Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• καλησπέρα κορίτσια,

7 ωάρια είχαμε αυτή την φορά και μόνο 1 τα κατάφερε και πήγε για προεμφυτευτικό έλεγχο…

ήρθαν σήμερα τα αποτελέσματα από την βλαστοκύστη και υπάρχει μονοσωμια 11.

αλλη μια αποτυχία 😢 

• Λυπημένη/-ος 5

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, Despoina Mar είπε:

Εγω τ είχα πάρει τότε 15 μέρες γτ αίμα κ γτ πονακια..γ αυτο μετα ρώτησα τη Γωγώ γιατί τα παίρνει ακόμα γτ μ φάνηκε παράξενο.. 

Ναι εμένα μου είπε δεν αλλάζουμε τίποτα μέχρι την papp-a που θα έχουμε συνολικό αποτέλεσμα.ρε κορίτσια δε κάνει κακο ε;

Just now, demifilol είπε:

Καλησπερα κορίτσια !δεν πρόλαβα να σας διαβάσω σήμερα !δεν έχω κ τα καλύτερα νέα ,αλλα ευχομαστε κ ελπίζουμε να πανε ολα καλα !ολοι γνωρίζετε ότι ανήκω σε κυηση υψηλού κινδύνου !πριν λίγο επέστρεψα από τον γιατρό ,ο τράχηλος μου δυστυχώς έχει μικρύνει παρα πολύ !μεθαυριο μπαίνω για χειρουργείο ,αρα Ισως χαθώ κάποιες μέρες !θετικη σκέψη ζήτω και για εμένα αλλα και για εσάς !!!ολα αντιμετωπίζονται με τον ένα η με τον άλλον τρόπο !

Χειρουργείο; Τι ακριβώς κορίτσι μου;

yRr5p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα κορίτσια !δεν πρόλαβα να σας διαβάσω σήμερα !δεν έχω κ τα καλύτερα νέα ,αλλα ευχομαστε κ ελπίζουμε να πανε ολα καλα !ολοι γνωρίζετε ότι ανήκω σε κυηση υψηλού κινδύνου !πριν λίγο επέστρεψα από τον γιατρό ,ο τράχηλος μου δυστυχώς έχει μικρύνει παρα πολύ !μεθαυριο μπαίνω για χειρουργείο ,αρα Ισως χαθώ κάποιες μέρες !θετικη σκέψη ζήτω και για εμένα αλλα και για εσάς !!!ολα αντιμετωπίζονται με τον ένα η με τον άλλον τρόπο !

Αχ κοπέλα μ καλή δύναμη κ όλα θ πάνε καλά.. το είδατε γρήγορα τ ξέρατε όποτε δεν θ έχεις θέμα...είναι γ καλό.. εννοείται θετική σκέψη  κ καλή ανάρρωση όλα θ πάνε καλα:)

Just now, Gogo1994 είπε:

Ναι εμένα μου είπε δεν αλλάζουμε τίποτα μέχρι την papp-a που θα έχουμε συνολικό αποτέλεσμα.ρε κορίτσια δε κάνει κακο ε;

Όχι από όσο ξέρω ίσα ίσα βοηθούν μην ανχωνεσαιι!!

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

k1S4p3.png

Κοπέλα μου σου στέλνω πραγματικά όλη την θετική μου σκέψη,θα προσεύχομαι για σένα Δήμητρα μου.θα πάει μια χαρά η περίδεση κ το μωράκι σου θα είναι καλά.να ξέρεις τα κοριτσάκια είναι πιο ανθεκτικά σαν οργανισμοί,αυτό μου είπε κ ο γιατρός μου σήμερα που μιλήσαμε όταν του είπα για το αίμα.τα κορίτσια αντέχουν πολλα!να είσαι ψύχραιμη κοπέλα μου γλυκιά!!όλα να πάνε καλά !!

• Ευχαριστώ 1

Just now, Gogo1994 είπε:

Περιδεση τραχήλου θα κάνω ,μήπως κ σταματήσει να μικραίνει !

@Despoina Mar @MumMaria Σας Ευχαριστω πολύ κορίτσια μου !!

• Μου αρέσει 1

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

@Despoina Mar @MumMaria Σας Ευχαριστω πολύ κορίτσια μου !!

Η σκέψη μας εννοείται μαζί σου και φουλ θετική ενέργεια 

Είναι για καλό αυτό το χειρουργείο

• Ευχαριστώ 1

yRr5p2.png

Διαφημίσεις

Just now, Gogo1994 είπε:

Η σκέψη μας εννοείται μαζί σου και φουλ θετική ενέργεια 

Είναι για καλό αυτό το χειρουργείο

Σε Ευχαριστω κοπέλα μου !και όντως η ομαδούλα μας είναι τέλεια !μην αγχώνεσαι για τα χάπια κ Μην ξεχνάς ο κάθε γιατρός ακολουθεί τα δικά του !εχε του εμπιστοσύνη !

• Μου αρέσει 1

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Just now, Φραουλίνο said:

Αλήθεια 92 είναι το όριο;; :shock: Αγχώθηκα και εγώ τώρα, ο γιατρός δεν μου είπε κάτι τέτοιο! Ούτε καν να προσέχω κάτι.. 

Οχι κοριτσι μου φυσικα δεν υπαρχιε οριο! Ενα ηλιθιο σαιτ ηταν που διαβασα εγω σαν χαζη! Ουτε καν μην ασχολεισαι! Λες να ηταν κατι οριακο και επικινδυνο και να μας αφηναν οι γιατροι ετσι; Χιλια συγγνωμη ποθυ σε αγχωσα.  Δεν κοιταμε ιατρικα στο ιντερνετ αλλα σαν βλακας εγω εκατσα και εψαχνα. Ε δε θα εβρισκα κατι κουλο;;;; Μια χαρα ειναι ολα ουτε καν να ασχοληθεις. Και παλι χιλια συγγνωμη...

Αλήθεια 92 είναι το όριο;; :shock: Αγχώθηκα και εγώ τώρα, ο γιατρός δεν μου είπε κάτι τέτοιο! Ούτε καν να προσέχω κάτι.. 

Οχι κοριτσι μου φυσικα δεν υπαρχιε οριο! Ενα ηλιθιο σαιτ ηταν που διαβασα εγω σαν χαζη! Ουτε καν μην ασχολεισαι! Λες να ηταν κατι οριακο και επικινδυνο και να μας αφηναν οι γιατροι ετσι; Χιλια συγγνωμη ποθυ σε αγχωσα.  Δεν κοιταμε ιατρικα στο ιντερνετ αλλα σαν βλακας εγω εκατσα και εψαχνα. Ε δε θα εβρισκα κατι κουλο;;;; Μια χαρα ειναι ολα ουτε καν να ασχοληθεις. Και παλι χιλια συγγνωμη...

Just now, demifilol said:

Κοριτσακι μου καλο, η προσευχη μου θα ειναι  μαζι σου! Να μπεις αισιοδοξη στο χειρουργειο και δυναμικα και θα δεις θα παει τελεια η περιδεση και η μικρουλα σου θα ερθει υγιεστατη και χαρουμενη στην αγκαλια σοτ!!!!! Ο Θεος και η Παναγιτσα μαζι σου και αν χρειαστεις το οτιδηποτε να μας γραψεις! Ειμαστε ολες εδω μαζι σου!!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

oz5Vp2.png

Just now, Υβόννη είπε:

Καλέ μη ζητάς συγνώμη, εδώ δεν είμαστε για να λέμε τον κάθε φόβο και ανησυχία μας;; Καλά έκανες και τα είπες, όλα πρέπει να λέγονται και από κει και πέρα να φιλτραρονται! Θα ρωτήσω όπως και να χει και το γιατρό για τα όρια και τι να προσέχω και θα σας πω! 

@demifilol κορίτσι μου όλα να πάνε τέλεια με το χειρουργείο σου, για καλό γινεται για να μην έχεις θέματα στην πορεία! Έχεις τη θετική σκέψη και ενέργεια όλων μας και θα πάνε όλα πολύ πολύ καλά!!! 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Just now, Υβόννη είπε:

Κοριτσακι μου καλο, η προσευχη μου θα ειναι  μαζι σου! Να μπεις αισιοδοξη στο χειρουργειο και δυναμικα και θα δεις θα παει τελεια η περιδεση και η μικρουλα σου θα ερθει υγιεστατη και χαρουμενη στην αγκαλια σοτ!!!!! Ο Θεος και η Παναγιτσα μαζι σου και αν χρειαστεις το οτιδηποτε να μας γραψεις! Ειμαστε ολες εδω μαζι σου!!

Ευχαριστω Υβόννη μου ,η αληθεια είναι ότι έχω αγχος για το άγνωστο αλλα θα ξεπεραστεί και αυτό !ευχομαι όσα περνάμε να είναι περαστικα !

Προφανως ,η κρέμα σου το ανεβασε λίγο το ζάχαρο !καλο θα ήταν να κανεις δυο τρεις μέρες μετρήσεις νηστική κάθε πρωί και θα δεις ότι Δ είναι τίποτε !

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Ολα να πανε μια χαρα στο χειρουργειο σου ευχομαι! Αισιοδοξια κ ολα θα ειναι μια χαρα!

• Ευχαριστώ 1

oru1p3.png

Διαφημίσεις

Καλή επιτυχία στο χειρουργείο κορίτσι μου, όλα θα πάνε μια χαρά! Καλή δύναμη! Ισχύει αυτό που είπε η Μαρία για τα κορίτσια, μου το έχει πει κ η παιδίατρος :)

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 43 λεπτά , Υβόννη είπε:

Καλημερα κοριτσια μου!

Καλη επιτυχια σε οσες κοπελες εχουν αυχενικη σημερα!! Περιμενουμε ομορφα νεα!

Κοριτσια εγω σημερα ειπα να τσεκαρω το ζακχαρο νηστειας με το μηχανημα που εχει ο αντρας μου (εχει διαβητη τυπου 2) και ηταν 0.91 και αγχωθηκα πολυ...Βεβαια χτες το βραδυ εφαγα κρεμα Γιωτης και σκεφτομαι μηπως ειναι αυτο και να τσεκαρω παλι αυριο. Ειναι οριακα νομιζω αυτη η τιμη. Τελοσπαντων θα το δω αυριο και απο βδομαδα που θα παω να δουν το θυροειδη θα τους πω να τσεκαρουν το ζακχαρο.

Καλησπέρα σε όλη την παρέα! Δεν είναι ανησυχητικό το 92, θα πρέπει όμως να τσεκαρεις ένα δύο πρωινά ακόμα να δεις αν επαναλαμβάνεται και πόσο συχνά γιατί θεωρείται οριακό. Παρακολουθώ στενά το ζάχαρο από πριν την εξωσωματικη παίρνω και glucophage, κ τώρα με διατροφή κυρίως ελέγχεται. Ο ενδοκρινολόγος που με βλέπει λέει από 92-93 και πάνω αν για μέρες κάνω νηστείας ζάχαρο να τον επικοινωνώ..

πρίν από 23 λεπτά , MumMaria είπε:

Εγώ κορίτσια στην τουαλέτα χθες είχα πάλι καφέ,ζοριστηκα λίγο.μετα όλη μέρα δεν είχα κ σήμερα πάλι που ξύπνησα είχα κάτι λίγα στο σκούπισμα.ρε σεις,άντε να μου φύγουνε επιτέλους..4ο μήνα έφτασα,φοβάμαι να κουνηθώ ή να πάω τουαλέτα μήπως κ ζοριστω παραπάνω..

Κορίτσι μου αφού είναι καφέ όπως είπαν κ τα άλλα κορίτσια στα τελειώματα θα ειναι..επίσης ναι τα utro κάνουν δυσκοιλιότητα όπως και ζαλάδα αν τα παίρνεις από το στόμα

Όλα καλά να πάνε! Αφού το καταλάβατε εγκαίρως, θα εμπιστευτείς τους γιατρούς κι όλα θα είναι εντάξει!

• Ευχαριστώ 2

Just now, rosy87 είπε:

Καλησπέρα σε όλη την παρέα! Δεν είναι ανησυχητικό το 92, θα πρέπει όμως να τσεκαρεις ένα δύο πρωινά ακόμα να δεις αν επαναλαμβάνεται και πόσο συχνά γιατί θεωρείται οριακό. Παρακολουθώ στενά το ζάχαρο από πριν την εξωσωματικη παίρνω και glucophage, κ τώρα με διατροφή κυρίως ελέγχεται. Ο ενδοκρινολόγος που με βλέπει λέει από 92-93 και πάνω αν για μέρες κάνω νηστείας ζάχαρο να τον επικοινωνώ..

Κορίτσι μου αφού είναι καφέ όπως είπαν κ τα άλλα κορίτσια στα τελειώματα θα ειναι..επίσης ναι τα utro κάνουν δυσκοιλιότητα όπως και ζαλάδα αν τα παίρνεις από το στόμα

Ευχαριστώ!!μακάρι να είναι στα τελειώματα,μακάρι να κλείνει σιγά σιγά αυτή η αποκόλληση.ζαλαδα δεν έχω αλλά από το άλλο...άστα..εσύ πώς πας;

Just now, KarMar84 είπε:

Καλή επιτυχία στο χειρουργείο κορίτσι μου, όλα θα πάνε μια χαρά! Καλή δύναμη! Ισχύει αυτό που είπε η Μαρία για τα κορίτσια, μου το έχει πει κ η παιδίατρος :)

Που είσαι εσύ;;;χάνεσαι με την κόρη σου;πώς πάει η εγκυμοσύνη;:-P

• Μου αρέσει 1

Καλέ μη ζητάς συγνώμη, εδώ δεν είμαστε για να λέμε τον κάθε φόβο και ανησυχία μας;; Καλά έκανες και τα είπες, όλα πρέπει να λέγονται και από κει και πέρα να φιλτραρονται! Θα ρωτήσω όπως και να χει και το γιατρό για τα όρια και τι να προσέχω και θα σας πω! 

@demifilol κορίτσι μου όλα να πάνε τέλεια με το χειρουργείο σου, για καλό γινεται για να μην έχεις θέματα στην πορεία! Έχεις τη θετική σκέψη και ενέργεια όλων μας και θα πάνε όλα πολύ πολύ καλά!!! 

Ενταξει κοριτσι μου ομορφο! Απλα λεω παει την αγχωσα την κοπελα με τις βλακειες μου! Γενικα επειδη ειναι ο αντρας μου διαβητικος ξερω οτι δεν ειναι δυσκολο να προσεξεις στην εποχη μας, γιατι εχει απειρα τροφιμα low carb οπως ξερεις κι εσυ που μας αρεσουν τα ιδια τροφιμα χιχιιχι! Οποτε δεν υπαρχει γενικα θεμα! Απλα αυτα τα ψαξιματα στο ιντερνετ παντα μου φερνουν στο τελος αγχος και οσο και να λεω δε θα ψαξω παντα κοιταω!

Just now, demifilol said:

Ευχαριστω Υβόννη μου ,η αληθεια είναι ότι έχω αγχος για το άγνωστο αλλα θα ξεπεραστεί και αυτό !ευχομαι όσα περνάμε να είναι περαστικα !

Προφανως ,η κρέμα σου το ανεβασε λίγο το ζάχαρο !καλο θα ήταν να κανεις δυο τρεις μέρες μετρήσεις νηστική κάθε πρωί και θα δεις ότι Δ είναι τίποτε !

Φυσικα εχεις αγχος κοριτσακι μου και ειναι απολυτα λογικο! Αλλα ειναι πολυ πολυ συνηθισμενη η περιδεση, ο γιατρος ειναι εκει συμμαχος σου και θα πανε ολα υπεροχα!!! Ευχαριστω που μεσα στα δικα σου σκεφτηκες να μου πεις και συμβολη για το ζακχαρο! Εισαι υπεροχη!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

oz5Vp2.png

Just now, Υβόννη είπε:

Ενταξει κοριτσι μου ομορφο! Απλα λεω παει την αγχωσα την κοπελα με τις βλακειες μου! Γενικα επειδη ειναι ο αντρας μου διαβητικος ξερω οτι δεν ειναι δυσκολο να προσεξεις στην εποχη μας, γιατι εχει απειρα τροφιμα low carb οπως ξερεις κι εσυ που μας αρεσουν τα ιδια τροφιμα χιχιιχι! Οποτε δεν υπαρχει γενικα θεμα! Απλα αυτα τα ψαξιματα στο ιντερνετ παντα μου φερνουν στο τελος αγχος και οσο και να λεω δε θα ψαξω παντα κοιταω!

Αχ Υβόννη μου!!!δυστυχώς όλες μας λιγο πολύ το κάνουμε αυτό!κ όσες δεν το κάνουνε,μπράβο για την αυτοσυγκράτηση.εγω να δεις τι διάβασα για τον επιπωματικο πλακούντα,αφού έλεγα στον άντρα μου,πρέπει να γεννήσω δημόσιο,με ομάδα γιατρών,είναι επικίνδυνο κ χίλια δυο άλλα που είχα διαβάσει ενώ καλά καλά δεν ξέρουμε αν τελικά θα ανέβει αυτός μου ο πλακούντας! βήμα βήμα την φορα,αν σε αγχωνει λίγο το ζάχαρο πρόσεξε για κάνα δυο μέρες το βραδινό σου κ μετρησου.:-P

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...