Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλημέρα !! Εγώ έκανα ετ 10/3 και ακριβώς τα ίδια συμπτώματα με εσένα απλά εγώ δεν έχω μετρηθεί θερμοκρασία αλλά είχα κρυάδες χθες …αλλά στην περίπτωση μου είναι από τα φάρμακα γιατί έχω τσεκάρει κ δεν είμαι έγκυος !!! Εύχομαι στην δική σου περίπτωση να είσαι έγκυος γιατί τις προηγούμενες φορές που ήμουν είχα ακριβώς τα ίδια συμπτώματα !!! Καλά αποτελέσματα 🙏🏼

Καλημέρα, χωρίς να σε επηρεάζω και εγώ είχα τέτοια συμπτώματα και η ΕΤ δεν προχώρησε. Προσπάθησε να μην κοιτάς συμπτώματα, λίγο υπομονή μέχρι την χοριακή. ❤️

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Επίσης αν κάποια κοπέλα θέλει κακάο με χαμηλο γλυκαιμικό δείκτη υπάρχει το βιολογικό κακάο gula Java..είναι ακριβούτσικο, το βρίσκετε σε μαγαζιά με βιολογικά και on line..

Μπορείτε να το πίνετε σαν ρόφημα ή πχ εγώ προσθέτω ένα κοφτό κουτάλι του γλυκού στο γιαουρτάκι μου , βάζω κ ένα φρούτο ψιλοκομμένο κ αμύγδαλα και είναι ένα χορταστικό απογευματινό..(θυμίζει και λίγο γλυκό)..πάστα σοκολατίνα δε θα γίνει ποτεεε, αλλά τι να κάνουμε;!αφου υπάρχουν περιορισμοί θα τους ακολουθησουμε

• Μου αρέσει 2

Just now, Sousamaki said:

Επίσης αν κάποια κοπέλα θέλει κακάο με χαμηλο γλυκαιμικό δείκτη υπάρχει το βιολογικό κακάο gula Java..είναι ακριβούτσικο, το βρίσκετε σε μαγαζιά με βιολογικά και on line..

Μπορείτε να το πίνετε σαν ρόφημα ή πχ εγώ προσθέτω ένα κοφτό κουτάλι του γλυκού στο γιαουρτάκι μου , βάζω κ ένα φρούτο ψιλοκομμένο κ αμύγδαλα και είναι ένα χορταστικό απογευματινό..(θυμίζει και λίγο γλυκό)..πάστα σοκολατίνα δε θα γίνει ποτεεε, αλλά τι να κάνουμε;!αφου υπάρχουν περιορισμοί θα τους ακολουθησουμε

Αυτο κοριτσι μου εχει στεβια ή κατι; ή ειναι κακαο απλο και πρεπει εσυ να βαλεις κατι;

oz5Vp2.png

Just now, Υβόννη είπε:

Αυτο κοριτσι μου εχει στεβια ή κατι; ή ειναι κακαο απλο και πρεπει εσυ να βαλεις κατι;

Δεν έχει στέβια, ότι γλυκαντικό περιέχει είναι από ανθούς καρύδας..αν το γκουγκλαρεις θα δεις αναλυτικά..και γράφει ότι έχει χαμηλο γλυκαιμικό δείκτη..

στην όψη του είναι μια καφε σκόνη όπως είναι το κακάο..

αν το θέλεις σαν ρόφημα προσθέτεις 1-2 κουταλάκια σε νερό ή γαλα..εγώ το βάζω στο γιαούρτι και γίνεται σοκολατένιο ..εμένα σαν γευση στο γιαούρτι μου θυμίζει το Caotonic!

Διαφημίσεις

Just now, Sousamaki είπε:

Δεν έχει στέβια, ότι γλυκαντικό περιέχει είναι από ανθούς καρύδας..αν το γκουγκλαρεις θα δεις αναλυτικά..και γράφει ότι έχει χαμηλο γλυκαιμικό δείκτη..

αν το θέλεις σαν ρόφημα προσθέτεις 1-2 κουταλάκια σε νερό ή γαλα..εγώ το βάζω στο γιαούρτι και γίνεται σοκολατένιο ..εμένα σαν γευση στο γιαούρτι μου θυμίζει το Caotonic!

Πολύ καλή ιδέα αυτό σουσαμακι!!θα το ψάξω on line.θενκς;)

• Μου αρέσει 2

Just now, Sousamaki said:

Το βρηκα στο Αμαζον!!!! Θα το παραγγειλω !!! Ευχαριστω πολυ κοριτσι μου!  Βασικα λεω να το κανω ροφημα με γαλα αμυγδαλου ή στο μουλτι με αβοκαντο για να γινει κρεμα! Ειδα δεν εχει και συντηρητικα!  Νομιζω βρηκα λυση στο γλυκακι χεχεχε!

• Μου αρέσει 2

oz5Vp2.png

1 ώρα πρίν, demifilol είπε:

Ναι δυστυχώς αυτές οι διακρίσεις υπάρχουν !αλλα δεν είναι ολοι έτσι !Στο νοσοκομείο έχεις άλλη ασφάλεια όμως !να φανταστώ θελεις φτ ;αρα θα πας χωρίς επισκληρίδειο ;

Ναι είμαι μαζόχα λίγο χαχα...ο άντρας μ λέει δεν θες ν σκεφτείς γτ κλινική κ τον λέω οχιιι χαχα

πρίν από 32 λεπτά , MumMaria είπε:

Δυστυχώς για θεσνικη μόνο έχω ενδοκρινολόγο.ισως κάποια κοπέλα από Αθήνα να ξέρει.το ρυζακι προσπάθησε να το κόψεις.δοκιμασε να φας κινόα ή νιοκι πατάτας αν έχεις ακόμα αναγουλες.αυτα εμένα δεν με ανέβαζαν καθόλου.επισης το αυγό μαγειρεμένο με όλους τους τρόπους επίσης δεν με ανέβαζε.κανε λίγο υπομονή ,θα περάσουν κ τα ανακάτεμα τα κ θα βρεις πραγματακια να φας..:razz:

Τα πεθερικά μου είναι γιαννενα κ επειδή είναι καθηγητές σε λύκειο κ τώρα θα ανοίξουν ,θα αργήσουν να μας επισκεφτούν.δεν πειράζει μωρέ,θα κάνουμε λιγο υπομονή..

Το νοσοκομείο τώρα της Καβάλας μετά την ανακαίνιση δεν είναι λίγο καλύτερο;πιο καθαρό;η μητέρα μου έκανε χημειοθεραπείες εκεί κ ήταν πολύ ευχαριστημένη κ από το προσωπικό.θελω να πιστεύω ότι κ στο μαιευτική τμήμα θα είναι καλύτερα τα πράγματα..

Τι γλυκούλης μωρέ ο γιος σου που φοβήθηκε...ψυχούλα μου!!!

Ναι το καινούριο είναι τώρα μόνο..αλλά ρε συ τώρα π ήταν ο παππούς μ κ ήταν αυστηρά λόγω ιού ήταν αταηστος όλη μέρα δεν πήγε κάνεις εκεί ν τον δει ,έπαιρναν τ φαγητό κ έφυγαν..Κ στ γυναικολογική π ήμουν υπήρχε απαράδεκτη συμπεριφορά π έβλεπα.. Τ ν πω θ φανεί θα σας πω με το καλό όταν γεννήσω χαχα

• Μου αρέσει 1

k1S4p3.png

Just now, Despoina Mar είπε:

Ναι είμαι μαζόχα λίγο χαχα...ο άντρας μ λέει δεν θες ν σκεφτείς γτ κλινική κ τον λέω οχιιι χαχα

Ναι το καινούριο είναι τώρα μόνο..αλλά ρε συ τώρα π ήταν ο παππούς μ κ ήταν αυστηρά λόγω ιού ήταν αταηστος όλη μέρα δεν πήγε κάνεις εκεί ν τον δει ,έπαιρναν τ φαγητό κ έφυγαν..Κ στ γυναικολογική π ήμουν υπήρχε απαράδεκτη συμπεριφορά π έβλεπα.. Τ ν πω θ φανεί θα σας πω με το καλό όταν γεννήσω χαχα

Αχ αλήθεια;;μάλλον είναι κ σε τι βάρδια θα πέσεις.βεβαια εσύ που θα γεννήσεις κ θα είσαι μέσα ένα τριήμερο θα τις φας όλες τις μαίες αναγκαστικά με το κουτάλι.θα μας πεις μετά εντυπώσεις αλλά ελπίζω σε ένα όμορφο κ ζεστό περιβάλλον,παίζει τον ρόλο του κι αυτό.:-P

Just now, MumMaria είπε:

Αχ αλήθεια;;μάλλον είναι κ σε τι βάρδια θα πέσεις.βεβαια εσύ που θα γεννήσεις κ θα είσαι μέσα ένα τριήμερο θα τις φας όλες τις μαίες αναγκαστικά με το κουτάλι.θα μας πεις μετά εντυπώσεις αλλά ελπίζω σε ένα όμορφο κ ζεστό περιβάλλον,παίζει τον ρόλο του κι αυτό.:-P

Εννοείται πολύ σημαντικό.. Κ τότε έμεινα 6 ημέρες μ εξέτασαν όλοι οι γυναικολόγοι κ είδα όλες τις νοσοκόμες.. Για τις μαιες δεν ξέρω ακομα:razz:

k1S4p3.png

Διαφημίσεις

Πως είστε κοριτσακια μου; Εγώ νομίζω νιώθω λίγο καλύτερα ψυχολογικά.βγηκα περπάτησα πήρα τις κρέμες μου είχε τέλεια μέρα 

Έχω μια υπέροχη ζαλάδα άρα ο γιος μου είναι καλά χαχαχα

Όλη μέρα συντονίζω τα άπειρα χαπακια που παίρνω.

Υπέφερα από δυσκοιλιότητα σήμερα ενώ είχα φάει τα πάντα χυμό μαρμελάδα δαμάσκηνα περπάτημα άπειρο νερό αλλά τα κατάφερα μετά από ένα σπιτικό σουβλακι

• Μου αρέσει 1

yRr5p2.png

Just now, Gogo1994 είπε:

Πως είστε κοριτσακια μου; Εγώ νομίζω νιώθω λίγο καλύτερα ψυχολογικά.βγηκα περπάτησα πήρα τις κρέμες μου είχε τέλεια μέρα 

Έχω μια υπέροχη ζαλάδα άρα ο γιος μου είναι καλά χαχαχα

Όλη μέρα συντονίζω τα άπειρα χαπακια που παίρνω.

Υπέφερα από δυσκοιλιότητα σήμερα ενώ είχα φάει τα πάντα χυμό μαρμελάδα δαμάσκηνα περπάτημα άπειρο νερό αλλά τα κατάφερα μετά από ένα σπιτικό σουβλακι

Γεια σ Γωγακιιι καλά έκανες ξεσκασες Κ λίγο! Αυτά τα έντερα θα μας τρελάνουν χαχα..κ εγώ πήρα την κρέμα της frezyderm κ αμυγδαλελαιο..και ανανέωσα κ την ενυδατική μ,τ κρέμα για τα μάτια και το booster χαμος χαχα της apivita παιρνω

• Μου αρέσει 1

k1S4p3.png

Γεια σ Γωγακιιι καλά έκανες ξεσκασες Κ λίγο! Αυτά τα έντερα θα μας τρελάνουν χαχα..κ εγώ πήρα την κρέμα της frezyderm κ αμυγδαλελαιο..και ανανέωσα κ την ενυδατική μ,τ κρέμα για τα μάτια και το booster χαμος χαχα της apivita παιρνω

Καλεεεε ναι σήκωσα το φαρμακείου και εγώ και το καταευχαριστηθηκα

Λοιπόν να σας πω κ κάτι για τις κοπέλες με δυσκοιλιότητα μήπως σας βοηθήσω.Δε πρέπει όταν προσπαθείτε να το έχετε στο μυαλό σας κεχαστεουε για λίγο εγώ προσπαθώ αλλά πολύ ελαφριά όχι πίεση κ θυμήθηκα ένα μυστικό που έλεγε η γιαγιά μου τρίψτε ελαφρά το κοκυγκα το σημείο που τελειώνει η σπονδυλική στήλη.Ας τα δοκιμάσουμε όλα μπας και...

yRr5p2.png

Just now, Gogo1994 είπε:

Καλεεεε ναι σήκωσα το φαρμακείου και εγώ και το καταευχαριστηθηκα

Λοιπόν να σας πω κ κάτι για τις κοπέλες με δυσκοιλιότητα μήπως σας βοηθήσω.Δε πρέπει όταν προσπαθείτε να το έχετε στο μυαλό σας κεχαστεουε για λίγο εγώ προσπαθώ αλλά πολύ ελαφριά όχι πίεση κ θυμήθηκα ένα μυστικό που έλεγε η γιαγιά μου τρίψτε ελαφρά το κοκυγκα το σημείο που τελειώνει η σπονδυλική στήλη.Ας τα δοκιμάσουμε όλα μπας και...

Αχααα θα το δοκιμάσω κ εγώ το κολπάκι χαχα..εύχομαι καλή λευτεριά σε όλες μας χαχα...εντωμεταξύ ο σπιτονοικοκυρης δεν μας αδειάζει το παιδικό δωμάτιο γκρρρρρρ και κατά τύχη έκατσε μια καλή ευκαιρία μόλις τώρα μ ένα σπίτι που το πουλούσαν αλλά τελικά θα το νοικιάσουν κ τέλος τ μήνα θ έχω μετακόμιση κ τέλος Ιουνίου γάμο.. γαματο;;;;

• Μου αρέσει 2

k1S4p3.png

Αχααα θα το δοκιμάσω κ εγώ το κολπάκι χαχα..εύχομαι καλή λευτεριά σε όλες μας χαχα...εντωμεταξύ ο σπιτονοικοκυρης δεν μας αδειάζει το παιδικό δωμάτιο γκρρρρρρ και κατά τύχη έκατσε μια καλή ευκαιρία μόλις τώρα μ ένα σπίτι που το πουλούσαν αλλά τελικά θα το νοικιάσουν κ τέλος τ μήνα θ έχω μετακόμιση κ τέλος Ιουνίου γάμο.. γαματο;;;;

Σκεψουυυ ότι έχεις πράγματα όμορφα που θα σε ανανεώσουν να κάνεις κ να προετοιμαστεις κ θα περάσει ο καιρός πιο γρήγορα.

Βέβαια όχι πολύ κούραση εε

• Μου αρέσει 1

yRr5p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...