Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , MK2012 είπε:

Η ΑΜΗ δείχνει τα αποθεματικά μας στα ωάρια, σωστά ; Αυτά δε πρόκειται να αυξηθούν ποτέ. Δηλαδή δεν είναι πως ο οργανισμός μου επειδή έκανε prp θα δημιουργήσει νέα ωοθηλακια. Απλά θα κάνει boost αυτά που έχει ήδη, ποιοτικά και ορμονικά.

Οκ ναι απλά δεν κατάλαβα πως το είπες ,ναι συμφωνώ κι εγώ ο λόγος που το έκανα αν και αρκετά μεγαλύτερη από εσένα είναι αυτός μπας και δώσει λίγο boost σε ότι έχει απομείνει έρμο τελευταίο .... τελευταία διάβασα και για την μεταμόσχευση κυτταροπλασματος από δοτρια αλλά δεν ξέρω αν έχει ξεκινήσει αυτή η μέθοδος πουθενά ...

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Φραουλίνο said:

Αααχ βρε @MumMariaκαι @Υβόννη πόσο σας ευχαριστώ μωρέ κορίτσια που με καθησυχαζετε!!! Χαζές σκέψεις.. Είναι που κοντοζυγωνει η αυχενική και έχω γενικότερο άγχος μάλλον.. :oops:

Ενω εγω Φραουλινο μου ενα τερας ψυχραιμιας, που μολις ειδα το 94 τις προαλλες εγραψα εντρομη εδω χαχαχα! Μωρε ειναι λογικο να εχουμε αγχος, θελουμε ολα να ειναι τελεια και θελουμε να εχουμε τον ελεγχο σε ολα, που αυτο δε γινεται! Τα καλα νεα με σενα ειναι οτι σου αρεσουν τα πιτουροειδη (ετσι λεει ο αντρας μου ολα τα υγιεινα που τρωω με λιγο υποτιμηση στον τονο της φωνης), οποτε θα δεις οτι θα το φτιαξεις με διατροφη αμεσως τωρα και χωρις να βγεις εξω απο τις συνηθειες σου! Λιγο πειραμα να δεις τί στο ανεβαζει και μια χαρα! Σκεψου να ησουν με το μπεργκερ ολη μερα και να επρεπε τωρα να προσεξεις λιγο; Τα ιδια λεω και στον εαυτο μου!

Just now, MumMaria said:

Σωστά το έκανες!!! χαχαχα;-)

Είναι απολύτως φυσιολογικό,σε καταλαβαίνω.στα λόγια όλα εύκολα είναι.εμενα όταν με πήραν να μου πούνε τα αποτελέσματα της καμπύλης κ δεν βγήκαν καλά,έκατσα σε ένα πεζουλακι στο δρόμο(έκανα βόλτα εκείνη την στιγμή) κ έκλαιγα κάνα τέταρτο!!!τέρας ψυχραιμίας εγώ!!χαχαχα!τελικά μόνο με διατροφή κ όλα πήγαν καλά κ γέννησα τον μπεμπαρο μου!!!

Κοριτσακι μου...Σαν παιδακι θα ησουν που κλαιει με παραπονο...Αγκαλιτσα σου στελνω ηλεκτρονικη! Συγκινηθηκα! Τελικα ομως και ολα πηγαν μια χαρα και τωρα εχεις εμπειρια και μας λες και εμας και μας χαλαρωνεις!!!! Απο καθε εμποδιο βγαινει τελικα κατι καλο!!!!

• Μου αρέσει 2

oz5Vp2.png

Just now, Υβόννη είπε:

Ενω εγω Φραουλινο μου ενα τερας ψυχραιμιας, που μολις ειδα το 94 τις προαλλες εγραψα εντρομη εδω χαχαχα! Μωρε ειναι λογικο να εχουμε αγχος, θελουμε ολα να ειναι τελεια και θελουμε να εχουμε τον ελεγχο σε ολα, που αυτο δε γινεται! Τα καλα νεα με σενα ειναι οτι σου αρεσουν τα πιτουροειδη (ετσι λεει ο αντρας μου ολα τα υγιεινα που τρωω με λιγο υποτιμηση στον τονο της φωνης), οποτε θα δεις οτι θα το φτιαξεις με διατροφη αμεσως τωρα και χωρις να βγεις εξω απο τις συνηθειες σου! Λιγο πειραμα να δεις τί στο ανεβαζει και μια χαρα! Σκεψου να ησουν με το μπεργκερ ολη μερα και να επρεπε τωρα να προσεξεις λιγο; Τα ιδια λεω και στον εαυτο μου!

Κοριτσακι μου...Σαν παιδακι θα ησουν που κλαιει με παραπονο...Αγκαλιτσα σου στελνω ηλεκτρονικη! Συγκινηθηκα! Τελικα ομως και ολα πηγαν μια χαρα και τωρα εχεις εμπειρια και μας λες και εμας και μας χαλαρωνεις!!!! Απο καθε εμποδιο βγαινει τελικα κατι καλο!!!!

Εσύ;να συγκινηθείς;;;τι περίεργο!!!!χαχαχαχα!σε πειράζω...:PΚαι ανταποδίδω ηλεκτρονική αγκαλιτσα:x μακάρι έστω κ μια σταλιτσα να βοηθάω κάποια κοπέλα,πολύ θα χαρώ..

• Μου αρέσει 1

Just now, MumMaria said:

Εσύ;να συγκινηθείς;;;τι περίεργο!!!!χαχαχαχα!σε πειράζω...:PΚαι ανταποδίδω ηλεκτρονική αγκαλιτσα:x μακάρι έστω κ μια σταλιτσα να βοηθάω κάποια κοπέλα,πολύ θα χαρώ..

Χαχαχαχαχαχα! Οι ορμονες, οι ορμονες (και καλα)!!! Και μονο που σου ετυχε και το αντιμετωπισες και ολα πηγαν μια χαρα, εμενα μου δινει απιστευτο θαρρος! Μακαρι να ειχαμε μωρε κοριτσακια μου εγκυμοσυνες τοσο ανετες που να τρεχαμε με τα κοτσιδια ξεπλεκα στα λιβαδια!! Ε δε γινεται! Αρκει οτι συμβαινει να ειναι διαχειρισιμο! Αυτο ευχομαι για ολες μας!

• Χαχα 2

oz5Vp2.png

@MumMaria μου έχει δίκιο η @Υβόννη είναι πολύ σημαντικό να σε συμβουλεύει κάποιος που έχει περάσει το ίδιο και όχι απλά κάποιος που ξέρει έχει ακούσει κλπ.

Σε σκέφτηκα και εγώ εκεί στο πεζουλακι και ταυτίστηκα γιατί και εγώ έτσι με πιάνει το παράπονο όταν μαθαίνω κάτι κακό και δεν ξέρω ακόμα πως να το αντιμετωπίσω και κλαίω σπαρακτικά σαν παιδάκι! Αγκαλίτσα και από μένα λοιπόν :mrgreen:

Just now, Υβόννη είπε:

Κοριτσι μου αυτό ξαναπές το, τρώω πίτουρα εδώ και κάποια χρόνια οπότε μου είναι πολύ οικεία, μου αρέσουν και δεν μπορώ να φανταστώ τι θα έκανα αν ήταν τα πράγματα διαφορετικά και έπρεπε ξαφνικά να μπω σε καλούπι.. 

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

Just now, Φραουλίνο said:

@MumMaria μου έχει δίκιο η @Υβόννη είναι πολύ σημαντικό να σε συμβουλεύει κάποιος που έχει περάσει το ίδιο και όχι απλά κάποιος που ξέρει έχει ακούσει κλπ.

Σε σκέφτηκα και εγώ εκεί στο πεζουλακι και ταυτίστηκα γιατί και εγώ έτσι με πιάνει το παράπονο όταν μαθαίνω κάτι κακό και δεν ξέρω ακόμα πως να το αντιμετωπίσω και κλαίω σπαρακτικά σαν παιδάκι! Αγκαλίτσα και από μένα λοιπόν :mrgreen:

Αγκαλιτσα κι εγω σε σενα τωρα, γιατι κι εσυ με συγκινησες! Ολα καλα θα πανε!!! Θα ανταλλαζουμε και συνταγες με πιτουρα και κινοα!!!!!!! Ειμαστε ολες μαζι και ολα θα πανε καλα σε ολες μας! Θα το δεις τωρα το κουτσουνι στην αυχενικη και θα νιωσεις πολυ καλυτερα! Θα δεις!

• Μου αρέσει 2

oz5Vp2.png

Just now, Υβόννη είπε:

Αγκαλιτσα κι εγω σε σενα τωρα, γιατι κι εσυ με συγκινησες! Ολα καλα θα πανε!!! Θα ανταλλαζουμε και συνταγες με πιτουρα και κινοα!!!!!!! Ειμαστε ολες μαζι και ολα θα πανε καλα σε ολες μας! Θα το δεις τωρα το κουτσουνι στην αυχενικη και θα νιωσεις πολυ καλυτερα! Θα δεις!

Από το στόμα σου και στου Θεού το αυτί κορίτσι μου, να είσαι καλά!! :wub:

Just now, Υβόννη είπε:

Χαχαχαχαχαχα! Οι ορμονες, οι ορμονες (και καλα)!!! Και μονο που σου ετυχε και το αντιμετωπισες και ολα πηγαν μια χαρα, εμενα μου δινει απιστευτο θαρρος! Μακαρι να ειχαμε μωρε κοριτσακια μου εγκυμοσυνες τοσο ανετες που να τρεχαμε με τα κοτσιδια ξεπλεκα στα λιβαδια!! Ε δε γινεται! Αρκει οτι συμβαινει να ειναι διαχειρισιμο! Αυτο ευχομαι για ολες μας!

Στα λιβάδια λέει...χαχααχα!!! Όλα θα μας πάνε καλά κορίτσια μου,όταν θα γεννησουμε με το καλό,δεν θα θυμόμαστε τίποτα απ'όλα αυτά!!!

Just now, Φραουλίνο είπε:

Κοριτσι μου αυτό ξαναπές το, τρώω πίτουρα εδώ και κάποια χρόνια οπότε μου είναι πολύ οικεία, μου αρέσουν και δεν μπορώ να φανταστώ τι θα έκανα αν ήταν τα πράγματα διαφορετικά και έπρεπε ξαφνικά να μπω σε καλούπι.. 

Αγκαλίτσα πίσω κ σε σένα!!!:x

• Μου αρέσει 1

Just now, Argyroula είπε:

Κορίτσια καλησπέρα! Με το καλό όλες τα μωράκια μας!!! Με το καλό να περάσει αυτή η άθλια περίοδος του κωλοιου (βέβαια δεν είμαι αισιοδοξη) Σας ανακάλυψα πριν 2 ώρες και διαβάζω ατελείωτα αλλά είναι πολλά οπότε αποφάσισα να σας γράψω τελικά! Εγώ διανύω τώρα την 13 εβδομάδα και έχω ΠΗΤ 13/11. Δεν έχω δει φύλο ακόμα. Έκανα αυχενική στην 11η εβδομαδα. Εχω εμετούς και αναγούλες από την πολύ αρχή της κύησης μέχρι σήμερα. Το ζαχαρο μου το παρακολουθώ ύστερα από κάποια ύποπτα γεύματα από μόνη μου (με μηχανακι) γιατί είμαι ψυχαναγκαστικη και ο γιατρός μου μου έκοψε σχεδόν τα πάντα επειδή η αδερφή μου είχε διαβήτη κύησης και η μαμά μου ζάχαρο (μήπως παίζει κληρονομικότητα). Καλά είμαι προς το παρόν αλλά είναι νωρίς ακόμα. Εδώ και 10 μερες έχω πονακια συσπάσεις... Δεν ξέρω τι είναι ακριβώς. ΕΧω ευερεθιστο έντερο-σπαστική κολίτιδα άπειρα χρόνια και νομίζω ότι είναι το έντερο μου αλλά δεν είμαι και σίγουρη. Παίρνω σίδηρο κ ασβέστιο πρωί βράδυ φυλλικο μεσημέρι μποσκοπαν κάθε 6 ώρες και μαγνήσιο κάθε 8 ώρες (αυτά λόγω συσπασεων). Αυτά από μένα!! Σας συστησα την κύηση μου!!! :PΧαίρομαι πολύ που σας βρηκα!  

Καλώς ήρθες κοπέλα μ κ υπομονή με τα συμπτώματα θα αρχίσουν να περνάνε τώρα σιγά σιγά.. λογικά ναι την επόμενη φορά θ δεις κ φυλο:-D

• Μου αρέσει 1

k1S4p3.png

Just now, MumMaria είπε:

Εμένα σίγουρα με βοηθας Μαράκι και το δηλώνω επίσημα !!!χχαχαχαχαχ

υγ πιστεύω όλες οι κοπέλες βοηθάνε η μια την άλλη !

1 hour ago, Argyroula είπε:

Κορίτσια καλησπέρα! Με το καλό όλες τα μωράκια μας!!! Με το καλό να περάσει αυτή η άθλια περίοδος του κωλοιου (βέβαια δεν είμαι αισιοδοξη) Σας ανακάλυψα πριν 2 ώρες και διαβάζω ατελείωτα αλλά είναι πολλά οπότε αποφάσισα να σας γράψω τελικά! Εγώ διανύω τώρα την 13 εβδομάδα και έχω ΠΗΤ 13/11. Δεν έχω δει φύλο ακόμα. Έκανα αυχενική στην 11η εβδομαδα. Εχω εμετούς και αναγούλες από την πολύ αρχή της κύησης μέχρι σήμερα. Το ζαχαρο μου το παρακολουθώ ύστερα από κάποια ύποπτα γεύματα από μόνη μου (με μηχανακι) γιατί είμαι ψυχαναγκαστικη και ο γιατρός μου μου έκοψε σχεδόν τα πάντα επειδή η αδερφή μου είχε διαβήτη κύησης και η μαμά μου ζάχαρο (μήπως παίζει κληρονομικότητα). Καλά είμαι προς το παρόν αλλά είναι νωρίς ακόμα. Εδώ και 10 μερες έχω πονακια συσπάσεις... Δεν ξέρω τι είναι ακριβώς. ΕΧω ευερεθιστο έντερο-σπαστική κολίτιδα άπειρα χρόνια και νομίζω ότι είναι το έντερο μου αλλά δεν είμαι και σίγουρη. Παίρνω σίδηρο κ ασβέστιο πρωί βράδυ φυλλικο μεσημέρι μποσκοπαν κάθε 6 ώρες και μαγνήσιο κάθε 8 ώρες (αυτά λόγω συσπασεων). Αυτά από μένα!! Σας συστησα την κύηση μου!!! :PΧαίρομαι πολύ που σας βρηκα!  

Καλως ήρθες κοπέλα μου !ευχομαι μια τελειομηνη κ όμορφη εγκυμοσύνη !!!

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Διαφημίσεις

Και εγώ Ευχαριστώ κορίτσια μ είναι πολύ σημαντικό π επικοινωνούμε κ μοιραζόμαστε ιδέες προβληματισμούς αγωνίες.. Κ από ότι είδα είμαστε η πιο ενεργή ομαδουλα από όλο το 2020..κλαψ κλαψ

• Μου αρέσει 5

k1S4p3.png

Just now, demifilol είπε:

Εμένα σίγουρα με βοηθας Μαράκι και το δηλώνω επίσημα !!!χχαχαχαχαχ

υγ πιστεύω όλες οι κοπέλες βοηθάνε η μια την άλλη !

Καλως ήρθες κοπέλα μου !ευχομαι μια τελειομηνη κ όμορφη εγκυμοσύνη !!!

:x:x:x

Just now, Gogo1994 είπε:

Είστε όλες όμορφη συνήθεια είναι σα να γνωριζόμαστε περνάμε τα ίδια και νιώθουμε τα ίδια.Σας ευχαριστω και εγώ όλες 

Καλε τι μας έπιασε όλες σήμερα;;;;με τις ευχαριστίες κ με όλα αυτά;;!!πολύ συγκίνηση ρε παιδιά...:grin:

Just now, Despoina Mar είπε:

Και εγώ Ευχαριστώ κορίτσια μ είναι πολύ σημαντικό π επικοινωνούμε κ μοιραζόμαστε ιδέες προβληματισμούς αγωνίες.. Κ από ότι είδα είμαστε η πιο ενεργή ομαδουλα από όλο το 2020..κλαψ κλαψ

Και που είσαι ακόμα;;;;σκέψου όταν θα γεννηθούν τα μπεμπουλινια μας....καταμεσυνυχτιο τσατ θα έχουμε,θα ξενυχτάμε,θα ταιζουμε κ θα στέλνουμε παράλληλα!!χααχαχαχα

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 2

2 ώρες πρίν, Argyroula είπε:

Καλώς ήρθες στη παρέα μας κορίτσι μου! Με το καλό το μωράκι σου!!

Κορίτσια μου αγαπημένα, από που να πρωτοξεκινησω!!!

Παίρνω χθες τα αποτελέσματα των εξετάσεων αίματος ούρων ζάχαρο θυρεοειδής κλπ που έκανα τη προηγούμενη εβδομάδα!! Σκανάρω στα γρήγορα το χαρτί όλα οκ και καλά!!Μέσα σε όλα αυτά ο γιατρός μου γράφει κάθε φορά και εξετάσεις για τοξόπλασμα και συναφή! Πέφτει το μάτι μου σε μια bold ένδειξη κυτταρομεγαλοϊός!! Εντελώς ψύχραιμα μπαίνω στο δίκτυο!! Παίρνω πρώτο τηλέφωνο τον άντρα μου όπου μου εξηγεί ότι η ένδειξη αυτή δείχνει πως έχω αντισώματα έναντι του ιού και να μην ανησυχώ δεν είναι κάτι παραπάνω!! Εγώ να φωνάζω τι είναι αυτό που έχω κ δν μου το λένε...Μιλάω με τον πατέρα μου και την αδερφή μου, μου εξηγούν τα ίδια..τίποτα εγώ!! Είχε θολώσει το μυαλό μου και δεν μπορούσα να κατανοήσω τίποτα!! 3ο τηλέφωνο ο γιατρός μου και η μικροβιολόγος να μου εξηγούν οι άνθρωποι πως είναι θετικό να έχεις αντισώματα από τη στιγμή που δεν είναι ενεργή λοίμωξη αλλά παλαιότερη και δεν κρύβει κανένα κίνδυνο!! Να μη σας τα πολυλογώ αφού μίλησα 4ο τηλέφωνο και με τη νονά μου, όπου η καημένη λοιμωξιολογος γαρ, μου εξηγεί για εκατοστή φορά τα ίδια πράγματα, μου λέει στο τέλος κάνε ένα μπάνιο, πέσε για ύπνο και αύριο θα τα σκεφτείς όλα πεντακάθαρα!! Αυτό έκανα κορίτσια και σώθηκα!! Μέχρι και πίεση ανέβασα χθες κι αυτό γιατί πανικοβλήθηκα!! Το δίκτυο λοιπόν σε τέτοιες καταστάσεις είναι χείριστος σύμβουλος! Ο άντρας μου σήμερα το μοναδικό σχόλιο που έκανε ήταν το εξής! «Αν για μια ένδειξη που δεν κατανοείς και πανικοβαλλεσαι πρέπει να αναστατώσεις ολόκληρη την ιατρική κοινότητα, πάει στο δ@@@λο».
Αυτά...

• Μου αρέσει 2

xFySp3.png

Just now, MumMaria είπε:

:x:x:x

Καλε τι μας έπιασε όλες σήμερα;;;;με τις ευχαριστίες κ με όλα αυτά;;!!πολύ συγκίνηση ρε παιδιά...:grin:

Και που είσαι ακόμα;;;;σκέψου όταν θα γεννηθούν τα μπεμπουλινια μας....καταμεσυνυχτιο τσατ θα έχουμε,θα ξενυχτάμε,θα ταιζουμε κ θα στέλνουμε παράλληλα!!χααχαχαχα

Εγώ το έκανα εικόνα με το ένα χέρι το μωρό με το άλλο το κινητό.Αχ κορίτσια μου το ξέρετε ότι οι αγωνίες μου ακόμα δεν έχουν τελειώσει; Όλο κάτι σκέφτομαι ρε κορίτσια η ακούω.δε μπορώ αλλοοο.

• Μου αρέσει 2

yRr5p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...