Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλησπέρα, σήμερα ενώ ήμασταν σ ένα ταβερνάκι γνώρισα μια γιατρό και με μίλησε για το καστορελαιο και τα οφέλη του στο να βάζουμε 2 σταγόνες στον ομφάλο μας ,μπήκα ίντερνετ και όντως ισχύουν αυτά που μ είπε (ισχύουν με βάση αυτά που γραφουνε) το εχει ξανακούσει καμία σας αυτό? 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, Υβόννη είπε:

Κλαιω τωρα με τον παππου και τη γιαγια που εμεινε μιση...Κι εμενα το ιδιο οταν τον εχασε. Παντρευτηκαν απο ερωτα οι παππουδες μου και για μενα ειναι το προτυπο ζευγαριου στο πώς ειχαν την οικογενεια τους και αυτο το προτυπο κρατησα και οχι των γονιων μου. Αχ αντε να τελειωνει η καραντινα να δουμε της γιαγιουλες μας!!!!

Εγω δεν τους ειχα πει ποτε οτι ειχαμε θεμα υπογονιμοτητας, γιατι δεν ηθελα να στεναχωρηθουν. Ουτε για την εξωσωματικη, για να μην αγχωθουν. Οποτε δεν ηξεραν οτι θελουμε μωρακι. Και επειδη 7 χρονια γαμου κλεινουμε το Σεπτεμβρη και δεν τα λες και λιγα, νομιζαν οτι δε θελουμε. Με πιανει η μαμα μου με τη γιαγια το καλοκαιρι και μου λενε "κοριτσακι μου εμεις φταιμε που φοβασαι να κανεις παιδι επειδη η δικη μας οικογενεια ηταν περιεργη".  Πού να ηξεραν οτι εγω εμαθα να αγαπαω τοσο το θεσμο της οικογενειας χαρη σε εκεινες! Και τωρα να το και το μωρακι πρωτα ο Θεος!!

Θες να με ξετιναξεις στο κλάμα σήμερα ε;;;;κι εγώ αυτούς είχα πρότυπο κ αυτοί ουσιαστικά με μαγαλωσαν,η μαμά μου δουλευε κ άπειρες ώρες,ο μπαμπάς εξωτερικό.μεγαλη αδυναμία.εγω στην γιαγιά μου είχα πει την μια παλινδρομη γιατί τους είχα ανακοινώσει εγκυμοσύνη ε κ μετά έπρεπε να τους το πάρω πίσω,για αυτό κ τώρα δεν βιαστηκα.οταν της το είπα μου είπε όταν γεννήσεις θα έρθω στην κλινική που σκέψου η γιαγιά μου δεν βγαίνει τα τελευταία χρόνια ούτε στην εκκλησία που είναι δίπλα από το σπιτι (πιστεύει πάρα πολύ) γιατί δεν μπορεί να περπατήσει.κι όμως ήρθε.αφου η μάνα μου της έλεγε να κάτσει στα αυγά της κ ότι θα έρθουμε εμείς με το μωρό κ η γιαγιά μου απαντούσε αν δεν με πάρετε μαζί σας,θα πάρω λεωφορείο κ θα έρθω!!!χααχαχα!!

Just now, Ninamc είπε:

Καλε κοριτσι η αγορι μας εχει μπερδεψει!

Εγω ειχα μεινει στο 

Κοριτσι.

Αγορι.

Τωρα εγινε κοριτσι?

Χαχαχαχαχαχα θα τρελαθω

Κορίτσι περιμένω κατά 85-90% μας το είπε από την αρχή.αν με βλέπεις να αναφέρω συχνά αγόρι,αναφέρομαι σε ιστορίες με τον γιο μου που μάλλον μιλάω πολύ για αυτόν απ'ότι έχω καταλάβει!!ουπς!!χααχαχα

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, MumMaria said:

Θες να με ξετιναξεις στο κλάμα σήμερα ε;;;;κι εγώ αυτούς είχα πρότυπο κ αυτοί ουσιαστικά με μαγαλωσαν,η μαμά μου δουλευε κ άπειρες ώρες,ο μπαμπάς εξωτερικό.μεγαλη αδυναμία.εγω στην γιαγιά μου είχα πει την μια παλινδρομη γιατί τους είχα ανακοινώσει εγκυμοσύνη ε κ μετά έπρεπε να τους το πάρω πίσω,για αυτό κ τώρα δεν βιαστηκα.οταν της το είπα μου είπε όταν γεννήσεις θα έρθω στην κλινική που σκέψου η γιαγιά μου δεν βγαίνει τα τελευταία χρόνια ούτε στην εκκλησία που είναι δίπλα από το σπιτι (πιστεύει πάρα πολύ) γιατί δεν μπορεί να περπατήσει.κι όμως ήρθε.αφου η μάνα μου της έλεγε να κάτσει στα αυγά της κ ότι θα έρθουμε εμείς με το μωρό κ η γιαγιά μου απαντούσε αν δεν με πάρετε μαζί σας,θα πάρω λεωφορείο κ θα έρθω!!!χααχαχα!!

Κλαμα παλι τωρα κι εγω!!!! Λοιπον σταματαω το θεμα γιαγια το υποσχομαι!!!! Γι'αυτο το σχολιασα πριν που ηρθε η γιαγια σου! ΕΙμαι σιγουρη ηταν μεγαλος σωματικος αθλος...Κι εμενα λεει θα ερθει με το αεροπλανο! Δε θα την αφησω εννοειται αλλα της εχω υποσχεθει αν ολα ειναι καλα πρωτα ο Θεος μολις πει οκ ο παιδιατρος οτι θα της το φερω να το δει! Γερες να ειναι μεχρο το τελος ευχομαι και να τις εχουμε κοντα μας οσο πιο πολλα χρονια γινεται!!!

• Μου αρέσει 1

oz5Vp2.png

Just now, MumMaria είπε:

Κορίτσι περιμένω κατά 85-90% μας το είπε από την αρχή.αν με βλέπεις να αναφέρω συχνά αγόρι,αναφέρομαι σε ιστορίες με τον γιο μου που μάλλον μιλάω πολύ για αυτόν απ'ότι έχω καταλάβει!!ουπς!!χααχαχα

Α! Θυμαμαι καποια που ελεγε για γιο. Κ εχει ηδη ενα γιο ακομα.

Θα σε μπερδεψα .μη με παρεξηγεις δν προλαβαινω να τα δβζω ολα. Χαχα

Να σ πω στην αυχενικη ειπαν για κοριτσι ε?

Ξαναπηγες γιατρο?

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Α! Θυμαμαι καποια που ελεγε για γιο. Κ εχει ηδη ενα γιο ακομα.

Θα σε μπερδεψα .μη με παρεξηγεις δν προλαβαινω να τα δβζω ολα. Χαχα

Να σ πω στην αυχενικη ειπαν για κοριτσι ε?

Ξαναπηγες γιατρο?

Όχι δεν έχω ξαναπάει.περιμενω κάνα 2 βδομαδο ακόμα.ναι στην αυχενική μου το είπαν.εκανα κ την nipt αλλά και αυτη αργεί να βγει.:-?

Just now, MumMaria είπε:

Όχι δεν έχω ξαναπάει.περιμενω κάνα 2 βδομαδο ακόμα.ναι στην αυχενική μου το είπαν.εκανα κ την nipt αλλά και αυτη αργεί να βγει.:-?

Καλα αποτελεσματα κ Με το καλο! Ευχομαι να πανε ολα καλα.

Εγω Θεου θελοντος την Τεταρτη θα παω στν γιατρο μ, και περιμενω να μου επιβεβαιωσει το φυλο. Αγωνιω 

Χαχαχαχαχ

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

Just now, Ninamc είπε:

Καλα αποτελεσματα κ Με το καλο! Ευχομαι να πανε ολα καλα.

Εγω Θεου θελοντος την Τεταρτη θα παω στν γιατρο μ, και περιμενω να μου επιβεβαιωσει το φυλο. Αγωνιω 

Χαχαχαχαχ

Κι εσένα κοριτσάκι σου είπαν στην αυχενική;;κ έχεις ένα αγοράκι απ'ότι βλέπω κ στο τικερ σου ε;

Άντε να έχεις μια καλή εξέταση,γερό παιδάκι κ αν το θέλεις κοράκλα!!χαχαα

Just now, MumMaria είπε:

Κι εσένα κοριτσάκι σου είπαν στην αυχενική;;κ έχεις ένα αγοράκι απ'ότι βλέπω κ στο τικερ σου ε;

Άντε να έχεις μια καλή εξέταση,γερό παιδάκι κ αν το θέλεις κοράκλα!!χαχαα

Μακαρι να ναι κορακλα!

Ναι κοριτσακι μα να μη το δεσουμε κ κομπο χαχαχα.

Περιμενω πως κ πως σου λεω!χαχα

Ναι εναν γιο 14 μηνων σε λιγες μερες. 

Σ ευχαριστω!

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Gogo1994 είπε:

Σήμερα με έχει πιάσει μια τρομερή διάθεση για ψωνιααα.κολαν θέλω και Nike παπούτσια και εσπαντριγιες κ παρηγγειλα κ τσαντουλα γιατί μαμά μου την ειρήνη που γιορτάζει τη τρίτη

Χαχα κ εγώ πέρα από τ κολάν κ τ σουτιέν π πήρα..πήρα πλατφόρμες κ εσπαντριγιες ανοιχτές από πισω κ 2 φορεματακια

k1S4p3.png

Just now, Υβόννη είπε:

Κλαιω τωρα με τον παππου και τη γιαγια που εμεινε μιση...Κι εμενα το ιδιο οταν τον εχασε. Παντρευτηκαν απο ερωτα οι παππουδες μου και για μενα ειναι το προτυπο ζευγαριου στο πώς ειχαν την οικογενεια τους και αυτο το προτυπο κρατησα και οχι των γονιων μου. Αχ αντε να τελειωνει η καραντινα να δουμε της γιαγιουλες μας!!!!

Εγω δεν τους ειχα πει ποτε οτι ειχαμε θεμα υπογονιμοτητας, γιατι δεν ηθελα να στεναχωρηθουν. Ουτε για την εξωσωματικη, για να μην αγχωθουν. Οποτε δεν ηξεραν οτι θελουμε μωρακι. Και επειδη 7 χρονια γαμου κλεινουμε το Σεπτεμβρη και δεν τα λες και λιγα, νομιζαν οτι δε θελουμε. Με πιανει η μαμα μου με τη γιαγια το καλοκαιρι και μου λενε "κοριτσακι μου εμεις φταιμε που φοβασαι να κανεις παιδι επειδη η δικη μας οικογενεια ηταν περιεργη".  Πού να ηξεραν οτι εγω εμαθα να αγαπαω τοσο το θεσμο της οικογενειας χαρη σε εκεινες! Και τωρα να το και το μωρακι πρωτα ο Θεος!!

Αχ ρε γαμωτο με πεθανετε με τους παππούδες και τις γιαγιάδες εγώ έχω τώρα 2 παππούδες κ οι 2  είναι 92 χρονών..με τ ένα ζευγάρι ήμασταν πάντα πιο κοντά κ τρώγαμε κάθε Κυριακή κ οι γονείς μ γενικά τους πρόσεχαν κ ακόμα κ τώρα.. πριν 1 χρόνο π έφυγε η γιαγιά η μαμά μ είδε ένα όνειρο η γιαγιά ν ετοιμάζει βαλίτσα κ να τη λέει έρχεται τ μωρό.. βέβαια μετά έπαθα τ εξωμητριο αλλά μπορεί ν ήταν κ σημάδι.. Επίσης ο άντρας μ κ η κουμπάρα μ επειδή έχουν πολύ λίγες σχέσεις μ τους γονείς τους είναι απίστευτοι χαρακτήρες.. Κ πιστευω ότι αυτό π σ λείπει από τους γονείς σ μετά τ δίνεις απλόχερα στ δική σ οικογένειά.. κλαψ κλαψ-_-

• Μου αρέσει 1

k1S4p3.png

Διαφημίσεις

Εγώ τους έχω χάσει κ τους παππούδες κ τις γιαγιάδες μου.τις γιαγιουλες μου πριν 8 χρόνια κ κοντά η μία με την άλλη.Με τη μια ζούσαμε όλοι μαζί στο σπίτι.Κοριτσια μια μέρα πριν αρχίσω πανελλήνιες έφυγε.το σοκ μου μεγάλο.πολυ δέσιμο.καο όταν την είδα στον ύπνο μου τις προάλλες μετά από καιρό μου άρεσε πολύ κ η έννοια μου ήταν στον ύπνο μου να της πω για το μωρό...θα ήθελα να τα βλέπει όλα αυτα

• Μου αρέσει 2
  • Λυπημένη/-ος 3

yRr5p2.png

Just now, Gogo1994 είπε:

Μαράκι @MumMariaστο ASOS τα νούμερα πως είναι; Πχ στο hm Jean παντελόνι βάζω 40 να πάρω κολάν 38 από το ASOS;

Λοιπόν εγώ ύψος 1.72 και κιλά 54-56 φοράω small-extra smll έπαιρνα κολάν 34-36 από άσος.τωρα για εγκυμοσύνη γιατί κ στα πόδια δεν θέλω να είναι σφικτό παίρνω 38.αρα άμα είσαι στο small-medium θα σου έλεγα 38 κι εσένα.ειναι κ κολάν έχει ελαστικότητα.το λάστιχο στην κοιλιά δεν σε σφίγγει γιατί φτάνει κάτω από το στήθος σκέψου.την καλύπτει όλη την κοιλουμπα.εμενα με βολεψαν πάντως.

Just now, MumMaria είπε:

Λοιπόν εγώ ύψος 1.72 και κιλά 54-56 φοράω small-extra smll έπαιρνα κολάν 34-36 από άσος.τωρα για εγκυμοσύνη γιατί κ στα πόδια δεν θέλω να είναι σφικτό παίρνω 38.αρα άμα είσαι στο small-medium θα σου έλεγα 38 κι εσένα.ειναι κ κολάν έχει ελαστικότητα.το λάστιχο στην κοιλιά δεν σε σφίγγει γιατί φτάνει κάτω από το στήθος σκέψου.την καλύπτει όλη την κοιλουμπα.εμενα με βολεψαν πάντως.

Εγώ τώρα είμαι 63.5 και ύψος 1.60 τα πόδια μου όμως δεν έχουν αλλάξει ακόμα μόνο περιφέρεια κ κοιλίτσα γενικά του medium είμαι

yRr5p2.png

Just now, Despoina Mar είπε:

Αχ ρε γαμωτο με πεθανετε με τους παππούδες και τις γιαγιάδες εγώ έχω τώρα 2 παππούδες κ οι 2  είναι 92 χρονών..με τ ένα ζευγάρι ήμασταν πάντα πιο κοντά κ τρώγαμε κάθε Κυριακή κ οι γονείς μ γενικά τους πρόσεχαν κ ακόμα κ τώρα.. πριν 1 χρόνο π έφυγε η γιαγιά η μαμά μ είδε ένα όνειρο η γιαγιά ν ετοιμάζει βαλίτσα κ να τη λέει έρχεται τ μωρό.. βέβαια μετά έπαθα τ εξωμητριο αλλά μπορεί ν ήταν κ σημάδι.. Επίσης ο άντρας μ κ η κουμπάρα μ επειδή έχουν πολύ λίγες σχέσεις μ τους γονείς τους είναι απίστευτοι χαρακτήρες.. Κ πιστευω ότι αυτό π σ λείπει από τους γονείς σ μετά τ δίνεις απλόχερα στ δική σ οικογένειά.. κλαψ κλαψ-_-

Φτααανει,δεν μπορώ άλλο συγκίνηση...

Πείτε καλύτερα για σουτιέν κ φορεματακια!!!χαχαχα

Just now, Gogo1994 είπε:

Εγώ τώρα είμαι 63.5 και ύψος 1.60 τα πόδια μου όμως δεν έχουν αλλάξει ακόμα μόνο περιφέρεια κ κοιλίτσα γενικά του medium είμαι

Ρε συ αναλόγως πώς τα φοράς κ τα κολάν,αν δεν σε πειράζει να έχει κ καμία σουριτσα στα πόδια,πάρε κ 40αρι να σε βγάλει κ μέχρι ένατο μήνα.αλλιως 38

• Χαχα 1

Just now, MumMaria είπε:

Φτααανει,δεν μπορώ άλλο συγκίνηση...

Πείτε καλύτερα για σουτιέν κ φορεματακια!!!χαχαχα

Ρε συ αναλόγως πώς τα φοράς κ τα κολάν,αν δεν σε πειράζει να έχει κ καμία σουριτσα στα πόδια,πάρε κ 40αρι να σε βγάλει κ μέχρι ένατο μήνα.αλλιως 38

Στον ένατο φουσκώνουν κ ποδαράκια ε; Χαχχαα να ξέρω τι με περιμένει ρε παιδί μου

yRr5p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...