Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , little miracle είπε:

καλη επιτυχια να εχεις! να δωσει μια τελεια βλαστοκυστη ευχομαι, να παρετε μια ανασα!

Ευχαριστω! Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη αλλά δεν έχει δώσει καλά δείγματα η κατάσταση από το Γενάρη. 

• Μου αρέσει 1
      • Καλή τύχη! 1

Μανούλες Νοεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, Φραουλίνο είπε:

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση Υβόννη μου!! Εννοείται πως θα τους φέρω σε επαφή αλλά θέλω να το ψάξω λίγο παραπάνω πρώτα και να πάρω ίσως και μια δεύτερη γνώμη οφθαλμιατρου γιατί ο γυναικολόγος μου τα έχει πει κάπως διαφορετικά..

Όπως και να χει κορίτσια σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις, η αλήθεια είναι ότι μου ήρθε λίγο άσχημα γιατί ουδέποτε είχα προβλήματα με τα μάτια μου και γενικά θέλω πολύ να γεννήσω φυσιολογικά αλλά τι να κάνουμε όπως τα φέρει.. 

Το καταλαβαίνω αυτό που λες,είναι λογικό.κι εμένα όταν μου είπαν ότι με διαβήτη πας καισαρική,έκλαιγα σαν μωρό.μετα το σκέφτηκα ψύχραιμα κ είπα ότι εγώ αυτό που θέλω περισσότερο στον κόσμο είναι ένα υγιες μωρό.με οποίο τρόπο κι αν πρέπει να έρθει.ετσο να σκέφτεσαι κι εσύ.τα μωρά μας πάνω απ' όλα.αλλα κι αυτό με την μυωπία σου ψάξτο αρκετά,να είσαι σίγουρη γιο όποια απόφαση πάρεις:grin:

Just now, Υβόννη είπε:

εκλαψα με την περιγραφη!!! Σε εκανα εικονα με το κουτι και χαμ χαμ χαμ!! Καλα εκανες κοριτσι μου και το χαρηκες!!!! Στον τεταρτο μπαινουμε 13+1! Και επισης κι εγω κοιταω να δω πώς ειναι το μωρο καθε βδομαδα χιχιχιχιιχιχι!!!!

Εμεις κοριτσια τωρα ετοιμαζουμε ρομαντικο δειπνο! Θα βαλουμε και κανενα κερι ετσι να γινει ατμοσφαιρα χαχαχαχα!! Αφου κλεισμενοι μεσα ειμαστε ε ας το κανουμε λιγο σπεσιαλ μονοι μας!

Τέλεια ρομαντικουλια μου!!!καλά θα κάνετε!! χρειάζονται και αυτά!!!να περάσετε ομορφα συμπεθέρα μου!!!και μην κουραστείς πάλι...8)

Just now, Gogo1994 είπε:

Ααχ ρε κορίτσια και εγώ έχω μια αδυναμία στα γλυκάκια τελευταία τι θα κάνουμε;;;;

Αχ αχ!!!

Just now, ΕΥΑ! είπε:

Γεια σας κοριτσια!!αχ αυτα τα γλυκακια κ εγω ειμαι γενικα γλυκατζου αλλα τωρα τπτ.κατι συνταγες εχω βρει αρκετα light κ φτιαχνω που κ που ψευτο cheesecake με γιαουρτι.ετσι να ξεγελιεμαι :-) 

Αχ κι εγώ αυτό κανωωωωω

Just now, Lady_m είπε:

Εγώ λιώνω για σιροπιαστά και προφιτερόλ τίποτα άλλο! ΚαΙ εννοείτε μου αρέσει να τρώω τα μικρά ... κανταιφακια, σαραγλακια,κουρκουμπινακια,τουλουμπακια γενικά ότι τελειώνει σε -ακια από αυτά !!! Χαχαχαχαχ

Θες να με καταστρέψεις;;;;;

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Υβόννη

2014

• MumMaria

1926

• Gogo1994

1397

• Despoina K

1058

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια καλησπέρα και με το καλό να κρατήσετε όλες τα μωράκια σας αγκαλιά. 

Σας παρακολουθώ εδώ και πολύ καιρό παρότι επίσημα ανήκω στο καφέ Δεκεμβριου, αλλά βλέπω ότι το φόρουμ του Νοεμβρίου είναι πολύ δραστήριο, οπότε θα μου επιτρέψετε να μπω. 

Διανύω την 3η εγκυμοσύνη μου. Είμαι 8 εβδομάδων. Απλά δεν μπορώ να χαρώ βρε κορίτσια. Εδώ και δυόμιση εβδομάδες έχω 24 ώρες το 24ωρο αναγουλες. Έχω κάνει και 3 φορές εμετό. Δεν έχω όρεξη για τίποτα. Είμαι κλεισμένη σπίτι με πολυ κακή διάθεση. Νιώθω και ενοχές γιατί δεν μπορώ να αφιερώσω χρόνο στα δύο μου παιδιά. Δεν ξέρω αν μπορώ να αντέξω άλλες 4 βδομάδες αυτά τα συμπτώματα. 

Συγνωμη για την γκρίνια, αλλά νιώθω ότι μόνο εσείς με καταλαβαίνετε...

• Μου αρέσει 7

5 ώρες πρίν, Anna2020 είπε:

Σας παρακολουθώ εδώ και πολύ καιρό παρότι επίσημα ανήκω στο καφέ Δεκεμβριου, αλλά βλέπω ότι το φόρουμ του Νοεμβρίου είναι πολύ δραστήριο, οπότε θα μου επιτρέψετε να μπω. 

Διανύω την 3η εγκυμοσύνη μου. Είμαι 8 εβδομάδων. Απλά δεν μπορώ να χαρώ βρε κορίτσια. Εδώ και δυόμιση εβδομάδες έχω 24 ώρες το 24ωρο αναγουλες. Έχω κάνει και 3 φορές εμετό. Δεν έχω όρεξη για τίποτα. Είμαι κλεισμένη σπίτι με πολυ κακή διάθεση. Νιώθω και ενοχές γιατί δεν μπορώ να αφιερώσω χρόνο στα δύο μου παιδιά. Δεν ξέρω αν μπορώ να αντέξω άλλες 4 βδομάδες αυτά τα συμπτώματα. 

Καλημέρα και καλωσήρθες !!!να χαίρεσαι τα παιδάκια σου !σ Ε καταλαβαίνω ειλικρινα και εγώ υπήρχαν πολλές στιγμές που λυγίζα!αλλα περνάει ο καιρός ,,,σε δυο εβδομάδες θα νιώθεις πολύ καλύτερα ,,,ξέρεις νομίζω τι πρέπει να κανεις ,μικρά συχνά γεύματα ,κορνφλεικς ,κριτσίνια,μηλο,καραμέλες λεμόνι,και όχι σούπες( με τίποτε )!τα παιδιά σου καταλαβαίνουν ότι δε είσαι καλα κ αυτό που θέλουν είναι να γίνεις καλα !μη νιώθεις τύψεις ,ηρεμησε ,ξεκουρασου ,και θα δεις ότι ολα θα πανε καλα !εμεις εδώ είμαστε για να ξεχνιέσαι !

• Μου αρέσει 1

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

6 ώρες πρίν, Anna2020 είπε:

Καλημέρα κοπέλα μ κ μ τ καλό.. υπομονή.. Κ εγώ απ τ 6η εβδομάδα φουλ αναγούλες από τ πρωί μέχρι τ βράδυ..έτρωγα αυτά π σ είπε κ η Δήμητρα μόνο κ έχασα κ 4 κιλά.. Από τ 9 η εβδομάδα ξεκίνησαν κάποιοι εμετοι οι οποίοι συνεχίζονται κ τώρα αλλά πολύ λίγο.. έχω καλυτερέψει πάρα πολύ μπορώ κ τρώω σχεδόν ότι θέλω αλλά ακόμα έχω συμπτώματα.. χτες σκέψου έκανα κ εμετό κ πιο μετά ζαλιστηκα ,σκοτινιασαν  όλα πρώτη φορά αυτο..υπομονή θετικές σκέψεις γτ μωράκι σ κ θ περάσει!!:)

• Μου αρέσει 1

k1S4p3.png

6 ώρες πρίν, Anna2020 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου με το καλό το μωράκι σου.Εγω δεν είχα τους εμετούς για να σε συμβουλεύσω αλλά από διάθεση χάλια και εγώ λόγω της Κλεισούρας λόγω του άγχους.Σε καταλαβαίνω φαίνονται βουνό οι βδομάδες αλλά δεν είναι.Μολις πας να δεις πάλι το μωράκι θα ανακουφιστείς πάρα πολύ.Κανε πράγματακια που σε ευχαριστούν έστω και στο σπίτι.εγω έβρισκα διεξόδους σε διάφορα πάλια χόμπυ.διαβασμα ζωγραφική τηλέφωνα με φίλους και κοιμήσου αρκετά θα σου κάνει καλό ειδικά αυτές τις βδομάδες.και φυσικά εμείς είμαστε εδώ.Στελνε ότι θες οπότε θές.

• Μου αρέσει 1

yRr5p2.png

Διαφημίσεις

Just now, Despoina Mar είπε:

Καλημέρα κοπέλα μ κ μ τ καλό.. υπομονή.. Κ εγώ απ τ 6η εβδομάδα φουλ αναγούλες από τ πρωί μέχρι τ βράδυ..έτρωγα αυτά π σ είπε κ η Δήμητρα μόνο κ έχασα κ 4 κιλά.. Από τ 9 η εβδομάδα ξεκίνησαν κάποιοι εμετοι οι οποίοι συνεχίζονται κ τώρα αλλά πολύ λίγο.. έχω καλυτερέψει πάρα πολύ μπορώ κ τρώω σχεδόν ότι θέλω αλλά ακόμα έχω συμπτώματα.. χτες σκέψου έκανα κ εμετό κ πιο μετά ζαλιστηκα ,σκοτινιασαν  όλα πρώτη φορά αυτο..υπομονή θετικές σκέψεις γτ μωράκι σ κ θ περάσει!!:)

Καλημέρα Δέσποινα μ !ακομα κανεις εμετούς ;μήπως σου έχει πέσει ο αιματοκρίτης κ ζαλίστηκες κορίτσι μ !ελπιζω όταν κλείσουμε αυτήν την εβδομάδα να σταματήσουν τελειως τα συμπτώματα 

• Μου αρέσει 1

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Καλημέρα Δέσποινα μου αυτό που λες με τη ζάλη πρέπει να είναι κ από πίεση να σου έπεσε αποτομα.Εγω το πάθαινα πριν την εγκυμοσύνη.και μια φορά προχθες.Να ξαπλώνεις μόλις το νιώθεις λίγο στο πλάι κ θα σου περνάει.Α κ όταν σηκώνεσαι από το κρεβάτι κάτσε λίγο καθιστή και μετά σήκω.Οχι απότομα

• Μου αρέσει 1

yRr5p2.png

Just now, demifilol είπε:

Καλημέρα Δέσποινα μ !ακομα κανεις εμετούς ;μήπως σου έχει πέσει ο αιματοκρίτης κ ζαλίστηκες κορίτσι μ !ελπιζω όταν κλείσουμε αυτήν την εβδομάδα να σταματήσουν τελειως τα συμπτώματα 

@Gogo1994 Καλημέρα Γωγω !απο την ημέρα όμως που έμαθες ότι περιμένεις ένα υγιέστατο παιδάρο,,,ελπιζω να ανέβηκε στα ύψη η διάθεση σου και τωρα να το απολαμβάνεις !!!

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

@Gogo1994 Καλημέρα Γωγω !απο την ημέρα όμως που έμαθες ότι περιμένεις ένα υγιέστατο παιδάρο,,,ελπιζω να ανέβηκε στα ύψη η διάθεση σου και τωρα να το απολαμβάνεις !!!

Καλημεραα κορίτσι μου.αχχ ναι έχω ηρεμίσει δύο μέρες τώρα αλήθεια και το απολαμβανω.Ελπιζω να μου κρατήσει και να μη με πιάσουν οι γνωστές σκέψεις μου πάλι.

• Μου αρέσει 1

yRr5p2.png

Just now, Gogo1994 είπε:

Καλημεραα κορίτσι μου.αχχ ναι έχω ηρεμίσει δύο μέρες τώρα αλήθεια και το απολαμβανω.Ελπιζω να μου κρατήσει και να μη με πιάσουν οι γνωστές σκέψεις μου πάλι.

Να σου κρατήσει !!!αρχισε να κοιτάς ολα τα μπλε που υπάρχουν !!!κ μετά θα έρθει ξανά η στιγμή που θα τον ξαναδείς !

παρατηρησα ότι με τη Δέσποινα έχετε ίδια πητ μαλλον !5-11;

@MumMaria σιγά σιγά αυτό το πίνακακι;;να ξέρουμε κ ημερομηνίες κ νοσοκ/κλινικές !κ φύλο !!!και θα το ανανεώνουμε κάθε φορά ,,με τα δυο κορίτσια που έχουν στις 5-8 Μαΐου !η μπορούμε να το γράψουμε για όλες κι ας μη γράψουμε φύλο στις κοπέλες που δεν έκαναν αυχενική ακόμα !κατι με έπιασε πρωί πρωί πάλι !χαχαχα

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Διαφημίσεις

Μπορεί ν κάνω 1 τ ημέρα αλλά όχι κάθε μέρα.. Κ τ στομάχι εντάξει μ έρχεται αναγούλα κάποιες στιγμές.. αλλα καμια σχεση μ τ χαλι π ειχα πριν..έκανα αιματολογικές τ Τρίτη είχα 38 αιματοκρίτη.. μαλλον επειδη ημουν ξαπλωμενη κ σηκωθηκα ορθια γ ωρα ζαλιστηκα..ναιιι μακάρι σιγά σιγά ν περνανε:)

• Μου αρέσει 2

k1S4p3.png

Να σου κρατήσει !!!αρχισε να κοιτάς ολα τα μπλε που υπάρχουν !!!κ μετά θα έρθει ξανά η στιγμή που θα τον ξαναδείς !

παρατηρησα ότι με τη Δέσποινα έχετε ίδια πητ μαλλον !5-11;

@MumMaria σιγά σιγά αυτό το πίνακακι;;να ξέρουμε κ ημερομηνίες κ νοσοκ/κλινικές !κ φύλο !!!και θα το ανανεώνουμε κάθε φορά ,,με τα δυο κορίτσια που έχουν στις 5-8 Μαΐου !η μπορούμε να το γράψουμε για όλες κι ας μη γράψουμε φύλο στις κοπέλες που δεν έκαναν αυχενική ακόμα !κατι με έπιασε πρωί πρωί πάλι !χαχαχα

Χαχαχα μια ταξινόμιση σε έχει πιάσει.καλαα κάνεις.Ναι την ίδια Πητ έχουμε κ νομίζω είμαστε κ κοντά πολλές .τι καλααα δε θα προλαβαίνουμε το Νοέμβριο να γράφουμε κορίτσια γεννησαααα

• Χαχα 1

yRr5p2.png

Just now, Gogo1994 είπε:

Καλημέρα Δέσποινα μου αυτό που λες με τη ζάλη πρέπει να είναι κ από πίεση να σου έπεσε αποτομα.Εγω το πάθαινα πριν την εγκυμοσύνη.και μια φορά προχθες.Να ξαπλώνεις μόλις το νιώθεις λίγο στο πλάι κ θα σου περνάει.Α κ όταν σηκώνεσαι από το κρεβάτι κάτσε λίγο καθιστή και μετά σήκω.Οχι απότομα

Ναιιι μάλλον από αυτο...Έτσι σηκώνομαι αλλά επειδή ήμουν ώρα ξαπλωμένη κ μετα έμεινα κ ώρα όρθια μάλλον γ αυτο τ έπαθα.. σε 5 λεπτά ήμουν εντάξει μετα:)

• Μου αρέσει 1

k1S4p3.png

Μπορεί ν κάνω 1 τ ημέρα αλλά όχι κάθε μέρα.. Κ τ στομάχι εντάξει μ έρχεται αναγούλα κάποιες στιγμές.. αλλα καμια σχεση μ τ χαλι π ειχα πριν..έκανα αιματολογικές τ Τρίτη είχα 38 αιματοκρίτη.. μαλλον επειδη ημουν ξαπλωμενη κ σηκωθηκα ορθια γ ωρα ζαλιστηκα..ναιιι μακάρι σιγά σιγά ν περνανε:)

Προσεχε πάντως ακόμα τι τρως !εμενα ακόμα κάποια φαγητά με ενοχλούν και θα τα βγάλω !τελειο αιματοκρίτη ,,φτου φτου !να προσεχείς τότε πως θα σηκώνεσαι ,,

• Μου αρέσει 1

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Προσεχε πάντως ακόμα τι τρως !εμενα ακόμα κάποια φαγητά με ενοχλούν και θα τα βγάλω !τελειο αιματοκρίτη ,,φτου φτου !να προσεχείς τότε πως θα σηκώνεσαι ,,

Τώρα έχω περάσει σ άλλο στάδιο δεν βγάζω φαγητό μόνο λίγα υγρα (σας άνοιξα τ όρεξη πρωί πρωί χαχα)...Ναι προσέχω κ μένα μερικά μ αηδιαζουν ακόμα...γ ν δούμε θ φανειιιι 

• Μου αρέσει 1

k1S4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...