Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, little miracle είπε:

εσυ μαρη ποτε προλαβες και να τσεκαρεις; τουλαχιστον 9η μερα θελει χοριακη. τα τεστ εμποριου δεν ειναι να τα εμπιστευεσαι. ειδικα τοσο νωρις. 

Αχαχα εγώ τα εμπιστεύομαι γιατί της άλλες φορές μου είχε δείξει !! 

πρίν από 45 λεπτά , Bubble24 είπε:

Καλημέρα, χωρίς να σε επηρεάζω και εγώ είχα τέτοια συμπτώματα και η ΕΤ δεν προχώρησε. Προσπάθησε να μην κοιτάς συμπτώματα, λίγο υπομονή μέχρι την χοριακή. ❤️

Εγώ και τότε που προχώρησε τα ίδια συμπτώματα είχε και τώρα που δεν είμαι τα ίδια έχω …αύριο έχω χοριακη αλλά τα τεστ όλα είναι αρνητικά 

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, Despoina Mar είπε:

Εννοείται πολύ σημαντικό.. Κ τότε έμεινα 6 ημέρες μ εξέτασαν όλοι οι γυναικολόγοι κ είδα όλες τις νοσοκόμες.. Για τις μαιες δεν ξέρω ακομα:razz:

Εύχομαι οι μαίες να είναι καλύτερες κορίτσι μου!!αλλά όπως κ να χει θα εχεις το μπεμπακι σου αγκαλια:x

Just now, Gogo1994 είπε:

Καλεεεε ναι σήκωσα το φαρμακείου και εγώ και το καταευχαριστηθηκα

Λοιπόν να σας πω κ κάτι για τις κοπέλες με δυσκοιλιότητα μήπως σας βοηθήσω.Δε πρέπει όταν προσπαθείτε να το έχετε στο μυαλό σας κεχαστεουε για λίγο εγώ προσπαθώ αλλά πολύ ελαφριά όχι πίεση κ θυμήθηκα ένα μυστικό που έλεγε η γιαγιά μου τρίψτε ελαφρά το κοκυγκα το σημείο που τελειώνει η σπονδυλική στήλη.Ας τα δοκιμάσουμε όλα μπας και...

Ατσα το σουβλάκι!!!καλά έκανες κοπέλα μου!!

Επίσης βοηθάει να βάλετε ένα μικρό σκαμνάκι ώστε τα πόδια να είναι ελαφρώς ανασηκωμένα κ να κάνετε ορθή γωνία.δεν ξέρω αν το εξήγησα καλά.παντως εγώ κορίτσια 3 μέρα σήμερα που πήγα κ σε 5" τελείωσα (είμαι κ περιγραφική παναθεμα με) άρα καλά βαδίζω.κ από τότε που σταμάτησε η δυσκοιλιότητα,σταμάτησαν κ τα καφετιά υγρά.μακαρι να το ξεπεράσουμε όλες..είναι πολύ ταλαιπωρία κι αυτό..

Just now, Despoina Mar είπε:

Αχααα θα το δοκιμάσω κ εγώ το κολπάκι χαχα..εύχομαι καλή λευτεριά σε όλες μας χαχα...εντωμεταξύ ο σπιτονοικοκυρης δεν μας αδειάζει το παιδικό δωμάτιο γκρρρρρρ και κατά τύχη έκατσε μια καλή ευκαιρία μόλις τώρα μ ένα σπίτι που το πουλούσαν αλλά τελικά θα το νοικιάσουν κ τέλος τ μήνα θ έχω μετακόμιση κ τέλος Ιουνίου γάμο.. γαματο;;;;

Αχ τι καλά ρε συ!!!!έτσι Δεσποινάκι να σου έρχονται όλα πάντα δεξιά !!φτου φτου!! Ωραίο το σπίτι;;;;

Εννοείται όσες παντρεύεστε περιμένουμε περιγραφή κ ανταπόκριση στα πάντα!χααχαχαχα

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, MumMaria είπε:

Εύχομαι οι μαίες να είναι καλύτερες κορίτσι μου!!αλλά όπως κ να χει θα εχεις το μπεμπακι σου αγκαλια:x

Επίσης βοηθάει να βάλετε ένα μικρό σκαμνάκι ώστε τα πόδια να είναι ελαφρώς ανασηκωμένα κ να κάνετε ορθή γωνία.δεν ξέρω αν το εξήγησα καλά.παντως εγώ κορίτσια 3 μέρα σήμερα που πήγα κ σε 5" τελείωσα (είμαι κ περιγραφική παναθεμα με) άρα καλά βαδίζω.κ από τότε που σταμάτησε η δυσκοιλιότητα,σταμάτησαν κ τα καφετιά υγρά.μακαρι να το ξεπεράσουμε όλες..είναι πολύ ταλαιπωρία κι αυτό..

Αχ τι καλά ρε συ!!!!έτσι Δεσποινάκι να σου έρχονται όλα πάντα δεξιά !!φτου φτου!! Ωραίο το σπίτι;;;;

Εννοείται όσες παντρεύεστε περιμένουμε περιγραφή κ ανταπόκριση στα πάντα!χααχαχαχα

Καλααα εννοειται περιμενουμε αναλυτική περιγραφή σαν να είμαστε εκεί...

Καλά το περιεγραψες ναιιι το κάνω κ αυτό από εδώ κ πέρα με τόσες βιταμίνες θα τα κάνω όλα μαζί χαχχαχα

Επιτέλους τέλειωσαν τα καφέ υγρά μπράβο κ μόνο που το βλέπεις αυτό παίρνεις θάρρος.Κοριτσια πολλές φορές θα πέσουμε αλλά θα βρίσκουμε τη δύναμη μέσα από τα μωράκια μας.Αυτα μας τη δίνουν

• Μου αρέσει 3

yRr5p2.png

Just now, MumMaria είπε:

Ναι είμαι καινούριο κ αρκετά μεγαλο θ έχω χώρο ευτυχώς.. Γτ γάμο Ναι της τρελής..Δεν έχει κ φωνητικά εδώ, θα γράφουμε 3 μέρες χαχα

• Χαχα 2

k1S4p3.png

Κορίτσια μουυυυυυ!!!!!!χρόνια πολλά πολλά μανουλες !!!!!:x κ του χρόνου αγκαλιά με τα μωράκια μας!!!:x και όσες έχουμε παιδάκια ήδη,του χρόνου με ακόμη πιο γεμάτη αγκαλιά!!:x σας καληνυχτω φίλες!!:-D

• Μου αρέσει 5

Just now, MumMaria είπε:

Κορίτσια μουυυυυυ!!!!!!χρόνια πολλά πολλά μανουλες !!!!!:x κ του χρόνου αγκαλιά με τα μωράκια μας!!!:x και όσες έχουμε παιδάκια ήδη,του χρόνου με ακόμη πιο γεμάτη αγκαλιά!!:x σας καληνυχτω φίλες!!:-D

Χρόνια πολλααα σε όλες τις μανουλες 

Του χρόνου θα γιορταζουμεεεε και εμείς που δεν έχουμε άλλο παιδάκι 

Τι όμορφη σκέψη;

• Μου αρέσει 5

yRr5p2.png

Διαφημίσεις

Καλήμερααα Χρόνια πολλά κορίτσια μ τι συγκινητικό!!! Γιορτάζουμε ήδη, από το πρώτο τεστ θετικό και τον υπέρηχο.. Η σκέψη μας κάθε μέρα είναι αυτο τ μωράκι μαζί μην αγωνία μας γ όλα αυτά π μας συμβαίνουν.. είδα κ όνειρο σμρ ότι έκανα 2 αγοράκια χαχα

• Μου αρέσει 6

k1S4p3.png

Καλημέρα σε όλες τις μανούλες να χαίρεστε τα παιδάκια σας να είναι γερά κ ευτυχισμένα κ εσείς πάντα δυνατές!!στις υπόλοιπες να γιορτάζουμε του χρόνου αγκαλιά με τα μικρουλια μας.υγεία σε ολους:x:x

• Μου αρέσει 7

i0cXp3.png?t=1&L0kq4ho6

Καλημερα αγαπημενες μου!!

Χρονια πολλα στις μανουλες της παρεας μας, να χαιρεστε τα παιδακια σας και να τα καμαρωνετε να γινονται υπεροχοι ανθρωποι! Χρονια πολλα σε οσες ειμαστε θειες, που αγαπαμε τα ανηψια μας σαν παιδια μας, αλλα και στις νονες που ειμαστε πνευματικες μανουλες!!! Με το καλο κοριτσια μου να παρουμε τα παιδακια μας αγκαλια ολες και του χρονου να γιορταζουμε αυπνες, κουρασμενες αλλα απεραντα ευτυχισμενες!!!!!

Χρονια πολλα επισης και καλη δυναμη σε οσα κοριτσια εκει εξω δινουν αγωνα να γινουν μητερες! Ευχομαι του χρονου ολες οι κοπελες να γιορταζουν με το θαυματακι τους και καμια αγκαλια να μην ειναι πια αδειανη!!!!

Just now, Despoina Mar said:

Καλήμερααα Χρόνια πολλά κορίτσια μ τι συγκινητικό!!! Γιορτάζουμε ήδη, από το πρώτο τεστ θετικό και τον υπέρηχο.. Η σκέψη μας κάθε μέρα είναι αυτο τ μωράκι μαζί μην αγωνία μας γ όλα αυτά π μας συμβαίνουν.. είδα κ όνειρο σμρ ότι έκανα 2 αγοράκια χαχα

Δεσποινακι μου λες το μελλον να κρυβει διδυμακια;;; Χαχαχαχαχαχα!!! Με το καλο ο γαμος σου κοριτσακι μου και η μετακομιση!!! Ευχομαι στο νεο σπιτι τα μονα κλαματα να ειναι του μωρου (ή των μωρων) και μονο χαρες και χαμογελα!

2 μηνες πριν το γαμο μας μετακομισαμε απο Παρισι σε μια αλλη πολη της Γαλλιας και οργανωναμε ταυτοχρονα και το γαμο απο τα ξενα! Ολα εγιναν!!! Οποτε μην αγχωνεσαι καθολου και να τα κανεις ολα ηρεμα χωρις κουραση και αγχος! Η ωρα η καλη!!!!!!

• Μου αρέσει 5

oz5Vp2.png

Just now, Υβόννη είπε:

Καλημερα αγαπημενες μου!!

Χρονια πολλα στις μανουλες της παρεας μας, να χαιρεστε τα παιδακια σας και να τα καμαρωνετε να γινονται υπεροχοι ανθρωποι! Χρονια πολλα σε οσες ειμαστε θειες, που αγαπαμε τα ανηψια μας σαν παιδια μας, αλλα και στις νονες που ειμαστε πνευματικες μανουλες!!! Με το καλο κοριτσια μου να παρουμε τα παιδακια μας αγκαλια ολες και του χρονου να γιορταζουμε αυπνες, κουρασμενες αλλα απεραντα ευτυχισμενες!!!!!

Χρονια πολλα επισης και καλη δυναμη σε οσα κοριτσια εκει εξω δινουν αγωνα να γινουν μητερες! Ευχομαι του χρονου ολες οι κοπελες να γιορταζουν με το θαυματακι τους και καμια αγκαλια να μην ειναι πια αδειανη!!!!

Δεσποινακι μου λες το μελλον να κρυβει διδυμακια;;; Χαχαχαχαχαχα!!! Με το καλο ο γαμος σου κοριτσακι μου και η μετακομιση!!! Ευχομαι στο νεο σπιτι τα μονα κλαματα να ειναι του μωρου (ή των μωρων) και μονο χαρες και χαμογελα!

2 μηνες πριν το γαμο μας μετακομισαμε απο Παρισι σε μια αλλη πολη της Γαλλιας και οργανωναμε ταυτοχρονα και το γαμο απο τα ξενα! Ολα εγιναν!!! Οποτε μην αγχωνεσαι καθολου και να τα κανεις ολα ηρεμα χωρις κουραση και αγχος! Η ωρα η καλη!!!!!!

Χαχα σ ευχαριστώ..μήπως τελικά η έκπληξη τ φύλου είναι ένα πουλακι;;; χαχα τ ν πω θ φανεί...

• Χαχα 1

k1S4p3.png

Διαφημίσεις

Just now, Despoina Mar said:

Χαχα σ ευχαριστώ..μήπως τελικά η έκπληξη τ φύλου είναι ένα πουλακι;;; χαχα τ ν πω θ φανεί...

Κυριολεκτικα θα φανει χαχαχα!!!

Just now, demifilol said:

Καλημέρα !!χρονια πολλά σε όλες μας !!!Υγεια να έχουμε κορίτσια μου και του χρόνου επίσημα με τη βούλα !!

Εσυ κοριτσακι μου πώς εισαι σημερα; Ευχομαι υπεροχα!!!!!

• Μου αρέσει 1

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...