Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Sofiiii είπε:

Μυοινοσιτολη είναι για pre conception βιταμίνες με φολικό οξύ και μελατονίνη ,ο εξωσωματικος μου ,μου είπε να τα ξεκινήσω ....

Λέω να δοκιμάσω τα απλά ζελεδακια.. καλά έκανες και ξεκίνησες κακό δεν κάνουν!

@Makelen πώς είσαι εγκυουλα μας?

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, Υβόννη είπε:

Καλημερα κοριτσι μου!!!!!!! Συγχαρητηρια για την τοσο καλη σου αυχενικη και κυριως για την υπεροχη εμπειρια που βιωσες!! Ευχομαι συντομα το κοριτσακι σου αγκαλια!!! Γαμπρους δεν εχουμε πολλους ακομη στην ομαδα, οτι προλαβεις χαχαχαχα!

Καλημερα Γωγουλα που φανταζομαι το φουρνο εκει τον Κρητικο και την τυροπιτα και μου τρεχουν τα σαλια!!! Εδω και αναγουλα ξανα οποτε αντιο τυροπιτα και ξυπναω με τις κοτες! Με προετοιμαζει η φυση για το μωρο; Δεν ξερω! Απο τις 5μισι το ματι γαριδα χαχαχα!

Εγώ νομίζω ότι ο δικός μου ο γιοκας με αφήνει ήρεμη τώρα γιατί θα μου τα κάνει μαζεμένα μετά

yRr5p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, rosy87 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Είστε όλες καλά; Έγινε και η αυχενική σήμερα, απερίγραπτη εμπειρία! Ευτυχώς όλα καλά τα έδειξε περιμένω και αύριο την papp-a.  Πητ την ίδια μου έβγαλε 14/11 και φύλο πολύ διστακτικα είπε κορίτσι!! Επίσης έχει δύο μέρες τώρα που αρχίζουν να περνάνε οι αναγουλες τι καλαα !:)

Από κρέμα για ραγαδες βάζω την prevenstria της frezyderm αλλά μόλις τελειώσει λέω να πάρω bio oil σαν πιο οικονομική λύση..

Σουπερ!!!με το καλο το μπεμπακι :-)

• Μου αρέσει 1

oru1p3.png

Just now, Gogo1994 είπε:

Εγώ νομίζω ότι ο δικός μου ο γιοκας με αφήνει ήρεμη τώρα γιατί θα μου τα κάνει μαζεμένα μετά

Όχι βρε..τα αγοράκια είναι καλά παιδάκια κ μετά,μύθος είναι αυτό... κι εμένα ο γιος μου με άφηνε να τρώω τα πάντα κ να κοιμάμαι κ σαν βόδι κ τώρα ακόμα είναι το καλύτερο παιδί!!μην τα φοβάσαι τα αγοράκια...αντίθετα με τις τσουπριτσες τα κοριτσάκια,εκεί δεν ξέρω τι να περιμένω..χααχαχαχα!

Just now, Υβόννη είπε:

Καλημερα κοριτσι μου!!!!!!! Συγχαρητηρια για την τοσο καλη σου αυχενικη και κυριως για την υπεροχη εμπειρια που βιωσες!! Ευχομαι συντομα το κοριτσακι σου αγκαλια!!! Γαμπρους δεν εχουμε πολλους ακομη στην ομαδα, οτι προλαβεις χαχαχαχα!

Καλημερα Γωγουλα που φανταζομαι το φουρνο εκει τον Κρητικο και την τυροπιτα και μου τρεχουν τα σαλια!!! Εδω και αναγουλα ξανα οποτε αντιο τυροπιτα και ξυπναω με τις κοτες! Με προετοιμαζει η φυση για το μωρο; Δεν ξερω! Απο τις 5μισι το ματι γαριδα χαχαχα!

Κι εσύ ακόμα αναγουλες ε;;;κι εγώ ..έχω εγκαταλείψει,έχω αποδεχτεί ότι μάλλον θα πορευτώ με αυτό σε όλη την εγκυμοσύνη..τουλάχιστον κοιμάμαι καλά..εσύ μαρη 5 μισή;;;;κ τι κάνεις μετά;γυρνα πλευρό κ ξαναπροσπάθησε το 

• Χαχα 1

Just now, MumMaria είπε:

Όχι βρε..τα αγοράκια είναι καλά παιδάκια κ μετά,μύθος είναι αυτό... κι εμένα ο γιος μου με άφηνε να τρώω τα πάντα κ να κοιμάμαι κ σαν βόδι κ τώρα ακόμα είναι το καλύτερο παιδί!!μην τα φοβάσαι τα αγοράκια...αντίθετα με τις τσουπριτσες τα κοριτσάκια,εκεί δεν ξέρω τι να περιμένω..χααχαχαχα!

Α μωρεεεε τα καλουλια μου.το είπα στη βαφτιστηρα μου ότι ψιλοκαταλαβε και μου λέει μπέμπα θέλω όχι μπέμπη χαχαχχαχ ε της λέω βασιλική την άλλη φορά

yRr5p2.png

Just now, Gogo1994 είπε:

Α μωρεεεε τα καλουλια μου.το είπα στη βαφτιστηρα μου ότι ψιλοκαταλαβε και μου λέει μπέμπα θέλω όχι μπέμπη χαχαχχαχ ε της λέω βασιλική την άλλη φορά

Ααααα δυνατή σε βλέπω!!κατευθείαν την άλλη φορά ε;;;χααχαχα!να κάνεις πολλά γερά παιδάκια σου εύχομαι, είναι ευτυχία!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, MumMaria είπε:

Ααααα δυνατή σε βλέπω!!κατευθείαν την άλλη φορά ε;;;χααχαχα!να κάνεις πολλά γερά παιδάκια σου εύχομαι, είναι ευτυχία!!

Εεεεε όχι και κατευθείαν χαχαχχαα 

Να ξαναγυρίσω τουλάχιστον πρώτα στα κιλακια μου 

• Χαχα 1

yRr5p2.png

Just now, MumMaria είπε:

Σε έβαλα ρε συ στο πινακακι αλλά δεν μπορώ να σε βάλω με σωστή ημερολογιακή σειρά.δεν ξέρω τι κάνω λάθος.ηθελα να σε βάλω κάτω από την ΕΥΑ αλλά δεν.αν θέλει ας το δει κ καμια άλλη.;-)

Λεπτομέρειες καλέ δεν πειράζει!! Πράγματικα πολύ κορίτσι στο πινακακι:x

15 ώρες πρίν, VDPap είπε:

Κοριτσια μου τι κάνετε?

Ξεκινησα πιο εντατικά τη δουλειά μου κ δυστυχώς δν έχω τόσο χρόνο να σας γράφω. Σας διαβάζω όμως ανελλιπώς:D 
Τα μαλλιά μου είναι καστανόξανθα και δεν έχω ακόμη λευκά, όποτε δεν τα έχω βάψει ποτέ! Σχετικά με τα νύχια ο γιατρός μου είπε πως όχι μόνο δεν απαγορεύεται το μανικιούρ-πεντικιούρ (και το ημιμόνιμο) αλλά επιβάλλεται για την εύρυθμη ψυχική μας υγεία!!χιχιχιχιχιχι!!

Για ενυδάτωση και πρόληψη ραγάδων η μαία μου σύστησε τη vinosculpt της caudalie σε κοιλιά στήθος γλουτούς και μπράτσα και από Mustela το stretch marks prevention oil για τις ραγάδες!! Βάζω και από Frezyderm τη prevenstria μιας και την είχα αγοράσει νωρίτερα!! 

Τωρα τι να σας πω, τα βάζω όλα και ο Θεός βοηθός!!:-D

Τελεια! Πλ τελεια! Με το καλο κοριτσι!

Εγω παντα ελαιολαδο δικο μας, με weleda κρεμα για ργδς και παντα prevenstria frezyderm. Ολα αυτα σε συνδυασμο με τα καλα γονιδια και το πολυ νερο, δν μ εμεινε κανενα σημαδι στην 1η .τωρα στην 2η θα φανει παλι μετα την γεννα.

• Μου αρέσει 2

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, MumMaria said:

Κι εσύ ακόμα αναγουλες ε;;;κι εγώ ..έχω εγκαταλείψει,έχω αποδεχτεί ότι μάλλον θα πορευτώ με αυτό σε όλη την εγκυμοσύνη..τουλάχιστον κοιμάμαι καλά..εσύ μαρη 5 μισή;;;;κ τι κάνεις μετά;γυρνα πλευρό κ ξαναπροσπάθησε το 

Κι εγω το εχω αποδεχτει...Βασικα εφοσον τρωω καλυτερα απο πριν 3 μηνες παλι καλα!!! 5μισι και το ματι γαριδα! Προσπαθω να ξανακοιμηθω, τιποτα! Ε κατα τις 6μισι σηκωνομαι και ξεκιναω δουλεια! Χαχαχαχαχα!

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, rosy87 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Είστε όλες καλά; Έγινε και η αυχενική σήμερα, απερίγραπτη εμπειρία! Ευτυχώς όλα καλά τα έδειξε περιμένω και αύριο την papp-a.  Πητ την ίδια μου έβγαλε 14/11 και φύλο πολύ διστακτικα είπε κορίτσι!! Επίσης έχει δύο μέρες τώρα που αρχίζουν να περνάνε οι αναγουλες τι καλαα !:)

Από κρέμα για ραγαδες βάζω την prevenstria της frezyderm αλλά μόλις τελειώσει λέω να πάρω bio oil σαν πιο οικονομική λύση..

Υπέροχα τα νέα σου!!! Με το καλό λοιπόν το κοριτσάκι σου.. Μα τι χαμός είναι αυτός με τα κοριτσάκια το Νοέμβριο.. Απίστευτο!

Την prevenstria την έχω κι εγώ. Σκεφτόμουν βέβαια όταν τελειώσει να πάρω ένα λαδακι της weleda για ραγάδες στην εγκυμοσύνη. Κοστίζει περίπου 15€ και είναι και φυσικό προϊόν. Θα ρωτήσω και το γιατρό. Βέβαια κοιλιτσα ακόμα δεν βλέπω. Το πρωί μάλιστα είμαι σχεδόν φλατ. Με φροντίζει μάλλον ο γιος μου να     είμαι κορμί το καλοκαίρι:razz:.. Οι υπόλοιπες έχετε δει διαφορά;;

BwLip2.png

Just now, Eirini1988 είπε:

Υπέροχα τα νέα σου!!! Με το καλό λοιπόν το κοριτσάκι σου.. Μα τι χαμός είναι αυτός με τα κοριτσάκια το Νοέμβριο.. Απίστευτο!

Την prevenstria την έχω κι εγώ. Σκεφτόμουν βέβαια όταν τελειώσει να πάρω ένα λαδακι της weleda για ραγάδες στην εγκυμοσύνη. Κοστίζει περίπου 15€ και είναι και φυσικό προϊόν. Θα ρωτήσω και το γιατρό. Βέβαια κοιλιτσα ακόμα δεν βλέπω. Το πρωί μάλιστα είμαι σχεδόν φλατ. Με φροντίζει μάλλον ο γιος μου να     είμαι κορμί το καλοκαίρι:razz:.. Οι υπόλοιπες έχετε δει διαφορά;;

Σ ευχαριστω πολύ! Κ σε σένα με το καλό ο γιος!! Εγώ έχω πρηστεί στην κοιλιά από την 8 εβδομάδα, ε τώρα στη 12 φαίνεται κανονικά με στενή μπλούζα.. χαχαχαχ λες να βγεις στην παραλία κορμί;! 

Κορίτσια να ρωτησω, εσάς σας έβγαλε η αυχενική ποσοστά για προεκλαμψία; Μου γράφει 1/210 αλλά δεν μου το σχολίασαν, γενικότερα μου είπαν καλά λόγια. Αυτό το κόμματι δεν το αναλύσαμε..

Καλησπερα κοριτσια,

Πηρα χτες τα αποτελεσματα της αυχενικης. Μου εβγαλε πιθανοτητα για τρισωμια 21 1 σε 224,για τρισωμια 18 1 σε 1009, για τρισωμια 13 1 σε 252, προεκλαμψια πριν τις 37 εβδομαδες 1 σε 615 και περιορισμος της εμβρυϊκης αναπτυξης πριν τις 37 εβδομαδες 1 σε 88. Ο γιατρος μου ειπε οτι προβλεπει προωρη γηρανση του πλακουντια γι αυτο θα ξεκινησω θεραπεια με salospir. Μου συστηνει να κανω την nipt αιματος ή εξεταση τροφοβλαστη. Μου ειπε οτι δεν θεωρει οτι εχει καποια ανωμαλια το μωρο μου και οτι τα ποσοστα επηρεαζονται απο τον πλακουντα. Ομως επειδη ποτε κανενας δεν ειναι σιγουρος μου συστηνει να το ψαξω παραπανω. @MumMaria η nipt ειναι αξιοπιστη; φοβαμαι να μπω σε διαδικασια με βελονα γιατι υπαρχει πιθανοτητα αποβολης. Ελπιζω να ειχατε ολες τελεια αποτελεσματα. Με ολα αυτα δεν ειχα καθολου χρονο να διαβασω τα μηνυματα σας!

Just now, rosy87 είπε:

Σ ευχαριστω πολύ! Κ σε σένα με το καλό ο γιος!! Εγώ έχω πρηστεί στην κοιλιά από την 8 εβδομάδα, ε τώρα στη 12 φαίνεται κανονικά με στενή μπλούζα.. χαχαχαχ λες να βγεις στην παραλία κορμί;! 

Κορίτσια να ρωτησω, εσάς σας έβγαλε η αυχενική ποσοστά για προεκλαμψία; Μου γράφει 1/210 αλλά δεν μου το σχολίασαν, γενικότερα μου είπαν καλά λόγια. Αυτό το κόμματι δεν το αναλύσαμε..

Σε μένα το ποσοστό αυτό είναι 1/251. Πολύ κοντά στο δικό σου. Ούτε σε μένα σχολίασε κάτι. Μου ειπε απλά πως όλα τα αποτελέσματα είναι εξαιρετικά. Φαντάζομαι πως δεν υπάρχει κάτι ανησυχητικό για να μην μας πουν κάτι παραπάνω αν και τη Δευτέρα το απόγευμα που έχω ραντεβού θα κάνω μια ερώτηση.

@Nancy Zaf όλα καλά θα είναι. Απλά οι γιατροί θέλουν να περιορίσουν κάθε πιθανότητα. Σαν εξέταση επειδή το είχα συζητήσει πριν την αυχενική με το γιατρό μου σαν πιθανότητα, μου είχε πει ότι είναι πολύ αξιόπιστη. Βέβαια δεν χρειάστηκε να την κάνω. Περισσότερα σίγουρα ξέρει η @MumMaria να σου πει..

• Μου αρέσει 2

BwLip2.png

3 ώρες πρίν, rosy87 είπε:

Τέλεια τ νέα σ κοπέλα μ άντε με τ καλό και τα υπολοιπα:-o

3 ώρες πρίν, Υβόννη είπε:

Χελοουυυυ κ εγώ σμρ τ ίδια απο της 4.30 τ μάτι γαρίδα :P

• Μου αρέσει 2

k1S4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...