Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλησπέρα, σήμερα ενώ ήμασταν σ ένα ταβερνάκι γνώρισα μια γιατρό και με μίλησε για το καστορελαιο και τα οφέλη του στο να βάζουμε 2 σταγόνες στον ομφάλο μας ,μπήκα ίντερνετ και όντως ισχύουν αυτά που μ είπε (ισχύουν με βάση αυτά που γραφουνε) το εχει ξανακούσει καμία σας αυτό? 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, Gogo1994 είπε:

Χαχαχα μια ταξινόμιση σε έχει πιάσει.καλαα κάνεις.Ναι την ίδια Πητ έχουμε κ νομίζω είμαστε κ κοντά πολλές .τι καλααα δε θα προλαβαίνουμε το Νοέμβριο να γράφουμε κορίτσια γεννησαααα

Ναι κ η @Evitheodorou είναι μαΖι σας !εγω κ η Μαρία είμαστε στις 4-11 !!ολες μαΖι και λεχώνες !πωπωπωπω τι έχει να γίνει !χαχαχχχά

Just now, Despoina Mar είπε:

Τώρα έχω περάσει σ άλλο στάδιο δεν βγάζω φαγητό μόνο λίγα υγρα (σας άνοιξα τ όρεξη πρωί πρωί χαχα)...Ναι προσέχω κ μένα μερικά μ αηδιαζουν ακόμα...γ ν δούμε θ φανειιιι 

Εγώ σε νιώθω ,κ η όρεξη είναι στα ύψη πάλι !!χαχαχαχ !

Δυστυχώς ,σούπες Δ μπορώ να φάω ακόμα !κ γενικά ότι θεωρείται βαρύ !

ειχα χάσει 3 κιλά κ νομίζω όμως τα ξανά έβαλα !!

• Μου αρέσει 1

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, demifilol είπε:

Ναι κ η @Evitheodorou είναι μαΖι σας !εγω κ η Μαρία είμαστε στις 4-11 !!ολες μαΖι και λεχώνες !πωπωπωπω τι έχει να γίνει !χαχαχχχά

Εκεί να δεις απορίες και κακό που θα έχουμε 

σε όσες είναι και το πρώτο θα βομβαρδίζουμε με απορίες

• Χαχα 2

yRr5p2.png

Just now, Gogo1994 είπε:

Εκεί να δεις απορίες και κακό που θα έχουμε 

σε όσες είναι και το πρώτο θα βομβαρδίζουμε με απορίες

Θα μας βοηθάει το @MumMaria γιατί εγώ τα ξέχασα !Γωγω που μένεις ;το δεσποινακι θυμάμαι στην όμορφη Καβάλα !

Το βρήκα ,,,,είσαι από την πανεμορφη κρητη !!ποσο τυχερές είστε που θα έχετε θάλασσα κοντά σας !!

• Μου αρέσει 2

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

7 hours ago, Anna2020 said:

Κορίτσια καλησπέρα και με το καλό να κρατήσετε όλες τα μωράκια σας αγκαλιά. 

Σας παρακολουθώ εδώ και πολύ καιρό παρότι επίσημα ανήκω στο καφέ Δεκεμβριου, αλλά βλέπω ότι το φόρουμ του Νοεμβρίου είναι πολύ δραστήριο, οπότε θα μου επιτρέψετε να μπω. 

Διανύω την 3η εγκυμοσύνη μου. Είμαι 8 εβδομάδων. Απλά δεν μπορώ να χαρώ βρε κορίτσια. Εδώ και δυόμιση εβδομάδες έχω 24 ώρες το 24ωρο αναγουλες. Έχω κάνει και 3 φορές εμετό. Δεν έχω όρεξη για τίποτα. Είμαι κλεισμένη σπίτι με πολυ κακή διάθεση. Νιώθω και ενοχές γιατί δεν μπορώ να αφιερώσω χρόνο στα δύο μου παιδιά. Δεν ξέρω αν μπορώ να αντέξω άλλες 4 βδομάδες αυτά τα συμπτώματα. 

Συγνωμη για την γκρίνια, αλλά νιώθω ότι μόνο εσείς με καταλαβαίνετε...

Καλημερα Αννουλα μου και καλωσηρθες στην παρεα μας, που οντως οπως θα δεις γλωσσα δε βαζουμε μεσα! Χαχαχαχαχα.

Καταρχην να σου ζησουν τα δυο αγγελουδια σου και με το καλο το νεο μελος! Τί υπεροχο που θα εχεις τρια παιδακια! Ευτυχια και χαρα στο σπιτι σας! Τα παιδακια σου πόσων ετων ειναι και τί φυλο; Καταλαβαινουν οτι θα ερθει μωρακι;

Αχ κοριτισ μου αν εμπαινες ενα μηνα πριν θα εβλεπες πώς ημασταν οι περισσοτερες...Εγω ουτε νερο δεν αντεχα να πιω και μια μερα απο τα νευρα μου εβαλα τα κλαματα. Βεβαια αυτο περναει ή μαλλον βελτιωνεται απιστευτα σε λιγο. Εμενα με βοηθουσε η σοδα με λεμονι και να τρωω κριτσινια ή φρυγανιες αρκετα συχνα. Να μη μενει δηλαδη αδειο το στομαχι καθολου. Μην εχεις τυψεις για τα παιδακια σου, σε λιγο θα συνελθεις και θα ειστε παλι οπως πριν.

Καλημερα κοριτσακια μου και να εχετε ενα υπεροχο Σαββατο!

Θυμαστε ισως χτες το ρομαντικο δειπνο που σχεδιασαμε; Λοιπον, κανω μπανιο, φτιαχνω λιγο το μαλλι που κυκλοφορω τοσο καιρο με το κοτσιδι, βαζω σουτιεν κανονικο και οχι αθλητικο (οοοοοοοοοοο το χοντρυνα), βαζω φορεματακι! Ο καλος μου φτιαχνει μακαροναδα ολικης με σαλτσουλα, εβαλε κερι στο τραπεζι και καθομαστς να φαμε! Και ξαφνικα κοριτσια εκει που τρωγαμε και ειχαμε και ενα σ'αγαπω, μ'αγαπας και τι ωραια που ειμαστε, αφηνω ενα ρεψιμο σαν βρυχηθμο λιονταριου! Κοριτσια απο πού βγηκε αυτος ο ήχος; Ατιμες ορμονες! Ηθελα να γινω και κοκκετα τρομαρα μου, τζαμπα ο κοπος να στριμωξω το βυζι μεσα στο σουτιεν!

Και καπως ετσι γελαμε σαν ηλιθιοι καθε πεντε λεπτα απο χτες που το σκεφτομαστε!!

• Χαχα 8

oz5Vp2.png

Just now, demifilol είπε:

Εγώ σε νιώθω ,κ η όρεξη είναι στα ύψη πάλι !!χαχαχαχ !

Δυστυχώς ,σούπες Δ μπορώ να φάω ακόμα !κ γενικά ότι θεωρείται βαρύ !

ειχα χάσει 3 κιλά κ νομίζω όμως τα ξανά έβαλα !!

Κ εγώ τ ένα τ έβαλα μ αυτό τ λίγο φαγητό π κάνω χαχα..σούπες κ εγώ δεν τολμάω.. φρούτα τρώω σαλάτες ενώ ξετρελαινομουν πριν έτρωγα τ πάντα τώρα μ τ ζόρι κ άμα.. Κ κρέας κοτοσουβλάκι μονο π δοκιμασα..αν περασουν ποιος θ μας προλαβαίνει μετά χαχα

@Υβόννη χαχα λιονταρισιο..εγώ στην αρχή ρευομουν π είχα αναγούλες τώρα πολύ λίγο και ήρεμο.. έκανες χώνεψη καλη

• Χαχα 2

k1S4p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια και καλό μήνα!! Εγώ ακόμα προσπαθώ να συνέλθω από χθες.. Είχα καιρό να φάω τόσο πολύ.. Σήμερα κανόνισα online ραντεβού με διατροφολόγο. Αποφάσισα να φτιάξω οσο γίνεται τη διατροφή μου ώστε να είμαι σίγουρη ότι και το μωρό παίρνει ότι χρειάζεται αλλά κι εγώ δεν θα καταλήξω με πολλά επιπλέον κιλά..

@Υβόννη να σαι καλά με έκανες και γέλασα.. Σας έκανα εικόνα...:-D

@Anna2020 καλωσήρθες στην παρέα μας... Κουράγιο δεν έμεινε πολύ.

• Μου αρέσει 3

BwLip2.png

Just now, Despoina Mar είπε:

Κ εγώ τ ένα τ έβαλα μ αυτό τ λίγο φαγητό π κάνω χαχα..σούπες κ εγώ δεν τολμάω.. φρούτα τρώω σαλάτες ενώ ξετρελαινομουν πριν έτρωγα τ πάντα τώρα μ τ ζόρι κ άμα.. Κ κρέας κοτοσουβλάκι μονο π δοκιμασα..αν περασουν ποιος θ μας προλαβαίνει μετά χαχα

Από κρέας  Δ μπορώ με τίποτα τον κιμά !εχω φάει σουβλάκι κ πανσέτα Και μου έκατσαν τέλεια !!!αχ Ασε να δω ποσα κιλά θα πάω η γουρούνα !πρωτη φορά τρώω τόσο πολύ σε εγκυμοσύνη μ!κ λιγούρες κ πολλή όρεξη !!μακαρι να είμαστε καλα κ ν τρώμε !!

• Μου αρέσει 1

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Just now, demifilol said:

Από κρέας  Δ μπορώ με τίποτα τον κιμά !εχω φάει σουβλάκι κ πανσέτα Και μου έκατσαν τέλεια !!!αχ Ασε να δω ποσα κιλά θα πάω η γουρούνα !πρωτη φορά τρώω τόσο πολύ σε εγκυμοσύνη μ!κ λιγούρες κ πολλή όρεξη !!μακαρι να είμαστε καλα κ ν τρώμε !!

@Despoina Marκοριτσια μου κι εγω εχασα το πρωτο τριμηνο αλλα το καταλαβαινετε οτι αυτο δεν ειναι κανονικο χαμενο βαρος αλλα υγρα που χασαμε και γι'αυτο επανερχεται. Τωρα δεν ξερω αν το εχετε παρατηρησει, αλλα εγω καιω απιστευτα πλεον. Ισως επειδη τα τραβαει το μωρακι, δεν ξερω. Παντως τρωω και μετα απο λιγο νιωθω το στομαχι να γουργουριζει λες και ειναι αδειο. Νομιζω ειναι φυσιολογικο απο δω και περα να πειναμε (2 τριμηνο γιουπιιιιιιιι) απλα ισως να διαλεγουμε σωστες επιλογες που να ειναι θρεπτικες και υγιεινες. Εγω σιγα σιγα το προσπαθω αυτο, αλλα δυστυχως μετα τη φαση με τις αναγουλες και τους εμετους εχω αηδιασει με πολλα τροφιμα δυστυχως...

Just now, Gogo1994 said:

Εγώ είμαι από Κρήτη 

Από Χανιά :D

Η γιαγια μου ειναι απο Χανια και ο αδερφος μου μενει Ηρακλειο! Ελα λεβεντομανα Κρητη! Επρεπε να το φανταστω, ζαχαροπλαστειο ακουσα τις προαλλες ανοιχτο μεσα στο βραδυ Κρητη θα ησασταν!!!!

• Μου αρέσει 3

oz5Vp2.png

Just now, Υβόννη είπε:

@Despoina Marκοριτσια μου κι εγω εχασα το πρωτο τριμηνο αλλα το καταλαβαινετε οτι αυτο δεν ειναι κανονικο χαμενο βαρος αλλα υγρα που χασαμε και γι'αυτο επανερχεται. Τωρα δεν ξερω αν το εχετε παρατηρησει, αλλα εγω καιω απιστευτα πλεον. Ισως επειδη τα τραβαει το μωρακι, δεν ξερω. Παντως τρωω και μετα απο λιγο νιωθω το στομαχι να γουργουριζει λες και ειναι αδειο. Νομιζω ειναι φυσιολογικο απο δω και περα να πειναμε (2 τριμηνο γιουπιιιιιιιι) απλα ισως να διαλεγουμε σωστες επιλογες που να ειναι θρεπτικες και υγιεινες. Εγω σιγα σιγα το προσπαθω αυτο, αλλα δυστυχως μετα τη φαση με τις αναγουλες και τους εμετους εχω αηδιασει με πολλα τροφιμα δυστυχως...

Η γιαγια μου ειναι απο Χανια και ο αδερφος μου μενει Ηρακλειο! Ελα λεβεντομανα Κρητη! Επρεπε να το φανταστω, ζαχαροπλαστειο ακουσα τις προαλλες ανοιχτο μεσα στο βραδυ Κρητη θα ησασταν!!!!

Ελααα τι καλά .το Ηράκλειο το λατρεύω εκεί σπούδαζα αφού ελεγα μακάρι να εμένα εκεί.Αλλα Χανιώτη βρηκααα κορίτσια τη πάτησα χαχαχχαα 

Τα ζαχαροπλαστεία άσε οριακά μέσα στη νύχτα και θα με πέρασαν και για θεοτρελη που τους ρωτούσα έχετε κάτι μπλέ

• Μου αρέσει 2

yRr5p2.png

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια κ καλό μήνα..ειπα να στείλω..καλώς ηρθατε οι καινούργιες κοπέλες..όμορφα νέα στις κοπέλες που εκαναν τις αυχενικες χαίρομαι!!φτιάχνουν κ οι μερουλες φτιάχνουν σιγά σιγά και τα στομαχακια σας κορίτσια όσες είχατε αναγουλες κτλ..και εγω  έχω καταγωγή από Ηράκλειο Κρήτης κ ημιορεινη Κορινθία.

• Μου αρέσει 4

i0cXp3.png?t=1&L0kq4ho6

Just now, Eirini1988 said:

Καλημέρα κορίτσια και καλό μήνα!! Εγώ ακόμα προσπαθώ να συνέλθω από χθες.. Είχα καιρό να φάω τόσο πολύ.. Σήμερα κανόνισα online ραντεβού με διατροφολόγο. Αποφάσισα να φτιάξω οσο γίνεται τη διατροφή μου ώστε να είμαι σίγουρη ότι και το μωρό παίρνει ότι χρειάζεται αλλά κι εγώ δεν θα καταλήξω με πολλά επιπλέον κιλά..

@Υβόννη να σαι καλά με έκανες και γέλασα.. Σας έκανα εικόνα...:-D

@Anna2020 καλωσήρθες στην παρέα μας... Κουράγιο δεν έμεινε πολύ.

Ειρηνακι μου καλα εκανες και θα πας! Αν νιωθεις ετσι ασφαλεια και δε σε αγχωνει το χαρτι εννοειται να πας! Το καλο ειναι οτι ο ειδικος θα σου πει σε καθε φαση της εγκυμοσυνης τι χρειαζεται το σωμα περισσοτερο, γιατι δνε εχουμε προφανως καθε μηνα τις ιδιες αναγκες! Καλη αρχη σου ευχομαι!!! Επισης, αν θες να φας καμια λιχουδια, να του το λες να στο προσαρμοζει στο μενου.

Just now, Evitheodorou said:

καλημέρα κορίτσια κ καλό μήνα..ειπα να στείλω..καλώς ηρθατε οι καινούργιες κοπέλες..όμορφα νέα στις κοπέλες που εκαναν τις αυχενικες χαίρομαι!!φτιάχνουν κ οι μερουλες φτιάχνουν σιγά σιγά και τα στομαχακια σας κορίτσια όσες είχατε αναγουλες κτλ..και εγω  έχω καταγωγή από Ηράκλειο Κρήτης κ ημιορεινη Κορινθία.

Να τη και η αλλη η Κρητικια!!!! Καλημερα στο Ευακι μας!!!!

• Μου αρέσει 1

oz5Vp2.png

Just now, Evitheodorou είπε:

Καλωστην καλημερααα

Να δεις ότι θα φτιάξει κ η δική σου διάθεση και με το καιρό και με τη πορεία της εγκυμοσύνης και μόλις το δεις ξανά

yRr5p2.png

Just now, Gogo1994 said:

Ελααα τι καλά .το Ηράκλειο το λατρεύω εκεί σπούδαζα αφού ελεγα μακάρι να εμένα εκεί.Αλλα Χανιώτη βρηκααα κορίτσια τη πάτησα χαχαχχαα 

Τα ζαχαροπλαστεία άσε οριακά μέσα στη νύχτα και θα με πέρασαν και για θεοτρελη που τους ρωτούσα έχετε κάτι μπλέ

Δε θελω να φανταστω το γαμο σας!!!! Χαμος θα εγινε!!!!

Αυτο με το μπλε το εκανα εικονα χαχαχα! Ο καημενος ο ζαχαροπλαστης θα επαθε ενα σοκ! Αν ηταν κοριτσι θα εβαζε καμια φραουλα, στο μπλε τί να εκανε; Αληθεια τι μπλε γλυκα ειναι αυτα; Επισης, εμεινε κανενα ή τα τσακισατε;; Χεχεχεχεχεχε

oz5Vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...