Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Sofiiii είπε:

Εγώ βάζω παντού γενικά το καστορέλαιο βοηθάει σε όλα γιατί είναι το πιο απρροφησιμο από το το δέρμα ,έβαζα στις εγκυμοσύνες γιατί δεν βάζω κρέμες και προϊόντα εμπορίου και δεν έχω ούτε γραμμουλα σημάδι τίποτα ...έχει βίντεο με μασαζακι στην περιοχή κάτω από τον αφαλό ειδικό για γονιμότητα που αιματωνει την περιοχή ...κάνω και βελονισμους επίσης όλα βοηθάνε για να ηρεμεις κιόλας 

Αααα μάλιστα ναι ναι διάβασα βοηθάει μέχρι και στις κυστες γράφουν, στην αρχή δεν το πίστευα λέω οκ πολύ τραβηγμένο.  Είδα κάποια βιντεακια αλλά δεν ήταν ξεκάθαρα, δεν κατάλαβα αν βάζουν μέσα στον αφαλό ή απλά κάνουν μασάζ γύρω γύρω 

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, ΕΥΑ! είπε:

Αρα λικνο στην αρχη,εκλεισε χαχα! Ειναι τοσα πολλα που υπαρχουν κ δεν θελω να παρω αχρηστα αλλα ουτε κ να γεμισω το σπιτι με αντικειμενα που δεν θα χρειαστουν.ενα αλλο που με φοβιζει σαν ιδεα ειναι το μπανιο τον πρωτο καιρο. κοιταζω διαφορες μπανιεριτσες αλλα θα τις δω κ απο κοντα τους επομενους μηνες γιατι εχουμε ακομα καιρο για αυτες τις αγορες. μια φιλη μου το κρατουσε με το ενα χερι κ το επλενε αλλα φοβαμαι τοσο πολυ μονο που το σκεφτομαι θα ηθελα κατι πιο σταθερο.

Απλως ,το λίκνο δεν το χρησιμοποίησα πολύ καιρό !επειδή ο γιος μου ήταν πολύ ψηλός κ φάγανουλης (τωρα Δ τρώει ),δεν χωρούσε στο λίκνο !νομιζω 4-5 μήνες το πολύ !βεβαια,αυτό εξαρτάται κ από το κάθε παιδί !για μπανάκι εσυ ξέρεις τι θα σου είναι καλύτερο !στην αρχή είναι λίγο δύσκολο ,μετά συνηθίζεις !

Just now, MumMaria είπε:

Κι εγώ ακριβώς το ίδιο...χαχααχα!κάποιες φορές τον κουνούσα κ λιγάκι για να σιγουρευτώ ότι είναι καλά!!!χαχαχαα

Αχ κ εγώ ,,κουνά λίγο λίγο ,,,έφτασα στο σημείο να κουνάω πολύ πολύ για να κοιμηθεί !τι λάθος ήτανε !!!σπασαμε ποσα καρότσια από το κούνημα !

• Μου αρέσει 1

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, ΕΥΑ! είπε:

Αρα λικνο στην αρχη,εκλεισε χαχα! Ειναι τοσα πολλα που υπαρχουν κ δεν θελω να παρω αχρηστα αλλα ουτε κ να γεμισω το σπιτι με αντικειμενα που δεν θα χρειαστουν.ενα αλλο που με φοβιζει σαν ιδεα ειναι το μπανιο τον πρωτο καιρο. κοιταζω διαφορες μπανιεριτσες αλλα θα τις δω κ απο κοντα τους επομενους μηνες γιατι εχουμε ακομα καιρο για αυτες τις αγορες. μια φιλη μου το κρατουσε με το ενα χερι κ το επλενε αλλα φοβαμαι τοσο πολυ μονο που το σκεφτομαι θα ηθελα κατι πιο σταθερο.

Εγώ τους πρώτους 3 μήνες που φοβόμουν ,τον κάναμε πάντα μαζί με τον άντρα μου μπανάκι.τον πρώτο μήνα αγκαλιά νεροχύτη σκέψου,λίγο νεράκι για να μην μουλιασει κ ο αφαλός του.θα δεις τι θα σε βολεψει.

Just now, demifilol είπε:

Απλως ,το λίκνο δεν το χρησιμοποίησα πολύ καιρό !επειδή ο γιος μου ήταν πολύ ψηλός κ φάγανουλης (τωρα Δ τρώει ),δεν χωρούσε στο λίκνο !νομιζω 4-5 μήνες το πολύ !βεβαια,αυτό εξαρτάται κ από το κάθε παιδί !για μπανάκι εσυ ξέρεις τι θα σου είναι καλύτερο !στην αρχή είναι λίγο δύσκολο ,μετά συνηθίζεις !

Καλά.κι εμένα ο καημενουλης ζοριζοταν τον τελευταίο μήνα στο λίκνο για αυτό κ το πήρα απόφαση να τον πάω μεσα στο δωμάτιο.το καλύτερο είναι πράγματα όπως καλαθουνα, λίκνο κτλ δηλαδή πράγματα που θα τα χρησιμοποιήσεις μήνες μόνο,να μπορούσες να τα δανειστεις ή να στα χαρίσουν αν έχετε φίλους κ να αγοράσεις αν θες μόνο στρώματακι καινούριο.

• Μου αρέσει 1

Καλησπέρα σε όλες τις μέλλουσες μανουλες! Μόλις είδα το θέμα και είπα να μπω να ρωτήσω κι εγώ!! Κορίτσια είμαι στη 12 εβδομάδα κι έχω ακόμα αναγουλες τα απογεύματα. Έχετε κι εσείς;;δεν θα πρέπει να περιοριστούν σιγά σιγά; 

• Μου αρέσει 4

Just now, rosy87 είπε:

Καλησπέρα σε όλες τις μέλλουσες μανουλες! Μόλις είδα το θέμα και είπα να μπω να ρωτήσω κι εγώ!! Κορίτσια είμαι στη 12 εβδομάδα κι έχω ακόμα αναγουλες τα απογεύματα. Έχετε κι εσείς;;δεν θα πρέπει να περιοριστούν σιγά σιγά; 

Καλησπερα ,,ευχομαι μια τελειομηνη εγκυμοσύνη να έχεις !σιγα σιγά θα περιοριστούν ,,,αν κ εγώ έχω ακόμα λίγες και διανύω την 14 εβδ ,,,υπομονη ,,,θα καλυτερέψουν πάντως σε μεγάλο βαθμό !!

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Καλησπερα ,,ευχομαι μια τελειομηνη εγκυμοσύνη να έχεις !σιγα σιγά θα περιοριστούν ,,,αν κ εγώ έχω ακόμα λίγες και διανύω την 14 εβδ ,,,υπομονη ,,,θα καλυτερέψουν πάντως σε μεγάλο βαθμό !!

Μακαρι γιατί δεν παλεύονται ώρες ώρες! Και κάθε μέρα ίδια ώρα.. να φανταστώ δεν κάνει να πάρουμε κάτι; Δεν έχω ρωτήσει και τον γιατρό..επίσης!! Με το καλό τα μωράκια σου! 

Διαφημίσεις

Λοιποοοον το πινακακι μας!!!!:x(με αρκετές ελλείψεις βέβαια που θα τις συμπληρώσουμε στην πορεία) οποία κοπέλα ξέχασα,να με σχωρατε,ένα μυαλό εχουμε:-P

@Ninamc     κοριτσάκι      ΠΗΤ 31/10

@Eirini1988  αγοράκι      ΠΗΤ 31/10

@Υβόννη     κοριτσάκι     ΠΗΤ 03/11

@VDPap      αγοράκι         ΠΗΤ 03/11

@Ρούλα Γ.            ..?..        ΠΗΤ 03/11

@demifilol    κοριτσάκι      ΠΗΤ 04/11

@MumMaria  κοριτσάκι     ΠΗΤ 04/11

@Despoina Mar κοριτσάκι  ΠΗΤ 05/11

@Gogo1994      αγοράκι     ΠΗΤ 05/11   

@Evitheodorou  κοριτσάκι  ΠΗΤ 05/11

@KarMar84       κοριτσάκι   ΠΗΤ 11/11

@ΕΥΑ!         ..?..                     ΠΗΤ 14/11

@magda15   ..?..                  ΠΗΤ 17/11

@Papakι   ..?..                      ΠΗΤ 20/11

@Φραουλίνο   ..?..                ΠΗΤ 23/11

@Lady_m   ..?..                     ΠΗΤ 24/11

@InaRina   ..?..                      ΠΗΤ 28/11

@Sofaki_88   ..?..   ..?..

@mairaki   ..?..     ..?..

@fairy-mary     ..?...          ..?..

@MinakiG     ..?....    ..?..

@Stefi M   ..?..        ..?...

@Nancy Zaf      ..?...    ..?..

@Sousamaki   ..?..     ..?..

@Anna2020     ..?..        ..?..

• Μου αρέσει 11
  • Ευχαριστώ 3

Just now, rosy87 είπε:

Μακαρι γιατί δεν παλεύονται ώρες ώρες! Και κάθε μέρα ίδια ώρα.. να φανταστώ δεν κάνει να πάρουμε κάτι; Δεν έχω ρωτήσει και τον γιατρό..επίσης!! Με το καλό τα μωράκια σου! 

Εγώ έπαιρνα κάτι υποθετα ,αλλα όταν εκανα πολλούς εμετούς κ έπρεπε να γλυτωσω το νοσοκομείο εν καιρω covid.νομιζω Δ χρειάζεται να πάρεις κάτι από εδώ κ περα !ρωτησε κ τον γιατρό εάν δεν παλεύεται !προσεχε τι τρως κ δοκιμασε καραμέλες λεμόνι !υπομονη ,,,σε μια εβδομάδα το πολύ θα είσαι πολύ καλύτερα 

• Μου αρέσει 1

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Ελπίζω να μην ξέχασα καμία,αν θέλετε συμπλήρωσε στοιχεία που τυχόν ξέχασα!!! ή αν τυχόν έκανα λάθη σε φύλο ή πητ:???:

Ελπίζω να σας άρεσε!!!καλά το το κοριτσομανι δεν λέγεται!!θα ψάχνουμε γαμπρούς από άλλες ομάδες!!!χαχαχαχα

Επίσης για οποία ψυχαναγκαστικουλα θέλει να κάνει πιο σωστή στοίχιση ή ο,τι άλλο, εννοείται μπορεί!!έχω κατανόηση!! χαχααχαχα!

Να θυμόμαστε σε ποια σελίδα είναι για όταν θα θέλουμε να το επεξεργαστούμε!!!!

Ουυυυυυφ!

• Μου αρέσει 5
  • Χαχα 1

Just now, MumMaria είπε:

Ελπίζω να μην ξέχασα καμία,αν θέλετε συμπλήρωσε στοιχεία που τυχόν ξέχασα!!! ή αν τυχόν έκανα λάθη σε φύλο ή πητ:???:

Ελπίζω να σας άρεσε!!!καλά το το κοριτσομανι δεν λέγεται!!θα ψάχνουμε γαμπρούς από άλλες ομάδες!!!χαχαχαχα

Επίσης για οποία ψυχαναγκαστικουλα θέλει να κάνει πιο σωστή στοίχιση ή ο,τι άλλο, εννοείται μπορεί!!έχω κατανόηση!! χαχααχαχα!

Να θυμόμαστε σε ποια σελίδα είναι για όταν θα θέλουμε να το επεξεργαστούμε!!!!

Ουυυυυυφ!

Ένα ερωτηματικό σε εμένα δεν έβαλες !!!τυχαιο ;;;;

εισαι θεααα !!!το εκανες τελειοοο!!!!τωρα σιγά σιγά να το εμπλουτίσουμε !!!μπραβο σου !!!

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Ένα ερωτηματικό σε εμένα δεν έβαλες !!!τυχαιο ;;;;

εισαι θεααα !!!το εκανες τελειοοο!!!!τωρα σιγά σιγά να το εμπλουτίσουμε !!!μπραβο σου !!!

Άσε τα ερωτηματικά τώρα!!!τον κοριτσαρο δεν τον γλιτώνεις!!! χααχαχαχα

Just now, rosy87 είπε:

Κοπέλα μου καλώς όρισες κι εγώ μέχρι τώρα έχω αναγουλες κ μπήκα στον τέταρτο μήνα σκέψου..υπομονή κ σιγά σιγά θα εξασθενούν..συχνά γεύματα κ στεγνά όσο μπορείς (αν δεν έχεις πρόβλημα με δυσκοιλιότητα)

Αγοράκι ή κοριτσάκι περιμένεις;ξέρεις;αν θες πες μου κ πητ να σε βάλω στο πινακακι!!παίζει φακελωμα πλέον!!χαχααχα

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

Just now, MumMaria είπε:

Λοιποοοον το πινακακι μας!!!!:x(με αρκετές ελλείψεις βέβαια που θα τις συμπληρώσουμε στην πορεία) οποία κοπέλα ξέχασα,να με σχωρατε,ένα μυαλό εχουμε:-P

@Ninamc     κοριτσάκι      ΠΗΤ 31/10

@Eirini1988  αγοράκι      ΠΗΤ 31/10

@Υβόννη     κοριτσάκι     ΠΗΤ 03/11

@VDPap      αγοράκι         ΠΗΤ 03/11

@Ρούλα Γ.            ..?..        ΠΗΤ 03/11

@demifilol    κοριτσάκι      ΠΗΤ 04/11

@MumMaria  κοριτσάκι     ΠΗΤ 04/11

@Despoina Mar κοριτσάκι  ΠΗΤ 05/11

@Gogo1994      αγοράκι     ΠΗΤ 05/11   

@Evitheodorou  κοριτσάκι  ΠΗΤ 05/11

@KarMar84       κοριτσάκι   ΠΗΤ 11/11

@ΕΥΑ!         ..?..                     ΠΗΤ 14/11

@magda15   ..?..                  ΠΗΤ 17/11

@Papakι   ..?..                      ΠΗΤ 20/11

@Φραουλίνο   ..?..                ΠΗΤ 23/11

@Lady_m   ..?..                     ΠΗΤ 24/11

@InaRina   ..?..                      ΠΗΤ 28/11

@Sofaki_88   ..?..   ..?..

@mairaki   ..?..     ..?..

@fairy-mary     ..?...          ..?..

@MinakiG     ..?....    ..?..

@Stefi M   ..?..        ..?...

@Nancy Zaf      ..?...    ..?..

@Sousamaki   ..?..     ..?..

@Anna2020     ..?..        ..?..

Μα εισαιιιιι φοβερηηη

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

yRr5p2.png

Just now, MumMaria είπε:

Άσε τα ερωτηματικά τώρα!!!τον κοριτσαρο δεν τον γλιτώνεις!!! χααχαχαχα

Αποκλειεται ολα αυτά να είναι κοριτσακια !!!!που πήγαν τα αγοράκια ;;;;!!!!να δεις κάποιο κοριτσάκι σε λίγο καιρό θα μετατραπεί σε αγοράκι !!!χιχιχιχιι

φαε μερικα βρε κοπέλα μ ,δεν θα πάθεις κάτι με λίγα !

• Χαχα 2

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Αποκλειεται ολα αυτά να είναι κοριτσακια !!!!που πήγαν τα αγοράκια ;;;;!!!!να δεις κάποιο κοριτσάκι σε λίγο καιρό θα μετατραπεί σε αγοράκι !!!χιχιχιχιι

φαε μερικα βρε κοπέλα μ ,δεν θα πάθεις κάτι με λίγα !

Καλα λεει φαε φαε!

Ευχομαι να ναι γερα ολα!

Κ αν αλλαξει καποιο ας μην ειναι το δικο μ. Χαχαχαχαχα

On 1/5/2020 at 1:55 ΠΜ, Eirini1988 είπε:

Τέλεια κορίτσι μου!!! Με το καλό ο μπέμπης... Άντε να αρχίσουμε να αυξανόμαστε και οι αγορομάνες.. :wink:

Καλε εμεις εχουμε ιδια Πητ?

Τι τελειο! Αντε να δουμε κ την β επιπεδου!

Αγορι ε?

Με το καλο!

• Χαχα 2

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...