Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 16/3/2025 at 6:51 ΜΜ, Sofiiii είπε:

Εγώ βάζω παντού γενικά το καστορέλαιο βοηθάει σε όλα γιατί είναι το πιο απρροφησιμο από το το δέρμα ,έβαζα στις εγκυμοσύνες γιατί δεν βάζω κρέμες και προϊόντα εμπορίου και δεν έχω ούτε γραμμουλα σημάδι τίποτα ...έχει βίντεο με μασαζακι στην περιοχή κάτω από τον αφαλό ειδικό για γονιμότητα που αιματωνει την περιοχή ...κάνω και βελονισμους επίσης όλα βοηθάνε για να ηρεμεις κιόλας 

Έχω διαβάσει κ εγώ για βελονισμό. Πόσο συχνά κάνεις; Σκέφτομαι μήπως ξεκινήσω..

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, Υβόννη είπε:

Κοριτσακι μου τί χαρα ειναι αυτη!!!!!!!!!!!!!!!! Μπραβο για την τελεια νιπτ και με το καλο ο κοριτσαρος σας!!!!! Να ειστε ολοι καλα και ευτυχισμενοι και με το καλο να την παρετε αγκαλια και να τη θηλασεις απο τα γκρι βυζακια σου ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!

Ουτε εγω φατσουλες κοριτσια για σημερα!!! Και ηθελα να βαλω χαχαχαχα στα γκρι βυζακια Μαρακι! Κλαιω μιλαμε!!!!!

Καλα και εσυ Υβόννη μου είσαι θέα !!!πολυ γέλιο σήμερα κορίτσια μου !φτου φτου !!

ουτε εγώ μπορώ να κάνω reactions κορίτσια μ να ξέρετε !

@ΕΥΑ! Όλες μαζί θα οργανωθούμε !!καβαλα,Κοζάνη,κρητη,αθηνα ,θεσσαλονικη ,ανδρος,Γερμανία κτλ 

μαζι σε αυτό το Υπέροχο ταξίδι είμαστε κορίτσια μου !!

• Μου αρέσει 3

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Υβόννη είπε:

Κοριτσακι μου τί χαρα ειναι αυτη!!!!!!!!!!!!!!!! Μπραβο για την τελεια νιπτ και με το καλο ο κοριτσαρος σας!!!!! Να ειστε ολοι καλα και ευτυχισμενοι και με το καλο να την παρετε αγκαλια και να τη θηλασεις απο τα γκρι βυζακια σου ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!

Ουτε εγω φατσουλες κοριτσια για σημερα!!! Και ηθελα να βαλω χαχαχαχα στα γκρι βυζακια Μαρακι! Κλαιω μιλαμε!!!!!

Κι εγωωωωω!!!:-P:-D:-P:grin:

Just now, MumMaria said:

Στέβια επιτρέπεται σίγουρα στην εγκυμοσύνη κ ευτυχώς υπάρχουν τέλια γλυκάκια με στέβια αλλά κ παντού μπορείς να την χρησιμοποιήσεις!!εγώ έτρωγα κάθε μέρα 2 παγωτά ξυλάκια ιόν με στέβια!!!θεϊκά!!!πήγαινα κατευθείαν τουαλέτα(βοηθάει κι εκεί)χαχααχαχαχα!!βασικά θα δεις τι είναι αυτό που σε ανεβάζει.σε κάθε οργανισμό είναι διαφορετικό.εμενα με ανέβαζε τρέλα το ψωμί.οποτε το έκοψα τελείως.ετρωγα μια φέτα ολικής.τα γλυκά όχι τόσο,ζυμαρικά μόνο ολικής κ όχι ποσότητα.το βλέπεις αυτό μετά από γεύμα που μετριέται ,τι είναι αυτό που σε ανεβάζει.παντως ακόμα μην αγχώνεσαι,πολλές έχουν λίγο ανεβασμένο ζάχαρο νηστείας αλλά η καμπύλη τους βγαίνει μια χαρά.εγω ήμουν το αντίθετο.τελειο ζάχαρο νηστείας κ καμπύλη κλαφτα!!!

Αααααααντε σε περιμενουμεεεεε

Πολυ ωραια ιδεα αυτη να κανει κανεις λιγο πειραμα να δει τί του το ανεβαζει!!!! Εχεις δικιο οτι στον καθενα ειναι διαφορετικο! Δεν το ειχα σκεφτει αυτο! ΕΥχαριστουμε Μαρακι!!!!

oz5Vp2.png

Just now, MumMaria είπε:

Θα σας κουβαληθω κι εγώ!με λουλούδια,γλυκά κ μπαλόνια μπλε κ ροζ αντίστοιχα!!χαχααχα

Προσπαθώ να βάλω φατσούλες reactions κ δεν με αφήνει!!!μάλλον το τερμάτισα πάλι χθες!

Έκλεισε λοιπόν.. Ραντεβού στο γεννεσις λοιπόν και μετά γενική κλινική με ροζ μπαλόνια!!! @MumMaria τέλεια τα νέα σου.. Ποσό χαίρομαι για σένα!! Με το καλό η κορακλα!!!

• Μου αρέσει 1

BwLip2.png

Just now, demifilol είπε:

Καλα και εσυ Υβόννη μου είσαι θέα !!!πολυ γέλιο σήμερα κορίτσια μου !φτου φτου !!

@ΕΥΑ! Όλες μαζί θα οργανωθούμε !!καβαλα,Κοζάνη,κρητη,αθηνα ,θεσσαλονικη ,ανδρος,κτλ 

Ναιιιιιι!καλέ όντως τι γέλιο σήμερα!!!σε καλό να μας βγει!!! Μαζί όντως κορίτσια μου..και στα γέλια κ στα κλάματα!!!τα γέλια θα είναι περισσότερα κ τα κλάματα από δάκρυα συγκίνησης κ χαράς!!!!

Διαφημίσεις

Just now, demifilol said:

@ΕΥΑ! Όλες μαζί θα οργανωθούμε !!καβαλα,Κοζάνη,κρητη,αθηνα ,θεσσαλονικη ,ανδρος,κτλ 

Κοριτσια και Γερμανια να ερθετε!!!!!!!!! Οκ δεν εχουμε θαλασσα αλλα θα σας παω εγω για μπυρες και λουκανικα! Ως τοτε θα τρωμε ολες κρεας, γιατι πολυ βετζετεριαν εχουμε γινει ολες χαχαχα!!! Και πεζοπορια στο δασος μετα με πεδιλο αθλητικο και καλτσουλα!!! Χαχαχαχαχα

Πανε τα φατσακια κοριτσια, τα εξαντλησαμε ολα χτες!!!! Δημητρουλα μας με τοσο γελιο σημερα, αυριο αυτο να σκεφτεσαι στη γιατρο! Τα γκρι βυζια και να γελας!!!! Να μπεις μεσα με χαμογελο!!!!!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

oz5Vp2.png

Just now, MumMaria είπε:

Στέβια επιτρέπεται σίγουρα στην εγκυμοσύνη κ ευτυχώς υπάρχουν τέλια γλυκάκια με στέβια αλλά κ παντού μπορείς να την χρησιμοποιήσεις!!εγώ έτρωγα κάθε μέρα 2 παγωτά ξυλάκια ιόν με στέβια!!!θεϊκά!!!πήγαινα κατευθείαν τουαλέτα(βοηθάει κι εκεί)χαχααχαχαχα!!βασικά θα δεις τι είναι αυτό που σε ανεβάζει.σε κάθε οργανισμό είναι διαφορετικό.εμενα με ανέβαζε τρέλα το ψωμί.οποτε το έκοψα τελείως.ετρωγα μια φέτα ολικής.τα γλυκά όχι τόσο,ζυμαρικά μόνο ολικής κ όχι ποσότητα.το βλέπεις αυτό μετά από γεύμα που μετριέται ,τι είναι αυτό που σε ανεβάζει.παντως ακόμα μην αγχώνεσαι,πολλές έχουν λίγο ανεβασμένο ζάχαρο νηστείας αλλά η καμπύλη τους βγαίνει μια χαρά.εγω ήμουν το αντίθετο.τελειο ζάχαρο νηστείας κ καμπύλη κλαφτα!!!

Αααααααντε σε περιμενουμεεεεε

Εννοείται!!!!Χαλκιδική!!!!!για κοκτέιλ βορειοελλαδιτικα!!!!χααχαχα!

Εύα περιμένουμε κ τα δικά σου νέα για αύριο!!!άντε να συμπληρώνεται σιγά σιγά το πινακακι μας!:x

Μαράκι ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Στεβια τρώω φουλ τώρα στην εγκυμοσύνη αλλά δεν ήξερα κατά πόσο ανεβάζει το γλυκαιμικο δείκτη σε περίπτωση διαβήτη, μου έλυσες όλες τις απορίες και σε ευχαριστώ!! 

Το Θέμα είναι ότι καμπυλη ζαχάρου από ότι μου είπε ο γιατρός θα κάνω γύρω στον 6ο 7ο μήνα, μέχρι τότε δεν μπορεί να υπάρχει κάποιο θέμα με το μωρό αν το ζάχαρο είναι συνέχεια κοντά στο 100; Αναρωτιέμαι :roll:

Just now, Υβόννη είπε:

Κοριτσια και Γερμανια να ερθετε!!!!!!!!! Οκ δεν εχουμε θαλασσα αλλα θα σας παω εγω για μπυρες και λουκανικα! Ως τοτε θα τρωμε ολες κρεας, γιατι πολυ βετζετεριαν εχουμε γινει ολες χαχαχα!!! Και πεζοπορια στο δασος μετα με πεδιλο αθλητικο και καλτσουλα!!! Χαχαχαχαχα

Πανε τα φατσακια κοριτσια, τα εξαντλησαμε ολα χτες!!!! Δημητρουλα μας με τοσο γελιο σημερα, αυριο αυτο να σκεφτεσαι στη γιατρο! Τα γκρι βυζια και να γελας!!!! Να μπεις μεσα με χαμογελο!!!!!

Θα με περάσουν για τρελή αλλα θα τα σκέφτομαι κ θα γελάω πριν την νάρκωση μ !χαχαχαχχαχ σας Ευχαριστω όλες αληθεια !να αφήνετε το λεξικό να τα γράφει όπως θέλει !μας δίνει γέλιο !!

Just now, Φραουλίνο είπε:

Μαράκι ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Στεβια τρώω φουλ τώρα στην εγκυμοσύνη αλλά δεν ήξερα κατά πόσο ανεβάζει το γλυκαιμικο δείκτη σε περίπτωση διαβήτη, μου έλυσες όλες τις απορίες και σε ευχαριστώ!! 

Το Θέμα είναι ότι καμπυλη ζαχάρου από ότι μου είπε ο γιατρός θα κάνω γύρω στον 6ο 7ο μήνα, μέχρι τότε δεν μπορεί να υπάρχει κάποιο θέμα με το μωρό αν το ζάχαρο είναι συνέχεια κοντά στο 100; Αναρωτιέμαι :roll:

Κάθε μήνα στις εξετάσεις αίματος φαίνεται το ζάχαρο σου !ο γιατρός σου θα σε καθοδηγεί κάθε φορά !εαν το δει ανεβασμένο Ισως σε στειλει νωρίτερα για εξετασεις

• Μου αρέσει 1

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Just now, Φραουλίνο είπε:

Την καμπύλη την βάζουν τότε γιατί νωρίτερα θεωρητικά δεν επηρεάζει το μωρό.αλλιως θα την βάζαμε τέταρτο μήνα πχ.αν υπάρχει υποψία ζαχάρου το πρώτο καμπανάκι είναι ότι στην μέτρηση το μωρό βγαίνει μεγαλύτερο.οχι μια δυο μέρες.ξαφνικα βγαίνει μια βδομάδα μεγαλύτερο πχ.και σε αυτό μόνο η κοιλιά.σε εμένα κατέληξε να βγαίνει καμία δεκαριά μέρες μεγαλύτερο αλλά σε όλες τις μετρήσεις του.εννοω κ στην κοιλίτσα του κ στο μηριαίο οστό(ποδαράκι) αυτό δεν ήταν λόγω ζαχάρου αλλά επειδή θα εκανα μεγαλο ψηλό παιδάκι κ κ οντως έτσι βγήκε. Αν έβγαινε μόνο η κοιλίτσα του μεγαλύτερη θα ήταν καμπανάκι.δεν ξέρω αν σου τα ειπα μπερδεμενα κ αν κατάλαβες τι εννοώ.την επόμενη φορά που θα πάμε για υπέρηχο,θα δεις ότι ο γιατρός μετράει ένα ένα τα όργανα του για να δει την ανάπτυξη του ενώ ως τώρα μετρούσε συνολικα το μήκος του.εσυ γιατί αγχώνεσαι όμως;

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Just now, Despoina Mar said:

Οοοο τελειααα πάει κ αυτό λοιπόν...Κ βουρ για ροζ αγορες:-o @MumMaria

Δεσποινακι 2/2 τελειες νιπτ με κοριτσακια! Εισαι η επομενη λοιπον!!! Περιμενουμε το τυπικο για να ξεκινησουμε τα ροζ και σε σενα μαζι με τις ζητοκραυγιες!!!

oz5Vp2.png

Just now, Υβόννη είπε:

Δεσποινακι 2/2 τελειες νιπτ με κοριτσακια! Εισαι η επομενη λοιπον!!! Περιμενουμε το τυπικο για να ξεκινησουμε τα ροζ και σε σενα μαζι με τις ζητοκραυγιες!!!

Αχ κ εγώ τ περιμένω πως κ πως..θετικές σκέψεις κ θ δούμε!!! Κ βγαίνει η νιπτ κ λέει αγόρι χαχα πάρε τη πουλάρα σ μετά χαχα

• Χαχα 1

k1S4p3.png

Just now, demifilol είπε:

Θα με περάσουν για τρελή αλλα θα τα σκέφτομαι κ θα γελάω πριν την νάρκωση μ !χαχαχαχχαχ σας Ευχαριστω όλες αληθεια !να αφήνετε το λεξικό να τα γράφει όπως θέλει !μας δίνει γέλιο !!

Κάθε μήνα στις εξετάσεις αίματος φαίνεται το ζάχαρο σου !ο γιατρός σου θα σε καθοδηγεί κάθε φορά !εαν το δει ανεβασμένο Ισως σε στειλει νωρίτερα για την καμπύλη !

Just now, MumMaria είπε:

Την καμπύλη την βάζουν τότε γιατί νωρίτερα θεωρητικά δεν επηρεάζει το μωρό.αλλιως θα την βάζαμε τέταρτο μήνα πχ.αν υπάρχει υποψία ζαχάρου το πρώτο καμπανάκι είναι ότι στην μέτρηση το μωρό βγαίνει μεγαλύτερο.οχι μια δυο μέρες.ξαφνικα βγαίνει μια βδομάδα μεγαλύτερο πχ.και σε αυτό μόνο η κοιλιά.σε εμένα κατέληξε να βγαίνει καμία δεκαριά μέρες μεγαλύτερο αλλά σε όλες τις μετρήσεις του.εννοω κ στην κοιλίτσα του κ στο μηριαίο οστό(ποδαράκι) αυτό δεν ήταν λόγω ζαχάρου αλλά επειδή θα εκανα μεγαλο ψηλό παιδάκι κ κ οντως έτσι βγήκε. Αν έβγαινε μόνο η κοιλίτσα του μεγαλύτερη θα ήταν καμπανάκι.δεν ξέρω αν σου τα ειπα μπερδεμενα κ αν κατάλαβες τι εννοώ.την επόμενη φορά που θα πάμε για υπέρηχο,θα δεις ότι ο γιατρός μετράει ένα ένα τα όργανα του για να δει την ανάπτυξη του ενώ ως τώρα μετρούσε συνολικα το μήκος του.εσυ γιατί αγχώνεσαι όμως;

Ναι έτσι είναι, έχω ήδη κάνει δύο φορές μέχρι τώρα. Η πρώτη ηταν 98 που ο γιατρός μου είπε θα το παρακολουθούμε και η δεύτερη 93 που μου είπε άψογα! Παρόλα αυτά επειδή βλέπω ότι από 90 και πάνω δεν είναι και το ιδανικό, μέχρι ο γιατρός να δώσει άλλη οδηγία για καμπυλη κλπ σκέφτομαι απλώς να αρχίσω να προσέχω λίγο τη διατροφή μου μήπως το ρίξω και ειμαι μια χαρά! Γι'αυτό οι ερωτήσεις, δεν αγχώνομαι ιδιαίτερα απλά να προσέχω για να έχω!! ;-)

Just now, MumMaria είπε:

Χααχααχαχαχαααχαχαχα!!το οτοκορεκτ μου μεσααααα!!χαχααχαχαχα.κλαιωωωωψ

Καλά εννοείται δεν το επεξεργάζομαι να το αλλάξω.το αφήνω έτσι να γελάσουν κι άλλες κοπέλες!!χαχααχα!το οτοκορεκτ προτίμησε βυζάκια από νυχακια!χααχαχα

Τα γκρι βυζάκια είναι τάση δε το ξέρατε; Χαχαχχαχχα  έλιωσα κορίτσια μου

yRr5p2.png

Just now, Despoina Mar said:

Αχ κ εγώ τ περιμένω πως κ πως..θετικές σκέψεις κ θ δούμε!!! Κ βγαίνει η νιπτ κ λέει αγόρι χαχα πάρε τη πουλάρα σ μετά χαχα

Χαχαχαχαχαχα!!! Τουλαχιστον εσυ εχεις και το γιατρο που ειπε ισως κοριτσακι! Εγω που το εχω δεσει χωρις να μου εχει πει κανεις τιποτα; Χαχαχαχα! Γερα να 'ναι πανω απ'ολα και αν ειναι αγορια εχουμ εκαι πολλες νυφες να διαλεξουμε! Απο νησι, απο ΑΘηνα, απο βορεια Ελλαδα!!! Θα βολευτουμε καπως!!

• Χαχα 2

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...