Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 16/3/2025 at 6:51 ΜΜ, Sofiiii είπε:

Εγώ βάζω παντού γενικά το καστορέλαιο βοηθάει σε όλα γιατί είναι το πιο απρροφησιμο από το το δέρμα ,έβαζα στις εγκυμοσύνες γιατί δεν βάζω κρέμες και προϊόντα εμπορίου και δεν έχω ούτε γραμμουλα σημάδι τίποτα ...έχει βίντεο με μασαζακι στην περιοχή κάτω από τον αφαλό ειδικό για γονιμότητα που αιματωνει την περιοχή ...κάνω και βελονισμους επίσης όλα βοηθάνε για να ηρεμεις κιόλας 

Έχω διαβάσει κ εγώ για βελονισμό. Πόσο συχνά κάνεις; Σκέφτομαι μήπως ξεκινήσω..

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, Eirini1988 είπε:

Καλημέρα!!!!! Καλά κι εγώ καταγωγή από Κοζανη έχω αλλά μεγάλωσα εδώ από 7 χρόνων. Όποτε μετά από 25 χρόνια που είμαι Θεσσαλονίκη το δικαιούμαι πιστευω :razz:.. Στο γένεσις είναι ο γιατρός μου, όποτε εκεί. Θέλω τώρα να τον ρωτήσω τιμές και τα σχετικά όποτε σιγά σιγά να προετοιμάζομαι.. Εσυ που θα γεννήσεις;

Κορίτσια κάνω πεντικιούρ αυτή τη στιγμή και είναι αποθέωση... Τι ωραιο πράγμα να σε περιποιούνται..

Αυτο με το κρέας το έχω κι εγώ. Μόνο κοτόπουλο μπορώ να φάω. Εγώ επιπλέον δεν αντέχω τελευταία καθόλου και το ψάρι.. Ελπιζω να περάσει τους επομενους μηνες  γιατί με τόση σαλάτα στο τέλος θα βελάζω...

Καλημέρα!!εγώ θα γεννήσω γενική κλινική.εκει γέννησα κ τον γιο μου κ μόνο εκεί ξεγενναει ο γιατρός μου κ δεν τον αποχωρίζομαι! Γένεσις θα γεννήσει κ η  @demifilol μήπως είστε κ μαζι:razz:

Κι εγώ περιμένω την Δευτέρα το κομμωτήριο πως κ πως .χθες το βράδυ έκανα τα βυζάκια μου μόνη μου.τα έβαψα κ ένα γκρι ανοιχτό.πολυ ωραία!!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 4

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, MumMaria είπε:

Καλημέρα!!εγώ θα γεννήσω γενική κλινική.εκει γέννησα κ τον γιο μου κ μόνο εκεί ξεγενναει ο γιατρός μου κ δεν τον αποχωρίζομαι! Γένεσις θα γεννήσει κ η  @demifilol μήπως είστε κ μαζι:razz:

Κι εγώ περιμένω την Δευτέρα το κομμωτήριο πως κ πως .χθες το βράδυ έκανα τα βυζάκια μου μόνη μου.τα έβαψα κ ένα γκρι ανοιχτό.πολυ ωραία!!

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑ μου φτιάξες την ημέρα !!!!ποια έφτιαξες ;;;;Χαχαχαχχα να σαι καλα !!!

• Χαχα 4

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Just now, Υβόννη είπε:

Ναι Δεσποινακι μου καλο, ολα καλα! Θα το εχω κι εγω απο κοντα απο δω και περα το ζαχαρο και θα το κοιταω πιο συχνα!  οΠως και να εχει δεν ειναι τιποτα τραγικο και με σωστη διατροφη, που συνηθισμενα τα βουνα απο τα χιονια, θα πανε ολα καλα!! Θα μεινε θεωρητικη και η τυροπιτα και το τσουρεκι χαχαχαχαχαχα! Πλακα κανω, καλα να ειμαστε και οτι φτιαχνει δεν πρεπει να μας αγχωνει!

Καλημέρα!! Κ διαβήτης να σου προκύψει,στο λέω εγώ ,δεν είναι κάτι. Γενικά είσαι στρατιώτης εσύ κορίτσι μου κ θα τα καταφέρεις!εγώ δεν είχα ποτέ κάνει δίαιτα στην ζωή μου κ στο τέλος της εγκυμοσύνης κ ο ενδοκρινολόγος κ ο γυναικολόγος μου λέγανε ότι μπορώ να φάω κ ένα γλυκάκι ή κάτι που να λαχταράω κ δεν το διαπραγματευομουν.ολα για τα μωρά μας!!είναι κάτι που ευτυχώς ελέγχεται! Κ τα τσουρέκια μην φοβάσαι δεν τα ξεχνάω,θα τα τρώμε μετά στους θηλασμους που πραγματικά εκεί θα θες να φας τα ΠΑΝΤΑ από την πείνα!

• Μου αρέσει 1

Just now, demifilol είπε:

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑ μου φτιάξες την ημέρα !!!!ποια έφτιαξες ;;;;Χαχαχαχχα να σαι καλα !!!

@Eirini1988 Ισως συμπέσουμε ειρηνη στο γενεσις !αν κ εγώ μαλλον Οκτώβρη θα γεννησω !(πρώτα ο θεός )

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Χααχααχαχαχαααχαχαχα!!το οτοκορεκτ μου μεσααααα!!χαχααχαχαχα.κλαιωωωωψ

Καλά εννοείται δεν το επεξεργάζομαι να το αλλάξω.το αφήνω έτσι να γελάσουν κι άλλες κοπέλες!!χαχααχα!το οτοκορεκτ προτίμησε βυζάκια από νυχακια!χααχαχα

• Χαχα 5

Διαφημίσεις

@Eirini1988 Ισως συμπέσουμε ειρηνη στο γενεσις !αν κ εγώ μαλλον Οκτώβρη θα γεννησω !(πρώτα ο θεός )

Μακάρι να συμπέσουμε.. πολύ ωραία θα ήταν.. Κι εγώ ΠΗΤ στις 31 Οκτώβρη έχω όποτε ποτέ δεν ξέρεις..

@MumMaria χαχαχαχαχαχαχαχα.. Έκλαψα απ τα γέλια.. Άτιμο autocorrect:D

• Μου αρέσει 1

BwLip2.png

Επίσης κορίτσια μου βγήκε η nipt σήμερα!!!!αναπάντεχα νωρίς!μου τα στειλανε τα αποτελέσματα ,είναι οοοοολα καλά κ τα βλέπω όλα ΡΟΖ κ με την βούλα πλέον!!!περιμένουμε κοριτσακι:x

• Μου αρέσει 7

Just now, Eirini1988 είπε:

Μακάρι να συμπέσουμε.. πολύ ωραία θα ήταν.. Κι εγώ ΠΗΤ στις 31 Οκτώβρη έχω όποτε ποτέ δεν ξέρεις..

@MumMaria χαχαχαχαχαχαχαχα.. Έκλαψα απ τα γέλια.. Άτιμο autocorrect:D

Η ζωή είναι απρόβλεπτη όντως !!ωραια θα ήταν ,,θα ζηλέψουν κ τα κορίτσια Χαχαχαχχα 

@MumMaria ακόμα γελάω ,,,καταπληκτική !!!!χαχαχαχχαχαχά

• Χαχα 1

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Η ζωή είναι απρόβλεπτη όντως !!ωραια θα ήταν ,,θα ζηλέψουν κ τα κορίτσια Χαχαχαχχα 

@MumMaria ακόμα γελάω ,,,καταπληκτική !!!!χαχαχαχχαχαχά

Θα σας κουβαληθω κι εγώ!με λουλούδια,γλυκά κ μπαλόνια μπλε κ ροζ αντίστοιχα!!χαχααχα

Προσπαθώ να βάλω φατσούλες reactions κ δεν με αφήνει!!!μάλλον το τερμάτισα πάλι χθες!

• Χαχα 1

Just now, MumMaria είπε:

Επίσης κορίτσια μου βγήκε η nipt σήμερα!!!!αναπάντεχα νωρίς!μου τα στειλανε τα αποτελέσματα ,είναι οοοοολα καλά κ τα βλέπω όλα ΡΟΖ κ με την βούλα πλέον!!!περιμένουμε κοριτσακι:x

Με το καλο η μπεμπα!!! Κλαμα πριν με τα νυχακια, εισαι απιστευτη :D

oru1p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσακια μου!! :) @MumMariaμπράβο, τέλεια υπέροχα!!! Με το καλό η κορούλα σου, αντε καμία έννοια τώρα από εδώ και πέρα τέλος, όλα μια χαρά!! :x

Έκλαψα με τα βυζάκια να ξέρεις, μέχρι να φτάσω πιο κάτω που λες για το γκρι και να καταλάβω ότι εννοείς νυχάκια αναρωτιόμουν τι μπορεί να εννοείς χάχαχαχαχα α!!! 

Λοιπόν κορίτσια επειδή και εγώ γενικά έχω ανησυχήσει λίγο με το αυξημένο ζάχαρο θέλω να ρωτήσω το εξής. Αρχικά λένε ότι προσπαθείς να το ρυθμίσεις με διατροφή σωστά; Πολλά γεύματα, αρκετούς υδατάνθρακες ολικής κλπ και ότι στις περισσότερες περιπτώσεις στρώνει έτσι.. ΑΝ δεν ρυθμιστεί τότε χρειάζεται ινσουλίνη.. Μαράκι αν μπορείς διαφώτισε με σε αυτό που το έχεις περάσει.. Επίσης φυσικά υποκατάστατα ζάχαρης πχ μαλιτόλη στεβια κλπ επιτρέπονται στο διαβήτη κύησης;; 

Just now, Eirini1988 said:

Καλημέρα!!!!! Καλά κι εγώ καταγωγή από Κοζανη έχω αλλά μεγάλωσα εδώ από 7 χρόνων. Όποτε μετά από 25 χρόνια που είμαι Θεσσαλονίκη το δικαιούμαι πιστευω :razz:.. Στο γένεσις είναι ο γιατρός μου, όποτε εκεί. Θέλω τώρα να τον ρωτήσω τιμές και τα σχετικά όποτε σιγά σιγά να προετοιμάζομαι.. Εσυ που θα γεννήσεις; σας

Κορίτσια κάνω πεντικιούρ αυτή τη στιγμή και είναι αποθέωση... Τι ωραιο πράγμα να σε περιποιούνται..

Αυτο με το κρέας το έχω κι εγώ. Μόνο κοτόπουλο μπορώ να φάω. Εγώ επιπλέον δεν αντέχω τελευταία καθόλου και το ψάρι.. Ελπιζω να περάσει τους επομενους μηνες  γιατί με τόση σαλάτα στο τέλος θα βελάζω...

Ειρηνακι θεα!!!!!! ΑΠο τη μια πεντικιουρ απο την αλλη φορουμ για μαμαδες! Χαχαχαχαχα!!!!!

Κοριτσια εγω σας ζηλευω ολες που ειστε εκει Κοζανη, Θεσσαλονικη! Και ζηλευω και τη Χαλκιδικη! Τί θαλασσες ειναι αυτες;;;;;;;

• Χαχα 1

oz5Vp2.png

Just now, MumMaria είπε:

Θα σας κουβαληθω κι εγώ!με λουλούδια,γλυκά κ μπαλόνια μπλε κ ροζ αντίστοιχα!!χαχααχα

Προσπαθώ να βάλω φατσούλες reactions κ δεν με αφήνει!!!μάλλον το τερμάτισα πάλι χθες!

Βλεπω οργανωνεστε οι σαλονικιες! Εμεις οι αθηνεζες τιποτα; :-P νομιζω μετα τις επισκεψεις στην Κρητη πρεπει να μπει κ η Θεσσαλονικη στο προγραμμα κοριτσια

oru1p3.png

Just now, MumMaria said:

Κοριτσακι μου τί χαρα ειναι αυτη!!!!!!!!!!!!!!!! Μπραβο για την τελεια νιπτ και με το καλο ο κοριτσαρος σας!!!!! Να ειστε ολοι καλα και ευτυχισμενοι και με το καλο να την παρετε αγκαλια και να τη θηλασεις απο τα γκρι βυζακια σου ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!

Just now, MumMaria said:

Ουτε εγω φατσουλες κοριτσια για σημερα!!! Και ηθελα να βαλω χαχαχαχα στα γκρι βυζακια Μαρακι! Κλαιω μιλαμε!!!!!

Just now, MumMaria said:

Καλημέρα!! Κ διαβήτης να σου προκύψει,στο λέω εγώ ,δεν είναι κάτι. Γενικά είσαι στρατιώτης εσύ κορίτσι μου κ θα τα καταφέρεις!εγώ δεν είχα ποτέ κάνει δίαιτα στην ζωή μου κ στο τέλος της εγκυμοσύνης κ ο ενδοκρινολόγος κ ο γυναικολόγος μου λέγανε ότι μπορώ να φάω κ ένα γλυκάκι ή κάτι που να λαχταράω κ δεν το διαπραγματευομουν.ολα για τα μωρά μας!!είναι κάτι που ευτυχώς ελέγχεται! Κ τα τσουρέκια μην φοβάσαι δεν τα ξεχνάω,θα τα τρώμε μετά στους θηλασμους που πραγματικά εκεί θα θες να φας τα ΠΑΝΤΑ από την πείνα!

Ναι Μαρακι μου, χιλια ευχαριστω!!! ΕΝνοειται ολα για τα μωρα μας και οτι προκυψει αν αντιμετωπιζεται δε χρειαζεται να μας φοβιζει! Θα ξεκινησω σιγα σιγα να εχω το νου στους υδατανθρακες, οχι ψυχαναγκαστικα φυσικα αλλα για να δω αν ια πεσει στις επομενες μερες. Ετσι και αλλιως λογω του αντρα μου τρωμε low carb απλα τωρα θα εχω κι εγω το νου μου λιγακι! Στυλακι θα βγω απο αυτη την εγκυμοσυνη, στο θηλασμο θα τα φαω ΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑ! Χαχαχαχα!

• Χαχα 2

oz5Vp2.png

Just now, Φραουλίνο είπε:

Καλημέρα κοριτσακια μου!! :) @MumMariaμπράβο, τέλεια υπέροχα!!! Με το καλό η κορούλα σου, αντε καμία έννοια τώρα από εδώ και πέρα τέλος, όλα μια χαρά!! :x

Έκλαψα με τα βυζάκια να ξέρεις, μέχρι να φτάσω πιο κάτω που λες για το γκρι και να καταλάβω ότι εννοείς νυχάκια αναρωτιόμουν τι μπορεί να εννοείς χάχαχαχαχα α!!! 

Λοιπόν κορίτσια επειδή και εγώ γενικά έχω ανησυχήσει λίγο με το αυξημένο ζάχαρο θέλω να ρωτήσω το εξής. Αρχικά λένε ότι προσπαθείς να το ρυθμίσεις με διατροφή σωστά; Πολλά γεύματα, αρκετούς υδατάνθρακες ολικής κλπ και ότι στις περισσότερες περιπτώσεις στρώνει έτσι.. ΑΝ δεν ρυθμιστεί τότε χρειάζεται ινσουλίνη.. Μαράκι αν μπορείς διαφώτισε με σε αυτό που το έχεις περάσει.. Επίσης φυσικά υποκατάστατα ζάχαρης πχ μαλιτόλη στεβια κλπ επιτρέπονται στο διαβήτη κύησης;; 

Στέβια επιτρέπεται σίγουρα στην εγκυμοσύνη κ ευτυχώς υπάρχουν τέλεια γλυκάκια με στέβια αλλά κ παντού μπορείς να την χρησιμοποιήσεις!!εγώ έτρωγα κάθε μέρα 2 παγωτά ξυλάκια ιόν με στέβια!!!θεϊκά!!!πήγαινα κατευθείαν τουαλέτα(βοηθάει κι εκεί)χαχααχαχαχα!!βασικά θα δεις τι είναι αυτό που σε ανεβάζει.σε κάθε οργανισμό είναι διαφορετικό.εμενα με ανέβαζε τρέλα το ψωμί.οποτε το έκοψα τελείως.ετρωγα μια φέτα ολικής.τα γλυκά όχι τόσο,ζυμαρικά μόνο ολικής κ όχι ποσότητα.το βλέπεις αυτό μετά από γεύμα που μετριέται ,τι είναι αυτό που σε ανεβάζει.παντως ακόμα μην αγχώνεσαι,πολλές έχουν λίγο ανεβασμένο ζάχαρο νηστείας αλλά η καμπύλη τους βγαίνει μια χαρά.εγω ήμουν το αντίθετο.τελειο ζάχαρο νηστείας κ καμπύλη κλαφτα!!!

Just now, Υβόννη είπε:

Ειρηνακι θεα!!!!!! ΑΠο τη μια πεντικιουρ απο την αλλη φορουμ για μαμαδες! Χαχαχαχαχα!!!!!

Κοριτσια εγω σας ζηλευω ολες που ειστε εκει Κοζανη, Θεσσαλονικη! Και ζηλευω και τη Χαλκιδικη! Τί θαλασσες ειναι αυτες;;;;;;;

Αααααααντε σε περιμενουμεεεεε

Just now, ΕΥΑ! είπε:

Βλεπω οργανωνεστε οι σαλονικιες! Εμεις οι αθηνεζες τιποτα; :-P νομιζω μετα τις επισκεψεις στην Κρητη πρεπει να μπει κ η Θεσσαλονικη στο προγραμμα κοριτσια

Εννοείται!!!!Χαλκιδική!!!!!για κοκτέιλ βορειοελλαδιτικα!!!!χααχαχα!

Εύα περιμένουμε κ τα δικά σου νέα για αύριο!!!άντε να συμπληρώνεται σιγά σιγά το πινακακι μας!:x

• Ευχαριστώ 1
  • Χαχα 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...