Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλησπέρα, σήμερα ενώ ήμασταν σ ένα ταβερνάκι γνώρισα μια γιατρό και με μίλησε για το καστορελαιο και τα οφέλη του στο να βάζουμε 2 σταγόνες στον ομφάλο μας ,μπήκα ίντερνετ και όντως ισχύουν αυτά που μ είπε (ισχύουν με βάση αυτά που γραφουνε) το εχει ξανακούσει καμία σας αυτό? 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, Evitheodorou said:

μόνο που λόγο του άντρα μου με τράβηξε άλλο νησι χαχα..

Πού μενετε τωρα; Παντως σε ζηλευω αν εισαι σε νησι! Αγαπω τοσο τη θαλασσα και μου λειπει τοσο στη Γερμανια...

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

8 ώρες πρίν, Anna2020 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα και με το καλό να κρατήσετε όλες τα μωράκια σας αγκαλιά. 

Σας παρακολουθώ εδώ και πολύ καιρό παρότι επίσημα ανήκω στο καφέ Δεκεμβριου, αλλά βλέπω ότι το φόρουμ του Νοεμβρίου είναι πολύ δραστήριο, οπότε θα μου επιτρέψετε να μπω. 

Διανύω την 3η εγκυμοσύνη μου. Είμαι 8 εβδομάδων. Απλά δεν μπορώ να χαρώ βρε κορίτσια. Εδώ και δυόμιση εβδομάδες έχω 24 ώρες το 24ωρο αναγουλες. Έχω κάνει και 3 φορές εμετό. Δεν έχω όρεξη για τίποτα. Είμαι κλεισμένη σπίτι με πολυ κακή διάθεση. Νιώθω και ενοχές γιατί δεν μπορώ να αφιερώσω χρόνο στα δύο μου παιδιά. Δεν ξέρω αν μπορώ να αντέξω άλλες 4 βδομάδες αυτά τα συμπτώματα. 

Συγνωμη για την γκρίνια, αλλά νιώθω ότι μόνο εσείς με καταλαβαίνετε...

Καλώς ήρθες Άννα κ πολύ καλά έκανες κ ήρθες στην ομαδουλα μας!!!!έχουμε δευτερομανουλες αλλά επιτέλους κ μια τριτομανουλα!!να χαίρεσαι τα παιδάκια σου κ με το καλό κ το τρίτο!!οι κοπέλες σου απάντησαν σε αναγουλες,κι εγώ ταλαιπωριομουν αλλά υπομονή κ μετράς αντίστροφα.κ αυτό με τα παιδάκια σου που λες,σε καταλαβαίνω αλλά σκέψου τι πολύτιμο δώρο θα τους κανεις,θα έχουν ένα ακόμα αδελφακι!!!:x πες μας κάτι για σένα..πόσο χρονών είναι τα μπουμπουκακια σου;;

Just now, Υβόννη είπε:

Δε θελω να φανταστω το γαμο σας!!!! Χαμος θα εγινε!!!!

Αυτο με το μπλε το εκανα εικονα χαχαχα! Ο καημενος ο ζαχαροπλαστης θα επαθε ενα σοκ! Αν ηταν κοριτσι θα εβαζε καμια φραουλα, στο μπλε τί να εκανε; Αληθεια τι μπλε γλυκα ειναι αυτα; Επισης, εμεινε κανενα ή τα τσακισατε;; Χεχεχεχεχεχε

Χαχαχ Υβόννη μου έμειναν δυστυχώς γιατί έχω και μια φωνουλα πάνω από το κεφάλι μου που φωνάζει συνέχεια σαγχαρο σαγχαρο και τρομάζω κ τσουπ κάτω το γλυκάκι.Ο Αντρας μου χθες την στιγμή που έλεγε νταξει πρέπει να κάνω λίγη δίαιτα δάγκωνε ένα μπλε γλυκακι.εεεε το έφαγε το δούλεμα του.Επισης ροζ γλυκάκια είχαν κάτι παστουλες μπλε γιατί όχι; Αααα θα το πω καμμία μέρα δε θα αντέξω

Ο γαμοςςς ναι κορίτσια ήταν τελειος.προλαβαμε βασικά γιατί 600 άτομα τώρα ούτε καν σαν σκέψη.Ολα τα κάναμε και μπάτσελορ εγώ (ο άντρας μου ευτυχώς δε τα θέλει αυτά και δεν έκανε γιατί ως σκορπιός θα του έβγαζα κανένα μάτι) και κρεβάτι κάναμε ξέρετε που το στρώνουμε και κάνουμε τραπέζι μετά στη Κρήτη δηλαδή όλο ευκαιρίες για να μαζευτούμε βρίσκουμε και τωρα....δειτε απομονωση..και ωραίο γλέντι.Το βίντεο του γάμου μας ετοιμάστηκε τις προάλλες κ πραγματικά το βλέπαμε και το ξαναζούσαμε

• Μου αρέσει 2

yRr5p2.png

Διαφημίσεις

Just now, Υβόννη είπε:

Καλημερα Αννουλα μου και καλωσηρθες στην παρεα μας, που οντως οπως θα δεις γλωσσα δε βαζουμε μεσα! Χαχαχαχαχα.

Καταρχην να σου ζησουν τα δυο αγγελουδια σου και με το καλο το νεο μελος! Τί υπεροχο που θα εχεις τρια παιδακια! Ευτυχια και χαρα στο σπιτι σας! Τα παιδακια σου πόσων ετων ειναι και τί φυλο; Καταλαβαινουν οτι θα ερθει μωρακι;

Αχ κοριτισ μου αν εμπαινες ενα μηνα πριν θα εβλεπες πώς ημασταν οι περισσοτερες...Εγω ουτε νερο δεν αντεχα να πιω και μια μερα απο τα νευρα μου εβαλα τα κλαματα. Βεβαια αυτο περναει ή μαλλον βελτιωνεται απιστευτα σε λιγο. Εμενα με βοηθουσε η σοδα με λεμονι και να τρωω κριτσινια ή φρυγανιες αρκετα συχνα. Να μη μενει δηλαδη αδειο το στομαχι καθολου. Μην εχεις τυψεις για τα παιδακια σου, σε λιγο θα συνελθεις και θα ειστε παλι οπως πριν.

Καλημερα κοριτσακια μου και να εχετε ενα υπεροχο Σαββατο!

Θυμαστε ισως χτες το ρομαντικο δειπνο που σχεδιασαμε; Λοιπον, κανω μπανιο, φτιαχνω λιγο το μαλλι που κυκλοφορω τοσο καιρο με το κοτσιδι, βαζω σουτιεν κανονικο και οχι αθλητικο (οοοοοοοοοοο το χοντρυνα), βαζω φορεματακι! Ο καλος μου φτιαχνει μακαροναδα ολικης με σαλτσουλα, εβαλε κερι στο τραπεζι και καθομαστς να φαμε! Και ξαφνικα κοριτσια εκει που τρωγαμε και ειχαμε και ενα σ'αγαπω, μ'αγαπας και τι ωραια που ειμαστε, αφηνω ενα ρεψιμο σαν βρυχηθμο λιονταριου! Κοριτσια απο πού βγηκε αυτος ο ήχος; Ατιμες ορμονες! Ηθελα να γινω και κοκκετα τρομαρα μου, τζαμπα ο κοπος να στριμωξω το βυζι μεσα στο σουτιεν!

Και καπως ετσι γελαμε σαν ηλιθιοι καθε πεντε λεπτα απο χτες που το σκεφτομαστε!!

Εμ μου ήθελες ρομαντικά δείπνα!!!χαχαα!σου έπεσε βαρύ το μακαρονακι!!πλάκα έχουν αυτά μωρέ,το χειρότερο εμένα μου είχε συμβεί από την κάτω μεριά:oops: με τόσο κεφίρ,ακτινίδιο κ ντουφαλακ!!!ασεεεεε...ντροπηηηηηη!!ο άντρας μου ξεκαρδιστηκε...ουπς!!!!

• Χαχα 1

Just now, Gogo1994 είπε:

Χαχαχ Υβόννη μου έμειναν δυστυχώς γιατί έχω και μια φωνουλα πάνω από το κεφάλι μου που φωνάζει συνέχεια σαγχαρο σαγχαρο και τρομάζω κ τσουπ κάτω το γλυκάκι.Ο Αντρας μου χθες την στιγμή που έλεγε νταξει πρέπει να κάνω λίγη δίαιτα δάγκωνε ένα μπλε γλυκακι.εεεε το έφαγε το δούλεμα του.Επισης ροζ γλυκάκια είχαν κάτι παστουλες μπλε γιατί όχι; Αααα θα το πω καμμία μέρα δε θα αντέξω

Ο γαμοςςς ναι κορίτσια ήταν τελειος.προλαβαμε βασικά γιατί 600 άτομα τώρα ούτε καν σαν σκέψη.Ολα τα κάναμε και μπάτσελορ εγώ (ο άντρας μου ευτυχώς δε τα θέλει αυτά και δεν έκανε γιατί ως σκορπιός θα του έβγαζα κανένα μάτι) και κρεβάτι κάναμε ξέρετε που το στρώνουμε και κάνουμε τραπέζι μετά στη Κρήτη δηλαδή όλο ευκαιρίες για να μαζευτούμε βρίσκουμε και τωρα....δειτε απομονωση..και ωραίο γλέντι.Το βίντεο του γάμου μας ετοιμάστηκε τις προάλλες κ πραγματικά το βλέπαμε και το ξαναζούσαμε

Αχ τ ωραία κ εμείς έχουμε 800 άτομα αλλά μας βλέπω 200 μ τ ζόρι.. μ έχουν μείνει πολύ λίγα πράγματα ν κάνω αλλά κ με τη κατάσταση π επικρατεί να σας πω την αλήθεια δεν τρελαίνομαι κ γτ γάμο.. Μόνο γ την ευχή τ σκέφτομαι πλέον.. Αφήστε μ η μόνη έγνοια πλέων είναι το μωράκι μ...

• Μου αρέσει 3

k1S4p3.png

Just now, demifilol είπε:

Από κρέας  Δ μπορώ με τίποτα τον κιμά !εχω φάει σουβλάκι κ πανσέτα Και μου έκατσαν τέλεια !!!αχ Ασε να δω ποσα κιλά θα πάω η γουρούνα !πρωτη φορά τρώω τόσο πολύ σε εγκυμοσύνη μ!κ λιγούρες κ πολλή όρεξη !!μακαρι να είμαστε καλα κ ν τρώμε !!

Τα κορίτσια είναι σου λέω!!!!!ατιμααααα!!!θα μας χαλάσουν την σιλουέτα!!!!!

Just now, Evitheodorou είπε:

καλημέρα κορίτσια κ καλό μήνα..ειπα να στείλω..καλώς ηρθατε οι καινούργιες κοπέλες..όμορφα νέα στις κοπέλες που εκαναν τις αυχενικες χαίρομαι!!φτιάχνουν κ οι μερουλες φτιάχνουν σιγά σιγά και τα στομαχακια σας κορίτσια όσες είχατε αναγουλες κτλ..και εγω  έχω καταγωγή από Ηράκλειο Κρήτης κ ημιορεινη Κορινθία.

Καλέ πόσες κρητικιες εδώ καλέ!!!!!χαμός!!!!μήπως την συγκέντρωση να την κάνουμε Κρήτη ν την συνδυάσουμε κ με διακοπές;;;;

Ελπίζω να είσαι λίγο καλύτερα κοπέλα μου!!!είπαμε χάιδευε κοιλίτσα!!!:x

Just now, Nancy Zaf είπε:

@MumMaria κ εμενα μου ειπε κατα 60% κοριτσακι! Γερα να ναι τα παιδακια μας και ας ειναι οτι θελει ο Θεος! Σ ευχαριστω πολυ με ηρεμησες λιγο!

Όχι απλά λίγο,βγάλτο από το μυαλό σου,αυτή η βλακεία με την τριχλωχινα δεν είναι κάτι,θα πας β επιπέδου κ θα το έχει ξεχάσει κ ο εμβρυολογος!!!όλα τέλεια θα είναι!!

• Μου αρέσει 2

Just now, MumMaria είπε:

Τα κορίτσια είναι σου λέω!!!!!ατιμααααα!!!θα μας χαλάσουν την σιλουέτα!!!!!

Καλέ πόσες κρητικιες εδώ καλέ!!!!!χαμός!!!!μήπως την συγκέντρωση να την κάνουμε Κρήτη ν την συνδυάσουμε κ με διακοπές;;;;

Ελπίζω να είσαι λίγο καλύτερα κοπέλα μου!!!είπαμε χάιδευε κοιλίτσα!!!:x

Α ναιιιι ελάτε εδώ θα σας φτιάξω εγώ τέλεια κοκτειλακια

Just now, Despoina Mar είπε:

Αχ τ ωραία κ εμείς έχουμε 800 άτομα αλλά μας βλέπω 200 μ τ ζόρι.. μ έχουν μείνει πολύ λίγα πράγματα ν κάνω αλλά κ με τη κατάσταση π επικρατεί να σας πω την αλήθεια δεν τρελαίνομαι κ γτ γάμο.. Μόνο γ την ευχή τ σκέφτομαι πλέον.. Αφήστε μ η μόνη έγνοια πλέων είναι το μωράκι μ...

Ισχύει η μόνη έννοια τώρα είναι αυτό.Και εγώ αν ήμουν έγκυος δε νομίζω να ασχολιομουν τόσο πολύ με όλα αυτά που ασχολήθηκα το Νοέμβριο

• Μου αρέσει 1

yRr5p2.png

@Gogo1994 @Evitheodorou Τι τέλεια βρε κορίτσια μ !!!ειστε πολύ τυχερές που θα έχετε τη θάλασσα δίπλα σας !!εγω ούτε με τα κυάλια Δ θα τη δω φέτος αλλα χαλαλι !!

@MumMaria που είσαι ρε Μαράκι ;;!αχ αυτά τα κορίτσια αχ !!!ολα ανάποδα γίνονται !!!μαρακι διάβασα ότι στον γιο σου ήσουν πιο light με τους εμετούς !γιαυτο τωρα σε παιδεύει η κορακλα περισσότερο !

υγ κορίτσια ξινο μου βγήκε το γέλιο το πρωί !!εχω ένα θεματάκι λίγο σοκιν !εχουν πρηστεί τα εξωτερικά χείλη μ !!εκανα κρύο ντους κ ηρέμησα !εχετε καμία θεωρία ;;

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Διαφημίσεις

@Gogo1994 @Evitheodorou Τι τέλεια βρε κορίτσια μ !!!ειστε πολύ τυχερές που θα έχετε τη θάλασσα δίπλα σας !!εγω ούτε με τα κυάλια Δ θα τη δω φέτος αλλα χαλαλι !!

@MumMaria που είσαι ρε Μαράκι ;;!αχ αυτά τα κορίτσια αχ !!!ολα ανάποδα γίνονται !!!μαρακι διάβασα ότι στον γιο σου ήσουν πιο light με τους εμετούς !γιαυτο τωρα σε παιδεύει η κορακλα περισσότερο !

υγ κορίτσια ξινο μου βγήκε το γέλιο το πρωί !!εχω ένα θεματάκι λίγο σοκιν !εχουν πρηστεί τα εξωτερικά χείλη μ !!εκανα κρύο ντους κ ηρέμησα !εχετε καμία θεωρία ;;

@Despoina Mar Η ώρα η καλη κοπέλα μου !να σκέφτεσαι την ευλογία και να περάσετε όμορφα όσα άτομα κ να είστε !!

Just now, ΕΥΑ! είπε:

Κοριτσια μου κ εδω κρητικια χαχα,Ηρακλειο νοτια καταγωγη αλλα μενουμε Αθηνα.

Να ζήσει η κρητη βρε κορίτσια !!!!ειστε πολλές ,,,βλέπω !!!

• Μου αρέσει 3

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Είναι πολύ συχνό στην εγκυμοσύνη,μήπως ζοριστηκες τουαλέτα,γιατί κ από αυτό μπορεί να συμβεί.θα σου πω κάτι,μην σιχαθεις,έχει αποτέλεσμα,πάρε γιαούρτι κρύο από το ψυγείο,βάλε μια πετσετουλα κάτω από τον κωλαρικο,κ αλειψου στην περιοχή με γιαούρτι,θα ανακουφιστείς κ θα δεις διαφορά κ μετά ξεπλυσου.

Τι άλλο θα κάνουμε οι γυναίκες για αυτά τα παιδιά;;;;χαχααχα

Just now, ΕΥΑ! είπε:

Κοριτσια μου κ εδω κρητικια χαχα,Ηρακλειο νοτια καταγωγη αλλα μενουμε Αθηνα.

Καλέ χαμός!!!!!πόσο μου αρέσουν τα νησιά!!!!κ η Κρήτη ειδικά!!!είχα πιο μικρή ένα αγόρι που σπούδαζε Ρέθυμνο κ τον είχα επισκεφτεί..λύκειο εγώ,τρεεεεελα!μου άρεσε πολύ πολύ!!

• Μου αρέσει 2

Just now, Gogo1994 είπε:

Εγώ σκεφτόμουν χθες κορίτσια πρώτο καλοκαίρι που θα είναι τόσο ελεύθερη από δουλεια κ δε μπορούμε να πάμε σε κανένα άλλο νησάκι με τον ιό

Μπορείς όμως να εξερευνήσεις άλλη περιοχή της Κρήτης ,που δεν έχεις πάει !κατι πιο ερημικό Ισως !!

• Μου αρέσει 1

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...