου και η μικροβιολόγος να μου εξηγούν οι άνθρωποι πως είναι θετικό να έχεις αντισώματα από τη στιγμή που δεν είναι ενεργή λοίμωξη αλλά παλαιότερη και δεν κρύβει κανένα κίνδυνο!! Να μη σας τα πολυλογώ αφού μίλησα 4ο τηλέφωνο και με τη νονά μου, όπου η καημένη λοιμωξιολογος γαρ, μου εξηγεί για εκατοστή φορά τα ίδια πράγματα, μου λέει στο τέλος κάνε ένα μπάνιο, πέσε για ύπνο και αύριο θα τα σκεφτείς όλα πεντακάθαρα!! Αυτό έκανα κορίτσια και σώθηκα!! Μέχρι και πίεση ανέβασα χθες κι αυτό γιατί πανικοβλήθηκα!! Το δίκτυο λοιπόν σε τέτοιες καταστάσεις είναι χείριστος σύμβουλος! Ο άντρας μου σήμερα το μοναδικό σχόλιο που έκανε ήταν το εξής! «Αν για μια ένδειξη που δεν κατανοείς και πανικοβαλλεσαι πρέπει να αναστατώσεις ολόκληρη την ιατρική κοινότητα, πάει στο δ@@@λο».
Αυτά...

Νομίζω εγώ θα ήμουν χειρότερη εάν είχα όλους αυτούς δίπλα μου !!μηπως έπρεπε να γίνεις κ εσυ γιατρός για να είσαι πιο ψύχραιμη ;;;αστειεύομαι ,μην παρεξηγηθώ !φανταζομαι σήμερα ηρεμησες όντως και τα είδες πιο καθαρά !!

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, VDPap είπε:

Παίρνω χθες τα αποτελέσματα των εξετάσεων αίματος ούρων ζάχαρο θυρεοειδής κλπ που έκανα τη προηγούμενη εβδομάδα!! Σκανάρω στα γρήγορα το χαρτί όλα οκ και καλά!!Μέσα σε όλα αυτά ο γιατρός μου γράφει κάθε φορά και εξετάσεις για τοξόπλασμα και συναφή! Πέφτει το μάτι μου σε μια bold ένδειξη κυτταρομεγαλοϊός!! Εντελώς ψύχραιμα μπαίνω στο δίκτυο!! Παίρνω πρώτο τηλέφωνο τον άντρα μου όπου μου εξηγεί ότι η ένδειξη αυτή δείχνει πως έχω αντισώματα έναντι του ιού και να μην ανησυχώ δεν είναι κάτι παραπάνω!! Εγώ να φωνάζω τι είναι αυτό που έχω κ δν μου το λένε...Μιλάω με τον πατέρα μου και την αδερφή μου, μου εξηγούν τα ίδια..τίποτα εγώ!! Είχε θολώσει το μυαλό μου και δεν μπορούσα να κατανοήσω τίποτα!! 3ο τηλέφωνο ο γιατρός μου και η μικροβιολόγος να μου εξηγούν οι άνθρωποι πως είναι θετικό να έχεις αντισώματα από τη στιγμή που δεν είναι ενεργή λοίμωξη αλλά παλαιότερη και δεν κρύβει κανένα κίνδυνο!! Να μη σας τα πολυλογώ αφού μίλησα 4ο τηλέφωνο και με τη νονά μου, όπου η καημένη λοιμωξιολογος γαρ, μου εξηγεί για εκατοστή φορά τα ίδια πράγματα, μου λέει στο τέλος κάνε ένα μπάνιο, πέσε για ύπνο και αύριο θα τα σκεφτείς όλα πεντακάθαρα!! Αυτό έκανα κορίτσια και σώθηκα!! Μέχρι και πίεση ανέβασα χθες κι αυτό γιατί πανικοβλήθηκα!! Το δίκτυο λοιπόν σε τέτοιες καταστάσεις είναι χείριστος σύμβουλος! Ο άντρας μου σήμερα το μοναδικό σχόλιο που έκανε ήταν το εξής! «Αν για μια ένδειξη που δεν κατανοείς και πανικοβαλλεσαι πρέπει να αναστατώσεις ολόκληρη την ιατρική κοινότητα, πάει στο δ@@@λο».
Αυτά...

Πόσο σε νιώθω; Σε κάθε εξέταση το μυαλό μου απλά σταματάει καμμία λογική απλά πανικός

• Μου αρέσει 1

yRr5p2.png

Just now, VDPap είπε:

Αυτά...

Ωχ γλυκιά μου αγχώθηκες πολύ ε;;βρε συ έχεις κ άντρα γιατρό!!!Όλες θα παίρναμε ένα σοκ η αλήθεια είναι...πάλι καλά που κατάφερες να ηρεμήσεις στο τέλος..ψύχραιμες όλες βλέπω..χαχχαχαχα!

• Μου αρέσει 1

@demifilol @MumMaria @Gogo1994Βρε κοριτσια εσεις, με καταλαβαίνετε!!

Αγχώθηκα παρά πολύ, αυτή είναι η αλήθεια. Αυτό βέβαια που μου έκανε εντύπωση είναι ότι έχασα παντελώς τη ψυχραιμία μου, λες και δεν ήμουν εγώ που έκλαιγα και ξεφυσούσα!! Η κατάσταση είχε ξεφύγει!!! Δεν άκουγα κανένα και τίποτα!! Αν είχα το τηλέφωνο του Τσιόδρα, θα τον έπαιρνα και αυτόν τηλ!! Πάθημα που μου έγινε μάθημα...

• Μου αρέσει 1

xFySp3.png

Just now, VDPap said:

Αυτά...

Κοριτσακι μου ομορφο...Τί σοκ και αυτο θα ηταν. Εισαι καλα τωρα; Ηρεμησες ετσι; Αχ εγω στη θεση σου θα ειχα πεσει κατω και θα με μαζευανε απο το αγχος! Καταρχην αν πω κατι; Αν δεν ηθελαν να μη το εβαζαν με bold! ε μα πια! Χαχαχαχα! Εχεις τοσους γιατρους εκει, εγω ειλικρινα θα τους ειχα πρηξει ολους! Παλι καλα να λενε που εχουν εσενα και οχι εμενα! Παλι καλα! Τελος καλο ολα καλα κοριτσι μου!

• Μου αρέσει 1

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

Just now, VDPap είπε:

Αγχώθηκα παρά πολύ, αυτή είναι η αλήθεια. Αυτό βέβαια που μου έκανε εντύπωση είναι ότι έχασα παντελώς τη ψυχραιμία μου, λες και δεν ήμουν εγώ που έκλαιγα και ξεφυσούσα!! Η κατάσταση είχε ξεφύγει!!! Δεν άκουγα κανένα και τίποτα!! Αν είχα το τηλέφωνο του Τσιόδρα, θα τον έπαιρνα και αυτόν τηλ!! Πάθημα που μου έγινε μάθημα...

Αχ μετάλλαξη με αυτά τα μωρά έχουμε πάθει!!!χαχαχαχα!δεν πειράζει,τώρα την επόμενη φορά θα είσαι λίγο πιο ψύχραιμη...κ κάθε φορά λιιιιγο ακόμα..προπόνηση θέλει κι αυτό!!!

Στέλνε εδώ όταν φρικαρει να χαλαρώνεις,μην το περνάς μόνη σου..

• Μου αρέσει 2

Just now, VDPap said:

Καλα κοιτα μην κρινεις τον εαυτο σου τωρα με τον πανικο! Ειναι το παιδι στη μεση γι'αυτο! Νομιζω οσο ψυχραιμος ανθρωπος και να εισαι, οτι αφορα το παιδι ακομη και το εμβρυο που λεει ο Γερμανος εδω, εχει αλλους κανονες! Καλα εκανες και ξεσπασες παντως και να μπαινεις και να μας μιλας και εμας αν σε βοηθαει! Εμενα με βοηθαει τοσο πολυ οταν μιλαμε ολες μαζι, καπως σαν να φευγει το αγχος!

Γελαω τοσο με τον Τσιοδρα! Δε λες καλα που εχεις τηλεφωνα να απευθυνθεις; Τελος κοριτσια, αυτη ειναι νονα! Λοιμοξιολογος! Και λεμε εμεις να βαλουμε τους κολλητους μας! Αλλαζω πλευση και παιρνω τηλεφωνο στον πιο τοπ παιδιατρο να μας το βαφτισει! Να εχω και ενα θαρρος να παρω 100 τηλεφωνακια στο μελλον!!!!

• Χαχα 2

oz5Vp2.png

Just now, VDPap είπε:

Χαχαχα η μόνη λύση είναι να κάνουμε υπέρηχο κάθε μέρα είμαι θεοτρελη αλλά πόσες φορές το έχω σκεφτεί να ξέρατε

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 3

yRr5p2.png

Just now, Gogo1994 said:

Χαχαχα η μόνη λύση είναι να κάνουμε υπέρηχο κάθε μέρα είμαι θεοτρελη αλλά πόσες φορές το έχω σκεφτεί να ξέρατε

Κι εγω το εχω σκεφτει!!!!!!!!!!!!! Αγοραζω το μηχανημα οσο οσο!!

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 2

oz5Vp2.png

Just now, Gogo1994 είπε:

Νομίζω όλες το έχουμε σκεφτει!ειδικά τώρα στην ξάπλα μου,αν είχα ένα μηχάνημα υπερηχογραφικό εδώ,όλη τη μέρα συνδεδεμένο θα ήταν να βλέπω το μωρό... άνετα!!!!

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 3

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια μου !Τις τελευταίες μέρες έχω πάλι εμετούς (1-2),και σήμερα  ξυπνησα με έντονη ζαλάδα !!(αιματοκ 36)Αχ αυτά τα εμβρυακια αχ αυτά τα κορίτσια !!!

Τουλάχιστον δεν χρειάζομαι το μηχάνημα που ζητούσατε κ πληρώνατε όσο όσο χθες ,(εάν το βρείτε ,το θέλω κ εγώ χαχαχα)!ξέρω ότι το μικρό είναι εκεί Κ με βασανίζει !!!

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Just now, demifilol said:

Καλημέρα κορίτσια μου !Τις τελευταίες μέρες έχω πάλι εμετούς (1-2),και σήμερα  ξυπνησα με έντονη ζαλάδα !!(αιματοκ 36)Αχ αυτά τα εμβρυακια αχ αυτά τα κορίτσια !!!

Τουλάχιστον δεν χρειάζομαι το μηχάνημα που ζητούσατε κ πληρώνατε όσο όσο χθες ,(εάν το βρείτε ,το θέλω κ εγώ χαχαχα)!ξέρω ότι το μικρό είναι εκεί Κ με βασανίζει !!!

Καλημερα κοριτσακι μου! Αχ αχ αχ, κι εδω τα ιδια με αναγουλες, 1 εμετος και ζαλαδα και αυτο που οταν σηκωνεσαι αποτομα ολα ειναι μαυρα! Τωρα εισαι καλυτερα; Μπορεις να φας τουλαχιστον;

Χαχαχαχα ναι η αληθεια ειναι οτι ο εμετος και πιο οικονομικος ειναι και δεν πιανει χωρο, σε σχεση με το μηχανημα! Χαχαχαχα

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 4

oz5Vp2.png

Just now, demifilol είπε:

Καλημέρα κοπέλα μ αχ υπομονή κ εγώ έχω πάλι λίγο αναγούλα  αυτές τις ημέρες.. μήπως είναι κ όταν αλλάζουμε βδομαδα;;;

• Μου αρέσει 3

k1S4p3.png

Just now, Υβόννη είπε:

Καλημερα κοριτσακι μου! Αχ αχ αχ, κι εδω τα ιδια με αναγουλες, 1 εμετος και ζαλαδα και αυτο που οταν σηκωνεσαι αποτομα ολα ειναι μαυρα! Τωρα εισαι καλυτερα; Μπορεις να φας τουλαχιστον;

Χαχαχαχα ναι η αληθεια ειναι οτι ο εμετος και πιο οικονομικος ειναι και δεν πιανει χωρο, σε σχεση με το μηχανημα! Χαχαχαχα

Πήρες τηλ για τα αποτελέσματα ;μήπως έπεσε κ σε εσένα ο αιματοκρίτης ;;καλύτερα είμαι κάπως ,έφαγα ,κ λίγο συνήλθα !

χαχαχχα δεν πειράζει ,,,θα κάνουμε έρανο κ θα βρούμε κανένα μηχάνημα !!!

Just now, Despoina Mar είπε:

Καλημέρα κοπέλα μ αχ υπομονή κ εγώ έχω πάλι λίγο αναγούλα  αυτές τις ημέρες.. μήπως είναι κ όταν αλλάζουμε βδομαδα;;;

Μπορεί κορίτσι μ Γτ σήμερα αλλάζω εβδομάδα κ εγώ !κ σε σένα υπομονη ,,αχ !!

• Μου αρέσει 1

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...