Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 16/3/2025 at 6:51 ΜΜ, Sofiiii είπε:

Εγώ βάζω παντού γενικά το καστορέλαιο βοηθάει σε όλα γιατί είναι το πιο απρροφησιμο από το το δέρμα ,έβαζα στις εγκυμοσύνες γιατί δεν βάζω κρέμες και προϊόντα εμπορίου και δεν έχω ούτε γραμμουλα σημάδι τίποτα ...έχει βίντεο με μασαζακι στην περιοχή κάτω από τον αφαλό ειδικό για γονιμότητα που αιματωνει την περιοχή ...κάνω και βελονισμους επίσης όλα βοηθάνε για να ηρεμεις κιόλας 

Έχω διαβάσει κ εγώ για βελονισμό. Πόσο συχνά κάνεις; Σκέφτομαι μήπως ξεκινήσω..

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, Myrainbow είπε:

Κοριτσάκια μου πήρα το αποτέλεσμα του ppa και όλα καλά!! Από 1προς 251 για τρισωμια 21 μου πήγε στο 1 προς 1200!!ο γιατρός μου είπε πως δεν χρειάζεται ούτε nipt να κάνω!! Είμαι πολύ χαρούμενη!! Εχτές τα έβλεπα όλα μαύρα με το 2.5 αυχενική και σήμερα όλα άλλαξαν.. Σας ευχαριστώ πολύ για τη θετική ενέργεια!! Να είστε όλες καλά και με μια υπέροχη και τελειομηνη εγκυμοσύνη.. :)

Αα ξέχασα να σας πω, περιμένω κοριτσάκι οπότε βάλτε με αν θέλετε στο πινακακι σας και πείτε μου σε ποια σελίδα είναι να το δω και εγώ :)

Πολλά συγχαρητήρια κοριτσάκι μου.Με το καλό η κορούλα σου .πόσο χαίρομαι που έχουμε όλες καλά νέα σιγά σιγά

• Μου αρέσει 1

yRr5p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 hour ago, Papakι είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!!Καλέ δε σας προλαβαίνω...8 ώρες πήγα στη δουλειά κ αυξήθηκε η συνομιλία κατά 5 σελίδες...Τι όρεξη και ζωντάνια είναι αυτή στην ομαδουλα μου...Σας ευχαριστώ όλες πάρα πολύ για τις ευχές και για το ότι συμμεριζεστε τη χαρά μας..Από καρδιάς σας εύχομαι υγεία σε σας και φυσικά στα ροδαλα σας τσαχπινικα μωράκια!!!

Και πάμε τώρα στην ερώτηση της ημέρας...χτες στην αυχενική κ γιατρός που είπε ότι πάμε πολύ καλά και ότι όλα τα βλέπει μια χαρά..του έκανα κάποιες ερωτήσεις αλλά την περισσότερη ώρα κοιτούσα το μωράκι που κολυμπούσε και κοιτούσα το σύζυγό και λιωναμε...ξέχασα λοιπόν να ρωτήσω το γιατρό πόσο μέτρησε την αυχενική διαφάνεια!!!Που ακριβώς το αναγράφει στον υπέρηχο;;;έχω δει το βιντεάκι 20 φορές αλλά προφανώς δεν κάνω για γιατρός!!!χαχαχχαχα!!!

Συγχαρητήρια και σε σένα για την αυχενική σου!! Με το καλό το μωράκι σας!! Σίγουρα το λέει στο χαρτί μαζί και με τις άλλες μετρήσεις και το ξαναλέει στην papp-a

Πολύ ωραιο το συναίσθημα να παρακολουθεις την αυχενική με τον σύζυγό σου και μάλιστα να σας δώσουν και υλικό βίντεο! Εγώ πολύ άτυχη σε αυτό το κομμάτι, στην κλινική που με βλέπει ο γιατρός δεν επιτρέπουν συζύγους οπότε δεν έχει δει κανένα υπέρηχο από κοντά ο σύζυγος. Επίσης ούτε την αυχενική μοιραστηκαμε, αλλά ούτε μας έδωσαν ή με άφησαν να βγάλω βίντεο! Οπότε θα κλείσω και αλλού ραντεβού για να το δει κ ο σύζυγος γιατί έτσι όπως το πάει θα το δει μόνο από κοντά...

• Χαχα 1

Just now, Myrainbow είπε:

Κοριτσάκια μου πήρα το αποτέλεσμα του ppa και όλα καλά!! Από 1προς 251 για τρισωμια 21 μου πήγε στο 1 προς 1200!!ο γιατρός μου είπε πως δεν χρειάζεται ούτε nipt να κάνω!! Είμαι πολύ χαρούμενη!! Εχτές τα έβλεπα όλα μαύρα με το 2.5 αυχενική και σήμερα όλα άλλαξαν.. Σας ευχαριστώ πολύ για τη θετική ενέργεια!! Να είστε όλες καλά και με μια υπέροχη και τελειομηνη εγκυμοσύνη.. :)

Αα ξέχασα να σας πω, περιμένω κοριτσάκι οπότε βάλτε με αν θέλετε στο πινακακι σας και πείτε μου σε ποια σελίδα είναι να το δω και εγώ :)

Τέλεια κοπέλα μου!!σούπερ! εννοείται θα σε βάλω τώρα πινακακι.πες μου κ την πιθανή ημερομηνία τοκετού που σου έδωσαν αν θες για να έχω όλα τα στοιχεία!(φακελωμα κανονικό) χααχαχαχα

Just now, rosy87 είπε:

Συγχαρητήρια και σε σένα για την αυχενική σου!! Με το καλό το μωράκι σας!! Σίγουρα το λέει στο χαρτί μαζί και με τις άλλες μετρήσεις και το ξαναλέει στην papp-a

Πολύ ωραιο το συναίσθημα να παρακολουθεις την αυχενική με τον σύζυγό σου και μάλιστα να σας δώσουν και υλικό βίντεο! Εγώ πολύ άτυχη σε αυτό το κομμάτι, στην κλινική που με βλέπει ο γιατρός δεν επιτρέπουν συζύγους οπότε δεν έχει δει κανένα υπέρηχο από κοντά ο σύζυγος. Επίσης ούτε την αυχενική μοιραστηκαμε, αλλά ούτε μας έδωσαν ή με άφησαν να βγάλω βίντεο! Οπότε θα κλείσω και αλλού ραντεβού για να το δει κ ο σύζυγος γιατί έτσι όπως το πάει θα το δει μόνο από κοντά...

Τουλάχιστον β επιπέδου να είμαστε με τους άντρες μας ρε κορίτσια!!να χαρούμε κι αυτοί!!εκεί βλέπεις κ το μωρό κανονικότατα!!3d έτσι όπως θα είναι στην πραγματικότητα,ματάκια,μυτούλα!!!:x

• Μου αρέσει 1

Just now, MumMaria είπε:

Τέλεια κοπέλα μου!!σούπερ! εννοείται θα σε βάλω τώρα πινακακι.πες μου κ την πιθανή ημερομηνία τοκετού που σου έδωσαν αν θες για να έχω όλα τα στοιχεία!(φακελωμα κανονικό) χααχαχαχα

Τουλάχιστον β επιπέδου να είμαστε με τους άντρες μας ρε κορίτσια!!να χαρούμε κι αυτοί!!εκεί βλέπεις κ το μωρό κανονικότατα!!3d έτσι όπως θα είναι στην πραγματικότητα,ματάκια,μυτούλα!!!:x

Ανυπομονώ για αυτό! Τουλάχιστον θα κλείσω αλλού ραντεβού όταν έρθει η ώρα, να είμαι σίγουρη ότι θα είναι κι ο άντρας μου μαζί! Μην τα ζω όλα μόνη:)

• Μου αρέσει 1

Κοριτσιααααααααααα...βγήκαν κι όλας τα αποτελέσματα σε μια μέρα...όλα είναι μια χαρά είπε ο γιατρος μου...Η αυχενική τελικά είναι 1,70...Τρισωμια 21 1/636.Τρισωμια 18 1/1441.Τρισωμια 13 1/4543.Εσεις τι λέτε σε σχέση με τη δική σας εμπειρία και αυτά ο σας έχει πει ο δικός σας γιατρός;

ΠΗΤ έχω 20/11,όπως σας είχα πει ήδη!

Για το φύλο θα περιμένουμε γιατί έχω ξανά ραντεβού 28 Μαϊου!!!Δε θα αντέξω σίγουρα να περιμένω!!!

• Μου αρέσει 5

n41pp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Papakι είπε:

Κοριτσιααααααααααα...βγήκαν κι όλας τα αποτελέσματα σε μια μέρα...όλα είναι μια χαρά είπε ο γιατρος μου...Η αυχενική τελικά είναι 1,70...Τρισωμια 21 1/636.Τρισωμια 18 1/1441.Τρισωμια 13 1/4543.Εσεις τι λέτε σε σχέση με τη δική σας εμπειρία και αυτά ο σας έχει πει ο δικός σας γιατρός;

Για το φύλο θα περιμένουμε γιατί έχω ξανά ραντεβού 28 Μαϊου!!!Δε θα αντέξω σίγουρα να περιμένω!!!

Τελεια! Ακου μια συμβουλη!

Αφου σου πε ο γιατρος οτι εισαι μια χαρα μην πεφτεις στην παγιδα να συγκρινεις τιμες και γιατρους..

Μια χαρα ειναι ολα,μην ανησυχεις!

Με το καλο κοριτσι μ!

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Τελεια! Ακου μια συμβουλη!

Αφου σου πε ο γιατρος οτι εισαι μια χαρα μην πεφτεις στην παγιδα να συγκρινεις τιμες και γιατρους..

Μια χαρα ειναι ολα,μην ανησυχεις!

Με το καλο κοριτσι μ!

Καλέ ναι,εννοείται...έτσι για τη φιλολογικη συζήτηση...μου αρέσει να συζητάω και να μιλάω για νέα θέματα..ειδικά για μια εγκυμοσύνη!Δεν είναι κακό να ακούς γνώμες και απόψεις..το αν θα τις ασπαστεις είναι άλλο θέμα...Πολλά πράγματα δεν ήξερα,που διάβασα στην ομαδουλα μας,τα ρώτησα μετά στο γιατρό μου και μου τα εξήγησε...Σε Ευχαριστώ κορίτσι μου για τις ευχές!!!!Με το καλό κι εσύ η κοράκλα!!!Περνάει ο καιρός κορίτσια...

n41pp3.png

Just now, Papakι είπε:

Όλα τέλεια κοπέλα μου κ η αυχενική διαφάνεια σούπερ τιμή!αφού κ ο γιατρός σου είναι ευχαριστημένος ,δεν έχεις να ανησυχείς για τίποτα!!λιγο υπομονή για το φύλο τώρα !!!άντε παπάκι πάει κι αυτό....:-P

Just now, Papakι είπε:

Καλέ ναι,εννοείται...έτσι για τη φιλολογικη συζήτηση...μου αρέσει να συζητάω και να μιλάω για νέα θέματα..ειδικά για μια εγκυμοσύνη!Δεν είναι κακό να ακούς γνώμες και απόψεις..το αν θα τις ασπαστεις είναι άλλο θέμα...Πολλά πράγματα δεν ήξερα,που διάβασα στην ομαδουλα μας,τα ρώτησα μετά στο γιατρό μου και μου τα εξήγησε...Σε Ευχαριστώ κορίτσι μου για τις ευχές!!!!Με το καλό κι εσύ η κοράκλα!!!Περνάει ο καιρός κορίτσια...

Αυτό ακριβώς,περνάει ο καιρός κ μετά από κάθε εξέταση ερχόμαστε όλο κ πιο κοντά στην στιγμή που θα πάρουμε αγκαλιά τα μωράκια μας:x

• Μου αρέσει 1

Just now, MumMaria είπε:

Ναι φυσικά!! Θα γεννήσω πρώτα ο Θεός, στις 14 Νοεμβρίου!!! Το κοριτσάκι μου.. Δεν μπορώ να το πιστέψω.. :)

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, Papakι said:

Κοριτσακι μου,

τελεια τα ποσοστα σου και ολες οι πιθανοτητες πολυ μικροτερες απο τις φυσιολογικες οποτε τελειαααααααα! Εχουμε ιδια αυχενικη και ιδιο επομενο ραντεβου! Μαζι θα γραψουμε τα νεα για το φυλο χαχαχαχα!

Πολυ χαιρομαι με την εξελιξη της εγκυμοσυνης σου και ευχομαι μονο χαμογελα απο δω και περα!!!

Just now, Myrainbow said:

Ναι φυσικά!! Θα γεννήσω πρώτα ο Θεός, στις 14 Νοεμβρίου!!! Το κοριτσάκι μου.. Δεν μπορώ να το πιστέψω.. :)

Κοριτσακι μου,

ειδα μολις τα νεα σου και χαρηκα παρα πολυ!!!!! Ειδες τελικα οτι ολα πανε καλα και η αυχενικη ειναι συνδυασμος παραγοντων; Να το απολαυσεις απο δω και περα και με το καλο να κρατησεις την κορουλα σου αγκαλιτσα! Και οσο για το αγχος, να μπαινεις εδω να τα λεμε! Εμενα αυτη η ομαδουλα με εχει βοηθησει παρα πολυ να μην εχω πολυ αγχος! Σας ευχαριστω ολες κοριτσια μου!!!

1 hour ago, rosy87 said:

Αχ κοριτσι μου σε καταλαβαινω...Εμενα ηρθε στην εμβρυομεταφορα και στον πρωτο υπερηχο και αυτο ηταν! Δηλαδη εχει δει κατι κυτταρα και υστερα ενα φασολι! Ουτε μας αφηνουν βιντεο ουτε μας εδωσαν...Δειχνω τις φωτογραφιες απο τον υπερηχο και προσπαθω λιγο να περιγραψω! Ζητησα να εχω κινητο αλλα ειπαν οχι. Ευχομαι να ερθει στη β'επιπεδου αλλιως ναι μαλλον θα το δει στο μαιευτηριο μια και καλη χαχαχα!

• Μου αρέσει 1

oz5Vp2.png

4 ώρες πρίν, Υβόννη είπε:

Αχ κοριτσι μου σε καταλαβαινω...Εμενα ηρθε στην εμβρυομεταφορα και στον πρωτο υπερηχο και αυτο ηταν! Δηλαδη εχει δει κατι κυτταρα και υστερα ενα φασολι! Ουτε μας αφηνουν βιντεο ουτε μας εδωσαν...Δειχνω τις φωτογραφιες απο τον υπερηχο και προσπαθω λιγο να περιγραψω! Ζητησα να εχω κινητο αλλα ειπαν οχι. Ευχομαι να ερθει στη β'επιπεδου αλλιως ναι μαλλον θα το δει στο μαιευτηριο μια και καλη χαχαχα!

Κορίτσι πραγματικά όμως τα ίδια! Κι εμένα από την εμβρυομεταφορα έχει να έρθει μαζί μου! Θα έπρεπε να είναι πιο ελαστικοί στο θέμα κινητό θεωρώ..αλλά ας κάνουμε υπομονή, να ναι γερά τα μωρά να λέμε και όλα τα άλλα με τον καιρό θα τα βρούμε! 

Καλημέρα κορίτσια πως πάνε τα συμπτώματα σας;;;εγώ εκτός από αναγούλα κ εμετό π κάνω πιο σπάνια πλέον έχω κ πονοκεφάλους...την προηγούμενη βδομάδα πέρασα εκείνον τον απίστευτο πόνο κ τώρα 4 μέρες έχω πολύ Η πιο ίσα π μ ενοχλεί είπα δεν θ πάρω κάτι αλλά σμρ δεν τη γλιτώνω.. πολύ ενοχλητικό :roll:

• Λυπημένη/-ος 1

k1S4p3.png

Just now, Despoina Mar είπε:

Καλημέρα κορίτσια πως πάνε τα συμπτώματα σας;;;εγώ εκτός από αναγούλα κ εμετό π κάνω πιο σπάνια πλέον έχω κ πονοκεφάλους...την προηγούμενη βδομάδα πέρασα εκείνον τον απίστευτο πόνο κ τώρα 4 μέρες έχω πολύ Η πιο ίσα π μ ενοχλεί είπα δεν θ πάρω κάτι αλλά σμρ δεν τη γλιτώνω.. πολύ ενοχλητικό :roll:

Καλημερααα σε όλες σας μανουλες.

Δεσποινα η αλήθεια είναι ότι και εγώ νιώθω που κ που πονοκεφάλους αλλά περνάνε μόνοι τους ακόμα ευτυχώς.Απο σύμπτωμα κορίτσια ζαλιζεστε εσείς μόλις φάτε κάτι; Εγω μετά από τα κυρίως γεύματα ζαλίζομαι πολύ.χθες μετά από κάθε γεύμα ακόμα κ μετά από μια μπάρα ζαλιστηκα

• Μου αρέσει 1

yRr5p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...