-
Από την διαχείριση / Admin news
-
πρίν από 40 λεπτά , ΜΑΡΙΑ84 είπε:
Καλημέρα σε όλες!!!
Την Τρίτη 11/3 κάναμε την εμβρυομεταφορά με τις δυο βλαστοκύστες που είχα στην κατάψυξη. Σήμερα γύρισα στην δουλειά και δεν μπορώ να συγκεντρωθώ καθόλου. Έχω χοριακή την Πέμπτη 20/3 και με έχει φάει η αγωνία.
Την προηγούμενη φορά που είχε βγει θετικό είχα κάποια συμπτώματα, όπως κράμπες, πρήξιμο στο στήθος και ελάχιστο αιματάκι μια μέρα πριν την χοριακή. Τώρα τίποτα απολύτως, αν εξαιρέσεις ότι αισθάνομαι σαν να μου έρχεται περίοδος. Το ξέρω πως με τόσα φάρμακα είναι φυσιολογικό να διαφέρουν τα συμπτώματα σε κάθε προσπάθεια. Το ξέρω πως πολλές κοπέλες έχουν θετικό τεστ χωρις κανένα σύμπτωμα, τα λέω και η ίδια στον εαυτό μου αλλά δεν με ακούω πάντα! Έτσι τα έγραψα εδώ για να τα βλέπω γραμμένα, γιατί όπως λένε, τα γραπτά μένουν!!🤔
Ευχομαι σε όλες μας καλή επιτυχία γιατί μας αξίζει!!! Είμαστε μαχήτριες και θα τα καταφέρουμε!!!
Χαρά στο κουράγιο σου και την υπομονή σου που γύρισες στη δουλειά. Δεν έχω ιδέα πως θα το ρυθμίσω αυτό το πράγμα να συγκεντρωθώ και στη δουλειά! Λογικό είναι η αγωνία σου και η ανυπομονησία σου να έχει χτυπήσει κόκκινο. Ετσι για να τα δεις γραμμένα άλλη μια φορά μήπως και σε βοηθήσει κάπως: τα συμπτώματα τόσο νωρίς είναι κατά βάση από τα φάρμακα. Έλλειψη συμπτωμάτων δεν σημαίνει αρνητική χοριακή όπως και η ύπαρξη συμπτωμάτων δεν σημαίνει θετική χοριακή. Οπότε τζάμπα βασανίζεσαι!
Να έχεις μια τεράστια χοριακη και να είσαι πολύ πολύ πολύ πολύ έγκυος την πέμπτη 🤞🤞🤞🙏🙏🙏🙏❤️❤️❤️❤️-
1
-
-
Μανούλες Νοεμβρίου 2020
-
Θέματα
-
- 11.688 απαντήσεις
- 1.181.798 εμφανίσεις
-
- 11.307 απαντήσεις
- 2.231.312 εμφανίσεις
-
Το Καφέ της Αναμονής (περιμένοντας αποτέλεσμα του τέστ) 1 2 3 4 6
Από CoffeeBean, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 77 απαντήσεις
- 143.720 εμφανίσεις
-
- 984 απαντήσεις
- 502.794 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 146.679 εμφανίσεις
-
-
-
- 11.688 απαντήσεις
- 1.181.791 εμφανίσεις
-
- 10 απαντήσεις
- 104 εμφανίσεις
-
- 6 απαντήσεις
- 382 εμφανίσεις
-
Μανουλες 2025 💕❤️ 1 2 3 4 31
Από Maria98, in Θα γίνουμε γονείς το 2024!
- 452 απαντήσεις
- 104.920 εμφανίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 44 εμφανίσεις
-
- 2.257 απαντήσεις
- 119.893 εμφανίσεις
-
- 11.307 απαντήσεις
- 2.231.307 εμφανίσεις
-
- 4 απαντήσεις
- 293 εμφανίσεις
-
- 5 απαντήσεις
- 156 εμφανίσεις
-
- 59 απαντήσεις
- 17.696 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα