Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Venus. είπε:

Γεια σας σε όλες!!

Αν κ πρώτη φορά που γράφω σας διαβάζω εδώ κ ένα χρόνο που ξεκινήσαμε κ εμείς τις προσπάθειες για παιδάκι..Την Τετάρτη 12/3 έγινε η τρίτη εμβρυομεταφορά μας δυο κατεψυγμένων βλαστοκυστων. Σήμερα το πρωί είχα λίγες κρυαδες, έβαλα θερμόμετρο και είχα 37..Το απόγευμα είχα 36.9 κ τώρα μιας κ το θερμόμετρο ήταν μπροστά μου είπα να βάλω να δω κ τελικά έχω 37.3. Όλη μέρα έχω κ κάποια πονακια- ενόχληση χαμηλά στην κοιλιά μου.. 

Είχε κάποια σας αυτά τα συμπτώματα;; 

Μέχρι να μιλήσω το πρωί με το γιατρό μου θα με φάει η αγωνία..

Καλημέρα !! Εγώ έκανα ετ 10/3 και ακριβώς τα ίδια συμπτώματα με εσένα απλά εγώ δεν έχω μετρηθεί θερμοκρασία αλλά είχα κρυάδες χθες …αλλά στην περίπτωση μου είναι από τα φάρμακα γιατί έχω τσεκάρει κ δεν είμαι έγκυος !!! Εύχομαι στην δική σου περίπτωση να είσαι έγκυος γιατί τις προηγούμενες φορές που ήμουν είχα ακριβώς τα ίδια συμπτώματα !!! Καλά αποτελέσματα 🙏🏼

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, Υβόννη είπε:

Χαχαχαχχα κι εγω μη νομιζεις, ισως στην 100 τσιριδα να ταραχτω λιγακι!!! Θα ειμαστε παλι ολες εδω παρεα να τα λεμε! Εγω θα ειμαι η αγχωδης και θα σας ρωταω αν ειναι οκ που το παιδι πηρε 100 γρ και οχι 150 χαχαχαχα!!!! Ηδη βλεπω το μελλον!!!

Να κανεις τοτε οτι σου λεει αλλα δε χρειαζεται αγχος! Ηρεμα και χαλαρα κοριτσι μου! Η μαια χτες στο τηλεφωνο ειπε οτι δεν ειναι λογικο να ειμαστε οπως πριν, ειμαστε εγκυες! Γιατι της ειπα οτι πλεον ειμαι πολυ αργη στη δουλεια (πραγματικα παλια εβγαζα ογκο δουλειας στο ετσι, τωρα θελω το διπλασιο χρονο)! Οποτε ναι, θα κανετε πλεον καποια πραγματα αλλιως για να ειστε πιο ανετα εσυ και η κοιλιτσα σου, αλλα αυτο δε σημαινει οτι θα ειναι χειροτερα! Αχ road trip με στασεις και βολτουλες! Κανεις προβα και για το μελλον που θα ακουγεται μια φωνη "μαμααααααα τσισααααααααααα"! Εκει να δεις στασεις χαχαχα!

Χαχχαα μα να μη κάνω ρε κορίτσια μια πρόβαααα; Όχι πειτεεεε

• Χαχα 2

yRr5p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Gogo1994 είπε:

Θα μου κάνει κ εμένα καλό πιστεύω να ξεφύγω λίγο μετά μου είπε οκ μέχρι Ηράκλειο αλλά μέσα στάσεις να περπατάς λίγο.Οκ προφανώς προσεκτικά.Ο άντρας μου θα οδηγεί αργά αργά.Εγω ξέρω όλες οι εγκυμονούσας κάπου πάνε.Για τη δουλειά μου είπε ξεκάθαρα για τον ιό όχι για το πλακούντα μάλλον θεωρεί φυσιολογικό να είναι ακόμα κάτω αλλά δεν είναι πρόσθιος είναι οπίσθιος.

Πρόσθιος ή οπίσθιος δεν μας νοιάζει,αν είναι πρόσθιος αργείς λιγο να ακούσεις το μωράκι αλλά πουθενά αλλού δεν παίζει ρόλο.θεωρει μάλλον ότι στο κοντινό μέλλον θα ανέβει ο πλακούντας σου,αυτό είναι καλό.ναι οκ αυτό με τις στάσεις κ μας μας το είπε όταν του είπα για τα Γιάννενα,για να κυκλοφορεί αίμα κ να μην κάνουμε θρομβώσεις.δεν είναι κάτι.;-)

Just now, MumMaria είπε:

Πρόσθιος ή οπίσθιος δεν μας νοιάζει,αν είναι πρόσθιος αργείς λιγο να ακούσεις το μωράκι αλλά πουθενά αλλού δεν παίζει ρόλο.θεωρει μάλλον ότι στο κοντινό μέλλον θα ανέβει ο πλακούντας σου,αυτό είναι καλό.ναι οκ αυτό με τις στάσεις κ μας μας το είπε όταν του είπα για τα Γιάννενα,για να κυκλοφορεί αίμα κ να μην κάνουμε θρομβώσεις.δεν είναι κάτι.;-)

Ε ναι ρε Μαρία μου δηλαδή να φτιάξει λίγο κ η διάθεση μας μη νιώθουμε αποκλεισμένες με όλα.Ραντεβου στις 27 έχω λέτε να έχει διαφορά ανεβαίνει τόσο γρήγορα ο πλακούντας;

yRr5p2.png

Just now, Υβόννη είπε:

Μηχανακι ε; Σας εκανα εικονα εσενα με την κοιλουμπα και τον μηχανοβιο πατερα να οδηγει χαχαχα! Κι εμενα το ιδιο μου ειπε με το ποδηλατο. Οτι δεν υπαρχει κινδυνος λογω του ποδηλατου αλλα ειμαι πιο εκτεθειμενη, οποτε το εδεσα κι εγω στην αυλη και τελος!

Εχεις δικιο, ο καθενας εχει μια πολιτικη και πρεπει να παμε με αυτην αλλιως θα μπερδευτουμε. Απλα χαιρομαι που στην ομαδαρα μας εχουμε τοσες πολλες γννωσεις! Εγω  δεν ηξερα βασικα πραγματα και πηγαινα σαν το προβατο!!

Άσε τώρα που βλέπω τον βασιλακο μου λέω τι βλακείες έκανα!!!!αφού όταν μας φέρανε το καρότσι του μωρού,κατεβήκαμε κέντρο Τσιμισκή με μηχανάκι κ το δέσαμε πίσω με χταπόδι,9 μηνών εγώ τώρα,αφού δεν πάθαμε τίποτα!!!!φαντάζομαι θα μας κοιτούσανε κ θα λεγανε 'τι ηλίθια παιδια'. Εεεε κ λίγο δίκιο θα είχανε μεταξύ μας!!!!

Just now, demifilol είπε:

Γλυκιά μου Υβοννη ,,με το καλό λόγο στο στόμα είσαι παντα !!Η καθεμία κάνει άλματα κ ξεπερνάει ότι της έρχεται !

Επειδη μιλησα για το νόημα -θαύμα ζωής ,,,δεν σημαίνει ότι εΑν τσιρίζει η Μπέμπα μου ,,,θα είμαι τόσο γλυκιά !!!χχαχαχαχα 

Ας με διορθώσει η Μαρία ,η karmar η η νινα ,,,αλλα ως λεχώνα είσαι λίγο τσίτα !χαχχαχα

Τσίτα μπόμπα!!!!χααχαχααχαχαχα

Just now, Gogo1994 είπε:

Σε καταλαβαίνω απόλυτα με τη διαδικασία όλη αυτή της δουλειας.Δε πειράζει ρε κορίτσια είμαστε δυνατές με δυνατά μωράκια για αυτό θα τα ξεπερνάνε όλα σε τόσο δύσκολο καιρό.Μου είπε με στάσεις ναι για το αίμα πιο πολύ να κινείται

Άντε να σας πω και κάτι να γελάσετε το δωμάτιο που έχουμε για παιδικό ήταν βαμμένο εξαρχής γαλάζιο.χαχαχα 

Τυχαίο;;;;;;δεν νομίζω....έτοιμη αγορομανα είσαι εσύ!!!!!χααχαχαχαχα

Just now, Υβόννη είπε:

Χαχαχαχχα κι εγω μη νομιζεις, ισως στην 100 τσιριδα να ταραχτω λιγακι!!! Θα ειμαστε παλι ολες εδω παρεα να τα λεμε! Εγω θα ειμαι η αγχωδης και θα σας ρωταω αν ειναι οκ που το παιδι πηρε 100 γρ και οχι 150 χαχαχαχα!!!! Ηδη βλεπω το μελλον!!!

Να κανεις τοτε οτι σου λεει αλλα δε χρειαζεται αγχος! Ηρεμα και χαλαρα κοριτσι μου! Η μαια χτες στο τηλεφωνο ειπε οτι δεν ειναι λογικο να ειμαστε οπως πριν, ειμαστε εγκυες! Γιατι της ειπα οτι πλεον ειμαι πολυ αργη στη δουλεια (πραγματικα παλια εβγαζα ογκο δουλειας στο ετσι, τωρα θελω το διπλασιο χρονο)! Οποτε ναι, θα κανετε πλεον καποια πραγματα αλλιως για να ειστε πιο ανετα εσυ και η κοιλιτσα σου, αλλα αυτο δε σημαινει οτι θα ειναι χειροτερα! Αχ road trip με στασεις και βολτουλες! Κανεις προβα και για το μελλον που θα ακουγεται μια φωνη "μαμααααααα τσισααααααααααα"! Εκει να δεις στασεις χαχαχα!

Εσύ μάλλον κάνεις κ διπλάσιο χρόνο την δουλειά γιατί έχεις κ εμάς εδώ μπούρου μπουρού!μην τα ρίχνεις όλα στην εγκυμοσνη κ στην νυφη μου!:P χααχααχαχααχα

Just now, Gogo1994 είπε:

Ε ναι ρε Μαρία μου δηλαδή να φτιάξει λίγο κ η διάθεση μας μη νιώθουμε αποκλεισμένες με όλα.Ραντεβου στις 27 έχω λέτε να έχει διαφορά ανεβαίνει τόσο γρήγορα ο πλακούντας;

Ίσως ναι ίσως κ όχι.λενε μέχρι β επιπέδου ανεβαίνει!! Βρε συ σε καταλαβαίνω,εμένα μου λες;;;;που με έχουνε φάει οι 4 τοίχοι κ κάθε πρωί πάνε τα αγόρια μου βολτουλα κ κάθομαι μαγκουφα σπίτι;;;αλλά κάνω υπομονή!!χαϊδεύω κοιλίτσα κ κάνω υπομονη:x

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Διαφημίσεις

Just now, Gogo1994 είπε:

Α μου έκοψε κ το φυλλικό 

Εσείς το παίρνετε ακόμα;

Εγώ θα το παίρνω σε όλη την εγκυμοσύνη γιατί σε κάτι εξετάσεις είχε βρεθεί μια ετεροζυγωτια κ η αιματολογος μου είπε να το παίρνω σε όλη την εγκυμοσύνη κ στον θηλασμό.απο πέρσι δεν το έχω κόψει βασικά.το σίδηρο που είχα ξεκινήσει πέρσι είχε κ φυλλικό μέσα.μηπως έχει κ το δικό σου.

Just now, MumMaria είπε:

Εγώ θα το παίρνω σε όλη την εγκυμοσύνη γιατί σε κάτι εξετάσεις είχε βρεθεί μια ετεροζυγωτια κ η αιματολογος μου είπε να το παίρνω σε όλη την εγκυμοσύνη κ στον θηλασμό.απο πέρσι δεν το έχω κόψει βασικά.το σίδηρο που είχα ξεκινήσει πέρσι είχε κ φυλλικό μέσα.μηπως έχει κ το δικό σου.

Ναι μου είπε ότι θα έχει και το σίδηρο

yRr5p2.png

Just now, Gogo1994 είπε:

Κορίτσια σας έχω κάποια νέα σημαντικά για έμενα.

Μου απαγόρευσε η γιατρός τη δουλειά λόγω ιού όχι λόγω πλακούντα.μου ήρθε κάπως αλλά πάνω από όλα το παιδάκι μου.

Μου έδωσε σίδηρο και μαγνήσιο και μου είπε ότι φέρνουν δυσκοιλιότητα μαύρα κόπρανα  κ ίσως κολικό εντέρου.Τωρα μάλιστα λέω.Οποτε θα μου πείτε τι πόνος είναι να ξέρω χαχα να προετοιμαστώ.ρωτησα και για αποστάσεις με αμαξι πχ 1-2 ώρες κ μου είπε αποφεύγουμε τους κραδασμούς κ να φοβηθω αλλά εντάξει ρε κορίτσια μου της είπα αυτό μπορεί να γίνει κ στο κέντρο.Και πιστεύω παίζει ρόλο κ η ψυχολογία εγώ τα έχω κόψει όλα το να πάω πχ Ηράκλειο να δω τους κουμπάρους μου νομίζω δεν είναι κ τόσο κακό με προσοχή πάντα.Εξαλλου κι η ψυχολογία παίζει σημαντικό ρόλο πιστεύω άρα το να φοβάμαι τα πάντα καλό δε θα ειναι.Εποσης μου πρότεινε κ κρέμες για κοιλιά κ ραγαδες και αντιληλιακο.ολα presevenstria kai hydrovit.Για πείτε μου ρε κορίτσια τη γνώμη σας για όλα μπας κ πάρω λίγο θαρρος

Πραγματικά πιστεύω ότι παρόλο που δεν γνωριζόμαστε ζούμε τόσο ίδιες αγωνίες που ίσως καταλαβαίνουμε η μία την άλλη καλύτερα από τον οποιονδήποτε

Γωγακι μαγνήσιο γιατί σ εδωσε;;;;Δεν νομίζω να είναι κακό ν πας στους κουμπάρους σ..κ εμείς τ Κυριακή σχεδιάζουμε ψήσιμο.. όλα με μέτρο κ προσοχή αλλά όχι υπερβολη

Just now, demifilol είπε:

Κορίτσι μ όμορφο έχεις προσεκτική γιατρό Μπραβο της !καλυτερα που Δ θα γυρίσεις στη δουλειά ,βρες εάν χόμπι να απασχοληθείς !!οντως το σίδηρο φέρνει δυσκοιλιότητα κ μαύρα κόπρανα ,μην τρομάξεις !αλλα θα το αντιμετωπίσουμε όλες κ αυτό !επειδη κάποιες σ κοπέλες έπαθαν κολικό Δ θα πάθεις κ εσυ ,μην ανησυχείς !(ο κολικό σ είναι οξύς πόνος ,το καταλαβαίνεις κ διπλώνεσαι -μακριά από όλες -)

όσον αφορά την απόσταση εσυ ξέρεις κοπέλα μ ,να προσεχείς πολύ και να αρχίσεις να καλλωπίζεσαι με τις κρεμουλες !!

ιδιες αγωνίες ,ίδια άγχη ,αλληλοκατανόηση ,,είμαστε εδώ μια γροθιά !!

Αχ κορίτσι μ τη δύναμη έχεις κ εσύ κ μέσα από την αγωνία σ μας συμβουλεύει κ εμας..τελικα είμαστε δυνατά όντα οι γυναίκες γ αυτο φτιάχτηκαμε γ ν τεκνοποιούμε!!

• Μου αρέσει 3

k1S4p3.png

Just now, Despoina Mar είπε:

Γωγακι μαγνήσιο γιατί σ εδωσε;;;;Δεν νομίζω να είναι κακό ν πας στους κουμπάρους σ..κ εμείς τ Κυριακή σχεδιάζουμε ψήσιμο.. όλα με μέτρο κ προσοχή αλλά όχι υπερβολη

Αχ κορίτσι μ τη δύναμη έχεις κ εσύ κ μέσα από την αγωνία σ μας συμβουλεύει κ εμας..τελικα είμαστε δυνατά όντα οι γυναίκες γ αυτο φτιάχτηκαμε γ ν τεκνοποιούμε!!

Δε ξέρω για το μαγνήσιο Δέσποινα μου 

Απλά μου είπε να το προσθέσω μαζί με το σίδηρο.Μηπως για να κόβω σιγά σιγά τα ουτροτζεσταν; 

yRr5p2.png

Διαφημίσεις

Δε ξέρω τι άλλες ενδείξεις το μαγνήσιο δλδ αν το δίνουν για διαφορετικούς λόγους..εμένα μου το ξεκίνησε την 6η εβδομάδα μαζί με το utrogestan και μου είπε ότι το μαγνήσιο είναι για να μη κάνει συσπάσεις η μήτρα..

• Μου αρέσει 1

Just now, Gogo1994 είπε:

Δε ξέρω για το μαγνήσιο Δέσποινα μου 

Απλά μου είπε να το προσθέσω μαζί με το σίδηρο.Μηπως για να κόβω σιγά σιγά τα ουτροτζεσταν; 

Χμμμ δεν ξέρω η κουμπάρα μ παίρνει αλλά εκείνη είχε συσπάσεις.. Κ τ θυμάμαι γτ όταν είδα το χάπι έπαθα ένα σοκ γιατί είναι μεγαλο:-P

k1S4p3.png

Χμμμ δεν ξέρω η κουμπάρα μ παίρνει αλλά εκείνη είχε συσπάσεις.. Κ τ θυμάμαι γτ όταν είδα το χάπι έπαθα ένα σοκ γιατί είναι μεγαλο:-P

Κι εγώ πίνω μαγνήσιο.εμενα είναι πόσιμο.14η εβδομάδα ξεκίνησα κ περσι κ τώρα.χωρις να έχω συσπάσεις.μαλλον για να παραμείνει χαλαρη η μήτρα.

Just now, MumMaria είπε:

Κι εγώ πίνω μαγνήσιο.εμενα είναι πόσιμο.14η εβδομάδα ξεκίνησα κ περσι κ τώρα.χωρις να έχω συσπάσεις.μαλλον για να παραμείνει χαλαρη η μήτρα.

Ααα αληθεια εμένα δεν μ είπε κάτι.. μόνο φολικο όλη τ εγκυμοσύνη κ τη βιταμίνη d π είχα έλλειψη *Και θ δω μέχρι ποτέ θ τ παίρνω.. Πώς λέγεται τ ποσιμο;;είναι με γευση;;;Εγώ ρε γαμωτο με τις αναγούλες κυρίως γτ εμετό δεν κάνω κάθε μέρα έχω θέμα.. σμρ πήρα Ντεπόν σε μορφή καραμέλας γτ μ αηδιάζε κ τ χαπιι

k1S4p3.png

Ααα αληθεια εμένα δεν μ είπε κάτι.. μόνο φολικο όλη τ εγκυμοσύνη κ τη βιταμίνη d π είχα έλλειψη *Και θ δω μέχρι ποτέ θ τ παίρνω.. Πώς λέγεται τ ποσιμο;;είναι με γευση;;;Εγώ ρε γαμωτο με τις αναγούλες κυρίως γτ εμετό δεν κάνω κάθε μέρα έχω θέμα.. σμρ πήρα Ντεπόν σε μορφή καραμέλας γτ μ αηδιάζε κ τ χαπιι

Δεν ήξερα ότι το ντεπον βγαίνει κ σε καραμέλα.καλα δεν χρειάζεται σώνει κ ντε το μαγνήσιο,πολλές δεν παίρνουν καν, μην αγχώνεσαι, ή παίρνουν αν έχουν κράμπες ή συσπασεις.εμενα έχει ωραία γεύση,solumag λέγεται.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...