Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 16/3/2025 at 6:51 ΜΜ, Sofiiii είπε:

Εγώ βάζω παντού γενικά το καστορέλαιο βοηθάει σε όλα γιατί είναι το πιο απρροφησιμο από το το δέρμα ,έβαζα στις εγκυμοσύνες γιατί δεν βάζω κρέμες και προϊόντα εμπορίου και δεν έχω ούτε γραμμουλα σημάδι τίποτα ...έχει βίντεο με μασαζακι στην περιοχή κάτω από τον αφαλό ειδικό για γονιμότητα που αιματωνει την περιοχή ...κάνω και βελονισμους επίσης όλα βοηθάνε για να ηρεμεις κιόλας 

Έχω διαβάσει κ εγώ για βελονισμό. Πόσο συχνά κάνεις; Σκέφτομαι μήπως ξεκινήσω..

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, Υβόννη είπε:

Αχ επιτελους που το λεει καποιος αυτο!!! Πολυ σωστα μιλας Μαρακι! Χτες μιλησα παλι με τη μαια και μου ειπε ακριβως αυτο! Να μην αφηνω λεει τον αντρα μου στο περιθωριο οταν ερθει το παιδι, γιατι λεει ειναι το συνηθισμενο λαθος που κανουμε οι μανουλες. Μου ειπε χτες να φτιαξουμε λιστες σε λιγο καιρο, με τις δουλειες για την προετοιμασια του νεου μελους και ο καθενας μας να αναλαβει κατι! Ειναι λεει πολυ ασχημο να νιωθει ο αντρας στην απεξω και οτι ειναι σε δευτερη μοιρα και εχει δικιο! Με συμβουλεψε επισης να μην κριτικαρω πώς θα κανει καποιες δουλειες. Το θεμα λεει ειναι να γινονται και οχι με ποιο τροπο. 

Ακριβώς αυτό!!!ακόμα κι αν σε κάποια πράγματα δεν έχει άποψη, ή θεωρείς πως εσύ ξέρεις το σωστό,του απευθύνουμε πάντα τον λόγο,σκεφτείτε πόσο στην απέξω μπορεί να νιώθει τώρα αυτός...γιατί εμείς γινόμαστε μανουλες με το πρώτο θετικό τεστ,με το πρώτο σκίρτημα,με την πρώτη κλωτσιά..οι άντρες μας όλο αυτον τον καιρό είναι παρατηρητές κ γίνονται ουσιαστικά μπαμπάδες μόλις αντικρίζουν το μωράκι.ολα να τα συζητάτε κ να τους ακούτε κι ας λένε χαζακια κάποιες φορές.εγω τον άντρα μου που είμαστε κοντά 9 χρόνια τον είδα πρώτη φορά να κλαίει όταν γεννήθηκε ο μικρός.μολις τον είδε κ άρχισε να κλαίει το μωρό,άρχισε κ αυτός το κλάμα!!κ μετά κάθε φορά που έλεγε γεννησαμε στο τηλέφωνο έκλαιγε!!!τώρα σας μιλάω για ένα άτομο πολύ κλειστό ,που ακόμα κ στις παλινδρομες,στις εκτρώσεις,τόσο κλάμα έριξα εγώ,αυτός τίποτα,ψύχραιμος,βράχος!!στην γέννα έκλαιγε σαν μωρό!!είναι να μην τον ερωτευτείς ξανά;;;!!!

Just now, Υβόννη είπε:

Μα σκεψου εμεις το εχουμε μεσα μας, απο το θετικο τεστ και μετα νιωθουμε μαμαδες! Ο αλλος ο δολιος δεν εχει ιδεα, βλεπει εκει μια κοιλια σε καποια φαση. ΑΝ εμεις δε του δωσουμε χωρο να βρει και αυτος τη σχεση του με το παιδι, τοτε δουλεια δε γινεται! Η μαια ειναι τελεια, θα σας τα γραψω καποια στιγμη! Προς το παρον μου δινει λιγες οδηγιες για την εγκυμοσυνη αλλα σε λιγο καιρο θα αρχισουμε να οργανωνουμε λιγο ειπε τα πραγματα για το μωρο!

Αυτό ακριβώς έγραψα τωρα:-P

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, MumMaria είπε:

Ακριβώς αυτό!!!ακόμα κι αν σε κάποια πράγματα δεν έχει άποψη, ή θεωρείς πως εσύ ξέρεις το σωστό,του απευθύνουμε πάντα τον λόγο,σκεφτείτε πόσο στην απέξω μπορεί να νιώθει τώρα αυτός...γιατί εμείς γινόμαστε μανουλες με το πρώτο θετικό τεστ,με το πρώτο σκίρτημα,με την πρώτη κλωτσιά..οι άντρες μας όλο αυτον τον καιρό είναι παρατηρητές κ γίνονται ουσιαστικά μπαμπάδες μόλις αντικρίζουν το μωράκι.ολα να τα συζητάτε κ να τους ακούτε κι ας λένε χαζακια κάποιες φορές.εγω τον άντρα μου που είμαστε κοντά 9 χρόνια τον είδα πρώτη φορά να κλαίει όταν γεννήθηκε ο μικρός.μολις τον είδε κ άρχισε να κλαίει το μωρό,άρχισε κ αυτός το κλάμα!!κ μετά κάθε φορά που έλεγε γεννησαμε στο τηλέφωνο έκλαιγε!!!τώρα σας μιλάω για ένα άτομο πολύ κλειστό ,που ακόμα κ στις παλινδρομες,στις εκτρώσεις,τόσο κλάμα έριξα εγώ,αυτός τίποτα,ψύχραιμος,βράχος!!στην γέννα έκλαιγε σαν μωρό!!είναι να μην τον ερωτευτείς ξανά;;;!!!

Αχ τι συγκινητικό κ εμένα έτσι είναι κοινωνικός αλλά στα συναισθήματα του είναι πολύ κλειστός μόνο σε εμένα βλέπω ότι ανοίγεται γενικά, αλλά γ κλάμα αυτο π λες ποτέ κ πουθενά.. αχ μωρέ τι συγκινητικές στιγμεςς

k1S4p3.png

Just now, Υβόννη είπε:

Κοιτα δνε ειναι κακο να εχουμε προτιμηση πιστευω. Ετσι και αλλιως μολις το δουμε το μωρακι μας θα το λατρεψουμε και μετα δε θα το αλλαζουμε με τιποτα! Εγω προσωπικα δεν εχω προτιμηση,  ο αντρας μου θελει κοριτσακι! Τον ρωτησα χτες γιατι και τί μου ειπε; Γιατι λεει το κοριτσι θα εχει προτυπο εμενα! Επισης λεει δεν ξερει ποδοσφαιρο και μπασκετ και αν ειναι αγορι δε θα ειναι ισως καλος μπαμπας! Ποσο γλυκουλης μωρε!!! Λες και το μπασκετ σε κανει καλο μπαμπα! Κια μετα για μαντεψτε! Εκλαιγα εγω!! Πολυ πρωτοτυπο!!!

Ελααα ρεεε κοίτα τι σκέφτονται κι οι άντρες

Γίνονται λιώμα μωρέ όλη αυτή τη περίοδο.ο δικός μου ένα τσακ παραπάνω αγοράκι ήθελε.ρωτουσε κ ξαναερωτουσε το γιατρό για σιγουριά.χχαχα 

• Μου αρέσει 1

yRr5p2.png

Just now, MumMaria said:

Αυτό ακριβώς έγραψα τωρα:-P

Κλαιω τωρα με τον αντρα σου...Ισως επειδη μεγαλωσα χωρις πατερα συγκινουμαι τοσο πολυ με τους μπαμπαδες και θελω πολυ να εχει το παιδι μου καλη σχεση με τον αντρα μου...Μακαρι να γερασουμε μαζι και το ευχομαι, παντως οτι και να γινει θα ειναι ο μπαμπας του παιδιου και αυτο δε θελω να το ξεχασει κανενας μας!

Ο αντρας μου επισης ειναι κλειστος γενικα και οταν τον ειχα δει να βγαζει κρυφα φωτο με το κινητο τον υπερηχο με το παιδι μιλαμε επαθα σοκ (δεν του ειπα κατι δε θελω να τον φερνω σε δυσκολη θεση συναισθηματικα, ας εκφραζεται οταν το νιωθει)! Γι'αυτο εχω νευριασει με τον παλιοιο μωρε, γιατι δεν ερχεται μαζι στους υπερηχους...

• Μου αρέσει 2
  • Λυπημένη/-ος 1

oz5Vp2.png

Just now, Despoina Mar είπε:

Αχ τι συγκινητικό κ εμένα έτσι είναι κοινωνικός αλλά στα συναισθήματα του είναι πολύ κλειστός μόνο σε εμένα βλέπω ότι ανοίγεται γενικά, αλλά γ κλάμα αυτο π λες ποτέ κ πουθενά.. αχ μωρέ τι συγκινητικές στιγμεςς

Και που είσαι ακόμα;;;οι άντρες αλλάζουν πολύ με το που γίνονται μπαμπάδες!!!!εμένα εγινε ακόμα πιο στοργικός ,υπερπροστατευτικός..αχ κ με το παιδί να τους δείτε,λιώνει στα χαδια..όλο αγκαλιές είναι..εμείς τώρα ο λόγος που μαλώνουμε είναι όταν πάω για τουαλέτα κ αργω λίγο κ ακούει πχ την βρύση να τρέχει,να πλένω δύο πιάτα ,μόνο που δεν ουρλιάζει!!δεν με αφήνει να κάνω τίποτα!!δεν τα κάνει όπως θέλω η αλήθεια είναι αλλά δεν λέω κιχ!!!μπράβο κ μπράβο είμαι!!!χαχααχα

Just now, Υβόννη είπε:

Κλαιω τωρα με τον αντρα σου...Ισως επειδη μεγαλωσα χωρις πατερα συγκινουμαι τοσο πολυ με τους μπαμπαδες και θελω πολυ να εχει το παιδι μου καλη σχεση με τον αντρα μου...Μακαρι να γερασουμε μαζι και το ευχομαι, παντως οτι και να γινει θα ειναι ο μπαμπας του παιδιου και αυτο δε θελω να το ξεχασει κανενας μας!

Ο αντρας μου επισης ειναι κλειστος γενικα και οταν τον ειχα δει να βγαζει κρυφα φωτο με το κινητο τον υπερηχο με το παιδι μιλαμε επαθα σοκ (δεν του ειπα κατι δε θελω να τον φερνω σε δυσκολη θεση συναισθηματικα, ας εκφραζεται οταν το νιωθει)! Γι'αυτο εχω νευριασει με τον παλιοιο μωρε, γιατι δεν ερχεται μαζι στους υπερηχους...

Συγκίνησης φατσουλα ήταν αυτή!

• Χαχα 3

Διαφημίσεις

Just now, MumMaria said:

Και που είσαι ακόμα;;;οι άντρες αλλάζουν πολύ με το που γίνονται μπαμπάδες!!!!εμένα εγινε ακόμα πιο στοργικός ,υπερπροστατευτικός..αχ κ με το παιδί να τους δείτε,λιώνει στα χαδια..όλο αγκαλιές είναι..εμείς τώρα ο λόγος που μαλώνουμε είναι όταν πάω για τουαλέτα κ αργω λίγο κ ακούει πχ την βρύση να τρέχει,να πλένω δύο πιάτα ,μόνο που δεν ουρλιάζει!!δεν με αφήνει να κάνω τίποτα!!δεν τα κάνει όπως θέλω η αλήθεια είναι αλλά δεν λέω κιχ!!!μπράβο κ μπράβο είμαι!!!χαχααχα

Συγκίνησης φατσουλα ήταν αυτή!

Το καταλαβα! Εχε χαρη που δεν εχω σημερα φατσουλες! Αυριο θα βγαλω το αχτι μου χαχαχ

oz5Vp2.png

Καλησπέρα κορίτσια!!Καλέ δε σας προλαβαίνω...8 ώρες πήγα στη δουλειά κ αυξήθηκε η συνομιλία κατά 5 σελίδες...Τι όρεξη και ζωντάνια είναι αυτή στην ομαδουλα μου...Σας ευχαριστώ όλες πάρα πολύ για τις ευχές και για το ότι συμμεριζεστε τη χαρά μας..Από καρδιάς σας εύχομαι υγεία σε σας και φυσικά στα ροδαλα σας τσαχπινικα μωράκια!!!

Και πάμε τώρα στην ερώτηση της ημέρας...χτες στην αυχενική κ γιατρός που είπε ότι πάμε πολύ καλά και ότι όλα τα βλέπει μια χαρά..του έκανα κάποιες ερωτήσεις αλλά την περισσότερη ώρα κοιτούσα το μωράκι που κολυμπούσε και κοιτούσα το σύζυγό και λιωναμε...ξέχασα λοιπόν να ρωτήσω το γιατρό πόσο μέτρησε την αυχενική διαφάνεια!!!Που ακριβώς το αναγράφει στον υπέρηχο;;;έχω δει το βιντεάκι 20 φορές αλλά προφανώς δεν κάνω για γιατρός!!!χαχαχχαχα!!!

n41pp3.png

Just now, Papakι είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!!Καλέ δε σας προλαβαίνω...8 ώρες πήγα στη δουλειά κ αυξήθηκε η συνομιλία κατά 5 σελίδες...Τι όρεξη και ζωντάνια είναι αυτή στην ομαδουλα μου...Σας ευχαριστώ όλες πάρα πολύ για τις ευχές και για το ότι συμμεριζεστε τη χαρά μας..Από καρδιάς σας εύχομαι υγεία σε σας και φυσικά στα ροδαλα σας τσαχπινικα μωράκια!!!

Και πάμε τώρα στην ερώτηση της ημέρας...χτες στην αυχενική κ γιατρός που είπε ότι πάμε πολύ καλά και ότι όλα τα βλέπει μια χαρά..του έκανα κάποιες ερωτήσεις αλλά την περισσότερη ώρα κοιτούσα το μωράκι που κολυμπούσε και κοιτούσα το σύζυγό και λιωναμε...ξέχασα λοιπόν να ρωτήσω το γιατρό πόσο μέτρησε την αυχενική διαφάνεια!!!Που ακριβώς το αναγράφει στον υπέρηχο;;;έχω δει το βιντεάκι 20 φορές αλλά προφανώς δεν κάνω για γιατρός!!!χαχαχχαχα!!!

Φωτό σου έδωσε;το αναγράφει κ στις μετρήσεις στις φωτό.κανενα άλλο χαρτί δεν σου έδωσε; ή να σου στείλει μήπως κάποιο μέιλ; Αν δεν έχεις κάτι από όλα αυτά,μάλλον τα προωθεί στον γιατρό σου κ θα τα μάθεις από κει ή ίσως περιμένει να στα στείλει με μέιλ συνδυαστικά κ με την pappA σου όταν βγει.την έκανες την pappA ε;

Just now, Papakι είπε:

Ναι σου δίνει ένα χαρτί με τις φωτό και τις μετρήσεις συνήθως αλλιώς ναι μια κ καλή θα πάνε στο γυναικολόγο.Αφηστε ρε κορίτσια εμένα δε τα έστειλε σήμερα και θέλω να κλείσω ραντεβού πρώτον να μου πει για τη θέση του τραχήλου αν είναι οκ για την ώρα και τι να κάνω με τη δουλειά τη δεύτερα.

yRr5p2.png

Just now, Gogo1994 είπε:

Ναι σου δίνει ένα χαρτί με τις φωτό και τις μετρήσεις συνήθως αλλιώς ναι μια κ καλή θα πάνε στο γυναικολόγο.Αφηστε ρε κορίτσια εμένα δε τα έστειλε σήμερα και θέλω να κλείσω ραντεβού πρώτον να μου πει για τη θέση του τραχήλου αν είναι οκ για την ώρα και τι να κάνω με τη δουλειά τη δεύτερα.

Εννοείς αν ανέβηκε ο πλακούντας σου;

Διαφημίσεις

Just now, MumMaria είπε:

Εννοείς αν ανέβηκε ο πλακούντας σου;

Κάτι μου είπε η γραμματέας ότι εκτός του θέματος του ιού πρέπει κ βάσει που είναι ο πλακούντας να δει η γιατρός αν μπορώ να πάω δουλεια

yRr5p2.png

Just now, Gogo1994 είπε:

Κάτι μου είπε η γραμματέας ότι εκτός του θέματος του ιού πρέπει κ βάσει που είναι ο πλακούντας να δει η γιατρός αν μπορώ να πάω δουλεια

Ναι το ξέρω κι εμένα αυτό μου είπε.μεχρι να με ξαναδεί,δεν έχει δουλειά.αραγε όμως ανεβαίνει σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα ο πλακούντας;εσένα σου είπε περίπου πότε περιμένει να ανέβει;

Just now, MumMaria είπε:

Ναι το ξέρω κι εμένα αυτό μου είπε.μεχρι να με ξαναδεί,δεν έχει δουλειά.αραγε όμως ανεβαίνει σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα ο πλακούντας;εσένα σου είπε περίπου πότε περιμένει να ανέβει;

Όχι δεν έχω μιλήσει καθόλου με την ίδια τη γιατρό θα με πάρει λέει μόλις δει τις εξετάσεις.Ελπιζω αύριο επιτέλους να λάβει το Μάιλ από τον εμβρυολογο

• Μου αρέσει 1

yRr5p2.png

Υπομονή και πίστη κορίτσια δε όλες μας,λίγο παραπάνω σε όσες έχουμε μικρό ατυχίες..αποκολλησεις,όχι ιδανικές τιμές..θα περάσουν κ αυτές οι δυσκολίες..ώρες ώρες πιστεύω ότι μέχρι την γεννα όλο και κάτι θα μας απασχολεί..

αυχενικη διαφάνεια, μετά β επιπέδου , μετά ποιος ξερει τι..

καμια φορά για αλλά πράγμα έχεις αγωνία, άλλο τελικά σου έρχεται να αντιμετωπίσεις..

υπομονη κ όσο μπορούμε θετική σκεψη

• Μου αρέσει 5

Κοριτσάκια μου πήρα το αποτέλεσμα του ppa και όλα καλά!! Από 1προς 251 για τρισωμια 21 μου πήγε στο 1 προς 1200!!ο γιατρός μου είπε πως δεν χρειάζεται ούτε nipt να κάνω!! Είμαι πολύ χαρούμενη!! Εχτές τα έβλεπα όλα μαύρα με το 2.5 αυχενική και σήμερα όλα άλλαξαν.. Σας ευχαριστώ πολύ για τη θετική ενέργεια!! Να είστε όλες καλά και με μια υπέροχη και τελειομηνη εγκυμοσύνη.. :)

Αα ξέχασα να σας πω, περιμένω κοριτσάκι οπότε βάλτε με αν θέλετε στο πινακακι σας και πείτε μου σε ποια σελίδα είναι να το δω και εγώ :)

• Μου αρέσει 5

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...