Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Έχω διαβάσει κ εγώ για βελονισμό. Πόσο συχνά κάνεις; Σκέφτομαι μήπως ξεκινήσω..

Καλημέρα μια φορά την εβδομάδα από τότε που ξεκίνησαν οι προσπάθειες περίπου!

Αυτήν την βδομάδα δεν έκανα γιατί κουράστηκα με τις ενέσεις και Τετάρτη πρωί μπαίνω για ωοληψια οπότε θα δούμε πως θα πάει αυτό και ξανασυνεχιζω...

• Καλή τύχη! 1

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, ΕΥΑ! είπε:

Κοριτσια μου ολα πηγαν σουπερ!!ολες οι μετρησεις μια χαρα περιμενουμε απο δευτερα την papp-a. Φοβερη εμπειρια η αυχενικη ολη την ωρα ημουν με ενα μονιμο χαμογελο κολλημενο. Η ΠΗΤ μου οπως την εχουμε 14/11 καιιιιιι ..Σας φερνω γαμπρο :D

Τελειαααα !!!να το χαρείς το υγιέστατο σποράκι σ!!!!επιτελους ,,,ένα ακόμα αγοράκι !!!!!με το καλό ευχομαι !!!

• Μου αρέσει 2

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, ΕΥΑ! είπε:

Αν πεταει λεει,στα συννεφα ειναι !!δεν υπαρχει λεμε!! Φουλ συγκινημενος,ειδε κ εμενα που ηρεμησα γιατι ημουν τουρμπο ολη την βδομαδα χαχα κ χαλαρωσε κ εκεινος.

Αχ τι καλός μωρέ!!!ήταν μαζί σου ή δεν τον άφησαν;καλές φωτό έχετε με τον μπόμπιρα;;

Just now, Υβόννη είπε:

Και ξερει οτι ειμαι εγκυος! Γενικως χρονια τωρα γινεται αυτο και εχω βελτιωθει αρκετα στο να μιλαω και να βαζω ορια αλλα αν πχ σημερα δεν το εκανα εγω δεν θα ειχαν λυσεις τα παιδια να δουλεψουν μεσα στο σκ...Γιατι η εναλλακτικη που προτεινε ηταν να μην τις δωσουμε!  Ποσο γλυκουλης! Τον αγαπω! Ευτυχως δεν ειμαι πτωμα τελειως, απλα νευριασα λιγο το απογευμα και μετα ειχα τυψεις για το μωρο χαχαχα!

Αχ παει αυτον τον χασαμε, ξετρελαμενος με το γιο ηδη! Μπραβο Ευακι μου! Τωρα να ηρεμησεις και να περασετε ενα υπεροχο σκ, βλεποντας τον υπερηχο 100 φορες χαχαχα!!!!

Όντως προσπάθησε να βάζεις από τώρα όρια  σιγά σιγά γιατί μετά θα τα βάζει το μικρό σου να ξες;-)

Πάω να την πέσω κορτσουδια μου!!!σας φιλώ!

Just now, MumMaria είπε:

Αχ τι καλός μωρέ!!!ήταν μαζί σου ή δεν τον άφησαν;καλές φωτό έχετε με τον μπόμπιρα;;

Όντως προσπάθησε να βάζεις από τώρα όρια  σιγά σιγά γιατί μετά θα τα βάζει το μικρό σου να ξες;-)

Πάω να την πέσω κορτσουδια μου!!!σας φιλώ!

Εξω με περιμενε δεν αφηνει ο γιατρος μου ,ευτυχως εχουμε καποιες καλες στην αρχη που ηταν ηρεμο γιατι πιο μετα  ολο σβουρες ηταν κ γυρναγε κ πλατη :eek:

• Μου αρέσει 1

oru1p3.png

Καλημέρα κορίτσια μου !τι θα κανετε σήμερα ;;;Δ δουλεύετε κιόλας όσες πηγαινετε  δουλειά !!!δ ξέρω εάν έχετε Και καλό καιρό να πατε μια ωραία βόλτΑ’!!

Ηθελα να τονίσω την άψογη κλινική γενεσις !δεν έχω συμφέρον να διαφημισω κάτι !Η ευγένεια ,η σαφήνεια ,η ταχύτητα,η προθυμία του νοσηλευτικού προσωπικού ήτανε άριστη !!Η καθαριότητα του θαλάμου ,του μπανιου,του χειρουργείου ,η ποιότητα κ η ποσότητα των γευμάτων ήταν τύπου ξενοδοχειακού συγκροτήματος με 5 αστέρια !Μακραν ,διατηρεί πολύ υψηλό επίπεδο υπηρεσιών !Οφειλω να το πω Γτ τα καλα πρέπει να λέγονται !!

υγ που θα γεννήσετε κορίτσια μου ;έχετε αποφασίσει;;

• Μου αρέσει 2

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Just now, demifilol είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου !τι θα κανετε σήμερα ;;;Δ δουλεύετε κιόλας όσες πηγαινετε  δουλειά !!!δ ξέρω εάν έχετε Και καλό καιρό να πατε μια ωραία βόλτΑ’!!

Ηθελα να τονίσω την άψογη κλινική γενεσις !δεν έχω συμφέρον να διαφημισω κάτι !Η ευγένεια ,η σαφήνεια ,η ταχύτητα,η προθυμία του νοσηλευτικού προσωπικού ήτανε άριστη !!Η καθαριότητα του θαλάμου ,του μπανιου,του χειρουργείου ,η ποιότητα κ η ποσότητα των γευμάτων ήταν τύπου ξενοδοχειακού συγκροτήματος με 5 αστέρια !Μακραν ,διατηρεί πολύ υψηλό επίπεδο υπηρεσιών !Οφειλω να το πω Γτ τα καλα πρέπει να λέγονται !!

Καλημερα κοριτσι μου,πως εισαι σημερα?πολυ σημαντικο να νοιωθεις ασφαλεια στο περιβαλλον που εισαι.εγω στο Ιασω,ειναι ο γιατρος μου εκει.

• Μου αρέσει 2

oru1p3.png

Διαφημίσεις

Καλημερααα εγώ θ πάω τώρα μια βόλτα στους γονείς μ γτ θ έρθει κ η μια μ η ανιψιά να τους δω όλους μαζί.. μπράβο ετσι πρέπει ν είναι και στα νοσοκομεία ιδίως με τη καθαριότητα.. εσύ πως εισαι;;;;

• Μου αρέσει 1

k1S4p3.png

Just now, ΕΥΑ! είπε:

Καλημερα κοριτσι μου,πως εισαι σημερα?πολυ σημαντικο να νοιωθεις ασφαλεια στο περιβαλλον που εισαι.εγω στο Ιασω,ειναι ο γιατρος μου εκει.

Κ για το Ιασώ λένε τα καλύτερα !!αλλα σημασια έχει ο γιατρός σου !!

πολυ καλύτερα είμαι ,ξεπέραςαμε επίσης τις επιπλοκές !!

Just now, Despoina Mar είπε:

Καλημερααα εγώ θ πάω τώρα μια βόλτα στους γονείς μ γτ θ έρθει κ η μια μ η ανιψιά να τους δω όλους μαζί.. μπράβο ετσι πρέπει ν είναι και στα νοσοκομεία ιδίως με τη καθαριότητα.. εσύ πως εισαι;;;;

Αχ τι ωραία !!!εχετε καλό καιρό ;;;βλέπεις κ θάλασσα !!στο νοσοκομείο της Καβάλας θα γεννήσεις ;;

• Μου αρέσει 1

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Just now, demifilol said:

Καλημερα κοριτσακι μας ομορφο! Τωρα θα εγραφα γενικες καλημερες και ειχα σκοπο να σε ρωτουσα πώς κοιμήθηκες εκει! Ελπιζω να σε αφησαν τα κλαματα απο τα μωρακια να κοιμηθεις! Σωματικα ελπιζω να μην πονας καθολου μα καθολου!!!! Σιδερενια και γρηγορα στο σπιτακι σας!

Πολυ χαιρομαι που εισαι τοσο ευχαριστημενη! Μεγαλο πραγμα να ειναι τοσο αψογη μια κλινικη! Σου φτιαχνει και τη διαθεση βρε παιδι μου να βλεπεις οτι ολα λαμπουν, οτι τρως καλα και οτι ολοι ειναι διπλα σου για αποριες και να σε βοηθησουν! Μπραβο κοριτσι μου!!!

oz5Vp2.png

7 ώρες πρίν, ΕΥΑ! είπε:

Εξω με περιμενε δεν αφηνει ο γιατρος μου ,ευτυχως εχουμε καποιες καλες στην αρχη που ηταν ηρεμο γιατι πιο μετα  ολο σβουρες ηταν κ γυρναγε κ πλατη :eek:

Στις περισσότερες δεν αφηναν τους άντρες μας να ξέρεις.δεν πειράζει λογικά β επιπέδου θα είναι λίγο πιο χαλαρά τα πράγματα πιστεύω.ααα τέλεια ο δικός σου,στην αρχή ήρεμος σας πόζαρε για να έχετε φωτό κ μετά σας έδειξε κ τι ζωηρό παιδάκι είναι!!!σούπερ!!

Τώρα θα σου στέλνα....πέρασε το 24 Ώρο Δήμητρα μου!!!!και το μωράκι εκεί δυνατό!!!το πρώτο σημαντικό μαξιλαράκι το έχουμε!!!!όλα θα πάνε καλά,χθες σε είδα στο όνειρο μου ότι μετρούσαμε αντίστροφα 20 εβδομάδες!!!χαχαχαχα!κοιμήθηκα με τελευταία εσένα κ την κόρη σου στην προσευχή μου κ μάλλον επηρεάστηκα!!χαχαχα

Πολύ καλό να μείνεις ευχαριστημένη με την κλινική σου!!!μην ξεχνάς εκεί θα γεννήσεις κοπέλα μου!οπότε έκανες τώρα την πρόβα τζενεραλε σου!!;-)

Εγώ θα γεννήσω γενική κλινική κ όπως κι εσύ πέρσι ένιωθα ότι έκανα διακοπές τριημέρου όταν γέννησα.πεντακαθαρο,κάθε πρωι μπαινανε καθαρίστριες,φαγητό έτρωγε κ ο άντρας μου από κει σκέψου,κ οι μαίες πάρα πολύ εξυπηρετικές κ βοήθησαν απίστευτα στον θηλασμό(μου παρείχαν κ θηλαστρο νοσοκομειακό όταν χρειάστηκα κι  κ ψευδοθηλες μέχρι να βγουν προς τα έξω οι δικές μου κ να μπορέσει να τις πιάσει ο μικρός) κι εγώ τα καλύτερα έχω να πω.γι αυτό κ ενώ σκεφτόμουν το νοσοκομείο αυτήν την φορά,δεν το ρισκάρω.ασε που ο γιατρός μου ξεγενναει μόνο εκεί.

Καλημέρα κορίτσια μου.χθες έσπασε την επιγονατίδα η γιαγιά μου κ σήμερα μπήκε πρωί πρωί για χειρουργείο με επισκληριδιο.επειδη έχει θέμα με καρδιά δεν μπορούσαν να της κάνουν γενική αναισθησία.δοξα το θεό πήγαν όλα καλά.η μαμά μου όμως που ήταν να έρθει 18 του μηνός εδώ να την δω κ να βοηθήσει λίγο,τώρα αναγκαστικα θα μείνει δίπλα στην γιαγιά μου Καβάλα! εννοείται το καταλαβαινω,αλλά στεναχωρέθηκα πολύ!!περίμενα πως κ πως να ανοίξουν τα δρομολόγια να μπορέσει να έρθει να την δω!πρώτη φορά έχω τόσο καιρό!έγκυος δεν με έχει δει ακόμα!!θα βοηθούσε κ λίγο στο σπίτι κ με τον μικρό,θα χαλάρωνε κ ο άντρας μου που οκ τα χει φτύσει κι αυτός ,άσχετα που δεν λέει τίποτα!!:cry:

Καλημέρα κοριτσι μου πόσο χαίρομαι που πήγαν όλα κατά ευχήν ...όλα για καλό θα σκέφτεσαι  έγιναν.χαιρομαι που έμεινες ευχαριστημένη

Εγώ σε κλινική που ξεγενναει η γιατρό μου θα πάω εδώ στα Χανιά.Ειχα κάνει εκεί ένα μήνα πριν μείνω έγκυος ένα χειρουργείο αφαίρεσης πολύποδα.Ολοι πολύ ευγενικοί.Μου ευχήθηκαν στο τέλος οι νοσοκόμες την επόμενη φορά που θα έρθω να είναι για να γεννήσω.

Συγκινήθηκα πάλι πρωτότυπο ε;

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

yRr5p2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα αγαπημενες μου!

Σαββατο σημερα και ευχομαι να ειστε οι εργαζομενες πιο ξεκουραστες! Εχετε καλο καιρο; Εδω ναι και ισως παμε μια βολτα το απογευμα, γιατι πριν εχουμε λιγο δουλιτσα και οι δυο!

Κοριτσακια μου σημερα ζαχαρο 84! Βεβαια εχει πεσει διατροφη τρελη αλλα τουλαχιστον βλεπω οτι αν προσεξω πολυ αποδιδει! Θα δουμε και τα νεα απο την ενδοκρινολογο την Τριτη!

• Μου αρέσει 3

oz5Vp2.png

Just now, Gogo1994 είπε:

Καλημέρα κοριτσι μου πόσο χαίρομαι που πήγαν όλα κατά ευχήν ...όλα για καλό θα σκέφτεσαι  έγιναν.χαιρομαι που έμεινες ευχαριστημένη

Εγώ σε κλινική που ξεγενναει η γιατρό μου θα πάω εδώ στα Χανιά.Ειχα κάνει εκεί ένα μήνα πριν μείνω έγκυος ένα χειρουργείο αφαίρεσης πολύποδα.Ολοι πολύ ευγενικοί.Μου ευχήθηκαν στο τέλος οι νοσοκόμες την επόμενη φορά που θα έρθω να είναι για να γεννήσω.

Συγκινήθηκα πάλι πρωτότυπο ε;

Κι εσύ από Χανιά;! Κι εγώ! αλλά μένουμε μόνιμα Αθήνα τα τελευταία χρόνια.. μια χαρά οι κλινικές των Χανίων έχω ακούσει τα καλύτερα.. εγώ δεν ξέρω που ξεγενναει ο γιατρός έχω την αισθηση ότι συνεργάζεται με μητέρα και Ιασώ..

Just now, MumMaria είπε:

Στις περισσότερες δεν αφηναν τους άντρες μας να ξέρεις.δεν πειράζει λογικά β επιπέδου θα είναι λίγο πιο χαλαρά τα πράγματα πιστεύω.ααα τέλεια ο δικός σου,στην αρχή ήρεμος σας πόζαρε για να έχετε φωτό κ μετά σας έδειξε κ τι ζωηρό παιδάκι είναι!!!σούπερ!!

Τώρα θα σου στέλνα....πέρασε το 24 Ώρο Δήμητρα μου!!!!και το μωράκι εκεί δυνατό!!!το πρώτο σημαντικό μαξιλαράκι το έχουμε!!!!όλα θα πάνε καλά,χθες σε είδα στο όνειρο μου ότι μετρούσαμε αντίστροφα 20 εβδομάδες!!!χαχαχαχα!κοιμήθηκα με τελευταία εσένα κ την κόρη σου στην προσευχή μου κ μάλλον επηρεάστηκα!!χαχαχα

Πολύ καλό να μείνεις ευχαριστημένη με την κλινική σου!!!μην ξεχνάς εκεί θα γεννήσεις κοπέλα μου!οπότε έκανες τώρα την πρόβα τζενεραλε σου!!;-)

Εγώ θα γεννήσω γενική κλινική κ όπως κι εσύ πέρσι ένιωθα ότι έκανα διακοπές τριημέρου όταν γέννησα.πεντακαθαρο,κάθε πρωι μπαινανε καθαρίστριες,φαγητό έτρωγε κ ο άντρας μου από κει σκέψου,κ οι μαίες πάρα πολύ εξυπηρετικές κ βοήθησαν απίστευτα στον θηλασμό(μου παρείχαν κ θηλαστρο νοσοκομειακό όταν χρειάστηκα κι  κ ψευδοθηλες μέχρι να βγουν προς τα έξω οι δικές μου κ να μπορέσει να τις πιάσει ο μικρός) κι εγώ τα καλύτερα έχω να πω.γι αυτό κ ενώ σκεφτόμουν το νοσοκομείο αυτήν την φορά,δεν το ρισκάρω.ασε που ο γιατρός μου ξεγενναει μόνο εκεί.

Καλημέρα κορίτσια μου.χθες έσπασε την επιγονατίδα η γιαγιά μου κ σήμερα μπήκε πρωί πρωί για χειρουργείο με επισκληριδιο.επειδη έχει θέμα με καρδιά δεν μπορούσαν να της κάνουν γενική αναισθησία.δοξα το θεό πήγαν όλα καλά.η μαμά μου όμως που ήταν να έρθει 18 του μηνός εδώ να την δω κ να βοηθήσει λίγο,τώρα αναγκαστικα θα μείνει δίπλα στην γιαγιά μου Καβάλα! εννοείται το καταλαβαινω,αλλά στεναχωρέθηκα πολύ!!περίμενα πως κ πως να ανοίξουν τα δρομολόγια να μπορέσει να έρθει να την δω!πρώτη φορά έχω τόσο καιρό!έγκυος δεν με έχει δει ακόμα!!θα βοηθούσε κ λίγο στο σπίτι κ με τον μικρό,θα χαλάρωνε κ ο άντρας μου που οκ τα χει φτύσει κι αυτός ,άσχετα που δεν λέει τίποτα!!:cry:

Υπομονή κορίτσι! Τουλάχιστον ειναι καλά η γιαγιά σου. Αναποδιες συμβαίνουν..κάτσε να γίνει εντελώς καλά η γιαγιά κ φαντάζομαι θα έχεις βοηθεια μετά κι εσύ!

κι εγώ νόμιζα θα πάω να δω τους δικούς μου που ζουν μόνιμα Κρήτη αλλά που...δεν άνοιξαν ακόμα τα καράβια για μας και δεν το κόβω δηλαδή σύντομα.. 

• Λυπημένη/-ος 1

Just now, Υβόννη είπε:

Καλημερα αγαπημενες μου!

Σαββατο σημερα και ευχομαι να ειστε οι εργαζομενες πιο ξεκουραστες! Εχετε καλο καιρο; Εδω ναι και ισως παμε μια βολτα το απογευμα, γιατι πριν εχουμε λιγο δουλιτσα και οι δυο!

Κοριτσακια μου σημερα ζαχαρο 84! Βεβαια εχει πεσει διατροφη τρελη αλλα τουλαχιστον βλεπω οτι αν προσεξω πολυ αποδιδει! Θα δουμε και τα νεα απο την ενδοκρινολογο την Τριτη!

Μην αγχώνεσαι γλυκιά μου με το ζάχαρο,ειδικα αν σου στρώνει με διατροφή.θα στα πει κ ο ενδοκρινολόγος αλλά κ το 84 σου είναι σούπερ!!!!

• Μου αρέσει 1

Just now, MumMaria said:

Μαρακι μου περαστικα στη γιαγιουλα σου... Χαιρομαι πραγματικα που ολα πηγαν καλα και που τελικα τα καταφεραν να τη χειρουργησουν! Σιδερενια να ειναι και συντομα στα ποδια της!

Κοριτσακι μου σε καταλαβαινω απολυτα! Φυσικα και θες τη μανουλα σου να τη δεις επιτελους και φυσικα χρειαζεσαι βοηθεια. Αλλα προσπαθησε να σκεφτεσαι θετικα, οτι σε λιγο θα ειναι εκει η μανουλα σου! Και αυτη σιγουρα θα στεναχωριεται μη νομιζεις αλλα δυστυχως καμια φορα το ταιμινγκ ειναι περιεργο...Οσο για τον αντρουλη σου, εννοειται τα εχει παιξει αλλα ευτυχως στηριζεστε ο ενας στον αλλο και θα τα βγαλετε περα. Μακαρι να μεναμε κοντα να ερχομουν να σου κρατουσα εστω τον μικρο...Να εκανα και προβα για μαμα!!!!! Χεχεχεχε!

• Μου αρέσει 2

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...