Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, kate82 είπε:

@MK2012 ξεκινά και εσύ το καστορέλαιο  ίσως βοηθήσει ποτέ δεν ξες

Το είχα ψάξει αλλά τα σχόλια είναι λίγο διφορούμενα για το αν κάνει καλό ή όχι στη φάση της εξωσωματικής. Οπότε δε θα το έκανα αν δεν ήμουν σίγουρη. Παρόλα αυτά ψάχνω λίγο τον βελονισμο τώρα.

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, Gogo1994 είπε:

Καλημέρα κοριτσιαααα μου βολτουλα έχουμε βγει με τον αντρουλη μου και χάθηκα σήμερα λίγο.ρε κορίτσια πολυυυ λαχανιαζω

Γεια σου Γώγω!και εγώ δεν έχω καθόλου αντοχές ,κ λαχανιάζω !παντα περπατάω σιγά !Φυσιολογικό είναι ,Δ είμαστε μόνες μας !

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Υβόννη είπε:

Ακριβως τα ιδια μου ειπε κι εμενα!! Να πινω πολυ νερο και χυμο κρανμπερι που ακομη δεν εχω αξιωθει να αγορασω! Εδωσα παλι ουρα και σε κανενα μηνα ειπε θα το ξαναδουμε. Επισης δεν εχω κανενα συμπτωμα...Για να δουμε!

Καλωσηρθες κοριτσι μου στην παρεα μας και με το καλο το παιδακι σου!!!!!!! Να πανε ολα καλα την Τριτη και περιμενουμε τα νεα σου! Νομιζω η αυχενικη ειναι η πρωτη φορα που συνειδητοποιησα οτι μεσα μου εχω οντως ενα μωρακι! Ως τοτε στους υπερηχους εβλεπα κατι σαν φασολι χαχαχα

Καλησπερα κοριτσι μου και με το καλο το μωρακι σου!!! Σε ποια βδομαδα εισαι; Να σου πω οτι κι εγω γενικα το βραδυ αρκετες φορες ξυπναω χαραματα κα ξανακοιμαμαι νωρις το πρωι! Νομιζω ειναι ορμονικο και να μην ανησυχεις! Να εχεις εμπιστοσυνη στο σωμα σου και οτι κανει το καλυτερο για το μωρακι σου! Ενα κολπακι που θα σου ελεγα, ειναι οταν ξυπνας να μην ασχολεισαι με κινητο κτλ. Δηλαδη πηγαινε να κατουρησεις κα μετα κατσε με τα ματακια κλειστα ή βαλε λιγη μουσικουλα (με ακουστικα μην φριξει και ο συζυγος χαχαχα).

Είμαι στην 12η εβδομάδα.. Σε 3 μέρες θα πάω για αυχενική.. Εσείς έχετε κάνει?? 

Just now, Myrainbow said:

Αντε με το καλο κοριτσακι μου!!!!! Εμεις καποιες εχουμε κανει και καποιες ειναι μαζι σου την βδομαδα που μας ερχεται!! Αντε να μπεις κι εσυ στο πινακακι της ομαδας μας! Να την ευχαριστηθεις την αυχενικη και να εχεις τελεια αποτελεσματα!!!

oz5Vp2.png

Just now, MumMaria είπε:

Καλώς ήρθες κοπέλα μου,καταλαβαίνω το άγχος,είχα κι εγώ 2 παλινδρομες αλλά πέρσι έκανα τον γιο μου κ φέτος ξανά είμαι έγκυος.δεν μπορεί να βλάψεις το μωράκι σου με το να μην κοιμάσαι.μην φοβάσαι γλυκιά μου.θα στρώσει κ αυτό.μπορει να είναι.λιγο το άγχος,λίγο η καραντίνα,λίγο ορμονικό..αν δεν έχεις άλλες υποχρεώσεις μέσα στην μέρα,ξεκλεψε καμία ωρίτσα κ ξεκουράσου μεσημεράκι.με το καλό σου εύχομαι!

Καλώς σας βρήκα!! Προσπαθώ να μην κοιμηθώ μέσα στην ημέρα μήπως κοιμηθώ το βράδυ καλύτερα αλλά τίποτα.. Ουφ... Εύχομαι να περάσει και αυτό. Αυτό που με νοιάζει είναι να είναι καλά το μωρό μου.. Τίποτα άλλο.. Ας μείνω αυπνη :)

Just now, demifilol είπε:

Γεια σου Γώγω!και εγώ δεν έχω καθόλου αντοχές ,κ λαχανιάζω !παντα περπατάω σιγά !Φυσιολογικό είναι ,Δ είμαστε μόνες μας !

@Myrainbow

Καλωσήρθες !μην στεναχωριέσαι Δ θα πάθει τίποτε το μικρουλι σου !εδω και μια εβδομάδα ,,ξυπνάω κ εγώ αυτές τις ώρες κ ξανά κοιμαμαι μετά από ένα δίωρο !Αν σκεφτείς ότι λατρεύω τον ύπνο κ Δ είχα ποτέ μου θέμα ,,,μαλλον είναι λόγω εγκυμοσύνης και αυτό !

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Διαφημίσεις

Just now, Myrainbow είπε:

Ναι εγώ έκανα την προηγούμενη εβδομάδα.αντε κάνε την αυχενική σου να μάθουμε σίγουρα την ΠΗΤ σου κ τι φύλο είναι το μωράκι να σε βάλω στο πινακακι μας!!!!:x έχεις κ κοντά αυχενική,θα σου φύγει το άγχος τότε κοπέλα μου!!!

Just now, Υβόννη είπε:

Αντε με το καλο κοριτσακι μου!!!!! Εμεις καποιες εχουμε κανει και καποιες ειναι μαζι σου την βδομαδα που μας ερχεται!! Αντε να μπεις κι εσυ στο πινακακι της ομαδας μας! Να την ευχαριστηθεις την αυχενικη και να εχεις τελεια αποτελεσματα!!!

Σε ευχαριστώ πάρα πολυ:) σε ποια εβδομάδα και μέρα κάνατε αυχενική? Πως μπορώ να μπω στο πινακι? Έχω λίγο άγχος όσο να ναι αν και έως τώρα φαίνονται να πηγαίνουν όλα καλά.. 

Καλώς σας βρήκα!! Προσπαθώ να μην κοιμηθώ μέσα στην ημέρα μήπως κοιμηθώ το βράδυ καλύτερα αλλά τίποτα.. Ουφ... Εύχομαι να περάσει και αυτό. Αυτό που με νοιάζει είναι να είναι καλά το μωρό μου.. Τίποτα άλλο.. Ας μείνω αυπνη :)

Εννοείται!πάνω απ'όλα τα μωράκια μας!!!μια χαρά θα είναι το μπεμπέ σου!κ ξύπνια να είσαι εσύ,αυτό μια χαρά κοιμάται να ξες:-P

Σε ευχαριστώ πάρα πολυ:) σε ποια εβδομάδα και μέρα κάνατε αυχενική? Πως μπορώ να μπω στο πινακι? Έχω λίγο άγχος όσο να ναι αν και έως τώρα φαίνονται να πηγαίνουν όλα καλά.. 

Καλέ θα σε βάλω εγώ ,αν θες κ τώρα αλλά έλεγα να ξέρεις στάνταρ μέρα από τον εμβρυολογο.ο,τι θες εσύ.. εγώ 12+5 ημουν:-D

• Ευχαριστώ 1

Just now, MumMaria είπε:

Ναι εγώ έκανα την προηγούμενη εβδομάδα.αντε κάνε την αυχενική σου να μάθουμε σίγουρα την ΠΗΤ σου κ τι φύλο είναι το μωράκι να σε βάλω στο πινακακι μας!!!!:x έχεις κ κοντά αυχενική,θα σου φύγει το άγχος τότε κοπέλα μου!!!

Αχ μακάρι... Μας έπεσαν όλα μαζί βρε κορίτσια, η καραντίνα, ο κορωνοιος..εμεις δεν είμαστε έγκυες, survivors είμαστε!! Και εγώ αυτό περιμένω, να κάνω την αυχενική και να πάνε όλα καλά και μετά εύχομαι να μου μειωθούν οι αϋπνίες.. Βέβαια είναι 36 χρόνων και αυτό με αγχώνει λίγο μήπως μου δεν βγουν καλά τα αποτελέσματα... Αλλά έως τώρα όλα φαίνονται να εξελίσσονται τέλεια στο μωράκι μου... 

Just now, MumMaria είπε:

Εννοείται!πάνω απ'όλα τα μωράκια μας!!!μια χαρά θα είναι το μπεμπέ σου!κ ξύπνια να είσαι εσύ,αυτό μια χαρά κοιμάται να ξες:-P

Καλέ θα σε βάλω εγώ ,αν θες κ τώρα αλλά έλεγα να ξέρεις στάνταρ μέρα από τον εμβρυολογο.ο,τι θες εσύ.. εγώ 12+5 ημουν:-D

Όχι άσε να πάρω τα απολεσματα πρώτα και μετά :) σε ευχαριστώ :) εγώ θα είμαι 12+3... Αν και έχω μπερδευτεί λίγο γιατί πήγα την προηγούμενη εβδομάδα και περίμενα να είμαι μου πει 10 και 6 και κου είπε 11και 3...οποτε δεν ξέρω που ακριβώς είμαι.. Ο υπέρηχος με βγάζει μεγαλύτερη απ'οσο υπολόγιζαμε στην αρχή.. Το άτιμο όλο στριφογυρναει και μας κρύβεται :)

• Μου αρέσει 1

Just now, Υβόννη είπε:

Καλωσηρθες κοριτσι μου στην παρεα μας και με το καλο το παιδακι σου!!!!!!! Να πανε ολα καλα την Τριτη και περιμενουμε τα νεα σου! Νομιζω η αυχενικη ειναι η πρωτη φορα που συνειδητοποιησα οτι μεσα μου εχω οντως ενα μωρακι! Ως τοτε στους υπερηχους εβλεπα κατι σαν φασολι χαχαχα

Σ' ευχαριστώ πολύ! Με το καλό και το κοριτσάκι σου! Οπότε εσύ έκανες αυχενική πριν καμία εβδομάδα; Βλέπω είσαι στη 13 εβδομάδα.. εγώ στη 12. Άραγε θα φαίνεται φυλο; Εσένα στην αυχενική σου είπαν φύλο έτσι; 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, demifilol είπε:

@Myrainbow

Καλωσήρθες !μην στεναχωριέσαι Δ θα πάθει τίποτε το μικρουλι σου !εδω και μια εβδομάδα ,,ξυπνάω κ εγώ αυτές τις ώρες κ ξανά κοιμαμαι μετά από ένα δίωρο !Αν σκεφτείς ότι λατρεύω τον ύπνο κ Δ είχα ποτέ μου θέμα ,,,μαλλον είναι λόγω εγκυμοσύνης και αυτό !

Αχ.. Ειλικρινά.. Τι να ξέρω ότι υπάρχουν και άλλες εγκύουλες που έχουν το ίδιο πρόβλημα με ανακουφίζει πολύ.. Γιατί αγχώνομαι που δεν κοιμάμαι καλά.. Εγώ και ο ύπνος είμασταν πάντα κολλητοί και τώρα δεν αναγνωρίζω τον εαυτό μου.. Ο γιατρός μου λέει πως μόλις κλείσω το τρίμηνο σιγά σιγά όλα θα φτιάξουν.. Και μετά πάλι στον 9ο μήνα ίσως επιστρέψουν τα ίδια συμπτώματα με το 1ο τρίμηνο..δεν πειράζει.. Αρκεί να είναι καλά το ζουζουνακι μας ♥️♥️♥️

Αχ.. Ειλικρινά.. Τι να ξέρω ότι υπάρχουν και άλλες εγκύουλες που έχουν το ίδιο πρόβλημα με ανακουφίζει πολύ.. Γιατί αγχώνομαι που δεν κοιμάμαι καλά.. Εγώ και ο ύπνος είμασταν πάντα κολλητοί και τώρα δεν αναγνωρίζω τον εαυτό μου.. Ο γιατρός μου λέει πως μόλις κλείσω το τρίμηνο σιγά σιγά όλα θα φτιάξουν.. Και μετά πάλι στον 9ο μήνα ίσως επιστρέψουν τα ίδια συμπτώματα με το 1ο τρίμηνο..δεν πειράζει.. Αρκεί να είναι καλά το ζουζουνακι μας ♥️♥️♥️

Το ζουζουνακι μια χαρά θα είναι !δεν παθαίνει τίποτε ,εσυ φρόντιζε όσο μπορείς να ξεκουράζεσαι !

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Just now, Υβόννη είπε:

Σε ανακατευει το νερο εννοεις; Αλλιως αν δεν μπορεις να πινεις υπαρχει κια μια εφαρμογη με το κινητο να σου θυμιζει να πινεις νερο. Οπως και να εχει, δεν ειναι να ανησυχουμε με το μικροβιακι, τουλαχιστον ετσι μου ειπαν. Αρκει λεει να μην ποναμε, τοτε πρεπει να παμε να το δουν ξανα

Ναι δεν αντέχω πολύ ποσότητα υγρά ακόμη...Κάτι είχα διαβάσει ότι από τ 20 εβδομάδα δίνουν οι περισσότεροι αντιβίωση αν χρειάζεται όποτε έχουμε ακόμα.. 

• Μου αρέσει 1

k1S4p3.png

Καλησπέρα! Νέα κι εγώ στην παρέα. Μαζί είμαστε κ εγώ αυχενική σε δύο μέρες...για να δούμε τι θα δούμε.. έχω να το δω και ένα μήνα οπότε το άγχος με έχει ζωσει.

13 hours ago, MumMaria said:

Λοιποοοον το πινακακι μας!!!!:x(με αρκετές ελλείψεις βέβαια που θα τις συμπληρώσουμε στην πορεία) οποία κοπέλα ξέχασα,να με σχωρατε,ένα μυαλό εχουμε:-P

@Ninamc     κοριτσάκι      ΠΗΤ 31/10

@Eirini1988  αγοράκι      ΠΗΤ 31/10

@Υβόννη     κοριτσάκι     ΠΗΤ 03/11

@VDPap      αγοράκι         ΠΗΤ 03/11

@Ρούλα Γ.            ..?..        ΠΗΤ 03/11

@demifilol    κοριτσάκι      ΠΗΤ 04/11

@MumMaria  κοριτσάκι     ΠΗΤ 04/11

@Despoina Mar κοριτσάκι  ΠΗΤ 05/11

@Gogo1994      αγοράκι     ΠΗΤ 05/11   

@Evitheodorou  κοριτσάκι  ΠΗΤ 05/11

@KarMar84       κοριτσάκι   ΠΗΤ 11/11

@ΕΥΑ!         ..?..                     ΠΗΤ 14/11

@magda15   ..?..                  ΠΗΤ 17/11

@Papakι   ..?..                      ΠΗΤ 20/11

@Φραουλίνο   ..?..                ΠΗΤ 23/11

@Lady_m   ..?..                     ΠΗΤ 24/11

@InaRina   ..?..                      ΠΗΤ 28/11

@Sofaki_88   ..?..   ..?..

@mairaki   ..?..     ..?..

@fairy-mary     ..?...          ..?..

@MinakiG     ..?....    ..?..

@Stefi M   ..?..        ..?...

@Nancy Zaf      ..?...    ..?..

@Sousamaki   ..?..     ..?..

@Anna2020     ..?..        ..?..

Καλημέρα κορίτσια!! Εμένα η ΠΗΤ μου είναι 23/11 !!! Συγνώμη δεν ήξερα ότι φτιάχνουμε πινακάκι.... Το φύλο αν είμαστε τυχεροί θα το δούμε στην αυχενική στις 15/5... Ποιες κοπέλες το είδατε τότε; Επίσης υπάρχει κάποια κοπέλα που έχει γεννήσει Μητέρα;;

• Μου αρέσει 1

4DTxp3.png 47gQp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...