Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Sofiiii είπε:

Μυοινοσιτολη είναι για pre conception βιταμίνες με φολικό οξύ και μελατονίνη ,ο εξωσωματικος μου ,μου είπε να τα ξεκινήσω ....

Λέω να δοκιμάσω τα απλά ζελεδακια.. καλά έκανες και ξεκίνησες κακό δεν κάνουν!

@Makelen πώς είσαι εγκυουλα μας?

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, MinakiG είπε:

13/4 το άκουσα για 1η φορά!! Με το γιατρό μου μπαίνουμε μαζί χειρουργεία (είμαι νοσηλεύτρια χειρουργείου) από το 2015 οπότε μου πε όποτε θες πέρνα για έναν υπέρηχο να το δεις... Απλά εγώ λόγω της καραντίνας είπα να το δω σε ένα μήνα από τότε στην αυχενική για να μην μετακινούμε πολύ... Κορίτσια σήμερα σαν να μου φαίνεται ότι στρογγύλεψα!!!!!!!  Το καρουμπαλάκι μου ξεπετάχτηκε και μέχρι και γω είδα αλλαγή πάνω μου!!

Μπράβο κοπέλα μου,καλά το σκέφτηκες..πω πω πως κρατηθηκες;;;εμένα αν μου το έλεγε αυτό ,θα είχα κατασκηνώσει εκεί!!!χααχαχαχα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Υβόννη είπε:

Εμενα μου εκαναν την αυχενικη 12+0 αλλα δεν ημουν τελικα 12+0 αλλα 12+3 μερες! Ηξερα βεβαια οτι ημουν περισσοτερο, γιατι ειμαι μανουλα εξωσωματικης και ηξερα προφανως τη συλληψη αλλα επειδη το εβγαζαν μικροτερο στους πρωτους υπερηχους ειχα πει οκ. Φυλο φαινεται αρκετες φορες! Εμενα δε το ειδε ο γιατρος ή μαλλον ισως ειδε αλλα οπω ςμου ειπε δεν ηθελε να ρισκαρει να μου πει (μενω Γερμανια και μαλλον εδω το παιρνουν πολυ σοβαρα το να κανουν λαθος)! Βαλαμε κοριτσακι στο πινακακι γιατι και εγω και η @MumMariaπου το εφτιαξε εχουμε ενα ενστικτο οτι ειναι κοριτσι χαχαχα! Αν δουμε πουλι βεβαια οταν ξαναπαω θα το αλλαξουμε!

Κι εγώ από εξωσωματικη! Απ' ότι κατάλαβα κι από άλλες περιπτώσεις αλλά και από το κέντρο που πάω δε ρισκάρουν εύκολα να σου πουν το φύλο αν δεν είναι σίγουρο. Οπότε λογικά ούτε εμένα θα μου πει στην αυχενική... Αλλά εσύ στο επόμενο ραντεβού πιστεύω θα ξέρεις, γύρω στις 15 εβδομάδες.μου γράφουν να πάω ξανά για υπέρηχο ανάπτυξης και φύλο εμβρύου..

• Μου αρέσει 1

Just now, MumMaria said:

Μπράβο κοπέλα μου,καλά το σκέφτηκες..πω πω πως κρατηθηκες;;;εμένα αν μου το έλεγε αυτό ,θα είχα κατασκηνώσει εκεί!!!χααχαχαχα

Η αλήθεια με την αναζήτηση σπιτιού (πρέπει να φύγουμε από εδώ τέλος Μαη, και με τις προετοιμασίες του θρησκευτικού σε 2μισι μήνες έχω δουλειές με φούντες... Εμ σκέφτηκα ότι δεν είναι η καλύτερη περίοδος της ζωής μου να παίρνω ρίσκα.... 

• Μου αρέσει 1

4DTxp3.png 47gQp3.png

Just now, rosy87 said:

Κι εγώ από εξωσωματικη! Απ' ότι κατάλαβα κι από άλλες περιπτώσεις αλλά και από το κέντρο που πάω δε ρισκάρουν εύκολα να σου πουν το φύλο αν δεν είναι σίγουρο. Οπότε λογικά ούτε εμένα θα μου πει στην αυχενική... Αλλά εσύ στο επόμενο ραντεβού πιστεύω θα ξέρεις, γύρω στις 15 εβδομάδες.μου γράφουν να πάω ξανά για υπέρηχο ανάπτυξης και φύλο εμβρύου..

Εδω στη Γερμανια μετα το χτυπο καρδιας φευγεις απο το κεντρο εξωσωματικης και πας στον κλασσικο γυναικολογο. Και ενω η γυναικολογος μου ειναι μια γλυκα,  ο εμβρυολογος  που εκανε την αυχενικη ηταν πολυ αυστηρος γενικα! Σκεψου ειπα μωρο και με διορθωσε να το λεω εμβρυο χαχαχα! Νομιζω βεβαια αν ειναι αγορακι θα στο πουν! Αυχενικη κι εσυ σε εμβρυολογο θα κανεις λογικα. Αν εχει εμπειρια και αν το μωρακι εχει καλη σταση, ισως δει! Θα μας πεις νεα πολυ συντομα!!!! Επομενος υπερηχος δικος μου σε 4 βδομαδες...Πώς θα περασουν;;;;

oz5Vp2.png

Just now, Υβόννη είπε:

Εδω στη Γερμανια μετα το χτυπο καρδιας φευγεις απο το κεντρο εξωσωματικης και πας στον κλασσικο γυναικολογο. Και ενω η γυναικολογος μου ειναι μια γλυκα,  ο εμβρυολογος  που εκανε την αυχενικη ηταν πολυ αυστηρος γενικα! Σκεψου ειπα μωρο και με διορθωσε να το λεω εμβρυο χαχαχα! Νομιζω βεβαια αν ειναι αγορακι θα στο πουν! Αυχενικη κι εσυ σε εμβρυολογο θα κανεις λογικα. Αν εχει εμπειρια και αν το μωρακι εχει καλη σταση, ισως δει! Θα μας πεις νεα πολυ συντομα!!!! Επομενος υπερηχος δικος μου σε 4 βδομαδες...Πώς θα περασουν;;;;

Πωωωωωω αργά ρε συμπεθέρα!!καλά κι εμένα στις 3 εβδομάδες μου είπε αλλά κ πάλι,μια βδομάδα διαφορά είναι μια βδομάδα!!!χααχαχα!τότε πάντως θα μάθεις κ σίγουρα το φύλο!!ε θα κοντεύεις 5ο μηνα!

Διαφημίσεις

Just now, MumMaria said:

Πωωωωωω αργά ρε συμπεθέρα!!καλά κι εμένα στις 3 εβδομάδες μου είπε αλλά κ πάλι,μια βδομάδα διαφορά είναι μια βδομάδα!!!χααχαχα!τότε πάντως θα μάθεις κ σίγουρα το φύλο!!ε θα κοντεύεις 5ο μηνα!

εχουν εδω ενα πρωτοκολλο οτι πρεπει να κανω τον επομενο υπερηχο αναμεσα 18 και 22 βδομαδα. Επισης θελει να δει τον τραχηλο μου και καλυτερα λεει να ειμαι 18 βδομαδα. Οποτε...ραντεβου 28 Μαιου! Ως τοτε τί θα κανω;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Χαχαχαχαχα

oz5Vp2.png

Just now, Υβόννη είπε:

εχουν εδω ενα πρωτοκολλο οτι πρεπει να κανω τον επομενο υπερηχο αναμεσα 18 και 22 βδομαδα. Επισης θελει να δει τον τραχηλο μου και καλυτερα λεει να ειμαι 18 βδομαδα. Οποτε...ραντεβου 28 Μαιου! Ως τοτε τί θα κανω;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Χαχαχαχαχα

Στην 18η εβδομάδα πρέπει να γίνεται προληπτική μέτρηση τραχήλου !
υπομονη,,,,θα περάσουν οι μέρες !ψωνιζοντας ,δουλεύοντας ,κανοντας όνειρα ,,και φυσικά εδώ στο φορουμ !!χαχαχαχ

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Just now, Υβόννη είπε:

Χααχαχαχαχα!υπομονηηη!β επιπέδου ποτε κάνουνε εκεί;

Just now, demifilol said:

Στην 18η εβδομάδα πρέπει να γίνεται προληπτική μέτρηση τραχήλου !
υπομονη,,,,θα περάσουν οι μέρες !ψωνιζοντας ,δουλεύοντας ,κανοντας όνειρα ,,και φυσικά εδώ στο φορουμ !!χαχαχαχ

Ευτυχως ξεκινησε και η δουλεια χαχαχα! Και ειναι τοσο απαισια η online διδασκαλια και τρωει τοσο χρονο που ειμαι ευγνωμων!!!!!! Μη το πουμε παραεξω αυτο βεβαια χαχαχα.

Δεν ηξερα ποτε μετραμε τον τραχηλο και ρωτησα και ειπε 18 βδομαδα. Εγω νομιζα απο τωρα επρεπε να τον ειχαμε μετρησει αλλα ειπε δεν χρειαζεται τωρα ειναι νωρις.

Just now, MumMaria said:

Χααχαχαχαχα!υπομονηηη!β επιπέδου ποτε κάνουνε εκεί;

Εχω ραντεβου με τον γλυκουλη τον εμβρυολογο 17 Ιουνιου για τη β´επιπεδου. 20 βδομαδα δηλαδη. Ναι εχω ηδη ραντεβου χεχεχε!

• Μου αρέσει 1

oz5Vp2.png

Just now, Υβόννη είπε:

Ευτυχως ξεκινησε και η δουλεια χαχαχα! Και ειναι τοσο απαισια η online διδασκαλια και τρωει τοσο χρονο που ειμαι ευγνωμων!!!!!! Μη το πουμε παραεξω αυτο βεβαια χαχαχα.

Δεν ηξερα ποτε μετραμε τον τραχηλο και ρωτησα και ειπε 18 βδομαδα. Εγω νομιζα απο τωρα επρεπε να τον ειχαμε μετρησει αλλα ειπε δεν χρειαζεται τωρα ειναι νωρις.

Εχω ραντεβου με τον γλυκουλη τον εμβρυολογο 17 Ιουνιου για τη β´επιπεδου. 20 βδομαδα δηλαδη. Ναι εχω ηδη ραντεβου χεχεχε!

Ωχ κανόνισε πες του,μην σου αρχίσει τα μα μου σου του !επιβεβαίωση φύλου θέλουμε!!!!για το μωρό!!χαχαχα!βρε ας είναι σωστός στην δουλειά του κ ας είναι κ πιο βαρύς,δεν πειράζει..πόσες φορές θα τον δεις ούτως ή άλλως;;

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, MumMaria said:

Ωχ κανόνισε πες του,μην σου αρχίσει τα μα μου σου του !επιβεβαίωση φύλου θέλουμε!!!!για το μωρό!!χαχαχα!βρε ας είναι σωστός στην δουλειά του κ ας είναι κ πιο βαρύς,δεν πειράζει..πόσες φορές θα τον δεις ούτως ή άλλως;;

Ναι ειναι πολυ καλος και ειναι και στη λιστα ευτυχως που ειχαν αναφερει τα κοριτσια κι εγω δεν ηξερα καν οτι υπηρχε χαχαχα! Απλα ειναι παρα πολυ βαρυς, με το ζορι σκαει μισο χαμογελο. Δε νομιζω να τον ξαναδω μετα απο τη β'επιπεδου! Πολύ θα μου λειψει χαχαχα!

• Χαχα 2

oz5Vp2.png

Just now, Υβόννη είπε:

Ναι θα σας πω τα νέα!! Σε εμβρυολογο η αυχενική ναι.. Κι εδώ οι περισσότεροι σε μονές κυήσεις ανά 4 εβδομάδες σε παρακολουθούν οπότε λογικό μου ακούγεται! Βέβαια ο καιρός δεν περνάει με τίποτα! Σε νιώθω, θέλει υπομονή όμως και θετικές σκέψεις!! 

• Μου αρέσει 2

18 ώρες πρίν, MumMaria είπε:

Λοιποοοον το πινακακι μας!!!!:x(με αρκετές ελλείψεις βέβαια που θα τις συμπληρώσουμε στην πορεία) οποία κοπέλα ξέχασα,να με σχωρατε,ένα μυαλό εχουμε:-P

@Ninamc     κοριτσάκι      ΠΗΤ 31/10

@Eirini1988  αγοράκι      ΠΗΤ 31/10

@Υβόννη     κοριτσάκι     ΠΗΤ 03/11

@VDPap      αγοράκι         ΠΗΤ 03/11

@Ρούλα Γ.            ..?..        ΠΗΤ 03/11

@demifilol    κοριτσάκι      ΠΗΤ 04/11

@MumMaria  κοριτσάκι     ΠΗΤ 04/11

@Despoina Mar κοριτσάκι  ΠΗΤ 05/11

@Gogo1994      αγοράκι     ΠΗΤ 05/11   

@Evitheodorou  κοριτσάκι  ΠΗΤ 05/11

@KarMar84       κοριτσάκι   ΠΗΤ 11/11

@ΕΥΑ!         ..?..                     ΠΗΤ 14/11

@magda15   ..?..                  ΠΗΤ 17/11

@Papakι   ..?..                      ΠΗΤ 20/11

@Φραουλίνο   ..?..                ΠΗΤ 23/11

@Lady_m   ..?..                     ΠΗΤ 24/11

@InaRina   ..?..                      ΠΗΤ 28/11

@Sofaki_88   ..?..   ..?..

@mairaki   ..?..     ..?..

@fairy-mary     ..?...          ..?..

@MinakiG     ..?....    ..?..

@Stefi M   ..?..        ..?...

@Nancy Zaf      ..?...    ..?..

@Sousamaki   ..?..     ..?..

@Anna2020     ..?..        ..?..

Δεν έχω λόγια σένα πραγματικά !!!!! :) :) :) τι κάνετε κορίτσια μου ;;;;; Δε σας προλαβαίνω σήμερα είδα και καινουρια ονόματα !! Με το καλό εύχομαι στις καινούριες κοπέλες στην ομάδα μας !!! :) είχαμε τραπέζι εμείς στο μπαμπά μου σήμερα και ανακοινώσαμε τα ευχάριστα και να δώσε τα τσιπουρα, να μετά και τα ουίσκι ! Από τις έντεκα που πήγαμε μόλις μπήκαμε σπίτι και είπα να δω τι κάνετε !!! :) 

Υυ.εγω κανονικά είχα πητ 24/11 τώρα με βγάζει 21/11... θα το σίγουρα ω λέτε στην αυχενική ;;; 

• Μου αρέσει 3

hkTMp3.png?t=1&Bu24n0LK

Just now, Lady_m είπε:

Δεν έχω λόγια σένα πραγματικά !!!!! :) :) :) τι κάνετε κορίτσια μου ;;;;; Δε σας προλαβαίνω σήμερα είδα και καινουρια ονόματα !! Με το καλό εύχομαι στις καινούριες κοπέλες στην ομάδα μας !!! :) είχαμε τραπέζι εμείς στο μπαμπά μου σήμερα και ανακοινώσαμε τα ευχάριστα και να δώσε τα τσιπουρα, να μετά και τα ουίσκι ! Από τις έντεκα που πήγαμε μόλις μπήκαμε σπίτι και είπα να δω τι κάνετε !!! :) 

Υυ.εγω κανονικά είχα πητ 24/11 τώρα με βγάζει 21/11... θα το σίγουρα ω λέτε στην αυχενική ;;; 

Ελπίζω οι άλλοι να κατέβασαν τα τσίπουρα κ τα ουίσκι και όχι εσύ!!!χαχααχα

Ναι στην αυχενική θα μάθεις,αν αλλάξει ημερομηνία ,θα σε αλλάξω κ στο πινακακι!!

Φαντάζομαι χαρές σήμερα!!!μπραβοοοο!

• Μου αρέσει 1

Just now, MumMaria είπε:

Ελπίζω οι άλλοι να κατέβασαν τα τσίπουρα κ τα ουίσκι και όχι εσύ!!!χαχααχα

Ναι στην αυχενική θα μάθεις,αν αλλάξει ημερομηνία ,θα σε αλλάξω κ στο πινακακι!!

Φαντάζομαι χαρές σήμερα!!!μπραβοοοο!

Εντάξει τι να σας πω ! Ο μπαμπάς μου μόνο τούμπες που δεν έκανε !!! Μέχρι που με έβαλε να του δείξω τον υπέρηχο για να βγάλει φωτογραφία και να τη βάλει φόντο στο κινητό του ! Δε το πίστευε !!! :) πολύ χάρηκα και εγώ !!! Βέβαια τώρα έχω έναν άντρα «μισοπεθαμένο» από τα τσιπουρα και οκά αυτά που πίνανε Χαχαχαχ αλλά χαλάλι! Μαζί τους χάρηκα και εγώ πολύ ! 

καλα εγώ δε ξέρω τι έχω πάθει τις τελευταίες μέρες κάνω μια φορά τη μέρα εμετό.. μια το πρωί, μια το βράδυ .. αντί να φεύγουν έρχονται σε μένα νομίζω ! 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

hkTMp3.png?t=1&Bu24n0LK

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...