Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , dimi.tra είπε:

Από καλό μας έχει πάει πίσω 2 χρόνια τώρα. Την καλοσύνη μου μέσα 😂

Θα πας για ετ σε αυτόν τον κύκλο;

Χαχαχαχαχα και εγώ έτσι είμαι αλλά από τον Δεκέμβριο μια γρίπη τώρα ecol Kai ουρεοπλασμα δεν ξέρω αν θα προλάβω πάλι 🤣🤣🤣

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

On 3/5/2020 at 1:14 ΠΜ, MumMaria είπε:

Λοιποοοον το πινακακι μας!!!!:x(με αρκετές ελλείψεις βέβαια που θα τις συμπληρώσουμε στην πορεία) οποία κοπέλα ξέχασα,να με σχωρατε,ένα μυαλό εχουμε:-P

@Ninamc     κοριτσάκι      ΠΗΤ 31/10

@Eirini1988  αγοράκι      ΠΗΤ 31/10

@Υβόννη     κοριτσάκι     ΠΗΤ 03/11

@VDPap      αγοράκι         ΠΗΤ 03/11

@Ρούλα Γ.            ..?..        ΠΗΤ 03/11

@demifilol    κοριτσάκι      ΠΗΤ 04/11

@MumMaria  κοριτσάκι     ΠΗΤ 04/11

@Despoina Mar κοριτσάκι  ΠΗΤ 05/11

@Gogo1994      αγοράκι     ΠΗΤ 05/11   

@Evitheodorou  κοριτσάκι  ΠΗΤ 05/11

@KarMar84       κοριτσάκι   ΠΗΤ 11/11

@ΕΥΑ!         αγοράκι               ΠΗΤ 14/11

@magda15   ..?..                  ΠΗΤ 17/11

@Papakι   ..?..                      ΠΗΤ 20/11

@Φραουλίνο   ..?..                ΠΗΤ 23/11

@Lady_m   ..?..                     ΠΗΤ 24/11

@InaRina   ..?..                      ΠΗΤ 28/11

@Sofaki_88   ..?..   ..?..

@mairaki   ..?..     ..?..

@fairy-mary     ..?...          ..?..

@MinakiG     ..?....    ..?..

@Stefi M   ..?..        ..?...

@Nancy Zaf      ..?...    ..?..

@Sousamaki   ..?..     ..?..

@Anna2020     ..?..        ..?..

@rosy87           ..?..                 ΠΗΤ 14/11

@Myrainbow    κοριτσάκι    ΠΗΤ 14/11

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Φραουλίνο είπε:

Καλημέρα!! Μπράβο κορίτσι μου όλα τέλεια και ένας αγοραρος επιτέλους!!! Με το καλό! :)

Τέλεια πολύ χαίρομαι που συνάντησες τόσο καλές συνθήκες! Όλα πήγαν κατ'ευχην και τώρα πάμε δυνατά για τη συνέχεια χωρίς άγχος και ανησυχίες!!! :x Καλή ανάρρωση να έχεις γλυκιά μου! Εγώ θα γεννήσω στο Λητώ, εκεί είναι ο γιατρός μου.. 

Ευχαριστω κοπέλα μ !!!με το καλό κ σε σένα !!!εσεις στην αθηνα έχετε πολύ καλες επιλογές !!!Κ φανταζομαι πολύ μεγαλύτερες κλινικές από εδώ !σημασια όμως ειπαμε έχει ο γιατρός σου !!

• Μου αρέσει 1

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Just now, demifilol είπε:

Κ για το Ιασώ λένε τα καλύτερα !!αλλα σημασια έχει ο γιατρός σου !!

πολυ καλύτερα είμαι ,ξεπέραςαμε επίσης τις επιπλοκές !!

Αχ τι ωραία !!!εχετε καλό καιρό ;;;βλέπεις κ θάλασσα !!στο νοσοκομείο της Καβάλας θα γεννήσεις ;;

Εμείς είμαστε κοντά στο βουνό.. αλλά η θάλασσα είναι 10 λεπτά, είμαστε κοντά και στα 2..Ναι στο νοσοκομείο.. μακάρι να τα πρόσεχαν πιο πολύ σε θέμα καθαριότητας κ ενδιαφέρον στους ασθενείς!!

k1S4p3.png

Just now, Υβόννη είπε:

Φραουλινο μου καλημερα!!! Θελω κι εγω να δω το παιδι μουυυυυυυ και πρεπει να περιμενω χαχαχα! Λοιπον θα σου πω λιγο τι εφαγα και επειδη εχουμε ιδια γουστα νομιζω κατι θα βρεις κι εσυ! Δυστυχως σκανδιανβιαν δεν τρωω πλεον γιατι ειχα κανει εναν εμετο και απο τοτε καπως αηδιασα...Αγορασα φρυγανιες wasa τις πρασινες και κοιταξα στα συστατικα να μην εχει ζαχαρη (σικαλη και βρωμη νομιζω μονο εχουν). Πρωινο λοιπον κανω 2 φρυγανιες, φτιανχω σε ενα μπολακι μια κουταλια ταχινι με λεμονι και το αλειφω, βαζω ντοματουλα και μια βραστη γαλοπουλα και πινω και ενα χυμο στυφτο. Χυμο ξεκιναω να πινω αφου φαω την πρωτη φρυγανια . Μεσημερι κανω ψαρι ή κρεας με σαλατα (αγγουροντοματα γιατι δεν μπορω κατι αλλο ακομη απο λαχανικα) και μια φρυγανια ισως ή λιγη κινοα ή μια μικρη πατατα βραστη, απογευμα μηλο με φυστικοβουτυρο, το οποιο ειναι 100 τοις εκατο φυστικι. Το φυστικοβουτυρο λογω λιπαρων εξουδετερωνει τα ζακχαρα απο το μηλο. Βραδυ καθολου υδατανθρακα: Κρεας ή ψαρι με σαλατα, μανιταρια ψητα, χορτοσουπα (χωρις πατατα), αυγο βραστο, γαλοπουλα καιαβοκαντο. Αν πειναω στο ενδιαμεσο, πινω ενα ποτηρι αμυγδαλογαλα. Αυτο εκανα εγω ομως. Προφανως ρωτας το γιατρο τί να τρως! ΕΛπιζω να σου εδωσα καμια ιδεα!

Εισαι σπιτι;;;; Αχ τί χαρα! Μπραβο κοριτσι μου!!!! Πονακια περιοδου σκεψου ειχα κι εγω μετα την ωοληψια ειναι πολυ φυσιολογικο αν μας πειραξουν λιγο εκει κατω να εχουμε! Ο Γιαννακης χαρουμενος που σε ειδε σπιτι; Ξαπλα τωρα και ολα θα πανε καλα!!! Σε ειχα στην προσευχη μου αλλα οσο προσευχομουν ειχα ενα θετικο συναισθημα για σενα!!!

Χιλια ευχαριστω που ενδιαφερεσαι ενω εχεις τα δικα σου! Κοιτα αγχωνομαι γιατι εχω αντισταση στην ινσουλινη και πλεον δεν παιρνω τα χαπια μου λογω εγκυμοσυνης οποτε πρεπει να το εχω απο κοντα...Η γιατρος ειπε οτι ειναι οκ απλα πρεπει να κανω διατροφη στην εγκυμοσυνη λιγακι αυστηρη με τους υδατανθρακες. Ειπε μια φορα στο τοσο δεν πειραζει να φαω κατι, αλλα ως ψυχοπαθης δεν ξερω αν θα το τηρησω χαχαχα!

Αληθεια να σαι καλα κοπέλα μου !ο Γιάννης είπε θα κάνει αυτός τα παντα για μένα Γτ τωρα θα είμαι ξάπλα !αντε να δω εάν βοηθάει !χαχαχα

Δ θα φτάσεις στο σημείο ν χρειαστείς ινσουλίνη ,αλλα ξέρω ότι θα κανεις πάλι μια θυσία με τη διατροφή !υπομονη κ Ισως προς το τελος να μπορείς να φας ότι θελεις !!

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Just now, Υβόννη είπε:

Φραουλινο μου καλημερα!!! Θελω κι εγω να δω το παιδι μουυυυυυυ και πρεπει να περιμενω χαχαχα! Λοιπον θα σου πω λιγο τι εφαγα και επειδη εχουμε ιδια γουστα νομιζω κατι θα βρεις κι εσυ! Δυστυχως σκανδιανβιαν δεν τρωω πλεον γιατι ειχα κανει εναν εμετο και απο τοτε καπως αηδιασα...Αγορασα φρυγανιες wasa τις πρασινες και κοιταξα στα συστατικα να μην εχει ζαχαρη (σικαλη και βρωμη νομιζω μονο εχουν). Πρωινο λοιπον κανω 2 φρυγανιες, φτιανχω σε ενα μπολακι μια κουταλια ταχινι με λεμονι και το αλειφω, βαζω ντοματουλα και μια βραστη γαλοπουλα και πινω και ενα χυμο στυφτο. Χυμο ξεκιναω να πινω αφου φαω την πρωτη φρυγανια . Μεσημερι κανω ψαρι ή κρεας με σαλατα (αγγουροντοματα γιατι δεν μπορω κατι αλλο ακομη απο λαχανικα) και μια φρυγανια ισως ή λιγη κινοα ή μια μικρη πατατα βραστη, απογευμα μηλο με φυστικοβουτυρο, το οποιο ειναι 100 τοις εκατο φυστικι. Το φυστικοβουτυρο λογω λιπαρων εξουδετερωνει τα ζακχαρα απο το μηλο. Βραδυ καθολου υδατανθρακα: Κρεας ή ψαρι με σαλατα, μανιταρια ψητα, χορτοσουπα (χωρις πατατα), αυγο βραστο, γαλοπουλα καιαβοκαντο. Αν πειναω στο ενδιαμεσο, πινω ενα ποτηρι αμυγδαλογαλα. Αυτο εκανα εγω ομως. Προφανως ρωτας το γιατρο τί να τρως! ΕΛπιζω να σου εδωσα καμια ιδεα!

Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ιδέες κορίτσι μου γλυκό! Το μόνο πρόβλημα είναι ότι κάπως έτσι τρώω και εγώ αυτά που λες γενικά και μάλιστα εγώ δεν τρώω και σχεδόν καθόλου φρούτα (δεν μου κάνει όρεξη) αλλά παραμένει πάνω.. Ίσως αυτό που δεν κάνω σωστά είναι τα γεύματα γιατί δεν τρώω πολλά άλλα λίγα! Επίσης τρώω αρκετά μακαρόνια ολικης βέβαια και ρύζι καστανό.. :roll: Θα δω τι θα μου πει ο ενδοκρινολογος και ίσως πάω και σε διατροφολόγο αν χρειαστεί.. Έχω και την αδερφή μου που έχει αντίσταση στην ινσουλίνη και της έχουν βέβαια απαγορεύσει εντελώς τα φρούτα, και της έχουν πει όταν είναι να φάει υδατανθρακα να τρώει πρώτα μια πιρουνια σαλάτα και μετά τα μακαρόνια η ρύζι κλπ Έχω και από κει αρκετές ιδέες.. Τι να πω θα δείξει.. 

Αλήθεια κορίτσια επειδή είμαι σε αναζήτηση ενδοκρινολογου, έχει καμία κάποιον να μου προτείνει στην Αθήνα καλό;; 

Διαφημίσεις

Just now, MumMaria είπε:

Στις περισσότερες δεν αφηναν τους άντρες μας να ξέρεις.δεν πειράζει λογικά β επιπέδου θα είναι λίγο πιο χαλαρά τα πράγματα πιστεύω.ααα τέλεια ο δικός σου,στην αρχή ήρεμος σας πόζαρε για να έχετε φωτό κ μετά σας έδειξε κ τι ζωηρό παιδάκι είναι!!!σούπερ!!

Τώρα θα σου στέλνα....πέρασε το 24 Ώρο Δήμητρα μου!!!!και το μωράκι εκεί δυνατό!!!το πρώτο σημαντικό μαξιλαράκι το έχουμε!!!!όλα θα πάνε καλά,χθες σε είδα στο όνειρο μου ότι μετρούσαμε αντίστροφα 20 εβδομάδες!!!χαχαχαχα!κοιμήθηκα με τελευταία εσένα κ την κόρη σου στην προσευχή μου κ μάλλον επηρεάστηκα!!χαχαχα

Πολύ καλό να μείνεις ευχαριστημένη με την κλινική σου!!!μην ξεχνάς εκεί θα γεννήσεις κοπέλα μου!οπότε έκανες τώρα την πρόβα τζενεραλε σου!!;-)

Εγώ θα γεννήσω γενική κλινική κ όπως κι εσύ πέρσι ένιωθα ότι έκανα διακοπές τριημέρου όταν γέννησα.πεντακαθαρο,κάθε πρωι μπαινανε καθαρίστριες,φαγητό έτρωγε κ ο άντρας μου από κει σκέψου,κ οι μαίες πάρα πολύ εξυπηρετικές κ βοήθησαν απίστευτα στον θηλασμό(μου παρείχαν κ θηλαστρο νοσοκομειακό όταν χρειάστηκα κι  κ ψευδοθηλες μέχρι να βγουν προς τα έξω οι δικές μου κ να μπορέσει να τις πιάσει ο μικρός) κι εγώ τα καλύτερα έχω να πω.γι αυτό κ ενώ σκεφτόμουν το νοσοκομείο αυτήν την φορά,δεν το ρισκάρω.ασε που ο γιατρός μου ξεγενναει μόνο εκεί.

Καλημέρα κορίτσια μου.χθες έσπασε την επιγονατίδα η γιαγιά μου κ σήμερα μπήκε πρωί πρωί για χειρουργείο με επισκληριδιο.επειδη έχει θέμα με καρδιά δεν μπορούσαν να της κάνουν γενική αναισθησία.δοξα το θεό πήγαν όλα καλά.η μαμά μου όμως που ήταν να έρθει 18 του μηνός εδώ να την δω κ να βοηθήσει λίγο,τώρα αναγκαστικα θα μείνει δίπλα στην γιαγιά μου Καβάλα! εννοείται το καταλαβαινω,αλλά στεναχωρέθηκα πολύ!!περίμενα πως κ πως να ανοίξουν τα δρομολόγια να μπορέσει να έρθει να την δω!πρώτη φορά έχω τόσο καιρό!έγκυος δεν με έχει δει ακόμα!!θα βοηθούσε κ λίγο στο σπίτι κ με τον μικρό,θα χαλάρωνε κ ο άντρας μου που οκ τα χει φτύσει κι αυτός ,άσχετα που δεν λέει τίποτα!!:cry:

Μαράκι μ περαστικά ξέρω ακριβώς πως είναι.. Κ εμένα οι γονείς μ φροντίζουν τ παππου τώρα π δεν είναι καλά κ τρέχουν όλη μέρα...υπομονή θ γίνει καλά κ θ έρθει κ η μανούλα σ..η πεθερά σ είναι κοντά γ βοήθεια γενικα;;;

k1S4p3.png

Just now, Despoina Mar είπε:

Εμείς είμαστε κοντά στο βουνό.. αλλά η θάλασσα είναι 10 λεπτά, είμαστε κοντά και στα 2..Ναι στο νοσοκομείο.. μακάρι να τα πρόσεχαν πιο πολύ σε θέμα καθαριότητας κ ενδιαφέρον στους ασθενείς!!

ΣυνδυαΖετε και τα δυο κ αυτό είναι καλύτερο !!!κοιταξε ,κ εγώ νοσηλευτηκα σε δημόσια ,,γέννησα σε δημόσιο ,νομίζω το μαιευτικο τμήμα το προσέχουν περισσότερο !αρα φανταζομαι θα έχεις κ εσυ καλη εμπειρία !!αλλα το παν είναι ο γιατρός !

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

ΣυνδυαΖετε και τα δυο κ αυτό είναι καλύτερο !!!κοιταξε ,κ εγώ νοσηλευτηκα σε δημόσια ,,γέννησα σε δημόσιο ,νομίζω το μαιευτικο τμήμα το προσέχουν περισσότερο !αρα φανταζομαι θα έχεις κ εσυ καλη εμπειρία !!αλλα το παν είναι ο γιατρός !

Ναιιι κ εγώ στο εξωμητριο π νοσηλευτικά στ γυναικολογική Όχι στη μαιευτική πρόσεχαν απλά πχ..είχε μια κοπέλα υπερεμεση από Αλβανία κ δεν τη μιλούσαν καλά κ ούτε πρόσεχαν.. Κ αυτό δεν μ άρεσε.. 

• Λυπημένη/-ος 1

k1S4p3.png

Just now, Φραουλίνο said:

Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ιδέες κορίτσι μου γλυκό! Το μόνο πρόβλημα είναι ότι κάπως έτσι τρώω και εγώ αυτά που λες γενικά και μάλιστα εγώ δεν τρώω και σχεδόν καθόλου φρούτα (δεν μου κάνει όρεξη) αλλά παραμένει πάνω.. Ίσως αυτό που δεν κάνω σωστά είναι τα γεύματα γιατί δεν τρώω πολλά άλλα λίγα! Επίσης τρώω αρκετά μακαρόνια ολικης βέβαια και ρύζι καστανό.. :roll: Θα δω τι θα μου πει ο ενδοκρινολογος και ίσως πάω και σε διατροφολόγο αν χρειαστεί.. Έχω και την αδερφή μου που έχει αντίσταση στην ινσουλίνη και της έχουν βέβαια απαγορεύσει εντελώς τα φρούτα, και της έχουν πει όταν είναι να φάει υδατανθρακα να τρώει πρώτα μια πιρουνια σαλάτα και μετά τα μακαρόνια η ρύζι κλπ Έχω και από κει αρκετές ιδέες.. Τι να πω θα δείξει.. 

Αλήθεια κορίτσια επειδή είμαι σε αναζήτηση ενδοκρινολογου, έχει καμία κάποιον να μου προτείνει στην Αθήνα καλό;; 

Το ρυζι να ξερεις εχει πολυ ψηλο γλυκαιμικο δεικτη γενικα! Εχω τον αντρα μου με διαβητη τυπου 2 και μας ειπαν καλυτερα πατατα παρα ρυζι! Θα στα πει τωρα ο ενδοκρινολογος αλλα αν θες απο περιεργεια δοκιμασε να μην τρως ρυζι και μακαρονια για λιγο να δεις! Αν αυτο στο ανεβαζει τοτε τελεια! Βαζεις κινοα αντι ρυζι! Εγω εχω βρει και ενα ρυζι απο κουνουπιδι (100 τοις εκατο κουνουπιδι) και κανει ενα σπανακορυζο μουρλια!! Αχ να σε ειχα κοντα, θα σου εστελνα να δοκιμασεις!

Εδω θα ειμαστε να τα λεμε τα ζαχαρα μας! Αφου ειμαστε γλυκες τί να κανουμε; Χεχεχεχε! Δεν ξερω ενδοκρινολογο δυστυχως αλλα ειμαι σιγουρη καποιο κοριτσι θα ξερει!

• Μου αρέσει 2

oz5Vp2.png

Ναιιι κ εγώ στο εξωμητριο π νοσηλευτικά στ γυναικολογική Όχι στη μαιευτική πρόσεχαν απλά πχ..είχε μια κοπέλα υπερεμεση από Αλβανία κ δεν τη μιλούσαν καλά κ ούτε πρόσεχαν.. Κ αυτό δεν μ άρεσε.. 

Ναι δυστυχώς αυτές οι διακρίσεις υπάρχουν !αλλα δεν είναι ολοι έτσι !Στο νοσοκομείο έχεις άλλη ασφάλεια όμως !να φανταστώ θελεις φτ ;αρα θα πας χωρίς επισκληρίδειο ;

• Μου αρέσει 1

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Διαφημίσεις

Just now, Υβόννη είπε:

Το ρυζι να ξερεις εχει πολυ ψηλο γλυκαιμικο δεικτη γενικα! Εχω τον αντρα μου με διαβητη τυπου 2 και μας ειπαν καλυτερα πατατα παρα ρυζι! Θα στα πει τωρα ο ενδοκρινολογος αλλα αν θες απο περιεργεια δοκιμασε να μην τρως ρυζι και μακαρονια για λιγο να δεις! Αν αυτο στο ανεβαζει τοτε τελεια! Βαζεις κινοα αντι ρυζι! Εγω εχω βρει και ενα ρυζι απο κουνουπιδι (100 τοις εκατο κουνουπιδι) και κανει ενα σπανακορυζο μουρλια!! Αχ να σε ειχα κοντα, θα σου εστελνα να δοκιμασεις!

Εδω θα ειμαστε να τα λεμε τα ζαχαρα μας! Αφου ειμαστε γλυκες τί να κανουμε; Χεχεχεχε! Δεν ξερω ενδοκρινολογο δυστυχως αλλα ειμαι σιγουρη καποιο κοριτσι θα ξερει!

Αααχ να ξέρεις ότι μόνο μακαρόνια και ρύζι μου κάνει όρεξη να φάω από τότε που άρχισαν οι ναυτιες..Προβλημα μεγάλο αν μου τα κόψουν τελείως.. 

Μμμ αυτό το ρύζι από κουνουπίδι ευχαρίστως θα το δοκίμαζα λατρεύω το κουνουπίδι!! :-P Επίσης αν μπορώ να αντικαθιστώ ρύζι με κινοα επίσης καλό γιατι επίσης λατρεύω! 

Τώρα βέβαια μέχρι να εξετασθω τη Δευτέρα δεν θέλω να αλλάξω τίποτα γιατί αν βγει χαμηλό ξαφνικά θα χάσω το μπούσουλα με το τι πρέπει και τι όχι οπότε να δω τι θα βγει και τι θα πει ο γιατρός.. Και πάλι ευχαριστώ πολύ πολύ για τις απαντήσεις σου!!!! :)

• Μου αρέσει 1

Just now, demifilol said:

Αληθεια να σαι καλα κοπέλα μου !ο Γιάννης είπε θα κάνει αυτός τα παντα για μένα Γτ τωρα θα είμαι ξάπλα !αντε να δω εάν βοηθάει !χαχαχα

Δ θα φτάσεις στο σημείο ν χρειαστείς ινσουλίνη ,αλλα ξέρω ότι θα κανεις πάλι μια θυσία με τη διατροφή !υπομονη κ Ισως προς το τελος να μπορείς να φας ότι θελεις !!

Αυτο το αγορακι σου το εχω λατρεψει!!! Ευαισθητος και ιπποτης! Κοριτσια εχει και εδω εναν γαμπρο, εσεις με τα κοριτσακια!!! Και πρωτος νοικοκυρης οπως βλεπετε!! Θα χαρηκε πολυ που γυρισες σπιτι σας! Ξαπλα τωρα και ασε τους αντρες του σπιτιου να σε φροντισουν!

Ναι θα πρεπει να προσεχω αλλα εχω πια συνηθισει! Δεν πειραζει οτι ειναι υπο ελεγχο δεν πρεπει να μας φοβιζει! Και να χρειαστει ινσουλινη παλι δεν πειραζει! Πιστευω θα γεννησω και θα ζητησω πιτογυρο να μου εχουν στο μαιευτηριο χαχαχα!

• Μου αρέσει 1

oz5Vp2.png

Just now, Υβόννη είπε:

Αυτο το αγορακι σου το εχω λατρεψει!!! Ευαισθητος και ιπποτης! Κοριτσια εχει και εδω εναν γαμπρο, εσεις με τα κοριτσακια!!! Και πρωτος νοικοκυρης οπως βλεπετε!! Θα χαρηκε πολυ που γυρισες σπιτι σας! Ξαπλα τωρα και ασε τους αντρες του σπιτιου να σε φροντισουν!

Ναι θα πρεπει να προσεχω αλλα εχω πια συνηθισει! Δεν πειραζει οτι ειναι υπο ελεγχο δεν πρεπει να μας φοβιζει! Και να χρειαστει ινσουλινη παλι δεν πειραζει! Πιστευω θα γεννησω και θα ζητησω πιτογυρο να μου εχουν στο μαιευτηριο χαχαχα!

Δ με αγκάλιασε καν ,φοβήθηκε !!!χαχχαχα αρα Δ είναι κ τόσο ιππότης !!!

Ετσι αυτό να είναι το θέμα ,να μην στεναχωριέσαι !ολα θα είναι καλα ,Δ θα ανεβεί!κ θα φας όσα πιτόγυρα θελεις !!!

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Just now, Φραουλίνο said:

Αααχ να ξέρεις ότι μόνο μακαρόνια και ρύζι μου κάνει όρεξη να φάω από τότε που άρχισαν οι ναυτιες..Προβλημα μεγάλο αν μου τα κόψουν τελείως.. 

Μμμ αυτό το ρύζι από κουνουπίδι ευχαρίστως θα το δοκίμαζα λατρεύω το κουνουπίδι!! :-P Επίσης αν μπορώ να αντικαθιστώ ρύζι με κινοα επίσης καλό γιατι επίσης λατρεύω! 

Τώρα βέβαια μέχρι να εξετασθω τη Δευτέρα δεν θέλω να αλλάξω τίποτα γιατί αν βγει χαμηλό ξαφνικά θα χάσω το μπούσουλα με το τι πρέπει και τι όχι οπότε να δω τι θα βγει και τι θα πει ο γιατρός.. Και πάλι ευχαριστώ πολύ πολύ για τις απαντήσεις σου!!!! :)

εννοειται τωρα δεν κανεις τιποτα για να δεις ακριβως αν στο ανεβαζει κατι και τί ειναι αυτο! Παντως λυσεις υπαρχουν και με λιγο πειραμα θα βρεις τί στο ανεβαζει! Δεν ειναι και ψηλα, ειναι οριακα. Κι εγω Δευτερα δινω αιμα για θυροειδη και ζαχαρο οποτε θα ειμαστε "παρεα" χεχε! Αν σου πουν οδηγιες εδω θα ειμαστε να βρουμε μενου παρεα χιχιχχι!

Just now, demifilol said:

Ετσι αυτό να είναι το θέμα ,να μην στεναχωριέσαι !ολα θα είναι καλα ,Δ θα ανεβεί!κ θα φας όσα πιτόγυρα θελεις !!!

Ε  αυτο δεν ειναι ιπποτισμος; Να μη σε αγκαλιασει για να μη σε αναστατωσει; Χαχαχαχα! Ψυχουλα ομορφη και γλυκια!

• Μου αρέσει 2

oz5Vp2.png

Just now, Φραουλίνο είπε:

Δυστυχώς για θεσνικη μόνο έχω ενδοκρινολόγο.ισως κάποια κοπέλα από Αθήνα να ξέρει.το ρυζακι προσπάθησε να το κόψεις.δοκιμασε να φας κινόα ή νιοκι πατάτας αν έχεις ακόμα αναγουλες.αυτα εμένα δεν με ανέβαζαν καθόλου.επισης το αυγό μαγειρεμένο με όλους τους τρόπους επίσης δεν με ανέβαζε.κανε λίγο υπομονή ,θα περάσουν κ τα ανακάτεμα τα κ θα βρεις πραγματακια να φας..:razz:

Μαράκι μ περαστικά ξέρω ακριβώς πως είναι.. Κ εμένα οι γονείς μ φροντίζουν τ παππου τώρα π δεν είναι καλά κ τρέχουν όλη μέρα...υπομονή θ γίνει καλά κ θ έρθει κ η μανούλα σ..η πεθερά σ είναι κοντά γ βοήθεια γενικα;;;

Τα πεθερικά μου είναι γιαννενα κ επειδή είναι καθηγητές σε λύκειο κ τώρα θα ανοίξουν ,θα αργήσουν να μας επισκεφτούν.δεν πειράζει μωρέ,θα κάνουμε λιγο υπομονή..

Το νοσοκομείο τώρα της Καβάλας μετά την ανακαίνιση δεν είναι λίγο καλύτερο;πιο καθαρό;η μητέρα μου έκανε χημειοθεραπείες εκεί κ ήταν πολύ ευχαριστημένη κ από το προσωπικό.θελω να πιστεύω ότι κ στο μαιευτική τμήμα θα είναι καλύτερα τα πράγματα..

Τι γλυκούλης μωρέ ο γιος σου που φοβήθηκε...ψυχούλα μου!!!

• Μου αρέσει 3
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...