Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• καλησπέρα κορίτσια,

7 ωάρια είχαμε αυτή την φορά και μόνο 1 τα κατάφερε και πήγε για προεμφυτευτικό έλεγχο…

ήρθαν σήμερα τα αποτελέσματα από την βλαστοκύστη και υπάρχει μονοσωμια 11.

αλλη μια αποτυχία 😢 

• Λυπημένη/-ος 5

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, Gogo1994 είπε:

Μαράκι μου το εύχομαι τι να πω.Φταιει το απότομο όλο αυτό με την ακινησία έχεις δοκιμάσει και ακτινίδια;

Ναι ρε συ,σίγουρα φταίει αυτό με την ακινησία αλλά μου είπε ο γιατρός στην προκειμένη φάση προτιμάμε πρόβλημα με δυσκοιλιότητα παρά να πάθει κάτι ο πλακούντας.οποτε δουλειά γιοκ από Δευτέρα!αυτό που με πειράζει ρε παιδιά,είναι ότι δεν είμαι εκεί όπως θέλω για τον μικρό.πραγματικα μόνο αυτό.σημερα πχ έπλενε ο άντρας μου τα πιάτα κ ο μικρός μου έκανε τα χεράκια του να τον πάρω αγκαλιά κ έπρεπε να φωνάξω τον άντρα μου να τον πάρει.κ μέχρι να έρθει με κοιτούσε το παιδί με ένα παράπονο,με σκότωσε..πω πω πως γκρινιάζω έτσι;;πώς έχω γίνει;χίλια συγνώμη ρε κορίτσια,μάλλον δεν είμαι στα πολύ καλά μου

• Λυπημένη/-ος 5

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, MumMaria είπε:

Ρε συ όχι δεν βλέπω διαφορα κ τρώω μόνο φυτικές ίνες,κεφίρ, στέβια,αποξηραμένα δαμάσκηνα,θα έπρεπε να τρέχω τουαλέτα,όχι να ζοριζομαι..ο γιατρός μου λέει υπομονη.δεμ ξέρω αν επιβαρύνουν την κατάσταση κ τα ουτρο.η ξάπλα επίσης μου έχει κάνει κακό στο έντερο,ε αν δεν περπατήσεις κ λιγάκι πως να ενεργηθεις;δεν ξέρω μήπως κάνω κάτι λάθος εγώ..

Και αν δεις αίμα,τι σε συμβούλεψε να κάνεις;;εννοώ σου είπε ξάπλα ή απλά προσοχή;

Καλά έχω κ τις αναγουλες κι εγώ ακόμα αλλά με το αίμα να σου πω την αλήθεια,οι αναγουλες πλέον είναι δευτερευουσης σημασίας!!τις συνηθίζω σιγά σιγά!!σκέψου που φτάσαμε...χαχααχα

Όνειρο ήταν κοριτσάκι μου,μην σκέφτεσαι τίποτα ασχημο,πάει σούπερ η  εγκυμοσύνη σου!!

Θα είναι όλα καλά,είμαι σίγουρη κ από την στιγμή που βγήκε καλή η αυχενική σου ,αυτό έχει σημασία,η pappA είναι συμπληρωματική κ πολλοί γιατροί υποστηρίζουν αχρειαστη

Μ το είπε  ενημερωτικά γ ν μην φοβηθώ δεν θ πάρω κάτι.. Μ είπε απλά Όχι βάρος κ όχι επαφές.. Επίσης γτ τουαλετα όταν είχα αναγούλες φουλ κ δεν έτρωγα τπτ σχεδον ούτε νερό είχα θέμα κ εγώ.. Κ ήμουν ξάπλα συνέχεια...πιστευω αυτο είναι,είσαι ξαπλωμένη κ σε συνδυασμό με τ χάπια π τ έπαιρνε κ εγώ τότε σ ζοριζει.. υγρά γενικά πίνεις κανονικα;;;ίσως ν σ βοηθήσουν αυτά πιο πολυυ...Δεν μας πιέζεις όλες περναμε τις φάσεις μας κ εγώ σμρ δεν ξύπνησα γενικά καλά έχω πάλι κ τ συμπτώματα συν η αγωνία γτ τεστ..γ αυτο τ λέμε όλα εδώ να  ξεσπαμε χαχα

• Ευχαριστώ 1
  • Λυπημένη/-ος 1

k1S4p3.png

Just now, MumMaria είπε:

Ναι ρε συ,σίγουρα φταίει αυτό με την ακινησία αλλά μου είπε ο γιατρός στην προκειμένη φάση προτιμάμε πρόβλημα με δυσκοιλιότητα παρά να πάθει κάτι ο πλακούντας.οποτε δουλειά γιοκ από Δευτέρα!αυτό που με πειράζει ρε παιδιά,είναι ότι δεν είμαι εκεί όπως θέλω για τον μικρό.πραγματικα μόνο αυτό.σημερα πχ έπλενε ο άντρας μου τα πιάτα κ ο μικρός μου έκανε τα χεράκια του να τον πάρω αγκαλιά κ έπρεπε να φωνάξω τον άντρα μου να τον πάρει.κ μέχρι να έρθει με κοιτούσε το παιδί με ένα παράπονο,με σκότωσε..πω πω πως γκρινιάζω έτσι;;πώς έχω γίνει;χίλια συγνώμη ρε κορίτσια,μάλλον δεν είμαι στα πολύ καλά μου

Όχι δεν είσαι καθόλου υπερβολική εγώ σε καταλαβαίνω το έκανα εικόνα μωρέ.Δε μπορεί να καταλάβει κι αυτος.Αλλα πρέπει να προφυλάξουμε τα μικρακια μας που είναι ανήμπορα ακόμα.Και εγώ σκέφτομαι τη δουλειά συνέχεια αλλά μετά ότι πρέπει να το προφυλάξω

• Ευχαριστώ 1

yRr5p2.png

Just now, MumMaria said:

Καλε αν δεν τα πουμε μεταξυ μας τότε πού θα τα πουμε; Μη ζητας συγγνωμη, με μωρο παιδι, εγκυος με τις ορμονες καγκελο συν την αποκολληση και παραπονεθηκες κι εσυ σε ενα ποστ! Καταρχην εισαι εκει για το παιδι! Οκ δεν μπορεις να τον σηκωσεις αλλα εισαι εκει για ολα τα υπολοιπα! Να του μιλας, να τον αγκαλιαζεις, να  γελατε! Και θα εισαι κι εκει ακομη περισσοτερο. Σωματικα τωρα ετυχε αυτο αλλα ειλικρινα νομιζω ολες οι μανουλες με κοντινη διαφορα στα παιδακια τους, στερουν ας το πουμε ετσι την αγκαλιτσα την ορθια! Αλλα εχεις δει κανεναν με ψυχικο τραυμα επειδη στους 8 μηνες η μαμα δεν τον σηκωσε αγκαλια; Εισαι τοσο καλη μανουλα και ασχολεισαι τοσο πολυ με το παιδακι σου, οποτε μη νιωθεις καθολου ασχημα που σωματικα τωρα εχεις καποια ορια! Εξαλλου ολοκληρη αδερφη να τον ξεμαλλιαζει του ετοιμαζεις χαχαχα!!

• Χαχα 1

oz5Vp2.png

Just now, Despoina Mar είπε:

Μ το είπε  ενημερωτικά γ ν μην φοβηθώ δεν θ πάρω κάτι.. Μ είπε απλά Όχι βάρος κ όχι επαφές.. Επίσης γτ τουαλετα όταν είχα αναγούλες φουλ κ δεν έτρωγα τπτ σχεδον ούτε νερό είχα θέμα κ εγώ.. Κ ήμουν ξάπλα συνέχεια...πιστευω αυτο είναι,είσαι ξαπλωμένη κ σε συνδυασμό με τ χάπια π τ έπαιρνε κ εγώ τότε σ ζοριζει.. υγρά γενικά πίνεις κανονικα;;;ίσως ν σ βοηθήσουν αυτά πιο πολυυ...Δεν μας πιέζεις όλες περναμε τις φάσεις μας κ εγώ σμρ δεν ξύπνησα γενικά καλά έχω πάλι κ τ συμπτώματα συν η αγωνία γτ τεστ..γ αυτο τ λένε όλα εδώ να  ξεσπαμε χαχα

Προσπαθώ να πίνω κ νερό αλλά έχω ακόμα τις αναγουλες.λες αυτό να κάνει την περισσοτερη δουλεια;εσένα σου έδωσε κ ουτρο για τον πλακούντα; ή τα έχεις κόψει τώρα;

Just now, Υβόννη είπε:

Καλε αν δεν τα πουμε μεταξυ μας τότε πού θα τα πουμε; Μη ζητας συγγνωμη, με μωρο παιδι, εγκυος με τις ορμονες καγκελο συν την αποκολληση και παραπονεθηκες κι εσυ σε ενα ποστ! Καταρχην εισαι εκει για το παιδι! Οκ δεν μπορεις να τον σηκωσεις αλλα εισαι εκει για ολα τα υπολοιπα! Να του μιλας, να τον αγκαλιαζεις, να  γελατε! Και θα εισαι κι εκει ακομη περισσοτερο. Σωματικα τωρα ετυχε αυτο αλλα ειλικρινα νομιζω ολες οι μανουλες με κοντινη διαφορα στα παιδακια τους, στερουν ας το πουμε ετσι την αγκαλιτσα την ορθια! Αλλα εχεις δει κανεναν με ψυχικο τραυμα επειδη στους 8 μηνες η μαμα δεν τον σηκωσε αγκαλια; Εισαι τοσο καλη μανουλα και ασχολεισαι τοσο πολυ με το παιδακι σου, οποτε μη νιωθεις καθολου ασχημα που σωματικα τωρα εχεις καποια ορια! Εξαλλου ολοκληρη αδερφη να τον ξεμαλλιαζει του ετοιμαζεις χαχαχα!!

Αχ κορίτσια μου κλαίω κ γελάω μαζί!σας ευχαριστώ για όλα,πραγματικά!!με συγκινειτε ειλικρινα

Just now, Gogo1994 είπε:

Όχι δεν είσαι καθόλου υπερβολική εγώ σε καταλαβαίνω το έκανα εικόνα μωρέ.Δε μπορεί να καταλάβει κι αυτος.Αλλα πρέπει να προφυλάξουμε τα μικρακια μας που είναι ανήμπορα ακόμα.Και εγώ σκέφτομαι τη δουλειά συνέχεια αλλά μετά ότι πρέπει να το προφυλάξω

Ευχαριστώ πάρα πολύ κορίτσια μου!!!

Διαφημίσεις

Just now, Υβόννη είπε:

Καλημερα κοριτσια μου!

Καλη επιτυχια σε οσες κοπελες εχουν αυχενικη σημερα!! Περιμενουμε ομορφα νεα!

Κοριτσια εγω σημερα ειπα να τσεκαρω το ζακχαρο νηστειας με το μηχανημα που εχει ο αντρας μου (εχει διαβητη τυπου 2) και ηταν 0.91 και αγχωθηκα πολυ...Βεβαια χτες το βραδυ εφαγα κρεμα Γιωτης και σκεφτομαι μηπως ειναι αυτο και να τσεκαρω παλι αυριο. Ειναι οριακα νομιζω αυτη η τιμη. Τελοσπαντων θα το δω αυριο και απο βδομαδα που θα παω να δουν το θυροειδη θα τους πω να τσεκαρουν το ζακχαρο.

Καλημέρα κορίτσια!!

Υβόννη μου γιατί αγχωθηκες με το 91; Εμένα στην πρώτη εξέταση στον προγεννητικό βγήκε 98 αλλά επειδή είχα φάει χαλβά το προηγούμενο βράδυ την επανέλαβα στην επόμενη αίματος και βγήκε 92. Ο γιατρός μου είπε μια χαρά αλλά το θέμα είναι ότι εγώ είχα έτσι και αλλιώς και στις εξετάσεις των δύο προηγούμενων χρόνων εκτός εγκυμοσύνης πάνω από 90. Εσένα πως ήταν πριν την εγκυμοσύνη; Παίζει ρόλο αν ήταν το ίδιο ή αν ανέβηκε ξαφνικά.. 

Just now, MumMaria είπε:

Προσπαθώ να πίνω κ νερό αλλά έχω ακόμα τις αναγουλες.λες αυτό να κάνει την περισσοτερη δουλεια;εσένα σου έδωσε κ ουτρο για τον πλακούντα; ή τα έχεις κόψει τώρα;

Αχ κορίτσια μου κλαίω κ γελάω μαζί!σας ευχαριστώ για όλα,πραγματικά!!με συγκινειτε ειλικρινα

Ευχαριστώ πάρα πολύ κορίτσια μου!!!

Εγω τ είχα πάρει τότε 15 μέρες γτ αίμα κ γτ πονακια..γ αυτο μετα ρώτησα τη Γωγώ γιατί τα παίρνει ακόμα γτ μ φάνηκε παράξενο.. 

• Ευχαριστώ 1

k1S4p3.png

Just now, Gogo1994 είπε:

Βρεεεε είμαστε η καλύτερη ομαδουλα και πραγματικά νοιαζόμαστε.Α έχετε γίνει αγαπημένη συνήθεια μου εμένα πιααα.Καθε πρωιιι μπαίνω αμέσως στην ομαδουλα μας

Ναιιιι:x τι γλυκιά που είσαι!!!:x

• Μου αρέσει 1

Just now, Φραουλίνο said:

Καλημέρα κορίτσια!!

Υβόννη μου γιατί αγχωθηκες με το 91; Εμένα στην πρώτη εξέταση στον προγεννητικό βγήκε 98 αλλά επειδή είχα φάει χαλβά το προηγούμενο βράδυ την επανέλαβα στην επόμενη αίματος και βγήκε 92. Ο γιατρός μου είπε μια χαρά αλλά το θέμα είναι ότι εγώ είχα έτσι και αλλιώς και στις εξετάσεις των δύο προηγούμενων χρόνων εκτός εγκυμοσύνης πάνω από 90. Εσένα πως ήταν πριν την εγκυμοσύνη; Παίζει ρόλο αν ήταν το ίδιο ή αν ανέβηκε ξαφνικά.. 

Φραουλινο μου, δεν ξερω γιατι αγχωθηκα! Βασικα ξερω, γιατι σαν χαζη πηγα και διαβασα στο ιντερνετ τα νουμερα και ελεγε 92 ειναι το οριο. Μετα διαβασα για διαβητη κυησης και τι κακο μπορει να γινει κτλ κτλ και βρεθηκα σαν χαζη να αγχωνομαι ενω ξερω οτι ολα ρυθμιζονται...Εγω εχω αντισταση στην ινσουλινη αλλα με την απωλεια κιλων και αγωγη περισυ ειναι μια χαρα ολα. Πριν την εγκυμοσυνη ηταν 0.8 περιπου αλλα το μετρουσα στη γιατρο, οχι με το μηχανακι.

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Despoina Mar είπε:

Εγω τ είχα πάρει τότε 15 μέρες γτ αίμα κ γτ πονακια..γ αυτο μετα ρώτησα τη Γωγώ γιατί τα παίρνει ακόμα γτ μ φάνηκε παράξενο.. 

Ναι οκ κατάλαβα.εμενα όταν μου ειχε δει την αποκόλληση μου είπε πρωί βράδι ουτρο.τωρα παίρνω μόνο βράδυ μέχρι να με ξαναδεί αν και μου είπε ότι μετά την 12η εβδομάδα δεν κάνουν κ πολλά!!ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου!!άντε καλά αποτελέσματα να έχεις κ έναν σούπερ υπέρηχο!!

• Ευχαριστώ 1

Just now, Υβόννη είπε:

Φραουλινο μου, δεν ξερω γιατι αγχωθηκα! Βασικα ξερω, γιατι σαν χαζη πηγα και διαβασα στο ιντερνετ τα νουμερα και ελεγε 92 ειναι το οριο. Μετα διαβασα για διαβητη κυησης και τι κακο μπορει να γινει κτλ κτλ και βρεθηκα σαν χαζη να αγχωνομαι ενω ξερω οτι ολα ρυθμιζονται...Εγω εχω αντισταση στην ινσουλινη αλλα με την απωλεια κιλων και αγωγη περισυ ειναι μια χαρα ολα. Πριν την εγκυμοσυνη ηταν 0.8 περιπου αλλα το μετρουσα στη γιατρο, οχι με το μηχανακι.

Αλήθεια 92 είναι το όριο;; :shock: Αγχώθηκα και εγώ τώρα, ο γιατρός δεν μου είπε κάτι τέτοιο! Ούτε καν να προσέχω κάτι.. 

Εντωμεταξύ άκυρο αλλά έχω βλάβη στο ίντερνετ 2 μέρες τώρα.. Κ σ λίγο θ μ τελειώσουν κ τ gb π έχω κ σκέφτομαι ότι θ με πιάσει τρέλα αν δεν μπαίνω στη ομάδα χαχα..είδα κ από άλλες ομάδες έχουν κάνει κ στ viber η στ μεσετζερ ομάδα γ ν στέλνουν κ σκριν σοτ η φωτο.. π είναι κ πιο γρήγορο και άμεσο κ τ σκέφτηκα σαν ιδέα κ αυτο:P

k1S4p3.png

Just now, Φραουλίνο είπε:

Αλήθεια 92 είναι το όριο;; :shock: Αγχώθηκα και εγώ τώρα, ο γιατρός δεν μου είπε κάτι τέτοιο! Ούτε καν να προσέχω κάτι.. 

Κι εμένα 92 ήταν κ δεν μου είπε κάτι ο γιατρός κ εγώ έχω κ το ιστορικό με τον διαβήτη κύησης.μην αγχώνεσαι,ακόμα κ διαβήτη να κάνεις(που δεν το πιστεύω) δεν επηρεάζεται το μωράκι σου από τόσο νωρίς στην εγκυμοσύνη για αυτό κ την καμπυλη μας την βάζουν μετά την β επιπέδου.

• Ευχαριστώ 1

Καλησπερα κορίτσια !δεν πρόλαβα να σας διαβάσω σήμερα !δεν έχω κ τα καλύτερα νέα ,αλλα ευχομαστε κ ελπίζουμε να πανε ολα καλα !ολοι γνωρίζετε ότι ανήκω σε κυηση υψηλού κινδύνου !πριν λίγο επέστρεψα από τον γιατρό ,ο τράχηλος μου δυστυχώς έχει μικρύνει παρα πολύ !μεθαυριο μπαίνω για χειρουργείο ,αρα Ισως χαθώ κάποιες μέρες !θετικη σκέψη ζήτω και για εμένα αλλα και για εσάς !!!ολα αντιμετωπίζονται με τον ένα η με τον άλλον τρόπο !

• Μου αρέσει 1
  • Λυπημένη/-ος 1

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...