Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

On 2/5/2020 at 10:14 ΜΜ, MumMaria είπε:

Λοιποοοον το πινακακι μας!!!!:x(με αρκετές ελλείψεις βέβαια που θα τις συμπληρώσουμε στην πορεία) οποία κοπέλα ξέχασα,να με σχωρατε,ένα μυαλό εχουμε:-P

@Ninamc     κοριτσάκι      ΠΗΤ 31/10

@Eirini1988  αγοράκι      ΠΗΤ 31/10

@Υβόννη     κοριτσάκι     ΠΗΤ 03/11

@VDPap      αγοράκι         ΠΗΤ 03/11

@Ρούλα Γ.            ..?..        ΠΗΤ 03/11

@demifilol    κοριτσάκι      ΠΗΤ 04/11

@MumMaria  κοριτσάκι     ΠΗΤ 04/11

@Despoina Mar κοριτσάκι  ΠΗΤ 05/11

@Gogo1994      αγοράκι     ΠΗΤ 05/11   

@Evitheodorou  κοριτσάκι  ΠΗΤ 05/11

@KarMar84       κοριτσάκι   ΠΗΤ 11/11

@ΕΥΑ!         ..?..                     ΠΗΤ 14/11

@magda15   ..?..                  ΠΗΤ 17/11

@Papakι   ..?..                      ΠΗΤ 20/11

@Φραουλίνο   ..?..                ΠΗΤ 23/11

@Lady_m   ..?..                     ΠΗΤ 24/11

@InaRina   ..?..                      ΠΗΤ 28/11

@Sofaki_88   ..?..   ..?..

@mairaki   ..?..     ..?..

@fairy-mary     ..?...          ..?..

@MinakiG     ..?....    ..?..

@Stefi M   ..?..        ..?...

@Nancy Zaf      ..?...    ..?..

@Sousamaki   ..?..     ..?..

@Anna2020     ..?..        ..?..

Ερχομαι πριν κοιμηθω να δω τι κανετε και βλεπω πινακακι!!!!!!!! Τελειο Μαρακι μου!!!! Σε ευχαριστουμε! ΕΜενα με εχεις σιγουρο για κοριτσακι βλεπω χιχιχιχιχχι! Ερχεται η Υβοννη μας!!! ΠΗΤ μου ειπαν 31/10 αλλα δε με συμφερει, γιατι τοτε δε θα ανηκω στην ομαδα μας χιχιχιχ

Expand  

On 2/5/2020 at 10:31 ΜΜ, MumMaria είπε:

Ο άντρας μου μόλις άνοιξε large lays πατατάκια με ξύδι,μου έρχεται να ορμηξωωωωω!!πόσο να αντέξω η γυναίκα με αυτό το παμφάγο δίπλα μου;!χαχααχαα

Expand  

Φαε εννοειται!!!!! Εκτος αν εχουν ηδη τελειωσει!!! Εν τω μεταξυ σημερα φουλ  αναγουλα κι εγω ολο το απογευμα, ενα ξυδατο πατατακι ισως βοηθουσε χαχαχα!

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

On 2/5/2020 at 11:36 ΜΜ, Υβόννη είπε:

Expand  

Αν θες πες μου να σε αλλάξω κοπέλα μου.ειδα το τικερακι σου εγω:-D έρχεται η νύφη μου με το ωραίο όνομα!!!!!:x

On 2/5/2020 at 11:35 ΜΜ, ΕΥΑ! είπε:

Τιγκα στους σκορπιους  χαχα ! Με τα βιας να βγει κανενα τοξοτακι 

Expand  

Ερωτιαρικος μήνας!!!

On 2/5/2020 at 10:45 ΜΜ, Ninamc είπε:

Καλα λεει φαε φαε!

Ευχομαι να ναι γερα ολα!

Κ αν αλλαξει καποιο ας μην ειναι το δικο μ. Χαχαχαχαχα

Καλε εμεις εχουμε ιδια Πητ?

Τι τελειο! Αντε να δουμε κ την β επιπεδου!

Αγορι ε?

Με το καλο!

Expand  

Έφαγα 2-3 η καψερη!!χαχαχα! στο εύχομαι..:-P

On 2/5/2020 at 10:33 ΜΜ, demifilol είπε:

Αποκλειεται ολα αυτά να είναι κοριτσακια !!!!που πήγαν τα αγοράκια ;;;;!!!!να δεις κάποιο κοριτσάκι σε λίγο καιρό θα μετατραπεί σε αγοράκι !!!χιχιχιχιι

φαε μερικα βρε κοπέλα μ ,δεν θα πάθεις κάτι με λίγα !

Expand  

Εσύ εύχεσαι μέσα σου τώρα ε;;;;χααχαχα!!είναι άλλες πόσες που δεν ξέρουμε φύλο,μπορεί να εχουμε εκεί κρυμμένα τα αγορακια:x

• Χαχα 1

On 2/5/2020 at 11:39 ΜΜ, MumMaria είπε:

Αν θες πες μου να σε αλλάξω κοπέλα μου.ειδα το τικερακι σου εγω:-D έρχεται η νύφη μου με το ωραίο όνομα!!!!!:x

Ερωτιαρικος μήνας!!!

Expand  

Εχω την αισθηση οτι εδω μετρανε λιγο αλλιως την ΠΗΤ γιατι κι εγω 3 Νοεμβριου με εβγαλα! Ουτε που να κατσεις να ασχοληθεις εξτρα για μια ΠΗΤ τωρα! Αν κανεις καμια αλλαγη σε καποια φαση και το θυμηθεις το αλλαζεις! Ετσι και αλλιως εχουμε να σιγουρεψουμε και τη νυφη!!!!! Ειναι φανταστικο και συγκινηθηκα ετσι που μας ειδα ολες μαζεμενες!

• Μου αρέσει 1

oz5Vp2.png

On 2/5/2020 at 11:42 ΜΜ, Υβόννη είπε:

Εχω την αισθηση οτι εδω μετρανε λιγο αλλιως την ΠΗΤ γιατι κι εγω 3 Νοεμβριου με εβγαλα! Ουτε που να κατσεις να ασχοληθεις εξτρα για μια ΠΗΤ τωρα! Αν κανεις καμια αλλαγη σε καποια φαση και το θυμηθεις το αλλαζεις! Ετσι και αλλιως εχουμε να σιγουρεψουμε και τη νυφη!!!!! Ειναι φανταστικο και συγκινηθηκα ετσι που μας ειδα ολες μαζεμενες!

Expand  

Αχ κι εγώ συγκινήθηκα κορίτσια!!!ήδη νιώθω ότι περάσαμε αρκετά δυσκολίες,αναγουλες,αιματακι,αποκόλληση στο μάτι,πόνους στην μέση,αμφίβολες αυχενικες,άγχος για το τραχηλο,πονακια χαμηλά...δεν τα εξισωνω όλα εννοείται αλλά θέλω να πω ότι όλα τα ξεπερνάμε μαζί ..κ σκεφτείτε πόσα ακόμα έχουμε να περάσουμε...ακόμα τώρα ξεκινάει το ταξίδι μας:x αχ θεουλη μου ας μας πάνε σε όλες καλά κ σε 6 -7 μήνες θα λέμε για τους τοκετούς μας κ για τα θρεφταρακια μας!!

• Μου αρέσει 3

On 2/5/2020 at 10:21 ΜΜ, MumMaria είπε:

Άσε τα ερωτηματικά τώρα!!!τον κοριτσαρο δεν τον γλιτώνεις!!! χααχαχαχα

Κοπέλα μου καλώς όρισες κι εγώ μέχρι τώρα έχω αναγουλες κ μπήκα στον τέταρτο μήνα σκέψου..υπομονή κ σιγά σιγά θα εξασθενούν..συχνά γεύματα κ στεγνά όσο μπορείς (αν δεν έχεις πρόβλημα με δυσκοιλιότητα)

Αγοράκι ή κοριτσάκι περιμένεις;ξέρεις;αν θες πες μου κ πητ να σε βάλω στο πινακακι!!παίζει φακελωμα πλέον!!χαχααχα

Expand  

Καλώς σας βρήκα! Ωχ ακόμα αναγουλες εσύ ε;; Εύχομαι να τις ξεπεράσουμε σύντομα!! Ευχαρίστως να σου πω! 14/11 ΠΗΤ. την τρίτη έχω αυχενική φαντάζομαι αν φαίνεται φυλο θα πει! 

Διαφημίσεις

On 3/5/2020 at 12:04 ΠΜ, rosy87 είπε:

Καλώς σας βρήκα! Ωχ ακόμα αναγουλες εσύ ε;; Εύχομαι να τις ξεπεράσουμε σύντομα!! Ευχαρίστως να σου πω! 14/11 ΠΗΤ. την τρίτη έχω αυχενική φαντάζομαι αν φαίνεται φυλο θα πει! 

Expand  

Τέλεια κοπέλα μου! Θα περιμένω την τρίτη μήπως σου αλλάξει κ την ΠΗΤ σου ο εμβρυολογος κ θα σε γράψω μετά μαζί με το φύλο!!!πρώτο παιδάκι;

On 3/5/2020 at 12:06 ΠΜ, MumMaria είπε:

Τέλεια κοπέλα μου! Θα περιμένω την τρίτη μήπως σου αλλάξει κ την ΠΗΤ σου ο εμβρυολογος κ θα σε γράψω μετά μαζί με το φύλο!!!πρώτο παιδάκι;

Expand  

Ναι θα στείλω για ημερομηνία! Πρώτο παιδάκι, μετά από σερί εξωσωματικών..ακόμα δεν το πιστεύουμε βασικά. με το καλό το κοριτσάκι σου! Και σε όλες τα μωράκια σας!! 

• Μου αρέσει 2

On 3/5/2020 at 12:09 ΠΜ, rosy87 είπε:

Ναι θα στείλω για ημερομηνία! Πρώτο παιδάκι, μετά από σερί εξωσωματικών..ακόμα δεν το πιστεύουμε βασικά. με το καλό το κοριτσάκι σου! Και σε όλες τα μωράκια σας!! 

Expand  

Μπράβο κοπέλα μου,μια εύκολη κ τελειομηνη εγκυμοσύνη σου εύχομαι!!ετοιμάσου την τρίτη να πάθεις πλάκα στην αυχενική,θα δεις ένα ολόκληρο παιδάκι!!:x

• Μου αρέσει 2

On 3/5/2020 at 12:15 ΠΜ, MumMaria είπε:

Μπράβο κοπέλα μου,μια εύκολη κ τελειομηνη εγκυμοσύνη σου εύχομαι!!ετοιμάσου την τρίτη να πάθεις πλάκα στην αυχενική,θα δεις ένα ολόκληρο παιδάκι!!:x

Expand  

Ευχαριστούμε Μαράκι μου έγινε τέλειο!!!Κ όποιες αλλαγές αν προκύψουν τ αλλάζουμε σιγά μωρέ!!

• Μου αρέσει 2

k1S4p3.png

On 2/5/2020 at 10:14 ΜΜ, MumMaria είπε:

Λοιποοοον το πινακακι μας!!!!:x(με αρκετές ελλείψεις βέβαια που θα τις συμπληρώσουμε στην πορεία) οποία κοπέλα ξέχασα,να με σχωρατε,ένα μυαλό εχουμε:-P

@Ninamc     κοριτσάκι      ΠΗΤ 31/10

@Eirini1988  αγοράκι      ΠΗΤ 31/10

@Υβόννη     κοριτσάκι     ΠΗΤ 03/11

@VDPap      αγοράκι         ΠΗΤ 03/11

@Ρούλα Γ.            ..?..        ΠΗΤ 03/11

@demifilol    κοριτσάκι      ΠΗΤ 04/11

@MumMaria  κοριτσάκι     ΠΗΤ 04/11

@Despoina Mar κοριτσάκι  ΠΗΤ 05/11

@Gogo1994      αγοράκι     ΠΗΤ 05/11   

@Evitheodorou  κοριτσάκι  ΠΗΤ 05/11

@KarMar84       κοριτσάκι   ΠΗΤ 11/11

@ΕΥΑ!         ..?..                     ΠΗΤ 14/11

@magda15   ..?..                  ΠΗΤ 17/11

@Papakι   ..?..                      ΠΗΤ 20/11

@Φραουλίνο   ..?..                ΠΗΤ 23/11

@Lady_m   ..?..                     ΠΗΤ 24/11

@InaRina   ..?..                      ΠΗΤ 28/11

@Sofaki_88   ..?..   ..?..

@mairaki   ..?..     ..?..

@fairy-mary     ..?...          ..?..

@MinakiG     ..?....    ..?..

@Stefi M   ..?..        ..?...

@Nancy Zaf      ..?...    ..?..

@Sousamaki   ..?..     ..?..

@Anna2020     ..?..        ..?..

Expand  

Μπράβο @MumMaria εξαιρετική δουλειά! 
Το περίμενα πως και πως και χάρηκα πολύ που μας είδα όλες μαζί με τα μωράκια μας δίπλα!:roll:

Φτου μας:D 

• Μου αρέσει 2

xFySp3.png

Διαφημίσεις

On 3/5/2020 at 9:41 ΠΜ, demifilol είπε:

Καλημέρα κορίτσια !ηθελα να σας ρωτήσω ;τρώτε ψάρια ;ξέρετε εάν μπορώ να φάω τσιπούρα σήμερα ;

Expand  

Καλημέρα! Εμένα μου είχαν πει πως το μεγαλύτερο ψάρι που μπορώ να φάω είναι η τσιπούρα. Γενικώς από ότι έχω καταλάβει αποφεύγουμε μεγάλα ψάρια καθώς και κονσέρβες. Προσωπικά τρώω ένα ψάρι την εβδομάδα, κατά προτίμηση τσίπουρα

• Ευχαριστώ 1

Καλημέρα κορίτσια !ηθελα να σας ρωτήσω ;τρώτε ψάρια ;ξέρετε εάν μπορώ να φάω τσιπούρα σήμερα ;

Expand  

Καλημέρα! Κορίτσι μου εγώ τρώω συχνά ψαράκια, τουλάχιστον 2 φορές την εβδομάδα. Η τσιπούρα είναι μια χαρά! Αποφεύγουμε ψάρια που βρίσκονται ψηλά στη τροφική αλυσίδα και κάποια είδη τόνου (που δν μου αρέσει ούτως ή άλλως). Τα οστρακοειδή είναι επίσης προτιμότερο να καταναλώνονται μαγειρεμένα.

• Ευχαριστώ 1

xFySp3.png

Expand  

Καλημέρα!!!Εννοείται και μπορείς να φας!!Είναι και πολύ θρεπτικά γιατί έχουν ιώδιο που χρειαζόμαστε για να λειτουργήσει σωστά ο θυρεοειδής!Εγώ τα πάντα τρώω εκτός από κονσέρβες κ οστρακοειδή!

• Ευχαριστώ 1

n41pp3.png

Expand  

Καλημερα! Να φας φυσικα!

Καλη ορεξη!

Εγω τρωω κουτσομουρες τσιπουρες λαβρακι ολα γενικα εκτος τονο,σολωμο, οστρακοειδη, γαριδες.

• Ευχαριστώ 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...