Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 16/3/2025 at 6:51 ΜΜ, Sofiiii είπε:

Εγώ βάζω παντού γενικά το καστορέλαιο βοηθάει σε όλα γιατί είναι το πιο απρροφησιμο από το το δέρμα ,έβαζα στις εγκυμοσύνες γιατί δεν βάζω κρέμες και προϊόντα εμπορίου και δεν έχω ούτε γραμμουλα σημάδι τίποτα ...έχει βίντεο με μασαζακι στην περιοχή κάτω από τον αφαλό ειδικό για γονιμότητα που αιματωνει την περιοχή ...κάνω και βελονισμους επίσης όλα βοηθάνε για να ηρεμεις κιόλας 

Έχω διαβάσει κ εγώ για βελονισμό. Πόσο συχνά κάνεις; Σκέφτομαι μήπως ξεκινήσω..

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, MumMaria said:

Αχ με κάνεις να νιώθω λίγο καλύτερα..έχει πέσει κ όλο το βάρος στον άντρα μου..τεσπά.ας είναι τα μωράκια μας καλά..:razz:

Εννοείται,όλη την θετική μας ενέργεια!!!στείλε μετά να μας πεις τα ευχάριστα!!

Βρε μπας κ πάρω αυτά κ καταφέρω να παω τελικά τουαλέτα κι εγώ η δυσμοιρη;;χααχαχαχα

Μαρακι μου εχετε καλη ομαδουλα εκει με τον αντρουλη σου! Χαρα του ειναι που βοηθαει ειμαι σιγουρη! Μην βαζεις εξτρα εγνοια στο κεφαλακι σου!

Οσο για τα χαπια, λες αυτη να ειναι η λυση; Χαχαχα! Τί τραβαμε! Νομιζω θα παρει μπρος κι εσενα το συστημα, απλα επεσαν πολλες αλλαγες μαζι.

Just now, MumMaria said:

Τα κορίτσια που έχουμε μας το κάνουν αυτό παιδιά!!υπομονηηη!!:-P

Δε θα παει Λυκειο; Θα μπαινω να βαζω σκουπα απο τις 8 το πρωι το Σαββατο για εκδικηση χαχαχαχαχα!!! Δεν μπορουμε να φαμε, δεν μπορουμε να χεσουμε, δεν κοιμομαστε, σεξ ειναι μια λεξη που ανηκει σε εναν αλλο πλανητη, ε μα πια! Χαχαχαχα, χαλαλι τουςςςςςςςςςςς!!!

Just now, Gogo1994 said:

Κορίτσια βγήκε η papp-a δεν μπορώ να σας πω πως είμαι τρέμω μέχρι να τη δει ο γιατρός.Στειλτε θετική ενέργεια

Ελπίζω να στη δει σήμερα κ να έχω αποτέλεσμα

Ολα καλα θα ειναι κοριτσακι μου!!!! Απειρη θετικη ενεργεια κυριως για σενα γιατι ειμαι σιγουρη το αγορακι μας ειναι τελεια!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, demifilol είπε:

Τα έπαιρνα περίπου 3 εβδομάδες !φερνουν υπνηλία κ ναι σου δημιουργούν αυτό το αίσθημα αλλα είναι φυσιολογικό!ετσι λειτουργεί αυτό το φαρμακο !αλλα δεν το κάνει παντα !μην ανησυχείς ολα καλα !!σημερα Η φαρμακοποιός μ είπε να ρωτήσω τον γιατρό για το maloχ υγρό ,μήπως βοηθήσει στις αναγούλες!

@Gogo1994 γωγουλινι αγχώδης είσαι μαλλον γενικά !!!μαζι σου αγχώνομαι κ εγώ ενω Δ χρειάζεται !!!ολα θα είναι τέλεια !!!

Just now, MumMaria είπε:

Τα κορίτσια που έχουμε μας το κάνουν αυτό παιδιά!!υπομονηηη!!:-P

Ναιιι αυτό αχ αυτά τα κορίτσια  !!!εκανα εμετό πάλι σήμερα !

• Μου αρέσει 1

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

4 minutes ago, KarMar84 said:

@MumMaria έτσι ακριβώς είναι Μαράκι, σε αυτή την ηλικία χρειάζονται όλη την ώρα την ενέργεια σου οπότε όταν προλαβαίνω έστω να σας διαβάζω είναι οκ χαχα

αυτό που έγραψες για τον γιό σου και την αγκαλίτσα δυστυχώς σχεδόν όλες στην δεύτερη εγκυμοσύνης το περνάμε κ όντως είναι άσχημο το συναίσθημα αλλά ευτυχώς δεν το θυμούνται :x

@Υβόννη εμένα ο γυναικολόγος μου είχε πει ότι το σάκχαρο το θέλουμε μέχρι 94 :)

Ευχαριστω κοριτσακι μου για τις πληροφοριες! Και ουτε εσυ μην ανησυχεις για τις αγκαλιτσες, θα τα παρεις μετα μαζεμενες και τα δυο μαζι!!

• Μου αρέσει 3

oz5Vp2.png

Just now, Υβόννη είπε:

Κοριτσι μου αυτα τα υποθετα ειναι για τις αναγουλες; Αν ειναι να αλλαζουν απλα την εισοδο απο την οποια θα φυγουν τί να το κανεις χαχαχα! Παντως κι εδω ανακατεματα..Δεν ειναι οπως σην αρχη εμενα, καπως σαν να μου πεφτουν πλεον βαρια τα παντα...Οτι και να φαω, εστω και ελαχιστο νιωθω μετα το στομαχι χαλια. Υπομονη!!

Κ εγώ πλέον Δ μπορώ να τα χωνέψω σωστά !ισως πρπει να τρώμε πολύ πολύ ελαφριά !δεν ξέρω ,,,υπομονη !

• Λυπημένη/-ος 1

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Just now, demifilol said:

Κ εγώ πλέον Δ μπορώ να τα χωνέψω σωστά !ισως πρπει να τρώμε πολύ πολύ ελαφριά !δεν ξέρω ,,,υπομονη !

Ακριβως ετσι οπως το λες ειναι το σωστο! Σαν να μη χωνευω! Σημερα μεσημεριανο βραστο κοτοπουλακι και λιγο σαλατα αγγουρι με λαδακι. Μου επεσε βαρυ! Αν ειναι δυνατον χαχαχαχα!

• Λυπημένη/-ος 1

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Υβόννη είπε:

Ακριβως ετσι οπως το λες ειναι το σωστο! Σαν να μη χωνευω! Σημερα μεσημεριανο βραστο κοτοπουλακι και λιγο σαλατα αγγουρι με λαδακι. Μου επεσε βαρυ! Αν ειναι δυνατον χαχαχαχα!

Μαλλον πρέπει να πίνουμε  σόδα σε κάθε γεύμα!η να περπατάς για να μπορείς να το χωνεύεις !καθε εβδομάδα αλλα συμπτώματα !!!υπομονη !!καποια στιγμή θα φτάσουμε στις κλωτσιές !!

Μαλλον πρέπει να πίνουμε  σόδα σε κάθε γεύμα!η να περπατάς για να μπορείς να το χωνεύεις !καθε εβδομάδα αλλα συμπτώματα !!!υπομονη !!καποια στιγμή θα φτάσουμε στις κλωτσιές !!

@Gogo1994 Τι τέλεια είναι αυτά !!θα ήθελα ένα μοχιτο φράουλα !!!στην υγεία σου !!!ολα καλα !!

• Μου αρέσει 2

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Καλησπερα κοριτσια!

Επεστρεψα απο τν γιατρο!

Ολα τελεια το νινι, και ναι ειναι

ΚΟΡΙΤΣΑΡΟΣ

ΚΑΘΙΣΤΗ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΑΣ ΤΟ ΕΔΕΙΞΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ.

ΠΕΤΑΩ. ΠΕΤΑΩ ΠΕΤΑΩ!

@MumMariaΚΟΡΙΤΣΑΡΟΣ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

• Μου αρέσει 6
  • Χαχα 2

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc said:

Καλησπερα κοριτσια!

Επεστρεψα απο τν γιατρο!

ΚΟΡΙΤΣΑΡΟΣ

ΠΕΤΑΩ. ΠΕΤΑΩ ΠΕΤΑΩ!

Με το καλο κοριτσι μου να παρεις αγκαλια τον κοριτσαρο σου!!!!!! Αχ απο τωρα ιχνος ντροπης ε; Θα την κυνηγαμε στην εφηβεια και αυτη!!!!!!!

Just now, Gogo1994 said:

Κοριτσιαααα 1:19000 

Να πάω να βρω πάλι μπλε γλυκά; Τι να κανωωωω;;;; Να σας κλείσω εισητηριο για μπλε κοκτέιλ;

Παμε ολες Χανια για μπλε κοκτειλ και βουτιες!!!!!!!!!!!!!!! Μπραβο Γωγουλα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!1

• Χαχα 2

oz5Vp2.png

Just now, Ninamc είπε:

Καλησπερα κοριτσια!

Επεστρεψα απο τν γιατρο!

ΚΟΡΙΤΣΑΡΟΣ

ΠΕΤΑΩ. ΠΕΤΑΩ ΠΕΤΑΩ!

Πιο τέλεια δεν γίνεται !!!γρηγορα να πας να αγοράσεις λιλά κορδέλες !!!

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου !! Τι κάνετε ρε μου λείψατε !!!! Όλη μέρα στη δουλειά φεύγω από τις 8 και γυρνάω στις 8 όποτε δε προλαβαίνω να μπαίνω παραμονο τέτοιες ώρες και να σας διαβάζω !!!! Τι όμορφα νέα έχετε !!! Με τις αυχενικές σας έχω ζηλέψει άπειρα θέλω να έρθει και μένα η μέρα μου !!! :) 

@demifilol όλα θα πάνε καλά κορίτσι μου !!! Να σκέφτεσαι ότι θα γίνει για να είναι καλά το μωράκι σου και να παίρνεις δύναμη !!! :) η σκέψη μας θα είναι μαζί σου !! :) 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

hkTMp3.png?t=1&Bu24n0LK

Just now, Lady_m said:

Κορίτσια μου !! Τι κάνετε ρε μου λείψατε !!!! Όλη μέρα στη δουλειά φεύγω από τις 8 και γυρνάω στις 8 όποτε δε προλαβαίνω να μπαίνω παραμονο τέτοιες ώρες και να σας διαβάζω !!!! Τι όμορφα νέα έχετε !!! Με τις αυχενικές σας έχω ζηλέψει άπειρα θέλω να έρθει και μένα η μέρα μου !!! :) 

@demifilol όλα θα πάνε καλά κορίτσι μου !!! Να σκέφτεσαι ότι θα γίνει για να είναι καλά το μωράκι σου και να παίρνεις δύναμη !!! :) η σκέψη μας θα είναι μαζί σου !! :) 

Κι εμας μας ελειψες! Πώς παει με τη δουλεια κοριτσι μου; Ελπιζω να μην εισαι πολυ πτωμα παρα το ωραριο που περιεγραψες...Απο αποψη υγιεινης ειναι καλα; Ελπιζω ναι! Καλη δυναμη και ευχομαι να ξεκουραζεσαι εστω στο σπιτακι σου...Ερχεται και η ωρα σου με την αυχενικη!!!!! Και θα ειναι ολα τελεια!!!

• Ευχαριστώ 1

oz5Vp2.png

Just now, Υβόννη είπε:

Κι εμας μας ελειψες! Πώς παει με τη δουλεια κοριτσι μου; Ελπιζω να μην εισαι πολυ πτωμα παρα το ωραριο που περιεγραψες...Απο αποψη υγιεινης ειναι καλα; Ελπιζω ναι! Καλη δυναμη και ευχομαι να ξεκουραζεσαι εστω στο σπιτακι σου...Ερχεται και η ωρα σου με την αυχενικη!!!!! Και θα ειναι ολα τελεια!!!

Εντάξει ευτυχώς ξεκινήσαμε αρκετά δυναμικά .. από άποψη υγιεινής έχω προμηθευτεί γενικώς μιας χρήσης υλικά αναλώσιμα όποτε όλα καλά ... πολλά αντισηπτικά ,οινοπνεύματα .. και γενικώς έχω τα ραντεβού πολύ αραιά και με μεγάλα διαλείμματα ώστε να μπορώ να τρώω κιόλας !! Ανυπομονώ να έρθει η Δευτέρα !!!

• Μου αρέσει 3

hkTMp3.png?t=1&Bu24n0LK

Ναιιι αυτό αχ αυτά τα κορίτσια  !!!εκανα εμετό πάλι σήμερα !

Κι εγώ μόλις τώρα ρε Δήμητρα!!μετά από μέρες που είχα μόνο αναγουλες,έκανα εμετό!τι είναι αυτό πάλι;;αχ αχ!:P

Just now, Gogo1994 είπε:

Κοριτσιαααα 1:19000 

Να πάω να βρω πάλι μπλε γλυκά; Τι να κανωωωω;;;; Να σας κλείσω εισητηριο για μπλε κοκτέιλ;

Κλείσε εισιτηριααααα!!!χαχααχαχαα

Μπράβο κοπέλα μου,τώρα μπορείς να τα αφήσεις όλα πίσω σου!!τι ποσοσταρα είναι αυτή καλέ;;;!!:-D

Just now, Ninamc είπε:

Καλησπερα κοριτσια!

Επεστρεψα απο τν γιατρο!

ΚΟΡΙΤΣΑΡΟΣ

ΠΕΤΑΩ. ΠΕΤΑΩ ΠΕΤΑΩ!

Εδώ δείτε η άλλη η τρελή!!!!!χαχαχααχαχα!τι χαρά ε;;;;από αγορομανα θα κάνεις κ την κοράκλα σου!!!μπράβο κοπέλα μου!!!γαμπρούς να δω που θα βρισκουμεεεε;;!!:-D

Just now, Lady_m είπε:

Που είσαι lady μου;;;σε έφαγε η δουλειά ε;προσπάθησε μην κουράζεσαι έτσι;;να σκέφτεσαι κ το μπεμπεδι σου!!!θα έρθει η σειρά σου να μάθουμε κ το φύλο!!λες κάνα αγόρι να σπάσει η μονοτονία;;;χααχαχαχα

• Χαχα 2

Just now, Υβόννη είπε:

Με το καλο κοριτσι μου να παρεις αγκαλια τον κοριτσαρο σου!!!!!! Αχ απο τωρα ιχνος ντροπης ε; Θα την κυνηγαμε στην εφηβεια και αυτη!!!!!!!

Παμε ολες Χανια για μπλε κοκτειλ και βουτιες!!!!!!!!!!!!!!! Μπραβο Γωγουλα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Χαχαχαχαχα να σαι καλα κοριτσαρα!

Να ναι γερα τα παιδακια μας!

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...