Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , Blu24 είπε:

Καλημέρα !! Εγώ έκανα ετ 10/3 και ακριβώς τα ίδια συμπτώματα με εσένα απλά εγώ δεν έχω μετρηθεί θερμοκρασία αλλά είχα κρυάδες χθες …αλλά στην περίπτωση μου είναι από τα φάρμακα γιατί έχω τσεκάρει κ δεν είμαι έγκυος !!! Εύχομαι στην δική σου περίπτωση να είσαι έγκυος γιατί τις προηγούμενες φορές που ήμουν είχα ακριβώς τα ίδια συμπτώματα !!! Καλά αποτελέσματα 🙏🏼

Κορίτσι μου καλημέρα 

Έκανες χωριακη???

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, Gogo1994 είπε:

Ναι κορίτσια πάει κ ανάλογα με τα κιλά που ήδη έχεις.αν ανήκουμε στο φυσιολογικό δείκτη μάζας 10-12 μου είπε ο διατροφολόγος είναι καλά.

Αν είσαι λιγότερα κιλά επιτρέπεται λίγο παραπάνω και αν είσαι πιο πολλά παίρνεις πιο λίγα.βεβαια δε είναι κ απόλυτα όλα αυτά ο κάθε οργανισμός είναι αλλιώς.η πεθερά μου χθες μου είπε πήρε 35 στον άντρα μου.Σοκ.Και της φάνηκε λίγο το 1.5 

Καλά παλιότερα λέγανε κ το ρητό ότι τρως για δύο,κ όσο περισσότερο βάλεις τόσο μεγαλύτερο το μωρό..κάτι που προφανώς δεν ισχύει.εγω πήρα 8 κιλά κ γέννησα 4 κιλα αγοραρο!!χαχαχα

Επίσης όσο λιγότερα,τόσο καλύτερα νιώθει κ η μαμά τους τελευταίους μήνες που όσο να ναι βαραινεις!

Βέβαια κ μανουλες που παίρνουν πολλά κιλά,δεν χρειάζεται άγχος κ στεναχώρια,χάνονται μετά νερό!αφού τρέχουμε οοολη μέρα!;-)

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, demifilol είπε:

Καλημέρα !!!πριν μπω στο χειρουργείο γεννήθηκαν δυο μωράκια !!ενα κοριτσάκι που ούρλιαζε κ ένα αγοράκι που σιγοεκλαιγε !γενναια τα παλικάρια !εκανα τ χειρουργείο ολα καλα !!σας φιλώ γλυκά !!!

Καλή αναρωση κοπέλα μ όλα καλά ευτυχώς!!

• Ευχαριστώ 1

k1S4p3.png

Just now, demifilol είπε:

Καλημέρα !!!πριν μπω στο χειρουργείο γεννήθηκαν δυο μωράκια !!ενα κοριτσάκι που ούρλιαζε κ ένα αγοράκι που σιγοεκλαιγε !γενναια τα παλικάρια !εκανα τ χειρουργείο ολα καλα !!σας φιλώ γλυκά !!!

Μπράβο ρε κορίτσι θα ησυχάσεις τώρα! Πάει πέρασε κι αυτό! 

Just now, Υβόννη είπε:

Χαχαχαχαχα δεν ειδα το σπανια ειδα πονοκεφαλους κτλ! Συγγνωμη κοριτσι μου, ειχα 1μισι ωρα μαθημα και χαζεψα λιγο χαχαχαχα!!

Χαχαχαχαχα δεν ειδα το σπανια ειδα πονοκεφαλους κτλ! Συγγνωμη κοριτσι μου, ειχα 1μισι ωρα μαθημα και χαζεψα λιγο χαχαχαχα!!

Κοριτσια μου,

ειδα παλι το ζαχαρο σημερα και ειναι στο 96. Πηρα τη γιατρο γιατι τη Δευτερα εχω εξετασεις για το θυροειδη, να δουμε μαζι και το ζαχαρο. Ειπε οτι α, γιυτες οι τιμες ειναι νορμαλ και να μη με ανησυχει αλλα θα το δουμε εννοειται και στην εξεταση. Επισης κοριτσια ζυγιστηκα και δεν εχω βαλει γραμμαριο...Προσεχω ειναι η αληθεια, αλλα με το στηθος που εχει φουσκωσει συν την κοιλιτσα που εχει στρογγυλεψει (ποσο χαρα εχω με αυτο) δεν θα επρεπε να εχω παρει κατι βρε κοριτσια; Πού καταντησαμε, να ανησυχω που δεν παιρνω κιλα χαχαχα! Ελπιζω να μεγαλωνει σωστα το μωρακι μου...Παντως τρωω  5 γευματα και παρολο που δεν μπορω καλα ολες τις τροφες, φροντιζω να εχω και λαχανικα και φρουτα και ψαρι και κρεας και δημητριακα στη διατροφη. Θα ρωτησω και τη Δευτερα τη γιατρο!

Εγώ νομίζω πως και μόνο η υγιεινή διατροφή μπορεί να σου μειώσει τα κιλά. έχω χάσει 3.5 κιλά από την αρχή μόνο που σταμάτησα να τρώω τα πιτογυρα και τα γλυκά έπεσα σε κιλά! Και επίσης έχω κάνει ήδη κοιλιά αλλά αυτό ειναι  ανεξάρτητο. Τα γραμμάρια που πρέπει να παίρνει το μωρό τα παίρνει οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείς γι αυτό! 

• Μου αρέσει 3

Καλημέρα και από μένα...μετά από ένα απίστευτο δύσκολο βράδυ με ξαφνικό κολικό εντέρου στη μία το βράδυ,ήρθα σήμερα στη δουλειά και νυστάζω όλη μέρα νιώθοντας και φουσκωμενη..η κοιλιά μου πρήστηκε πολύ από το έντερο...Αχ,πόσο θέλω να ηρεμήσω κααααποια στιγμή..τη μια μέρα είμαι καλά...την άλλη η ψυχολογία στα πατώματα...κι όπως καταλαβαίνετε σήμερα είναι μια από αυτές τις κακες μέρες!

• Λυπημένη/-ος 2

n41pp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Papakι είπε:

Καλημέρα και από μένα...μετά από ένα απίστευτο δύσκολο βράδυ με ξαφνικό κολικό εντέρου στη μία το βράδυ,ήρθα σήμερα στη δουλειά και νυστάζω όλη μέρα νιώθοντας και φουσκωμενη..η κοιλιά μου πρήστηκε πολύ από το έντερο...Αχ,πόσο θέλω να ηρεμήσω κααααποια στιγμή..τη μια μέρα είμαι καλά...την άλλη η ψυχολογία στα πατώματα...κι όπως καταλαβαίνετε σήμερα είναι μια από αυτές τις κακες μέρες!

Ωχ κορίτσι μου υπομονή να περάσει η μέρα να πας να ξεκουραστείς.Θα ήταν δύσκολο και φοβήθηκες και αϋπνία.Ο γιατρός σου έχει πει αν μπορείς να κάνεις κάτι για αυτό;

yRr5p2.png

Just now, Papakι said:

Καλημερα κοριτσακι μας! Αχ αυτο το κολικο εντερου, ομοιοπαθουσα κι εγω! Ξερεις εμενα τι με βοηθησε; ΑΠειρο νερο αλλα γουλια γουλια καθολη τη διαρκεια της μερας. Ισως αυτο βοηθησει να πας τουαλετα να ηρεμησει και το εντερο...Εχεις και αερια; Αν ναι μην τα κρατας καθολου! Αυτο με την ψυχολογια ειναι και λιγο απο τις ορμονες οχι μονο απο την ταλαιπωρια! Μηπως να σου εδινε καποιο αλλο σιροπι για τη δυσκοιλιοτητα;

• Μου αρέσει 1

oz5Vp2.png

Just now, Papakι είπε:

Λοιπόν επειδή κι εγώ είχα θέμα με την δυσκοιλιότητα(λέω είχα γιατί έχει δύο μέρες που σαν να επανήλθα) θα σου πω τι μου είπε ο γιατρός μου.εγω έτρωγα ο,τι έπρεπε σε σημείο που έτρωγα μόνο φυτικές ίνες,όσπρια,λαδερα,ακτινίδια,κεφίρ, αποξηραμένα δαμάσκηνα κτλ.το αποτελεσμα ήταν να έχω ένα έντερο τούρμπο,μέσα στα αέρια κ πάλι να μην μπορώ να πάω τουαλέτα όπως πρέπει.η λύση τελικά είναι το νερό.πολυ νερό όμως.σκεψου πρέπει 8 ποτήρια τουλάχιστον.κι εγώ πίνω 16 μετρημενα.υπερβολη θα μου πεις αλλά κακό δεν κάνει.πας απλά συνέχεια για τσισα. Ο γιατρός μου είπε να τρώω απ' όλα κ ζυμαρικά κ ψωμάκι γιατί αν τρώω μόνο από τα άλλα ,φοβάται για κολικό κ θα υποφέρω άδικα.οποτε εδώ κ 2-3 μέρες ξεκίνησα να τρώω απ' όλα,συνεχίζω εννοείται τα φρούτα κ τα λαχανικά απλά τα συνοδεύω με πολύ νερό.καντο κι εσύ κ είμαι σίγουρη ότι θα χαλαρώσεις!!

• Μου αρέσει 3

Just now, Papakι said:

Το έπαθα κι εγω πριν καμια εβδομάδα! Ανελέητος πόνος! Θέλει λίγη προσοχη στη διατροφή. Με ρεγουλα τα φρουτα με φλούδα ή σπόρους, μειωση στα όσπρια κι οτιδήποτε αλλο φουσκώνει το έντερο και πολύ νερό οπως λένε και τα κορίτσια από πάνω. Ο κολικος εντέρου μονο εμας διπλώνει, το μωρο δεν επηρεάζεται με κανέναν τρόπο, μην αγχώνεσαι. Εγώ είχα τυψεις που έτρωγα ο, τι να ναι πριν μεινω έγκυος κι έφαγα μια πετριά με την υγιεινή διατροφή και παρε φουλ όσπρια, πάρε  φουλ λαχανικά, πάρε φουλ φρούτα, παρε και δωρο εναν κολικό να χεις να πορεύεσαι.. Χαχα! Υπομονή και θα φτιάξει!! 

RCIAp3.png

Just now, magda15 είπε:

Το έπαθα κι εγω πριν καμια εβδομάδα! Ανελέητος πόνος! Θέλει λίγη προσοχη στη διατροφή. Με ρεγουλα τα φρουτα με φλούδα ή σπόρους, μειωση στα όσπρια κι οτιδήποτε αλλο φουσκώνει το έντερο και πολύ νερό οπως λένε και τα κορίτσια από πάνω. Ο κολικος εντέρου μονο εμας διπλώνει, το μωρο δεν επηρεάζεται με κανέναν τρόπο, μην αγχώνεσαι. Εγώ είχα τυψεις που έτρωγα ο, τι να ναι πριν μεινω έγκυος κι έφαγα μια πετριά με την υγιεινή διατροφή και παρε φουλ όσπρια, πάρε  φουλ λαχανικά, πάρε φουλ φρούτα, παρε και δωρο εναν κολικό να χεις να πορεύεσαι.. Χαχα! Υπομονή και θα φτιάξει!! 

Κορίτσια τι είναι αυτό δηλαδή με το έντερο σε αυτήν την ομάδα;;;;;χαχααχαχαα!!άντε να μας περάσει όλες επιτέλους να ηρεμήσει το κεφάλι μας...ναι ναι το μωράκι δεν καταλαβαίνει όντως τίποτα....εμείς λίγο ταλαιπωρουμαστε!υπομονη;-)

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, MumMaria said:

Κορίτσια τι είναι αυτό δηλαδή με το έντερο σε αυτήν την ομάδα;;;;;χαχααχαχαα!!άντε να μας περάσει όλες επιτέλους να ηρεμήσει το κεφάλι μας...ναι ναι το μωράκι δεν καταλαβαίνει όντως τίποτα....εμείς λίγο ταλαιπωρουμαστε!υπομονη;-)

Χαχαχα εγώ στην αρχή απ την τρομάρα μην το ξαναπαθω, τη φορα που εφαγα αρακά, καθόμουν μετά στον καναπέ περιμένοντας καρτερικά τον κολικο να ξαναχτυπήσει.. του γιατρού! Τελικά δεν ξαναχτύπησε, όλα καλά.Τρώω και κανονικά σαν άνθρωπος πια! Ελπίζω ολες αυτές οι ομορφιές του 1ου τριμηνου, να ισιώνουν στο 2ο! 

RCIAp3.png

Just now, magda15 είπε:

Χαχαχα εγώ στην αρχή απ την τρομάρα μην το ξαναπαθω, τη φορα που εφαγα αρακά, καθόμουν μετά στον καναπέ περιμένοντας καρτερικά τον κολικο να ξαναχτυπήσει.. του γιατρού! Τελικά δεν ξαναχτύπησε, όλα καλά.Τρώω και κανονικά σαν άνθρωπος πια! Ελπίζω ολες αυτές οι ομορφιές του 1ου τριμηνου, να ισιώνουν στο 2ο! 

Στον γιο μου με το που μπήκα 14η εβδομάδα,τελείωσαν όλα!αφού ξεχνούσα ότι ήμουν έγκυος!!στο εύχομαι!!!!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Διπλωθηκα από τον πόνο,σας λέω..δεν ήξερα τι να κάνω...σταμάτησε να λειτουργεί και το μυαλό.Δε μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι.αρχισα να τρέμω και ο πόνος να δυναμώνει..Μέχρι τώρα δε με ξαναεπιασε.Ο γιατρός μου είπε να αποφεύγω λαχανικά και όσπρια και να ξεκινήσω τα lactotune fiber,προβιοτικα φακελάκια σε σκόνη.Αερια πάντως έχω σε όλη την εγκυμοσυνη.Το έντερο έχει τρελαθεί εντελώς.Θα δούμε..

• Λυπημένη/-ος 1

n41pp3.png

Just now, Papakι είπε:

Διπλωθηκα από τον πόνο,σας λέω..δεν ήξερα τι να κάνω...σταμάτησε να λειτουργεί και το μυαλό.Δε μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι.αρχισα να τρέμω και ο πόνος να δυναμώνει..Μέχρι τώρα δε με ξαναεπιασε.Ο γιατρός μου είπε να αποφεύγω λαχανικά και όσπρια και να ξεκινήσω τα lactotune fiber,προβιοτικα φακελάκια σε σκόνη.Αερια πάντως έχω σε όλη την εγκυμοσυνη.Το έντερο έχει τρελαθεί εντελώς.Θα δούμε..

Ακολούθησε τις οδηγίες του γιατρού σου κ θα στρώσει σιγά σιγά.πιες πάντως κ νεράκι,κακό δεν θα κάνει..

• Μου αρέσει 1

είναι άκρως συγκινητικό να σε σκέφτονται άτομα ,που δεν έχεις καν γνωρίσει !!(Σας Ευχαριστω,το εκτιμώ ) επισης ,είναι καταπληκτικό που μοιραζόμαστε όλες μας τις σκέψεις !!Θα ήθελα να σας πω να μην μασάτε ούτε για τον πονοκέφαλο ,ούτε για το ζάχαρο ,ούτε για τον κολικό (έχω πάθει κ ξέρω τον πόνο )ούτε για τίποτε άλλο!!ολα θα περάσουν ,σφίγγουμε δόντια ,,διαλύουμε κάθε αρνητική σκέψη ,,,συμβουλευόμαστε ΠΑΝΤΑ τον γιατρό ακόμα και για το πιο χαζό ,,,δεν μπόρεσα να βοηθήσω ιδιαίτερα στα άγχη σας αλλα έχετε την @MumMaria (ΠΡΟΕΔΡΕ ΘΑ ΣΕ ΦΩΝΑΖΩ ,,χαχαχαχαχ))Είναι έμπειρη κ διαβάζει πολλά ενω δεν πρέπει !!!

υγ Όλη μέρα ακούω μωράκια να κλαίνε ,,,,επειδή έχω γίνει μανούλα(δοξα το θεό )θέλω να σας πω  ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερο νόημα ζωής,,,από ένα παιδί !Εχετε ένα θαύμα μέσα σας που μεγαλώνει γιαυτο κάντε ότι περνάει από το χέρι σας να είστε καλα και ήρεμες !!!

• Μου αρέσει 9

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...