Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 16/3/2025 at 6:51 ΜΜ, Sofiiii είπε:

Εγώ βάζω παντού γενικά το καστορέλαιο βοηθάει σε όλα γιατί είναι το πιο απρροφησιμο από το το δέρμα ,έβαζα στις εγκυμοσύνες γιατί δεν βάζω κρέμες και προϊόντα εμπορίου και δεν έχω ούτε γραμμουλα σημάδι τίποτα ...έχει βίντεο με μασαζακι στην περιοχή κάτω από τον αφαλό ειδικό για γονιμότητα που αιματωνει την περιοχή ...κάνω και βελονισμους επίσης όλα βοηθάνε για να ηρεμεις κιόλας 

Έχω διαβάσει κ εγώ για βελονισμό. Πόσο συχνά κάνεις; Σκέφτομαι μήπως ξεκινήσω..

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, MumMaria είπε:

Κι εγώ μόλις τώρα ρε Δήμητρα!!μετά από μέρες που είχα μόνο αναγουλες,έκανα εμετό!τι είναι αυτό πάλι;;αχ αχ!:P

Κλείσε εισιτηριααααα!!!χαχααχαχαα

Μπράβο κοπέλα μου,τώρα μπορείς να τα αφήσεις όλα πίσω σου!!τι ποσοσταρα είναι αυτή καλέ;;;!!:-D

Εδώ δείτε η άλλη η τρελή!!!!!χαχαχααχαχα!τι χαρά ε;;;;από αγορομανα θα κάνεις κ την κοράκλα σου!!!μπράβο κοπέλα μου!!!γαμπρούς να δω που θα βρισκουμεεεε;;!!:-D

Που είσαι lady μου;;;σε έφαγε η δουλειά ε;προσπάθησε μην κουράζεσαι έτσι;;να σκέφτεσαι κ το μπεμπεδι σου!!!θα έρθει η σειρά σου να μάθουμε κ το φύλο!!λες κάνα αγόρι να σπάσει η μονοτονία;;;χααχαχαχα

Μαρια με λένε και μένα εντομεταξυ ! Δε ξέρω άμα το ανέφερα ποτέ !!! :) μου έκανε η μαμα μου αυτό με το ψαλίδι και το μαχαίρι χαχαχα και έκατσα πάνω στο μαχαίρι .. για να δούμε αν βγαίνει !!!! Θέλω αγοράκι είναι η αλήθεια είναι λίγο πιο «μπουνταλάδες» από τα κοριτσάκια! Γιατί αν κρίνω από τη μικρή μου αδερφή που είναι 10 παιδιά.. τι να σας πω θα τη σκότωνα αν ήταν δικη μου ! Σίγουρα ! 

• Μου αρέσει 1

hkTMp3.png?t=1&Bu24n0LK

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, demifilol είπε:

Πιο τέλεια δεν γίνεται !!!γρηγορα να πας να αγοράσεις λιλά κορδέλες !!!

Ειμαι ηδη στα συννεφα!

Γερα να ναι!

Λιλα κ παλι λιλα!

Just now, MumMaria είπε:

Κι εγώ μόλις τώρα ρε Δήμητρα!!μετά από μέρες που είχα μόνο αναγουλες,έκανα εμετό!τι είναι αυτό πάλι;;αχ αχ!:P

Μπράβο κοπέλα μου,τώρα μπορείς να τα αφήσεις όλα πίσω σου!!τι ποσοσταρα είναι αυτή καλέ;;;!!:-D

Εδώ δείτε η άλλη η τρελή!!!!!χαχαχααχαχα!τι χαρά ε;;;;από αγορομανα θα κάνεις κ την κοράκλα σου!!!μπράβο κοπέλα μου!!!γαμπρούς να δω που θα βρισκουμεεεε;;!!:-D

Που είσαι lady μου;;;σε έφαγε η δουλειά ε;προσπάθησε μην κουράζεσαι έτσι;;να σκέφτεσαι κ το μπεμπεδι σου!!!θα έρθει η σειρά σου να μάθουμε κ το φύλο!!λες κάνα αγόρι να σπάσει η μονοτονία;;;χααχαχαχα

Χαχαχαχαχα τρελη κ παλαβη γτ τη θελαμε παρα πλ τη κορακλα χαχαχαχα

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, MumMaria είπε:

Φανταστείτε λιμάνι  Χανίων με το φάρο κοκτειλακια με φρουτάκια και απειρες ερωτήσεις για δυσκοιλιότητα και β επιπέδου χαχαχχα

• Μου αρέσει 2

yRr5p2.png

Just now, Lady_m είπε:

Μαρια με λένε και μένα εντομεταξυ ! Δε ξέρω άμα το ανέφερα ποτέ !!! :) μου έκανε η μαμα μου αυτό με το ψαλίδι και το μαχαίρι χαχαχα και έκατσα πάνω στο μαχαίρι .. για να δούμε αν βγαίνει !!!! Θέλω αγοράκι είναι η αλήθεια είναι λίγο πιο «μπουνταλάδες» από τα κοριτσάκια! Γιατί αν κρίνω από τη μικρή μου αδερφή που είναι 10 παιδιά.. τι να σας πω θα τη σκότωνα αν ήταν δικη μου ! Σίγουρα ! 

Μαρία κι εσύ ε;μα πώς κι έτσι;;;τόσο σπάνιο όνομα!!χααχαχα!

Τότε σου εύχομαι αγοράκι γλυκιά μου!!!άντε να δούμε κ λίγο παραπάνω μπλε στο πινακακι επιτέλους!!

Just now, Ninamc είπε:

Ειμαι ηδη στα συννεφα!

Γερα να ναι!

Λιλα κ παλι λιλα!

Χαχαχαχαχα τρελη κ παλαβη γτ τη θελαμε παρα πλ τη κορακλα χαχαχαχα

Άντε Οκτώβρη να κρατάς την κοριτσάρα σου αγκαλιά!!:-D

• Μου αρέσει 1

Just now, MumMaria είπε:

Μαρία κι εσύ ε;μα πώς κι έτσι;;;τόσο σπάνιο όνομα!!χααχαχα!

Τότε σου εύχομαι αγοράκι γλυκιά μου!!!άντε να δούμε κ λίγο παραπάνω μπλε στο πινακακι επιτέλους!!

Άντε Οκτώβρη να κρατάς την κοριτσάρα σου αγκαλιά!!:-D

Να σαι καλα!να τα χαιρεσαι και τα δυο!

Με το καλο ευχομαι σε ολες μας!

Γερα και δυνατα!

Καλοτυχα!

• Ευχαριστώ 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

Just now, Gogo1994 είπε:

Φανταστείτε λιμάνι  Χανίων με το φάρο κοκτειλακια με φρουτάκια και απειρες ερωτήσεις για δυσκοιλιότητα και β επιπέδου χαχαχχα

Το 'άπειρες ερώτησεις για δυσκοιλιότητα' για μένα πήγαινε εε;;;χαχαααχα! Το να κάνω που πρώτη φορά στην ζωή μου έχω δυσκοιλιότητα κ δεν ξέρω κ σας έχω πρήξει!!!χαχαχαχαχα

Με εψησε σαν σκηνικό πάντως!!!έρχομαι!χαχα

• Χαχα 3

Just now, MumMaria είπε:

Το 'άπειρες ερώτησεις για δυσκοιλιότητα' για μένα πήγαινε εε;;;χαχαααχα! Το να κάνω που πρώτη φορά στην ζωή μου έχω δυσκοιλιότητα κ δεν ξέρω κ σας έχω πρήξει!!!χαχαχαχαχα

Καλέ και εγωωω εχωω αλλά νομίζω το πήρα απόφαση 

• Χαχα 1

yRr5p2.png

Just now, MumMaria said:

Εγω θελω και τυροπιτα απο το φουρνο να παρω πριν τα κοκτειλ! Ε τί, με αδειο στομαχι θα πιουμε τα κοκτειλ χωρις αλκοολ; Χαχαχαχαχα!

Just now, Lady_m said:

Εντάξει ευτυχώς ξεκινήσαμε αρκετά δυναμικά .. από άποψη υγιεινής έχω προμηθευτεί γενικώς μιας χρήσης υλικά αναλώσιμα όποτε όλα καλά ... πολλά αντισηπτικά ,οινοπνεύματα .. και γενικώς έχω τα ραντεβού πολύ αραιά και με μεγάλα διαλείμματα ώστε να μπορώ να τρώω κιόλας !! Ανυπομονώ να έρθει η Δευτέρα !!!

Τελεια κοριτσι μου, μια χαρα σας βρισκω! Και πολυ καλη ιδεα τα διαλειμματα! Ερχεται η Δευτερα λιγο εμεινε! Χαμος θα γινει μετα!!!

Just now, Gogo1994 said:

Κι εγω κοριτσια ειμαι στη λιστα! Καπως καλυτερα καποιες μερες αλλα γενικα καμια σχεση με παλια!!!!

Just now, Lady_m said:

Παντως εμενα μου εκαναν αυτο με το μεταγιον και βγηκε κοριτσι! Αυτο με το μαχαιρι και το ψαλιδι δεν το δοκιμασαμε, αλλα ισως βαλω τον αντρα μου πιο μετα να το κανει χαχαχα! Επιστημονικες μεθοδοι οχι αστεια χαχαχα!

• Χαχα 1

oz5Vp2.png

Just now, Υβόννη είπε:

Εγω θελω και τυροπιτα απο το φουρνο να παρω πριν τα κοκτειλ! Ε τί, με αδειο στομαχι θα πιουμε τα κοκτειλ χωρις αλκοολ; Χαχαχαχαχα!

Τελεια κοριτσι μου, μια χαρα σας βρισκω! Και πολυ καλη ιδεα τα διαλειμματα! Ερχεται η Δευτερα λιγο εμεινε! Χαμος θα γινει μετα!!!

Κι εγω κοριτσια ειμαι στη λιστα! Καπως καλυτερα καποιες μερες αλλα γενικα καμια σχεση με παλια!!!!

Παντως εμενα μου εκαναν αυτο με το μεταγιον και βγηκε κοριτσι! Αυτο με το μαχαιρι και το ψαλιδι δεν το δοκιμασαμε, αλλα ισως βαλω τον αντρα μου πιο μετα να το κανει χαχαχα! Επιστημονικες μεθοδοι οχι αστεια χαχαχα!

Καλά ναι επιστήμη παιδί μου!!!αυτό με το μενταγιόν ποιο είναι;

Βλέπω όλες τέλεια πάμε στην τουαλέτα!!να δω κ όταν ξεκινήσω τον σίδηρο,δεν θέλω να το σκεφτώ!χααχαχα

Just now, Gogo1994 είπε:

Η @Υβόννη θα σου ζητήσει να την υποδεχτείς στο λιμάνι με τυρόπιτα στο χέρι!!!χααχααχαα

• Χαχα 1

Just now, MumMaria είπε:

Βλέπω όλες τέλεια πάμε στην τουαλέτα!!να δω κ όταν ξεκινήσω τον σίδηρο,δεν θέλω να το σκεφτώ!χααχαχα

Η @Υβόννη θα σου ζητήσει να την υποδεχτείς στο λιμάνι με τυρόπιτα στο χέρι!!!χααχααχαα

Μαααα πως τη ξέχασα τη τυρόπιτα τι έχω πάθει; Είναι που δεν είναι πρωί.Μολις ξυπνάω τη σκέφτομαι.

• Χαχα 2

yRr5p2.png

Διαφημίσεις

@Ninamc και επιβεβαιωμένα πλέον η Μπέμπα... Με το καλό να έρθει. Τι ωραία που θα είναι θα τα έχεις ένα κι ένα. Θα την προσέχει και ο μεγάλος αδερφός να κοιμάστε ήσυχα τα βραδιά σε μερικά χρόνια :grin:

Αυτο το σκηνικό για Κρήτη ποσό με ψήνει δε φαντάζεστε. Κανονίζαμε να κατέβουμε το καλοκαίρι για διακοπές που έχουμε και φίλους στο Ηράκλειο αλλά με αυτά που γίνονται μέχρι Χαλκιδική μας βλέπω στο πήγαινε έλα..

Αναφορικά τώρα με το hot θέμα δυσκοιλιότητα νομίζω μέχρι να γεννήσουμε θα μας κυνηγάει.. Εγώ βέβαια είχα και θέμα πριν την εγκυμοσύνη, αλλά τώρα έχει παραγίνει το κακό..

• Μου αρέσει 2

BwLip2.png

Just now, MumMaria said:

Απλωνεις τη δεξια παλαμη και αφηνεις το μεταγιον που κρατας απο την αλυσιδα ελευθερο. Αν κανει κυκλους ειναι κοριτσι, αν πηγαινει μπρος πισω αγορι!

Κι εσυ μην ξεχνιεσαι, θα φερεις τσουρεκι ειπες απο Θεσσαλονικη! Μετα την τυροπιτιτσα θα θελουμε κατι γλυκο δεν νομιζεις; Χαχαχαχαχαχα! Μισο αγγουρι σημερα και αναγουλα θελω τυροπιτες και τσουρεκια!!

Just now, Gogo1994 said:

Μαααα πως τη ξέχασα τη τυρόπιτα τι έχω πάθει; Είναι που δεν είναι πρωί.Μολις ξυπνάω τη σκέφτομαι.

Ισως επειδη δεν ειναι και μπλε χαχααχαχα!

• Χαχα 2

oz5Vp2.png

Just now, Υβόννη είπε:

Απλωνεις τη δεξια παλαμη και αφηνεις το μεταγιον που κρατας απο την αλυσιδα ελευθερο. Αν κανει κυκλους ειναι κοριτσι, αν πηγαινει μπρος πισω αγορι!

Κι εσυ μην ξεχνιεσαι, θα φερεις τσουρεκι ειπες απο Θεσσαλονικη! Μετα την τυροπιτιτσα θα θελουμε κατι γλυκο δεν νομιζεις; Χαχαχαχαχαχα! Μισο αγγουρι σημερα και αναγουλα θελω τυροπιτες και τσουρεκια!!

Ισως επειδη δεν ειναι και μπλε χαχααχαχα!

Σωστά αλλα μη μου ανησυχείτε βρίσκω εγώ και τα μεσάνυχτα άμα θέλω μπλε φαγώσιμα :D

• Χαχα 1

yRr5p2.png

Just now, Gogo1994 said:

Σωστά αλλα μη μου ανησυχείτε βρίσκω εγώ και τα μεσάνυχτα άμα θέλω μπλε φαγώσιμα :D

Ωχ βλεπω τον δολιο Χανιωτη συζυγο να τρεχει για γαλαζιες λιχουδιες χαχαχα! Αυτο το "βρισκω" μαλλον ειναι "βρισκει" χαχαχαχα!!!!

• Χαχα 2

oz5Vp2.png

Just now, Eirini1988 είπε:

@Ninamc και επιβεβαιωμένα πλέον η Μπέμπα... Με το καλό να έρθει. Τι ωραία που θα είναι θα τα έχεις ένα κι ένα. Θα την προσέχει και ο μεγάλος αδερφός να κοιμάστε ήσυχα τα βραδιά σε μερικά χρόνια :grin:

Αυτο το σκηνικό για Κρήτη ποσό με ψήνει δε φαντάζεστε. Κανονίζαμε να κατέβουμε το καλοκαίρι για διακοπές που έχουμε και φίλους στο Ηράκλειο αλλά με αυτά που γίνονται μέχρι Χαλκιδική μας βλέπω στο πήγαινε έλα..

Αναφορικά τώρα με το hot θέμα δυσκοιλιότητα νομίζω μέχρι να γεννήσουμε θα μας κυνηγάει.. Εγώ βέβαια είχα και θέμα πριν την εγκυμοσύνη, αλλά τώρα έχει παραγίνει το κακό..

Απο το στομα σου και στου Θεου τ αυτι!

Να σαι καλα κοριτσι μ!

Ευχομαι τα καλυτερα! Με το καλο το κουκλακι σας!

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...