Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Sofiiii είπε:

Μυοινοσιτολη είναι για pre conception βιταμίνες με φολικό οξύ και μελατονίνη ,ο εξωσωματικος μου ,μου είπε να τα ξεκινήσω ....

Λέω να δοκιμάσω τα απλά ζελεδακια.. καλά έκανες και ξεκίνησες κακό δεν κάνουν!

@Makelen πώς είσαι εγκυουλα μας?

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, Lady_m είπε:

Εντάξει τι να σας πω ! Ο μπαμπάς μου μόνο τούμπες που δεν έκανε !!! Μέχρι που με έβαλε να του δείξω τον υπέρηχο για να βγάλει φωτογραφία και να τη βάλει φόντο στο κινητό του ! Δε το πίστευε !!! :) πολύ χάρηκα και εγώ !!! Βέβαια τώρα έχω έναν άντρα «μισοπεθαμένο» από τα τσιπουρα και οκά αυτά που πίνανε Χαχαχαχ αλλά χαλάλι! Μαζί τους χάρηκα και εγώ πολύ ! 

καλα εγώ δε ξέρω τι έχω πάθει τις τελευταίες μέρες κάνω μια φορά τη μέρα εμετό.. μια το πρωί, μια το βράδυ .. αντί να φεύγουν έρχονται σε μένα νομίζω ! 

Κι εγώ ακόμα έτσι κοπέλα μου.οχι με εμετούς,αλλά η αναγουλα ασταμάτητη! Υπομονή κ εύχομαι να σου περάσει εσένα σύντομα.μεχρι την 12η θα έχεις λογικά πάντως..

Αχ τι τελεια μωρέ!!ο μπαμπάκας σου!!!κι εγώ θα ήθελα να είμαι με τους δικούς μου αλλά...τι να κάνουμε;;περιμένω να ανοίξουν τα δρομολόγια για να έρθει η μαμααααα!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, MumMaria είπε:

Κι εγώ ακόμα έτσι κοπέλα μου.οχι με εμετούς,αλλά η αναγουλα ασταμάτητη! Υπομονή κ εύχομαι να σου περάσει εσένα σύντομα.μεχρι την 12η θα έχεις λογικά πάντως..

Αχ τι τελεια μωρέ!!ο μπαμπάκας σου!!!κι εγώ θα ήθελα να είμαι με τους δικούς μου αλλά...τι να κάνουμε;;περιμένω να ανοίξουν τα δρομολόγια για να έρθει η μαμααααα!

Που μενει η μανούλα σου ;; Πω ρε συ το πέρασες και μόνη σου με την αποκόλληση .. αν την είχες κοντά θα σε βοηθούσε σίγουρα !! Και μιας που το ανέφερα πως πας με αυτό ;; Είσαι καλύτερα ; Σου είπαν ποτέ επανέρχεται τελείως ;; 

hkTMp3.png?t=1&Bu24n0LK

Just now, Lady_m είπε:

Που μενει η μανούλα σου ;; Πω ρε συ το πέρασες και μόνη σου με την αποκόλληση .. αν την είχες κοντά θα σε βοηθούσε σίγουρα !! Και μιας που το ανέφερα πως πας με αυτό ;; Είσαι καλύτερα ; Σου είπαν ποτέ επανέρχεται τελείως ;; 

Καβάλα είναι η μαμά μου.κοντα μεν αλλά τώρα με την καραντίνα έχω να την δω πολύ καιρό..δεν έχω καθόλου καφέ,πέρασε μια βδομάδα αλλά συνεχίζω κ προσέχω.λογοκα σε κάνα 2 βδομαδο θα το δω με τον γιατρό.δεν ξέρω πότε περνάει αναλόγως την αποκόλληση,το μέγεθος,το σημείο.θα φανεί..όλα καλά θα είναι πιστευω:razz:

• Μου αρέσει 1

On 5/2/2020 at 2:04 PM, Υβόννη said:

Καλημερα Αννουλα μου και καλωσηρθες στην παρεα μας, που οντως οπως θα δεις γλωσσα δε βαζουμε μεσα! Χαχαχαχαχα.

Καταρχην να σου ζησουν τα δυο αγγελουδια σου και με το καλο το νεο μελος! Τί υπεροχο που θα εχεις τρια παιδακια! Ευτυχια και χαρα στο σπιτι σας! Τα παιδακια σου πόσων ετων ειναι και τί φυλο; Καταλαβαινουν οτι θα ερθει μωρακι;

Αχ κοριτισ μου αν εμπαινες ενα μηνα πριν θα εβλεπες πώς ημασταν οι περισσοτερες...Εγω ουτε νερο δεν αντεχα να πιω και μια μερα απο τα νευρα μου εβαλα τα κλαματα. Βεβαια αυτο περναει ή μαλλον βελτιωνεται απιστευτα σε λιγο. Εμενα με βοηθουσε η σοδα με λεμονι και να τρωω κριτσινια ή φρυγανιες αρκετα συχνα. Να μη μενει δηλαδη αδειο το στομαχι καθολου. Μην εχεις τυψεις για τα παιδακια σου, σε λιγο θα συνελθεις και θα ειστε παλι οπως πριν.

Καλημερα κοριτσακια μου και να εχετε ενα υπεροχο Σαββατο!

Θυμαστε ισως χτες το ρομαντικο δειπνο που σχεδιασαμε; Λοιπον, κανω μπανιο, φτιαχνω λιγο το μαλλι που κυκλοφορω τοσο καιρο με το κοτσιδι, βαζω σουτιεν κανονικο και οχι αθλητικο (οοοοοοοοοοο το χοντρυνα), βαζω φορεματακι! Ο καλος μου φτιαχνει μακαροναδα ολικης με σαλτσουλα, εβαλε κερι στο τραπεζι και καθομαστς να φαμε! Και ξαφνικα κοριτσια εκει που τρωγαμε και ειχαμε και ενα σ'αγαπω, μ'αγαπας και τι ωραια που ειμαστε, αφηνω ενα ρεψιμο σαν βρυχηθμο λιονταριου! Κοριτσια απο πού βγηκε αυτος ο ήχος; Ατιμες ορμονες! Ηθελα να γινω και κοκκετα τρομαρα μου, τζαμπα ο κοπος να στριμωξω το βυζι μεσα στο σουτιεν!

Και καπως ετσι γελαμε σαν ηλιθιοι καθε πεντε λεπτα απο χτες που το σκεφτομαστε!!

Καλησπερα Υβόννη. 

Τα παιδιά μου είναι αρκετά μεγαλα 5 και 9 ετών. Δεν τους έχω πει τίποτα ακόμη αφενός διότι αν τους το πω θα είναι σαν να το ξέρει όλος μας ο περίγυρος και για κάνα μήνα ακόμη δεν θέλω να το κοινοποιήσω, αφετέρου τα παιδιά δεν μπορούν να έχουν τόση υπομονή. Είναι πολύς ο καιρός. Θα τους το πω σε 1-2 μήνες που θα αρχίσει να φαίνεται η κοιλιτσα. 

Βέβαια αν συνεχιστεί αυτό το χάλι με τους εμετούς θα αναγκαστώ να τους το πω για να μην ανησυχούν ότι είναι αρρωστη.

• Μου αρέσει 2

4 hours ago, Myrainbow said:

Αχ μακάρι... Μας έπεσαν όλα μαζί βρε κορίτσια, η καραντίνα, ο κορωνοιος..εμεις δεν είμαστε έγκυες, survivors είμαστε!! Και εγώ αυτό περιμένω, να κάνω την αυχενική και να πάνε όλα καλά και μετά εύχομαι να μου μειωθούν οι αϋπνίες.. Βέβαια είναι 36 χρόνων και αυτό με αγχώνει λίγο μήπως μου δεν βγουν καλά τα αποτελέσματα... Αλλά έως τώρα όλα φαίνονται να εξελίσσονται τέλεια στο μωράκι μου... 

Όχι άσε να πάρω τα απολεσματα πρώτα και μετά :) σε ευχαριστώ :) εγώ θα είμαι 12+3... Αν και έχω μπερδευτεί λίγο γιατί πήγα την προηγούμενη εβδομάδα και περίμενα να είμαι μου πει 10 και 6 και κου είπε 11και 3...οποτε δεν ξέρω που ακριβώς είμαι.. Ο υπέρηχος με βγάζει μεγαλύτερη απ'οσο υπολόγιζαμε στην αρχή.. Το άτιμο όλο στριφογυρναει και μας κρύβεται :)

Καλησπέρα Myrainbow. Με το καλό το μωράκι σου. Συνομιλικη κ εγώ και περνάω πολύ δύσκολα με αναγουλες κλπ.

Ήθελα να σε ρωτήσω αν ο γιατρός σου, σου πρότεινε επιπλέον εξετάσεις λόγω ηλικίας. Εμένα μου είπε να κάνω το nipt επειδή είμαι άνω των 35. 

Διαφημίσεις

Just now, MumMaria είπε:

Καβάλα είναι η μαμά μου.κοντα μεν αλλά τώρα με την καραντίνα έχω να την δω πολύ καιρό..δεν έχω καθόλου καφέ,πέρασε μια βδομάδα αλλά συνεχίζω κ προσέχω.λογοκα σε κάνα 2 βδομαδο θα το δω με τον γιατρό.δεν ξέρω πότε περνάει αναλόγως την αποκόλληση,το μέγεθος,το σημείο.θα φανεί..όλα καλά θα είναι πιστευω:razz:

Άντε εντάξει όλα καλά θα πάνε ! Λογικά την επόμενη φορά θα είσαι φουλ καλά !! 
εφυγα για ύπνο εγώ κορίτσια γιατί από αύριο ξεκινάμε !!! Καλή αρχή σε όσες ξεκινάν μαζί μου ! Θα δούμε λίγο κόσμο τουλάχιστον :) να προσέχετε πολύ από εδώ και πέρα θα είναι πιο δύσκολα που όλοι θα κυκλοφορούμε όπως πριν ! Μη πάρετε πολύ αέρα ναι;;; Είμαστε ευπαθής ομάδα να το θυμάστε ! Καλό βράδυ κορίτσια μου !! 

• Μου αρέσει 3

hkTMp3.png?t=1&Bu24n0LK

Just now, Lady_m είπε:

Εντάξει τι να σας πω ! Ο μπαμπάς μου μόνο τούμπες που δεν έκανε !!! Μέχρι που με έβαλε να του δείξω τον υπέρηχο για να βγάλει φωτογραφία και να τη βάλει φόντο στο κινητό του ! Δε το πίστευε !!! :) πολύ χάρηκα και εγώ !!! Βέβαια τώρα έχω έναν άντρα «μισοπεθαμένο» από τα τσιπουρα και οκά αυτά που πίνανε Χαχαχαχ αλλά χαλάλι! Μαζί τους χάρηκα και εγώ πολύ ! 

καλα εγώ δε ξέρω τι έχω πάθει τις τελευταίες μέρες κάνω μια φορά τη μέρα εμετό.. μια το πρωί, μια το βράδυ .. αντί να φεύγουν έρχονται σε μένα νομίζω ! 

Χαχα τι χαρά...Κ εγώ κάθε πρωί ενώ δεν έκανα έτσι συγκεκριμένα.. ατιμες ορμόνες!!

• Μου αρέσει 1

k1S4p3.png

21 ώρες πρίν, MumMaria είπε:

Λοιποοοον το πινακακι μας!!!!:x(με αρκετές ελλείψεις βέβαια που θα τις συμπληρώσουμε στην πορεία) οποία κοπέλα ξέχασα,να με σχωρατε,ένα μυαλό εχουμε:-P

@Ninamc     κοριτσάκι      ΠΗΤ 31/10

@Eirini1988  αγοράκι      ΠΗΤ 31/10

@Υβόννη     κοριτσάκι     ΠΗΤ 03/11

@VDPap      αγοράκι         ΠΗΤ 03/11

@Ρούλα Γ.            ..?..        ΠΗΤ 03/11

@demifilol    κοριτσάκι      ΠΗΤ 04/11

@MumMaria  κοριτσάκι     ΠΗΤ 04/11

@Despoina Mar κοριτσάκι  ΠΗΤ 05/11

@Gogo1994      αγοράκι     ΠΗΤ 05/11   

@Evitheodorou  κοριτσάκι  ΠΗΤ 05/11

@KarMar84       κοριτσάκι   ΠΗΤ 11/11

@ΕΥΑ!         ..?..                     ΠΗΤ 14/11

@magda15   ..?..                  ΠΗΤ 17/11

@Papakι   ..?..                      ΠΗΤ 20/11

@Φραουλίνο   ..?..                ΠΗΤ 23/11

@Lady_m   ..?..                     ΠΗΤ 24/11

@InaRina   ..?..                      ΠΗΤ 28/11

@Sofaki_88   ..?..   ..?..

@mairaki   ..?..     ..?..

@fairy-mary     ..?...          ..?..

@MinakiG     ..?....    ..?..

@Stefi M   ..?..        ..?...

@Nancy Zaf      ..?...    ..?..

@Sousamaki   ..?..     ..?..

@Anna2020     ..?..        ΠΗΤ 11/12

Just now, Anna2020 είπε:

Ωραίο το πινακακι σας κοριτσια. Αν θέλετε προσθέστε κι εμένα με ΠΗΤ 11/12 αν και ανήκω σε άλλο γκρουπ αλλά όπως σας ξαναειπα το δικό σας είναι πιο ζωντανό!!!

Σε έβαλα κοπέλα μου!!!μόλις μάθεις κ φύλο μας λες:x

Διαφημίσεις

7 hours ago, Anna2020 said:

Καλησπερα Υβόννη. 

Τα παιδιά μου είναι αρκετά μεγαλα 5 και 9 ετών. Δεν τους έχω πει τίποτα ακόμη αφενός διότι αν τους το πω θα είναι σαν να το ξέρει όλος μας ο περίγυρος και για κάνα μήνα ακόμη δεν θέλω να το κοινοποιήσω, αφετέρου τα παιδιά δεν μπορούν να έχουν τόση υπομονή. Είναι πολύς ο καιρός. Θα τους το πω σε 1-2 μήνες που θα αρχίσει να φαίνεται η κοιλιτσα. 

Βέβαια αν συνεχιστεί αυτό το χάλι με τους εμετούς θα αναγκαστώ να τους το πω για να μην ανησυχούν ότι είναι αρρωστη.

Καλημερα κοριτσι μου και να σου ζησουν τα παιδακια σου! Καλα αυτο οτι θα το μαθουν ολοι δεν το ειχα σκεφτει! ΕΙναι και αυθορμητα τα παιδια αντε να κρατησουν ενα τετοιο μυστικο! Πιστευω θα περασουν οι εμετοι σε λιγο. Δοκιμασε να εχεις κριτσινια ή φρυγανιες να μασουλας συνεχεια, σοδα ισως και καραμελες λεμονι.

Καλημερα κοριτσακια μου! Εδω ειναι 7 το πρωι και εγω εχω ηδη πλυνει κατι πιατα και εχω απαντησει κατι εμειλ για τη δουλεια! ΑΠο τις 5μισι ξυπνησα και δεν μπορουσα να κοιμηθω χαχαχα! Οχι επειδη κατι λεγαμε χτες για υπνο! Επισης εβλεπα στον υπνο μου οτι ημουν σε ενα συνεδριο με τη δουλεια και ετρωγα γεμιστα παπαδοπουλου! Οτι να 'ναι!!!

Καλη αρχη σημερα σε οσα κοριτσια ξεκινουν δουλεια, με προσοχη ολες μας απο τη μια, αλλα χωρις φοβο και πανικο! Καλη και ομορφη βδομαδα αγαπημενες μου!!!

• Μου αρέσει 7

oz5Vp2.png

4 ώρες πρίν, Gogo1994 είπε:

καλημερα !!!αποτι έχω καταλάβει κορίτσια,,,ο πλακουντασ στον 5ο μήνα παίρνει τη σωστή θέση !αρα μην ανησυχείς αλλα σε συμβουλεύω να ρωτήσεις τον γιατρό σου !

@Υβόννη καλημέρα κορίτσι μου !πρωι πρωί με τη δροσούλα !μαλλον τα μπισκότα ηθελες να είναι αληθινά κ ξυπνησες !!(δεν έχετε εκεί )

καλη αρχή σε όλους !!να προσεχετε !!!

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

6 ώρες πρίν, Gogo1994 είπε:

Κορίτσια μια ερώτηση ο γιατρός μου είπε ότι ο πλακούντας είναι κάτω οπίσθιος.Ειναι φυσιολογικη  θέση αυτή; Δε μου ανέφερε κάτι άλλο.

Καλημέρα!!!!

Κι εμένα το ίδιο μου ειπε. Ειπε ότι είναι φυσιολογικό γι αυτό το στάδιο της εγκυμοσύνης και ότι στον υπέρηχο β επιπέδου θα φανεί.. Ελπιζω να στρωσει..

BwLip2.png

7 ώρες πρίν, Gogo1994 είπε:

Κορίτσια μια ερώτηση ο γιατρός μου είπε ότι ο πλακούντας είναι κάτω οπίσθιος.Ειναι φυσιολογικη  θέση αυτή; Δε μου ανέφερε κάτι άλλο.

Καλημέρα Γωγώ μου,εμένα είναι κάτω πρόσθιος γι'αυτό θα αργησω να ακούσω κ το μπεμπακι γιατί είναι μπροστά του ο πλακούντας ενώ εσένα όχι.εγω είχα αιματακι γιατί ήταν κι εμένα κάτω ο πλακούντας,αν θυμάσαι,ακουμπούσε τον τράχηλο κ έτσι όταν περπατούσα,κουραζομουν πολύ ή σήκωνα τον μικρό μου,είχα το αίμα.στις περισσότερες περιπτώσεις μου είπε ότι όσο μεγαλώνει μήτρα μας ,τον τραβάει τον πλακούντα προς τα πάνω.εμεις αυτό θέλουμε να ανέβει κ να φύγει από τον τράχηλο.μεχρι την β επιπέδου αυτό συμβαίνει συνήθως.να μην κουράζεσαι πολύ σε συμβουλεύω.

Just now, Eirini1988 είπε:

Καλημέρα!!!!

Κι εμένα το ίδιο μου ειπε. Ειπε ότι είναι φυσιολογικό γι αυτό το στάδιο της εγκυμοσύνης και ότι στον υπέρηχο β επιπέδου θα φανεί.. Ελπιζω να στρωσει..

Καλημέρα!να σε ρωτήσω κάτι κορίτσι μου..ο γιατρός σου σε συμβουλεψε κάτι περαιτέρω λόγω αυτού;;δλδ να προσέχεις μην σκύβεις,για βάρη,περπάτημα κτλ;σε ρωτάω γιατί κι εγώ έχω το ίδιο,αν θυμάσαι..

πρίν από 31 λεπτά , Υβόννη είπε:

Καλημερα κοριτσι μου και να σου ζησουν τα παιδακια σου! Καλα αυτο οτι θα το μαθουν ολοι δεν το ειχα σκεφτει! ΕΙναι και αυθορμητα τα παιδια αντε να κρατησουν ενα τετοιο μυστικο! Πιστευω θα περασουν οι εμετοι σε λιγο. Δοκιμασε να εχεις κριτσινια ή φρυγανιες να μασουλας συνεχεια, σοδα ισως και καραμελες λεμονι.

Καλημερα κοριτσακια μου! Εδω ειναι 7 το πρωι και εγω εχω ηδη πλυνει κατι πιατα και εχω απαντησει κατι εμειλ για τη δουλεια! ΑΠο τις 5μισι ξυπνησα και δεν μπορουσα να κοιμηθω χαχαχα! Οχι επειδη κατι λεγαμε χτες για υπνο! Επισης εβλεπα στον υπνο μου οτι ημουν σε ενα συνεδριο με τη δουλεια και ετρωγα γεμιστα παπαδοπουλου! Οτι να 'ναι!!!

Καλη αρχη σημερα σε οσα κοριτσια ξεκινουν δουλεια, με προσοχη ολες μας απο τη μια, αλλα χωρις φοβο και πανικο! Καλη και ομορφη βδομαδα αγαπημενες μου!!!

Καλημέρα κ σε σένα γλυκιά μου συμπεθερα! Ρε παιδιά εγώ λιώνω στον ύπνο,αν με αφήσει ο άντρας μου,μπορώ μέχρι το μεσημέρι να κοιμηθώ..

Εγώ ξεκινάω δουλίτσα αν όλα πάνε καλά με την αποκόλληση,την άλλη βδομάδα.για όσα κοριτσια ξεκίνησαν σήμερα,καλή αρχή κ με προσοχή αγαπημένες!!:x

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα κορίτσια μου.Για την ακρίβεια δε μου το σχολίασε καθόλου.Εγω το παρατήρησα κοιτάζοντας το χαρτί που μου τα έγραψε.Δε μου είπε δηλαδή έχεις αυτό οπότε μη κάνεις αυτό κ αυτό...Για αυτό δε ξέρω...Δηλαδή περπάτημα λέτε να το αποφεύγω; Στο σπίτι γενικά δε κουράζομαι

yRr5p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...