Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 16/3/2025 at 6:51 ΜΜ, Sofiiii είπε:

Εγώ βάζω παντού γενικά το καστορέλαιο βοηθάει σε όλα γιατί είναι το πιο απρροφησιμο από το το δέρμα ,έβαζα στις εγκυμοσύνες γιατί δεν βάζω κρέμες και προϊόντα εμπορίου και δεν έχω ούτε γραμμουλα σημάδι τίποτα ...έχει βίντεο με μασαζακι στην περιοχή κάτω από τον αφαλό ειδικό για γονιμότητα που αιματωνει την περιοχή ...κάνω και βελονισμους επίσης όλα βοηθάνε για να ηρεμεις κιόλας 

Έχω διαβάσει κ εγώ για βελονισμό. Πόσο συχνά κάνεις; Σκέφτομαι μήπως ξεκινήσω..

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, Υβόννη είπε:

Ωχ βλεπω τον δολιο Χανιωτη συζυγο να τρεχει για γαλαζιες λιχουδιες χαχαχα! Αυτο το "βρισκω" μαλλον ειναι "βρισκει" χαχαχαχα!!!!

Ε προφανώςςς

σιγαααα δε θα τα φτιάξει και μόνος του απλα λίγο ρεζίλι θα γίνει στα ζαχαροπλαστεία εμείς δηλαδή θυσίες δε κάνουμε; Να κάνουν κ οι άντρες

• Χαχα 1

yRr5p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Gogo1994 said:

Ε προφανώςςς

σιγαααα δε θα τα φτιάξει και μόνος του απλα λίγο ρεζίλι θα γίνει στα ζαχαροπλαστεία εμείς δηλαδή θυσίες δε κάνουμε; Να κάνουν κ οι άντρες

Σωστα!!! Δυσκοιλιοτητα και αναγουλα-εμετος ή ρεζιλι στα ζαχαροπλαστεια; Διαλεχτε!!!!

• Χαχα 1

oz5Vp2.png

Γεια σας κούκλες! Πολύ καλά πηγε η αυχενικη, τώρα περιμένω την εξέταση αίματος! 

Σε εμένα δεν ειδε φύλο, οπότε το πήγε δια της ατόπου...μάλλον κοριτσάκι! Μου πε να μην το δέσω κόμπο, θα φανεί καλύτερα στον επόμενο υπέρηχο. Ασχετα με μένα που'μαι στο μεταίχμιο, τι κοριτσομανι είναι αυτό ρε παιδιά;; γκώσαμε!! Χαχα

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 4

RCIAp3.png

Just now, magda15 said:

Σε εμένα δεν ειδε φύλο, οπότε το πήγε δια της ατόπου...μάλλον κοριτσάκι! Μου πε να μην το δέσω κόμπο, θα φανεί καλύτερα στον επόμενο υπέρηχο. Ασχετα με μένα που'μαι στο μεταίχμιο, τι κοριτσομανι είναι αυτό ρε παιδιά;; γκώσαμε!! Χαχα

Μπραβο κοριτσακι μας!!! Με το καλο να ερθει το παιδακι σου στην αγκαλια!!!! Και αλλο κοριτσακι χαμος να δουμε πώς θα τις παντρεψουμε ολες χαχαχα!

oz5Vp2.png

Just now, magda15 είπε:

Συγχαρητήρια μπράβο σου κορίτσι μου.Ετσι να έχουμε πολλές νυφουλες χαχα 

Πόσο χαίρομαι να φεύγουν οι πρώτες αγωνίες σιγά σιγά.

• Μου αρέσει 1

yRr5p2.png

Διαφημίσεις

Just now, Υβόννη said:

Μπραβο κοριτσακι μας!!! Με το καλο να ερθει το παιδακι σου στην αγκαλια!!!! Και αλλο κοριτσακι χαμος να δουμε πώς θα τις παντρεψουμε ολες χαχαχα!

Η δικιά μου μπορεί να γινει αγοράκι στον επομενο υπέρηχο, οπότε κρατώ χαμηλο προφίλ ακομα.. Χαχα

Να σαι καλά κοπέλα μου! 

Just now, Gogo1994 said:

Just now, Gogo1994 said:

Συγχαρητήρια μπράβο σου κορίτσι μου.Ετσι να έχουμε πολλές νυφουλες χαχα 

Πόσο χαίρομαι να φεύγουν οι πρώτες αγωνίες σιγά σιγά.

Ναιιιιιι!!ολα καλά θα μας πάνε! Χαμός τον Νοέμβρη! 

• Μου αρέσει 1

RCIAp3.png

Just now, Eirini1988 είπε:

@Ninamc και επιβεβαιωμένα πλέον η Μπέμπα... Με το καλό να έρθει. Τι ωραία που θα είναι θα τα έχεις ένα κι ένα. Θα την προσέχει και ο μεγάλος αδερφός να κοιμάστε ήσυχα τα βραδιά σε μερικά χρόνια :grin:

Αυτο το σκηνικό για Κρήτη ποσό με ψήνει δε φαντάζεστε. Κανονίζαμε να κατέβουμε το καλοκαίρι για διακοπές που έχουμε και φίλους στο Ηράκλειο αλλά με αυτά που γίνονται μέχρι Χαλκιδική μας βλέπω στο πήγαινε έλα..

Αναφορικά τώρα με το hot θέμα δυσκοιλιότητα νομίζω μέχρι να γεννήσουμε θα μας κυνηγάει.. Εγώ βέβαια είχα και θέμα πριν την εγκυμοσύνη, αλλά τώρα έχει παραγίνει το κακό..

Κι εσύ ε;;;;μα όλες να συμπάσχουμε;;στον γιο μου τίποτα,πέρασε κ δεν άγγιξε!

Μια χαρά είναι η Χαλκιδική.κ πέρσι μόλις μπήκα στον μήνα μου με την κοιλιά ντουρλα εκεί κάναμε διακοπές! Νικήτη!τέλεια θαλασσιτσα!κ φέτος εκεί μας κόβω αν πάνε όλα καλά κ δεν είμαι ξάπλα όλο το καλοκαίρι!

Just now, Υβόννη είπε:

Απλωνεις τη δεξια παλαμη και αφηνεις το μεταγιον που κρατας απο την αλυσιδα ελευθερο. Αν κανει κυκλους ειναι κοριτσι, αν πηγαινει μπρος πισω αγορι!

Κι εσυ μην ξεχνιεσαι, θα φερεις τσουρεκι ειπες απο Θεσσαλονικη! Μετα την τυροπιτιτσα θα θελουμε κατι γλυκο δεν νομιζεις; Χαχαχαχαχαχα! Μισο αγγουρι σημερα και αναγουλα θελω τυροπιτες και τσουρεκια!!

Ισως επειδη δεν ειναι και μπλε χαχααχαχα!

Θα σου φέρω τον μισό τερκενλη συμπεθέρα!!έλα εσύ πρώτα ο Θεός Ελλάδα κ θα σε κάνω μπουλούκα σε χρόνο dt!χααχαχα

Just now, magda15 είπε:

Μπράβο κοπέλα μου!!τέλεια με την αυχενική!!κι άλλος κοριτσαρος λες;;;ωχ αμάν αμάν!!!ρε κορίτσια θα ανταλλάζουμε φορεματακια!!!χααχαχαχα

Just now, magda15 είπε:

Η δικιά μου μπορεί να γινει αγοράκι στον επομενο υπέρηχο, οπότε κρατώ χαμηλο προφίλ ακομα.. Χαχα

Να σαι καλά κοπέλα μου! 

Γερά να είναι πρώτα απ' όλα!! κ αγόρι να σου προκύψει στον δεύτερο υπέρηχο,να ξέρεις μετά θα βλέπεις τον γιο σου κ θα λες 'αχ κ το δεύτερο αγοράκι να είναι!' Χαχαχαα αξεπέραστη αγάπη!

• Ευχαριστώ 1

Just now, MumMaria είπε:

Κι εσύ ε;;;;μα όλες να συμπάσχουμε;;στον γιο μου τίποτα,πέρασε κ δεν άγγιξε!

Μια χαρά είναι η Χαλκιδική.κ πέρσι μόλις μπήκα στον μήνα μου με την κοιλιά ντουρλα εκεί κάναμε διακοπές! Νικήτη!τέλεια θαλασσιτσα!κ φέτος εκεί μας κόβω αν πάνε όλα καλά κ δεν είμαι ξάπλα όλο το καλοκαίρι!

Θα σου φέρω τον μισό τερκενλη συμπεθέρα!!έλα εσύ πρώτα ο Θεός Ελλάδα κ θα σε κάνω μπουλούκα σε χρόνο dt!χααχαχα

Μπράβο κοπέλα μου!!τέλεια με την αυχενική!!κι άλλος κοριτσαρος λες;;;ωχ αμάν αμάν!!!ρε κορίτσια θα ανταλλάζουμε φορεματακια!!!χααχαχαχα

Όχι που θα ξεφευγα.. Χαχαχαχαχα.. Τουλάχιστον κατά τα αλλά όλα τα συμπτώματα ήταν αρκετά ήπια. Κάπου βέβαια πδιάβασα ότι στα αγόρια τα πράγματα είναι πιο νορμαλ ενώ στα κορίτσια τα συμπτώματα γίνονται πιο έντονα.. 

Ολα καλά θα πάνε πιστευω και θα πλατσουρίσετε και φέτος.. Πάλι καλά είναι και η Χαλκιδική δίπλα. Και όπως λέει και η λαϊκή ρήση σαν τη Χαλκιδική δεν έχει..

BwLip2.png

Just now, Eirini1988 είπε:

Όχι που θα ξεφευγα.. Χαχαχαχαχα.. Τουλάχιστον κατά τα αλλά όλα τα συμπτώματα ήταν αρκετά ήπια. Κάπου βέβαια πδιάβασα ότι στα αγόρια τα πράγματα είναι πιο νορμαλ ενώ στα κορίτσια τα συμπτώματα γίνονται πιο έντονα.. 

Ολα καλά θα πάνε πιστευω και θα πλατσουρίσετε και φέτος.. Πάλι καλά είναι και η Χαλκιδική δίπλα. Και όπως λέει και η λαϊκή ρήση σαν τη Χαλκιδική δεν έχει..

Δεν θυμάμαι ,σαλονικια είσαι εσύ;;:razz:

• Μου αρέσει 1

On 4/5/2020 at 12:53 ΠΜ, Anna2020 είπε:

Καλησπέρα Myrainbow. Με το καλό το μωράκι σου. Συνομιλικη κ εγώ και περνάω πολύ δύσκολα με αναγουλες κλπ.

Ήθελα να σε ρωτήσω αν ο γιατρός σου, σου πρότεινε επιπλέον εξετάσεις λόγω ηλικίας. Εμένα μου είπε να κάνω το nipt επειδή είμαι άνω των 35. 

Όλα θα εξαρτηθούν από το αποτέλεσμα της αυχενικής σε συνδυασμό με το ppa. Προς το παρόν κάνω από την 4η εβδομάδα 1 φορά την ημέρα ινοχεπ ένεση και 1 ουτροτζεσταν κάθε βράδυ. Έως την 10η εβδομάδα έπαιρνα 2. Όμως αυτά τα κάνω εγώ όχι λόγω ηλικίας αλλά λόγω προηγούμενων αποβολων. Απλά επειδή η αυχενική μου βγήκε οριακή 2.5 mm περιμένω να βγει το ppa τη Δευτέρα για να δω τα διορθωμένα ποσοστά για τρισωμια 21/13/18 και να δω αν θα κάνω nipt και αν θα χρειαστεί να πάρω salospir.. Ελπίζω να μην σε μπέρδεψα.. Έχω και εγώ πολύ άγχος και τα βλέπω όλα μαύρα.. 

Διαφημίσεις

Γεια σας και από εμένα κορίτσια!!!Σας έλειψα;;;;Εννοείται σας διαβάζω κάθε μερα...να σας κάνω το δικό μου update...οι αναγουλες και οι πονοκεφαλοι έχουν σταματήσει σε γενικές γραμμές,αν και χτες έκανα τον πρώτο εμετό!!!Η δυσκοιλιοτητα βέβαια έχει πάει σε άλλο επίπεδο κι ας παίρνω duphalac..Όσο για την αυχενική που πριν λίγο γύρισα δεν έχω λόγια...αρχίζω και νιώθω όλο και πιο πολύ μαμά!!!Η εξέταση ήταν πολύ καλή!Έτσι μας είπε ο γιατρός..όλα φάνηκαν τέλεια!περιμένουμε φυσικά και τα αποτελέσματα από την εξεταση αίματος και την Παρασκευή θα ξέρουμε ακριβώς!Φύλο είπε πως είναι νωρίς να μας πει!!!Να πω σε αυτό το σημείο ότι η εξέταση έγινε διακολπικα γιατί από την κοιλιά μωρό δε φαινόταν λόγω εντέρου (σας λέω η δυσκοιλιοτητα μου έχει ξεφύγει)!!Μας έδωσε βιντεο και φωτό!!!Τα έβλεπα μέχρι τώρα αλλά πρέπει να πέσω για ύπνο γιατί αύριο δουλεύω και ξυπναω στις έξι να πάω στα ελληνικά στρατά!!!

@demifilol Κορίτσι μου είσαι δυνατή και το ξέρεις!!!!Όλα θα πάνε τέλεια!!!Η Παναγία είναι μαζί σου!!!Θα προσεύχομαι για σένα...Χαμόγελα και όλα θα ξεπεραστούν!!!

Κορίτσια άργησα να απαντήσω αλλά.....τέτοιο κείμενο έχω να γράψω από τη Γ' Λυκείου!!!

• Μου αρέσει 3
  • Ευχαριστώ 1

n41pp3.png

Κορίτσια γεια σας!! Έκανα σήμερα αυχενική και είμαι λίγο αγχωμένη και στενοχωρημένη.. Ενώ βγήκαν όλα καλά, ρινικο οστό ορατό, όλα τα όργανα οκ, το μήκος 60mm και η αυχενική 2.5.. Ο γιατρός μου είπε πως είναι οριακό.. Προς το παρόν μου βγαίνει με βάση την ηλικία και τα στοιχεία της αυχενικής πιθανότητα για τρισωμια 22, 1προς 252 και για τα υπόλοιπα 1 προς 4598.. Ο γιατρός μου είπε να μην ανήσυχω γιατί το μωρό έχει πολύ καλή εικόνα και είναι οριακό το αποτέλεσμα και να περιμένουμε τη Δευτέρα τα αποτέλεσματα από το ppa κια τη Β χοριακη για να πάρουμε τα τελικά ποσοστά.. Αγχώνομαι πάρα πολύ.. Δεν έχω καθόλου υπομονή και κουράγιο έως τη Δευτέρα.. Είχε καμία άλλη τέτοια αυχενική.. Φοβάμαι πολύ.. 

Just now, Papakι είπε:

Γεια σας και από εμένα κορίτσια!!!Σας έλειψα;;;;Εννοείται σας διαβάζω κάθε μερα...να σας κάνω το δικό μου update...οι αναγουλες και οι πονοκεφαλοι έχουν σταματήσει σε γενικές γραμμές,αν και χτες έκανα τον πρώτο εμετό!!!Η δυσκοιλιοτητα βέβαια έχει πάει σε άλλο επίπεδο κι ας παίρνω duphalac..Όσο για την αυχενική που πριν λίγο γύρισα δεν έχω λόγια...αρχίζω και νιώθω όλο και πιο πολύ μαμά!!!Η εξέταση ήταν πολύ καλή!Έτσι μας είπε ο γιατρός..όλα φάνηκαν τέλεια!περιμένουμε φυσικά και τα αποτελέσματα από την εξεταση αίματος και την Παρασκευή θα ξέρουμε ακριβώς!Φύλο είπε πως είναι νωρίς να μας πει!!!Να πω σε αυτό το σημείο ότι η εξέταση έγινε διακολπικα γιατί από την κοιλιά μωρό δε φαινόταν λόγω εντέρου (σας λέω η δυσκοιλιοτητα μου έχει ξεφύγει)!!Μας έδωσε βιντεο και φωτό!!!Τα έβλεπα μέχρι τώρα αλλά πρέπει να πέσω για ύπνο γιατί αύριο δουλεύω και ξυπναω στις έξι να πάω στα ελληνικά στρατά!!!

@demifilol Κορίτσι μου είσαι δυνατή και το ξέρεις!!!!Όλα θα πάνε τέλεια!!!Η Παναγία είναι μαζί σου!!!Θα προσεύχομαι για σένα...Χαμόγελα και όλα θα ξεπεραστούν!!!

Κορίτσια άργησα να απαντήσω αλλά.....τέτοιο κείμενο έχω να γράψω από τη Γ' Λυκείου!!!

Τι τέλεια κοπέλα μου!!!σε σκεφτόμουν!!έπαθες πλάκα με το μπεμπεδακι ε;;στείλε την ΠΗΤ που σου δώσανε να την βάλω πινακακι,εκτός αν ισχύει η ίδια με πριν.

Καλά άσε αυτό με την δυσκοιλιότητα δεν ξέρω...μάλλον το χει η ομάδα μας ρε παιδιά,τι να πω;;;χααχαχα

Just now, Myrainbow είπε:

Κορίτσια γεια σας!! Έκανα σήμερα αυχενική και είμαι λίγο αγχωμένη και στενοχωρημένη.. Ενώ βγήκαν όλα καλά, ρινικο οστό ορατό, όλα τα όργανα οκ, το μήκος 60mm και η αυχενική 2.5.. Ο γιατρός μου είπε πως είναι οριακό.. Προς το παρόν μου βγαίνει με βάση την ηλικία και τα στοιχεία της αυχενικής πιθανότητα για τρισωμια 22, 1προς 252 και για τα υπόλοιπα 1 προς 4598.. Ο γιατρός μου είπε να μην ανήσυχω γιατί το μωρό έχει πολύ καλή εικόνα και είναι οριακό το αποτέλεσμα και να περιμένουμε τη Δευτέρα τα αποτέλεσματα από το ppa κια τη Β χοριακη για να πάρουμε τα τελικά ποσοστά.. Αγχώνομαι πάρα πολύ.. Δεν έχω καθόλου υπομονή και κουράγιο έως τη Δευτέρα.. Είχε καμία άλλη τέτοια αυχενική.. Φοβάμαι πολύ.. 

Κοπέλα μου όπως σου είπε κ ο γιατρός η τιμουλα είναι εντός ορίων κ από την στιγμή που είδε την συνολικότερη εικόνα του μωρού ο γιατρός,μην αγχώνεσαι κ παιδευεις το μυαλό σου με αρνητικές σκέψεις.περιμενε κ την pappA κ το πολύ πολύ κάνεις κ την nipt για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Κρατά τα καλά της εξέτασης...πώς ήταν το μπεμπεκι;;;κουνιόταν;φύλο σας είπε;;είδες το μωρό σου σημερα:x

Just now, Papakι είπε:

Φυσικαααα μας έλειψες 

Μπραβο μια Χαρούλα το μικρακι σου

Να μας πεις λεπτομέρειες το έκανε; Κωλοτουμπες;

Just now, Myrainbow είπε:

Δεν είναι κακά είναι λίγο οριακά αλλά και παλι το συνολικό αποτέλεσμα θα δεις κορίτσι μου.Εννοειται σου στέλνουμε θετική ενέργεια

yRr5p2.png

Just now, MumMaria είπε:

Δεν θυμάμαι ,σαλονικια είσαι εσύ;;:razz:

Θεσσαλονικιά είμαι ναι.. 

Just now, Papakι είπε:

Τέλεια τα νέα σου κορίτσι μου!! Το μωράκι σου είναι καλά και όλα πηγαίνουν καλύτερα.. Περιμένουμε τώρα με αγωνία και το φύλο.

• Μου αρέσει 1

BwLip2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...