Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 16/3/2025 at 6:51 ΜΜ, Sofiiii είπε:

Εγώ βάζω παντού γενικά το καστορέλαιο βοηθάει σε όλα γιατί είναι το πιο απρροφησιμο από το το δέρμα ,έβαζα στις εγκυμοσύνες γιατί δεν βάζω κρέμες και προϊόντα εμπορίου και δεν έχω ούτε γραμμουλα σημάδι τίποτα ...έχει βίντεο με μασαζακι στην περιοχή κάτω από τον αφαλό ειδικό για γονιμότητα που αιματωνει την περιοχή ...κάνω και βελονισμους επίσης όλα βοηθάνε για να ηρεμεις κιόλας 

Έχω διαβάσει κ εγώ για βελονισμό. Πόσο συχνά κάνεις; Σκέφτομαι μήπως ξεκινήσω..

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, Gogo1994 είπε:

Καλημερααα σε όλες σας μανουλες.

Δεσποινα η αλήθεια είναι ότι και εγώ νιώθω που κ που πονοκεφάλους αλλά περνάνε μόνοι τους ακόμα ευτυχώς.Απο σύμπτωμα κορίτσια ζαλιζεστε εσείς μόλις φάτε κάτι; Εγω μετά από τα κυρίως γεύματα ζαλίζομαι πολύ.χθες μετά από κάθε γεύμα ακόμα κ μετά από μια μπάρα ζαλιστηκα

Εμένα δεν περνάει γαμωτο κ παρόλο π είναι ήπιος είναι ενοχλητικό είναι συνεχόμενο...τον αιματοκρίτη σ τον έχεις δει;;;

k1S4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα αγαπημενες μου!

Καλη επιτυχια σημερα στα κοριτσια με τις αυχενικες! Θυμαμαι μονο την @ΕΥΑ!μας, δεν ξερω αν εχουμε καμια αλλη!

Καλη επιτυχια και στο πιο γενναιο κοριτσι της παρεας, την @demifilol! Κοριτσακι μου, να πανε ολα υπεροχα και να μπεις μεσα σημερα με ενα τεραστιο χαμογελο! Θα εισαι στις σκεψεις μας σημερα και σου στελνουμε ολη τη θετικη μας ενεργεια!!!!

Just now, rosy87 said:

Κορίτσι πραγματικά όμως τα ίδια! Κι εμένα από την εμβρυομεταφορα έχει να έρθει μαζί μου! Θα έπρεπε να είναι πιο ελαστικοί στο θέμα κινητό θεωρώ..αλλά ας κάνουμε υπομονή, να ναι γερά τα μωρά να λέμε και όλα τα άλλα με τον καιρό θα τα βρούμε! 

Ναι μωρε κοριτσι μου, πεσαμε τωρα πανω στον ιο. Το κανουν για ασφαλεια ολο αυτο...Κριμα μεν που παμε μονες μας αλλα απο την αλλη ας ειμαστε ολοι καλα στην υγεια μας και κυριως τα μωρακια μας και χαλαλι!!!

Just now, Despoina Mar said:

Καλημέρα κορίτσια πως πάνε τα συμπτώματα σας;;;εγώ εκτός από αναγούλα κ εμετό π κάνω πιο σπάνια πλέον έχω κ πονοκεφάλους...την προηγούμενη βδομάδα πέρασα εκείνον τον απίστευτο πόνο κ τώρα 4 μέρες έχω πολύ Η πιο ίσα π μ ενοχλεί είπα δεν θ πάρω κάτι αλλά σμρ δεν τη γλιτώνω.. πολύ ενοχλητικό :roll:

Καλημερα Δεσποινακι! Εγω  δεν εχω πολυ συχνα ζαλαδες αλλα καμια φορα με πιανει. Μηπως σου πεφτει και η πιεση και θελει κανενα σνακ αλμυρο; Επισης πινεις νερακι; Η ενυδατωση βοηθαει παρα πολυ!

• Μου αρέσει 3

oz5Vp2.png

Just now, Despoina Mar είπε:

Εμένα δεν περνάει γαμωτο κ παρόλο π είναι ήπιος είναι ενοχλητικό είναι συνεχόμενο...τον αιματοκρίτη σ τον έχεις δει;;;

Τελευταιες εξετάσεις γενικές ήταν περίπου πριν 1.5 - 2 μηνες.τωρα λογικά πρέπει να μου ξαναβάλει

yRr5p2.png

Just now, Υβόννη είπε:

Καλημερα αγαπημενες μου!

Καλη επιτυχια σημερα στα κοριτσια με τις αυχενικες! Θυμαμαι μονο την @ΕΥΑ!μας, δεν ξερω αν εχουμε καμια αλλη!

Καλη επιτυχια και στο πιο γενναιο κοριτσι της παρεας, την @demifilol! Κοριτσακι μου, να πανε ολα υπεροχα και να μπεις μεσα σημερα με ενα τεραστιο χαμογελο! Θα εισαι στις σκεψεις μας σημερα και σου στελνουμε ολη τη θετικη μας ενεργεια!!!!

Ναι μωρε κοριτσι μου, πεσαμε τωρα πανω στον ιο. Το κανουν για ασφαλεια ολο αυτο...Κριμα μεν που παμε μονες μας αλλα απο την αλλη ας ειμαστε ολοι καλα στην υγεια μας και κυριως τα μωρακια μας και χαλαλι!!!

Καλημερα Δεσποινακι! Εγω  δεν εχω πολυ συχνα ζαλαδες αλλα καμια φορα με πιανει. Μηπως σου πεφτει και η πιεση και θελει κανενα σνακ αλμυρο; Επισης πινεις νερακι; Η ενυδατωση βοηθαει παρα πολυ!

Όχι εγώ δεν έχω θέμα μ ζαλάδες η Γωγώ έχει χαχα

Just now, Gogo1994 είπε:

Τελευταιες εξετάσεις γενικές ήταν περίπου πριν 1.5 - 2 μηνες.τωρα λογικά πρέπει να μου ξαναβάλει

Αα Ναι πρέπει ν κάνεις κ εγώ έκανα την προηγούμενη βδομάδα.. μάλλον σ έχει πέσει ο αιματοκρίτης σ λίγο γ αυτο!!

k1S4p3.png

Just now, Υβόννη είπε:

Καλημερα αγαπημενες μου!

Σε ευχαριστω πολυ κοριτσι μου γλυκο!Καποια στιγμη το βραδυ θα σας κανω ανταποκριση :)

• Μου αρέσει 2

oru1p3.png

Διαφημίσεις

Just now, rosy87 είπε:

Κορίτσι πραγματικά όμως τα ίδια! Κι εμένα από την εμβρυομεταφορα έχει να έρθει μαζί μου! Θα έπρεπε να είναι πιο ελαστικοί στο θέμα κινητό θεωρώ..αλλά ας κάνουμε υπομονή, να ναι γερά τα μωρά να λέμε και όλα τα άλλα με τον καιρό θα τα βρούμε! 

Καλημέρα κορίτσι μου είναι δύσκολο να μην είναι κ ο άντρας σου στους υπερήχους.εδω κ ο δικός μου που στον γιο μας δεν έχανε υπέρηχο,τώρα ζοριζεται πάλι.απλα να σκεφτόμαστε να είναι γερά τα μπεμπακια μας!!!κ μετάξυ μας θα το δείτε κ στους υπερήχους από δω κ πέρα,δεν θα βλέπετε κ πολλά..εννοώ επειδή μεγαλώνει αρκετά το μωράκι,σου δείχνει στην εξέταση πως μετράει το χέρι,το κεφάλι,το στομάχι,τα νεφρά κ δεν καταλαβαίνεις κ πολλά όταν είναι ένα ένα τα οργανακια.ολο μαζί δεν χωράει να στο δειξει:-P στην β επιπέδου όντως αξίζει αλλά κι εκεί πιστεύω είτε θα έχουμε dvd είτε καλές φωτό!έτσι;;είναι κ το ψυχολογικό κομμάτι αλλά δεν αξίζει να στεναχωριομαστε για αυτό..

Just now, ΕΥΑ! είπε:

Σε ευχαριστω πολυ κοριτσι μου γλυκο!Καποια στιγμη το βραδυ θα σας κανω ανταποκριση :)

Θα περιμένουμε με αγωνια κοπέλα μου!!θα πάνε όλα τέλεια κ θα μάθουμε κ φύλο!!!!!χααχαχα!!έχεις την θετική μας ενέργεια!:x

Just now, Despoina Mar είπε:

Καλημέρα κορίτσια πως πάνε τα συμπτώματα σας;;;εγώ εκτός από αναγούλα κ εμετό π κάνω πιο σπάνια πλέον έχω κ πονοκεφάλους...την προηγούμενη βδομάδα πέρασα εκείνον τον απίστευτο πόνο κ τώρα 4 μέρες έχω πολύ Η πιο ίσα π μ ενοχλεί είπα δεν θ πάρω κάτι αλλά σμρ δεν τη γλιτώνω.. πολύ ενοχλητικό :roll:

Κοπέλα μου κι εμένα με πιάνουν που κ που πονοκέφαλοι αλλά πιστεύω βοηθάει τον πολύ νερό!!!το ξέρω με τις αναγουλες είναι δύσκολο αλλά εγώ από τότε που άρχισα να μετράω ποτήρια(με το ζόρι πινω) νιώθω καλύτερα κ τους πονοκεφάλους κ θα τολμήσω να πω κ με το έντερο!!οπότε πίνει λίγο περισσότερο νεράκι κ αν δεν αντέχεις κ πολυ πάρε ένα ντεπονακι,δεν θα πάθει τίποτα το μωράκι..υπομονη:cry:

Just now, Gogo1994 είπε:

Καλημερααα σε όλες σας μανουλες.

Δεσποινα η αλήθεια είναι ότι και εγώ νιώθω που κ που πονοκεφάλους αλλά περνάνε μόνοι τους ακόμα ευτυχώς.Απο σύμπτωμα κορίτσια ζαλιζεστε εσείς μόλις φάτε κάτι; Εγω μετά από τα κυρίως γεύματα ζαλίζομαι πολύ.χθες μετά από κάθε γεύμα ακόμα κ μετά από μια μπάρα ζαλιστηκα

Κοπέλα μου εγώ δεν έχω ζαλάδες με το φαι,αλλά έχω συχνά κ από αυτό!!!!βέβαια δεν ξέρω αν συνδέεται με το ουτρο που παίρνω από το στόμα(άντε να το σταματήσω κι αυτό) ή ίσως χρειάζομαι σιγά σιγά βιταμινουλα σίδηρο γιατί μάλλον με έχει ξεζουμισει η κόρη!!!χααχααχα!θα κάνουμε τις εξετάσεις μας την επόμενη φορά κ θα τα δούμε όλα Γωγουλα!!υπομονή..:cry: (είναι πλέον η μαγική λέξη,χααχαχααχα)

@demifilol ελπίζω όλα να πήγαν καλά γλυκιά μου κ οοοοποτε μπορέσεις να στείλεις τα ευχάριστα σου νέα!!!όλη η ομάδα σε σκέφτεται κι εσένα κ την κορούλα σου!!!η σκέψη μου είναι σε σενα:x

• Μου αρέσει 3
  • Ευχαριστώ 2

Αα Ναι πρέπει ν κάνεις κ εγώ έκανα την προηγούμενη βδομάδα.. μάλλον σ έχει πέσει ο αιματοκρίτης σ λίγο γ αυτο!!

Χαχαχαχαχα δεν ειδα το σπανια ειδα πονοκεφαλους κτλ! Συγγνωμη κοριτσι μου, ειχα 1μισι ωρα μαθημα και χαζεψα λιγο χαχαχαχα!!

Χαχαχαχαχα δεν ειδα το σπανια ειδα πονοκεφαλους κτλ! Συγγνωμη κοριτσι μου, ειχα 1μισι ωρα μαθημα και χαζεψα λιγο χαχαχαχα!!

Κοριτσια μου,

ειδα παλι το ζαχαρο σημερα και ειναι στο 96. Πηρα τη γιατρο γιατι τη Δευτερα εχω εξετασεις για το θυροειδη, να δουμε μαζι και το ζαχαρο. Ειπε οτι α, γιυτες οι τιμες ειναι νορμαλ και να μη με ανησυχει αλλα θα το δουμε εννοειται και στην εξεταση. Επισης κοριτσια ζυγιστηκα και δεν εχω βαλει γραμμαριο...Προσεχω ειναι η αληθεια, αλλα με το στηθος που εχει φουσκωσει συν την κοιλιτσα που εχει στρογγυλεψει (ποσο χαρα εχω με αυτο) δεν θα επρεπε να εχω παρει κατι βρε κοριτσια; Πού καταντησαμε, να ανησυχω που δεν παιρνω κιλα χαχαχα! Ελπιζω να μεγαλωνει σωστα το μωρακι μου...Παντως τρωω  5 γευματα και παρολο που δεν μπορω καλα ολες τις τροφες, φροντιζω να εχω και λαχανικα και φρουτα και ψαρι και κρεας και δημητριακα στη διατροφη. Θα ρωτησω και τη Δευτερα τη γιατρο!

• Χαχα 1

oz5Vp2.png

Καλημέρα !!!πριν μπω στο χειρουργείο γεννήθηκαν δυο μωράκια !!ενα κοριτσάκι που ούρλιαζε κ ένα αγοράκι που σιγοεκλαιγε !γενναια τα παλικάρια !εκανα τ χειρουργείο ολα καλα !!σας φιλώ γλυκά !!!

• Μου αρέσει 12

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Just now, demifilol είπε:

Καλημέρα !!!πριν μπω στο χειρουργείο γεννήθηκαν δυο μωράκια !!ενα κοριτσάκι που ούρλιαζε κ ένα αγοράκι που σιγοεκλαιγε !γενναια τα παλικάρια !εκανα τ χειρουργείο ολα καλα !!σας φιλώ γλυκά !!!

Ουφφ τέλεια μπράβο κορίτσι μου.Αππ δω κ πέρα όλα καλά 

Με συγκίνησε η περιγραφή με τα μωράκια 

• Μου αρέσει 2

yRr5p2.png

Just now, demifilol said:

Καλη αναρρωση γλυκια μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Κανεις και χιουμορ οποτε ειναι ολα καλα!!!!!! Ολη μας η θετικη σκεψη μαζι σου!!!! Απειρα φιλακια σε σενα και την κοιλιτσα σου!!

• Μου αρέσει 2

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

On 3/5/2020 at 1:14 ΠΜ, MumMaria είπε:

Λοιποοοον το πινακακι μας!!!!:x(με αρκετές ελλείψεις βέβαια που θα τις συμπληρώσουμε στην πορεία) οποία κοπέλα ξέχασα,να με σχωρατε,ένα μυαλό εχουμε:-P

@Ninamc     κοριτσάκι      ΠΗΤ 31/10

@Eirini1988  αγοράκι      ΠΗΤ 31/10

@Υβόννη     κοριτσάκι     ΠΗΤ 03/11

@VDPap      αγοράκι         ΠΗΤ 03/11

@Ρούλα Γ.            ..?..        ΠΗΤ 03/11

@demifilol    κοριτσάκι      ΠΗΤ 04/11

@MumMaria  κοριτσάκι     ΠΗΤ 04/11

@Despoina Mar κοριτσάκι  ΠΗΤ 05/11

@Gogo1994      αγοράκι     ΠΗΤ 05/11   

@Evitheodorou  κοριτσάκι  ΠΗΤ 05/11

@KarMar84       κοριτσάκι   ΠΗΤ 11/11

@ΕΥΑ!         ..?..                     ΠΗΤ 14/11

@magda15   ..?..                  ΠΗΤ 17/11

@Papakι   ..?..                      ΠΗΤ 20/11

@Φραουλίνο   ..?..                ΠΗΤ 23/11

@Lady_m   ..?..                     ΠΗΤ 24/11

@InaRina   ..?..                      ΠΗΤ 28/11

@Sofaki_88   ..?..   ..?..

@mairaki   ..?..     ..?..

@fairy-mary     ..?...          ..?..

@MinakiG     ..?....    ..?..

@Stefi M   ..?..        ..?...

@Nancy Zaf      ..?...    ..?..

@Sousamaki   ..?..     ..?..

@Anna2020     ..?..        ..?..

@rosy87             ..?..          ΠΗΤ 14/11

@Myrainbow    κοριτσάκι      ΠΗΤ 14/11

• Μου αρέσει 1

Just now, Υβόννη είπε:

Κοριτσια μου,

ειδα παλι το ζαχαρο σημερα και ειναι στο 96. Πηρα τη γιατρο γιατι τη Δευτερα εχω εξετασεις για το θυροειδη, να δουμε μαζι και το ζαχαρο. Ειπε οτι α, γιυτες οι τιμες ειναι νορμαλ και να μη με ανησυχει αλλα θα το δουμε εννοειται και στην εξεταση. Επισης κοριτσια ζυγιστηκα και δεν εχω βαλει γραμμαριο...Προσεχω ειναι η αληθεια, αλλα με το στηθος που εχει φουσκωσει συν την κοιλιτσα που εχει στρογγυλεψει (ποσο χαρα εχω με αυτο) δεν θα επρεπε να εχω παρει κατι βρε κοριτσια; Πού καταντησαμε, να ανησυχω που δεν παιρνω κιλα χαχαχα! Ελπιζω να μεγαλωνει σωστα το μωρακι μου...Παντως τρωω  5 γευματα και παρολο που δεν μπορω καλα ολες τις τροφες, φροντιζω να εχω και λαχανικα και φρουτα και ψαρι και κρεας και δημητριακα στη διατροφη. Θα ρωτησω και τη Δευτερα τη γιατρο!

Εγώ 1.5 και χαίρομαι και που έχω πάρει να δικαιολογηθεί κ η κοιλίτσα λίγο και που έχω πάρει λίγο σχετικά χαχαχα

yRr5p2.png

@Υβόννη

οσον αφορά για το θέμα με τα κιλά να μη σε αγχωνει καθόλου..εμένα ο γιατρός μου ,μου είπε ότι αν θελουμε να μείνουμε στα φυσιολογικά όρια βάσει που παγκόσμιου οργανισμού υγειας(ο οποίος συστήνει να πάρουμε 9κιλα σε όλη την εγκυμοσύνη ) θα πρέπει μέχρι τον 5ο μήνα να μη πάρω βάρος ή να πάρω ελάχιστο..οποτε μη φοβάσαι..εγώ επειδή έχω κ ένα πρόβλημα με τον μεταβολισμό μου ,με παρακολουθεί κ διατροφολόγος κ μου λέει τα ίδια ..τα μωράκια αναπτύσονται μια χαρά εφοσον κανείς σωστή διατροφή.

• Μου αρέσει 2

Just now, Sousamaki είπε:

@Υβόννη

οσον αφορά για το θέμα με τα κιλά να μη σε αγχωνει καθόλου..εμένα ο γιατρός μου ,μου είπε ότι αν θελουμε να μείνουμε στα φυσιολογικά όρια βάσει που παγκόσμιου οργανισμού υγειας(ο οποίος συστήνει να πάρουμε 9κιλα σε όλη την εγκυμοσύνη ) θα πρέπει μέχρι τον 5ο μήνα να μη πάρω βάρος ή να πάρω ελάχιστο..οποτε μη φοβάσαι..εγώ επειδή έχω κ ένα πρόβλημα με τον μεταβολισμό μου ,με παρακολουθεί κ διατροφολόγος κ μου λέει τα ίδια ..τα μωράκια αναπτύσονται μια χαρά εφοσον κανείς σωστή διατροφή.

Ναι κορίτσια πάει κ ανάλογα με τα κιλά που ήδη έχεις.αν ανήκουμε στο φυσιολογικό δείκτη μάζας 10-12 μου είπε ο διατροφολόγος είναι καλά.

Αν είσαι λιγότερα κιλά επιτρέπεται λίγο παραπάνω και αν είσαι πιο πολλά παίρνεις πιο λίγα.βεβαια δε είναι κ απόλυτα όλα αυτά ο κάθε οργανισμός είναι αλλιώς.η πεθερά μου χθες μου είπε πήρε 35 στον άντρα μου.Σοκ.Και της φάνηκε λίγο το 1.5 

yRr5p2.png

Just now, Sousamaki said:

@Υβόννη

Ευχαριστω πολυ κοριτσι μου!!!! Αγχωνομαι κι εγω με το παραμικρο μου φαινεται! Η γιατρος εδω (μενω Γερμανια) λεει ολα ειναι οκ αλλα ξερεις δεν αναλυουν και πολυ και εγω μετα κανω μονη μου σκεψεις! Με το καλο το μωρακι σου κι εσενα! Κανεις πολυ καλα που πας σε διατροφολογο! Σου λεει και τι χρειαζεσαι απο θρεπτικα συστατικα καθε μηνα και εχεςι το κεφαλι σου ησυχο!

Just now, Gogo1994 said:

Ναι κορίτσια πάει κ ανάλογα με τα κιλά που ήδη έχεις.αν ανήκουμε στο φυσιολογικό δείκτη μάζας 10-12 μου είπε ο διατροφολόγος είναι καλά.

Αν είσαι λιγότερα κιλά επιτρέπεται λίγο παραπάνω και αν είσαι πιο πολλά παίρνεις πιο λίγα.βεβαια δε είναι κ απόλυτα όλα αυτά ο κάθε οργανισμός είναι αλλιώς.η πεθερά μου χθες μου είπε πήρε 35 στον άντρα μου.Σοκ.Και της φάνηκε λίγο το 1.5 

Μωρε τοτε ηταν αλλες εποχες. Η εγκυος ετρωγε για δυο και κατι τετοιες ατακες! ΕΠισης παλια οι γυναικες ειχαν τοσες εγνοιες και δουλειες επανω τους, που στην εγκυμοσυνη εβρισκαν μια αφορμη να χαλαρωσουν λιγακι!

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...