Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, Sofiiii είπε:

Καλημέρα μια φορά την εβδομάδα από τότε που ξεκίνησαν οι προσπάθειες περίπου!

Αυτήν την βδομάδα δεν έκανα γιατί κουράστηκα με τις ενέσεις και Τετάρτη πρωί μπαίνω για ωοληψια οπότε θα δούμε πως θα πάει αυτό και ξανασυνεχιζω...

Καλή επιτυχία! Ποσά ωοθυλάκια έχεις?

πρίν από 1 λεπτό , Sofiiii είπε:

Κι εγώ πέρσι ,για τόνωση ανοσοποιητικού σε συνδυασμό με moxa therapy και αιμάτωση των οργάνων γενικά ,για αυτό λένε ότι βοηθάει πολύ να γίνεται ειδικά πριν την ετ ,όπως τα λες τουλάχιστον σε βοήθησε είναι σημαντικό αυτό σε καταλαβαίνω ,τώρα μου θύμησες όταν έφτιαχνα εγώ την επιχείρηση μου και έμαθα ότι είμαι έγγυος και κρυβομουν από όλους  εκεί να δεις κρίση πανικού 😭

μοξα μου έκανε την προηγούμενη εβδομάδα εμένα!Αχχχ άρα καταλαβαίνεις την εξαλλοσύνη μου!Τώρα ήδη σκέφτομαι πως θα λείψω για ωοληψια που μου είπαν θα κάνω η 29/3 η 31/3.Αστα βραστά κοινώς !

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, MumMaria είπε:

Κοίτα κι εγώ πιο πολύ σαλάτες τρώω,ειδικά βέβαια αγγούρι ντομάτα με ελιές κ φέτα αλλά ποτέ δεν ήμουν κ του κρέατος εγώ.μηπως τα μπιφτεκακια σου είναι πιο εύκολα,με μπόλικο δυόσμο; ή μπορείς να βάλεις κ σπανάκι,πολύ λεμόνι κ να καλυφθεί η μυρωδιά κάπως.λογικα μέχρι τον επόμενο μήνα θα σου έχει περάσει,λίγη υπομονή..αλλά κ να μην περάσει,μην στεναχωριέσαι,να ναι καλά τα συμπληρώματα.το μωράκι δεν παθαίνει τίποτα,παίρνει από τα ήδη που έχεις εσύ στις αποθήκες σιδήρου σου.

Εσύ κοπέλα μου γιατί είσαι ξάπλα;δεν θυμάμαι συγγνωμη

Μπορεί να είναι το μωράκι σου Γωγουλα!!

Κορίτσια γυρισα από κομμωτήριο,δεν έκανα ανταύγειες,κωλωσα,σκεφτόμουν ότι θα είμαι εκτός σπίτια αρκετές ώρες κ φοβήθηκα μέχρι να με δει ο γιατρός μου.αλλα κουρεύτηκα κ ισιωσα μαλλάκι.οσο να ναι ανανεώθηκα!χααχαχα

Τι ωραιααα

Μεγεια Μαράκι κάνει καλό η ανανεωση

• Ευχαριστώ 1

yRr5p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ήρθα παλιιιι !! :) ευχαριστώ για τα όμορφα λόγια σας κορίτσια αλήθεια !! Δεν άλλαξε κάτι όλα καλά μου είπε και από το pap-a , όπως και ότι δε χρειάζεται να κάνω κάποια άλλη εξέταση ! Δε πολύ κουνιόταν ο μουργος και συνέχεια μας γυρνούσε πλάτη αλλά εντάξει όλα καλά !

επισης ΠΗΤ σύμφωνα με τα σημερινά 22/11!! :) 

• Μου αρέσει 6

hkTMp3.png?t=1&Bu24n0LK

Just now, Lady_m είπε:

Ήρθα παλιιιι !! :) ευχαριστώ για τα όμορφα λόγια σας κορίτσια αλήθεια !! Δεν άλλαξε κάτι όλα καλά μου είπε και από το pap-a , όπως και ότι δε χρειάζεται να κάνω κάποια άλλη εξέταση ! Δε πολύ κουνιόταν ο μουργος και συνέχεια μας γυρνούσε πλάτη αλλά εντάξει όλα καλά !

Τέλεια κοπέλα μου!!!!με το καλό ο αγοραρος!!!

• Ευχαριστώ 1

Just now, MumMaria είπε:

Τέλεια κοπέλα μου!!!!με το καλό ο αγοραρος!!!

Ευχαριστωωωω! Εντάξει μαγεία το σημερινό .. τώρα κατάλαβα αυτά που λέγατε τόσο καιρό.. μεγάλωσε , φαινόντουσαν όλα πιο καθαρά .. μαγικό ! :)

• Μου αρέσει 1

hkTMp3.png?t=1&Bu24n0LK

Just now, Lady_m είπε:

Τέλεια τα νέα σ κοπέλα μ ,άντε με το καλό ο μπεμπαρος!!

• Ευχαριστώ 1

k1S4p3.png

Διαφημίσεις

Just now, Lady_m είπε:

Ευχαριστωωωω! Εντάξει μαγεία το σημερινό .. τώρα κατάλαβα αυτά που λέγατε τόσο καιρό.. μεγάλωσε , φαινόντουσαν όλα πιο καθαρά .. μαγικό ! :)

Κανονικό παιδάκι ε;;;:x με την πρώτη ευκαιρία θα συμπληρώσω κ το πινακακι!!:-D

• Ευχαριστώ 1

Just now, Lady_m είπε:

Με το καλό κορίτσι μου το μπεμπάκι σου:x!!! Σαν να πληθαίνουν κάπως τα αγοράκια :grin:!!

• Ευχαριστώ 1

xFySp3.png

Just now, Lady_m είπε:

Υπέροχαααα άλλη μια μπλε μανούλα με υπέροχα νεακια

• Ευχαριστώ 1

yRr5p2.png

@MumMaria

Είμαι ξαπλωμένη γιατί έχω αποκολληση..την Παρασκευή είναι να πάμε για αυχενικη, εκεί θα δούμε πως πάει κ αναλόγως θα πράξουμε..(δλδ η θα συνεχιστεί η ξάπλα ή θα μπορώ να βγω κ λίγο)

• Μου αρέσει 2

Just now, Sousamaki είπε:

@MumMaria

Είμαι ξαπλωμένη γιατί έχω αποκολληση..την Παρασκευή είναι να πάμε για αυχενικη, εκεί θα δούμε πως πάει κ αναλόγως θα πράξουμε..(δλδ η θα συνεχιστεί η ξάπλα ή θα μπορώ να βγω κ λίγο)

Υπομονή κοπέλα μου!!!άντε τέλεια, Παρασκευή κι άλλη αυχενική,λες να δείτε κ φύλο;;;συμπληρώνετε σιγά σιγά το πινακακι μας!!! χαχααχαα

Διαφημίσεις

Just now, MumMaria είπε:

Υπομονή κοπέλα μου!!!άντε τέλεια, Παρασκευή κι άλλη αυχενική,λες να δείτε κ φύλο;;;συμπληρώνετε σιγά σιγά το πινακακι μας!!! χαχααχαα

Στον τελευταίο υπέρηχο που κάναμε μας είπε ότι πιθανότατα είναι κοριτσάκι..κάτι μας είπε για τους παλμούς, ότι όταν είναι πολύ αυξημένοι συνήθως είναι κορίτσι!!

ο,τι και να είναι, γερό να είναι..

ναι!! Έχουμε αυχενικη την Παρασκευή κ πολύ άγχος, και για το νινί κ για την αποκολληση !

Just now, Sousamaki είπε:

Στον τελευταίο υπέρηχο που κάναμε μας είπε ότι πιθανότατα είναι κοριτσάκι..κάτι μας είπε για τους παλμούς, ότι όταν είναι πολύ αυξημένοι συνήθως είναι κορίτσι!!

ο,τι και να είναι, γερό να είναι..

ναι!! Έχουμε αυχενικη την Παρασκευή κ πολύ άγχος, και για το νινί κ για την αποκολληση !

Εγώ Πέμπτη έχω αλλά απλό υπέρηχο,εσύ θα το δεις για ώρα κ πεντακάθαρα!!!όλα καλά να πάνε!!!

Δεν θέλω να στο χαλάσω αλλά στον γιο μου είχα υψηλούς παλμούς,έφτασε μέχρι 183 κ γενικά κυμαινόταν από 165-175 .όπως κ στην κόρη βέβαια.καμια διαφορά οι καρδούλες!!μπορεί να ειδε (ή μάλλον να μην είδε) κάτι ο γιατρός κ να το είπε..

• Μου αρέσει 4

Just now, MumMaria είπε:

Αααχ και εγώ την Παρασκευή κορίτσια αυχενική!! Χθες εμείς πήγαμε για το πρώτο μπανακι για φέτος και ήταν πάρα πολύ ωραία :)

Ήθελα να σας ρωτήσω, εδώ και κάποιες μέρες μόλις φάω μεσημεριανό με πιάνει μια απίστευτη δυσφορία.. Δεν είναι ναυτία, ανακατωσουρα κλπ είναι δυσφορία σαν να μην μπορώ να πάρω ανάσα.. Το παθαίνει καμιά σας αυτό;; 

8 ώρες πρίν, Eirini1988 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!!

Ελπιζω όλες να είστε καλά. Εγώ πέρασα μαύρο βράδυ. Χτες αργά όταν πήγα τουαλέτα στο σκούπισμα παρατήρησα μικρή ποσότητα αίματος. Η ποσότητα ήταν μικρή αλλά το αίμα κόκκινο κόκκινο. Τώρα όταν σκουπίζομαι βγαίνει απλά λίγο ροζ. Δεν πονάω ευτυχώς. Αλλά είμαι τρομερά αγχωμένη...

Ειρήνη μου τι έγινε, πηγές στο γιατρό;; 

6 ώρες πρίν, Lady_m είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα !! Σας στέλνω έτσι στα κλεφτά περιμένοντας τα αποτελέσματα και από pap-a για να σας πω, πως εγώ και ο κατά 80% γιος μου σας στέλνουμε πολλά φιλάκια και πολύ πολύ θετική ενέργεια !! Από ότι με ενημέρωσε η γιατρός όλα καλά προς το παρόν αλλά περιμένουμε και το αίμα για επιβεβαίωση ! Θα σας ενημερώσω μόλις μάθω τα αποτελέσματα στο σύνολο !!! :) 

Μπράβο μπράβο τέλεια!!! Διάβασα και τη συνέχεια και ότι και η pappA είναι μια χαρά! Τέλεια κορίτσι μου με το καλό!!! :x

Κορίτσια μου μόλις μπήκα σπίτι. Πέρασα μια βόλτα απ τη μαμά μου μετά το γιατρό.. Όλα καλά ευτυχώς!! Ο μπέμπης ήταν ξύπνιος και κουνιόταν συνεχώς.. Έχει φτάσει 16 εκατοστά και 120 γραμμάρια!! Όσον αφορά το αίμα ο γιατρός τσέκαρε τα πάντα. Μου έκανε και κολπικο υπέρηχο. Απ ότι μου ειπε είναι αγγειακι που έσπασε και δεν είναι κάτι που επηρεάζει το μωρό. Μας ειπε να μην έρθουμε σε επαφη (ο άντρας μου που περίμενε πως και πως νομίζω δεν ενθουσιάστηκε) και να μην σηκώνω καθόλου βάρη. Συνεχίζουμε να το παρακολουθούμε και αν τυχόν ξαναδώ αίμα τον παίρνω αμέσως τηλεφωνο και πηγαίνω αμέσως να με δει.

• Μου αρέσει 7

BwLip2.png

Just now, Eirini1988 είπε:

Κορίτσια μου μόλις μπήκα σπίτι. Πέρασα μια βόλτα απ τη μαμά μου μετά το γιατρό.. Όλα καλά ευτυχώς!! Ο μπέμπης ήταν ξύπνιος και κουνιόταν συνεχώς.. Έχει φτάσει 16 εκατοστά και 120 γραμμάρια!! Όσον αφορά το αίμα ο γιατρός τσέκαρε τα πάντα. Μου έκανε και κολπικο υπέρηχο. Απ ότι μου ειπε είναι αγγειακι που έσπασε και δεν είναι κάτι που επηρεάζει το μωρό. Μας ειπε να μην έρθουμε σε επαφη (ο άντρας μου που περίμενε πως και πως νομίζω δεν ενθουσιάστηκε) και να μην σηκώνω καθόλου βάρη. Συνεχίζουμε να το παρακολουθούμε και αν τυχόν ξαναδώ αίμα το παίρνω αμέσως τηλεφωνώ και πηγαίνω αμέσως να με δει.

Και εγώ κορίτσι μου έτσι όταν είχα δει κάτι καφέ το ίδιο μου είχε πει ο γιατρός για τα αγγεία γιατί δεν υπήρχε καμία ένδειξη στον υπέρηχο.. Βέβαια εμένα δεν ήταν αίμα κόκκινο αλλά νομίζω το ίδιο είναι έχει να κάνει με τον οργανισμό περισσότερο! Τέλος καλό όλα καλά λοιπόν!!! :) Για την επαφή δεν ξέρω γιατί σας το είπε αλλά ίσως για να είναι σίγουρος, εμένα δεν μου είχε πει τίποτα.. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...