Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , linaa είπε:

Αν όντως είναι αυτό το μέγεθος που σου έχει σημειώσει μάλλον είναι 18, χιλιοστά περίπου .

Όχι εκατοστά άμα ήταν εκατοστά θα ήταν σαν ένα κεφαλι🙃

Σήμερα το διάβασα και λέω γαμωτο είναι πολύ μικρό τι με λέει να κουνέλιασω ο τρελός??? Αλλά άλλη μέτρηση τελικά ήταν 

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, MumMaria είπε:

Ωχ ναι ε;σε χτυπησαν κι εσένα οι αναγουλες ε;υπομονή τώρα..μπορεί το καφέ να απορροφηθει κ από τον οργανισμό σου κ να μην το δεις ποτέ,να ξες..έκλεισες αυχενική ε;κι εγώ την Δευτέρα θα πάρω τηλέφωνο.εσυ πόσο είσαι τώρα;

Οκ τώρα το ειδα;-)

Μαζί είμαστε εμείς κάθε Παρασκευή αλλάζουμε βδομάδα ε;

yRr5p2.png

Διαφημίσεις

Just now, ΑnnaT είπε:

Κι εγώ 7 εβδομάδων  και 5 ημερών είμαι,  Despoina Mar εμείς πάμε μαζί!

Τη Δευτέρα θα παω για υπέρηχο.  Εσύ?

Αχ αληθεια!! Τ ωραιααα πήγα τ προηγούμενη βδομάδα κ θ ξαναπάω τ Πέμπτη!!:)

k1S4p3.png

Just now, MumMaria είπε:

Σήμερα είσαι 8η και ξεκινάς να διανύεις την 9η;ναι μαζί είμαστε! 1,6 εκατοστά το σπορι!:x

Ναι εμενααα τη τρίτη ήταν 1.4 το μικρούλι 

Πήρα κορίτσια την απάντηση από τη καλλιέργεια του κολπικού υγρού.μονο μύκητες έχω αλλα μου ειπε η γιατρος ότι είναι φυσιολογικο λόγω της εγκυμοσύνης.ολα τα άλλα αρνητικά.και γαλακτοβακιλλοι είναι σπάνιοι ενώ έπρεπε λέει να είναι πολλοί αλλά φταίει το ανοσοποιητικό.εσεις έχετε κάνει;

yRr5p2.png

Just now, Gogo1994 είπε:

Ναι εμενααα τη τρίτη ήταν 1.4 το μικρούλι 

Πήρα κορίτσια την απάντηση από τη καλλιέργεια του κολπικού υγρού.μονο μύκητες έχω αλλα μου ειπε η γιατρος ότι είναι φυσιολογικο λόγω της εγκυμοσύνης.ολα τα άλλα αρνητικά.και γαλακτοβακιλλοι είναι σπάνιοι ενώ έπρεπε λέει να είναι πολλοί αλλά φταίει το ανοσοποιητικό.εσεις έχετε κάνει;

Εμένα όχι,δεν μου ζήτησε και στην προηγούμενη εγκυμοσύνη μόλις μπήκα στον μήνα μου τότε μου έκανε για να δει αν μπορεί να περάσει το μωράκι με ασφάλεια από τον κολπο,να μην έχω κάνα μικρόβιο.θα πάρεις αντιβίωση ή μετά το πρώτο τρίμηνο;

Διαφημίσεις

Just now, MumMaria είπε:

Εμένα όχι,δεν μου ζήτησε και στην προηγούμενη εγκυμοσύνη μόλις μπήκα στον μήνα μου τότε μου έκανε για να δει αν μπορεί να περάσει το μωράκι με ασφάλεια από τον κολπο,να μην έχω κάνα μικρόβιο.θα πάρεις αντιβίωση ή μετά το πρώτο τρίμηνο;

Όχι είπε ότι οι μηκυτες δεν μας ενοχλούν ούτε να βάζω κάτι.αντιβιωση δε χρειάζεται είναι μόνο για τα λα μικρόβια.ναι μου είπε κ εμένα ότι θα το επαναλάβουμε τότε στο μήνα μου για αυτό το λόγο για να μη περάσουν στο μωρό 

• Μου αρέσει 1

yRr5p2.png

Just now, Gogo1994 είπε:

Όχι είπε ότι οι μηκυτες δεν μας ενοχλούν ούτε να βάζω κάτι.αντιβιωση δε χρειάζεται είναι μόνο για τα λα μικρόβια.ναι μου είπε κ εμένα ότι θα το επαναλάβουμε τότε στο μήνα μου για αυτό το λόγο για να μη περάσουν στο μωρό 

Εγώ πριν μείνω έγκυος είχα μύκητες 4 μήνες κ δεν έφευγαν μ τπτ..με το π έμεινα συνέχισα ν έχω πήρα τ lomexin γ 3 μέρες.. Κ μετά τα eco vag..εννοείται ότι δεν πέρασαν κ στ καπάκι έπαθα ασυμπτωματικη Ουρολοίμωξη.. τρελάθηκα ν πίνω νερά γ ν μην πάρω αντιβίωση.. εν τέλη καλυτερευσαν τ ούρα μ κ τώρα είναι ν κάνω πάλι.. μ είπε όποτε νιώθω φαγούρα ν βάζω από τ eco vag π είναι γαλακτοβακιλοι..αλλά δεν βλέπω σωτήρια ευτυχώς δεν έχω συμπτωματα

• Λυπημένη/-ος 1

k1S4p3.png

Just now, MumMaria είπε:

Κορίτσια έφτιαξα κρέπες,έβαλα ένα σωρό υλικά κ τις καταβρόχθισα! Βέβαια μετά από ένα μισάωρο τα έβγαλα σχεδόν όλα ,αλλά το ευχαριστηθηκα! Χαχαχαα

Εγώ έκανα έτσι με τ μπακαλιάρο κ τ σκορδαλιά.. Δεν τ έβγαλα μετά αλλά τ πλήρωνα μέχρι κ εχτες π τ στομάχι μ ήταν τούμπανο.. Δυστυχώς δεν έχω όρεξη εγώ καθολου

• Λυπημένη/-ος 1

k1S4p3.png

Just now, Despoina Mar είπε:

Εγώ έκανα έτσι με τ μπακαλιάρο κ τ σκορδαλιά.. Δεν τ έβγαλα μετά αλλά τ πλήρωνα μέχρι κ εχτες π τ στομάχι μ ήταν τούμπανο.. Δυστυχώς δεν έχω όρεξη εγώ καθολου

Εννοείς για φαι ή γενικά δεν έχεις ορεξη;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...