Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, Gogo1994 είπε:

Στον ένατο φουσκώνουν κ ποδαράκια ε; Χαχχαα να ξέρω τι με περιμένει ρε παιδί μου

Ολα φουσκωνουν.

Ολα. Προσωπο, κοιλια στηθος,ποδια,χερια

Ακομα κ η παλαμη.αδιανοητο να φορεσεις μεχρι κ το μονοπετρο η την βερα

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και εκει που διαβαζω τι λεει το Δεσποινακι @Despoina Marκαι ενα δακρυ παει να κυλησει, διαβαζω τα κιλα σας και κλαιω χειροτερα! Τί νουμερα ειναι αυτα αγαπουλες μου; 56 κιλα πρεπει να ημουν στο Δημοτικο χαχαχαχαχα!!!!

• Χαχα 6

oz5Vp2.png

Just now, Ninamc είπε:

Ολα φουσκωνουν.

Αα τι καλά.αποτομα μου τα λέτε κορίτσια μου χαχαχ

• Χαχα 1

yRr5p2.png

Just now, Υβόννη είπε:

Τωρα διαβασα και το δικο σου με τη γιαγια αλλα ειχες πει ηδη τα κιλα σου και ειχα ηδη κλαψει χαχαχα!

Χαχαχα να σου πω κ το άλλο το αστείο εγώ λοιπόν ξεκίνησα από 62.5 κ έχω πάρει ένα κιλακι.ωραια;

Ο γιατρός λοιπον προχθές με ζύγιζε με γεμάτη κύστη έτοιμη να κατουρηθω εντελώς με τόση αναμονη κ έλεγε η ζυγαριά 64 και βάλε 

Κ μου λέει ξεκίνησες από 61 κ έχεις πάει 64 κάτι μια χαρά μπράβο προσέχεις.εγω πότε δε του είπα 61 χαχαχα κ μου είπε κ μια χαρά ενώ έχω πάρει μόνο ένα αλλά είχα τόσο άγχος να προχωρήσει στις μετρήσεις που δε του απαντούσα τίποτα μετά τα σκεφτόμουν

• Χαχα 3

yRr5p2.png

Διαφημίσεις

Just now, Ninamc said:

Ολα φουσκωνουν.

Πατουσα; ΑΛλαζεις και νουμερο στο παπουτσι; Κατι εχω ακουσει αλλα δεν το ειχα αναλυσει και ιδιαιτερα

Just now, Gogo1994 said:

Χαχαχα να σου πω κ το άλλο το αστείο εγώ λοιπόν ξεκίνησα από 62.5 κ έχω πάρει ένα κιλακι.ωραια;

Ο γιατρός λοιπον προχθές με ζύγιζε με γεμάτη κύστη έτοιμη να κατουρηθω εντελώς με τόση αναμονη κ έλεγε η ζυγαριά 64 και βάλε 

Κ μου λέει ξεκίνησες από 61 κ έχεις πάει 64 κάτι μια χαρά μπράβο προσέχεις.εγω πότε δε του είπα 61 χαχαχα κ μου είπε κ μια χαρά ενώ έχω πάρει μόνο ένα αλλά είχα τόσο άγχος να προχωρήσει στις μετρήσεις που δε του απαντούσα τίποτα μετά τα σκεφτόμουν

καλα εδω να δεις γελιο που μου ειπε η γιατρος την προηγουμενη βδομαδα αν γινεται να τρωω λιγο παραπανω χαχαχαχαχα! Νομιζω την κοιταξα καπως ετσι :confused::confused: γιατι πρωτη φορα το ακουω αυτο στη ζωη μου χαχαχα! Επειδη εχασα λιγο με τις αναγουλες αυτη νομιζε μηπως κανω ακομη διαιτα, γιατι ηξερε που εκανα περισυ διατροφη αλλα και παλι μου ειπαν να φαω!!!!! Το κραταω σαν ατακα φυλαχτο για τις δυσκολες επικριτικες μερες που θα ερθουν!

• Μου αρέσει 1

oz5Vp2.png

Just now, Υβόννη είπε:

Πατουσα; ΑΛλαζεις και νουμερο στο παπουτσι; Κατι εχω ακουσει αλλα δεν το ειχα αναλυσει και ιδιαιτερα

καλα εδω να δεις γελιο που μου ειπε η γιατρος την προηγουμενη βδομαδα αν γινεται να τρωω λιγο παραπανω χαχαχαχαχα! Νομιζω την κοιταξα καπως ετσι :confused::confused: γιατι πρωτη φορα το ακουω αυτο στη ζωη μου χαχαχα! Επειδη εχασα λιγο με τις αναγουλες αυτη νομιζε μηπως κανω ακομη διαιτα, γιατι ηξερε που εκανα περισυ διατροφη αλλα και παλι μου ειπαν να φαω!!!!! Το κραταω σαν ατακα φυλαχτο για τις δυσκολες επικριτικες μερες που θα ερθουν!

Κάλε οπότε έχεις γλυκάκι μπροστά σου να το σκέφτεσαι και να λες χμ τι πειραζει ας φάω αφού πρεπει κ με πιεζουν

• Χαχα 1

yRr5p2.png

Just now, Gogo1994 είπε:

Αα τι καλά.αποτομα μου τα λέτε κορίτσια μου χαχαχ

Χαχαχαχα  αυτα αποτομα ερχονται. Στην 1η προσεχα πολυ και πηρα 10. Μα τα 3 τελευτ τα πηρα αναμεσα στν 7ο ως τν 9ο. Εκει ηρθε ολο το φουσκωμα. Βλεπω φωτο μ και δν με αναγνωριζω.

Γεματη μαγουλα.

Κιλα 53. 63 στη γεννα,

Κ 53 παλι στις 40 μερες. Λογω θηλασμου κ οτι δν περνουσα κ πλ καλα, δν ειχα βοηθεια.

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Εγώ μετά τ Σεπτέμβριο με τ εξωμητριο ένα παράξενο πράγμα από εκεί π ήθελα ν τρώω γλυκό έστω κ ένα σοκολατάκια τ η μέρα ,από τότε  τπτ..Δεν μ τραβάει καθόλου τ πολύ ένα προφιτερολ η λίγη μερέντα όταν μ έρθει..τ γύρισα στα αλμυρά.. Κ τ αστείο έχω σάκχαρο στα όρια ενώ δεν τρώω γλυκά.. 

k1S4p3.png

Just now, Υβόννη είπε:

Εγω δν αλλαξα, μα ηταν κ χειμωνας.φορουσα αθλητικα. Τωρα που θα περασουμε κ απο Αυγουστο θα δειξει χαχαχα

Παντως εχω ακουσει γυναικες να το λενε.

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

Just now, Ninamc είπε:

Χαχαχαχα  αυτα αποτομα ερχονται. Στην 1η προσεχα πολυ και πηρα 10. Μα τα 3 τελευτ τα πηρα αναμεσα στν 7ο ως τν 9ο. Εκει ηρθε ολο το φουσκωμα. Βλεπω φωτο μ και δν με αναγνωριζω.

Γεματη μαγουλα.

Κιλα 53. 63 στη γεννα,

Κ 53 παλι στις 40 μερες. Λογω θηλασμου κ οτι δν περνουσα κ πλ καλα, δν ειχα βοηθεια.

Α καλό που τα έχασες μπράβο.καο εγώ λέω μετά κατευθείαν διατροφολόγο να φύγουν όσο πιο γρήγορα γίνεται

yRr5p2.png

Just now, Despoina Mar είπε:

Εγώ μετά τ Σεπτέμβριο με τ εξωμητριο ένα παράξενο πράγμα από εκεί π ήθελα ν τρώω γλυκό έστω κ ένα σοκολατάκια τ η μέρα ,από τότε  τπτ..Δεν μ τραβάει καθόλου τ πολύ ένα προφιτερολ η λίγη μερέντα όταν μ έρθει..τ γύρισα στα αλμυρά.. Κ τ αστείο έχω σάκχαρο στα όρια ενώ δεν τρώω γλυκά.. 

Κριμα. Χβχχαχα 

Εγω σακχαρο τελειο κ σαβουριαζω ολη μερα γλυκα.

Η μανα μ οταν με γεννησε πρεπει να σταζα μελι ενα πραγμα. Χαχαχαχα

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc said:

Γεματη μαγουλα.

Κιλα 53. 63 στη γεννα,

Δεν ειναι ολα κιλα τυπου λιπος. Ειναι πολυ και το πρηξιμο! Αν λες τωρα οτι και η παλαμη πρηστηκε, ε σκεψου. Νομιζω φευγουν γρηγορα αν προσεξεις. Εγω σκεφτομαι πριν την περιοδο που η ζυγαρια ηταν παντα παραπανω, ποσο μαλλον τωρα με το μωρακι!

• Μου αρέσει 1

oz5Vp2.png

Just now, Gogo1994 είπε:

Α καλό που τα έχασες μπράβο.καο εγώ λέω μετά κατευθείαν διατροφολόγο να φύγουν όσο πιο γρήγορα γίνεται

Καλα θα κανεις

Ταα κιλα δν ειναι να μενουν.

Γιατι οσο μενουν πανω μας

Μετα αρνουνται να φυγουν.

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Κριμα. Χβχχαχα 

Εγω σακχαρο τελειο κ σαβουριαζω ολη μερα γλυκα.

Η μανα μ οταν με γεννησε πρεπει να σταζα μελι ενα πραγμα. Χαχαχαχα

Κ η κουμπάρα μ κ στ 1ο κ στ 2ο τώρα τρώει κάθε μέρα γλυκά κ τ σάκχαρο της τέλειο χαχα ίσως είναι επειδή πριν δεν έπινα σχεδόν καθόλου νερό.. με τις αναγούλες όμως τ ζητούσα απεγνωσμένα κ τώρα πίνω όσο μπορώ μπας κ βοηθησει

k1S4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...