Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Sofiiii είπε:

Μυοινοσιτολη είναι για pre conception βιταμίνες με φολικό οξύ και μελατονίνη ,ο εξωσωματικος μου ,μου είπε να τα ξεκινήσω ....

Λέω να δοκιμάσω τα απλά ζελεδακια.. καλά έκανες και ξεκίνησες κακό δεν κάνουν!

@Makelen πώς είσαι εγκυουλα μας?

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, MumMaria είπε:

Έτσι φαίνεται!χαχαχα!λέμε όταν έχεις χαμηλό πλακούντα δεν ενδείκνυται.λιγη υπομονή ακόμα γωγωωωω:grin:

Χαχαχα άσε και χθες έτοιμη ημουναα

Αφού δε μου λέει κανείς τίποτα ξεκάθαρα 

• Χαχα 1

yRr5p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Φραουλίνο είπε:

Καλημέρα βρε κοριτσάκια και από μένα!!! Μου είχε απαγορεύσει ο γιατρός (οφθαλμιατρος) οθόνες κινητού υπολογιστή κλπ λόγω του ματιού μου οπότε τώρα μπήκα και προσπάθησα να διαβάσω τα περισσότερα αλλά έχετε δώσει πολύ πόνο χάχαχαχα!! 

Καλώς ήρθαν τα καινούργια κορίτσια στην ομάδα, εύχομαι ότι καλύτερο σε όλες!! :x

Να κάνω μια ερώτηση που μπορεί να είναι λίγο χαζή; Μέλι τρώτε;; Πριν μείνω έγκυος έτρωγα σε καθημερινή βάση και τώρα το αποφεύγω επειδή έχω διαβάσει διάφορα ότι πρέπει λέει να είναι παστεριωμένο κλπ.

Έχω σταματήσει λοιπόν να τρώω το μέλι σε τενεκε που φέρνει ο παππούς μου κάθε χρόνο από το χωριό, αλλά και στα super market κανένα μελι δεν γράφει πάνω αν είναι παστεριωμένο! Είναι καμιά από εσάς λάτρης του μελιού να ξέρει κάτι παραπάνω;; 

Καλημερααα σμρ τ πρωί έφαγα.. Ο μπαμπάς μ έχει μελίσσια..να προτιμάς τοπικούς παραγωγούς κ όχι αυτά στ σούπερ μαρκετ :-D

k1S4p3.png

Just now, Despoina Mar είπε:

Εγώ γενικά δεν ξέρω αν είχα θέμα πριν πάντως στον ήλιο ήμουν φουλ..Κ όταν μ έβαλε στις αρχικές εξετάσεις είχα ελειψει ούτε καν επάρκεια δλδ..Κ από τότε παίρνω.. πες τον έτσι κ αλλιώς μαζί με τ αλλά απλά θ μετρηθεί κ αυτό κ ξέρεις απλά.. Επίσης τ σιδηρο τ βλέπουν μόνο από τον αιματοκριτη;;;Η τ μετράνε κ ξεχωριστα;;;όπως επίσης κ ασβέστιο τι γίνεται μ αυτα;;; 

Όχι από τον αιματοκρίτη σου φαίνεται.ασβεστιο δεν μου είχε δώσει εξέταση.με είχε ρωτήσει πόσα γαλακτοκομικά τρώω κ μου λέει ε πάρε κ ένα μασωμένο ασβέστιο την μέρα αλλα πιο αργά.μετα την 15η εβδομάδα.

Ναι θα του πω να μου γράψει κ d

• Μου αρέσει 1

Μαρία μου ευχαριστώ πολύ που ρωτάς, έχω ακόμα τις λάμψεις που και που! Προσέχω πολύ αυτά που μου είπε και ελπίζω να μείνει εκεί το θέμα και να σταματήσουν και να μην εξελιχθεί άλλο, ο πρώτος μήνας είναι κρίσιμος και θέλει πολύ πολύ προσοχή! 

Ισως αυτό για το μέλι και να μην ισχύει καν, κάπου το είχα διαβάσει σε άρθρο για διατροφή στην εγκυμοσύνη και έλεγε ότι επειδή δεν κάνει να τρώει το μωρό τον 1ο χρόνο ζωής του γιατί υπάρχει ο κίνδυνος αλλαντιασης εικάζεται ότι και η έγκυος πρέπει να το προσέχει κλπ κλπ γενικά λίγο παράνοια.. 

Γενικά λίγο παράνοια ρε κορίτσια με τα φαγητά μου έχει γίνει λίγο εμμονή! Χθες εψηνα κάτι μπιφτέκια 45 λεπτά στους 180 στο φούρνο και ενω στο ταψί είχαν όλα στεγνώσει φουλ και μέσα στεγνό το κρέας, σε κάποια σημεία μου φαινόταν πάλι ροζ.. Αλλά δεν είναι δυνατόν να μην είχαν ψηθεί τόση ώρα πφφφ Εσείς πως μαγειρευετε για να νιώθετε απόλυτα ασφαλής; Έχετε καταφέρει ποτέ να κάνετε το μοσχαρι εντελώς καφέ;; Σκέφτομαι να πάρω ένα μαγειρικό θερμομετρο να βλέπω μέσα τη θερμοκρασία του κρέατος αν και στο φούρνο το θεωρω ότι πιο ασφαλες για κρέας μαζί με το βράσιμο αλλά για να είμαι σίγουρη και να μη με πιάνει υστερία.. 

Παράνοια σας λέω!!! :evil:

Χαχα κ για το κρέας έχω ν σ πω γτ ο άντρας μ έχουν κρεοπωλείο.. έκανα χθες κ τ έψησα 1.5 ώρα.. Στο φούρνο.. ν τ αφήνεις μέχρι ν μαλακώσει πολυυ

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

k1S4p3.png

Just now, MumMaria είπε:

Κοίτα εμένα τα κρέατα τα μαγειρεύει ο άντρας μου κ επειδή είναι ακόμα πιο φοβιτσιαρης αυτός τα βγάζει όλα στεγνά!!!χαχαχαχα!δεν χρειάζεται μωρέ τόσο άγχος,προσέχουμε εννοείται αλλά σκέψου τώρα δημιουργήθηκε κ ο πλακούντας οπότε φιλτράρονται κ από κει πολλά πράγματα.το πρώτο τρίμηνο είναι το πιο επικίνδυνο που περνάει ατόφιο στον οργανισμο ο,τιδηποτε τοξικό.(που μεταξύ μας πολλές γυναίκες αργούν να μάθουν την εγκυμοσύνη κ συνεχίζουν κανονικά ο,τι κάνανε κ πριν κ μια χαρά μωράκια γεννιούνται) τότε γίνεται κ η οργανογενεση.εσυ να τα πλένεις καλά κ να τα μαγειρεύεις όπως πριν.οπως δεν θα έτρωγες κακοψημενο κοτόπουλο λόγω σαλμονέλας ,έτσι κ τώρα.

Αυτό με το μάτι,να χαμηλώσεις πολύ την ένταση της φωτεινότητας σε τιβι κ κινητό.θα σε ξεκουράσει.εγω όταν είχα κάνει λέιζερ στα ματια,αυτό έκανα κ με βοηθούσε.;-)

Ναι μωρέ το ξέρω πολύ άγχος με το φαγητό!! Όλα τα κάνω όπως πριν αλλά πριν στο μοσχαρι πχ δεν θα έδινα καμία σημασία στο ροζ, αντιθέτως πάντα medium τα έτρωγα όλα οπότε τώρα βγάζω φακούς κοιτάω μέσα το μπιφτέκι μη και ροζισει αλλά όσο και αν το ψησω το ίδιο και το αυτό.. 

Ευχαριστώ για τη συμβουλή, το έχω και εγώ χαμηλώσει στο κινητό γιατί με ενοχλεί το έντονο φως.. 

Καλημερααα σμρ τ πρωί έφαγα.. Ο μπαμπάς μ έχει μελίσσια..να προτιμάς τοπικούς παραγωγούς κ όχι αυτά στ σούπερ μαρκετ :-D

Το καλύτερο και πιο υγιεινό μέλι έχω από το χωριό μου αλλά επειδή είναι ακατέργαστο το απέφευγα μέχρι τώρα.. Άρα και εσένα δεν σου έχει πει κάτι ο γιατρός για μέλι κλπ έτσι; 

Χαχα κ για το κρέας έχω ν σ πω γτ ο άντρας μ έχουν κρεοπωλείο.. έκανα χθες κ τ έψησα 1.5 ώρα.. Στο φούρνο.. ν τ αφήνεις μέχρι ν μαλακώσει πολυυ

1,5 ώρα;; Εδώ 45 λεπτά και κόντευε να γίνει κάρβουνο! Το βάζεις πιο χαμηλά σε βαθμούς μήπως; 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Ναι μωρέ το ξέρω πολύ άγχος με το φαγητό!! Όλα τα κάνω όπως πριν αλλά πριν στο μοσχαρι πχ δεν θα έδινα καμία σημασία στο ροζ, αντιθέτως πάντα medium τα έτρωγα όλα οπότε τώρα βγάζω φακούς κοιτάω μέσα το μπιφτέκι μη και ροζισει αλλά όσο και αν το ψησω το ίδιο και το αυτό.. 

Ευχαριστώ για τη συμβουλή, το έχω και εγώ χαμηλώσει στο κινητό γιατί με ενοχλεί το έντονο φως.. 

Το καλύτερο και πιο υγιεινό μέλι έχω από το χωριό μου αλλά επειδή είναι ακατέργαστο το απέφευγα μέχρι τώρα.. Άρα και εσένα δεν σου έχει πει κάτι ο γιατρός για μέλι κλπ έτσι; 

1,5 ώρα;; Εδώ 45 λεπτά και κόντευε να γίνει κάρβουνο! Το βάζεις πιο χαμηλά σε βαθμούς μήπως; 

Ναιι Όχι δεν μ είπε κάτι αντιθέτως είναι πολύ υγιεινό τ μελι..Γτ κρέας Ναι σ σιγανή θερμοκρασία κ γίνεται λουκούμι.. Όταν τ βάζεις δυνατά γίνεται πιο σκληρό.. δοκίμασε το..

• Ευχαριστώ 1

k1S4p3.png

Ναιι Όχι δεν μ είπε κάτι αντιθέτως είναι πολύ υγιεινό τ μελι..Γτ κρέας Ναι σ σιγανή θερμοκρασία κ γίνεται λουκούμι.. Όταν τ βάζεις δυνατά γίνεται πιο σκληρό.. δοκίμασε το..

Θα το πω κ στον άντρα μου αυτό με το κρέας που το παίζει κ σεφ!!χααχααχα

Καλά τώρα που είπα για τον άντρα μου,έκανε πριν λίγο μοσχαράκι με κινόα,χυμό πορτοκαλιού κ δαμάσκηνα...για το παιδί!!!κ κ μικρός που του κάνουμε πάντα κόλπα για να φάει,το καταβρόχθισε!!!μα πόσο γκουρμέ αυτος ο γιος μου!!χαχααχαχα

• Χαχα 7

Just now, MumMaria είπε:

Θα το πω κ στον άντρα μου αυτό με το κρέας που το παίζει κ σεφ!!χααχααχα

Καλά τώρα που είπα για τον άντρα μου,έκανε πριν λίγο μοσχαράκι με κινόα,χυμό πορτοκαλιού κ δαμάσκηνα...για το παιδί!!!κ κ μικρός που του κάνουμε πάντα κόλπα για να φάει,το καταβρόχθισε!!!μα πόσο γκουρμέ αυτος ο γιος μου!!χαχααχαχα

Ο άντρας σου Μαρία μου μήπως να κάνει κανενα μαθήματακι στον δικό μου; Για τα βασικά ρε παιδί μου όχι κινόα και τέτοια χαχαχχα

• Χαχα 3

yRr5p2.png

Κοριτσακια μου, τί χαμος σημερα εδω με τη δουλεια! Ευτυχως τωρα εχουμε lunch break και μπηκα να σας γραψω!

Καταρχην μην αγχωνεστε με το φαγητο και μην κοιτατε σαιτ στο ιντερνετ. Καμια φορα ειναι μεταφρασμενα απο ξενα σαιτ, που εκει το μελι πχ ειναι τελειως αλλιως καμια φορα στην παρασκευη και συντηρηση. Οσο για το κρεας, εμενα 5 χρονια Γαλλια και αν δειτε η συναδελφος μου και τοτε εγκυος τί εννοουσε καλοψημενο θα γελουσατε ακομη!!! Ολα με ηρεμια, να ρωταμε παντα το γιατρο μας για αποριες και οσο μπορουμε κανουμε τη ζωη μας, γιατι αλλιως δεν περνουν οι μερες!!!

Λοιπον, αυτο το φαγητο με κινοα μπηκε μολις στη λιστα μου και θα το κανω κι εγω! Θα το μαθω και στην κορη μου να το φτιαχνει στον αντρα της, αφου βλεπω εκει τον εχετε το Βασιλακη γκουρμε με αβοκαντα και σως πορτοκαλιου χαχαχαχαχα!!!

• Χαχα 2

oz5Vp2.png

Καλησπερα κορίτσια μου !!Σαν να μου χαμογελάει ξανά η ζωή !!!Σημερα βγήκαμε με τον άντρα μου κ τ μικρό να του πάρουμε ποδήλατο!Χαρα εγώ που βγήκα βόλτα αλλα διπλή χαρά και ανακούφιση γιατί βγήκαν τα αποτελέσματα της nipt μου!Βγηκαν ολα αρνητικά και πεταω από την χαρά μου!Ξερετε ότι πιστευα ότι ολα θα ήτανε καλα !!ομως άλλο να το πιστεύεις κ άλλο να στο επιβεβαιώνουν !!!ευχομαι σε όλες μας τέτοια νέα !!!

υ.γ Η @MumMaria κάτι ήξερε στο πινακακι κ δεν έβαλε ερωτηματικό !!κοριτσακι επιβεβαιωμένο ,,,ζητάμε γαμπρό ,δεν δίνουμε προίκα χαχαχαχ

• Μου αρέσει 10
  • Χαχα 1

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Διαφημίσεις

πρίν από 14 λεπτά , MumMaria είπε:

Καλημέρα Γωγώ μου,εμένα είναι κάτω πρόσθιος γι'αυτό θα αργησω να ακούσω κ το μπεμπακι γιατί είναι μπροστά του ο πλακούντας ενώ εσένα όχι.εγω είχα αιματακι γιατί ήταν κι εμένα κάτω ο πλακούντας,αν θυμάσαι,ακουμπούσε τον τράχηλο κ έτσι όταν περπατούσα,κουραζομουν πολύ ή σήκωνα τον μικρό μου,είχα το αίμα.στις περισσότερες περιπτώσεις μου είπε ότι όσο μεγαλώνει μήτρα μας ,τον τραβάει τον πλακούντα προς τα πάνω.εμεις αυτό θέλουμε να ανέβει κ να φύγει από τον τράχηλο.μεχρι την β επιπέδου αυτό συμβαίνει συνήθως.να μην κουράζεσαι πολύ σε συμβουλεύω.

Καλημέρα!να σε ρωτήσω κάτι κορίτσι μου..ο γιατρός σου σε συμβουλεψε κάτι περαιτέρω λόγω αυτού;;δλδ να προσέχεις μην σκύβεις,για βάρη,περπάτημα κτλ;σε ρωτάω γιατί κι εγώ έχω το ίδιο,αν θυμάσαι..

Καλημέρα κ σε σένα γλυκιά μου συμπεθερα! Ρε παιδιά εγώ λιώνω στον ύπνο,αν με αφήσει ο άντρας μου,μπορώ μέχρι το μεσημέρι να κοιμηθώ..

Εγώ ξεκινάω δουλίτσα αν όλα πάνε καλά με την αποκόλληση,την άλλη βδομάδα.για όσα κοριτσια ξεκίνησαν σήμερα,καλή αρχή κ με προσοχή αγαπημένες!!:x

Μου ειπε να μην ανησυχώ και να είμαι προσεκτική με το βάρος που σηκώνω ( όχι περισσότερο από 3-4 κιλά) και με απότομες κινήσεις. Ελπίζω να στρώσει γιατί λόγω αυτού η μαμά μου έκανε καισαρική σε μένα και μετά αναγκαστικά και στα αδέρφια μου.. Την Δευτέρα που έχω ραντεβού θα το ξανά συζητήσω..

BwLip2.png

Just now, demifilol είπε:

Καλησπερα κορίτσια μου !!Σαν να μου χαμογελάει ξανά η ζωή !!!Σημερα βγήκαμε με τον άντρα μου κ τ μικρό να του πάρουμε ποδήλατο!Χαρα εγώ που βγήκα βόλτα αλλα διπλή χαρά και ανακούφιση γιατί βγήκαν τα αποτελέσματα της nipt μου!Βγηκαν ολα αρνητικά και πεταω από την χαρά μου!Ξερετε ότι πιστευα ότι ολα θα ήτανε καλα !!ομως άλλο να το πιστεύεις κ άλλο να στο επιβεβαιώνουν !!!ευχομαι σε όλες μας τέτοια νέα !!!

υ.γ Η @MumMaria κάτι ήξερε στο πινακακι κ δεν έβαλε ερωτηματικό !!κοριτσακι επιβεβαιωμένο ,,,ζητάμε γαμπρό ,δεν δίνουμε προίκα χαχαχαχ

Συγχαρητήρια χαίρομαι πολύ κοπέλα μου που το επιβεβαιωσες.Θα αλλάξει η διάθεση σου τώρα θα δείς.

• Μου αρέσει 1

yRr5p2.png

Just now, demifilol said:

Κοριτσακι μου ομορφο, ποση χαρα μας εδωσες με τα νεα σου!!!!!!!!!!!!! Μπραβο και παλι μπραβο για την κορουλα σας!!!! Να ειναι γερη και να ερθει στην αγκαλια σας! Ο Γιαννακης βλεπω ηδη εχει οχημα να την πηγαινει και να τη γυριζει απο τις εξοδους σαν τελειος ιπποτης μεγαλος αδερφος!!!!! Προσοχη γαμπρε, αν δεν την εχεις ευχαριστημενη ο αδερφος θα καθαρισει!!!

Να το γιορτασετε σημερα ευχομαι και ελπιζω να μην τρεχατε κι εσεις να βρειτε ροζ γλυκακια σαν τη Γωγουλα @Gogo1994!!!!

• Χαχα 2

oz5Vp2.png

Just now, Gogo1994 είπε:

Ο άντρας σου Μαρία μου μήπως να κάνει κανενα μαθήματακι στον δικό μου; Για τα βασικά ρε παιδί μου όχι κινόα και τέτοια χαχαχχα

Χαχαχαχα!θα τα μάθεις βρε συ,κι εμένα τα έμαθε όταν γέννησα τον μικρό μην νομίζεις..θήλαζα κάθε τρεις κ λίγο οπότε αναγκάστηκε να μάθει να κάνει φαγακι;-) στην πορεία του άρεσε κ τώρα κάνει μαγικά!!όλα Άκης Πετρετζίκης χααχαχα

Just now, Υβόννη είπε:

Κοριτσακια μου, τί χαμος σημερα εδω με τη δουλεια! Ευτυχως τωρα εχουμε lunch break και μπηκα να σας γραψω!

Καταρχην μην αγχωνεστε με το φαγητο και μην κοιτατε σαιτ στο ιντερνετ. Καμια φορα ειναι μεταφρασμενα απο ξενα σαιτ, που εκει το μελι πχ ειναι τελειως αλλιως καμια φορα στην παρασκευη και συντηρηση. Οσο για το κρεας, εμενα 5 χρονια Γαλλια και αν δειτε η συναδελφος μου και τοτε εγκυος τί εννοουσε καλοψημενο θα γελουσατε ακομη!!! Ολα με ηρεμια, να ρωταμε παντα το γιατρο μας για αποριες και οσο μπορουμε κανουμε τη ζωη μας, γιατι αλλιως δεν περνουν οι μερες!!!

Λοιπον, αυτο το φαγητο με κινοα μπηκε μολις στη λιστα μου και θα το κανω κι εγω! Θα το μαθω και στην κορη μου να το φτιαχνει στον αντρα της, αφου βλεπω εκει τον εχετε το Βασιλακη γκουρμε με αβοκαντα και σως πορτοκαλιου χαχαχαχαχα!!!

Με τους φοιτητές σου το έγινες;;;;καταλαβαν την εγκυμοσύνη;;;τους το είπες εσύ;

Just now, Υβόννη είπε:

Κοριτσακι μου ομορφο, ποση χαρα μας εδωσες με τα νεα σου!!!!!!!!!!!!! Μπραβο και παλι μπραβο για την κορουλα σας!!!! Να ειναι γερη και να ερθει στην αγκαλια σας! Ο Γιαννακης βλεπω ηδη εχει οχημα να την πηγαινει και να τη γυριζει απο τις εξοδους σαν τελειος ιπποτης μεγαλος αδερφος!!!!! Προσοχη γαμπρε, αν δεν την εχεις ευχαριστημενη ο αδερφος θα καθαρισει!!!

Να το γιορτασετε σημερα ευχομαι και ελπιζω να μην τρεχατε κι εσεις να βρειτε ροζ γλυκακια σαν τη Γωγουλα @Gogo1994!!!!

Σε Ευχαριστω πολύ κορίτσι μου !!!!πιστευω θα γίνει πολύ καλός αδερφός !(πρώτα ο θεός )

Πιο πολύ έχουμε χαρεί ότι είναι καλα το μικρουλι !κ μπορούμε να προχωρήσουμε!!!ακομα Δ είμαι στη διάθεση των ροζ μωβ λιλά !πηραμε όμως βρώμικα (σουβλάκια /πανσέτα)και φάγαμε με απόλαυση κ ηρεμία !!!

• Μου αρέσει 1

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...