Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• καλησπέρα κορίτσια,

7 ωάρια είχαμε αυτή την φορά και μόνο 1 τα κατάφερε και πήγε για προεμφυτευτικό έλεγχο…

ήρθαν σήμερα τα αποτελέσματα από την βλαστοκύστη και υπάρχει μονοσωμια 11.

αλλη μια αποτυχία 😢 

• Λυπημένη/-ος 5

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, MumMaria said:

Αχ Υβόννη μου!!!δυστυχώς όλες μας λιγο πολύ το κάνουμε αυτό!κ όσες δεν το κάνουνε,μπράβο για την αυτοσυγκράτηση.εγω να δεις τι διάβασα για τον επιπωματικο πλακούντα,αφού έλεγα στον άντρα μου,πρέπει να γεννήσω δημόσιο,με ομάδα γιατρών,είναι επικίνδυνο κ χίλια δυο άλλα που είχα διαβάσει ενώ καλά καλά δεν ξέρουμε αν τελικά θα ανέβει αυτός μου ο πλακούντας! βήμα βήμα την φορα,αν σε αγχωνει λίγο το ζάχαρο πρόσεξε για κάνα δυο μέρες το βραδινό σου κ μετρησου.:-P

Ακριβως ετσι Μαρακι μου! Αλλα πρεπει να εμπιστευτουμε το γιατρο και τον οργανισμο μας! Γενικα στο ιντερνετ θα δεις για το ιδιο πραγμα το πιο απλο μεχρι το χειροτερο! Και φυσικα διαλεγουμε να συγκρατησουμε το χειροτερο χαχαχα! Ναι θα κοιταξω να μην ξαναφαω κατι με υδατανθρακες για βραδυ, να ειναι λιγο πιο στεγνο ας το πουμε το βραδινο. Ξυπνησα κλασσικα και πρωι πρωι σημερα και αν δεν κοιταξεις για κινδυνους στη γεννα 6 το πρωι τότε ποτε; Χαχαχαχα! Με επηρεασε το χαζοονειρο...

Κι εσυ κοριτσι μου πας πολυ καλα πιστευω. Αιμα δεν εχεις ξαναδει, κανεις οτι σου λενε και ρωτας παντα το γιατρο. ΑΥτο για μενα ειναι ακριβως οτι πρεπει να γινει. Τωρα το μυαλο παιζει παιχνιδια τί να το κανουμε;

• Μου αρέσει 1

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Υβόννη είπε:

Ακριβως ετσι Μαρακι μου! Αλλα πρεπει να εμπιστευτουμε το γιατρο και τον οργανισμο μας! Γενικα στο ιντερνετ θα δεις για το ιδιο πραγμα το πιο απλο μεχρι το χειροτερο! Και φυσικα διαλεγουμε να συγκρατησουμε το χειροτερο χαχαχα! Ναι θα κοιταξω να μην ξαναφαω κατι με υδατανθρακες για βραδυ, να ειναι λιγο πιο στεγνο ας το πουμε το βραδινο. Ξυπνησα κλασσικα και πρωι πρωι σημερα και αν δεν κοιταξεις για κινδυνους στη γεννα 6 το πρωι τότε ποτε; Χαχαχαχα! Με επηρεασε το χαζοονειρο...

Κι εσυ κοριτσι μου πας πολυ καλα πιστευω. Αιμα δεν εχεις ξαναδει, κανεις οτι σου λενε και ρωτας παντα το γιατρο. ΑΥτο για μενα ειναι ακριβως οτι πρεπει να γινει. Τωρα το μυαλο παιζει παιχνιδια τί να το κανουμε;

Έτσι κοπέλα μου,αυτό το μυαλό όλο αναλύει κ υπεραναλυει.

Κ μια συμβουλή που τώρα δεν ξέρω κ κατά πόσο είναι εφικτό,το ζάχαρο να το μετράς πρωί όταν το προηγούμενο βράδυ έχεις κοιμηθεί καλά.η κούραση κ ο ελάχιστος ύπνος δείχνουν λανθασμένες τιμές,το ανεβάζουν.μου το είχε πει ο ενδοκρινολόγος κ επειδή ξέρω ότι ξυπνάς τρελές ωρες,μπορεί να παίζει τον ρόλο του κι αυτό.;-)

• Μου αρέσει 1

Just now, demifilol είπε:

Περιδεση τραχήλου θα κάνω ,μήπως κ σταματήσει να μικραίνει !

@Despoina Mar @MumMaria Σας Ευχαριστω πολύ κορίτσια μου !!

Περαστικά κορίτσι μου και καλή δύναμη...  Μην αγχώνεσαι ολα θα πάνε καλά θα δεις. Έχεις τη θετική ενέργεια όλων μας..

Just now, Despoina Mar είπε:

Εντωμεταξύ άκυρο αλλά έχω βλάβη στο ίντερνετ 2 μέρες τώρα.. Κ σ λίγο θ μ τελειώσουν κ τ gb π έχω κ σκέφτομαι ότι θ με πιάσει τρέλα αν δεν μπαίνω στη ομάδα χαχα..είδα κ από άλλες ομάδες έχουν κάνει κ στ viber η στ μεσετζερ ομάδα γ ν στέλνουν κ σκριν σοτ η φωτο.. π είναι κ πιο γρήγορο και άμεσο κ τ σκέφτηκα σαν ιδέα κ αυτο:P

Αυτή τη σκέψη την έκανα κι εγώ.. Νομίζω πως θα ήταν καλή ιδέα...

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

BwLip2.png

Just now, MumMaria είπε:

Ευχαριστώ!!μακάρι να είναι στα τελειώματα,μακάρι να κλείνει σιγά σιγά αυτή η αποκόλληση.ζαλαδα δεν έχω αλλά από το άλλο...άστα..εσύ πώς πας;

Έτσι θα είναι, θετική σκέψη χρειάζεται! Μια χαρά εγώ, τώρα τρεις μέρες με άφησαν οι αναγουλες ελπίζω να μη με θυμηθούν ξανά:) ειμαι λίγο πριν τη 13 όπως είχατε πει κ εσείς θα με άφηναν! 

Αποτελέσματα της papp-a πόσες μέρες μετά την αυχενική πήρατε εσείς; Νόμιζα για σήμερα πως θα τα έχω αλλά δεν μου τηλεφώνησαν ακόμα..

Just now, MumMaria said:

Έτσι κοπέλα μου,αυτό το μυαλό όλο αναλύει κ υπεραναλυει.

Κ μια συμβουλή που τώρα δεν ξέρω κ κατά πόσο είναι εφικτό,το ζάχαρο να το μετράς πρωί όταν το προηγούμενο βράδυ έχεις κοιμηθεί καλά.η κούραση κ ο ελάχιστος ύπνος δείχνουν λανθασμένες τιμές,το ανεβάζουν.μου το είχε πει ο ενδοκρινολόγος κ επειδή ξέρω ότι ξυπνάς τρελές ωρες,μπορεί να παίζει τον ρόλο του κι αυτό.;-)

Αυτο θα προσπαθησω να κανω! 5 και μιση το ματι ανοιγει οτι και να κανω...Πεφτω για υπνο 11μισι με 12 δεν ξερω γιατι ξυπναω τοσο νωρις! Οποτε ναι ισως αν δω οτι και ενω προσεχω το φαι το ζαχαρο ειναι λιγο τσιμπημενο θα το πω και αυτο στο γιατρο!

• Μου αρέσει 1

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

@demifilol Περαστικά κοριτσάρα μου και εύχομαι να έχεις ταχεία ανάρρωση! Οι σκέψεις και ευχές μας είναι κοντά σου :wub:

@rosy87 Μια εβδομάδα μετά πήρα εγώ τις δικές μου και ήταν όλα μια χαρά! Δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι.

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

xFySp3.png

Just now, rosy87 είπε:

Έτσι θα είναι, θετική σκέψη χρειάζεται! Μια χαρά εγώ, τώρα τρεις μέρες με άφησαν οι αναγουλες ελπίζω να μη με θυμηθούν ξανά:) ειμαι λίγο πριν τη 13 όπως είχατε πει κ εσείς θα με άφηναν! 

Αποτελέσματα της papp-a πόσες μέρες μετά την αυχενική πήρατε εσείς; Νόμιζα για σήμερα πως θα τα έχω αλλά δεν μου τηλεφώνησαν ακόμα..

Αναλόγως το μικροβιολογικό.εγω την επόμενη τα είχα.σε άλλες κοπέλες είπαν στην εβδομάδα πάνω.

Άντε τέλεια,αφού σου φεύγουν κ οι αναγουλες,είναι μια ανάσα αυτό..;)

• Μου αρέσει 1

@MumMaria έτσι ακριβώς είναι Μαράκι, σε αυτή την ηλικία χρειάζονται όλη την ώρα την ενέργεια σου οπότε όταν προλαβαίνω έστω να σας διαβάζω είναι οκ χαχα

αυτό που έγραψες για τον γιό σου και την αγκαλίτσα δυστυχώς σχεδόν όλες στην δεύτερη εγκυμοσύνης το περνάμε κ όντως είναι άσχημο το συναίσθημα αλλά ευτυχώς δεν το θυμούνται :x

@Υβόννη εμένα ο γυναικολόγος μου είχε πει ότι το σάκχαρο το θέλουμε μέχρι 94 :)

@Gogo1994 όλα καλά θ είναι καλε μην ανχωνεσαιι περιμένουμε νέα...εγω είπα να πάρω τ υποθετα vertirosan π μ είχε γράψει ο γιατρός γτ σμρ είμαι χαλιααα.. Δεν ξέρω αν τ έχει πάρει καμία...παντως στα 15 λεπτά κοιμήθηκα μια ώρα κ ξύπνησα μ τρομερό κοιλοπονο κ πήγα τουαλέτα.. είχα διαβάσει ότι σε πολλές έτυχε αυτο..δεν θα τ ξαναπάρω τελικα μια χαρά ήμουν πριν χαχα παρανοια

• Μου αρέσει 1

k1S4p3.png

Διαφημίσεις

Just now, KarMar84 είπε:

@MumMaria έτσι ακριβώς είναι Μαράκι, σε αυτή την ηλικία χρειάζονται όλη την ώρα την ενέργεια σου οπότε όταν προλαβαίνω έστω να σας διαβάζω είναι οκ χαχα

αυτό που έγραψες για τον γιό σου και την αγκαλίτσα δυστυχώς σχεδόν όλες στην δεύτερη εγκυμοσύνης το περνάμε κ όντως είναι άσχημο το συναίσθημα αλλά ευτυχώς δεν το θυμούνται :x

@Υβόννη εμένα ο γυναικολόγος μου είχε πει ότι το σάκχαρο το θέλουμε μέχρι 94 :)

Αχ με κάνεις να νιώθω λίγο καλύτερα..έχει πέσει κ όλο το βάρος στον άντρα μου..τεσπά.ας είναι τα μωράκια μας καλά..:razz:

Just now, Gogo1994 είπε:

Κορίτσια βγήκε η papp-a δεν μπορώ να σας πω πως είμαι τρέμω μέχρι να τη δει ο γιατρός.Στειλτε θετική ενέργεια

Ελπίζω να στη δει σήμερα κ να έχω αποτέλεσμα

Εννοείται,όλη την θετική μας ενέργεια!!!στείλε μετά να μας πεις τα ευχάριστα!!

@Gogo1994 όλα καλά θ είναι καλε μην ανχωνεσαιι περιμένουμε νέα...εγω είπα να πάρω τ υποθετα vertirosan π μ είχε γράψει ο γιατρός γτ σμρ είμαι χαλιααα.. Δεν ξέρω αν τ έχει πάρει καμία...παντως στα 15 λεπτά κοιμήθηκα μια ώρα κ ξύπνησα μ τρομερό κοιλοπονο κ πήγα τουαλέτα.. είχα διαβάσει ότι σε πολλές έτυχε αυτο..δεν θα τ ξαναπάρω τελικα μια χαρά ήμουν πριν χαχα παρανοια

Βρε μπας κ πάρω αυτά κ καταφέρω να παω τελικά τουαλέτα κι εγώ η δυσμοιρη;;χααχαχαχα

• Μου αρέσει 1

Just now, MumMaria είπε:

Αχ με κάνεις να νιώθω λίγο καλύτερα..έχει πέσει κ όλο το βάρος στον άντρα μου..τεσπά.ας είναι τα μωράκια μας καλά..:razz:

Εννοείται,όλη την θετική μας ενέργεια!!!στείλε μετά να μας πεις τα ευχάριστα!!

Βρε μπας κ πάρω αυτά κ καταφέρω να παω τελικά τουαλέτα κι εγώ η δυσμοιρη;;χααχαχαχα

Χαχα πολύ χειρότερο αυτο σαν ν είχα γαστρεντερίτιδα ένα πράγμα.. υπομονή πίνε υγρά όσο μπορείς κ φρουτάκια κ θ πας σίγουρα!!:)

• Ευχαριστώ 1

k1S4p3.png

Τα έπαιρνα περίπου 3 εβδομάδες !φερνουν υπνηλία κ ναι σου δημιουργούν αυτό το αίσθημα αλλα είναι φυσιολογικό!ετσι λειτουργεί αυτό το φαρμακο !αλλα δεν το κάνει παντα !μην ανησυχείς ολα καλα !!σημερα Η φαρμακοποιός μ είπε να ρωτήσω τον γιατρό για το maloχ υγρό ,μήπως βοηθήσει στις αναγούλες!

Just now, demifilol είπε:

Τα έπαιρνα περίπου 3 εβδομάδες !φερνουν υπνηλία κ ναι σου δημιουργούν αυτό το αίσθημα αλλα είναι φυσιολογικό!ετσι λειτουργεί αυτό το φαρμακο !αλλα δεν το κάνει παντα !μην ανησυχείς ολα καλα !!σημερα Η φαρμακοποιός μ είπε να ρωτήσω τον γιατρό για το maloχ υγρό ,μήπως βοηθήσει στις αναγούλες!

@Gogo1994 γωγουλινι αγχώδης είσαι μαλλον γενικά !!!μαζι σου αγχώνομαι κ εγώ ενω Δ χρειάζεται !!!ολα θα είναι τέλεια !!!

• Μου αρέσει 1

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Just now, Despoina Mar said:

Κοριτσι μου αυτα τα υποθετα ειναι για τις αναγουλες; Αν ειναι να αλλαζουν απλα την εισοδο απο την οποια θα φυγουν τί να το κανεις χαχαχα! Παντως κι εδω ανακατεματα..Δεν ειναι οπως σην αρχη εμενα, καπως σαν να μου πεφτουν πλεον βαρια τα παντα...Οτι και να φαω, εστω και ελαχιστο νιωθω μετα το στομαχι χαλια. Υπομονη!!

• Μου αρέσει 1

oz5Vp2.png

Just now, Υβόννη είπε:

Κοριτσι μου αυτα τα υποθετα ειναι για τις αναγουλες; Αν ειναι να αλλαζουν απλα την εισοδο απο την οποια θα φυγουν τί να το κανεις χαχαχα! Παντως κι εδω ανακατεματα..Δεν ειναι οπως σην αρχη εμενα, καπως σαν να μου πεφτουν πλεον βαρια τα παντα...Οτι και να φαω, εστω και ελαχιστο νιωθω μετα το στομαχι χαλια. Υπομονη!!

Τα κορίτσια που έχουμε μας το κάνουν αυτό παιδιά!!υπομονηηη!!:-P

• Χαχα 3

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...