Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Sofiiii είπε:

Εγώ βάζω παντού γενικά το καστορέλαιο βοηθάει σε όλα γιατί είναι το πιο απρροφησιμο από το το δέρμα ,έβαζα στις εγκυμοσύνες γιατί δεν βάζω κρέμες και προϊόντα εμπορίου και δεν έχω ούτε γραμμουλα σημάδι τίποτα ...έχει βίντεο με μασαζακι στην περιοχή κάτω από τον αφαλό ειδικό για γονιμότητα που αιματωνει την περιοχή ...κάνω και βελονισμους επίσης όλα βοηθάνε για να ηρεμεις κιόλας 

Αααα μάλιστα ναι ναι διάβασα βοηθάει μέχρι και στις κυστες γράφουν, στην αρχή δεν το πίστευα λέω οκ πολύ τραβηγμένο.  Είδα κάποια βιντεακια αλλά δεν ήταν ξεκάθαρα, δεν κατάλαβα αν βάζουν μέσα στον αφαλό ή απλά κάνουν μασάζ γύρω γύρω 

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, demifilol είπε:

Καλημέρα κορίτσια !ηθελα να σας ρωτήσω ;τρώτε ψάρια ;ξέρετε εάν μπορώ να φάω τσιπούρα σήμερα ;

Να φας κοπέλα μου,έχουνε κ ω3 που το χρειαζόμαστε τώρα στην εγκυμοσύνη.εμενα μου είπε να αποφεύγω μεγαλύτερα ψάρια.καλη όρεξη!!

Καλημέρα τσουπριτσες μου!!!σήμερα το πρωί έμαθα φοβερά νέα που μου φτιάξανε την διάθεση.η κουνιάδα μου(η μεγάλη αδελφή του άντρα μου) ύστερα από 7 χρόνια προσπάθειας είναι εγκυουλα!!είναι πολύ αρχή ακόμα,μόνο 2 μέρες καθυστέρησης κ 3 τεστ θετικά αλλά είμαστε κατενθουσιασμένοι!!!!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, MumMaria είπε:

Να φας κοπέλα μου,έχουνε κ ω3 που το χρειαζόμαστε τώρα στην εγκυμοσύνη.εμενα μου είπε να αποφεύγω μεγαλύτερα ψάρια.καλη όρεξη!!

Καλημέρα τσουπριτσες μου!!!σήμερα το πρωί έμαθα φοβερά νέα που μου φτιάξανε την διάθεση.η κουνιάδα μου(η μεγάλη αδελφή του άντρα μου) ύστερα από 7 χρόνια προσπάθειας είναι εγκυουλα!!είναι πολύ αρχή ακόμα,μόνο 2 μέρες καθυστέρησης κ 3 τεστ θετικά αλλά είμαστε κατενθουσιασμένοι!!!!

Τι συγκινητικό...Από χθες σκέφτομαι κ αυτό με την Υβόννη και τη γιαγιά της..Τελικά δεν μπορείς ν καταλάβεις κ πολλά μόνο αν κ εσύ έχεις περάσει κάποια δυσκολία..μακάρι ν πάνε όλα καλά με το μωράκι!!Θ έχετε κ ξαδερφακιιι..εγώ θ έχω αλλά 2 (7 χρονών κ 1.5 κοριτσάκια από τ αδέρφια μ:-o

k1S4p3.png

Just now, Despoina Mar είπε:

Τι συγκινητικό...Από χθες σκέφτομαι κ αυτό με την Υβόννη και τη γιαγιά της..Τελικά δεν μπορείς ν καταλάβεις κ πολλά μόνο αν κ εσύ έχεις περάσει κάποια δυσκολία..μακάρι ν πάνε όλα καλά με το μωράκι!!Θ έχετε κ ξαδερφακιιι..εγώ θ έχω αλλά 2 (7 χρονών κ 1.5 κοριτσάκια από τ αδέρφια μ:-o

Εμάς θα είναι το πρώτο του ξαδελφακι πρώτα ο Θεός!η αδελφή μου δεν έχει παιδάκια κ η αδελφή του τώρα έγκυος.εσυ πόσα αδέλφια έχεις;τι ωραία,κάνετε παρέα;μένουν Καβάλα κι αυτοί;

11 ώρες πρίν, MumMaria είπε:

Λοιποοοον το πινακακι μας!!!!:x(με αρκετές ελλείψεις βέβαια που θα τις συμπληρώσουμε στην πορεία) οποία κοπέλα ξέχασα,να με σχωρατε,ένα μυαλό εχουμε:-P

@Ninamc     κοριτσάκι      ΠΗΤ 31/10

@Eirini1988  αγοράκι      ΠΗΤ 31/10

@Υβόννη     κοριτσάκι     ΠΗΤ 03/11

@VDPap      αγοράκι         ΠΗΤ 03/11

@Ρούλα Γ.            ..?..        ΠΗΤ 03/11

@demifilol    κοριτσάκι      ΠΗΤ 04/11

@MumMaria  κοριτσάκι     ΠΗΤ 04/11

@Despoina Mar κοριτσάκι  ΠΗΤ 05/11

@Gogo1994      αγοράκι     ΠΗΤ 05/11   

@Evitheodorou  κοριτσάκι  ΠΗΤ 05/11

@KarMar84       κοριτσάκι   ΠΗΤ 11/11

@ΕΥΑ!         ..?..                     ΠΗΤ 14/11

@magda15   ..?..                  ΠΗΤ 17/11

@Papakι   ..?..                      ΠΗΤ 20/11

@Φραουλίνο   ..?..                ΠΗΤ 23/11

@Lady_m   ..?..                     ΠΗΤ 24/11

@InaRina   ..?..                      ΠΗΤ 28/11

@Sofaki_88   ..?..   ..?..

@mairaki   ..?..     ..?..

@fairy-mary     ..?...          ..?..

@MinakiG     ..?....    ..?..

@Stefi M   ..?..        ..?...

@Nancy Zaf      ..?...    ..?..

@Sousamaki   ..?..     ..?..

@Anna2020     ..?..        ..?..

Καλημέρα κοριτσια!!!! 
Υπεροχο το πινακάκι μας!! Πολύ ωραιο να τα βλέπεις όλα συγκεντρωμένα. Τα καλύτερα είναι μπροστά μας!!

Υποφερω τις τελευταίες μέρες από τρομερές ημικρανίες όποτε είμαι λίγο ανενεργή.. Με συγκινήσατε όμως πολύ χθες με τις αναφορές στις γιαγιάδες και τους παππούδες σας.. Εγώ δυστυχώς τους έχω χάσει όλους. Έχουμε όμως τη γιαγιά του άντρα μου που τον μεγάλωσε και που τώρα είναι 86 χρόνων να περιμένει πως πως. 

11 ώρες πρίν, Ninamc είπε:

Καλα λεει φαε φαε!

Ευχομαι να ναι γερα ολα!

Κ αν αλλαξει καποιο ας μην ειναι το δικο μ. Χαχαχαχαχα

Καλε εμεις εχουμε ιδια Πητ?

Τι τελειο! Αντε να δουμε κ την β επιπεδου!

Αγορι ε?

Με το καλο!

Ναι είδες ακριβώς την ίδια!!!!

Αγορακι εγώ και είναι και πρώτη εγκυμοσύνη όποτε είμαι τρομερά ανυπόμονη και ενθουσιασμένη.

Κι εσυ με το καλό η μπεμπουλα!!

• Μου αρέσει 1

BwLip2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα αγαπημενες μου! Ευχομαι να ειστε ολες καλα και να τρωτε τα ψαρακια σας χαχαχα! Εγω κοριτσια μου ψαρι μεχρι τα 20 μου ουτε να το δω, με το ζορι ετρωγα. Απο τα 20 και μετα το λατρευω. Εδω εχει μονο κατεψυγμενα αλλα κανω μπακαλιαρο και σαρδελιτσα.

@MumMariaμε το καλο το ξαδερφακι σας!!!! Παρα παρα πολυ χαρηκα για το ζευγαρι και ευχομαι να πανε ολα υπεροχα!!!

@Despoina Marαχ κοριτσακι μου ελπιζω να μη σε μελαγχολησα χτες...Να ξερεις οτι εγω ειμαι της αποψης πως αν αυτο που ειμαστε σημερα μας ικανοποιει, τοτε πρεπει να χαιρομαστε για οσα περασαμε γιατι ακριβως οτι περασαμε μας εκανε αυτο που ειμαστε σημερα!! Αισιοδοξια θελει η ζωη και θετικη ενεργεια και να κοιταμε μονο μπροστα!! Εδικα τωρα εχουμε εναν τελειο λογο να κοιταμε μπροστα! Το μωρακι μας!!!!!

• Μου αρέσει 3

oz5Vp2.png

Just now, MumMaria είπε:

Εμάς θα είναι το πρώτο του ξαδελφακι πρώτα ο Θεός!η αδελφή μου δεν έχει παιδάκια κ η αδελφή του τώρα έγκυος.εσυ πόσα αδέλφια έχεις;τι ωραία,κάνετε παρέα;μένουν Καβάλα κι αυτοί;

Εγώ έχω αλλά 3..Ο αδερφός μ 35 μένει καβαλα κ έχει τ 1.5 χρόνων κοριτσάκι η αδερφή μ 32 μένει στο χωριό με τους γονείς μ έχει τ άλλο κοριτσάκι.. εγώ μένω στ χωριό τ άντρα μ δίπλα είμαστε.. Κ η αδερφή μ η μικρή 21 σπουδάζει Κρήτη στ Ηράκλειο.. χαμος χαχα.. @Υβόννη για το μικρόβιο π σ βρήκαν τ έκανες τελικα;;;εγώ είχα τώρα πολλά πυοσφαιρια αλλά δεν έχω συμπτώματα κ μ είπε ν πίνω νερό όσο μπορώ.. τ είχα πάθει κ στ αρχή π έμεινα τότε έπινα κ χυμό κρανμπερι

k1S4p3.png

Καλησπέρα κορίτσια!!θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι..Είναι η πρώτη μου φορά που θα γίνω μανούλα και όλα πάνε καλα και έχω λίγο άγχος γιατί είχα 3 παλινδρομες.. 

Το βράδυ όμως δεν μπορώ να κοιμηθώ.. Κοιμάμαι έως τις 4 το πρωί, μετά ξυπνάω να πάω τουαλέτα και από κει και πέρα τίποτα!! Με παίρνει ο ύπνος πάλι στις 7 το πρωί για 3 ώρες!! Τι χαμομήλια πίνω, τι γάλατα τίποτα!!! Έως την 8η εβδομάδα κοιμόμουν όλη μερα.. Μετά άρχισαν οι αϋπνίες.. Λέτε να φταίει η καραντίνα? Φοβάμαι μην κάνω κακό στο μωρό μου... 

Just now, Despoina Mar said:

Εγώ έχω αλλά 3..Ο αδερφός μ 35 μένει καβαλα κ έχει τ 1.5 χρόνων κοριτσάκι η αδερφή μ 32 μένει στο χωριό με τους γονείς μ έχει τ άλλο κοριτσάκι.. εγώ μένω στ χωριό τ άντρα μ δίπλα είμαστε.. Κ η αδερφή μ η μικρή 21 σπουδάζει Κρήτη στ Ηράκλειο.. χαμος χαχα.. @Υβόννη για το μικρόβιο π σ βρήκαν τ έκανες τελικα;;;εγώ είχα τώρα πολλά πυοσφαιρια αλλά δεν έχω συμπτώματα κ μ είπε ν πίνω νερό όσο μπορώ.. τ είχα πάθει κ στ αρχή π έμεινα τότε έπινα κ χυμό κρανμπερι

Ακριβως τα ιδια μου ειπε κι εμενα!! Να πινω πολυ νερο και χυμο κρανμπερι που ακομη δεν εχω αξιωθει να αγορασω! Εδωσα παλι ουρα και σε κανενα μηνα ειπε θα το ξαναδουμε. Επισης δεν εχω κανενα συμπτωμα...Για να δουμε!

10 hours ago, rosy87 said:

Ναι θα στείλω για ημερομηνία! Πρώτο παιδάκι, μετά από σερί εξωσωματικών..ακόμα δεν το πιστεύουμε βασικά. με το καλό το κοριτσάκι σου! Και σε όλες τα μωράκια σας!! 

Καλωσηρθες κοριτσι μου στην παρεα μας και με το καλο το παιδακι σου!!!!!!! Να πανε ολα καλα την Τριτη και περιμενουμε τα νεα σου! Νομιζω η αυχενικη ειναι η πρωτη φορα που συνειδητοποιησα οτι μεσα μου εχω οντως ενα μωρακι! Ως τοτε στους υπερηχους εβλεπα κατι σαν φασολι χαχαχα

Just now, Myrainbow said:

Καλησπέρα κορίτσια!!θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι..Είναι η πρώτη μου φορά που θα γίνω μανούλα και όλα πάνε καλα και έχω λίγο άγχος γιατί είχα 3 παλινδρομες.. 

Το βράδυ όμως δεν μπορώ να κοιμηθώ.. Κοιμάμαι έως τις 4 το πρωί, μετά ξυπνάω να πάω τουαλέτα και από κει και πέρα τίποτα!! Με παίρνει ο ύπνος πάλι στις 7 το πρωί για 3 ώρες!! Τι χαμομήλια πίνω, τι γάλατα τίποτα!!! Έως την 8η εβδομάδα κοιμόμουν όλη μερα.. Μετά άρχισαν οι αϋπνίες.. Λέτε να φταίει η καραντίνα? Φοβάμαι μην κάνω κακό στο μωρό μου... 

Καλησπερα κοριτσι μου και με το καλο το μωρακι σου!!! Σε ποια βδομαδα εισαι; Να σου πω οτι κι εγω γενικα το βραδυ αρκετες φορες ξυπναω χαραματα κα ξανακοιμαμαι νωρις το πρωι! Νομιζω ειναι ορμονικο και να μην ανησυχεις! Να εχεις εμπιστοσυνη στο σωμα σου και οτι κανει το καλυτερο για το μωρακι σου! Ενα κολπακι που θα σου ελεγα, ειναι οταν ξυπνας να μην ασχολεισαι με κινητο κτλ. Δηλαδη πηγαινε να κατουρησεις κα μετα κατσε με τα ματακια κλειστα ή βαλε λιγη μουσικουλα (με ακουστικα μην φριξει και ο συζυγος χαχαχα).

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Υβόννη είπε:

Ακριβως τα ιδια μου ειπε κι εμενα!! Να πινω πολυ νερο και χυμο κρανμπερι που ακομη δεν εχω αξιωθει να αγορασω! Εδωσα παλι ουρα και σε κανενα μηνα ειπε θα το ξαναδουμε. Επισης δεν εχω κανενα συμπτωμα...Για να δουμε!

Καλωσηρθες κοριτσι μου στην παρεα μας και με το καλο το παιδακι σου!!!!!!! Να πανε ολα καλα την Τριτη και περιμενουμε τα νεα σου! Νομιζω η αυχενικη ειναι η πρωτη φορα που συνειδητοποιησα οτι μεσα μου εχω οντως ενα μωρακι! Ως τοτε στους υπερηχους εβλεπα κατι σαν φασολι χαχαχα

Καλησπερα κοριτσι μου και με το καλο το μωρακι σου!!! Σε ποια βδομαδα εισαι; Να σου πω οτι κι εγω γενικα το βραδυ αρκετες φορες ξυπναω χαραματα κα ξανακοιμαμαι νωρις το πρωι! Νομιζω ειναι ορμονικο και να μην ανησυχεις! Να εχεις εμπιστοσυνη στο σωμα σου και οτι κανει το καλυτερο για το μωρακι σου! Ενα κολπακι που θα σου ελεγα, ειναι οταν ξυπνας να μην ασχολεισαι με κινητο κτλ. Δηλαδη πηγαινε να κατουρησεις κα μετα κατσε με τα ματακια κλειστα ή βαλε λιγη μουσικουλα (με ακουστικα μην φριξει και ο συζυγος χαχαχα).

Χμμ εμένα τ θέμα είναι ότι νερό κ γενικα υγρα ακόμα δεν μπορώ ν πιω κανονικά ,βασικα ειμαι με τις ωρες μ ακομα..τ έχω αυξήσει σε σχέση με πριν παρά πολύ αλλά  γ αυτο τ σκέφτομαι :roll:

k1S4p3.png

Just now, Gogo1994 είπε:

Καλημέρα κοριτσιαααα μου βολτουλα έχουμε βγει με τον αντρουλη μου και χάθηκα σήμερα λίγο.ρε κορίτσια πολυυυ λαχανιαζω

Λογικό είναι ρε συ,υπερλειτουργει τώρα ο οργανισμός μας με το μπεμπέ!:-P

Just now, Myrainbow είπε:

Γεια σ κοπελα μ κ με το καλο..στην αρχη κ εγω τ ειχα αυτο χωρις ν κοιμαμαι μες τ μερα τ ξημερωμα ξυπνουσα τετοιες ωρες κ μετα τπτ..μετα στ ξαφνικά σταμάτησε.. μην ανησυχείς δεν είναι κατιιι

k1S4p3.png

Just now, Myrainbow είπε:

Καλώς ήρθες κοπέλα μου,καταλαβαίνω το άγχος,είχα κι εγώ 2 παλινδρομες αλλά πέρσι έκανα τον γιο μου κ φέτος ξανά είμαι έγκυος.δεν μπορεί να βλάψεις το μωράκι σου με το να μην κοιμάσαι.μην φοβάσαι γλυκιά μου.θα στρώσει κ αυτό.μπορει να είναι.λιγο το άγχος,λίγο η καραντίνα,λίγο ορμονικό..αν δεν έχεις άλλες υποχρεώσεις μέσα στην μέρα,ξεκλεψε καμία ωρίτσα κ ξεκουράσου μεσημεράκι.με το καλό σου εύχομαι!

• Ευχαριστώ 1

Just now, Despoina Mar said:

Χμμ εμένα τ θέμα είναι ότι νερό κ γενικα υγρα ακόμα δεν μπορώ ν πιω κανονικά ,βασικα ειμαι με τις ωρες μ ακομα..τ έχω αυξήσει σε σχέση με πριν παρά πολύ αλλά  γ αυτο τ σκέφτομαι :roll:

Σε ανακατευει το νερο εννοεις; Αλλιως αν δεν μπορεις να πινεις υπαρχει κια μια εφαρμογη με το κινητο να σου θυμιζει να πινεις νερο. Οπως και να εχει, δεν ειναι να ανησυχουμε με το μικροβιακι, τουλαχιστον ετσι μου ειπαν. Αρκει λεει να μην ποναμε, τοτε πρεπει να παμε να το δουν ξανα

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...