Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Sofiiii είπε:

Εφόσον κάνεις και αυτά και δεν ηρεμείς δεν σώζεσαι άστο 🤣 κι εγώ Θεσσαλονίκη είμαι αλλά σε άλλο ...τελικά ο βελονισμός έχει καλή απήχηση !

εγώ είχα ξεκινήσει πέρσι βελονισμό γιατί εχω ευερέθιστο έντερο και με βοήθησε πολύ...σε συνδυασμό με την ομοιοπαθητική βοήθησε και με κρίσεις πανικού που μου εμφανίστηκαν από το πουθενά γιατί σκέψου ταυτόχρονα ετοίμαζα γάμο και επέκταση στην επιχείρηση μου οπότε κάπου λίγο τα έπαιξα με το στρες 😂 Η γυναικολογος μου ειπε οτι βοηθαει ο βελονισμος και στην εξωσωματικη για καλυτερη αιματωση των οργάνων.

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, demifilol είπε:

Καλα είπα ότι όλες περάσαμε τέλεια !!!ευχαριστηθηκες κ το φαγητό επιτελους !!!πολυ γλυκός κ ο δικός σου αντρουλης !!!

Χαχα ναιιι κ εγώ είδα τ σχόλια σας κ αυτό σκέφτηκα σμρ ήταν μια όμορφη μέρα γ ολες:-o

Just now, MumMaria είπε:

Τι γλυκούλης μωρέ ο άντρας σου!!!!πολύ τυχερές κορίτσια μου,να έχεις κάποιον να σε στηρίζει!!!

Έκανες κ την βολτουλα σου,τέλεια,έστω έκατσες σε ένα παγκάκι, χααχχααχχα!!κορίτσι λέει κι αυτή ε;;;ε ε ε έρχεται η νυφη!!!:x

Κι εγώ συμφωνώ.εμεις έχουμε πολλούς μα πολλούς γνωστούς(ο άντρας μου με κοροϊδεύει γιατί μιλάω,χαιρετάω,ψυχαναλω όλη την γειτονιά κ μου λέει 'ετοιμαζεσαι να κατέβεις για δήμαρχος;' ) αλλά φίλους έχω/έχουμε λίγους κ καλούς!!!!

Αχ θα τρελαθωωωωωω! τι καλός!!κ λέει μαζί με το αλουμινόχαρτο κ τα λουλούδια,τύλιξε κ ένα σουβλάκι!!!χαχαχααχα!δεν θα με χαλούσε να πω την αληθεια:P

Τα σουβλάκια πήραν φωτιά σμρ χαχα

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

k1S4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κοπελαρες μου.Καλη εβδομάδα.Ελπιζω να μου είστε όλες καλά και σε σούπερ διάθεση.Εγω αϋπνίες σήμερα ξύπνησα 7 περίπου.λετε να προετοιμάζομαι σιγά σιγά και για μετά; Χαχα 

Αλλες φορές εν τω μεταξύ που δούλευα με δυσκολία σηκωνομουν σήμερα που δε χρειάζεται να πάω δουλεια μια χαρά σηκώθηκα.

Κατά τα άλλα κορίτσια μου τώρα έχω αρχίσει να ανυπομωνω να έρθει η βδομάδα που θα νιώθω τον μπέμπη μου.Θα είναι υπέροχα και θα νιώθω παραπάνω σιγουριά κάθε μέρα.Κατα τα άλλα η δυσκοιλιότητα καλά κρατεί

• Μου αρέσει 2

yRr5p2.png

Just now, Gogo1994 είπε:

Καλημέρα κοπελαρες μου.Καλη εβδομάδα.Ελπιζω να μου είστε όλες καλά και σε σούπερ διάθεση.Εγω αϋπνίες σήμερα ξύπνησα 7 περίπου.λετε να προετοιμάζομαι σιγά σιγά και για μετά; Χαχα 

Αλλες φορές εν τω μεταξύ που δούλευα με δυσκολία σηκωνομουν σήμερα που δε χρειάζεται να πάω δουλεια μια χαρά σηκώθηκα.

Κατά τα άλλα κορίτσια μου τώρα έχω αρχίσει να ανυπομωνω να έρθει η βδομάδα που θα νιώθω τον μπέμπη μου.Θα είναι υπέροχα και θα νιώθω παραπάνω σιγουριά κάθε μέρα.Κατα τα άλλα η δυσκοιλιότητα καλά κρατεί

Καλημέρα Γωγω μ!ισως είσαι ξεκούραστη γιαυτο ξυπνάς κ νωρίτερα !νομιζω στη 16η και μετά (κυριως στη 20η)μπορείς να τον καταλάβεις ,,!Πολλες μπερδεύουν το μωρό με το έντερο !σου ευχομαι να το ακούσεις σύντομα !!!

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Καλημέρα κορίτσια!!!

Ελπιζω όλες να είστε καλά. Εγώ πέρασα μαύρο βράδυ. Χτες αργά όταν πήγα τουαλέτα στο σκούπισμα παρατήρησα μικρή ποσότητα αίματος. Η ποσότητα ήταν μικρή αλλά το αίμα κόκκινο κόκκινο. Τώρα όταν σκουπίζομαι βγαίνει απλά λίγο ροζ. Δεν πονάω ευτυχώς. Αλλά είμαι τρομερά αγχωμένη...

• Λυπημένη/-ος 3

BwLip2.png

Καλημέρα γλυκούλες μου!!

@Gogo1994 καλά είσαι!! Εγώ ξύπνησα στις 5 και έκτοτε το μάτι γαρίδα!!

Χθες ήταν ημέρα μπάρμπεκιου  μάλλον:grin:. Μαζευτήκαμε κ εμείς με τους γονείς μου στην αυλή και ψησαμε να φάει ένας λόχος...Αλλά ναι καλα καταλάβατε!! Έφαγα ΠΑΛΙ κοτόπουλο με ψητά λαχανικά! Ο πατέρας μου με κοροϊδεύει και μου λέει κάτσε να σε βγάλω μια φωτο να το θυμόμαστε!χιχιχιχιχιχι
Ποσο τρυφεροί μωρε είναι οι άντρες σας!! Εμένα μου έφερε σοκολατάκια πραλίνες σε κουτί καρδιά:wub: 

Κορίτσια μου σημερα το πρωί έστειλα τον άντρα μου να περάσει το αυτοκινητάκι μου ΚΤΕΟ.. Ακούστε τι έγινε..Στα καθίσματα του οδηγού και του συνοδηγού είχα βάλει αυτά τα μαξιλάρια-καθίσματα που καλύπτουν πλάτη και κάθισμα με τους εσωτερικούς μαγνήτες για πιο αναπαυτική θέση! Παρόμοια έχει και ο άντρας μου στο δικό του αυτοκίνητο! Αν δεν με απατά η μνήμη μου εγώ τα είχα αγοράσει από Jumbo! Του λέει λοιπόν ένας γνωστός μας που δουλεύει στο ΚΤΕΟ και γνωρίζει την εγκυμοσύνη μου πως αυτά τα καθίσματα λόγω των μαγνητων αντεδεικνυνται στην εγκυμοσύνη..Ομολογώ πρώτη φορά το ακούω και ούτε μου είχε περάσει από το μυαλό ποτέ..Το τσεκάρει και ο άντρας μου στο επίσημο site της εταιρείας που αγόρασε τα δικά του και το αναγράφει με κόκκινο χρωμα!! Αν κι εσεις έχετε κάτι παρόμοιο, ξεφορτωθείτε τα προς το παρόν!!

@Eirini1988 Κορίτσι μου μην αγχώνεσαι, μίλα με τον γιατρό σου και ξεκουράσου!!

• Ευχαριστώ 2

xFySp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Eirini1988 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!!

Ελπιζω όλες να είστε καλά. Εγώ πέρασα μαύρο βράδυ. Χτες αργά όταν πήγα τουαλέτα στο σκούπισμα παρατήρησα μικρή ποσότητα αίματος. Η ποσότητα ήταν μικρή αλλά το αίμα κόκκινο κόκκινο. Τώρα όταν σκουπίζομαι βγαίνει απλά λίγο ροζ. Δεν πονάω ευτυχώς. Αλλά είμαι τρομερά αγχωμένη...

Καλημέρα!!!

μην αγχώνεσαι, συμβαίνει!

αρκετα συχνά κιόλας!!θα σε καθοδηγήσει ο γιατρός σου..

• Ευχαριστώ 1

Just now, Eirini1988 said:

Καλημέρα κορίτσια!!!

Καλημερα Ειρηνουλα μου!

Καταρχην ειναι πολυ λογικο το αγχος. Βεβαια εχεις δει ποσες φορες εχουμε δει σε αυτη την ομαδα αιματακι ή καφε και δεν ειναι κατι. Προσπαθησε λιγο να ηρεμησεις αν γινεται και μιλα με το γιατρο, που ειμαι σιγουρη εκανες. Τί σου ειπε; Στην ηλικια που ειναι τα μωρακια μας το αιμα δεν ειναι κακος οιωνος αλλα ισως θες ξεκουραση ή λιγο ξαπλα κτλ. Αν δεις το γιατρο ενημερωσε μας. Ολα ειναι καλα ειμαι σιγουρη!

• Ευχαριστώ 1

oz5Vp2.png

Just now, VDPap είπε:

Καλημέρα γλυκούλες μου!!

Χθες ήταν ημέρα μπάρμπεκιου  μάλλον:grin:. Μαζευτήκαμε κ εμείς με τους γονείς μου στην αυλή και ψησαμε να φάει ένας λόχος...Αλλά ναι καλα καταλάβατε!! Έφαγα ΠΑΛΙ κοτόπουλο με ψητά λαχανικά! Ο πατέρας μου με κοροϊδεύει και μου λέει κάτσε να σε βγάλω μια φωτο να το θυμόμαστε!χιχιχιχιχιχι
Ποσο τρυφεροί μωρε είναι οι άντρες σας!! Εμένα μου έφερε σοκολατάκια πραλίνες σε κουτί καρδιά:wub: 

Κορίτσια μου σημερα το πρωί έστειλα τον άντρα μου να περάσει το αυτοκινητάκι μου ΚΤΕΟ.. Ακούστε τι έγινε..Στα καθίσματα του οδηγού και του συνοδηγού είχα βάλει αυτά τα μαξιλάρια-καθίσματα που καλύπτουν πλάτη και κάθισμα με τους εσωτερικούς μαγνήτες για πιο αναπαυτική θέση! Παρόμοια έχει και ο άντρας μου στο δικό του αυτοκίνητο! Αν δεν με απατά η μνήμη μου εγώ τα είχα αγοράσει από Jumbo! Του λέει λοιπόν ένας γνωστός μας που δουλεύει στο ΚΤΕΟ και γνωρίζει την εγκυμοσύνη μου πως αυτά τα καθίσματα λόγω των μαγνητων αντεδεικνυνται στην εγκυμοσύνη..Ομολογώ πρώτη φορά το ακούω και ούτε μου είχε περάσει από το μυαλό ποτέ..Το τσεκάρει και ο άντρας μου στο επίσημο site της εταιρείας που αγόρασε τα δικά του και το αναγράφει με κόκκινο χρωμα!! Αν κι εσεις έχετε κάτι παρόμοιο, ξεφορτωθείτε τα προς το παρόν!!

Καλημέρα σου !!!τελεια πέρασες κ εσυ χθες !!!παντα να περνάμε έτσι όμορφα !!

Ειπες ΚΤΕΟ κ έπρεπε ν περάσω το αυτοκίνητο μ το σαββατο αλλα δεν ξέρω εάν πήγε ποτέ κανεις Γτ ημασταν σε αυτήν τη φάση !Ευτυχως σας συμβούλευσε σωστά κ τωρα Δ θα έχεις κάποιο πρόβλημα !!

Καλημέρα κορίτσια!!!

Καλημέρα κορίτσι μ !μην ταραζεσαι ,ξέρεις ότι πολλές γυναίκες εδώ στο φορουμ είχαν αίμα κ όλες είναι καλα κ αυτές κ τα μωράκια τους!Ειδοποιησε τον γιατρό σου να ηρεμήσεις και ξάπλωσε !

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Just now, VDPap said:

Καλημέρα γλυκούλες μου!!

Καλημερα!!!!!!!! Αχ βρε κοριτσια κι εδω το ματι γαριδα απο τις 6 σημερα! Ειχα να δωσω αιμα στις 8 και 7μισι θυμηθηκα οτι νυσταζω, που επρεπε να σηκωθω!! Περιμενω να τελειωσω λιγο τη δουλεια την πρωινη και να ριξω εναν υπνο στο μεσημεριανο κενο!

Αχ τί ομορφο δωρακι τα σοκολατακια! Γλυκα κυριολεκτικα! Γελαω με τον μπαμπα σου χαχαχαχα! Ετσι να εχετε ντοκουμεντα! Εμενα ο αδερφος μου ηχογραφησε να λεω "αηδιαζω με το μπροκολο" γιατι τους εχω πρηξει τοσα χρονια με το ποσο νοστιμο ειναι χαχαχα!

Απιστευτο με το μαξιλαρακι...Κοιτα να δεις τί μαθαινει κανεις. Παλι καλα το βρηκατε εγκαιρως!

• Μου αρέσει 1

oz5Vp2.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Ωχ κορίτσι μου προφανώς και αγχωθηκες καλό θα είναι να κάνεις έναν υπέρηχο αν γίνεται να σου φύγει το άγχος αλλά μέχρι τότε ξεκούραση

Περιμένουμε να μας πείς

Just now, VDPap είπε:

Καλημέρα γλυκούλες μου!!

Λες αυτά που είναι με κάτι κύκλους παντού; Αυτά έχω και εγώ.Αυτα είναι με μαγνήτες;

• Ευχαριστώ 1

yRr5p2.png

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστώ πολύ όλες για το ενδιαφέρον... Ελπίζω πραγματικά να μην είναι κάτι ανησυχητικό. Με το γιατρό μίλησα και μου ειπε να ξεκουραστώ όλη την ημέρα σήμερα και στις 5:30 έχουμε ραντεβού όποτε θα με δει. Εντωμεταξύ ο άντρας μου μόνο που δεν με μετέφερε το πρωί από το κρεββάτι στον καναπέ για να μην περπατήσω και κουραστώ..

• Μου αρέσει 6

BwLip2.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Καλημέρα κορίτσι! Προσωπικά δεν είχα μέχρι σήμερα κάτι σε αίμα, αλλά συνεχώς διαβάζω πως είναι σύνηθες στην εγκυμοσύνη και θέλει ξεκούραση.. μήπως κάπου κουράστηκες; επικοινώνησε με τον γιατρό σου, να κάνετε ένα υπέρηχο να σου φύγει το άγχος! 

• Ευχαριστώ 1

Just now, Gogo1994 είπε:

Ωχ κορίτσι μου προφανώς και αγχωθηκες καλό θα είναι να κάνεις έναν υπέρηχο αν γίνεται να σου φύγει το άγχος αλλά μέχρι τότε ξεκούραση

Περιμένουμε να μας πείς

Λες αυτά που είναι με κάτι κύκλους παντού; Αυτά έχω και εγώ.Αυτα είναι με μαγνήτες;

Ναι Γωγώ μου αυτά..Απέσυρε τα προς το παρόν!!

Σας ευχαριστώ πολύ όλες για το ενδιαφέρον... Ελπίζω πραγματικά να μην είναι κάτι ανησυχητικό. Με το γιατρό μίλησα και μου ειπε να ξεκουραστώ όλη την ημέρα σήμερα και στις 5:30 έχουμε ραντεβού όποτε θα με δει. Εντωμεταξύ ο άντρας μου μόνο που δεν με μετέφερε το πρωί από το κρεββάτι στον καναπέ για να μην περπατήσω και κουραστώ..

Καλα έκανε ο άντρας σου!! Ξεκουράσου για σήμερα και προσπάθησε να απασχοληθείς με κάτι να μη το σκέφτεσαι :wink:

• Μου αρέσει 1

xFySp3.png

Μπράβο θα δεις σύντομα το μωρό σου και θα νιώσεις καλυτερα.Μπραβο κορίτσι μου.χαλαρωσε μέχρι τοτε και αλήθεια σκέψου θετικά.για να έγινε ροζ και τόσο γρήγορα δε θα είναι κάτι

• Μου αρέσει 2

yRr5p2.png

Just now, Eirini1988 said:

Τελεια μια χαρα! Ξαπλα ως τοτε και χαλαρωσε και θα περασει η ωρα να δεις το αγορακι σου να ηρεμησεις! Τί γλυκος μωρε ο αντρουλης σου!!!

• Μου αρέσει 1

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...