Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Sofiiii είπε:

Μυοινοσιτολη είναι για pre conception βιταμίνες με φολικό οξύ και μελατονίνη ,ο εξωσωματικος μου ,μου είπε να τα ξεκινήσω ....

Λέω να δοκιμάσω τα απλά ζελεδακια.. καλά έκανες και ξεκίνησες κακό δεν κάνουν!

@Makelen πώς είσαι εγκυουλα μας?

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, demifilol είπε:

Καλησπερα κορίτσια μου !!Σαν να μου χαμογελάει ξανά η ζωή !!!Σημερα βγήκαμε με τον άντρα μου κ τ μικρό να του πάρουμε ποδήλατο!Χαρα εγώ που βγήκα βόλτα αλλα διπλή χαρά και ανακούφιση γιατί βγήκαν τα αποτελέσματα της nipt μου!Βγηκαν ολα αρνητικά και πεταω από την χαρά μου!Ξερετε ότι πιστευα ότι ολα θα ήτανε καλα !!ομως άλλο να το πιστεύεις κ άλλο να στο επιβεβαιώνουν !!!ευχομαι σε όλες μας τέτοια νέα !!!

υ.γ Η @MumMaria κάτι ήξερε στο πινακακι κ δεν έβαλε ερωτηματικό !!κοριτσακι επιβεβαιωμένο ,,,ζητάμε γαμπρό ,δεν δίνουμε προίκα χαχαχαχ

Κοπέλα μουυυυυυυ!!!τώρα το διάβασα!!!τι υπέροχα νέα είναι αυτά;;;!!! Ουφ πάρε βαθιά ανάσα,το ξέραμε ότι ήταν όλα καλά ,μας το επιβεβαίωσε κ ο κορυφή εμβρυολογος μας άλλωστε (χαχαχα) και για το κορίτσι στο είχα πει!!!αυτός δεν λέει τίποτα ,αν δεν ξέρει!!!!άρχισε τώρα να ονειρεύεσαι λίγο ροζ!!!χιχιχι!άντε που δεν το πιστευες κιόλας!αχ πολύ χάρηκα!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σε Ευχαριστω πολύ κορίτσι μου !!!!πιστευω θα γίνει πολύ καλός αδερφός !(πρώτα ο θεός )

Πιο πολύ έχουμε χαρεί ότι είναι καλα το μικρουλι !κ μπορούμε να προχωρήσουμε!!!ακομα Δ είμαι στη διάθεση των ροζ μωβ λιλά !πηραμε όμως βρώμικα (σουβλάκια /πανσέτα)και φάγαμε με απόλαυση κ ηρεμία !!!

@Gogo1994 σε Ευχαριστω !!!Ηδη έχω ηρεμήσει κ νομίζω χαμογελάω μόνη μου !!!

• Μου αρέσει 2

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Just now, MumMaria είπε:

Θα το πω κ στον άντρα μου αυτό με το κρέας που το παίζει κ σεφ!!χααχααχα

Καλά τώρα που είπα για τον άντρα μου,έκανε πριν λίγο μοσχαράκι με κινόα,χυμό πορτοκαλιού κ δαμάσκηνα...για το παιδί!!!κ κ μικρός που του κάνουμε πάντα κόλπα για να φάει,το καταβρόχθισε!!!μα πόσο γκουρμέ αυτος ο γιος μου!!χαχααχαχα

Χαχα εγώ με το μοσχαρι έκανα χτες τη συνταγή της Αργυρώς στη γάστρα π λέει αλλά χωρίς δαμάσκηνα κ καστανά π έχει η συνταγή.. Κ μένα λόγω κρεοπωλείο ξέρει κ συνέχεια κάνω κ εγώ διάφορες συνταγές με κρεατα

k1S4p3.png

Just now, Eirini1988 είπε:

Μου ειπε να μην ανησυχώ και να είμαι προσεκτική με το βάρος που σηκώνω ( όχι περισσότερο από 3-4 κιλά) και με απότομες κινήσεις. Ελπίζω να στρώσει γιατί λόγω αυτού η μαμά μου έκανε καισαρική σε μένα και μετά αναγκαστικά και στα αδέρφια μου.. Την Δευτέρα που έχω ραντεβού θα το ξανά συζητήσω..

Είχε επιπωματικο πλακούντα κ δεν της ανέβηκε ε;;;ας μην προτρεχουμε,όλα θα πάνε καλά.με λίγη προσοχή κ θα περάσει ο καιρός.αλλα για περπάτημα πχ δεν σου είπε τίποτα ε; (Σορυ αν στα πρήζω) έχω αγχωθει για την δουλειά από βδομάδα για αυτο

Σε Ευχαριστω πολύ κορίτσι μου !!!!πιστευω θα γίνει πολύ καλός αδερφός !(πρώτα ο θεός )

Πιο πολύ έχουμε χαρεί ότι είναι καλα το μικρουλι !κ μπορούμε να προχωρήσουμε!!!ακομα Δ είμαι στη διάθεση των ροζ μωβ λιλά !πηραμε όμως βρώμικα (σουβλάκια /πανσέτα)και φάγαμε με απόλαυση κ ηρεμία !!!

Τέλεια νέα κορίτσι μ όλα καλά!!βουρ στη βρωμιά χαχα απόλαυσε το!!

• Μου αρέσει 1

k1S4p3.png

Διαφημίσεις

Just now, Despoina Mar είπε:

Χαχα εγώ με το μοσχαρι έκανα χτες τη συνταγή της Αργυρώς στη γάστρα π λέει αλλά χωρίς δαμάσκηνα κ καστανά π έχει η συνταγή.. Κ μένα λόγω κρεοπωλείο ξέρει κ συνέχεια κάνω κ εγώ διάφορες συνταγές με κρεατα

Μιαμ!!!τέλεια ,έτσι να μαθαίνουνε κι αυτοί για να βοηθανε:-D

• Μου αρέσει 2

Just now, MumMaria είπε:

Κοπέλα μουυυυυυυ!!!τώρα το διάβασα!!!τι υπέροχα νέα είναι αυτά;;;!!! Ουφ πάρε βαθιά ανάσα,το ξέραμε ότι ήταν όλα καλά ,μας το επιβεβαίωσε κ ο κορυφή εμβρυολογος μας άλλωστε (χαχαχα) και για το κορίτσι στο είχα πει!!!αυτός δεν λέει τίποτα ,αν δεν ξέρει!!!!άρχισε τώρα να ονειρεύεσαι λίγο ροζ!!!χιχιχι!άντε που δεν το πιστευες κιόλας!αχ πολύ χάρηκα!!!

Αχ αυτός ο εμβρυολογος  μας τελικά δεν πέφτει έξω !!!κι ας μου είπε 75%,μέσα έπεσε !!Αντε τωρα να συνηθίζω τα ροζ !!!ευχομαι τα ίδια αποτελέσματα να έχεις κοπέλα μου!!!

Αχ αυτός ο εμβρυολογος  μας τελικά δεν πέφτει έξω !!!κι ας μου είπε 75%,μέσα έπεσε !!Αντε τωρα να συνηθίζω τα ροζ !!!ευχομαι τα ίδια αποτελέσματα να έχεις κοπέλα μου!!!

@Despoina Mar σε Ευχαριστω κοπέλα μου !!!βρωμια αλλα ωραιαααα !το καταχάρηκα !!

• Μου αρέσει 1

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Καλησπερα κορίτσια μου !!Σαν να μου χαμογελάει ξανά η ζωή !!!Σημερα βγήκαμε με τον άντρα μου κ τ μικρό να του πάρουμε ποδήλατο!Χαρα εγώ που βγήκα βόλτα αλλα διπλή χαρά και ανακούφιση γιατί βγήκαν τα αποτελέσματα της nipt μου!Βγηκαν ολα αρνητικά και πεταω από την χαρά μου!Ξερετε ότι πιστευα ότι ολα θα ήτανε καλα !!ομως άλλο να το πιστεύεις κ άλλο να στο επιβεβαιώνουν !!!ευχομαι σε όλες μας τέτοια νέα !!!

υ.γ Η @MumMaria κάτι ήξερε στο πινακακι κ δεν έβαλε ερωτηματικό !!κοριτσακι επιβεβαιωμένο ,,,ζητάμε γαμπρό ,δεν δίνουμε προίκα χαχαχαχ

Συγχαρητήρια!!! Όλα υπέροχα :D Με το καλό η κορούλα σου!! 

Συγνώμη που ρωτάω αλλά δεν θυμάμαι, είχες κάποιο λόγο που έκανες τη nipt ή έτσι για σιγουριά; Ρωτάω καθαρά γιατι έχω το δικό μου το χαβά αν θα την κάνω ή όχι, αν και έχω πει να το δω μετά την αυχενική και ανάλογα.. 

On 3/5/2020 at 4:07 ΜΜ, Eirini1988 είπε:

Καλημέρα κοριτσια!!!! 
Υπεροχο το πινακάκι μας!! Πολύ ωραιο να τα βλέπεις όλα συγκεντρωμένα. Τα καλύτερα είναι μπροστά μας!!

Υποφερω τις τελευταίες μέρες από τρομερές ημικρανίες όποτε είμαι λίγο ανενεργή.. Με συγκινήσατε όμως πολύ χθες με τις αναφορές στις γιαγιάδες και τους παππούδες σας.. Εγώ δυστυχώς τους έχω χάσει όλους. Έχουμε όμως τη γιαγιά του άντρα μου που τον μεγάλωσε και που τώρα είναι 86 χρόνων να περιμένει πως πως. 

Ναι είδες ακριβώς την ίδια!!!!

Αγορακι εγώ και είναι και πρώτη εγκυμοσύνη όποτε είμαι τρομερά ανυπόμονη και ενθουσιασμένη.

Κι εσυ με το καλό η μπεμπουλα!!

Να σαι καλα κοριτσι μ!

Με το καλο ευχομαι!

Μ ενα πονο!

Τελεια τελεια και παλι τελεια!

Πλ χαρηκα κουκλα!

Αντε να το χαρειτε το μπουμπουκι σας

Ροοοζ και να καιει!

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Φραουλίνο είπε:

Συγχαρητήρια!!! Όλα υπέροχα :D Με το καλό η κορούλα σου!! 

Συγνώμη που ρωτάω αλλά δεν θυμάμαι, είχες κάποιο λόγο που έκανες τη nipt ή έτσι για σιγουριά; Ρωτάω καθαρά γιατι έχω το δικό μου το χαβά αν θα την κάνω ή όχι, αν και έχω πει να το δω μετά την αυχενική και ανάλογα.. 

Σε Ευχαριστω πολύ !μη ζητάς συγγνώμη ,εδώ γιαυτο είμαστε !ενω η αυχενική μ ήτανε καλη ,Δ βγήκε καλό το pap a !κ είχα πιθανότητα 1:308 για τρισωμια 21 !γιαυτο εκανα τη nipt αλλα ξέρω ότι κάποιοι την κάνουν απλά προληπτικά !

Σε Ευχαριστω πολύ !μη ζητάς συγγνώμη ,εδώ γιαυτο είμαστε !ενω η αυχενική μ ήτανε καλη ,Δ βγήκε καλό το pap a !κ είχα πιθανότητα 1:308 για τρισωμια 21 !γιαυτο εκανα τη nipt αλλα ξέρω ότι κάποιοι την κάνουν απλά προληπτικά !

@Ninamcσε ευχαριστωω!!!πωπω ροζ φουξ,λιλά !!!πολυ θα καίει !!

• Ευχαριστώ 1

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Διαφημίσεις

@Ninamcσε ευχαριστωω!!!πωπω ροζ φουξ,λιλά !!!πολυ θα καίει !!

Χαχαχαχα μακαρι να χω την τυχη κ γω, να τα γεμισω ολα ροζ. Κ ας μην ειμαι του ροζ. Χαχαχα!

Τελειο το λιλα!

• Μου αρέσει 2

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, MumMaria said:

Just now, MumMaria said:

Με τους φοιτητές σου το έγινες;;;;καταλαβαν την εγκυμοσύνη;;;τους το είπες εσύ;

Δεν το καταλαβαν, γιατι δεν με βλεπουν. Κυριως κανουμε βιντεοκλησεις κτλ οποτε δε θα το πω ακομη! Το ξερουν ομως οι συναδελφοι επειδη επρεπε να το πω για την αδεια μητροτητας, που πρεπει να ξεκινησω απο τωρα να οργανωνω!

Just now, demifilol said:

Πωπωπω το καλυτερο γευμα κανατε!!!! Βρωμικα ειναι το πιο νοστιμο φαγητο!!!!

Παντως κοριτσια μου τα υπεροχα νεα σημερα της @demifilolμας εχουν και ενα ηθικο διδαγμα! Αν για καποιο λογο η πιθανοτητα μετα την αυχενικη ειναι ανεβασμενη δεν σημαινει οτι κατι δεν παει καλα με το μωρακι!!!! Ευχομαι σε οσα κοριτσια στην παρεα μας ειναι σε αυτη την αναμονη να εχουν ακριβως τα ιδια ευχαριστα νεα και να το γιορτασουν επισης με βρωμικο χιχιχιχιχι!!!! Αισιοδοξια κοριτσια μου και πιστη στις κοιλιτσες μας!!!

• Μου αρέσει 5

oz5Vp2.png

Just now, Ninamc είπε:

Χαχαχαχα μακαρι να χω την τυχη κ γω, να τα γεμισω ολα ροζ. Κ ας μην ειμαι του ροζ. Χαχαχα!

Τελειο το λιλα!

Κ μένα μαρεσει το λιλά !ελπιζω να έχει τέτοια χρώματα σε ρούχα !!ουτε καν ξέρω από κοριτσίστικα !

στο ευχομαι ένα γερο κοριτσάκι με λιλά κορδέλες !!

Κ μένα μαρεσει το λιλά !ελπιζω να έχει τέτοια χρώματα σε ρούχα !!ουτε καν ξέρω από κοριτσίστικα !

@Υβόννη Μπραβο για την παρατήρηση σου !!ετσι θα είναι για όλες τις κοπέλες !!!γουρλιδικο γκρουπ έχουμε !!!

• Μου αρέσει 2

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

@Υβόννη Μπραβο για την παρατήρηση σου !!ετσι θα είναι για όλες τις κοπέλες !!!γουρλιδικο γκρουπ έχουμε !!!

Την καλυτερη ευχη μ πες!

Να σαι παντα καλα.να τα χαρεις τα παιδακια σ!

• Ευχαριστώ 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Υβόννη είπε:

Δεν το καταλαβαν, γιατι δεν με βλεπουν. Κυριως κανουμε βιντεοκλησεις κτλ οποτε δε θα το πω ακομη! Το ξερουν ομως οι συναδελφοι επειδη επρεπε να το πω για την αδεια μητροτητας, που πρεπει να ξεκινησω απο τωρα να οργανωνω!

Πωπωπω το καλυτερο γευμα κανατε!!!! Βρωμικα ειναι το πιο νοστιμο φαγητο!!!!

Παντως κοριτσια μου τα υπεροχα νεα σημερα της @demifilolμας εχουν και ενα ηθικο διδαγμα! Αν για καποιο λογο η πιθανοτητα μετα την αυχενικη ειναι ανεβασμενη δεν σημαινει οτι κατι δεν παει καλα με το μωρακι!!!! Ευχομαι σε οσα κοριτσια στην παρεα μας ειναι σε αυτη την αναμονη να εχουν ακριβως τα ιδια ευχαριστα νεα και να το γιορτασουν επισης με βρωμικο χιχιχιχιχι!!!! Αισιοδοξια κοριτσια μου και πιστη στις κοιλιτσες μας!!!

Ακριβώς κορίτσια μου!ακόμα και με πιθανότητα 1/2 ,είναι μισά μισά.ποσο μάλλον για μεγαλύτερα νούμερα!!όλα θα είναι σούπερ!!ζεσταίνει κ ο καιρός,θα βγαίνουμε βόλτα άνοιξη καλοκαίρι με τις κοιλιτσες μας παρέα!!!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...