Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Λοιπόν κορίτσια μου ένα ξεματιασμα σας παρακαλώ, ecoli πάλι ουρεοπλασμα ,και τώρα είμαι στο νοσοκομείο γιατί έπαθα λογικά κολικούς νεφρού από την αντιβίωση.... αυτά τα λίγα περιμένω τα αποτελέσματα... δεν παλεύεται αλλο

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, Eirini1988 said:

Σε μένα το ποσοστό αυτό είναι 1/251. Πολύ κοντά στο δικό σου. Ούτε σε μένα σχολίασε κάτι. Μου ειπε απλά πως όλα τα αποτελέσματα είναι εξαιρετικά. Φαντάζομαι πως δεν υπάρχει κάτι ανησυχητικό για να μην μας πουν κάτι παραπάνω αν και τη Δευτέρα το απόγευμα που έχω ραντεβού θα κάνω μια ερώτηση.

@Nancy Zaf όλα καλά θα είναι. Απλά οι γιατροί θέλουν να περιορίσουν κάθε πιθανότητα. Σαν εξέταση επειδή το είχα συζητήσει πριν την αυχενική με το γιατρό μου σαν πιθανότητα, μου είχε πει ότι είναι πολύ αξιόπιστη. Βέβαια δεν χρειάστηκε να την κάνω. Περισσότερα σίγουρα ξέρει η @MumMaria να σου πει..

Σκεφτομαι να την κανω σιγουρα την αιματος για να ελαχιστοποιγσω τις πιθανοτητες για τα βασικα χρωμοσωματα τουλαχιστον να μου φυγει απο το μυαλο. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Nancy Zaf είπε:

Καλησπερα κοριτσια,

Πηρα χτες τα αποτελεσματα της αυχενικης. Μου εβγαλε πιθανοτητα για τρισωμια 21 1 σε 224,για τρισωμια 18 1 σε 1009, για τρισωμια 13 1 σε 252, προεκλαμψια πριν τις 37 εβδομαδες 1 σε 615 και περιορισμος της εμβρυϊκης αναπτυξης πριν τις 37 εβδομαδες 1 σε 88. Ο γιατρος μου ειπε οτι προβλεπει προωρη γηρανση του πλακουντια γι αυτο θα ξεκινησω θεραπεια με salospir. Μου συστηνει να κανω την nipt αιματος ή εξεταση τροφοβλαστη. Μου ειπε οτι δεν θεωρει οτι εχει καποια ανωμαλια το μωρο μου και οτι τα ποσοστα επηρεαζονται απο τον πλακουντα. Ομως επειδη ποτε κανενας δεν ειναι σιγουρος μου συστηνει να το ψαξω παραπανω. @MumMaria η nipt ειναι αξιοπιστη; φοβαμαι να μπω σε διαδικασια με βελονα γιατι υπαρχει πιθανοτητα αποβολης. Ελπιζω να ειχατε ολες τελεια αποτελεσματα. Με ολα αυτα δεν ειχα καθολου χρονο να διαβασω τα μηνυματα σας!

Γεια σ κοπέλα μ ..Κ εγώ σμρ έκανα την nipt καντην απλά γ ν ξέρεις κ να έχεις ήσυχο τ κεφάλι σ θ σ έλεγα.. Όλα θ πάνε καλά!!

• Μου αρέσει 1

k1S4p3.png

Just now, rosy87 said:

Σ ευχαριστω πολύ! Κ σε σένα με το καλό ο γιος!! Εγώ έχω πρηστεί στην κοιλιά από την 8 εβδομάδα, ε τώρα στη 12 φαίνεται κανονικά με στενή μπλούζα.. χαχαχαχ λες να βγεις στην παραλία κορμί;! 

Κορίτσια να ρωτησω, εσάς σας έβγαλε η αυχενική ποσοστά για προεκλαμψία; Μου γράφει 1/210 αλλά δεν μου το σχολίασαν, γενικότερα μου είπαν καλά λόγια. Αυτό το κόμματι δεν το αναλύσαμε..

Γεια σου κοριτσι μου! Ναι μου εβγαλε 3 ποσοστα. Ενα για κατω απο 34 βδομαδες, ενα για κατω απο 37  και ενα για κατω απο 42. Αν δε στο σχολιασε ειναι ολα μια χαρα!

oz5Vp2.png

καλησπέρα κορίτσια χρόνια πολλά στην Ειρήνη!! ίσως δεν έχουν να κάνουν τόσο τα ποσοστά όσο το νούμερο που βγαίνει στην ΑΔ.αν είναι μέσα στα πλαίσια που θεωρούν οι γιατροί οκ αλλιώς το ψάχνουν παραπάνω.

• Μου αρέσει 3
  • Ευχαριστώ 1

i0cXp3.png?t=1&L0kq4ho6

Just now, Nancy Zaf said:

Σκεφτομαι να την κανω σιγουρα την αιματος για να ελαχιστοποιγσω τις πιθανοτητες για τα βασικα χρωμοσωματα τουλαχιστον να μου φυγει απο το μυαλο. 

Ναι κοριτσι μου να την κανεις αν στο συστηνουν για να σου φυγει κι εσενα το αγχος! Ολα μια χαρα θα ειναι να μην ανησυχεις!

• Μου αρέσει 1

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Υβόννη είπε:

Γεια σου κοριτσι μου! Ναι μου εβγαλε 3 ποσοστα. Ενα για κατω απο 34 βδομαδες, ενα για κατω απο 37  και ενα για κατω απο 42. Αν δε στο σχολιασε ειναι ολα μια χαρα!

Υπέρ-αναλυτικα εσένα! Εμένα μου έχει μόνο για κάτω από τις 37 εβδομάδες. Θα τα δείξω και στον αιματολογο να δω τι θα πει κ εκείνος...

Just now, Despoina Mar said:

Γεια σ κοπέλα μ ..Κ εγώ σμρ έκανα την nipt καντην απλά γ ν ξέρεις κ να έχεις ήσυχο τ κεφάλι σ θ σ έλεγα.. Όλα θ πάνε καλά!!

Δεσποινακι μου καλα αποτελεσματα!!!! Θα ειναι ολα τελεια!!!!

Just now, rosy87 said:

Υπέρ-αναλυτικα εσένα! Εμένα μου έχει μόνο για κάτω από τις 37 εβδομάδες. Θα τα δείξω και στον αιματολογο να δω τι θα πει κ εκείνος...

Εμενα η κατω απο 37 ειναι 1/107, δηλαδη πιο μεγαλη απο τη δικη σου και κανεις δεν ανησυχησε οποτε να δεις θα ειναι ολα καλα!!!! Ρωτα παντως να σου φυγει η απορια!

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

oz5Vp2.png

Just now, Evitheodorou είπε:

καλησπέρα κορίτσια χρόνια πολλά στην Ειρήνη!! ίσως δεν έχουν να κάνουν τόσο τα ποσοστά όσο το νούμερο που βγαίνει στην ΑΔ.αν είναι μέσα στα πλαίσια που θεωρούν οι γιατροί οκ αλλιώς το ψάχνουν παραπάνω.

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!!! Κι εσυ ότι επιθυμείς.. Με το καλό το μπεμπέ!!

• Μου αρέσει 1

BwLip2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια,

Πηρα χτες τα αποτελεσματα της αυχενικης. Μου εβγαλε πιθανοτητα για τρισωμια 21 1 σε 224,για τρισωμια 18 1 σε 1009, για τρισωμια 13 1 σε 252, προεκλαμψια πριν τις 37 εβδομαδες 1 σε 615 και περιορισμος της εμβρυϊκης αναπτυξης πριν τις 37 εβδομαδες 1 σε 88. Ο γιατρος μου ειπε οτι προβλεπει προωρη γηρανση του πλακουντια γι αυτο θα ξεκινησω θεραπεια με salospir. Μου συστηνει να κανω την nipt αιματος ή εξεταση τροφοβλαστη. Μου ειπε οτι δεν θεωρει οτι εχει καποια ανωμαλια το μωρο μου και οτι τα ποσοστα επηρεαζονται απο τον πλακουντα. Ομως επειδη ποτε κανενας δεν ειναι σιγουρος μου συστηνει να το ψαξω παραπανω. @MumMaria η nipt ειναι αξιοπιστη; φοβαμαι να μπω σε διαδικασια με βελονα γιατι υπαρχει πιθανοτητα αποβολης. Ελπιζω να ειχατε ολες τελεια αποτελεσματα. Με ολα αυτα δεν ειχα καθολου χρονο να διαβασω τα μηνυματα σας!

Καλησπερα κούκλα !πιστευω για να ηρεμήσεις εσυ κ μόνο ,να κανεις οποία εξέταση θελεις !εγω εκανα nipt ,είναι πιο αξιόπιστη από την pappa !δεν είναι επεμβατική όπως η τροφοβλαστη !εχει ακρίβεια 99% για τρισωμ 21 ,96% για τρισωμ 18 κ 92 %για τρισωμ 13 !εχει ελάχιστα ποσοστά ψεύδους αποτελέσματος !(0,4%)!το μειονέκτημα είναι το κόστος ,συζήτησε τα με τον γιατρό σου κ αποφάσισε μετά τι θα κανεις !Εαν κανεις τη nipt και έχεις ήδη κάνει χρήση Σαλοσπίρ ,πρέπει να έχει περάσει κάποια ώρα νομίζω για να πας για την αιμοληψία !

Ολα θα είναι καλα ,το ξέρεις μέσα σου ,μην ανησυχείς !

Just now, Despoina Mar είπε:

Καλα αποτελέσματα θα έχεις!!!ποιο τεστ εκανες ;Σ Ε πόσες μέρες θα βγουν τα αποτελέσματα ;!θα ‘δεις ποσό θα ηρεμήσεις κ εσυ μετά !!!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Just now, rosy87 είπε:

Σ ευχαριστω πολύ! Κ σε σένα με το καλό ο γιος!! Εγώ έχω πρηστεί στην κοιλιά από την 8 εβδομάδα, ε τώρα στη 12 φαίνεται κανονικά με στενή μπλούζα.. χαχαχαχ λες να βγεις στην παραλία κορμί;! 

Κορίτσια να ρωτησω, εσάς σας έβγαλε η αυχενική ποσοστά για προεκλαμψία; Μου γράφει 1/210 αλλά δεν μου το σχολίασαν, γενικότερα μου είπαν καλά λόγια. Αυτό το κόμματι δεν το αναλύσαμε..

Έλα κοπέλα μου είτε ο περιορισμός της ανάπτυξης είτε η προεκλαμψία είναι αποτελέσματα που είναι πολύ νωρίς να τα κρίνει κάποιος,απλα έχετε το νου σας κ πιο μετά ίσως χρειαστεί παιδική ασπιρινουλα.εμενα αυτό μου είχε πει ο εμβρυολογος πέρσι στον γιο μου που είχαν βγει κάπως μικρά τα ποσοστά.δεν φάνηκε να τον ανησυχεί κατι.κ όντως δεν είχα κανένα πρόβλημα στην εγκυμοσύνη μου ούτε πήρα ασπιρίνη τελικά.

Καλησπερα κοριτσια,

Κοπέλα μου συγγνώμη ,ήμουν με τον μικρό παιδίατρο για εμβόλιο κ τώρα είδα το μνμ σου.νακανεις την νιπτ,αφού σου την σύστησε κ ι γιατρός.δινει για τα σύνδρομα που σε ενδιαφέρουν καλά ποσοστά(99 κ 96 νομίζω) προσπάθησε να μην αγχώνεσαι με τους αριθμούς,είναι μόνο πιθανότητες.κανε κ αυτήν την αιματολογική να φύγει από το κεφάλι σου.καλα αποτελέσματα σου εύχομαι!!!

Just now, Despoina Mar είπε:

Ακριβώς αυτό!καλά αποτελέσματα Δέσποινα!άντε να φύγει κ αυτό από το μυαλό μας!!

Just now, Eirini1988 είπε:

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!!! Κι εσυ ότι επιθυμείς.. Με το καλό το μπεμπέ!!

Χρόνια πολλά κ ευτυχισμένα γλυκιά μου!!!:x

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 2

Καλησπέρα,

μηπως έχει κάποια εμπειρία από αποκολληση πλακούντα;

διανυω την 11η εβδομάδα κ έχω αποκολληση από την 6η εβδομάδα..εννοείται είμαι σε αγωγή με utrogestan.σημερα είχα ραντεβού για υπέρηχο κ η αποκολληση ακόμη εκεί!!

ηθελα να ρωτήσω αν το έχει περάσει κ κάποια άλλη κοπέλα κ πως εξελίσσεται ;

ο γιατρός είπε ότι δε κινδυνεύει το μωρό κ να είμαστε συγκρατημένα αισιόδοξοι αλλά εμένα τρέμει η ψυχη μου

Just now, Sousamaki είπε:

Καλησπέρα,

μηπως έχει κάποια εμπειρία από αποκολληση πλακούντα;

διανυω την 11η εβδομάδα κ έχω αποκολληση από την 6η εβδομάδα..εννοείται είμαι σε αγωγή με utrogestan.σημερα είχα ραντεβού για υπέρηχο κ η αποκολληση ακόμη εκεί!!

ηθελα να ρωτήσω αν το έχει περάσει κ κάποια άλλη κοπέλα κ πως εξελίσσεται ;

ο γιατρός είπε ότι δε κινδυνεύει το μωρό κ να είμαστε συγκρατημένα αισιόδοξοι αλλά εμένα τρέμει η ψυχη μου

Είμαι 14η εβδομάδα κ πριν 10 μέρες είχα αίμα κόκκινο κ 2-3 μέρες μετά καφέ κ είμαι ξάπλα ακόμα.ειχα μια αποκόλληση στον πλακούντα κ ο πλακούντας μου είναι χαμηλά.δυστυχως ξέρω ότι η αποκόλληση αργεί να φύγει αλλά αυτό δεν δημιουργεί αλλά προβλήματα.εισαι ξαπλωμένη εσύ;έχεις αίμα;είναι χαμηλά ο πλακούντας σου;συνήθως δεύτερο τρίμηνο κ όταν ανέβει,σταματας να έχεις κίνδυνο κ συνεχίζεις κανονικά την ζωή σου.

Είμαι λίγο μπερδεμένη με το αν είναι αποκολληση πλακούντα ή σάκου..από το σοκ δε το έχω συγκρατήσει ..

ειχα καφε αίμα την 6η βδομάδα..από τότε ξεκινησα utrogestan κ μετά από 3 μέρες τα υγρά σταμάτησαν..η αποκολληση όμως είναι εκεί..ο γιατρός μου είχε πει να ξεκουράζομαι κ να περπατάω λίγο ..αλλά σήμερα μετά τον υπέρηχο μου είπε να μείνω ξαπλωμένη μέχρι να κάνουμε κ την αυχενικη, δλδ την άλλη Παρασκευή , και ο εμβρυολογος θα μας δώσει περισσότερες λεπτομέρειες κτλ για την αποκολληση.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...