Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Sofiiii είπε:

Εγώ βάζω παντού γενικά το καστορέλαιο βοηθάει σε όλα γιατί είναι το πιο απρροφησιμο από το το δέρμα ,έβαζα στις εγκυμοσύνες γιατί δεν βάζω κρέμες και προϊόντα εμπορίου και δεν έχω ούτε γραμμουλα σημάδι τίποτα ...έχει βίντεο με μασαζακι στην περιοχή κάτω από τον αφαλό ειδικό για γονιμότητα που αιματωνει την περιοχή ...κάνω και βελονισμους επίσης όλα βοηθάνε για να ηρεμεις κιόλας 

Αααα μάλιστα ναι ναι διάβασα βοηθάει μέχρι και στις κυστες γράφουν, στην αρχή δεν το πίστευα λέω οκ πολύ τραβηγμένο.  Είδα κάποια βιντεακια αλλά δεν ήταν ξεκάθαρα, δεν κατάλαβα αν βάζουν μέσα στον αφαλό ή απλά κάνουν μασάζ γύρω γύρω 

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, Υβόννη είπε:

Δεν ειναι ολα κιλα τυπου λιπος. Ειναι πολυ και το πρηξιμο! Αν λες τωρα οτι και η παλαμη πρηστηκε, ε σκεψου. Νομιζω φευγουν γρηγορα αν προσεξεις. Εγω σκεφτομαι πριν την περιοδο που η ζυγαρια ηταν παντα παραπανω, ποσο μαλλον τωρα με το μωρακι!

Ναι εγω δν αποθηκευσα λιπος στην 1η εγκυμοσυνη. Δν ξερω τι ειναι η κυτταριτιδα η  η ραγαδα.

Το σωμα επανηλθε αμεσως

Τωρα στη 2η θα δουμε χαχαχ

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Despoina Mar said:

Εγώ μετά τ Σεπτέμβριο με τ εξωμητριο ένα παράξενο πράγμα από εκεί π ήθελα ν τρώω γλυκό έστω κ ένα σοκολατάκια τ η μέρα ,από τότε  τπτ..Δεν μ τραβάει καθόλου τ πολύ ένα προφιτερολ η λίγη μερέντα όταν μ έρθει..τ γύρισα στα αλμυρά.. Κ τ αστείο έχω σάκχαρο στα όρια ενώ δεν τρώω γλυκά.. 

Μην ανησυχεις με το σακχαρο, δεν νομιζω οτι εινα μονο θεμα διατροφης. Παντως ουτε κι εγω γενικα ειμαι των γλυκων. Τουλαχιστον εισαι τυχερη που τωρα που πρεπει να προσεχεις λιγο τη ζαχαρη δεν σε νοιαζει κιολας να την τρως!

• Μου αρέσει 1

oz5Vp2.png

Just now, Despoina Mar είπε:

Κ η κουμπάρα μ κ στ 1ο κ στ 2ο τώρα τρώει κάθε μέρα γλυκά κ τ σάκχαρο της τέλειο χαχα ίσως είναι επειδή πριν δεν έπινα σχεδόν καθόλου νερό.. με τις αναγούλες όμως τ ζητούσα απεγνωσμένα κ τώρα πίνω όσο μπορώ μπας κ βοηθησει

Πινε πινε νερο φουλ! Κ ισως και λγο παγωτο.

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

Just now, Gogo1994 είπε:

Αα τι καλά.αποτομα μου τα λέτε κορίτσια μου χαχαχ

Εγώ η αλήθεια είναι ότι μόνο κοιλιά είχα στον γιο μου.πουθενα άλλου δεν έβαλα,ούτε πρηξιματα είχα που πολλές κοπέλες έχουν.αλλα πιστεύω έχει να κάνει κ με τον διαβήτη κύησης που προσεχα ακραία τι έτρωγα.παρε εσύ 40αρι να είσαι καλυμμένη μωρέ!!!χαχαχα,καλύτερα λίγο πιο χαλαρό παρά να σε σφίγγει.

Just now, Υβόννη είπε:

Τωρα διαβασα και το δικο σου με τη γιαγια αλλα ειχες πει ηδη τα κιλα σου και ειχα ηδη κλαψει χαχαχα!

Αχαχαχααχααχα!!!σε καλό να μας βγει!!!!ο άντρας μου μία με βλέπει με δάκρυα την άλλη να χασκογελαω,θα πιστεύει ότι το χασα!!!

Just now, Υβόννη είπε:

Πατουσα; ΑΛλαζεις και νουμερο στο παπουτσι; Κατι εχω ακουσει αλλα δεν το ειχα αναλυσει και ιδιαιτερα

καλα εδω να δεις γελιο που μου ειπε η γιατρος την προηγουμενη βδομαδα αν γινεται να τρωω λιγο παραπανω χαχαχαχαχα! Νομιζω την κοιταξα καπως ετσι :confused::confused: γιατι πρωτη φορα το ακουω αυτο στη ζωη μου χαχαχα! Επειδη εχασα λιγο με τις αναγουλες αυτη νομιζε μηπως κανω ακομη διαιτα, γιατι ηξερε που εκανα περισυ διατροφη αλλα και παλι μου ειπαν να φαω!!!!! Το κραταω σαν ατακα φυλαχτο για τις δυσκολες επικριτικες μερες που θα ερθουν!

Χααχαχαχαχα!!!εγώ φορούσα προ υιού 39 κ τώρα φοράω 40 πάντως!!αφού λέω μην πάρω κάνα παπούτσι,γιατί αν είναι μετά την κόρη να παω 41 ,μην πετάω τζάμπα λεφτά.

Just now, Ninamc είπε:

Χαχαχαχα  αυτα αποτομα ερχονται. Στην 1η προσεχα πολυ και πηρα 10. Μα τα 3 τελευτ τα πηρα αναμεσα στν 7ο ως τν 9ο. Εκει ηρθε ολο το φουσκωμα. Βλεπω φωτο μ και δν με αναγνωριζω.

Γεματη μαγουλα.

Κιλα 53. 63 στη γεννα,

Κ 53 παλι στις 40 μερες. Λογω θηλασμου κ οτι δν περνουσα κ πλ καλα, δν ειχα βοηθεια.

Ε εντάξει τίποτα δεν πήρες,κι εγώ 8 κιλά αλλά γλυκό με κιάλια το έβλεπα 54 ξεκίνησα,62 γέννησα στις δέκα μέρες πάλι 54,γέννησα κ 4 κιλα παλικάρι βέβαια!!!!βέβαια το σώμα επανήλθε μετά από καιρό,βασικά λίγο πριν ξαναμεινω έγκυος!!στους 5 μήνες μετά δλδ!!

Α παγωτό ζητάω τώρα Κολασμένα τ ν πω θ φανεί στ καμπύλη ζαχαρουυ:roll:

Κοίτα εγώ που το πέρασα με τον διαβήτη θα σου πω ,να τρως γλυκά μεν αλλά περιορισμένα.δεν είμαι της άποψης φάε ο,,τι τραβάει η όρεξη σου γιατί μετά το ζόρι είναι μεγαλύτερο.εννοω πιο πολύ από ψυχολογικής πλευράς,να σκέφτεσαι αν είναι καλά το μωρό,αν επηρεάστηκε από αυτό,να τρυπιεσαι 4 κ 5 φορές την μέρα,γενικά δεν είναι ευχάριστο.εννοειται οπως λέει κ η Υβόννη ο διαβήτης μπορεί να εμφανιστεί ούτως η αλλως ανεξάρτητου διατροφής αλλά δεν είναι κ ο,τι καλύτερο τα γλυκά.εγω έτρωγα διχως μέτρο,έχουμε ζαχαροπλαστείο απέναντι κ έτρωγα σιριοπιαστα με το κιλό,δεν έβαζα κ κιλά κ το ζάχαρο μου ποτέ δεν ξεπερνούσε το 80 στις μηνιαίες εξετάσεις.ωσπου στην καμπύλη είδαμε κάτι τιμές,εγκεφαλικό,όλες παθολογικές.

Δεν τα λέω αυτά για να φοβισω κάποια κοπέλα ,απλά επειδή το πέρασα κ μάλιστα πρόσφατα χωρίς να έχω κανένα ιστορικό ή κληρονομικότητα,είπα να το πω.ακομα κ σε αυτήν την εγκυμοσύνη θα το φάω το γλυκάκι μου αλλά πολύ συγκρατημένα κ σπάνια.μην στερειστε τίποτα αλλά μην υπερβάλετε κιόλας !;-)

• Μου αρέσει 3

Γ ριλαξ η καρεκλάκι φαγητού τ προτιμησατε;;;;κάνω έρευνα δειλά δειλά γ ν ξέρω τ ν πάρω μετά τ β επιπεδου

Ρηλαξ λορελι swing stars

Και καθισμα φγτου το αθανατο ανυπερβλητο ικεα antilop με δισκο κ ολα τα αξεσουαρ.

Αθανατα ολα χαχαχα

Θα τα εχει κ το 2ο.

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Γ ριλαξ η καρεκλάκι φαγητού τ προτιμησατε;;;;κάνω έρευνα δειλά δειλά γ ν ξέρω τ ν πάρω μετά τ β επιπεδου

Καρεκλακι μας πήρανε της chicco ένα πολυεργαλειο ας το πω,μας βολεύει ,το χρησιμοποιούμε κ για να κάθεται ,ακομα κ να κοιμηθεί έχει τύχει εκεί .μεταξυ μας άμα δεν ήταν δώρο,θα έδινα λεφτά μόνο για καρεκλακι ικεα,ωραιότατο.το έχω δει σε φίλη. Ριλαξ είχαμε της chicco ,δεν του άρεσε,δεν καθότανε με τίποτα κ πιάνεται το πόδι σου κούνα κουνά,ώσπου πηραμε της babymoov,το συστήνω ανεπιφύλακτα.ακριβουτσικο αλλα το κάναμε απόσβεση κ θα το χρησιμοποιήσει κ το δεύτερο μωρό.δεν το έχουμε ξεστησει γιατί πίνει ακόμα εκεί το βραδινό του γάλα.κουνιεται μόνο του αριστερά,δεξιά ή πάνω κάτω, ή μόνο στην δόνηση,έχει πολύ καλό στρώματα κι, πολλές κλίσεις,τελείως ξάπλα,πιο σηκωμένο κ ακόμα πιο,έχει μουσική ή ήχους της φύσης ή κύματα κ διάφορα άλλα.εμας σε δύο λεπτά κοιμόταν εκεί κ καθότανε με τις ώρες όταν γκρινιαζε,έπαιζε με τα παιχνιδάκια πάνω από το κεφάλι του που είχε κ έπινε το γάλα!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Just now, ΕΥΑ! είπε:

Στην αρχη που θα κοιμαται στο δωματιο μας τι προτεινετε; Λικνο η παρκοκρεββατο;εχω δει παρκοκρεββατο δυο επιπεδων αλλα δεν ξερω τι θα βολευει καλυτερα 

Εμείς ειχαμε ένα λίκνο κρεβατάκι που κατεβαίνει η μία του πλευρά κ ενώνεται με το κρεβάτι μας.με βόλεψε πολύ κ στον θηλασμό κ να τον ελέγχω χωρίς να σηκώνομαι καθόλου.απλα είναι για μέχρι 6 μηνών.(δεν χωρούσε κ κάτι άλλο στην κρεβατοκαμαρα μας)μετα τον βάλαμε κρεβάτι κούνια από ικεα στο δωμάτιο του.εχουμε κ ένα πάρκο κρεβάτι στο σαλόνι που παίζει κ που το χρησιμοποιούμε σε ταξίδια/διακοπές.μαζευεται εύκολα κ χωράει σε μια σακούλα.

• Μου αρέσει 1

Just now, ΕΥΑ! είπε:

Στην αρχη που θα κοιμαται στο δωματιο μας τι προτεινετε; Λικνο η παρκοκρεββατο;εχω δει παρκοκρεββατο δυο επιπεδων αλλα δεν ξερω τι θα βολευει καλυτερα 

Εγώ είχα λίκνο στην αρχή ,με βόλεψε Γτ τον εβλεπα καλύτερα !κ όπως είπε κ η Μαρία κατέβαινε η μια πλευρά !κυριως τις πρώτες μέρες ,δεν κοιμάσαι και ελέγχεις κάθε λίγο κ λιγάκι εάν αναπνέει !(εγώ τουλάχιστον είμαι η τρελή ,δεν ξέρω οι άλλες μανούλες )

το παρκοκρεβατο μου χρειάστηκε σε όλες τις διακοπές μας !Ήταν πολύ εύχρηστο κ πρακτικό !το υπόλοιπο διάστημα το είχα στην γιαγια του για να κοιμάται εκεί ως κρεβάτι !

• Μου αρέσει 2

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Αρα λικνο στην αρχη,εκλεισε χαχα! Ειναι τοσα πολλα που υπαρχουν κ δεν θελω να παρω αχρηστα αλλα ουτε κ να γεμισω το σπιτι με αντικειμενα που δεν θα χρειαστουν.ενα αλλο που με φοβιζει σαν ιδεα ειναι το μπανιο τον πρωτο καιρο. κοιταζω διαφορες μπανιεριτσες αλλα θα τις δω κ απο κοντα τους επομενους μηνες γιατι εχουμε ακομα καιρο για αυτες τις αγορες. μια φιλη μου το κρατουσε με το ενα χερι κ το επλενε αλλα φοβαμαι τοσο πολυ μονο που το σκεφτομαι θα ηθελα κατι πιο σταθερο.

• Μου αρέσει 1

oru1p3.png

Just now, demifilol είπε:

Εγώ είχα λίκνο στην αρχή ,με βόλεψε Γτ τον εβλεπα καλύτερα !κ όπως είπε κ η Μαρία κατέβαινε η μια πλευρά !κυριως τις πρώτες μέρες ,δεν κοιμάσαι και ελέγχεις κάθε λίγο κ λιγάκι εάν αναπνέει !(εγώ τουλάχιστον είμαι η τρελή ,δεν ξέρω οι άλλες μανούλες )

το παρκοκρεβατο μου χρειάστηκε σε όλες τις διακοπές μας !Ήταν πολύ εύχρηστο κ πρακτικό !το υπόλοιπο διάστημα το είχα στην γιαγια του για να κοιμάται εκεί ως κρεβάτι !

Κι εγώ ακριβώς το ίδιο...χαχααχα!κάποιες φορές τον κουνούσα κ λιγάκι για να σιγουρευτώ ότι είναι καλά!!!χαχαχαα

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...