Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Sofiiii είπε:

Μυοινοσιτολη είναι για pre conception βιταμίνες με φολικό οξύ και μελατονίνη ,ο εξωσωματικος μου ,μου είπε να τα ξεκινήσω ....

Λέω να δοκιμάσω τα απλά ζελεδακια.. καλά έκανες και ξεκίνησες κακό δεν κάνουν!

@Makelen πώς είσαι εγκυουλα μας?

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια!!

@MumMariaεισαι φοβερή με το πινακάκι!!

Διαβάζω τα νέα ολων σας και πολύ χαίρομαι!!

Εγώ έχω αυχενική την Τετάρτη, ίσως εχουμε μια πρώτη ιδέα για το φύλο τότε. Είχα πολύ άγχος γιατί ειχα να δω το μωρό τοσο καιρό, μεχρι που επαθα κολικό προχτες και πηγα να με δει ο γιατρός. Εν τέλει εγώ είχα διπλωθεί, το μωρό χαμπάρι, άραζε..χαχα!! Τουλαχιστον είδα οτι ηταν καλά για την ωρα και κάπως ηρεμησα. Για να δούμε τώρα και την αυχενική! 

• Μου αρέσει 3

RCIAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, magda15 είπε:

Γεια σας κορίτσια!!

Εγώ έχω αυχενική την Τετάρτη, ίσως εχουμε μια πρώτη ιδέα για το φύλο τότε. Είχα πολύ άγχος γιατί ειχα να δω το μωρό τοσο καιρό, μεχρι που επαθα κολικό προχτες και πηγα να με δει ο γιατρός. Εν τέλει εγώ είχα διπλωθεί, το μωρό χαμπάρι, άραζε..χαχα!! Τουλαχιστον είδα οτι ηταν καλά για την ωρα και κάπως ηρεμησα. Για να δούμε τώρα και την αυχενική! 

Γεια Σ κοπέλα μ..τ έντερο σ ηταν;;;Σ πονούσε κ πριν;;;εύχομαι ν είσαι καλα..Καλή επιτυχία κ θ περιμένουμε νεαα

• Μου αρέσει 1

k1S4p3.png

Just now, Myrainbow είπε:

Αχ μακάρι... Μας έπεσαν όλα μαζί βρε κορίτσια, η καραντίνα, ο κορωνοιος..εμεις δεν είμαστε έγκυες, survivors είμαστε!! Και εγώ αυτό περιμένω, να κάνω την αυχενική και να πάνε όλα καλά και μετά εύχομαι να μου μειωθούν οι αϋπνίες.. Βέβαια είναι 36 χρόνων και αυτό με αγχώνει λίγο μήπως μου δεν βγουν καλά τα αποτελέσματα... Αλλά έως τώρα όλα φαίνονται να εξελίσσονται τέλεια στο μωράκι μου... 

Όχι άσε να πάρω τα απολεσματα πρώτα και μετά :) σε ευχαριστώ :) εγώ θα είμαι 12+3... Αν και έχω μπερδευτεί λίγο γιατί πήγα την προηγούμενη εβδομάδα και περίμενα να είμαι μου πει 10 και 6 και κου είπε 11και 3...οποτε δεν ξέρω που ακριβώς είμαι.. Ο υπέρηχος με βγάζει μεγαλύτερη απ'οσο υπολόγιζαμε στην αρχή.. Το άτιμο όλο στριφογυρναει και μας κρύβεται :)

Καλως ηρθες κ με το καλο το μωρακι σου!!κ εγω 38 ειμαι αλλα μην αγχωνομαστε για την ηλικια ολα καλα θα μας πανε! :-)

• Μου αρέσει 2

oru1p3.png

Just now, Despoina Mar said:

Γεια Σ κοπέλα μ..τ έντερο σ ηταν;;;Σ πονούσε κ πριν;;;εύχομαι ν είσαι καλα..Καλή επιτυχία κ θ περιμένουμε νεαα

Ναι κορίτσι μου. Κολικός εντέρου. Μαλλον το παράκανα με φρούτα, λαχανικά, οσπρια και δεν ήμουν συνηθισμένη, οπότε καπως το έντερο τα'παιξε! Δεν πόναγα καθόλου πιο πριν, απλά ξύπνησα και δεν μπορούσα να κουνηθω απ τον πονο ξαφνικά. Ευτυχώς ήταν κολικος! 

RCIAp3.png

Just now, magda15 είπε:

Ναι κορίτσι μου. Κολικός εντέρου. Μαλλον το παράκανα με φρούτα, λαχανικά, οσπρια και δεν ήμουν συνηθισμένη, οπότε καπως το έντερο τα'παιξε! Δεν πόναγα καθόλου πιο πριν, απλά ξύπνησα και δεν μπορούσα να κουνηθω απ τον πονο ξαφνικά. Ευτυχώς ήταν κολικος! 

Αχ υπομονή.. Κ εγώ  είχα σμρ λίγο ενόχληση κ προσπαθώ ν καταλάβω αν είναι από εκεί η πιο χαμηλά στ μήτρα!!

Just now, MinakiG είπε:

Καλημέρα κορίτσια!! Εμένα η ΠΗΤ μου είναι 23/11 !!! Συγνώμη δεν ήξερα ότι φτιάχνουμε πινακάκι.... Το φύλο αν είμαστε τυχεροί θα το δούμε στην αυχενική στις 15/5... Ποιες κοπέλες το είδατε τότε; Επίσης υπάρχει κάποια κοπέλα που έχει γεννήσει Μητέρα;;

Γεια σ κοπέλα μ..σχεδόν όλες είδαμε κάτι.. βέβαια κ εμένα δεν μ είπαν ότι είναι σίγουρο ακόμα γ κοριτσάκι.. Θ φανεί...Καλή επιτυχία!!

k1S4p3.png

Διαφημίσεις

Just now, magda15 είπε:

Γεια σας κορίτσια!!

Πωπω!!!πόσες αυχενικες από βδομάδα!!!θα έχουμε κ παραπάνω λεπτομέρειες στο πινακακι!!χιχιχιχι!τελεια είδες κ το μωράκι σου!!!

• Μου αρέσει 4

Just now, Despoina Mar said:

Αχ υπομονή.. Κ εγώ  είχα σμρ λίγο ενόχληση κ προσπαθώ ν καταλάβω αν είναι από εκεί η πιο χαμηλά στ μήτρα!!

Η αλήθεια είναι οτι κι εγώ εκείνη την ώρα δεν καταλάβαινα αν ειναι έντερο, έμβρυο, μήτρα και τι γίνεται. Πάντως για να μην αγχώνεσαι, δεν ειχα καμια ένδειξη οτι θα πάθαινα κολικο. Μικρη ενόχληση έχουμε με τη μητρα που σιγα σιγα μεγαλώνει, αυτό θα είναι,μην ανησυχείς.

• Μου αρέσει 1

RCIAp3.png

Just now, MinakiG είπε:

Καλημέρα κορίτσια!! Εμένα η ΠΗΤ μου είναι 23/11 !!! Συγνώμη δεν ήξερα ότι φτιάχνουμε πινακάκι.... Το φύλο αν είμαστε τυχεροί θα το δούμε στην αυχενική στις 15/5... Ποιες κοπέλες το είδατε τότε; Επίσης υπάρχει κάποια κοπέλα που έχει γεννήσει Μητέρα;;

Μετράς αντίστροφα κι εσύ να το δεις ε;τέλεια..:xεγώ είμαι Θεσσαλονίκη κ θα γεννήσω γενική κλινική..

Just now, rosy87 said:

Σ' ευχαριστώ πολύ! Με το καλό και το κοριτσάκι σου! Οπότε εσύ έκανες αυχενική πριν καμία εβδομάδα; Βλέπω είσαι στη 13 εβδομάδα.. εγώ στη 12. Άραγε θα φαίνεται φυλο; Εσένα στην αυχενική σου είπαν φύλο έτσι; 

Εμενα μου εκαναν την αυχενικη 12+0 αλλα δεν ημουν τελικα 12+0 αλλα 12+3 μερες! Ηξερα βεβαια οτι ημουν περισσοτερο, γιατι ειμαι μανουλα εξωσωματικης και ηξερα προφανως τη συλληψη αλλα επειδη το εβγαζαν μικροτερο στους πρωτους υπερηχους ειχα πει οκ. Φυλο φαινεται αρκετες φορες! Εμενα δε το ειδε ο γιατρος ή μαλλον ισως ειδε αλλα οπω ςμου ειπε δεν ηθελε να ρισκαρει να μου πει (μενω Γερμανια και μαλλον εδω το παιρνουν πολυ σοβαρα το να κανουν λαθος)! Βαλαμε κοριτσακι στο πινακακι γιατι και εγω και η @MumMariaπου το εφτιαξε εχουμε ενα ενστικτο οτι ειναι κοριτσι χαχαχα! Αν δουμε πουλι βεβαια οταν ξαναπαω θα το αλλαξουμε!

• Μου αρέσει 1

oz5Vp2.png

Just now, MumMaria said:

Μετράς αντίστροφα κι εσύ να το δεις ε;τέλεια..:xεγώ είμαι Θεσσαλονίκη κ θα γεννήσω γενική κλινική..

13/4 το άκουσα για 1η φορά!! Με το γιατρό μου μπαίνουμε μαζί χειρουργεία (είμαι νοσηλεύτρια χειρουργείου) από το 2015 οπότε μου πε όποτε θες πέρνα για έναν υπέρηχο να το δεις... Απλά εγώ λόγω της καραντίνας είπα να το δω σε ένα μήνα από τότε στην αυχενική για να μην μετακινούμε πολύ... Κορίτσια σήμερα σαν να μου φαίνεται ότι στρογγύλεψα!!!!!!!  Το καρουμπαλάκι μου ξεπετάχτηκε και μέχρι και γω είδα αλλαγή πάνω μου!!

• Μου αρέσει 2

4DTxp3.png 47gQp3.png

Διαφημίσεις

Just now, magda15 said:

Η αλήθεια είναι οτι κι εγώ εκείνη την ώρα δεν καταλάβαινα αν ειναι έντερο, έμβρυο, μήτρα και τι γίνεται. Πάντως για να μην αγχώνεσαι, δεν ειχα καμια ένδειξη οτι θα πάθαινα κολικο. Μικρη ενόχληση έχουμε με τη μητρα που σιγα σιγα μεγαλώνει, αυτό θα είναι,μην ανησυχείς.

Κοριτσια μου εδω αλλη  μια με κολικο! Στην 9 βδομαδα διπλωνομαι στα δυο και ειχα πεθανει απο τους πονους. Λεω παει κατι επαθε το μωρο...Παμε αρον αρον στη γιατρο και το μωρακι ηταν μια χαρα (ηταν η δευτερη φορα που το εβλεπα, την πρωτη ηταν μια τελιτσα στον υπερηχο). Κολικος εντερου λοιπον ηταν και εμενα τη ζημια την εκανε ενα γιαουρτι γιατι γενικα δεν τρωω γαλακτοκομικα επειδη με πειραζουν και βρηκα περιοδο στη ζωη μου να πειραματιστω!

Just now, Myrainbow said:

Αχ μακάρι... Μας έπεσαν όλα μαζί βρε κορίτσια, η καραντίνα, ο κορωνοιος..εμεις δεν είμαστε έγκυες, survivors είμαστε!! Και εγώ αυτό περιμένω, να κάνω την αυχενική και να πάνε όλα καλά και μετά εύχομαι να μου μειωθούν οι αϋπνίες.. Βέβαια είναι 36 χρόνων και αυτό με αγχώνει λίγο μήπως μου δεν βγουν καλά τα αποτελέσματα... Αλλά έως τώρα όλα φαίνονται να εξελίσσονται τέλεια στο μωράκι μου... 

Όχι άσε να πάρω τα απολεσματα πρώτα και μετά :) σε ευχαριστώ :) εγώ θα είμαι 12+3... Αν και έχω μπερδευτεί λίγο γιατί πήγα την προηγούμενη εβδομάδα και περίμενα να είμαι μου πει 10 και 6 και κου είπε 11και 3...οποτε δεν ξέρω που ακριβώς είμαι.. Ο υπέρηχος με βγάζει μεγαλύτερη απ'οσο υπολόγιζαμε στην αρχή.. Το άτιμο όλο στριφογυρναει και μας κρύβεται :)

Κοριτσακι μου ολες μεσα στο αγχος ημασταν και ειμαστς, αλλα νομιζω αυτη η ομαδα μας εχει βοηθησει ολες πολυ να ηρεμουμε!! Αν ειδες 166 σελιδες γραψιμο, εχει πεσει πολυυυυυ συζητηση χαχαχα! Περα απο την πλακα, ευχομαι κι εσενα να σε βοηθησουμε εδω να ηρεμησεις σιγα σιγα! Οσο για την ηλικια, 34 εδω! Εχουμε ολες τις ηλικιες στο παρεακι μας! Να σκεφτεσαι θετικα και να εχεις πιστη στο μωρακι σου!!! Ολα πανε τελεια και θα συνεχισουν!!

• Μου αρέσει 3

oz5Vp2.png

Just now, Myrainbow είπε:

Αχ.. Ειλικρινά.. Τι να ξέρω ότι υπάρχουν και άλλες εγκύουλες που έχουν το ίδιο πρόβλημα με ανακουφίζει πολύ.. Γιατί αγχώνομαι που δεν κοιμάμαι καλά.. Εγώ και ο ύπνος είμασταν πάντα κολλητοί και τώρα δεν αναγνωρίζω τον εαυτό μου.. Ο γιατρός μου λέει πως μόλις κλείσω το τρίμηνο σιγά σιγά όλα θα φτιάξουν.. Και μετά πάλι στον 9ο μήνα ίσως επιστρέψουν τα ίδια συμπτώματα με το 1ο τρίμηνο..δεν πειράζει.. Αρκεί να είναι καλά το ζουζουνακι μας ♥️♥️♥️

Εγώ ξυπνάω κατά τις 7 τις περισσότερες μέρες και χαζεύω και μετά από δύο ώρες και εγώ με χαλαρωτική μουσική ξανακοιμαμαι

• Μου αρέσει 1

yRr5p2.png

Από την κοιλιά μέχρι 7 Χρ που θα γίνει σε λίγο καιρό  ο μικροσ ,έχω καταλάβει ότι η μανούλα δεν σταματάει ποτέ να αγχωνεται !Αρα πρέπει να μάθουμε να ελέγχουμε τα άγχη μας !!!οταν βρείτε τρόπο κορίτσια ,,,πείτε τον μου και σε μένα !!!!(( χχαχαχαχ αυτή είναι όμως η γλυκιά ζωή ))

• Χαχα 3

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Just now, Gogo1994 said:

Κορίτσια ένας γνωστός στο δρόμο σήμερα το κατάλαβες.Ειναι τόσο περίεργο να καταλαβαίνεις ότι αλλαγή φαίνεται όχι μόνο σε εσένα αλλά και στους άλλους πλέον

Ανατριχιασα!! Ειλικρινα νομιζαμε εχουμε καιρο, αλλα πλακα πλακα ειμαστε στον 4 μηνα!

Εγω σκεφτομαι οταν θα παω στη δουλεια τί εχει να γινει! Ειπαν θα ανοιξουν τη σχολη Ιουνιο, οποτε εκει που δεν ηξεραν κατι θα με δουν με κοιλια χαχαχα!!

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...