Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Sofiiii είπε:

Μυοινοσιτολη είναι για pre conception βιταμίνες με φολικό οξύ και μελατονίνη ,ο εξωσωματικος μου ,μου είπε να τα ξεκινήσω ....

Λέω να δοκιμάσω τα απλά ζελεδακια.. καλά έκανες και ξεκίνησες κακό δεν κάνουν!

@Makelen πώς είσαι εγκυουλα μας?

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, ΕΥΑ! είπε:

Σε αυτο το θεμα ειμαι απο τις τυχερες,η κομμωτρια μου ειναι ξαδερφη μου κ μενει στο απεναντι σπιτι απο εμενα.οποτε τωρα θα ερχεται σπιτι μου κ ετσι θα αποφυγω το κομμωτηριο.θα ερθει κυριακη να μου τα βαψει με φυτικη βαφη..καστανα ανοιχτα με ανταυγειες ειναι τα μαλλια μου.ολο αυτο τον καιρο ειχα το σπρει για την ριζα οποτε ημουν οκ.

Μια χαρά σε βρισκω:-D8)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, MumMaria είπε:

Πάω σε ένα πιο χαζό θέμα..σήμερα πήρα κ έκλεισα ραντεβού για ανταύγειες..ε δεν άντεξα,το μαλλί χαλι κ από κει που είχα ελάχιστα άσπρα,οι φαβοριτες μου είναι άσπρες ρε σεις!!άσε που μακραίνουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα,μια παλάμη βγήκε η ρίζα!έκλεισα σε ένα κάτω από το σπίτι μου που χωράει ένα ένα άτομο,αλλου πήγαινα κανονικά,στο κέντρο αλλά φοβήθηκα για κόσμο κ για το πήγαινε έλα.εσεις θα πάτε κάνα κομμωτήριο;βάφετε μαλλί;

Προσωπικά δε βάφω καθόλου τα μαλλιά μου αλλά δε χρειάστηκε ακόμα.. όμως στη θέση σου θα ρωτούσα τον γιατρό έχω την αίσθηση ότι είναι αυστηροί με τη βαφή... παρεπιπτόντως ξέρουμε αν κάνει να βάφουμε νύχια με ημιμόνιμο;

Νομίζω κορίτσια γενικά ότι αν η βαφή δεν ακουμπάει κεφάλι ρίζα, δηλ αν είναι ανταύγειες δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα! Και για τα νύχια νομίζω θεωρουνται νεκρό σημείο δεν απορροφουνται ουσίες στον οργανισμό, έχω ακούσει μέχρι και ακρυλικό τζελ κλπ είναι οκ

• Μου αρέσει 1

Just now, rosy87 είπε:

Προσωπικά δε βάφω καθόλου τα μαλλιά μου αλλά δε χρειάστηκε ακόμα.. όμως στη θέση σου θα ρωτούσα τον γιατρό έχω την αίσθηση ότι είναι αυστηροί με τη βαφή... παρεπιπτόντως ξέρουμε αν κάνει να βάφουμε νύχια με ημιμόνιμο;

Νύχια μου έχει πει από το πρώτο τρίμηνο είναι οκ,εγώ πάντα περιμένω από τον 4ο κ μετά(δικό μου κόλλημα),είναι νεκρά κύτταρα.για τα μαλλιά μου έχει πει ότι δεν έχει αποδειχτεί κάτι αλλά καλό είναι μετά το πρώτο τρίμηνο.οποτε κι εκεί από τον 4ο κ μετά πετάω καμία ανταύγεια.ετσι έκανα στον γιο μου έτσι θα κάνω κ τώρα.;)

• Μου αρέσει 1

Εγώ κορίτσια έκλεισα ραντεβού για ημιμονιμο την Πεμπτη.. Ο γιατρός δεν μου το απαγορεύει. Θα κάνω κι ένα πεντικιούρ που και τα ποδαράκια μου έχουν γίνει χάλια. Τώρα για μαλλιά θα κλείσω ένα ραντεβού γιατί θέλω ένα κουρέματακι επειγοντως.. Το ωραιο μου καρέ έχει γίνει χάλια. Θα ρωτήσω και το γιατρό αν μπορώ να κάνω κι ένα μπαλαγιαζ που μ αρέσει πολύ τώρα που ανοίγει ο καιρός. Ευτυχώς δεν χρειάστηκε ακόμα να τα βάψω όλα. Ελπίζω να μ αφήσει αν και απ ότι ακούω στο δεύτερο τρίμηνο αφήνουν..

• Μου αρέσει 1

BwLip2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου από κρέμες σώματος τι κάνουμε; Εμένα μου είχε πει η γιατρός όχι αλλά ούτε πχ apivita η φυτικες.Μου έκαναν δώρο μια υπεροχηηηη συν ότι τα ποδαράκια μου τα νιώθω πολύ ξηρά

yRr5p2.png

Just now, Gogo1994 είπε:

Κοριτσάκια μου από κρέμες σώματος τι κάνουμε; Εμένα μου είχε πει η γιατρός όχι αλλά ούτε πχ apivita η φυτικες.Μου έκαναν δώρο μια υπεροχηηηη συν ότι τα ποδαράκια μου τα νιώθω πολύ ξηρά

Εγώ οπότε το θυμάμαι βάζω στα πόδια μου από bodyshop την φράουλα.δεν νομίζω να πειράζει.ειναι επιφανειακή η οποια απορρόφηση.στην κοιλίτσα σε λίγο καιρό θα ξεκινήσω bio oil.εβαζα κ στον μικρό μέχρι τον 9ο.

Κοριτσια μου τι κάνετε?

Ξεκινησα πιο εντατικά τη δουλειά μου κ δυστυχώς δν έχω τόσο χρόνο να σας γράφω. Σας διαβάζω όμως ανελλιπώς:D 
Τα μαλλιά μου είναι καστανόξανθα και δεν έχω ακόμη λευκά, όποτε δεν τα έχω βάψει ποτέ! Σχετικά με τα νύχια ο γιατρός μου είπε πως όχι μόνο δεν απαγορεύεται το μανικιούρ-πεντικιούρ (και το ημιμόνιμο) αλλά επιβάλλεται για την εύρυθμη ψυχική μας υγεία!!χιχιχιχιχιχι!!

Για ενυδάτωση και πρόληψη ραγάδων η μαία μου σύστησε τη vinosculpt της caudalie σε κοιλιά στήθος γλουτούς και μπράτσα και από Mustela το stretch marks prevention oil για τις ραγάδες!! Βάζω και από Frezyderm τη prevenstria μιας και την είχα αγοράσει νωρίτερα!! 

Τωρα τι να σας πω, τα βάζω όλα και ο Θεός βοηθός!!:-D

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 5

xFySp3.png

6 ώρες πρίν, Gogo1994 είπε:

Κ εγώ από apivita βάζω μετά τ ξύρισμα μια με γιασεμιιι

k1S4p3.png

Καλημέρα κορίτσια! Είστε όλες καλά; Έγινε και η αυχενική σήμερα, απερίγραπτη εμπειρία! Ευτυχώς όλα καλά τα έδειξε περιμένω και αύριο την papp-a.  Πητ την ίδια μου έβγαλε 14/11 και φύλο πολύ διστακτικα είπε κορίτσι!! Επίσης έχει δύο μέρες τώρα που αρχίζουν να περνάνε οι αναγουλες τι καλαα !:)

Από κρέμα για ραγαδες βάζω την prevenstria της frezyderm αλλά μόλις τελειώσει λέω να πάρω bio oil σαν πιο οικονομική λύση..

• Μου αρέσει 7

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια μου 

Πως είστε σήμερα; Εγώ με όρεξη ξύπνησα οπότε μια τυροπιτουλα θα τη φάω πάλι.Χθες με έπιασε από νωρίς υπνηλία αλλά ύπνος εεε λες και είχα δουλέψει πολλές ώρες χαχαχ ούτε να κουνηθω δε μπορούσα.

• Μου αρέσει 1

yRr5p2.png

Just now, rosy87 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Είστε όλες καλά; Έγινε και η αυχενική σήμερα, απερίγραπτη εμπειρία! Ευτυχώς όλα καλά τα έδειξε περιμένω και αύριο την papp-a.  Πητ την ίδια μου έβγαλε 14/11 και φύλο πολύ διστακτικα είπε κορίτσι!! Επίσης έχει δύο μέρες τώρα που αρχίζουν να περνάνε οι αναγουλες τι καλαα !:)

Από κρέμα για ραγαδες βάζω την prevenstria της frezyderm αλλά μόλις τελειώσει λέω να πάρω bio oil σαν πιο οικονομική λύση..

Καλημέρα!!!το πρωί είχες;;τέλεια ρε συ!!!καλά γεμίσαμε κοριτσάκια ! τι καλά!!περνάνε κ οι αναγουλες σούπερ!!θα σε βάλω κ πινακακι;-)

Just now, Gogo1994 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου 

Πως είστε σήμερα; Εγώ με όρεξη ξύπνησα οπότε μια τυροπιτουλα θα τη φάω πάλι.Χθες με έπιασε από νωρίς υπνηλία αλλά ύπνος εεε λες και είχα δουλέψει πολλές ώρες χαχαχ ούτε να κουνηθω δε μπορούσα.

Καλημέρα Γωγουλα!καλά κι εμένα η υπνηλία με έχει πεθάνει,τέτοιους υπνους είχα να κάνω από φοιτήτρια!!!χααχαχαχα

• Μου αρέσει 1

Just now, rosy87 είπε:

Υπέροχα κορίτσι μουυυ

Άντε μάλλον κι άλλο κοριτσάκι στη παρεουλα μας.

yRr5p2.png

On 3/5/2020 at 1:14 ΠΜ, MumMaria είπε:

Λοιποοοον το πινακακι μας!!!!:x(με αρκετές ελλείψεις βέβαια που θα τις συμπληρώσουμε στην πορεία) οποία κοπέλα ξέχασα,να με σχωρατε,ένα μυαλό εχουμε:-P

@Ninamc     κοριτσάκι      ΠΗΤ 31/10

@Eirini1988  αγοράκι      ΠΗΤ 31/10

@Υβόννη     κοριτσάκι     ΠΗΤ 03/11

@VDPap      αγοράκι         ΠΗΤ 03/11

@Ρούλα Γ.            ..?..        ΠΗΤ 03/11

@demifilol    κοριτσάκι      ΠΗΤ 04/11

@MumMaria  κοριτσάκι     ΠΗΤ 04/11

@Despoina Mar κοριτσάκι  ΠΗΤ 05/11

@Gogo1994      αγοράκι     ΠΗΤ 05/11   

@Evitheodorou  κοριτσάκι  ΠΗΤ 05/11

@KarMar84       κοριτσάκι   ΠΗΤ 11/11

@ΕΥΑ!         ..?..                     ΠΗΤ 14/11

@magda15   ..?..                  ΠΗΤ 17/11

@Papakι   ..?..                      ΠΗΤ 20/11

@Φραουλίνο   ..?..                ΠΗΤ 23/11

@Lady_m   ..?..                     ΠΗΤ 24/11

@InaRina   ..?..                      ΠΗΤ 28/11

@Sofaki_88   ..?..   ..?..

@mairaki   ..?..     ..?..

@fairy-mary     ..?...          ..?..

@MinakiG     ..?....    ..?..

@Stefi M   ..?..        ..?...

@Nancy Zaf      ..?...    ..?..

@Sousamaki   ..?..     ..?..

@Anna2020     ..?..        ..?..

@rosy87        κοριτσάκι      ΠΗΤ 14/11

Just now, rosy87 είπε:

Σε έβαλα ρε συ στο πινακακι αλλά δεν μπορώ να σε βάλω με σωστή ημερολογιακή σειρά.δεν ξέρω τι κάνω λάθος.ηθελα να σε βάλω κάτω από την ΕΥΑ αλλά δεν.αν θέλει ας το δει κ καμια άλλη.;-)

Just now, rosy87 said:

Καλημερα κοριτσι μου!!!!!!! Συγχαρητηρια για την τοσο καλη σου αυχενικη και κυριως για την υπεροχη εμπειρια που βιωσες!! Ευχομαι συντομα το κοριτσακι σου αγκαλια!!! Γαμπρους δεν εχουμε πολλους ακομη στην ομαδα, οτι προλαβεις χαχαχαχα!

Just now, Gogo1994 said:

Καλημέρα κορίτσια μου 

Καλημερα Γωγουλα που φανταζομαι το φουρνο εκει τον Κρητικο και την τυροπιτα και μου τρεχουν τα σαλια!!! Εδω και αναγουλα ξανα οποτε αντιο τυροπιτα και ξυπναω με τις κοτες! Με προετοιμαζει η φυση για το μωρο; Δεν ξερω! Απο τις 5μισι το ματι γαριδα χαχαχα!

• Μου αρέσει 1

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...