Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Venus. είπε:

Γεια σας σε όλες!!

Αν κ πρώτη φορά που γράφω σας διαβάζω εδώ κ ένα χρόνο που ξεκινήσαμε κ εμείς τις προσπάθειες για παιδάκι..Την Τετάρτη 12/3 έγινε η τρίτη εμβρυομεταφορά μας δυο κατεψυγμένων βλαστοκυστων. Σήμερα το πρωί είχα λίγες κρυαδες, έβαλα θερμόμετρο και είχα 37..Το απόγευμα είχα 36.9 κ τώρα μιας κ το θερμόμετρο ήταν μπροστά μου είπα να βάλω να δω κ τελικά έχω 37.3. Όλη μέρα έχω κ κάποια πονακια- ενόχληση χαμηλά στην κοιλιά μου.. 

Είχε κάποια σας αυτά τα συμπτώματα;; 

Μέχρι να μιλήσω το πρωί με το γιατρό μου θα με φάει η αγωνία..

Καλημέρα !! Εγώ έκανα ετ 10/3 και ακριβώς τα ίδια συμπτώματα με εσένα απλά εγώ δεν έχω μετρηθεί θερμοκρασία αλλά είχα κρυάδες χθες …αλλά στην περίπτωση μου είναι από τα φάρμακα γιατί έχω τσεκάρει κ δεν είμαι έγκυος !!! Εύχομαι στην δική σου περίπτωση να είσαι έγκυος γιατί τις προηγούμενες φορές που ήμουν είχα ακριβώς τα ίδια συμπτώματα !!! Καλά αποτελέσματα 🙏🏼

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, MumMaria είπε:

Δεν ήξερα ότι το ντεπον βγαίνει κ σε καραμέλα.καλα δεν χρειάζεται σώνει κ ντε το μαγνήσιο,πολλές δεν παίρνουν καν, μην αγχώνεσαι, ή παίρνουν αν έχουν κράμπες ή συσπασεις.εμενα έχει ωραία γεύση,solumag λέγεται.

Ναι αν χρειαστεί να ξέρω ν πάρω αυτο χαχα...μη φανταστείς είναι σαν αναβραζον π λιωνει με λίγη γεύση πορτοκαλί δεν τ λες κ καραμέλα καραμέλα αλλά τ ν κανουμεεε

k1S4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Despoina Mar είπε:

Ναι αν χρειαστεί να ξέρω ν πάρω αυτο χαχα...μη φανταστείς είναι σαν αναβραζον π λιωνει με λίγη γεύση πορτοκαλί δεν τ λες κ καραμέλα καραμέλα αλλά τ ν κανουμεεε

Ρε συ τόσο χάλια είσαι ακόμα ε;:cry: τι να πω;;λογικά τώρα θα πρέπει να περνάει κι αυτό σιγά σιγά..:-?

Κοριτσια μου ολα πηγαν σουπερ!!ολες οι μετρησεις μια χαρα περιμενουμε απο δευτερα την papp-a. Φοβερη εμπειρια η αυχενικη ολη την ωρα ημουν με ενα μονιμο χαμογελο κολλημενο. Η ΠΗΤ μου οπως την εχουμε 14/11 καιιιιιι ..Σας φερνω γαμπρο :D

• Μου αρέσει 10

oru1p3.png

Just now, MumMaria είπε:

Ρε συ τόσο χάλια είσαι ακόμα ε;:cry: τι να πω;;λογικά τώρα θα πρέπει να περνάει κι αυτό σιγά σιγά..:-?

Έχω αναγούλες ακόμα Όχι συνέχεια μπορώ κ τρώω αλλά τα υγρά Όχι κανονικά...Τ ν πω ελπίζω ν περάσει 

Just now, ΕΥΑ! είπε:

Κοριτσια μου ολα πηγαν σουπερ!!ολες οι μετρησεις μια χαρα περιμενουμε απο δευτερα την papp-a. Φοβερη εμπειρια η αυχενικη ολη την ωρα ημουν με ενα μονιμο χαμογελο κολλημενο. Η ΠΗΤ μου οπως την εχουμε 14/11 καιιιιιι ..Σας φερνω γαμπρο :D

Αααα τέλεια νέα να χαίρεσαι τ γαμπρουδακι σ κοπέλα μου!!

• Ευχαριστώ 1
  • Λυπημένη/-ος 1

k1S4p3.png

Just now, ΕΥΑ! είπε:

Αααααντε ντε!!!μπράβο κοπέλα μου!!!!να χαίρεσαι το αγόρι σου μωρέ!!!άντε ακόμα μια αγορομανουλα!!!:-P θα το βάλω κ στο πινακακι σήμερα αυριο:x τέλεια πολύ χαίρομαι για σένα!!!!

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Just now, MumMaria είπε:

Αααααντε ντε!!!μπράβο κοπέλα μου!!!!να χαίρεσαι το αγόρι σου μωρέ!!!άντε ακόμα μια αγορομανουλα!!!:-P θα το βάλω κ στο πινακακι σήμερα αυριο:x τέλεια πολύ χαίρομαι για σένα!!!!

Σε ευχαριστω πολυυυ!!:)

• Μου αρέσει 1

oru1p3.png

Just now, ΕΥΑ! είπε:

Τελεια! Με το καλο ο παιδαρος!

4 ώρες πρίν, demifilol είπε:

είναι άκρως συγκινητικό να σε σκέφτονται άτομα ,που δεν έχεις καν γνωρίσει !!(Σας Ευχαριστω,το εκτιμώ ) επισης ,είναι καταπληκτικό που μοιραζόμαστε όλες μας τις σκέψεις !!Θα ήθελα να σας πω να μην μασάτε ούτε για τον πονοκέφαλο ,ούτε για το ζάχαρο ,ούτε για τον κολικό (έχω πάθει κ ξέρω τον πόνο )ούτε για τίποτε άλλο!!ολα θα περάσουν ,σφίγγουμε δόντια ,,διαλύουμε κάθε αρνητική σκέψη ,,,συμβουλευόμαστε ΠΑΝΤΑ τον γιατρό ακόμα και για το πιο χαζό ,,,δεν μπόρεσα να βοηθήσω ιδιαίτερα στα άγχη σας αλλα έχετε την @MumMaria (ΠΡΟΕΔΡΕ ΘΑ ΣΕ ΦΩΝΑΖΩ ,,χαχαχαχαχ))Είναι έμπειρη κ διαβάζει πολλά ενω δεν πρέπει !!!

υγ Όλη μέρα ακούω μωράκια να κλαίνε ,,,,επειδή έχω γίνει μανούλα(δοξα το θεό )θέλω να σας πω  ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερο νόημα ζωής,,,από ένα παιδί !Εχετε ένα θαύμα μέσα σας που μεγαλώνει γιαυτο κάντε ότι περνάει από το χέρι σας να είστε καλα και ήρεμες !!!

Ποσο σωστη Χριστε μου!

Να σαι καλα πες τα! 

Ηρεμια και ολα θα πανε καλα! Και πιστη στο θαυμα της ζωης που λεγεται γυναικα,μητερα !

Φερνει ζωη!

• Μου αρέσει 4
  • Ευχαριστώ 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, ΕΥΑ! είπε:

Μπράβο αγορομανουλα μας 

Όλο μπλε και εσύ χαχα συγχαρητήρια με το καλό 

• Μου αρέσει 1

yRr5p2.png

Just now, ΕΥΑ! said:

Κοριτσι μου!!!!!!!! Μολις τελειωσα τη δουλεια και μπηκα να δω αν ειχαμε νεα απο σενα και τί να δω;; Γαμπρος!!!!!!!!!!!!! Με το καλο κοριτσακι μου να τον παρεις στην αγκαλια σου και να πανε ολα τελεια μεχρι το τελος!!!

Κοριτσια μου βρηκα τη λυση για ολες μας να περασει ο χρονος στο σπιτι! Σας χαριζω τον αγαπημενο μου συναδελφουλη!! Ηταν να εχει λυσεις για ενα φυλλαδιο ετοιμες σημερα! Το ξεχασε ο γλυκουλης μου ΠΑΛΙ! Μου εστειλε εντρομος μειλ και μεχρι τωρα το εγραφα εγω, γιατι ο αγαπημενος ειχε χασει και ολα τα αρχεια που γραφουμε και επρεπε να τα ξαναφτιαξω! Ξεχασα και ζαχαρο και κιλα και ολα!!! Νερο 6 ωριτσες εφυγαν χαχαχα! Τα νευρα μουυυυυυυυυυυυ!!!!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 3

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Υβόννη είπε:

Κοριτσι μου!!!!!!!! Μολις τελειωσα τη δουλεια και μπηκα να δω αν ειχαμε νεα απο σενα και τί να δω;; Γαμπρος!!!!!!!!!!!!! Με το καλο κοριτσακι μου να τον παρεις στην αγκαλια σου και να πανε ολα τελεια μεχρι το τελος!!!

Κοριτσια μου βρηκα τη λυση για ολες μας να περασει ο χρονος στο σπιτι! Σας χαριζω τον αγαπημενο μου συναδελφουλη!! Ηταν να εχει λυσεις για ενα φυλλαδιο ετοιμες σημερα! Το ξεχασε ο γλυκουλης μου ΠΑΛΙ! Μου εστειλε εντρομος μειλ και μεχρι τωρα το εγραφα εγω, γιατι ο αγαπημενος ειχε χασει και ολα τα αρχεια που γραφουμε και επρεπε να τα ξαναφτιαξω! Ξεχασα και ζαχαρο και κιλα και ολα!!! Νερο 6 ωριτσες εφυγαν χαχαχα! Τα νευρα μουυυυυυυυυυυυ!!!!

Υβοννη μου σε ευχαριστω πολυ!!
Ααα τελεια περνατε στην δουλεια χαχα

oru1p3.png

Just now, ΕΥΑ! said:

Υβοννη μου σε ευχαριστω πολυ!!
Ααα τελεια περνατε στην δουλεια χαχα

Οχι επειδη λεμε για τους Ελληνες χαχαχα!!!

Ο αντρας σου πεταει απο χαρα; Του εδειξες υλικο; Χαμος θα γινει με το γιο!!!

oz5Vp2.png

Just now, Υβόννη είπε:

Ωχ ρε συ,μην κουράζεσαι τόσο!!!κι εμένα πολύ γλυκουληδες συνεδελφουληδες με έχουν δώσει για δικές τους δουλειές να πω την αλήθεια..οπότε καταλαβαίνω..πτώμα τώρα ε;

Just now, Υβόννη είπε:

Οχι επειδη λεμε για τους Ελληνες χαχαχα!!!

Ο αντρας σου πεταει απο χαρα; Του εδειξες υλικο; Χαμος θα γινει με το γιο!!!

Αν πεταει λεει,στα συννεφα ειναι !!δεν υπαρχει λεμε!! Φουλ συγκινημενος,ειδε κ εμενα που ηρεμησα γιατι ημουν τουρμπο ολη την βδομαδα χαχα κ χαλαρωσε κ εκεινος.

• Μου αρέσει 2

oru1p3.png

Just now, MumMaria said:

Ωχ ρε συ,μην κουράζεσαι τόσο!!!κι εμένα πολύ γλυκουληδες συνεδελφουληδες με έχουν δώσει για δικές τους δουλειές να πω την αλήθεια..οπότε καταλαβαίνω..πτώμα τώρα ε;

Και ξερει οτι ειμαι εγκυος! Γενικως χρονια τωρα γινεται αυτο και εχω βελτιωθει αρκετα στο να μιλαω και να βαζω ορια αλλα αν πχ σημερα δεν το εκανα εγω δεν θα ειχαν λυσεις τα παιδια να δουλεψουν μεσα στο σκ...Γιατι η εναλλακτικη που προτεινε ηταν να μην τις δωσουμε!  Ποσο γλυκουλης! Τον αγαπω! Ευτυχως δεν ειμαι πτωμα τελειως, απλα νευριασα λιγο το απογευμα και μετα ειχα τυψεις για το μωρο χαχαχα!

Just now, ΕΥΑ! said:

Αν πεταει λεει,στα συννεφα ειναι !!δεν υπαρχει λεμε!! Φουλ συγκινημενος,ειδε κ εμενα που ηρεμησα γιατι ημουν τουρμπο ολη την βδομαδα χαχα κ χαλαρωσε κ εκεινος.

Αχ παει αυτον τον χασαμε, ξετρελαμενος με το γιο ηδη! Μπραβο Ευακι μου! Τωρα να ηρεμησεις και να περασετε ενα υπεροχο σκ, βλεποντας τον υπερηχο 100 φορες χαχαχα!!!!

• Μου αρέσει 2

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...