Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Sofiiii είπε:

Μυοινοσιτολη είναι για pre conception βιταμίνες με φολικό οξύ και μελατονίνη ,ο εξωσωματικος μου ,μου είπε να τα ξεκινήσω ....

Λέω να δοκιμάσω τα απλά ζελεδακια.. καλά έκανες και ξεκίνησες κακό δεν κάνουν!

@Makelen πώς είσαι εγκυουλα μας?

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πάω σε ένα πιο χαζό θέμα..σήμερα πήρα κ έκλεισα ραντεβού για ανταύγειες..ε δεν άντεξα,το μαλλί χαλι κ από κει που είχα ελάχιστα άσπρα,οι φαβοριτες μου είναι άσπρες ρε σεις!!άσε που μακραίνουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα,μια παλάμη βγήκε η ρίζα!έκλεισα σε ένα κάτω από το σπίτι μου που χωράει ένα ένα άτομο,αλλου πήγαινα κανονικά,στο κέντρο αλλά φοβήθηκα για κόσμο κ για το πήγαινε έλα.εσεις θα πάτε κάνα κομμωτήριο;βάφετε μαλλί;

• Μου αρέσει 1

Just now, MumMaria said:

Πάω σε ένα πιο χαζό θέμα..σήμερα πήρα κ έκλεισα ραντεβού για ανταύγειες..ε δεν άντεξα,το μαλλί χαλι κ από κει που είχα ελάχιστα άσπρα,οι φαβοριτες μου είναι άσπρες ρε σεις!!άσε που μακραίνουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα,μια παλάμη βγήκε η ρίζα!έκλεισα σε ένα κάτω από το σπίτι μου που χωράει ένα ένα άτομο,αλλου πήγαινα κανονικά,στο κέντρο αλλά φοβήθηκα για κόσμο κ για το πήγαινε έλα.εσεις θα πάτε κάνα κομμωτήριο;βάφετε μαλλί;

Αχ εθιξες τωρα θεματαρα! Εγω ειχα μαλλι μεχρι τη μεση μπουκλα και για 15 χρονια. Ειμαι καστανοξανθη αλλα σκουρυνε με τα χρονια οποτε εκανα μελι ανταυγειες απο τα 22. Το Νοεμβρη λοιπον μου τη βαραει να αλλαξω μαλλια και τα κοβω ενα φοβερο ασυμμετρο καπως ας πουμε καρε και ανοιξα ελαχιστα τις ανταυγειες και εγινε πιο ξανθουλι! Το ειχα ερωτευτει αυτο το μαλλι! Τωρα που εκλεισαν τα παντα και εχει μακρυνει και εχει χαλασει το κουρεμα και η ανταυγεια κατεβηκε και επειδη ειναι πιο ανοιχτο απ'οτι συνηθως φαινεται καπως...Θα ηθελα να παω κομμωτηριο αλλα εδω εχουμε και πολλα κρουσματα ακομη και φοβαμαι λιγο...Θα το σκεφτω ομως σοβαρα!!

Ακομη και στο κομμωτηριο ρε κοριτσια σεντονι εγραψα!!! Μονο εγω θα μπορουσα να το κανω αυτο!!

• Χαχα 1

oz5Vp2.png

Just now, Υβόννη είπε:

Αχ εθιξες τωρα θεματαρα! Εγω ειχα μαλλι μεχρι τη μεση μπουκλα και για 15 χρονια. Ειμαι καστανοξανθη αλλα σκουρυνε με τα χρονια οποτε εκανα μελι ανταυγειες απο τα 22. Το Νοεμβρη λοιπον μου τη βαραει να αλλαξω μαλλια και τα κοβω ενα φοβερο ασυμμετρο καπως ας πουμε καρε και ανοιξα ελαχιστα τις ανταυγειες και εγινε πιο ξανθουλι! Το ειχα ερωτευτει αυτο το μαλλι! Τωρα που εκλεισαν τα παντα και εχει μακρυνει και εχει χαλασει το κουρεμα και η ανταυγεια κατεβηκε και επειδη ειναι πιο ανοιχτο απ'οτι συνηθως φαινεται καπως...Θα ηθελα να παω κομμωτηριο αλλα εδω εχουμε και πολλα κρουσματα ακομη και φοβαμαι λιγο...Θα το σκεφτω ομως σοβαρα!!

Ακομη και στο κομμωτηριο ρε κοριτσια σεντονι εγραψα!!! Μονο εγω θα μπορουσα να το κανω αυτο!!

Χαχααχαχαα!κι εγώ θα μπορούσα αλλά κρατήθηκα!εγώ σκεφτόμουν μήπως να τα κόψω αρκετά..αλλά λέω μετά με την μπούκλα δεν θα είναι περίεργα;εσένα δλδ με καρέ μπούκλα καθόταν καλά το μαλλί;;;

Just now, MumMaria είπε:

Είχε επιπωματικο πλακούντα κ δεν της ανέβηκε ε;;;ας μην προτρεχουμε,όλα θα πάνε καλά.με λίγη προσοχή κ θα περάσει ο καιρός.αλλα για περπάτημα πχ δεν σου είπε τίποτα ε; (Σορυ αν στα πρήζω) έχω αγχωθει για την δουλειά από βδομάδα για αυτο

Καθόλου δε με πρήζεις ούτε καν να το σκέφτεσαι.

Απ ότι μου ειπε ναι και για να αποφύγει αιμορραγία προτίμησαν με το γιατρό καισαρική.. Ελπίζω να μην της το κληρονομήσω :smile:. Για περπάτημα μου ειπε με προσοχη, να μην διανύσω αποστασεις μεγαλεσ και να κάθομαι να ξεκουράζομαι μόλις νιώθω να κουράζομαι. Βέβαια λόγω κατάστασης δεν μπορώ να πω ότι πολύ έβγαινα.. Ποτέ επιστρέφεις στη δουλειά;  Στην περίπτωση σου δεν θα μπορούσες να πάρεις χαρτί για επαπειλούμενη;; Απ ότι θυμάμαι δουλεύεις με ΑΜΕΑ και επειδή όσο ήμουν Αγγλία είχα δουλέψει με αυτιστικά παιδιά ξέρω πως είναι δύσκολα. Ειδικά αν έχεις και μια αποκόλληση να σκεφτείς. Εγώ αυτή τη στιγμή δεν δουλεύω όποτε είμαι άνετη.

@demifilol χάρηκα πολύ να τα νεα σου!! Όλα καλά λοιπόν.. Με το καλό η Μπέμπα!!

• Ευχαριστώ 1

BwLip2.png

Διαφημίσεις

Just now, MumMaria είπε:

Εγώ έχω 2 με 3 τέρμα πάνω στ χωρίστρα τ έβαφα πριν μια στ τόσο αλλά μετά σταμάτησα.. Τώρα γτ γάμο δεν ξέρω τ θ κάνω..Ίσως κάποια στιγμή τ βάψω με φυτική θ δω..Επίσης εγώ παρατήρησα κ τ νύχια μεγαλώνουν πολυυυ

• Μου αρέσει 1

k1S4p3.png

Just now, Eirini1988 είπε:

Καθόλου δε με πρήζεις ούτε καν να το σκέφτεσαι.

Απ ότι μου ειπε ναι και για να αποφύγει αιμορραγία προτίμησαν με το γιατρό καισαρική.. Ελπίζω να μην της το κληρονομήσω :smile:. Για περπάτημα μου ειπε με προσοχη, να μην διανύσω αποστασεις μεγαλεσ και να κάθομαι να ξεκουράζομαι μόλις νιώθω να κουράζομαι. Βέβαια λόγω κατάστασης δεν μπορώ να πω ότι πολύ έβγαινα.. Ποτέ επιστρέφεις στη δουλειά;  Στην περίπτωση σου δεν θα μπορούσες να πάρεις χαρτί για επαπειλούμενη;; Απ ότι θυμάμαι δουλεύεις με ΑΜΕΑ και επειδή όσο ήμουν Αγγλία είχα δουλέψει με αυτιστικά παιδιά ξέρω πως είναι δύσκολα. Ειδικά αν έχεις και μια αποκόλληση να σκεφτείς. Εγώ αυτή τη στιγμή δεν δουλεύω όποτε είμαι άνετη.

@demifilol χάρηκα πολύ να τα νεα σου!! Όλα καλά λοιπόν.. Με το καλό η Μπέμπα!!

Όχι, για τα παιδάκια πήρα άδεια(καλά θυμάσαι),σε συνεδρίες θα πήγαινα από βδομαδα,δλδ καθιστική δουλειά γραφείου,μόνο το πήγαινε έλα θα έχω..

Θα δω τι θα μου πει κ ο γιατρος εννοείται

• Μου αρέσει 2

Just now, MumMaria said:

Χαχααχαχαα!κι εγώ θα μπορούσα αλλά κρατήθηκα!εγώ σκεφτόμουν μήπως να τα κόψω αρκετά..αλλά λέω μετά με την μπούκλα δεν θα είναι περίεργα;εσένα δλδ με καρέ μπούκλα καθόταν καλά το μαλλί;;;

Ηταν τελεια και οι μπουκλες ζωηρεψαν παρα πολυ μετα το κουρεμα!Τα εκοψα σκεψου κοντα, εφταναν στεγνα λιγο κατω απο το μαγουλο!  Αν εμπιστευεσαι τον κομμωτη θα σου πει τη γνωμη του για τις δικες σου  μπουκλες και τί προτεινει, γιατι και το καθε σγουρο ειναι διαφορετικο. Εγω σκεφτηκα οτι αν δε μου αρεσουν οκ μαλλια ειναι και μακραινουν! Απλα ηθελα πολυ μια αλλαγη φετος...

oz5Vp2.png

Just now, Despoina Mar είπε:

Εγώ έχω 2 με 3 τέρμα πάνω στ χωρίστρα τ έβαφα πριν μια στ τόσο αλλά μετά σταμάτησα.. Τώρα γτ γάμο δεν ξέρω τ θ κάνω..Ίσως κάποια στιγμή τ βάψω με φυτική θ δω..Επίσης εγώ παρατήρησα κ τ νύχια μεγαλώνουν πολυυυ

Ναι καλέ,κάθε 3 μέρες τα κόβω.εγω δεν μπορώ κ καθόλου το μακρύ νύχι,η αδελφή μου με κοροϊδεύει σε αυτό ,μου λέει 'βγήκε λίγο νύχι,κοφτό γρηγορα' αυτή έχει νυχαρες,ασχολείται κ με αυτό!χαχααχα

• Χαχα 1

Just now, MumMaria said:

Όχι, για τα παιδάκια πήρα άδεια(καλά θυμάσαι),σε συνεδρίες θα πήγαινα από βδομαδα,δλδ καθιστική δουλειά γραφείου,μόνο το πήγαινε έλα θα έχω..

Θα δω τι θα μου πει κ ο γιατρος εννοείται

ειναι κοντα το γραφειο Μαρακι; Πώς θα πηγαινεις;

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Υβόννη είπε:

Ηταν τελεια και οι μπουκλες ζωηρεψαν παρα πολυ μετα το κουρεμα!Τα εκοψα σκεψου κοντα, εφταναν στεγνα λιγο κατω απο το μαγουλο!  Αν εμπιστευεσαι τον κομμωτη θα σου πει τη γνωμη του για τις δικες σου  μπουκλες και τί προτεινει, γιατι και το καθε σγουρο ειναι διαφορετικο. Εγω σκεφτηκα οτι αν δε μου αρεσουν οκ μαλλια ειναι και μακραινουν! Απλα ηθελα πολυ μια αλλαγη φετος...

Άντε να δούμε..την αλλη Δευτέρα έχω το ραντεβού..θα το σκεφτώ κ λιγο..(σοβαρά προβλήματα έχω όπως βλέπετε,χαχαχα)

• Χαχα 1

Just now, Despoina Mar said:

κι εμενα τα νυχια και των ποδιων και των χεριων!!!

• Μου αρέσει 1

oz5Vp2.png

Just now, Υβόννη είπε:

ειναι κοντα το γραφειο Μαρακι; Πώς θα πηγαινεις;

Είναι κέντρο.τσιμισλη με Ναυαρίνου, περπατώντας κατέβαινα κ στον Βασίλη μέχρι 9 μηνών πήγαινα πάλι περπατώντας.τωρα σκέφτομαι για ταξακι.λεωφορειο δεν ξέρω με τις αναμονες κτλ αν έχει νόημα.

Just now, MumMaria said:

Είναι κέντρο.τσιμισλη με Ναυαρίνου, περπατώντας κατέβαινα κ στον Βασίλη μέχρι 9 μηνών πήγαινα πάλι περπατώντας.τωρα σκέφτομαι για ταξακι.λεωφορειο δεν ξέρω με τις αναμονες κτλ αν έχει νόημα.

Ναι καταλαβα. Ενταξει αφου εισαι σχετικα κοντα παλι καλα! Θα σου πει ο γιατρος. Παντως λεωφορειο ναι δεν εχει νοημα νομιζω. Αχ Θεσσαλονικηηηηηηηηηη!!!!! Εκανα εικονα τωρα το κεντρο!

• Μου αρέσει 1

oz5Vp2.png

Just now, MumMaria είπε:

Σε αυτο το θεμα ειμαι απο τις τυχερες,η κομμωτρια μου ειναι ξαδερφη μου κ μενει στο απεναντι σπιτι απο εμενα.οποτε τωρα θα ερχεται σπιτι μου κ ετσι θα αποφυγω το κομμωτηριο.θα ερθει κυριακη να μου τα βαψει με φυτικη βαφη..καστανα ανοιχτα με ανταυγειες ειναι τα μαλλια μου.ολο αυτο τον καιρο ειχα το σπρει για την ριζα οποτε ημουν οκ.

• Μου αρέσει 1

oru1p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...