Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 16/3/2025 at 6:51 ΜΜ, Sofiiii είπε:

Εγώ βάζω παντού γενικά το καστορέλαιο βοηθάει σε όλα γιατί είναι το πιο απρροφησιμο από το το δέρμα ,έβαζα στις εγκυμοσύνες γιατί δεν βάζω κρέμες και προϊόντα εμπορίου και δεν έχω ούτε γραμμουλα σημάδι τίποτα ...έχει βίντεο με μασαζακι στην περιοχή κάτω από τον αφαλό ειδικό για γονιμότητα που αιματωνει την περιοχή ...κάνω και βελονισμους επίσης όλα βοηθάνε για να ηρεμεις κιόλας 

Έχω διαβάσει κ εγώ για βελονισμό. Πόσο συχνά κάνεις; Σκέφτομαι μήπως ξεκινήσω..

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, Υβόννη είπε:

Χαχαχαχαχαχα!!! Τουλαχιστον εσυ εχεις και το γιατρο που ειπε ισως κοριτσακι! Εγω που το εχω δεσει χωρις να μου εχει πει κανεις τιποτα; Χαχαχαχα! Γερα να 'ναι πανω απ'ολα και αν ειναι αγορια εχουμ εκαι πολλες νυφες να διαλεξουμε! Απο νησι, απο ΑΘηνα, απο βορεια Ελλαδα!!! Θα βολευτουμε καπως!!

Αυτό ακριβώς γερά να είναι μόνο κ ότι ειναιι:x

k1S4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

@MumMaria σε καλό να μας βγει!! Χαχαχαχαχα!!! Κλαιωωωωωω ακομηηηηη!! Μου φτιαξες την ημέρα:D

Το αστείο είναι ότι στην αρχή προσπαθούσα να καταλάβω τι εννοείς????

Μπραβο για την εξέταση κορίτσι μου!! Όλα καλα!!:wub:

xFySp3.png

Just now, Despoina Mar είπε:

Αχ κ εγώ τ περιμένω πως κ πως..θετικές σκέψεις κ θ δούμε!!! Κ βγαίνει η νιπτ κ λέει αγόρι χαχα πάρε τη πουλάρα σ μετά χαχα

Χααχχαχαχαχαχα!!βρε μην τα υποτιμάτε τα αγοράκια!!!θα σας κλέψουν τα μυαλά σας λέω!!!! Πες ρε @Gogo1994

Χααχαχαχααχα!τα αποτελέσματα θα είναι σούπερ!!!κ μετά θα σας κάνω λίστες με το τι θα χρειαστείτε οι πρωτο μαμουλες!!τρελαίνομαι εννοείται για λίστες(λίγο ψυχαναγκαστικουλα) κ τις έχω κρατήσει από τον μικρό που τις έκανα!!!

Just now, Φραουλίνο είπε:

Ναι έτσι είναι, έχω ήδη κάνει δύο φορές μέχρι τώρα. Η πρώτη ηταν 98 που ο γιατρός μου είπε θα το παρακολουθούμε και η δεύτερη 93 που μου είπε άψογα! Παρόλα αυτά επειδή βλέπω ότι από 90 και πάνω δεν είναι και το ιδανικό, μέχρι ο γιατρός να δώσει άλλη οδηγία για καμπυλη κλπ σκέφτομαι απλώς να αρχίσω να προσέχω λίγο τη διατροφή μου μήπως το ρίξω και ειμαι μια χαρά! Γι'αυτό οι ερωτήσεις, δεν αγχώνομαι ιδιαίτερα απλά να προσέχω για να έχω!! ;-)

Καλά κάνεις καλέ,όλες πρέπει ούτως ή άλλως να προσέχουμε για να δώσουμε το καλύτερο στα μπεμπακια μας!κ καμία ατασθαλία δεν βλάπτει!!χαχαχα

Just now, Gogo1994 είπε:

Τα γκρι βυζάκια είναι τάση δε το ξέρατε; Χαχαχχαχχα  έλιωσα κορίτσια μου

Αχαχααχαχαχα!!!!

Just now, Υβόννη είπε:

Χαχαχαχαχαχα!!! Τουλαχιστον εσυ εχεις και το γιατρο που ειπε ισως κοριτσακι! Εγω που το εχω δεσει χωρις να μου εχει πει κανεις τιποτα; Χαχαχαχα! Γερα να 'ναι πανω απ'ολα και αν ειναι αγορια εχουμ εκαι πολλες νυφες να διαλεξουμε! Απο νησι, απο ΑΘηνα, απο βορεια Ελλαδα!!! Θα βολευτουμε καπως!!

Εεεεεετσι...αν κ είπαμε κορίτσι γιατί περιμένει ο γαμπρός κ θα είναι κ διμετρος!!;-)

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

χαχαχα γειά σας κορίτσια με κάνατε και γέλασα :Dτι ωραία νέα όλα θετικά να πηγαίνουν..καλή επιτυχία και καλά αποτελέσματα στα κοριτσια που έχουν αυχενικη κ περιμένουν αποτελέσματα.

i0cXp3.png?t=1&L0kq4ho6

Just now, VDPap είπε:

@MumMaria σε καλό να μας βγει!! Χαχαχαχαχα!!! Κλαιωωωωωω ακομηηηηη!! Μου φτιαξες την ημέρα:D

Το αστείο είναι ότι στην αρχή προσπαθούσα να καταλάβω τι εννοείς????

Μπραβο για την εξέταση κορίτσι μου!! Όλα καλα!!:wub:

Από δω κ πέρα κορίτσια τα νυχακια βυζάκια κ τούμπαλιν!!!! Χαχαχααχα!οπότε θα λέω 'αχ σε αυτήν την εγκυμοσύνη με πονανε αρκετά τα νυχακια μου!!!' χαχαχχα!!

Πες κι εσύ ρε για τα αγορακιαααααα....άντε τώρα..κ το γαλάζιο ωραίο είναι,μην σου πω καλύτερο!!!

Just now, Evitheodorou είπε:

χαχαχα γειά σας κορίτσια με κάνατε και γέλασα :Dτι ωραία νέα όλα θετικά να πηγαίνουν..καλή επιτυχία και καλά αποτελέσματα στα κοριτσια που έχουν αυχενικη κ περιμένουν αποτελέσματα.

Πω πω σήμερα σχεδόν απαρτία!!!να κάνω πιο συχνά μ#λ#κιουλες!!χαχαχααχα

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, MumMaria είπε:

Χααχχαχαχαχαχα!!βρε μην τα υποτιμάτε τα αγοράκια!!!θα σας κλέψουν τα μυαλά σας λέω!!!! Πες ρε @Gogo1994

Χααχαχαχααχα!τα αποτελέσματα θα είναι σούπερ!!!κ μετά θα σας κάνω λίστες με το τι θα χρειαστείτε οι πρωτο μαμουλες!!τρελαίνομαι εννοείται για λίστες(λίγο ψυχαναγκαστικουλα) κ τις έχω κρατήσει από τον μικρό που τις έκανα!!!

Καλά κάνεις καλέ,όλες πρέπει ούτως ή άλλως να προσέχουμε για να δώσουμε το καλύτερο στα μπεμπακια μας!κ καμία ατασθαλία δεν βλάπτει!!χαχαχα

Αχαχααχαχαχα!!!!

Εεεεεετσι...αν κ είπαμε κορίτσι γιατί περιμένει ο γαμπρός κ θα είναι κ διμετρος!!;-)

Πιστεύω στον έρωτα μιας μάνας μ τ γιο σίγουρα αλλά επειδή έχω 2 ανιψιες τις βλέπω κ τρελαίνομαι κ μ αυτές.. γερά να είναι μωρέ 

k1S4p3.png

Just now, Despoina Mar said:

Πιστεύω στον έρωτα μιας μάνας μ τ γιο σίγουρα αλλά επειδή έχω 2 ανιψιες τις βλέπω κ τρελαίνομαι κ μ αυτές.. γερά να είναι μωρέ 

Κοιτα δνε ειναι κακο να εχουμε προτιμηση πιστευω. Ετσι και αλλιως μολις το δουμε το μωρακι μας θα το λατρεψουμε και μετα δε θα το αλλαζουμε με τιποτα! Εγω προσωπικα δεν εχω προτιμηση,  ο αντρας μου θελει κοριτσακι! Τον ρωτησα χτες γιατι και τί μου ειπε; Γιατι λεει το κοριτσι θα εχει προτυπο εμενα! Επισης λεει δεν ξερει ποδοσφαιρο και μπασκετ και αν ειναι αγορι δε θα ειναι ισως καλος μπαμπας! Ποσο γλυκουλης μωρε!!! Λες και το μπασκετ σε κανει καλο μπαμπα! Κια μετα για μαντεψτε! Εκλαιγα εγω!! Πολυ πρωτοτυπο!!!

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

oz5Vp2.png

Ναι βρε συ κι εγώ σας πειράζω...γερά να είναι!!!

• Μου αρέσει 1

Just now, MumMaria είπε:

Αχαχααχαχαχα!!!!

Να πω να πω και εγώ η γαλάζια μάνα χαχαχχαα

yRr5p2.png

Just now, Υβόννη είπε:

Κοιτα δνε ειναι κακο να εχουμε προτιμηση πιστευω. Ετσι και αλλιως μολις το δουμε το μωρακι μας θα το λατρεψουμε και μετα δε θα το αλλαζουμε με τιποτα! Εγω προσωπικα δεν εχω προτιμηση,  ο αντρας μου θελει κοριτσακι! Τον ρωτησα χτες γιατι και τί μου ειπε; Γιατι λεει το κοριτσι θα εχει προτυπο εμενα! Επισης λεει δεν ξερει ποδοσφαιρο και μπασκετ και αν ειναι αγορι δε θα ειναι ισως καλος μπαμπας! Ποσο γλυκουλης μωρε!!! Λες και το μπασκετ σε κανει καλο μπαμπα! Κια μετα για μαντεψτε! Εκλαιγα εγω!! Πολυ πρωτοτυπο!!!

Χαχα ακριβώς η ίδια συζήτηση κ εμείς χαχα εμένα έχει χόμπι το εντουρο..μηχανή πάνω στο βουνό..Κ μ έλεγες τα ίδια.. Κ θέλει κοριτσάκι γ ν μ μοιάσει αχ τ ν πω κλαψ κλαψ

k1S4p3.png

Διαφημίσεις

Just now, Υβόννη είπε:

Τι γλυκός!!!συγκινήθηκα πάλι!κι εμένα όταν έμαθε ότι θα κάνουμε γιο μου λέει τώρα θα πρέπει να ξεκινήσω να βλέπω μπαλα ε;χαχαχααχα

Πέρα από την πλάκα τώρα,η μανα δεν την νοιάζει κ πολύ το φύλο μόνο να γεννηθεί γερό το παιδί κ ο,τι κι αν είναι το αγαπάει το ίδιο.δεν μοιράζεται η αγάπη,πολλαπλασιάζεται.κ αυτό που λένε ότι ο άντρας μπαίνει σε δεύτερη μοίρα,δεν το πιστεύω.εγω τον καλό μου τον ερωτεύτηκα ξανά.οχι με τον ίδιο τρόπο,τον εφηβικό,του ενθουσιασμού αλλά με έναν τρόπο πιο ώριμο,πιο συνειδητο,μου έδωσε τα δύο πιο σημαντικά δώρα στην ζωή μου κ αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ!!!

Χαχα ακριβώς η ίδια συζήτηση κ εμείς χαχα εμένα έχει χόμπι το εντουρο..μηχανή πάνω στο βουνό..Κ μ έλεγες τα ίδια.. Κ θέλει κοριτσάκι γ ν μ μοιάσει αχ τ ν πω κλαψ κλαψ

Γλυκουληδες!!!λιώνω μωρε

• Μου αρέσει 2

Just now, MumMaria είπε:

Επίσης κορίτσια μου βγήκε η nipt σήμερα!!!!αναπάντεχα νωρίς!μου τα στειλανε τα αποτελέσματα ,είναι οοοοολα καλά κ τα βλέπω όλα ΡΟΖ κ με την βούλα πλέον!!!περιμένουμε κοριτσακι:x

Τέλειααα τα νεαα σου μπράβοοο!! Σίγουρα σου έφυγε ένα βάρος! Τώρα όλα ροζ και θετικές σκέψεις:x

Just now, Φραουλίνο είπε:

Καλημέρα κοριτσακια μου!! :) @MumMariaμπράβο, τέλεια υπέροχα!!! Με το καλό η κορούλα σου, αντε καμία έννοια τώρα από εδώ και πέρα τέλος, όλα μια χαρά!! :x

Έκλαψα με τα βυζάκια να ξέρεις, μέχρι να φτάσω πιο κάτω που λες για το γκρι και να καταλάβω ότι εννοείς νυχάκια αναρωτιόμουν τι μπορεί να εννοείς χάχαχαχαχα α!!! 

Λοιπόν κορίτσια επειδή και εγώ γενικά έχω ανησυχήσει λίγο με το αυξημένο ζάχαρο θέλω να ρωτήσω το εξής. Αρχικά λένε ότι προσπαθείς να το ρυθμίσεις με διατροφή σωστά; Πολλά γεύματα, αρκετούς υδατάνθρακες ολικής κλπ και ότι στις περισσότερες περιπτώσεις στρώνει έτσι.. ΑΝ δεν ρυθμιστεί τότε χρειάζεται ινσουλίνη.. Μαράκι αν μπορείς διαφώτισε με σε αυτό που το έχεις περάσει.. Επίσης φυσικά υποκατάστατα ζάχαρης πχ μαλιτόλη στεβια κλπ επιτρέπονται στο διαβήτη κύησης;; 

Καλησπέρα κορίτσι και με το καλό το μωρό σου! Πιστεύω γενικά όταν βλέπουμε λίγο τσιμπημενες τιμές θα ναι καλό να μας παρακολουθεί ενδοκρινολόγος στενά. Κ εγώ στην αρχή ξεκίνησα με τσιμπημενες τιμές μου έβαλαν και καμπύλη ζαχάρου να κάνω, οπότε πλέον με διατροφή και glucophage ειμαι προς το παρόν. Επιτρέπεται το στέβια, σαν ακόμα πιο φυσική λύση μου προτάθηκε η ζάχαρη καρύδας. Μπορείς να τη δοκιμάσεις επίσης..και φυσικά θα τεσταρεις ποιες τροφές σου ανεβάζουν το ζάχαρο ώστε να γνωρίζεις

• Ευχαριστώ 1

Just now, MumMaria said:

Τι γλυκός!!!συγκινήθηκα πάλι!κι εμένα όταν έμαθε ότι θα κάνουμε γιο μου λέει τώρα θα πρέπει να ξεκινήσω να βλέπω μπαλα ε;χαχαχααχα

Πέρα από την πλάκα τώρα,η μανα δεν την νοιάζει κ πολύ το φύλο μόνο να γεννηθεί γερό το παιδί κ ο,τι κι αν είναι το αγαπάει το ίδιο.δεν μοιράζεται η αγάπη,πολλαπλασιάζεται.κ αυτό που λένε ότι ο άντρας μπαίνει σε δεύτερη μοίρα,δεν το πιστεύω.εγω τον καλό μου τον ερωτεύτηκα ξανά.οχι με τον ίδιο τρόπο,τον εφηβικό,του ενθουσιασμού αλλά με έναν τρόπο πιο ώριμο,πιο συνειδητο,μου έδωσε τα δύο πιο σημαντικά δώρα στην ζωή μου κ αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ!!!

Αχ επιτελους που το λεει καποιος αυτο!!! Πολυ σωστα μιλας Μαρακι! Χτες μιλησα παλι με τη μαια και μου ειπε ακριβως αυτο! Να μην αφηνω λεει τον αντρα μου στο περιθωριο οταν ερθει το παιδι, γιατι λεει ειναι το συνηθισμενο λαθος που κανουμε οι μανουλες. Μου ειπε χτες να φτιαξουμε λιστες σε λιγο καιρο, με τις δουλειες για την προετοιμασια του νεου μελους και ο καθενας μας να αναλαβει κατι! Ειναι λεει πολυ ασχημο να νιωθει ο αντρας στην απεξω και οτι ειναι σε δευτερη μοιρα και εχει δικιο! Με συμβουλεψε επισης να μην κριτικαρω πώς θα κανει καποιες δουλειες. Το θεμα λεει ειναι να γινονται και οχι με ποιο τροπο. 

• Μου αρέσει 4

oz5Vp2.png

Just now, MumMaria είπε:

Γλυκουληδες!!!λιώνω μωρε

Κ εγώ τ πιστευω αυτο..είναι τη σχέση έχεις με τον άντρα σ ,ο σεβασμός όλα παίζουν ρόλο αλλά αν υπάρχουν αυτά μη φοβάστε τπτ..αχ εσύ τώρα π είσαι κ στ 2ο τ βλέπεις κ αλλιώς τι συγκινητικό η αγάπη πολλαπλιαζεται έτσι ακριβώς!!

Just now, Υβόννη είπε:

Αχ επιτελους που το λεει καποιος αυτο!!! Πολυ σωστα μιλας Μαρακι! Χτες μιλησα παλι με τη μαια και μου ειπε ακριβως αυτο! Να μην αφηνω λεει τον αντρα μου στο περιθωριο οταν ερθει το παιδι, γιατι λεει ειναι το συνηθισμενο λαθος που κανουμε οι μανουλες. Μου ειπε χτες να φτιαξουμε λιστες σε λιγο καιρο, με τις δουλειες για την προετοιμασια του νεου μελους και ο καθενας μας να αναλαβει κατι! Ειναι λεει πολυ ασχημο να νιωθει ο αντρας στην απεξω και οτι ειναι σε δευτερη μοιρα και εχει δικιο! Με συμβουλεψε επισης να μην κριτικαρω πώς θα κανει καποιες δουλειες. Το θεμα λεει ειναι να γινονται και οχι με ποιο τροπο. 

Συμφωνώ κ εδώ.. εγώ τον έχω πει πρώτα ο Θεός θέλω ν μάθει κ ν αλλάζει κ ν ταΐζει σε περίπτωση π χρειαστεί ν τ κανει..για τις δουλειές ξέρω ότι θ μ βοηθάει γτ τ έκανε κ τώρα π δεν ήμουν καλά κ γενικά δεν είναι άντρας π θ πλύνει κ τ πιάτα.. αλλά τώρα είδα ότι τ έκανε από μόνος τ γιατί μ έβλεπε πως ήμουν.. αυτο είναι κ το σημαντικό η κατανόηση.. Η μαία τελικα πολύ καλή μ φαινεται

k1S4p3.png

Just now, Despoina Mar said:

Κ εγώ τ πιστευω αυτο..είναι τη σχέση έχεις με τον άντρα σ ,ο σεβασμός όλα παίζουν ρόλο αλλά αν υπάρχουν αυτά μη φοβάστε τπτ..αχ εσύ τώρα π είσαι κ στ 2ο τ βλέπεις κ αλλιώς τι συγκινητικό η αγάπη πολλαπλιαζεται έτσι ακριβώς!!

Συμφωνώ κ εδώ.. εγώ τον έχω πει πρώτα ο Θεός θέλω ν μάθει κ ν αλλάζει κ ν ταΐζει σε περίπτωση π χρειαστεί ν τ κανει..για τις δουλειές ξέρω ότι θ μ βοηθάει γτ τ έκανε κ τώρα π δεν ήμουν καλά κ γενικά δεν είναι άντρας π θ πλύνει κ τ πιάτα.. αλλά τώρα είδα ότι τ έκανε από μόνος τ γιατί μ έβλεπε πως ήμουν.. αυτο είναι κ το σημαντικό η κατανόηση.. Η μαία τελικα πολύ καλή μ φαινεται

Μα σκεψου εμεις το εχουμε μεσα μας, απο το θετικο τεστ και μετα νιωθουμε μαμαδες! Ο αλλος ο δολιος δεν εχει ιδεα, βλεπει εκει μια κοιλια σε καποια φαση. ΑΝ εμεις δε του δωσουμε χωρο να βρει και αυτος τη σχεση του με το παιδι, τοτε δουλεια δε γινεται! Η μαια ειναι τελεια, θα σας τα γραψω καποια στιγμη! Προς το παρον μου δινει λιγες οδηγιες για την εγκυμοσυνη αλλα σε λιγο καιρο θα αρχισουμε να οργανωνουμε λιγο ειπε τα πραγματα για το μωρο!

• Μου αρέσει 1

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...